روشی برای کرک 360 جدید هنوز نیومده؟ از روش تریال ریست ورژن پایینتر که نمیشه استفاده کرد چون فکر کنم اصلا 360 تریال ریست نداره.
یک سوال دیگه اینکه این گزینه Pulse Update تو گزینه های تنظیم چی هست؟
روشی برای کرک 360 جدید هنوز نیومده؟ از روش تریال ریست ورژن پایینتر که نمیشه استفاده کرد چون فکر کنم اصلا 360 تریال ریست نداره.
یک سوال دیگه اینکه این گزینه Pulse Update تو گزینه های تنظیم چی هست؟
هنوز خبری از Trial Reset نیست!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوستان عزیز و کاربرانی که از محصولات نورتون استفاده می کنند
اول از همه باید تاکید کنم همونطور که یعضی از اساتید تاکید میکنند و خیلی از کاربرها نمیدوند ، به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی از تریال ریست های قدیمی که برای نسخه های 2012 نورتون و پایینتر کار میکرد ، برای محصولات 2013 نورتون استفاده نکنید
این کار به مورتور نرم افزار آسیب میزنه و سیستم رو در مقابل حملات اسیب پذیر میکنه
تا اومدن کرک های تریال ریست مخصوص نسخه 2013 صبر کنید و فقط از سریال استفاده کنید
در اینجا یک نسخه تریال ریست که به تازگی منتشر شده رو براتون میزارم
باید صبر کرد تا نسخه های کاملتر منتشر بشه
سپاس
تریال ریست جدید مخصوص ورژن 2013 . اما هنوز تستش نکردم و نمیدونم کار میکنه یا نه.
حجم پوشه definition که محل فایل های آپدیت هست قبل از آپدیت 190MB بود .live update 101 mb دانلود کردم و هنوز حجم فولدر 190 هستش :18:.داستان چیه؟؟؟
نورتون بهتر و قوی تر یا بیتدفندر وآویرا؟
با درود
دوستان گرامی نورتون 2012 چند روزی هست که زمانی که می خوام آپدیتش کنم ارور می ده. همان گونه که در فرتور (عکس) زیر می بینید:
باید چکار کرد؟ به نظرم می رسه از زمانی که تریال رو ریستارت کردم اینجوری شده یا شاید هم نه؟>
خوب 2013 نصب کننقل قول:
سلامنقل قول:
وقتی Live Update تو این مرحله متوقف بشه یعنی یه مشکلی هنگام ارتباط با سرور بوجود اومده.
از پ|ر|و|ک|س|ی استفاده کنید و ببینید آپدیت میشه یا نه؟
شما نیازها و توقعات خودتون رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان کنید به همراه مشخصات سیستمی که ازش استفاده میکنید.نقل قول:
بعدا به شما یک یا چند آنتی ویروس معرفی میشه و دیگه نیازی نیست تو هر تاپیکی سوال کنید که نورتون خوبه یا آویرا یا بیت دیفندر!
موفق باشید
متشکرم از پاسخ منطقی شمانقل قول:
دوستان سلام
کسی لینک دانلود نورتون انتیویروس 2013 غیرمستقیم که بشه
با ip ایران هم دانلود کرد داره لینک های قبلی دیگه کار نمیکنند
متشکرم .
سلامنقل قول:
ببخشید الان دیدم که لینکش خراب شده.
به زودی درستش میکنم.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با تشکر فراوان از بتمن عزیز
لطفا لینک دانلود این دو فایل رو هم قرار بدید ممنونم.
Norton Bootable Recovery Tool
Norton Power Eraser
متشکرم .
2013 که گویا کرک و ... نداره؟نقل قول:
چرا یه تریال ریست بود چند صفحه قبل بچه ها رو 2013 امتحان کردن 60 روزه میکنه .........
تریال ریست جدید تو این تاپیک و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی شده(پست اول رو ببینید)نقل قول:
این لینک دانلود دیسک نجات >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لینک NPE رو من هر از گاهی تو تاپیک خودش آپدیت میکنم >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
درود دوست عزیز
فایل ها لزوما با فایل های قبلی جمع بندی نمیشن . نه از نظر حجم و نه از نظر موجویت فایل
خیلی ها جایگزین میشن
یکی از ایرادات نورتون که بهش گرفته میشد حجم زیاد فایل های اپدیت بود که ظاهرا در نسخه های جدید داره اصلاح میشه
سپاس
نورتون 2013 آیا قدرتمند به اندازه ای است که بتواند با بزرگانی چون کسپر و آویرا و..رقابت کند؟
دوست عزیز اگه فقط پست اول رو بخونید متوجه جریان بزرگان میشید :46:نقل قول:
دوست عزیز تا حالا شنیدی شرکت مثلا آویرا ورود یک ویروس جدید و خطرات اون رو گزارش کنه؟! همیشه شرکت هایی مثل سیمنتک هستند که رشد گونه جدیدی رو اعلام میکنند.
توی 14 سالی که پشت کامپیوتر نشستم ، در مورد مسایل امنیتی سوالی به این خنده داری نشنیدم !نقل قول:
قصد توهین ندارم ولی باور کنید واقعا نشنیدم !!
آخه چی میشه جواب داد به این سوال
پست بالایی رو بخونید یه ذره از جواب رو دریافت میکنید
فقط به سه شرکت میشه اطمینان کرد از نظر امنیتی
سیمانتک - مک افی - پاندا
ترتیبشون مهمه
سپاس
پاسخ شما به اندازه سوال خنده دار بودنقل قول:
از قلم انداختن نام کاسپر و اوردن نام مکافی و حتی پاندا جالبه!
مکافی و پاندا همونقدر که نورتون قابل اطمینان هست کارشون درسته ولی کسپراسکی خیر ! من تو قدرت کسپر شک ندارم ولی وقتی حرف اطمینان وسطه نورتون و مکافی برا من حرف اول رو میزنند و پاندا هم اون دور و بر هست .
کسپر قدرتمنده ولی قابل اطمینان نیست .
( نظر شخصی و تجارب )
از چه لحاظ قابل اطمینان نیست آویرا چطور؟نقل قول:
مسائلی هست که باید تو طول زمان بهش برسید ، فرضا الان من نتایج تست ها رو نگاه میکنم خیلی کم پیش میاد کسپر توی تشخیص ضعف داشته باشه و بیش از 99% Zero Day ها رو درجا تشخیص میده ، حالا فرضا نورتون ضعیف تر عمل کنه ( که فرقشون تو موارد خیلی خاص فقط تو چند ساعته ) ، ولی باز تو طول مدت کاریم و تجاربی که دارم ترجیح میدم به نورتون اعتماد کنم تا کسپر برا همین هم گفتم نظر شخصی ، اویرا هم شرکت معتبری هست .
من خودم از کسپر استفاده میکنم ......... شخصا نمیتونم به یه انتی ویروس روسی اعتماد کنم ....... فقط به خاطر اینکه به تنظیماتش اشنایی دارم استفاده میکنم........
نورتون واقعا ضعیف است سونار توش چیست؟نقل قول:
Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) provides real-time protection against threats and proactively detects unknown security risks on your computer. SONAR identifies emerging threats based on the behavior of applications. SONAR identifies threats quicker than the traditional signature-based threat detection techniques. SONAR detects and protects you against malicious code even before virus definitions are available through LiveUpdate.
می شه فارسی ترجمه کنید؟نقل قول:
نورتون به هیچ وجه ضعیف نیست ، سونار : همون تشخیص از رفتار برنامه ها هست .
ترجمه : شبکه آنلاین سیمنتک برای بازدهی پیشرفته ( سونار ) در برابر تهدیدات فعال ناشخناخته و ریسک های امنیتی روی رایانه شما محافظتی لحظه ای ارائه میکنه . سونار تهدید های در حال ظهور را با توجه به رفتار برنامه ها تشخیص میدهد . سونار تهدید ها را سریع تر از حالت مرسوم شناسایی بر پایه signature ( امضا ) تشخصی میدهد . سونار تعدید ها را تشخیص داده و از شما دربرابر کد های مخرب محافظت میکند قبل از اینکه لیست شناسای این کدها در آپدیت ها حاضر شود . ( یعنی DB آپدیت هم نکنید با توجه به قدرت سونار تا حد بالایی در امان هستید )
من می خوام برم آنتی ویروس بخرم(_نسخه اینترنت سکوریتی)بین آویرا و نورتون موندم راهنماییم می کنی؟ آیا با ای پی ایران مشکلی نداره و امنیت و سبک و قدرتمند است؟نقل قول:
اینجا بپرسید راهنماییتون میکنند دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم نورتون رو انتخاب میکنم ولی اویرا هم خیلی خوب و قابل اعتماد هست ببینید کدوم امکانات مد نظر شما رو دارند اون رو انتخاب کنید فرضا هر کدوم رو چند هفته تست کنید ، ضمن اینکه نورتون در ایران نماینده نداره موقع خرید حواستون باشه ، ضمن اینکه بهترین کار به نظرم ریست کردن یک نسخه از نورتون و استفاده از سریال اون بعد از یک Fresh Install سیستم عامل هست .
نه مشکلی با گارانتیش نیست دوست برام می آره می خوام سبک و قدرتمند و قابل اعتماد باشه آیا فناوری سونار در آویرا هم هست؟نقل قول:
الان دیگه تمام سوئیت های قدرتمند و معتبر قابلیت تشخیص از روی رفتار رو دارند حالا به اسم های مختلف و با قدرت های متفاوت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید توضیحات لازم رو داشته باشه .
تنظیمات حداکثری رو برای nis2013 میشه بزارید .
هم فایروال هم هم اسکن و ...
نقل قول:
++++++++++++++++++++
مکافی و پاندا همونقدر که نورتون قابل اطمینان هست کارشون درسته ولی کسپراسکی خیر ! من تو قدرت کسپر شک ندارم ولی وقتی حرف اطمینان وسطه نورتون و مکافی برا من حرف اول رو میزنند و پاندا هم اون دور و بر هست .
کسپر قدرتمنده ولی قابل اطمینان نیست .
( نظر شخصی و تجارب )
+++++++++++++++++++++
دوست عزیز آقای محسن
من نمیدونم اطلاعات شما در چه حد هست
ولی خواهشن اینقدر منو نخندونید
باور کنید اصلا نمیدونم چطور میتونید نام کسپر رو کنار نام های بزرگی مثل پاندا ببینید !!
در این مورد حتی حاظر نیستم کوچکترین توضیحی بدم !
به اندازه کافی دیدم کسپر ها و نود هایی که صاحبانشون رو دانسته یا بی خبر الوده به ویروس کردند
لابرتوار نورتون و مک افی و پاندا رو واقعن میخوای با شرکت های درجه چندمی مقایسه کنی ؟
فکر نمیکنم جالب باشه
سپاس
ببینید وحید جاننقل قول:
طریقه شناسایی ویروس ها و ارائه بروز رسانیها برای اونها ، سرعت زیادی میطلبه
در این مدت 14 سالی که سرو کارم با کامپیوتر هست ، از همون موقعی که سیستم عامل ام اس داس بود این نورتونو و مک افی و بعد ها پاندا دارند روی سیستم های امنیتی کار میکنند . در سال های اخیر موارد متعددی شخصا مشاهده کردم که یک ویروس یا تروجان جدید در شبکه منتشر میشه ، نورتون و مک افی فورا اقدام به شناسایی و بلاک کردن میکنند و همینطور پاندا ولی کسپر تا چندیدن روز و نود حتی تا یک ماه هم دیدم که ویروس رو نمیشناسه
ویروس دولتی که اخیرا منتشر شد رو حتی شاید خیلی ها ازش هنوز هم بی خبر باشین . این تروجان به محض انتشار توسط نورتون که روی سیستمم نصب هست شناسایی شد . این حمله شامل 5 فایل آلوده و 2 تغییر در رجستری سیستم بود . نورتون 2 تغییر رجستری رو مهار کرد . از 5 فایل ، 4 تا رو گرفت و فقط از فایلی که خودشو شبیه آپدیتر موزیلا فایر فاکس شبیه سازی کرده بود و حتی از کد های سرور موزیلا برای ارتباط استفاده می کرد گذشت که اون رو هم من به صورت دستی پاک کردم .
همه اینها درست چند لحظه پس از انتشار ویروس اتفاق افتاد !!! حال آنکه کسپر که روی سیستم چند نفر از فامیل و دوستانم نصب هست و همچنین نود و بقیه تا مدت ها این الودگی رو اعلام نکردند !
قدرت یک انتی ویروس در این گونه مواقع مشخص میشه و گرنه همه انتی ویروس ها بعد از مثلا 3 ماه میتونند فایل های آلوده رو شناسایی کنند !!!
سپاس
شما نورتون دارید چه نسخه ای ازش راضی هستید؟نقل قول: