دمتون گرم بچه ها ...مشکل منم حل شد ...یدونه اید ...با اموزش تصویری تو صفحه ی ۲ اقا مجید گذاشتن کارم راه افتاد .خدا خیرت بده
Printable View
دمتون گرم بچه ها ...مشکل منم حل شد ...یدونه اید ...با اموزش تصویری تو صفحه ی ۲ اقا مجید گذاشتن کارم راه افتاد .خدا خیرت بده
چراگزینه installنداره:n28::n13:
سلام.من همه ی کارایی رو که گفتید انحام دادم.ولی هیچ کانالی رئ پیدا نمیکنه.آنتنم عوض کردم مشکلی نداره.چراغ روش باید روشن بشه؟واسه من روشن نیست.خئاهشن کمک کنید.
اقا کسی هست بگه چرا من صدا دارم ولی تصویرم سیاهه؟؟؟؟؟
از توتال مدیا استفاده میکنم
ویندوزم 8.1
گیرندم مارشال درایورو اپدیتاشم گرفتم تنظیماتشم انجام دادم
ولی هنوز همون جوریه:n21::n21::n21::n21:
قبلن درست بود یهو اینجوری شد
لطفا یکی راهنمایی کنه
گرافیکم 2
i5
رم 6
هارد 1ترا
ASUS
:n28:
با Blaze Dtv
تصویرو صدا دارم ولی خیلی کیفیتش پایین و داغونه
این اموزش برای تمام کسانی هست که ویندوز ۶۴ بیتی دارن و ویندوز ۸ یا ۸.۱ نصبیدن! و یک عدد تیوی دیجیتال مارشال جان سخت دارننقل قول:
سلام دوست عزیز من لنو z510 دارم .تمام اجزای سخت افزاریم مثل جنابعالیه /ویندوز ۸.۱ ریختم ۶۴ بیتی/ به راحتی بافایل دوستمون نصب شد! و اجرا/مراحل زیر رو بدون هیجان و با حوصله برو انشالله مشکلت حل میشه!
۱- اول این فایل رو دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد : rouzbeh2749
۲-حالا فایل بالا رو اکسترکت کنید!/ هنگام اکسترکت رمز میخواد /رمز رو وارد و وارد بوشه میشید! با دو بوشه ۳۲ بیت و ۶۴ بیت مواجه میشی! میری داخل بوشه ای که با ویندوزت سازگاره! مثل تصویر زیر روی cinergy_t_stick_rc_64 کلیک راست! میکنی.دومین فایله ها! بعد install رو میزنی و باقی مراحل تا بیغام ریستارت بده سیسمت و ریستارت میکنی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۳- نرم افزار ArcSoft TotalMedia 3.5.7.259 رو دانلود کن برای ۶۴ و ۳۲ رو هروش نصب میشه لامصب! اینقدر بیشرفت! (سرچ کن تو اینترنت هست) و نصب (البته قبل نصب این نرم افزار روی Setup راست کلیک و با run as administrator اجراش کن و مراحل نصب و کرک و ال اخر ...)
راستی ابدیت جدیدش اومده که از داخل نرم افزار میتونی خودکار ابدیتش کنی بعدا! مسیر: ستینگ-جنرال-ابوت توتال مدیال-ابدیت!
۴-حالا! الان دستگاهتو به لبتاب بزن! حتما دستگاه گیرنده دیجیتالت رو به ورودی usb.2 لبتابت بزن! چون با usb.3 ها انتنش برش داره و زیاد جالب نیست! usb.2 کنار cd ram لبتابت هست! احیانانا
خوب دیگه خلاص کانالهارو سرچ کن و تلویزیون رو به بین!
سوالی بود باز بگو
:n13:نمیشه راهنمایی کنید
شد دمتون گرممممممممممممممممممممممم:n12:
باسلام من گیرنده دیجیتال یو اس بی دارم ولی درایور رشو گم کرده ام خیلی دنبالش گشتم تو سایتش هم نبود این هم مدلش هست (items it060-1a) کسی درایور شو سراغ داره راهنمایی کنه
چرا تو ویندوز 8.1 جواب نمیده مشکل از چیست
آقا من ویندوزم 8.1 اول کارت تی وی رو زدم به سیستم بعد میخواستم ازروی عکس ها مسیر رو دنبال کن که دیدم گزینه 1 اصلا وجودنداره لطفا کمک کنید لازم دارم عجیب
سلام ببخشید شاید خیلی ربط نداشته باشه اما کسی میدونه چطور میشه درایورشو رو لینوکس نصب کرد؟
من از خود دستگاه میتونم با یه برنامه دیگه استفاده کنم و باش تلوزیون ببینم اما کنترلش کار نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید منو
درضمن من از فدورا استفاده میکنم
عای بود جواب داد ولی یک مشکل دیگه دارم اینه که زبان فلش توی فارسی نیست وتلتکس چینی می نویسه می تونی کمک کنی
سلام خسته نباشید همگی و ممنونم واقعا از دوستانی که آموزش و فایل مورد نیاز رو دادن...
خواستم ببینم بجز TotalMedia چه نرم افزارهای بهتری برای --- موجود هستش؟
چون هر چی سرچ میکنم چیزای مناسبی وجود نداره اصلا
ممنونم اگه دوستان راهنمایی کنن
با سلام خدمت دوستان.
من یک ماهی هست این گیرنده رو گرفتم خیلی ازش راضیم فقط تنها مشکلش اینه که فونت فارسی EPG رو نمیشناسه.از دوستان کسی میدونه باید چکار کنیم که این مشکل حل بشه.ضمنا به گوشی که وصلش میکنم فونتاش درسته فقط تو pc این مشکلو دارم.
با تشکر
سلام دوستان
با راهنمایی های شما الان سیستم درست شده فقط مشکلی که هس همه شبکه ها صدا ندارن!
شبکه HD صدا داره فقط
فکر میکنم به تنظیمات برنامه برمیگرده که روی کدوم نوع سیستم صدا باشه
ولی نمیدونم چجوری باید درستش کرد
ممنون میشم راهنماییم کنید
من اون cd رو هم ندارم مال منم جواب نداد هیچ دیرایوری از این برنامه ندارم چیکار کنم ؟ درایور اصلیشو از کجا پیدا کنم
آقا روزبه یه دنیا تشکر، خیلی گرفتارش بودم، کارتون بیسته:n20::n20:نقل قول:
سلام .. دوستان میدونم تاپیک قدیمه اما خواهشا اگه یکی میدونه کمکم کنه .. من فایل اپدیت رو دانلود کردم .. ولی نمیدونم باید با پوشه دانولد چیکار کنمنقل قول:
ممنون میشم کمک کنید
گیرنده مارشال
سلام. من همین کاری ک گفتید رو انجام دادم. روی فایل متنی کلیک راست و نصب کردم. پیغام اومد که نصبش موفق بوده. الآن من گیرنده و ب لب تاپ وصل کنم سیستم شناساییش میکنه؟
ممنون میشم جواب بدید.
سلام منم همچین مشکلی دارم. صدا ندارن بقیه کانالا. ویندوزم 10 هست. اگر کسی راه حل داره بگه که بی صداییش خیلی رو اعصابه. مرسی.نقل قول:
سلام. ببخشید من این گیرنده رو تازه گیا خریدم الان موقع نصب از من کی کد میخواد. کسی کی کد این برنامه رو نداره ؟
مشکل حد ششششششششششششد. دوستانی که مشکل دارن و آنتنشون نمیگیره و یا صدا نداره مشکل از نرم افزار arcsoft totalmedia هست. من نرم افزار زیر را ریختم و هم صدا اومد هم تصاویر بهتر شد.نرم افزار ProgDVB هست.
درایورش برای ویندوز 10 آپدیتی نیومده !!!؟؟
نرم افزار تو Win10 نصب میشه اما موقع سرچ کانال هنگ میکنه میاد بیرون از برنامه
چند بار هم uninstall کردم اما فایده ای نداشت .
والا من هرچی گشتم نبود. ولی با همین نرم افزار که معرفی کردم من دارم همه کانالارو میگیرم. مشکلیم نداره.نقل قول:
لینکی که فرستادین تو پستتون باز نمیشه ؛ ارور 404 میدهنقل قول:
بی زحمت یه لینک سالم برام بفرستید ممنون ..
ممنون .. ولی لینک هدایت میشه صفه اصلی سایت نه لینک مورده نظر.. فکر کنم از خوده سایت باشهنقل قول:
نمیزارن کسی لینک بزاره . .
سلام
من این درایور رو روی ویندوز 10 نتونستم نصب کنم
اصلا این درایور این گیرنده روی ویندوز 10 نصب میشه؟؟؟؟؟
سلام
متاسفانه نشد
اپلیکیشن به هیچ عنوان نصب نشد
تمام مراحل بالا هم انجام دادم
لطفا راهنمایی بفرمایید
روی سیستم منم جواب داد...Windows7 32 bitنقل قول:
مرسی
از Device Manager آپدیت رو زدم و آدرس رو پوشه دانلود شده قرار دادم...تو چند لحظه شناخت و نصب شد
سلام دوستان من ویندوز 10 دارم و همه این کارارو امتحان کردم نشد لطفا راهنمایی کنید (درایور مارشال برای ویندوز 10)
سلام پسورد اکسترکتش چیه؟
- - - Updated - - -
سلام پسورد اکسترکتش چیه؟
سلام. دستتون درد نکنه. حسابی به دردم خورد. ممنون
سلام خدمت دوستان گیرنده مارشال با انتن داخل بسته هیچ سیگنالی نداره کاربرد انتن چیه و تو چه شرایطی سیگنال دریافت میکنه؟
بعد دانلود فایل باید چی کار کنیم راهنمایی کنید لطفا
1 . فایل دانلودی را اکسترکت کنید .نقل قول:
2. به قسمت دیوایس منیجر برید ( مثلا در ویندوز 7 راست کلیک می کنید روی computer و بعد properties را کلیک می کنید )
3. سخت افزارهایی که درایورشون نصب نیست مشخص هست . --- را پیدا کنید و روی اون راست کلیک کنید .
4. update driver software را بزنید و بعد گزینه دوم یعنی browse my computer را انتخاب کنید .
5 . حالا پوشه ای که ابتدای کار اکسترکت کردید را فراخوانی کنید ( پیدا کردن آدرس پوشه )
6- نصب کنید و تمام ( در صورت نیاز ری استارت کنید )
سلام. دوستانی که میخوان این گیرنده رو روی ویندوز 10 هم داشته باشند به لینک زیر مراجعه کنند و درایور های موجود در صفحه را دانلود و نصب کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود درایور:
باسلام ..من دستگاهم مارشال me-u1 هستش سی دی درایورشو دارم ولی میخوام اپش را نصب کنم esername و licensekay میخواد که متاسفانه اونو گم کردم ..لطفا راهنمایی کنید چکارکنم..باتشکر