سلام مجددنقل قول:
من نمیدونم وقتی کومودو داره اینترنت سکیوریتی رایگان میده؛ چرا میرید دنبال نسخه پولی؟؟ که حالا در به در دنبال سریال باشد!
یکی به این سوال من جواب بده!!
سلام مجددنقل قول:
من نمیدونم وقتی کومودو داره اینترنت سکیوریتی رایگان میده؛ چرا میرید دنبال نسخه پولی؟؟ که حالا در به در دنبال سریال باشد!
یکی به این سوال من جواب بده!!
نقل قول:
درود
حق با شماست،
چند تا سئوال هم داشتم اگه امکانش هست راهنمایی کنید. چون احتمال داره این سئوالات واسه سایر دوستان هم پیش بیاد
"با تشکر "
استفاده ی همزمان از دو محصول امنیتی COMODO Internet Security و Avast Free Antivirus آیا بر عملکرد سیستم تأثیر میذاره؟ ( در حالت کار با اینترنت و یا حالت آفلاین )
بهترین حالت تنظیم برای Comodo Firewall چیه؟ ( ممنون میشم اگه به صورت تصویری نشون بدید )
آیا Comodo Firewall مانند ZoneAlarm Pro قابلیت مخفی سازی IP رو داره؟
و اینکه سیستم رو تو سایت PC Flank به صورت Quick Test اسکن کردم و نتیجه این شد ( البته باید عرض کنم من با آخرین ورژن مرورگر Google Chrome که قابلیت Do Not Track هم فعال بود تست کردم ضمن اینکه Avast Free و Comodo Firewall به طور همزمان، فعال و
فول آپدیت - آخرین ورژن، تو سیستم داشتم ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Check for vulnerabilities of your computer system to remote attacks
We have scanned your system for open ports and for ports visible to others on the Internet. As a rule an open port means your computer is vulnerable to attacks by crackers. They gain access to your computer and its files through these open ports.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Warning!
The test found visible port(s) on your system: 21, 23, 80, 135, 137, 138, 139Recommendation:
Install personal firewall software. PC Flank recommends [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
If you have already installed and are using a firewall, check if it is set to make all the ports of your computer invisible (hidden). If it is, then get new firewall software and redo this test.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Trojan horse check
The test scanned your system to find signs of a Trojan. If a Trojan horse is on your computer a cracker can access your system's files and your personal data.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Safe!
There is no evidence of a Trojan horse on your system.Recommendation:
The absence of a Trojan horse on your system does not mean this problem cannot happen, of course. Anti-virus and/or anti-Trojan software should be installed and used on your system. Anti-trojans to consider are: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
If you already use this type of software on your system, its virus definitions (virus database) should regularly be updated.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Browser privacy check
The test checked if your web browser reveals any private information while you visit Web sites. Usually such information is: the last site visited, your locale and who your Internet Service Provider is.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Attention! Your browser is not private. Privacy is 50%
While visiting web sites your browser sends information about previous sites you have visited.Recommendation:
Install a personal firewall program. If you already have a firewall, adjust it to block this information.
سلام
کسی نمیدونه این ورژن جید کمودو سکیوریتی کی منتشر میشه؟
فایروالشم که امروز پیغام میداد که ابدیتم کنید.منظور این ابدیت جدید ارتقا به ورژن جدیده؟
درودنقل قول:
بفرما دوست عزیز، اینم لینک مستقیم از خود سایت کومودو ------------------------> COMODO Internet Security 5.12.256249.2599
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز از جوابتون
منظورم اینه که این ورژن همونیه که تو حالت بتا بود و حالا نهاییش منتشر شده یا فقط یه ابدیت به نسخه بالاتر؟
نسخه 5.1 که آپدیت شدهنقل قول:
Changes in COMODO Internet Security 5.12.256249.2599 – 08 November, 2012:
* IMPROVED! Windows 8 Support
* FIXED! PPPoE protocol driver conflicts with firewall driver in Windows 8
اونی که شما گفتین نسخه ی 6 هستش که هنوز بصورت بتا عرضه میشه یعنی این ورژن: COMODO Internet Security 6.0.252829.2560 Beta
موفق باشید.
سلامنقل قول:
شاید فکر میکنند نسخه پولی قوی تره و امنیت رو بهتر میتونه تامین کنه امادر مورد کمودو این فکر اشتباست تا اونجایی که امکانات نسخه فری با پولی یکیه هیچ فرقی نداره:46:
نقل قول:
سلام
1-به صورت ترکیبی بهتره فایروال کومودو را کنار یک آنتی ویروس نصب بکنید، ضمن اینکه من یک اینترنت سکیوریتی واحد رو ترجیح میدم.
3- خیر
4-PC Flank که داره تبلیغ یک فایروال دیگه رو میکنه: د ی
سلام:
نسخه پولی هر نرم افزاری که نیاز به آپدیت دایم و اتصال اینترنتی داره واقعا بی معناست.مگه مدیران این کمپانیها که چنین نرم افزارهایی بیرون میدن و اصولا کارشون مبارزه با همین کارا مثل پچ کردنه اینقد احمقن که بذارن ما به راحتی آپدیت کنیم اونم از سرور اصلی آپدیتشون اون روزی چند بار؟؟؟؟؟زهی خیال باطل...
پس بهتره هم به اینکارشون که لطف میکنن و نرم افزار رایگان اونم با همون امکانات برامون میذارن احترام بذاریم و هم به شعور و درک بالای خودمون...
سلام
این این سیستم ابری چقدر از حجم اینترنت را می گیره اگه خاموش باشه و آنتی ویروس آپدیت باشه توی شناسایی چقدر تاثیر بگذاره؟(کلا نمی خوام غیر آپدیت دیگه cis حجمی از نتم بگیره)
در مورد وژن 6 بتا هم بعد چند روز گاهی بالا نمی آمد وقتی ارتباط شبکه با مودم را قطع می کردم فعال می شد و باز می شد و دوباره که وصل می کردم باز نمی شد و یک بارم صفحه مرگ اومد
سیستم غیر فعال کردنش هم خیلی خوبه هم میشه راحت ازش خارج شد و یا با یک کلیک ساده آنتی ویروسش غیر فعال بشه و یه بار که غیر فعال بود خواست به نت وصل بشه ! فکر کنم آخرش کاملا غیر فعال نشه
میشه یه توضیحی در مورد defence بدید.
سلام علیکمنقل قول:
1- من فکر نمیکنم اونقدر از حجمتون را بگیره که قابل توجه باشه. چون قرار نیست فایلی آپلود بشه( مگر اینکه شما خودتون فایل مشکوکی را به سرور کومودو بفرستید یا آپشنهای مربوطه را فعال کنید، یا موقع پاسخگویی به سوالات کومودو تیک گزینه ارسال فایل برای کومودو را بزنید که این بحثش فرق میکنه و خودتون با اختیار خودتون و آگاهانه انجام دادید) در غیر این صورت بیشتر چک کردن هش فایل است در FLS کومودو. من توصیه نمیکنم که غیر فعالش کنید. چون توی شناسایی تاثیر میزاره. مخصوصا شکار مخربهای جدید که از دست دیتابیس و هوش مصنوعی رد میشن بررسی آنلاین خیلی مفیده و میتونه درصد قابل قبولی از این نمونه های Zero- day را شناسایی کنه.
2- در مورد نسخه بتا خب، مشکلاتی داره که باید مرتفع بشه ....کسی نباید از نسخه بتا استفاده بکنه.
3- سیستم غیر فعال کردنش هم بقول شما خوبه و بهبود هم پیدا کرده با افزودن تایمر و زمان دیسیبل کردن ماژولها که نکته مثبتی هست.
4- اینکه میفرمایید وقتی غیر فعال بود با شبکه در ارتباط بود، بستگی داره کدوم قسمتش رو غیر فعال کرده باشید. به هر حال پروسه cmdagent ارتباطاتی برقرار میکنه با سرورهای کومودو.
5- بخش Defense plus یا به قول من دفاع پیشرفته، بر این مبنا استوار است که کومودو فایلها را به 3 قسمت تقسیم میکنه. 1-مخرب 2- سالم 3- نامشخص
فایلهای مخرب و ویرسها که توسط سیستم تشخیص که شامل دیتابیس آنتی ویروس و هوش مصنوعی و پردازش ابری و Heuristic Analysis میشه، شناسایی میشه.
میمونه دو دسته از فایلها یعنی سالم و نامشخص، که اینجا +D وارد عمل میشه، اینجوری:
فایلهای سالم که از طریق TVL یعنی Trusted Software Vendors List و همچنین چک و بررسی هش فایل در ابر یا همان FLS که میشه COMODO File Lookup Servers تشخیص داده میشه و اگر فایل یکی از این مجوزها رو بگیره اونوقت CIS فایل را به White List اضافه میکنه و اجازه اجرا فایل رو میده. بدون هیچ مشکلی و محدودیتی برای فایل.
اما اگر فایل مخرب تشخیص داده نشد و سالم هم تشخیص داده نشد میره در گروه سوم که اینجا +D دیگه واقعا! وارد عمل میشه و چون این احتمال را میده که فایل شاید یک ویروس باشه، بعد از اجرای فایل +Defense شروع میکنه به نظارت بر رفتار فایل و محدود کردن فایل ( و در این حالت نیم نگاهی به تشخیص هم داره از طریق پردازش ابری)
که +Defense در ورژن 6 شامل HIPS و Behavior Blocker میشه،
Hips که کار نظارت بر فایل و در صورت لزوم و تنظیمات با آلارمهایی شما را از رفتار فایل مطلع میکنه
اما Behavior Blocker یا همان BB از طریق اتوسندباکس کردن فایل کار نظارت بر رفتار فایل را انجام میده و در صورت مشاهده رفتارهای خطرناک و مشکوک که معمولا ویروسها انجام میدهند، اون رفتار ها و دسترسیها را به صورت اتوماتیک بلوکه میکنه در واقع BB حالا یک Auto Hips برنامه ریزی شده است). نکته اینکه اتوسندباکس لولهای مختلفی هم داره که در هر کدام فایل در شرایط سخت تری اجرا میشه.... و ظمنا در همین حین هم CIS سعی میکنه از طریق پردازی ابری و آنالیز رفتار فایل از طریق ابر، پی ببره که فایل مخرب هست یانه.
ضمن اینکه کومودو در ورژن 6 داره میره بسمت Silent Protection
همه اینها را گفتم تا برسم به اینجا که عرض کنم خدمتتون +Defense یعنی==> سیستم پیشگیری
با درود
دوستان من ویراش تازه ی دیوار آتش کودمو رو نصب کردم و زمانی که برنامه های کرک شده (برای نمونه Dorj یا IDM) رو اجرا می کنم چنین پیامی میاد و برنامه هم اجرا نمی شه:
برنامه ی IDM رو به این عنوان می شناسه:
برنامه dorj رو به عنوان این ویروس می شناسه:
البته من از این بخش کوشش کردم پوشه (فولدر) برنامه ها رو پاک معرفی کنم و ادد کنم ولی باز هم همین دشواری وجود داره...
سلام من الان این ورژن رو دارم و کومودو همش پیغام آپدیت میده...از کجا میتونم قبل از دانلود و آپگرید بفهمم چه ورژنی رو دارم آپدیت میکنم؟راهی هست؟؟؟؟اگه توی سایتش هم جایی میتونم مشخصات آخرین ورژن رو ببینم و اونو جدا دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طف کنید و بهم بگین.
درودنقل قول:
پست های زیر رو بخونید
از لینک زیر میتونید آخرین آپدیت کمودو رو مشاهده کنیدنقل قول:
به نظر میرسه شما آخرین ورژن رو دارید
با درود دوبارهنقل قول:
دوست گرامی از اونجایی که من تنها دیوارآتش کومودو رو نصب کردم گزینه ی نخست رو نمی تونم انجام بدم و احتمالا نیازی نیست. (تازه ترین ویرایش رو نصب کردم و با ویرایش پیشین دیوارآتش کومودو این مشکل رو نداشتم!)
گزینه ی دوم رو هم انجام می دم ولی اثر نمی کنه
نقل قول:
Defense - computer security policy - defense rules - add - select-browse
فایل بابیلون رو انتخاب کنید و Use a Predefined policy رو بر روی trusted Applicition قرار بدید
نقل قول:
با درود
دوستان من ویراش تازه ی دیوار آتش کودمو رو نصب کردم و زمانی که برنامه های کرک شده (برای نمونه Dorj یا IDM) رو اجرا می کنم چنین پیامی میاد و برنامه هم اجرا نمی شه:
برنامه ی IDM رو به این عنوان می شناسه:
برنامه dorj رو به عنوان این ویروس می شناسه:
البته من از این بخش کوشش کردم پوشه (فولدر) برنامه ها رو پاک معرفی کنم و ادد کنم ولی باز هم همین دشواری وجود داره...
سلامنقل قول:
1- ارتباط با نت را قطع کن
2- برو به این مسیر و هر دو فایلی که فرمودید در این مسیر موجوده ؛ ادیت کن و بزارشون روی Trusted Application
D+ ->Computer Security Policy -> Defense+ Rules
3- برو قسمت +D و بخش ،Trusted Files و همون فایلهایی که کومودو مخرب میدونه (مثل IDM که از کرک استفاده کردید ، در صورت سالم بودن وdorj) به لیست سفید اضافه بکن
نکته: اگر در مورد برنامهdorj مطمئنید که سالمه به عنوان فالس به کومودو معرفی کنید. اگر نمیتونید؛؛ فایل را در ویروس توتال چک/اسکن کنید و لینکش را اینجا بزارید...
با سپاس هر دو درست شدننقل قول:
درباره ی درج هم یک پیام پیش تر گذاشته بودم. براتون می زارم اگر می شه راهنمایی کنید:
نقل قول:
سلامنقل قول:
راستش من به کرکی که استفاده کردید خیلی مشکوکم.....
میتونید خود فایل کرک را اینجا با پسورد بزارید....
من روم نمیشه اینو به عنوان فالس به کومودو معرفی بکنم....
آقا این فایل Droj3.exe رو واسه ما آپلود میکنی ؟ آخه یه جا دیگه هم دیدیم در موردش پرسیده بودی
سلامنقل قول:
از لینک زیر میتونید آخرین آپدیت کمودو رو مشاهده کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر میرسه شما آخرین ورژن رو دارید
عباس جان این لینکو قبلا دیدم.من الان ویندوزم 7 هست و ورژن 5.10 رو میگه به نسخه جدید آپگرید کن اما تو این مشخصات ریلیز 5.12 بنظر نسبت به 5.10 هیچ قابلیت اضافه ای نداره و فقط با ویندوز 8 سازگاری داره.میخام بدونم موقعی که خود کومودو آپگرید میخاد میشه از جایی دید که میخاد به چه ورژنی آپگرید بشه یا نه؟الان بنظرتون به 5.12 آپگرید کنم یا همین خوبه؟توی صفحه دانلود خود کومودو مشخصات ورژن رو نمیگه فقط لینک دانلود داره و مشخصات فنی محصول
ممنون
سلامنقل قول:
من فقط میتوم بگم که روی ویندوز 7 همین نسخه 5.10 کومودو را داشته باشید.....
و امیدوارم کومودو برای پیغام آپدیت /آپگریت یه کم منظمتر عمل کنه....
سلام
روی کامپیوتر محل کارم و خونه CIS رو خیلی وقته نصب کردم جدیدا یه سری مشکل پیدا کردم گفتم اینجا بپرسم دوستان راهنمایی کنن
توی محل کارم بعضی فایلا رو که میخوام نصب کنم پغام ارور زیر رو میده
این ارور رو مطمئن هستم به خاطر انتی ویروس هست به دو دلیل یکی اینکه سیف مد رفتم فایل نصب شد یکی هم اینکه متن ارور رو سرچ کردم دیدم اکثرا (اگه نگم همه) برا انتی ویروس هستمحتوای مخفی: 0
این رو هم بگم temp رو هم خالی کردم ولی فایده نداشت از سلامت فایلا هم مطمئن هستم توی لیست سفید دیفنس هم قرار دادم ببینم نصب میشه یا نه ولی فرقی نکرد
ویندوز هم سون 32 بیتی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید که علتش از چی هست
حالا امروز تو خونه میخواستم افیش رو کرک کنم بازم گیر کومودو افتادم (اینجا سون 64 بیتی هست) هر چی این کرک رو تو لیست سفید قرار میدم فایده نداره حتی کومودو خارج کردم بازم فایده نداشت اون دیفنس و انتی ویروس و فایروال رو هم غیر فعال کردم بازم فایده نداشت
حالا راجع به این قسمت سوالم این هست که چطوری میشه کاری کردم کومودو کلا بیخیال یه فایل بشه؟یعنی اینکه اطلا انگار کومودو رو سیستم وجود نداره؟ تو لیست سفید دیفنس و انتی ویروس هم قرار دادم ولی فایده نداشت
و جدایی از سوال بالا ایا راهی هست موقتی کومودو غیر فعال بشه؟ یعنی اصلا انگار رو سیستم نباشه؟ از کنار سیستم خارج کردن که فایده نداره و اینکه بعد از اعمال اون راه (اگه وجود داره) باید سیستم ریست بشه؟(و برا فعال سازی مجدد هم باید ریست بشه؟)
و در اخر یه بار دیگه هم سوال کردم ولی یادم رفته این لیست سفید دیفنس با لیست استثنا های انتی ویروس چه فرقی میکنه؟(لیست استثنا ها منظورم اون تب اخر توی پنجره تنظیمات انتی ویروس هست)
با تشکر
سلامنقل قول:
برای اینکه کومودو کاملا غیر فعال بشه باید آنتی ویروس و دیفنس و فایروال را دیسیبل بکنید،اینجوری کومودو کاملا غیر فعال میشه.
برای تست نصب اون برنامه هم همین کار را بکنید ببینید نصب میشه...
لیست استثناعات آنتی ویروس: فقط آنتی ویروس با اون فایل کاری نداره
لیست سفید: کلا کومودو با اون فایل کاری نداره.( بالاترین مرجع)
نقل قول:
درود بر شما دوستاننقل قول:
فایل رو بارگزاری کردم. خدمت شما:
گذرواژه (پسورد): 00
واقعا اگر بتونیم بفهمیم این فایل چکاری انجام می ده خیلی خوبه. سال ها هست من و احتمالا خیلی ها از این کرک بهره می برند و خدا می دونه چه کار می کنه (دزدی داده ها از همه بدتر!) ...
(در چنین زمان هایی آدم نمی دونه باید چکار کنه چون هیچ کرک دیگه ای وجود نداره
من نمیدونم چطوری هست ولی بعضی وقتا کلا یه برنامه تا انتی ویروس نصب هست کار نمیکنه (حتی غیر فعال که باشه) ولی وقتی پاک میکنی اون برنامه درست میشه الان این مورد هم همنینجوری هست اون سه مورد رو زدم ولی فایده نداشت عین قبل بود حسش نیست کومودو رو پاک کنم ولی مطمئن هستم از اون هست ایا راهی هست از تنظیمات(همه چیز مثل لیست سفید وغیره)بک اپ بگیرم بعد پاک کنم ببینم چی میشه؟نقل قول:
من حتی تیک استارت اپ کومودو رو برداشتم تا بعد از ریست اجرا نشه ولی وقتب ریست کردم بازم یه پروسه از کومودو تو پوسس ها بود اسمش cmdagent.exe هست ایا میشه اینو رو هم موقتا غیر فعال رد؟خودم فکر میکنم اگه این غیر فعال بشه مشکل حل میشه ولی هر کاری کردم نتونستم
در مورد اون لیست سفید و لیست استثنا باید بگم به فایل بود که کومودو بهش گیر داده بود هر چی گذاشتم تو لیست سفید بازم کار نمیکرد ولی وقتی به لیست استثنا ها اضافه کردم درست شد اگه اون بالاتر هست چرا اینجوری بود؟
دوستان سلام
درکومودو بتا 6 تنظیماتی هست که بشه مرورگر هایی رو که به صورت پیشفرض به حالت فریز در امدن و از حالت فریز خارج کرد
ممنون
دوست عزیز، برای ویندوز 7 همان نسخه 5.10 عالی است. ورژن 5.12 فقط ماژولهایی دارد برای نصب بر روی ویندوز 8. برای اینکه از شر پیغام آپگرید فایروال راحت شوید برنامه را باز کنید به سربرگ more بروید، سپس در این سربرگ گزینه preference را کلیک کنید. در سربرگ general تیک گزینه Automatically check for program updates را بردارید و اکی کنید. با این کار دیگر برنامه به صورت اتوماتیک برای آپدیت چک نمی شود. با این کار فقط برنامه آپدیت بودن خود برنامه را چک نمی کند اما دیتابیس آنتی ویروس همچنان آپدیت می شود. پس خیالتان راحت...نقل قول:
دوست عزیز. من فایل آپلودی شما را بررسی کردم، ظاهرا تا آن جا که در دانش و توانم بود به این نتیجه رسیدم که فایل آپلودی شما علاوه بر کرک بودن حاوی نوعی تروجان است که سعی در برقراری کانکشن دارد و تبادل داده. پس می توان آن را جزو دسته فایلهای تروجان یا جاسوس افزارها قرار داد. ضمن اینکه فایل شما را با ویروس توتال چک کردم. جالب اینکه فایل شما را سی و سه عدد از آنتی ویروسهای ویروس توتال از مجموع 44 آنتی ویروس، تروجان شناخته بودند. حتی آنتی ویروس کسپرسکای که غالبا کرکها را سالم تشخیص می دهد فایل شما را تروجان تشخیص داد. پس به گمانم باید احتیاط کنید، اگر اشتباه نکرده باشم فایل فوق کرک idm است. پیشنهاد میکنم به جای این نرم افزار غیررایگان از نرم افزارهای رایگان استفاده کنید. خود من هم idm را بررسی کرده ام و هم نمونه های رایگان را. تفاوت زیادی ندارند، به هر حال برای اینترنت کشور ما تفاوتی ندارند. می توانید این فایلها را از خود سایت سازنده اشان دریافت و استفاده کنید.free download managerorbitflash getفری دانلود منیجر، کارکرد بسیار خوبی دارد و من سالهاست ازش استفاده می کنم. می توانید به این نرم افزار اعتماد کنید. در ضمن با زبان شیرین پرشین هم سازگار است. امکانات بسیار خوبی هم دارد، پشتیبانی از فایلهای تورنت، قابلیت زمان بندی و قابلیت استفاده از مقدار حجم اینترنتی و ... که تنها با نصب این نرم افزار و کارکردن با آن می توانید به مقایسه امکاناتش با idm بپردازید.نقل قول:
سلامنقل قول:
این فایل با این مشخصات :
MD5: ce10354b2ab9e616f4c3a2ecf115c50e
فایل سالم نیست
سلامنقل قول:
در مورد لیست سفید و بخش استثناعات در کومودو داستان همونیه که ذکر کردم.... مثال: اگر ویروسی را به بخش استثناعات اضافه بکنید دیگه آنتی ویروس کومودو کاری باهاش نداره، ولی دیفنس عکس العمل نشون میده. ولی اگر فایل را مستقیم دستی به لیست سفید اضافه بکنید اینبار نه آنتی ویروس و نه دیفنس با اون کاری ندارند.(این حرف کومودو هم هست)
شما برای اینکه فایلی بدون مشکل اجرا بشه چند راه دارید که بی دردسر ترینش اینه که فایل را به لیست سفید اضافه بکنید:
Defense+ => Trusted Files => Add
اگر هم برای فایل در قسمت Defense+ Rules قانونی ساخته شده حذفش کنید یا بزارید روی Trust
اگر درست نشد مشکل از جایی دیگست.
دوست گرامی سپاس از روشنگری شما. ولی این فایل کرک نرم افزار درج هست.نقل قول:
نقل قول:
دوستان این فایل خیلی قدیمی هست. (یعنی تو این مدت اطلاعات من داشته فرستاده می شده به یک جای دیگه؟..) آیا نمی شه مشخص کرد که این داده ها به کجا فرستاده می شده؟
همچنین اگر می شه بگین چگونه می تونم تنظیمات دیوارآتش کودمو رو دوباره راه اندازی کنم؟ جوری که درباره ی همگی پروانه ها (اجازه ها) به برنامه ها دوباره از من پرسش بکنه؟
باسپاس
نقل قول:
سلام
برای اینکار وارد این مسیر بشوید و برنامه ها و فایلهایی که مد نظرتون هست را از لیست حذف کنید. روش کلیک کن و Remove
Firewall => Nerwork Security Policy => Application Rules
من توی فایر وال این قانون رو در قسمت سکوریتی پلیسی وضع کردم.اونی که علامت سوال داره درسته یا اونی که تیک سبز خورده؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یعنی الان این پروسه svhost هر وقت به نت بخواد متصل بشه ازم اجازه میخواد؟
علی آقا کدوم قانون درسته؟برای svhost????
این دو قسمتی که نشون دادم باید روی کدوم گزینه باشن؟
اولی که اگه روی ask باشه علامت سوال و اگه روی allow باشه تیک میخوره.پایینی چی روی any باشه درسته یا روی mac???
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
سلام
متاسفانه من عکسها رو نمیتونم ببینم. میتونید جای دیگری عکسها را آپلود کنید. خوب میشه.
سلام علی آقا:نقل قول:
چند روزی کمتر میدیدمتون و دلم تنگ شده بود گفتم باز مزاحم وقتت بشم و ازت یاد بگیرم.لینکها رو درست کردم.الان هات لینک هستن اگه نشون نداد روشون کلیک کنین.توی فرومهای دیگه مثل پرشین تول میشه از روی خود کامپیوترم آپ کرد اما اینجا نمیشه دیروزم سایت آپلود فروم ادا دراورد منم جای دیگه توی مای آپ آپلود کردم اما برای خودم نشون میده.
ممنون
پ ن :اینم لینک رود فایل.
سلامنقل قول:
من سوال شما را به دو قسمت تقسیم کردم. البته اگر درست متوجه شده باشم
1-باید روی کدوم گزینه باشند که بستگی به هدف شما از ساختن اون قانون داره. اگر دوست دارید کومودو بدون سوال اجازه بده باید بزارید روی Allow و اگر دوست دارید بلوک بشه خب بزارید روی Block و Ask هم معلومه دیگه ازتون میپرسه.
2- اول من یک توضیح کلی برای جواب این سوال بدم:
ببینید اگر شما قرار باشه برای ارتباطات یک فایل ، برنامه یا کلا هر نوع رولی برای انواع شبکه در دسترس، در قسمت فایروال کومودو بسازید یکی از نون شب هم واجبتر است آدرس مبدا و مقصد است. حالا با توجه به نوع فایل و یا نوع شبکه یا ... و نیاز شما به اون قانون (جهت کار کرد صحیح قانون) باید آدرس مبدا و مقصد را مشخص بکنید.
حالا این آدرس یا به شکل Host Name است یا IP ورژن 4 یا ورژن 6 است یا MAC آدرس مبدا یا مقصد است یا اینکه Network Zone که از قبل برای کومودو مشخص کردید....از این 4 حالت هم خارج نیست.
برای اینکه متوجه بشید ، توضیح بیشتر با مثال :
ببینید برای اینکه مثلا ارتباط یک فایل را با یک مقصد مشخص بلوک کنید. یک قانون میسازید برای اون فایل که آدرس مبدا را سیستم خودتون میزاید ( اگر بلد نیستید بزارید روی Any) و آدرس مقصد را باید حتما مشخص کنید و مثلا IP مقصد را وارد میکنید و عملکرد و برخود را میزاید روی بلوک.
اما اگر قرار باشه دسترسی یک فایل را به تمامی مقاصد یعنی کل شبکه بلوک کنید اونوقت میاد آدرس مقصد را میزارید روی Any.
Any هم یعنی هر مقصدی.
حالا متوجه شدید در قسمت Source (مبدا) , و در قسمت Destination (مقصد) Any به چه معنیه؟
با این توضیحات=> باید متوجه شده باشی که اگر بزارید روش mac باید آدرس مک را وارد کنی. و اون قانون فقط برای اون MAC Address کار میکنه.
سلام ، مرسینقل قول:
اینجا یک پست هست که بدردتون میخوره و توضیحاتی در مورد همین موضوع هست
باز اگر سوالی بود در خدمتیم
مثل همیشه کامل و آموزنده بود.از شیوه جواب دادن کامل شما لذت میبرم :
خوب این sv host دقیقا کارش چیه؟توی یه فروم دیگه دیدم که نوشته بود بعضی مواقع ترافیک بیخود مثل آپدیت پنهانی برای ویندوز داره و حجم ترافیک مصرفی بالا میره.منم تازگیا که کومودو نصب کردم دارم نتم رو کامل میبینم و ارتباطاتشو.قبلا بلد نبودم یا ابزار درستی نداشتم.این برنامه سیستمی کارش چیه؟هر زمان که سیستمم روشن میشه چون ارتباط مودم روی کانکشن نیست و روی pppe و اتوماتیک هست این برنامه شر.ع به مصرف ترافیک و ارتباط میکنه .البته من اصلا از آی پی ها سر رشته ندارم اما نمیدونم چه لزومی داره و منم که نمیتونم هر بار مودمم رو دیسیبل و اینیبل کنم.دیشب که من این قانون رو براش اجرا کردم و روی آسک گذاشتم با چند بار بلاک بدون قانون ریممبر بعضی سایتها باز میشد و بعضیها باز نمیشد.میخوام بدونم ارتباط دایم باید با نت داشته باشه این svhost یا نه؟اگه این قانون براش تعریف بشه چه مزایا و معایبی داره؟؟؟
ممنون
سلام، مرسی لطف داریدنقل قول:
Svchost از پروسس های حساس و فعال ویندوز روی شبکه است که اگر اونو بلوک بکنید قعطا مشکلاتی روی شبکه گریبانگیر شما میشه. ویندوز جهت آپدیت از اون طریق به سرورهای مایکروسافت وصل میشه یا ارتباطات سیستم یا DNS از طریق svchost است و برای device/File sharing نیاز هست و ...کلا وضع قانون برای svchost بسیار مشکله و روی هر سیستمی طیق نیاز اون سیستم و کاربر میشه یک قوانین خاصی براش وضع کرد که نیاز دانش هست. نباید به اشتباه پورت یا آدرسی بلوکه بشه که شبکه شما نیاز به اون داره. اینجوری دچار مشکل میشید. بهتره زیاد سر به سرش نزارید.
یک توصیه کلی که به درد یک فروم عمومی بخوره اینه که ارتباطات خروجی این پروسه را روی شبکه آزاد بزارید. و در عوض:
1- مراقب باشید تا آلوده نشه 2- فایل مخربی، مشابه و هم اسم با svchost با نت ارتباط برقرار نکنه.
برای مورد اول کومودو تا حد مرگ از svchost مراقبت میکنه تا دچار آلودگی نشه
و برای مورد دوم هم در حالت نرمال برای برقراری svchost با نت کومودو سوالی نمیپرسه. یا اگر احیانا سوالی پرسیده بشه( طیق تنظیمات) همواره اونو Safe اعلام میکنه.
عکس را ببینید که کومودو میگه svchost امن است و به راحتی Allow کنید:
ولی اگر پیغامی از جانب کومودو داشته باشید مبنی بر مخرب (Malicious) بودن Svchost یا نامشخص (Unrecognized) بودن svchost سریع بلوکه بکنید و قضیه را برسی کنید. حتی مسیر این فایل هم مشخصه، و فایلی با این اسم نباید از مکان دیگری از سیستم شما با نت ارتباط برقرار کنه.
ورودیها رو هم که کومودو روش میبنده. مگر اینکه سیستم شما روی شبکه LAN باشه که باز قوانین خاص خودشو داره.