برای اشکال گیری شاسی پی اس تو تو به دو چیز احتیاج دار یکی یه ملتی متر دیجیتالی و یه دون هویه البته کار بانقل قول:
هر دو رو باید یکمی بلد باشیکه اگه لازم باشه توضیح میدم
Printable View
برای اشکال گیری شاسی پی اس تو تو به دو چیز احتیاج دار یکی یه ملتی متر دیجیتالی و یه دون هویه البته کار بانقل قول:
هر دو رو باید یکمی بلد باشیکه اگه لازم باشه توضیح میدم
در مورد پی اس تو اگه لنز احتیاج به افت گیری یا تمیز کردن نداشته باشه مطمنم لنز نیم سوز شده حالانقل قول:
در مورد اجرا کردن بازی های پلی 1 رو پلی2 اول دستگاه رو روشن میکنی بعد سی دی رو میزاری و دکمه ی سبز رو
دو بار فشار میدی
در مورد اجرا کردن فیلم ها اگه hdd و نرم افزار پلی 2 رو داشته باشی میتونی (با توجه به قابلیتهای نرم افزار)mp3
و دیگر فرمتها رو تو پلی 2 اجرا کنی در غیر اینصورت فیلمهای dvd و cd های صوتی رو میتونه اجرا کنه
تو تمام مدلهای پی اس تو سیستمی وجود داره به اسمه ir receiver که برای استفاده از remote (کنترل پلی 2)
بکار رفته اگه میشه از اون برای دسته های بیسیمی استفاده کرد اگه دسته ها کار نمیکنه باید در قسمت config
ریموت رو روشن کنی off به on
سلام
6 ماه پیش من لنز پلی 2 رو عوض کردم چون اصلا بازی ها رو اجرا نمی کرد بعدش خوب شده بود اما نه کاملا یعنی بازی ها لودشون طولانی شده بود و بعضی بازی ها هم اجرا نمی شدن که من نمی فهمیدم چرا چون مثلا gow 2 اجرا نمی شد اما re4 اجرا می شد
به هر حال هفته پیش باز دوباره بردمش برای تعمیر که تعمیرکاره گفت این مشکلش از دسته هارد خونه و درست بشو نیست و همونجا هم چند تا بازی رو چک کرد که دستگاه می خوند اما همینکه آوردیم خونه دیگه هیچی رو نخوند درحالیکه قبلش حداقل می تونستم okami بازی کنم!!!
من نمی فهمم زده کجاشو خراب کرده تا حالا هم ندیدم توی ps2 چه خبره چون نتونستم بازش کنم!
می خواستم بگین این پتانسیومتر چیه چون گفته بودین اگه هیچ سی دی رو نخونه پتانسیومتر تنظیم نیست؟
نقل قول:
سلام من ترم 2 الکترنيک هستم بلدم کار کنم. اگه ميشه بهم بگو چجوری ويبرشو درست کنم؟؟
اگه پی اس تو کار نمیکنه (دستگاه تصویر نداره در جای سی دی بیرون نمی اد موتور لنز نمیچرخه یا ویبره خرابه
یا اینکه سی پی یو کار نمی کنه و جی پی یو و ...)مشکل همین ای سی پی اس ها هست . ای سی پی اس
چیست ؟ ای سی پی اس شامل میشه از حدود 15 الا 20 قطعه ی درون شاسی دستگاه پی اس تو
کار اینا چیه ؟ این قطعات کارشون اینه که از تمام قطعات مهم درون پی اس تو محا فظت کنند (اعم لنز و قطعات درون
شاسی )...
اگر بخوایم بطور عامیانه بگیم ای سی پی اس همون فیوز خودمونه . خوب شما هم می دونید بالاخره فیوز در اثر
جریان بالا میسوزه پس برای مشخص کردن اینکه چه فیوزی سوخته احتیاج به مالتی متر دارید .
بعد از اینکه شا سی رو بیرون اوردید البته با احتیاط (هیچ موقه دست مرطوب به شاسی نز نید)صفحه ای را که جی
پی یو و سی پی یوی اهنی و لنز روی ان قرار دارد کار نداریم . صفحه ی دیگر را که mod chip (ای سی کوپی)روی
ان قرار دارد را مد نظر میگیریم . ای سی پی اس ها در روی مدار چاپی قرار دارند (شاسی ) و با نوشته ی
کوچکی روی مدار مشخص شدند مثلا ps 1 , ps 2 ,ps15 این قطعه ها مربعی شکل و کوچک هستند و دو سر
هاویه شده دارند ودر اوردن و تعویض اونا زیاد سخت نیست (اگه با هاویه کار کردین).برای اینکه بدونیم چه پی اسی
سوخته درجه ی رو مالتی متر دی جی تالی رو روی دیود میگذاریم و دو سر اتصال ماتی متر رو روی دو سر پی اس
(فیوز)میگذاریم اگر عدد صفر رو نشون داد پس پی اس سالمه اگرنه (عدد روی مالتی متر ثابت بود )پس پی اس خرابه
تمام پی اس ها رو به همین تر تیب امتحان می کنیم .به تمام دوستان میگم برای تعویض پی اس حتما یه پلی 2
اوراق تو خونه داشته باشن .من برای تعمیر شاسی خودم همیشه یه دونه میخرم .تو کشور های دیگه مثل
اوروپا . جاپن .امریکا سری کامل پی اس 3 دلار هست . اما تو ایران خودمون نمی دونم. پس اگه دوستان گیر اوردن
خوب چه بهتر :20:
دوستان اشتباه نکنید :نقل قول:
پتا نسیو متر لنز برای چیست ؟
وقتی لنز دیسک های خش دار رو نمی خونه با پتانسیو متر میتونید حساسیت لنز رو (قدرت) بالا ببرید تا فقط خش
ها رو بتونه بخونه چه سی دی و چه دی وی دی .حالا اگه دیسکهای بدون خش میزارین و نمی اد پس مشکل از
پتانسیومتر لنز نیست
همانطور که میبینید پی اس ها رو شاسی نشون داده شده
برای امتحان پی اس دو سر اتصال مالتی متر رو رو پی اس ها می گذارید
دوستان اگه بعدا دوربینم روبراه شد از خودم براتون عکس میزارم :46:
از دوستان می خوام که پرسش هاشونو یکی یکی بیان کنن تا کمکتون کنم.
نقل قول:
خب من دونه دونه دارم ميپرسم اما چرا جواب نميدی من ويبره ميخوام.
فکر کنم درست منظورتون رو نفهمیدم . مگه منظور شما از ویبره همون لرزوننده ی دسته های دستگاه نیست .نقل قول:
اگه اینطور باشه دو حالت داره یکی اینکه اشکال از دستگیره ی شما هست دوم اینکه دستگیره ی شما اشکالی
نداره اشکال از دستگاه(شاسی) هست . خوب اگه اشکال از دستگاه باشه یک قطعه ی پی اس سوزونده که
روش تعمیر شو بطور کامل همراه با عکس شاسی دستگاه و محل پی اس ها تو ضیح دادم . اگه میشه به صفحه ی
5 برو خودت می بینی .اگه توضیح لازم باشه در خدمتیم:20:
اگه به گوش هستی راهنمایت میکنم تا خوب دستگا هتو تعمیر کنی :13:نقل قول:
صبر کن ببینم جایی که دستگاه رو بردی اصلا یارو اینکاره بود:13:
بیشترین مشکلی که برای پلی 2 ایجاد می شه از ناحیه ی لنز هستش بیشتر دوستان این مشکلو تجربه کردن
حالا میخوام یه راهنمایی کاملی در رابطه با سرویس کامل لنز بکنم.
تا حالا این مشکل برای شما پیش اومده.(سی دی یا دی وی دی بالا نیاد . سرعت لود لنز خیلی کند شده تا جایی که
بیشتر بازی ها بالا نمیان.یا حتی اصلا هیچ بازیی رو سا پورت نمیکنه.)خوب برای هر دری کلیدی هست.البته اگه
کلید نشکنه:46: تو این بحث می خوا یم راهنما یی جامعی رو که بتونه بیشتر مشکل ها رو حل کنه به شما بدیم
1:بعد از اینکه پیچ های پشت دستگاه رو واز کردین درپوش بالا رو وردارین بعد از این نوبت درپوش لنز میشه که تو
تصویر زیر معلوم شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که تو تصویر بالا مشخص شده چهار عدد پیچ وجود داره (تعداد پیچ ها تو مدلهای مختلف scph-5000x,3900x
,3000x فرق میکنه)ای پیچ ها رو وا کنین طوری که هرض نشن.و درپوش لنز رو وردارین.تا نمای زیر پدیدار بشه .
دوستان توجه کنن شمایل بالا نمایی از لنز هست بدون در جای دیسک disk tray (این رو خودتون باید در بیارین )
کارهایی که ما برای سرویس لنز انجام می دیم تو این قسمت هست (عکس بالا).
2:اولین کاری که ما برای سرویس لنز انجام میدیم تمیز کردن چشمی هست .برای این کار شما احتیاج به یه قوطی
گوش پاک کن و اسپری مخصوص لنز دارید .
همین طور که تو عکس بالا میبینید اول مقدار کمی با اسپری رو چشمی بپاشید و بعد با گوش پاک کن پاک کنید
همین طور که قبلا هم گفتم زیاد فشار به چشمی نیارید.
خوب حالا نوبت به تست میرسه به شما پیشنهاد میکنم که بازیه gta:san andreas رو دستگاهتون بزارین
اگه بازی رو گزاشتین و بالا نیومد . باید قدم بعدی رو انجام بدید .
قدم بعدی برای سرویس لنز تمیز کردن قطعات متحرک لنز است (موتور دیسک چرخان.موتور متحرک دهنده ی
چشمی.جایی که لنز رو دوتا میله ی اهنی به حرکت در میاد.توجه کنید که حتی یه قطره روغن رو این محل نبپاشید
اگه کثیفه دوتا میله رو خوب بشورین)تو عکس زیر این محل ها رو میبینید.
بهتون پیشنهاد میکنم که برای تمیز کردن موتور بزرگ وکوچک از الکل استفاده کنید
اگه بازی رو تست زدین و دوباره بالا نیومد باید برین سراغ سرویس بعدی.
کاری که ما برای سرویس بعدی انجام می دیم اینه که پیچهای تنظیم ارتفاع لنز رو تنظیم کنیم برای اینکه بدونید پیچ
های تنظیم ارتفاع چیه به سه تصویر زیر خوب دقت کنید .
برای تنظیم پیچ کوچک تنظیم ارتفاع نصب شده روی لنز اونو تا اخر میبندیم (از چپ به راست )و بعد بازی
gta رو تست میکنیم برای هر بار رست کردن مقداری این پیچ رو از راست به چپ وا میکنیم (خیلی کم)
این کار رو تا جایی ادامه میدیم که سرعت لود کمی بالا بره و دیگه لنز صدای پرچ پرچ نکنه.
برای تنظیم پیچ بزرگتر (سفید)اونو تا اخر میبندیم وسرعت لود رو با کم تغییر دادن مکان پیچ میسنجیم
(منظور از سرعت اود لنز میزان سریع اوردن بازی هنگامی که دستگاه رو روشن میکنید وصفحه ای نمایان میشود
هست).به دوستان میگم که برای تنظیم این پیچ حداقل پنج الا ده بازی سنگین رو رو تست بزنن.تا لنز بهترین عملکرد
رو داشته باشه.:20:
کاری که بعد از این باید برای سرویس لنز انجام بدین اینه که پتان سیومتر رو تنظیم کنید همینطور که قبلا گفتم
پتانسیومتر لنز برای بالا بردن حساسیت لنز نسبت به خوندن دیسکهای خش دار گذاشته شده .و تعداد اون دو عدد
هست ود زیر لنز قرار داره.تصویر زیر عکس لنز هست.
توی تصویر زیر دو عدد پیچ کوچک میبینید . که اونا پتانسیومتر لنز هستن یکی ماله سی دی یکی هم ماله دی وی دی
عکس زیر نمونه ی تنظیم شده هست سعی کنید مثل عکس عمل کنین.
پیچ سمت چپ ماله دی وی دی و اون یکی ماله سی دی هست.
منظورم اون دو تا پیچ سیا ه نیست ها
یه اشکالی که ممکنه برای همه پیش اومده باشه نیم سوز شدنه لنز هست . که تو این صورت دو حالت داره
یا اینکه قسمت سی دی خون لنز از کار می افته (احتمال اون خیلی کمه چون این قسمت نسبت بیه دی وی دی
قویتره)یا اینکه دیگه دستگاه دی وی دی نمیخونه.برای عیب یابی و حل این مشکل شما باید دو قطعه ی خراب رو
تو لنز تعویض کنید .که ممکنه احتمالا یکی از اینها خراب باشه یا اینکه هر دوتا شون.یکی کابل (فلات)اتصال دهنده ی
لیزر با چشمی حاوی اهنربا (سیم پیچی).و اون یکی خو د چشمی حاوی سیم پیچی هست .
در شکل زیر این کابل رو میبینید.
این کابل ها از یک طرف به لیزر و از طرف دیگه به چشمی حاوی اهنربا وصل میشه.
قطعه ی قابل تعویض دیگه چشمی حاوی سیم پیچی هست که شکل اونو در زیر میبینید.
حالا ممکنه شما بگید کدوم باید عوض بشه .خوب اول دستگاه رو تست میزنید اگه مثلا لنز دیسک رو حدود
پنج مرتبه می چرخونه و در طی این چرخوندن استپ (دیسک نمی چرخه)میزنه.وبعد شروع به چرخیدن کامل میکنه
در این حالت بازوی لنز(چشمی حاوی سیم پیچی خرابه یعنی(یا اینکه چشمی کثیفه و یا اینکه سیم پیچی اون نیم
سوز شده) که در این حالت نمی تونه تنظیم لازم رو برای خوندن دی وی دی یا سی دی انجام بده.و شما باید اونو
تعویض کنید.
اگه لنز شما دی وی دی و سی دی رو فقط یک بار می چرخونه و هیچ کدومو بالا نمیاره باید اون کابل رو عوض کنید
یا اینکه هر دوتا رو(کابل و چشمی حاوی سیم پیچی) تعویض کنید. به تموم دوستان پیشنهاد میکنم که اگه تو
تعویض این قطعات زیاد مثل من ماهر نیستید و وسایل لازم برای این کار ها رو ندارید قطعات رو تهیه کنید و بدید
یه تعمیر کار براتون تعویض کنه.:41:
از دوستان میخوام اگه نکته ایی براتون نامفهوم بود به من بگید تا کمکتون کنم.
سلام.
من پی اس 2 رفیقم تبدیلش خراب شده. من تو قم هستم.رفتیم که بدیم درست کنیم گفتن در قم درست نمیشه و حتما باید بدی تهران تا برات درست کنن و 80 هزار تومان خرج برات بر میدوره.میخواستم بدونم باید چه کنم؟؟؟؟؟؟تبدیل خرابه یعنی چی؟
کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه که بحث میشه که تبدیل کنسولتون خرابه معمولا منظور ای سی کپی هستش.:20:نقل قول:
ای سی کپی قطعه ایی است تو کنسول که توسط هکر ها ساخته شده و رو شاسی دستگاه نصب میشه .
کارش چیه ؟ با این قطعه میتونی بازی های کپی رو بازی کنی و دیگه لازم برای یک دی وی دی اصل بری تو 10
تومن خرج .
بهترین ای سی کپی که من با اون کار کردم از نظر من اکتل هست
و قیمتش 15 تومنه نه 80 هزار تومن:18:
به عکس زیر توجه کن.
اگه می خوای خدت تعمیرش کنی ای سی رو در بیار (یا محل دقیق اتصال سیمها رو یاد داشت کن یا اینکه
نمونه ی ای سی رو تهیه کن بده برات وصل کنن):20:
مرسی از جوابت.من نفهمیدم حقیقتش.عیبی نداره شما آدرستونو بدین و من براتون همراه با پول مورد نیاز ارسال کنم و شما برام درست کنین و برگردونین؟؟؟؟
اگرم نمیشه یه بار دیگه بگین
خودت هم می تو نی درستش کنی. دیگه احتیاجی به من نیست.:46:
ولی اگه نمیخوای دستگاه رو باز کنی. ببر به تهرون که به قم نزدیکتره بگو برات ای سی رو تعویض کنن .من هم
طبق شرایط کاری و شغلی نمیتونم پیشنهادتو قبول کنم.خیلی باید ببخشید.:41:
خواهش میکنم قربان.
من حقیقتش کسی نیستم که تا حالا تعمیری کرده باشم.هر وسیله ای رو.اما اگه اینجا درست و سده توضیح بدین میشه درست کنم اما میترسم بزنم خراب کنم پی اس 2 رو
سلام
یه سوال از خدمت دوست محترم که لطف میکنن و تعمیرات رو توضیح میدن داشتم:
امروز موقع save کردن بازی commandos 2 men of courage روی مموری کارت عملیات save کردن بیشتر از حد معمول طول کشید و تقریبا آخرای کار گیر کرد. هر چی منتظر موندیم تموم نشد و هیچ تغییری روی صفحه رخ نداد. در آخر به ناچار مجبور شدیم دستگاه رو ریست کنیم که بعد از ریست شدن دیگه دستگاه بوت نشد. یعنی نه صدایی میاد و نه تصویری. سی دی می چرخه و صدای سیستم خنک کننده هم به گوش میرسه ولی دستگاه فقط روشن میشه و کاری انجام نمیده.
میخواستم ببینم ممکنه که یکی از اون ps ها سوخته باشه یا اینکه مشکل جدیه؟
راستی دستگاه هم یه ps2 silver slim میباشد.
با تشکر
در مورد وسایل برقی باید بگم ریسک کردن کار خطر ناکیه همونطور که خودت میگی وسیله ای رو تعمیر نکردی بهترهنقل قول:
بدی برات این کارو بکنن .تنها کاری که باید بکنی اینه که اونو ببری پیشه یه تعمیر کارو و به اون بگی که برای من
ای سی کپی رو تعویض کن.از نظر من این بهترین کاره .:20:
خوب دیگه توجه نمی کنی دیگه:31: خوب دستگاه تو نه تصویر داره نه صدا .مشکل اون اینه که یه فیوز (توشاسینقل قول:
دستگاه) پرونده.که به اون پی اس میگن روش تعمیرشو تو صفحه های قبل توضیح دادم همراه با عکس شاسی
دستگاه. حتما به صفحه های قبل یه سری بزن:20: همونطور که گفتی مدل دستگاه تو سری 7000x هست (پلی
دو کوچیک).محل پی اس ها تو پلی استیشن های کوچیک به این ترتیب است.
امیر جان میتونی آی دیتو بدی؟؟؟؟اونجوری راحتتر میتاونم باهات صحبت کنم
منظورت کدوم ایدیه ؟ منظورت یاهو هست .اگه منظورت یاهو هست ایدی ندارم.نقل قول:
خيلي ممنون از اينكه پاسخ داديد.
من دستگاه رو باز كردم ولي مادر بردش با عكسي كه لطف كرديد و قرار داديد فرق داشت . به هر حال با مالتي متر تمام پي اس ها رو چك كردم اما همشون سالم بودن. و چيزي كه جالبه اينه كه ps5 , ps9 , ps10 , ps 12 روي برد وجود نداشتند.
يه مورد ديگه عجيبه و اون اينه كه وقتي دستگاه رو بدون ديسك روشن ميكنيم به اندازه قبلش كه درست كار ميكرد گرم ميشه. آيا اين عاديه؟
مرسي
خوبه تا اینجا که پیش رفتی.اول به من روش کارتو بگو.که چه طور امتحانشون کردی(پی اس) مالتی متر رو چه طور به کار بردی.دوم اینکه این پی اس ها که جاهاشون خالیه رو تا حالا تجربه نکردم(من بیشتر با مدلهای قدیمی کار کردم)نقل قول:
سوم اینکه دوعدد فیوز دیگه تو شاسی دستگاه وجود داره و سفید رنگه (به عکس بالا یکمی توجه کن) و اسم اون پی
اس نیست.و کارش محافظت از emotion engine (سی پی یو) و GPU هست اونم امتحان کن.دستگاه تو تصویر نداره ولی اگه!!!!!:46: در حد معمول داغ میکنه این طبیعیه چون به ما میگه که سی پی یو سالمه و داره کار خودشو میکنه و اشکال اصلی مربوط به تصویره.خوب اگه ماله تصویر باشه ما چیز هایی رو میتونیم بفهمیم:اول اینکه پی اس ما خرابه و یا اینکه اون دو عد فیوز سوخته(فیوز های سفید) یااینکه یه ترانزیستور سوزونده و اخر اینکه جی پی یو خرابه
(ای سی تصویر) که امیدوارم اینطور نباشه.:41:
سلام من یه پلی 2دارم مدل75004پیغام پلیز اینسرت...... می زنه ولی سی دی صوتی رو راحت پخشش می کنه چیکار کنم
دوست عزیز دستگاه تو از مدل کوچیک هاست اگه دی وی دی رو نمیاره پس دو احتمال وجود داره بازوی لنز خرابه (این احتمال خیلی ضعیفه چون تو پلی 2 کوچیک ها برای چشمی حاوی سیم پیچی قطعه های محافظ زیادی وجود داره)و احتمال دیگه اینه کهنقل قول:
سنسور لنز شما نیم سوز شده(لیزر)که قابل تعویضه ولی به نظر من چشمی رو تعویض کنی خیلی به صرفه است.راستی اینم یادم نره که بهت بگم یه سرویس کامل از لنز بکنی که تو صحفه های قبل توضیح دادم.اینم تصویر لنزی که باید تعویض بشه ارزونم هست(15 الا 20 تومن).