دوست عزیز اگه رنگش هم رنگ با بدنه س یعنی لب تاپ شما این قابلیت رو نداره ! اما جاش هست...نقل قول:
اما اگه رنگش مشکیه که یعنی شما اون قابلیت رو دارین و با نصب درایور میتونین ازش استفاده کنید ... اگه مشکلی بود ایدی یاهوم shit.poem در خدمتم
دوست عزیز اگه رنگش هم رنگ با بدنه س یعنی لب تاپ شما این قابلیت رو نداره ! اما جاش هست...نقل قول:
اما اگه رنگش مشکیه که یعنی شما اون قابلیت رو دارین و با نصب درایور میتونین ازش استفاده کنید ... اگه مشکلی بود ایدی یاهوم shit.poem در خدمتم
بله دوست عزیز درایور میخواد ...نقل قول:
ویندوزتون چیه ؟!
اون دکمه مربوط به وایرلس روشن و خاموش میشه ؟!
دوست عزیز ویندوزتون چیه ؟!نقل قول:
با آپدیت درایورها توسط HP مشکل سویچ کاملا حل شده ...
دوستان همگی میتونن به اینجا سر بزنن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودمم در یاهو با ایدی shit.poem در خدمت دوستان هستم
ممنون... از خود فروشنده که پرسیدم گفت نداره ولی می تونه خودت نصب کنی.. دقیقا همین چیزی که شما گفتین..بازم ممنون.....نقل قول:
نه اشتباه متوجه شدین شما .. !نقل قول:
اگه سخت افزارش نباشه شما نمیتونید نصب کنید ... شاید فروشنده منظورش نصب نرم افزاری بوده که به شما گفته الان درایوراش نصب نیست شما بعدا خودت برو خونه نصبش کن ..! ( در کل این حرفشم اشتباس ، چون شما اصلا سخت افزار این کارو ندارین ) اگه مشکلی بود از لب تاپتون عکس بزارین بنده باز در خدمتم ..
حتما منظور فروشنده فینگرپرینت اکسترنال بوده
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
کسی میتونه در مورد کار نکردن Quick luanch buttons (نرم افزار نمایش بصری کم و زیاد کردن صدا و ...) به من کمک کنه؟
اخرین ورژن رو از سایت HP دانلود کردم و نصب کردم ولی کار نمیکنه. تو نرم افزارهای اجرا شده Explorer هم اسمش هست ولی کار نمیکنه. مدل لپ تابم هم Pavilion dv3-4170se هست.
سلام دوستان.من این مدلو تازه گرفتم.بخدا خسته شدم انقدر دنبال بلوتوث گشتم.1 لینک هم گذاشته بودن دوستان که من دانلود و نصب کردم ولی فایده نداشت.در ضمن اگر لطف کنید و بگید توی سایت hp از کجا باید دانلود کنم بشدت ممنون میشم.میشه لطفا 1 آماتور را راهنمایی کنید؟:n13:
سلام دوستان.من این مدلو تازه گرفتم.بخدا خسته شدم انقدر دنبال بلوتوث گشتم.1 لینک هم گذاشته بودن دوستان که من دانلود و نصب کردم ولی فایده نداشت.در ضمن اگر لطف کنید و بگید توی سایت hp از کجا باید دانلود کنم بشدت ممنون میشم.میشه لطفا 1 آماتور را راهنمایی کنید؟:n13:
dadash e golam
vase bluetooth age hanooz moshkel dari behem begoo kamel rahnamayit konam
age hanooz moshkelet pa bar jast behem ettela bede:n11:
بله مشكل من هنوز برطرف نشده.ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه میشه مشکلاتتون رو کامل بفرمایید من در خدمتتونم
.وقتي ميرم قسمت device manager يه علامت زرد رنگ روي bluetooth controller هست وقتي روش كليك ميكنم نوشته
the drivers for this device are not installed.
وقتي هم دكمه update driver را ميزنم كاري نميكنه.چند تا درايوري كه دوستان گذاشته بودن هم نصب كردم ولي فايده نداشت.:n03:
آقا این مدل رو من تازگی ها یرای کسی خریدم کیقیت ساختش بالاست ولی درایور بلوتوثش و همچنین فینگر پرینتش با اینکه نصب شده اند اما دریغ از کار کردن و حسابی من رو شرمنده طرف کرده بالای 1گیگ فایل بنده دانلود کردم ولی نشد که نشد اگر کسی واقعا این مشکلات عمده رو حل کرده لطفا راهنمایی کنه سخت عذاب وجدان دارم در مقابل طرف مجکرم . سروش هستم .:n27:
آقا این مدل رو من تازگی ها یرای کسی خریدم کیقیت ساختش بالاست ولی درایور بلوتوثش و همچنین فینگر پرینتش با اینکه نصب شده اند اما دریغ از کار کردن و حسابی من رو شرمنده طرف کرده بالای 1گیگ فایل بنده دانلود کردم ولی نشد که نشد اگر کسی واقعا این مشکلات عمده رو حل کرده لطفا راهنمایی کنه سخت عذاب وجدان دارم در مقابل طرف مجکرم . سروش هستم .:n27:
سلام خدمت همگی
من یه مشکل ناجور برخوردم
تا دو روز قبل اسپیکر لپ تاپم صدا داشت ولی یهو صدا اسپیکرش قطع شد
همه تنظیماتش درسته.درایورا رو دوباره نصب کردم درست نشد
ویندوز سون هس
از هدفون صدا داره ولی با اسپیکر نه
ویندوزم عوض کردم درست نشد
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان شما درایور ویندوز 64 بیت نصب میکند واسه اینه که مشکل دارین واسه فعال شدنش
مشکل منم در مورد بلوتوث پابرجاست
بلوتوثم فعاله ولی وسیله ای پیدا نمیکنه
اینم عکس از device manager
بروزرسانی هم نمیشه!!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
حالا باید چکار کنم ؟
مشکل در دریافت و ارسال بلوتوث در لپ تاپ hp probook4540s
اطلاعات بیشتر : سلام ، من مدل لپ تاپم hp probook4540s هستش یه مشکل دارم اونم اینه که نمیتونم با بلوتوث چیزی بفرستم یا بگیرم سخت افزاری هم معرفی شده اینم بگم بعضی وقتا یهو میشناسه گوشی های دیگه رو حتی یه بار فایل فرستادم واسه یه گوشی دیگه خواستم ببینم واسه کسی همچین چیزی شده؟! ممکنه از درایورها باشه؟! حتی ویندوز رو پاک کردم دوباره نصب کردم ویندوز 7 این درایور رو atheros bluetooth رو نصب کردم تو قسمت سخت افزار مدل بلوتوث رو نشون داد ولی باز همچنان این مشکل رو دارم خواهشا هرکی میتونه کمک کنه با تشکر
[SPOILER][/SPOILER]
سلام برو بکس.راستش منم همه درایوراشو نصب کردم فقط نمیدونم چرا بلوتوسش فعال نمیشه آخه درایورشم نصب کردم.دکمه ای ، نرم افزاری چیزی داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.:n12:
برای من هم 4540s هست و دقیقا مشکل تو رو دارم . ولی تا حالا کسی جواب نداده. :n28:نقل قول:
گریه ما رو در آورده ...
سلام دوستان منم مشكل شما را داشتم البته بلوتوث من فقط نصب بود و هيچ اثري ازش نبود!!هرچي درايور بلوتوث بود دانلود و نصب كردم اما هيچ فايده اي نداشت تا اينكه يكي از دوستان گفت بجاي 64بيتي بايد 32بيتي نصب كنم.من اين كارو كردم و بلوتوثم درست شد.حالا بلوتوث دستگاه هم پيدا شده ولي مثل مال شما كار نميكنه.يعني من الان 2تا بلوتوث دارم !!كه اوني كه خودم نصب كردم كار ميكنه.:n02:
سلام منم همین لپتاپو دارم برا پیدا کردن بلوتوث حتما باید دکمه وایرلس روشن باشه
میشه یکی به ما بگه درپوش فینگرو چطوری باید بازش کرد؟؟؟
manam hp daram......khastam linke bl ro baz konm k nasb konam....vali baz nemishe....chi kar konm??:n13:
لطفا فارسی تایپ کنید :)نقل قول:
فقط اینکه لینک bl چیه؟ :n13:
منظورم از bl بلوتوث بود....:n02:.....
منhp 2000 دارم.....
نمی دونم چه جوری باید فعالش کنم.....
ممنون میشم راهنمایی کنید......
:n13:
منظورم از bl بلوتوث بود....:n02:.....
منhp 2000 دارم.....
نمی دونم چه جوری باید فعالش کنم.....
ممنون میشم راهنمایی کنید......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این آدرس، برنامه بلوتوث رو تو بخش Driver - Network پیدا کن نصب کن
اگه نشد این نرم افزار رو دانلود کن
mamnon az rahnamayi
سلام مدل لپ تاپ من هم hp هستش و اسمش dv6-7211nr هست ولی بلوتوثش کار نمی کنه چی کار کنم؟
درایورشو از سایت اچ پی دانلود کننقل قول:
man in narm afzaro az on sait download krdam..... vali nasb nemishe.....baz ham nemishe chi ka konam??
دوستان عزیز
1 - لطفا فارسی تایپ کنید !
2 - سوالاتتون رو در کلوب تخصصی HP 4540s بپرسین
پیشاپیش با تشکر :n16:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=576513
سلام موفع نصب بلوتوث این ارور میاد all installations completed ,please refer to the log file for details مدل لب تاب hp pavilion 15-n245ee
این که ارور نیست! میگه نصب با موفقیت انجام شدنقل قول:
پس چرا روشن نمیشه
من نرم افزار رو نصب کردم...ولی باز نمی شه ....چی کار باید کنم؟؟؟.....ویندوزم 8
درایورشو از کجا گرفتی؟ باید از سایت اچ پی بگیرینقل قول: