سلام
من وارد رجیستر میشم.نام کاربری و پس رو میزنم.قسمتی هست که باید حروفی رو بزن......
دو قسمت داره واسه من.یکی تعدادی حروف و یکی هم عدد 3 رقمی .کدومشو باید تو کادر بزنم؟
به بزرگی و کوچیکی حروف حساسه؟
Printable View
سلام
من وارد رجیستر میشم.نام کاربری و پس رو میزنم.قسمتی هست که باید حروفی رو بزن......
دو قسمت داره واسه من.یکی تعدادی حروف و یکی هم عدد 3 رقمی .کدومشو باید تو کادر بزنم؟
به بزرگی و کوچیکی حروف حساسه؟
هر دو تا رونقل قول:
سینستیو نیست
یعنی حساس نیست
سایت آپلود برای من باز نمیشه
شاید مشکلش موقتی بوده ؛ نمیدونم مشکلتون هنوز ادامه داره یا خیر اما (الان) باز میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
این قسمتی رو که مشخص کردم هیچ لینکی قرار نداره که بخوایم روی اون کلیک کنیم.
مشکل از منه یا از جای دیگه ؟!
درود.نقل قول:
بهزاد جان ، منم ابتدا فکر کردن هایپرلینک نیست (حدس هم میزنم که امکان نمایشش نباشه) ؛ اما شما روی همون خطی که: نوشته جهت آپلود تصاویر ... کلیک کن ، میبینی که آپلودسنتر توی یه صفحه ی جدید باز میشه.
واقعا یه همچین چیزی لازم بود
دستتون درد نکنه
سلام
میخوام یه عکس 2 مگابایتی آپ کنم
The file 1.jpg is not a true image and therefore could not be uploaded.
چرا گیر میده؟
دوستان برای مشکل ذخیره نکردن یوزر و پسورد راهی نیست ؟
دوستان دیگه کسی سر نمیزنه به این تاپیک ؟نقل قول:
سلام،
1-متاسفانه خیلی از مواقع سایت داونه (برای مثال در زمان ارسال این پست)
2-مدت زمان ماندگاری کوکیها خیلی پایینه و سریع لاگ اوت میشه....خیلی بهتر میشد مثل انجمن بطور کلی دایمی بود.
درود.
به نظر میرسه عمر کوکی ها بیشتر شده شایدم دائمی شده. آپلودر دیگه لاگ اوت نمیکنه.
برای من همچنان مثل گذشته است و تغییری نکرده !
من آخرین باری که یوزر پسورد وارد کرده بودم فک کنم دو روز پیش بود. هنوز بخوبی کار میکنه.
ویندوز 8
مرورگر : ف.ف ورژن 16.0.2
یه مشکلی که من دارم اینه که الان یکی دو روز هست نمیتونم لاگین کنم و کلا قسمت لاگین کار نمیکنه! اگه امکانش هست حتما درستش کنید چون زیاد از آپلودسنتر پی سی ورد استفاده میکنم مرسی
سلام
عمر کوکی ها همونطور که دوستان گفتن بسیار کوتاست یک آپلود میکنی 2 دقیقه بعد ریترن میزنی باید دوباره لاگین شی !
پسوورد سیو نمیشه ! باید هر دفعه یوزر پسوورد رو دستی بزنی یوزر سیو میشه ولی پسوورد نه
اکثر اوقات هم که دوستان گفتند سرور داون هست یا تایم اوت خفنی داره که لودش وحشتناک طول میکشه