قیمت ماله علاعدینه
چند تا منوی جدید با درایورهای جدید می خوام بزارم
قیمت ماله علاعدینه
چند تا منوی جدید با درایورهای جدید می خوام بزارم
برای منو ها اسکین ها تغییرات زبان و همه چیز درباره این گوشی ها برین به این سایت (باید رجیستر کنین):
اگه تو نصب سوالی داشتین در خدمتم
topsony.com
برای فلش کردن به آخرین پلاگین SEFP نیاز دارین و البته سرویس کابل
ورژن آخرین پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم منبع آخرین پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
اقا ما همه اين كارارو كرديم ام نشد ...وقتي كه وارد fs ميشم هيچ فايلي اون تو نيست و نميدونم بايد بعدش چه كار كنم ؟؟!! لطفا راهنمايي كنيد
نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
اقا ما همه اين كارارو كرديم ام نشد ...وقتي كه وارد fs ميشم هيچ فايلي اون تو نيست و نميدونم بايد بعدش چه كار كنم ؟؟!! لطفا راهنمايي كنيد
گوشی شما چیه؟
اینو مشخص کن بعد میریم سر بقیه موانع سر راه!
چرا دو بار گفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از این فایل و جابجا کردن اون با فایل Layout اصلی گوشی موقع تایپ کردن مسیج دیگه حروف بزرگ نخاهند بود
و کوچکتر دیده میشن و حروف بزرگتری رو میتونین ببینین
فونت های گوشی رو هم تغییر داده
این فایل رو در این مسیر قرار می دین
\FS\tpa\system\layout
البته فایل اصلی رو یادتون نره که یه کپی ازش بردارین
فایل همراه یک آرشیو RAR هستش که باید layout.xml موجود در اون رو اکسترکت کنید و تو مسیر گفته شده قرار بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این ایراد من هست
هیچ فایلی تحت .exe
نیست که من اجراش کنم
نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
salam
agha gushie man k750 i hastesh va man har kai kardam nashod ke nashod
aslan tu file sf hichi nist
,man nemidunam bayad che kar konam :sad:
gushimo kamle mishnase ama nemidunam ke bayad che kar konam
rasti vase in 2 bar zadam ke eshteb shod sharmande :biggrin:
یکی از قوانین انجمن تایپ کردن به زبان فارسیه! ممنون میشیم اگه فارسی بنویسیدنقل قول:
نوشته شده توسط key_1
و اما مشکل شما
گوشی K750 دو نوع CID داره CID 36 و CID 49
و این فایل پلاگین همراهی که آخرین نسخه به روز شده اش رو تو همین چند تا پست آخر گذاشتم فقط تا CID36 رو پشتیبانی میکنه
این مشکل احتمالا به علت CID 49 هستش
اما چطوری بفهمین که CID شما کدومه میتونین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داونلود کنید و در همون صفحه اصلی برنامه گزینه READ CID data / Test cable رو انتخاب کنید و در حالی که گوشی خاموشه و کلید C رو نگه داشتین کابل رو به گوشی وصل کن
اطلاعات رو بهتون میده
عجیبه؟نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
یعنی تو اون فایلی که من تو پست اولم گذاشتم بنام Far manager 1.7 هیچ فایل اجرایی با پسوند exe نیست؟
یعنی شما این فایل تویه عکس رو نداری؟
از حالت فشرده خارجشون کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شیر پاک خورده ای آموزش های این تاپیک رو بدون هیچ تغییری توی یکی از فروم هایی که حتی نمیشه اسمشو رقیب گذاشت برده و کپی کرده !!!!!!!!!!!
حتی یه نقطه رو هم کم و زیاد نکرده. به این میگن رسم امانت داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Siavash Y عزیز سلام ، اول تشکر می کنم از آموزشهای بینظیرتون ، گوشی من k750 هست و جزو اولین سری بود که وارد بازار شد؛ همون ابتدا یکبار سعی کردم که اپگرید کنم که گوشی مشکل پیدا کرد و من به نمایندگی الرمس تحویل دادم ، اونها فلش کردند و به من پس دادند اما از اون ببعد فکر کنم که بنحوی راه آپدیت کردن از طریق اینترنت رو بستند ، من بارها برای اپدیت امتحان کردم اما با اینکه فریمور من R1L002 هست به مرحله آخر آپدیت که میرسه میگه گوشی شما احتیاج به اپدیت نداره (در حالیکه داره)، از روش شما برای تبدیل به w800 هم استفاده کردم ،همه مراحل انجام شد حتی در مرحله آخر گوشی من رو به عنوان w800 شناخت اما توی اون مرحله ای که پیام : "به گوشی دست نزنید" می آید ، بعد از چند ثانیه خارج شده و به مرحله استارت بر می گرده و آپدیت نمیشه ، من بارها این کار رو امتتحان کردم و نتیجه همین بوده و فکر میکنم که توی نمایندگی جوری گوشیم رو فلش کردند که من نتونم اون رو آپ کنم ، حالا با همه این تفاسیر 2 تا سوال داشتم ، اول اینکه شما با همچین موضوعی برخورد کردید و راه حلی براش سراغ دارید؟ دوم اینکه توی پست اول این تاپیک و موقع معرفی نرافزار far نوشتید که اگه ما دو گوشی رو به سیستم نصب کنیم (یکی k750 و یکی w800 ) با far میشه محتویات یکی رو روی دیگری کپی کرد و و گوشی تبدیل میشه ، حالا سوال من این بود که من از کجا می تونم که محتویات یک گوشی (مثلا w800 )رو گیر بیارم و روی گوشیم کپی کنم؟ جایی توی نت پیدا میشه؟ یا خود شما می تونید از گوشیتون کپی بگیرید و بصورت یک فایل رار قرار بدید تا من استفاده کنم؟ اصلا امکان پذیر هست؟ شاید من اینطور موفق به آپگرید بشم.
خیلی ممنون.
عزیز من .من یه جا ادرس این تاپیکو گذاشتم اگه مشکلی پیش اومده برم ریمووش کنم
تو موبایلستان
البته ادرس سایتو گذاشتم کپی نکردم
منم دقیقا همین مشکلو دارم
یه بار آپدیت کردم ولی ورژن فریم ویر قدیمی تر شد
آیا می شه با DavinciClinet گوشی رو آپدیت کرد من همه کارا رو انجام دادم ولی یوزر نیم و پسورد نداشتم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
نه متال جان
منظورم شما یا لینکی که از تاپیک گذاشتی نبود. لینک گذاشتن که کار درستیه و از شما هم بخاطر این کار ممنونم
تو یه فوروم دیگه بود و دقیقا همین کلمات و جملات رو کپی کرده بود و نگفته بود از کجا !
اگه باعث ناراحتیت شدم معذرت آخه نمی خواستم اسم ببرم
سياوش جان گفته بودي يه سري كار جديد داري ترجمه ميكني كه بذاري هنوز تموم نشده؟
نقل قول:
نوشته شده توسط ELESSAR
بصورت نظری امکان پذیره ولی تا حالا کسی به این صورت نشنیدم که موفق شده باشه
مشکلی هم که در زمینه آپدیت داشتین قبلا باهاش برخورد داشتم و احتمال میدم که به علت SEUS شماست که ازش استفاده شده. با نصب مجدد این مشکل که برای یکی از دوستانم پیش اومده بود حل شد
اما در مورد فلش الرمس باید بگم چنین چیزی رو فقط در مورد گوشی های برند دار اروپایی شنیده بودم و در ایران چنین چیزی نداریم مگر اینکه به اشتباه یا به عمد فلش برند دار انجام دادند
اگر ممکنه log گوشیت رو با کلینت داوینچی (بدون IMEI ) بذار تا بتونم بیشتر کمکت کنم
اما برای تبدیل به W800 اگر IMEI پیش فرض نرم افزار کمکی (W800.exe) و CDA رو تغییر ندی مشکلی پیش نمیاد و آپدیت میشه و البته تبدیل هم میشه
اما یادت نره که قبلش SEUS رو پاک کنی و دوباره نصب کنی
اگر خواستی لیست CDA های گوشی W800 رو هم میذارم تا بتونی گوشی رو مستقیما به فارسی تبدیل کنی چون لیست قبلی برای K750 بود که گذاشتم
از چه فیرم ور به چه فیرم وری تغییر کرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad.2008
Davinci Client برای Unlock کردن و فلش کردن استفاده میشه و البته برای برای هر بار انجام پروسه چه فلش چه Unlock یه کردیت می خواد که باید از طریق pay pal یا انتقال واریزی به حسابشون اون کردیت رو بخری تا بهت user name بدن
چند تایی گذاشتم !نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
چیزای دیگه هم هست که هنوز خودم تست نکردم و تا مطمئن نشم نمیذارم و البته روش های مضر برای گوشی رو هم نمیشه گفت. یه وقت برای گوشیتون مشکلی پیش بیاد ......!
سلام سیاوش جان در مورد اپدیت گوشی ازسایت دو تا درایور و یک update service 2.6.4.9 که حدود 30 مگ رو دانلود کردم نصب هم کردم که بعد از اجرا یک 100 % رو می ره بعد از انتخاب زبان شروع به استارت می کنه که اونجا باید گوشی رو خاموش سیم کارت رو دربیاریم و سپس اتصال کابل که بعد از این کار نمی دونم چرا دیگه جلو نمی ره و فقط همین تکرار می شه ...
بعد برای تبدیل 750 به W800 برای تغیر زبان جلوی
change cda CDA102337/5
این عبارت رو وارد کردم بعد از اینتر دوباره cda خودش رو تایپ کرد :blush:
دمت گرم
اگه شما راهی دیگه برای اپدیت می رین لینکش رو هم به ما بدین خدا خیرت بده
سلام، مرسی از پاسختون . الرمس گوشی من رو برند دار فلش نکرده ، منظور من این بود که از وقتی که دادم اونجا فلش کنند دیگه اپ نشد در حالیکه فبل از اون براحتی می تونستم . در مورد نصب مجدد seus من بارها اینکار رو انجام دادم و حتی ویندوز عوش کردم اما نشد که نشد ، در حالتیکه مثل یک k750 عادی و نرمال می خواهم آپدیت کنم توی مرحله آخر بمن پیغام میده که گوشی شما به آپدیت احتیاج نداره و در حالتیکه طبق روش شما و دبلیو 800 می هواهم آپ کنم گوشی رو به عنوان w800 میشناسه و مراحل درست پیشرفت می کنه ام توی آخرین مرحله که میگه به گوشی دست نزنید بعد از چند ثانیه خارج میشه و به استارت بر می گرده. من تنظیمات پیشفرض و cda رو هم تغییر نمی دم. این لوگی هست که با کلاینت داوینچی گرفتم :نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID36, PAF1
Phone Color: Brown
Phone CID: 36
Operator:
Language:EMEA_6
CDA Number:CDA102239/43
Firmware Version:R1L002
Phone Model (1):K750i
Phone Model (2):K750i
K750 recognized!
You must use CID36 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:00:12
Done!
راستی اون آخرش که می نویسه می تونید فریمور مجانی رو دانلود کنید ، میشه؟
بهرحال مرسی از پاسختون و خیلی ممنون.
راهی وجود نداره که بدون آپدیت کردن بشه زبون گوشی رو تغییر داد یا لااقل بشه باهاش فارسی نوشت؟! آخه firmware های جدید فارسی رو ساپورت نمی کنن...
فریم ویر قبلی من R1aa008 بود ولی بعد از آپدیت R1k001 شده
موقعی که می خوای کابل رو وصل کنی کلید C رو نگه میداری؟نقل قول:
نوشته شده توسط hesabdarrasmi
وقتی گوشی رو وصل می کنی باید یه صدا مثل وصل شدن معمولی یه USB از کامپیوتر بیاد. این صدا رو می شنوی؟
USB Flash Driver رو نصب کردی؟
اگر می خواین CDA رو تغییر بدین تو همون سطری که پایین هست این عبارت رو تایپ می کنین:
CDAxxxxxxx/x
و دیگر هیچ! بعدش انتر رو میزنین و بعد Q و انتر تموم
اون لیست CDA که قبلا گذاشتم فقط ماله K750 هست. اگر میخواین K750 خودتون رو فارسی کنید (بدون تبدیل به W800) از اون لیست و EMEA-5 رو انتخاب می کنین و CDA اون منطقه رو به ترتیب بالا می نویسین
اما اگر میخواین در حین تبدیل گوشی K750 شما به W800 همزمان گوشیتون فارسی هم بشه (چون نرم افزار W800.exe بصورت پیش فرض این امکان رو نداره) باید CDA منطقه EMEA-5 یا 8 رو وارد کنید که لیست رو براتون میذارم
راه مطمئن دیگه ای برای آپدیت مطمئن و مجانی وجود نداره من هم برای آپدیت همین کار هارو می کنم
مشکل همینجاست!نقل قول:
نوشته شده توسط ELESSAR
گوشی شما Lock شده. شما درست میگفتی
گوشی شما رو تو گارانتی Lock فلش کردن
تنها گوشی های RED میتونن آپدیت شن
باید گوشیتون رو به RED فلش کنید بعد میتونید آپدیت کنید یا با FAR تغییرات توش ایجاد کنید و یا به W800 تبدیلش کنید
بله میتونید فایل های فیرم ور رو داونلود کنید ولی با فرمت DVT که فقط مخصوص DAVINCI CLIENT هست
این فایل ها رو میتونید از topsony.com یا از ftp.seuniverse داونلود کنید
یک نرم افزار فلش کننده مجانی مخصوص K750 داشتم اگه پیداش کنم براتون میذارم و میگم که چطوری این کار انجام بدین و گوشی RED بشه و البته Unlock
اگر هم خواستی مطمئن فلش کنی میتونی بری علائدین. با 8 تومن فلش می کنن
اینم لیست CDA های W800
نه من که راهی جز هک پروسه آپدیت یا فلش کردن (فلش با UFS box یا Cruiserیا مشابه ها) ندیدمنقل قول:
نوشته شده توسط afzal7
مهرداد جان نوع گوشیت و CDA اون رو هم بنویس
ممنون
خیلی ممنون و مرسی ، پس همون بود که حدس می زدم ، البته من می تونم با far تغییر ایجاد کنم و ظرفیت اس ام اس هام رو زیاد کردم و درایور دوربین رو جدید ریختم اما آپدیت نمی تونم بکنم ؛ ممنون میشم اگه اون نرم افزارتون رو بگذارید چون من تهران نیستم که بتونم علائدین ، بازم مرسی از راهنمایی شما و تشکر از زحمتتون.نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
با Davinci این رو میده
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Phone Color: Brown
Phone CID: 36
Operator:
Language:EMEA_6
CDA Number:CDA102239/43
Firmware Version:R1K001
Phone Model (1):Mehrdad
Phone Model (2):W800i
W800 recognized!
You must use CID36 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:00:08
Done!
منم گوشیم Brown هست
آیا تو خونه می تونم فلش کنم من کابل فلش رو ندارم ؟
یه چیز دیگه: با FAR نمیشه کاریش کرد.
البته بگم من یه بار تو علا عدین فلش کردم.
اگه راهی هست تو خونه یه کاریش کنم بگید ممنون میشم؟؟
مهرداد جان گوشی شما W800 هستش و نمیشه براش کاری کرد اگه K750 یه چیزی ولی این یکی نه
Elesar اگه پیدا کردم امشب برات میذارم ولی تا حالا امتحانش نکردم چون گوشی خودم K750 تبدیل شده W800 هست و این نرم افزار قبولش نکرد
EDITxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxE DIT
اینم نرم افزار
فایل MAIN و FS رو که داونلود کردی تویه tab مخصوص browseمی کنی
بعدش فلش
این یه نرم افزار کرک شده کلینت داوینچیه (تقریبا همونه)
اونایی که K750 یا W800 دارن میدونن که وقتی یه موزیک MP3 رو بعنوان زنگ میذارن موقعی که گوشی زنگ میخوره اون آهنگ کیفیت پخشش با کیفیت پخش همون آهنگ تو مدیا پلیر فرق داره
که بعلت داشتن قابلیت بلند شدن صدا تا حد ولوم 8 هست که این کار کیفیت پخش پایین میاد
اگه این فایل زیر رو داونلود کنید و تو مسیر زیر و بجای فایل هم نامش بذارین دیگه موقع زنگ خوردن آهنگ با کیفیتی خواهید داشت
\ifs\settings\acoustic
البته بگم این کار صدای شاتر و فوکوس دوربین رو اندکی کم میکنه (مشکلی نیست من که باهاش مشکلی نداشتم)
چند تا منوی جدید برای W800
روش نصب هم قبلا گفته شده
با یه منیجر داونلود کنین
یوزر نیم پسورد این برنامه چیه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
با خط های 56 K چقدر طول مکشه فلشش اگه زیاد طول می کشه برم کافی نت؟؟
سلام!
با درود و تشكر از سياوش عزيز و سايت داران محترم
سياوش جان ما كه CID 49 K750
داريم مرخصيم ديگه :sad: ؟
نه ميتونيم از Far استفاده كنيم و نه تبديل به 800؟
سیاوش جان گزینه های FinalizationوCustomization رو باید فعال کنم؟؟؟؟؟
جدید ترین فریم وایر برای800 چیه؟؟؟
متشکر .
سلام آقا سياوش
اين منو Blue Dream كه گزاشتي همون Light wave هست ميشه تصحيح كني
ممنون
سیاوش عزیز مرسی از لطفت ، من با این برنامه که دادی تست کردم ، فایلهای مربوط به فریمور و مین رو هم دانلود کردم ولی موقع فلش کردن این پیغام رو میده و تمام :
Client Version 13.7 - K750 Flasher
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750.
Phone Color BROWN
Flash ID: 200D
Loading Main File. Please wait...
File corrupted!
Execution Time - 00:00:07
Done!
یعنی ممکنه به لاک بودن فریمور مربوط باشه؟ چون من 2 بار فایلها رو دانلود کردم ، یکبار هم با کلاینت داوینچی دانلود کردم و اینجا کپی کردم اما همش همین پیغام رو میده ، بهر حال بازم مرسی از لطفت و خیلی ممنون.
مهرداد جان برای این نرم افزار نیازی به اینترنت نیست (گفتم که این نرم افزار همون داوینچیه که هکش کردن)
Finalization رو بله ولی در صورتی که نمی خوای تغییر خاصی تو فیرم ور جدید ایجاد کنی چک مارکشو فعال نکن
آخرین Firmware برای w800 برای گوشی های معمولی با CID 36 R1BC002 و یک سری از CID 36ها R1BD001 که نمی دونم مربوط به کدوم استرینگ هست!
(من به علت تبدیل گوشی خودم به و800 نمی تونم تستش کنم ولی روش کار با داوینچی یکیه)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Horse144 متاسفانه هنوز CID 49 هک نشده. باید منتظر بود
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
quest_mohammad
لینک رو اصلاح کردم
ELESSAR
فایل های Main و FS رو از topsony.com هم میتونی داونلود کنی
پسوند فایل Main که داونلود کردی چیه؟
آیا Main و FS که داونلود کردی مربوط به یک فیرم ور هستن؟
هیچ ربطی به لاک بودن نداره چون این نرم افزار فقط دنبال یه گوشی K750 میگرده که فلشش کنه
مواد لازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
برای گوشی های K750/W800/Z520/D750
با CID 36
1. نرم افزار Far.exe
2. آخرین نسخه از پلاگین SEFP (قبلا همین جا گذاشتمش)
3. این فایل همراه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش کار:
بعد از اتصال گوشیتون به فار وارد فولدر Flash بشین
فایل همراه رو که از حالت زیپ خارج کردین توی یه مسیر مشخص قرار بدین و در ستون راست انتخابش کنید و با کلید F5 اون رو کپی کنید تو SEFP (ستون سمت راست که گوشیتون وصله)
بعد تو پنجره باز شده قسمتی که تو عکس مشخصه رو انتخاب کنید و مطمئن بشید که آدرس ها همون هاییکه تو عکس با رنگ سبز هایلایت شده
بعد Flash رو بزنین
حالا Yes
پروسه فلش شدن گوشی شما
و حالا تموم
گوشی رو جدا کنید و روشن کنید
حالا دیگه گوشیتون Red شده و میتونین آپدیتش کنین
All credits to Darkmen and coolkaas and mikhan
From SE-NSE Forum
اگه سوالی داشتین من هستم
و در ضمن دیگه نیازی به فلش کردن گوشیتون با استفاده از اون نرم افزاری که گذاشته بودم ندارین (K750 Flasher)
سلام خسته نباشی به سیاوش جان
در مورد اپدیت گوشی از تبدیل 750 به w800
اره کلید c رو نگه می دارم بعد صدا رو هم می شنوم در مورد usb flash driver هم نمی دونم دو تا درایو توی سایت بود او نا رو نصب کردم یعنی هر چی تو سایت گفته رو مو به مو اجرا کردم دیگه کلافم کرده
اما دربرنامه w 800 اینا رو می نویسه
current configuration imei and cda:
35682900329129
cda102430/10
cda36
change imei :
change cda : اینجا cda رو می نویسم بعد اینتر CDA102430/5
اما دوباره بعد از اینتر
current configuration imei and cda:
35682900329129
cda102430/10
cda36
اینو مینویسه درسته
اما تو سایت فقط فایل update service , Drivers and scripts
Modem scripts for K750 and D750
Sony Ericsson D750/K750 USB drivers
و مکرو مدیا فلش پلیر
ایا چیز دیگه ای هم هست ممنون می شم راهنمایی کنی از کجا باید بگیرم
احتیاجی هست منم گوشی رو فلش کنکم نسخه نرمافزار هم R1L002 هست یه سوال که فلش کنم تا وقتی اپدیت نشه نمی شه ازش استفاده کرد ؟
گفتم بعد از نصب فایل UPDATE SERVICE اجراش بعد از اینکه 100% رو میره وبعد انتخاب زبان و بعد دکمه استار ت و بعد ACCEPT نوع اتصال usb رو انتخاب می کنم که میرسه به خاموش کردن گوشی و برداشتن سیم کارت نگه داشتن c وبعد وصل کابل به گوشی که دوباره میره ه گزینه start وهی این تکرار می شه موندم چه کار کنم
راستی این منوهای w800 رو 750 هم می تونیم بزاریم
بازم دمت گرم