شما مشخصات دقیق سیستمت چیه؟؟نقل قول:
Printable View
شما مشخصات دقیق سیستمت چیه؟؟نقل قول:
خواهش میکنم ره حلی اگه هست بزرگان راهنمایی کنن تو کف مردیم با هیچ کرکی کار نمیکنه
با کرک کرک 3DM V3 فیکس شده این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا کرک flt هم ارور نبود origin رو میده
من تو مرحله اول موندم چیکار کنم ای خداااااااا:sq_3:
سلام تو رو خدا کمکم کنید هرچه زودتر تو رو خدا قسم کمکم کنید تو کفش موندم! بازی رو خریدم 4 تا دی وی دی هستش بعد وقتی مخیوام نصبش کنم میزنم رو setup تا نصبش کنم هیچی نمیاد اصلا setup بالا نمیاد که نصبش کنم هیچی نمیاد ارور هم نمیده تو رو خدا کمک کنید ویندوزمم 7 64 بیتی
سلامممم تو رو خدا کمکم کنید من بازی رو خریدم 4 تا دی وی دی هستش بعد وقتی میزنم رو setup که نصبش کنم هیچی نمیاد یعنی setup اجرا نمیشه هیچ اروری هم نمیده تو رو خدا کمک کنید ویندوز 7 64 بیتی
من نسخه اختصاصی FLT بازی رو دانلود کردم و تا مرحله اتومبیل پیش رفتم ولی متاسفانه در بدو ورود به مرحله بعدش بازی هنگ میکنه!
مشکل همچنان باقیست :sq_3:نقل قول:
عزیز این مشکلی که شما میگی مخصوص کرک اولیه نسخه 3DM بود که بعدا با یه آپدیت کرک حل شد....من موندم چرا مشکل شما هنوز باقی مونده!!نقل قول:
میگم از کرک مطمئنی؟؟آنتی ویروست که پاکش نکرده؟؟
مهدی جان یه کمک هم به ما بکن داداش
تایید میشه یکی از دوستان من هم این مشکل رو داشت با کرک flt حل شد:46:نقل قول:
نه والا ! پاکش نکـــرده!نقل قول:
تو پست اول بود دانلودش کردم ! درست نشد والا :)
سلام من با هزار زور و زحمت بلاخره بازی رو اجرا کردم..نمیدونم مشکل از چی بود اجرا نمیشد..فکر کنم از کرک بود..
الان بازی کردم رسیدم اونجا که با ماشین طرف رو تعقیب میکنم مرحله که تموم میشه کرش میکنه بیرون !
یکی میگفت کرک رسمی skidrow اومده .. اگه هست لینک دانلودش رو بذارید لطفا..
من هنوز هیچ جا کرک اسکیدرو ندیدم.نقل قول:
اگه پیدا کنم می ذارم.
آقا من توی بازی اونجایی که با یکی دیگه روی یک ساختمون تک تیر انداز هستیم و اونایی که آر پی جی دارن رو با تیر میزنیم گیر کردم اولا که وقتی نشانه رو روی آر پی جی زن تنظیم
میکنی و نفس رو حبس می کنی و تیر رو میزنی بهش نمیخوره بعضی وقتا باید چند بار نشونه گیری کنی تا شانسی بخوره بهش ، قضیه اش چیه ؟ چون بعدش یه هلیکوپتر میاد اون طرف
ساختمون که دو تا آر پی جی زن هستن هر چی میزنم بهشون نمیخوره و بازی رو میبازم ، باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید
علی آقا داداش ما رو هم راهنمائی کن چطور بازیوراه انداختی؟
نه دوست من اخه من هم گرفتم بعد کار FLT تو شبکه scene به قول معروف باطل و رد نشده اگر رد شده بود اعلام میشد بخاطر فلان دلیل بعد ان وقت SKIDROW RELOADED اجازه کار فیکس شده رو داشتندنقل قول:
شما این کارها رو مو به مو انجام بدهید:
1 کلا همه چی رو پاک کنید با فولدرهاش و تنظیمات
2 ریبوت کنید دستگاهتان را
3 دقیقا باید مطابق با nfo کار عمل کنید:
Installation Information:
* Burn or mount
* Install the game using the installer located in
the \Fairlight\ folder on DVD1
* Auto-apply the crack or manually copy it to your installation folder
* Play the game by starting the launcher.exe ( block it in your firewall )
فایروال و اینترنت خاموش
من خودم بازی رو دانلود کردم ولی نصب نکردم امروز رایت میکنم
اگر مشکل داشت سعی میکنم کار FLT رو باطل کنم چون اگر بشه ان وقت گروه های دیگر میتونند کار منتشر کنند
ای بابا..چه راهنمایی کنم ؟ یکی باید منو راهنمایی کنه..نقل قول:
علی آقا داداش ما رو هم راهنمائی کن چطور بازیوراه انداختی؟
دیشب تونستم بازی رو اجرا کنم ولی چند تا مرحله کردم دوباره کرش کرد اومد بیرون..امروز دوباره میخوام برم تو بازی نمیره..:2:
راستش من این بازی رو خریده بودم...اول آنتی ویروس و وایروال رو غیرفعال میکنی و بازی رو نصب میکن ..
بعدش اول باید بری تو پوشه update هر چی هست کپی کنی تو صفحه اول جایی که بازی رو نصب کردی
بعدش بری تو پوشه crack بازم هر چی هست کپی کنی اونجا که بازی رو نصب کردی...بعدش کامپیوتر رو reset میکنی.
من آخرین کرک رو از اینجا دانلود کردم : نوشته کرک skidrow !
/sib download.com/medal-of-honor-warfighter-full
در ضمن اگه به کامپیوتر joypad یا دسته بازی کامپیوتر وصل هست اونو در بیار...
ممنون داش علی من خریده بودم 4 دی وی دی هست تمام آپدیتها و کرکها رو هم امتحان کردم نشد دیگه بی خیال این بازی شدم
مال من فایل setup نداره تو دی وی دی ها همش فایل rar هست اکسترکت که میکنی تمام محتوای بازی رو کپی میکنه تو یه فولدر .بی خیالش بابا
والا این ایراد شما خیلی خاصه!!نقل قول:
یعنی تا حالا کسی توی این بازی نداشته(نه فرومهای خارجی و نه ایرانی!!)اصل این اخطار هم در سه عامل رو شامل میشه:
1-ممکنه بازی رو درست کرک نکرده باشی و با توجه به اینکه میگی با کرک flt هم ایراد اوریجین میگیری من این احتمال رو بالا میدونم....
2-گاهی اوقات پاک شدن فایل .EXE کرک شده توسط آنتی ویروس هم باعث چنین مشکلاتی میشه که برای اطمینان از این قضیه باید مطئن شی که موقع نصب و کرک بازی انتی ویروست به طور کامل غیر فعال باشه و حتما بازی رو از روی آیکون اصلی توی پوشه بازی اجرا کنی...
3- البته یه عامل دیگه هم وجود داره که که ممکنه بازی ناقص باشه،که بهترین راه برای اطمینان از این قضیه اینه که بازی رو روی یک سیستم دیگه هم چک کنی تا بشه ازش مطمئن شد.
شما هم اصل این ایراد همینطور که دوستمون هم تائید کردند همین بود....حالا اگه واقعا جواب نگرفتی برای اطمینان origin رو هم نصب کن ببین چی میگه!!نقل قول:
سلام من این مشکلو دارم باید چه کار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید سرعت باد رو هم در نظر بگیرید (228mفاصله تا اون ساختمونه)و سرعت عمل داشته باشیدنقل قول:
وقتی تیر اول رو شلیک میکنید اون تیر رو دنبال کنید ببینید کجا می خوره
با توجه به تیر اول، تیر بعدی رو شلیک کنید
موفق باشید
ممنون از پاسختون ، چه جوری باید سرعت باد رو هم در نظر بگیرم تا الان 50 بار اون مرحله رو رفتم و باختم دیگه دیوونه شدم :sq_3:
میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟
نقل قول:
میشه بهم جواب بدین:sq_3:
وقتی شما شلیک میکنید یه دنباله نور از تیر شما مشخص میکنه که تیر به کجا اصابت کردهنقل قول:
من واسه رد کردن حدود نیم تنه سرباز نشونه رو بالای سرش گرفتم وشلیک کردم
موفق باشید
کسی نیست جوابه منو بده
متاسفانه با تمام تلاشم نتونستم اونجا رو برنده شم میشه یه سیو از بازی بدید اون مرحله رو رد کنم چون دیگه اشکم در اومده نتونستم اون قسمت را برنده شم
نقل قول:
مشکل از درایور کارت گرافیکتونهنقل قول:
اخرین درایور رو نصب کنید
اگه همراه بازی فایل های دیگه ای وجود داره حتما نصبشون کنید
موفق باشید
سلام خدمت همه دوستان
این ارور برا چی میتونه باشه؟؟؟؟؟
نقل قول:
ببخشید میتونم بپرسم از کجا برم درایور رو نصب کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فایل رو انزیپ کنید و تو پوشه داکیومنت بریزید
یکم از اون قسمت جلوترم
موفق باشید
از اینجانقل قول:
باید تو سی دی کارت گرافیکتون باشهنقل قول:
یا از این ادرس اخرین ورژن رو دانلود کنید
البته باید با چیز پی ان برید چون تحریمه سایت واسه ایرانیا
موفق باشید
directX رو از پوشه installer داخل فایل های بازی نصب کنیدنقل قول:
موفق باشید
داداش مشکل از این نبود نصب کردم مشکل حل نشد
ممکنه از آپدیت کارت گرافیک باشه؟؟؟؟
آپدیتش مال دو ماه پیشه :31:
کرک رو به FLT تغییر بده....نقل قول:
بازم وقتی داره مرحله رو لود میکنه که واردش بشه این ارور رو میدهنقل قول:
سلام دوستان
من نسخه limit edition رو دارم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم با ارور Medal of Honor Warfighter.exe Has Stopped working رو میده آخرین نسخه آپدیت گرافیک رو هم گرفتم رو نصب کردم ولی بازم همین ارور رو میده
وقتی بازی رو از luncher هم میخام باز کنم گزینه lunch game رو که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته انگار نه انگار این دکمه رو زده باشم
هر دو کرک رو هم چک کردم و مشکل حل نشد
پیشاپیش از توجهتون تشکر می کنم
متاسفانه دانلود نمیشه میشه جای دیگه آپلود کنید ؟ ممنون
نقل قول:
دوست عزیز بالاخره تونستم با هزار مکافات اون دو تا آر پی جی زن رو بزنم و بعدش هلیکوپتر دور شد اما هنوز همونجام آیا باید بازم به چیزی شلیک کنم ؟؟ چون چیزی نیست گیج شدم