راهی هست که بشه نرم افزارهای 32 بیت رو روی ویندوز 64 بیتی اجرا کرد ؟
چون خیلی از نرم افزارهایی که استفاده میکنم فقط نسخه 32 بیتیشو دارم ؟
Printable View
راهی هست که بشه نرم افزارهای 32 بیت رو روی ویندوز 64 بیتی اجرا کرد ؟
چون خیلی از نرم افزارهایی که استفاده میکنم فقط نسخه 32 بیتیشو دارم ؟
استفاده از نرم افزارهایی مثه : VirtualBox که میشه سیستم مجازی راه اندازی کرد توش ویندوز 32 بیتی بریزینقل قول:
در ضمن اکثر نرم افزارهای 32 بیتی تو 64 بیتی هم نصب میشن
حالا یه سوال : لپتاپ شما با 100 درصد فول چند ساعت شارژ نگه میداره؟
بیشتر نرم افزار کار میکنم منظورم اینه که کار خیلی سنگین انجام نمیدم (مثل بازی کردن) و اسپیکر هم استفاده نمیکنم 4 ساعت اینا ! راستشو بخای خیلی دقت نکردم ولی همین حدوداست بعدا دقیقا زمان میگیرم میگم بهتون !نقل قول:
دوستانی که 4540 دارید یه عکس از وضعیت دمای لپتاپ بذارید ممنون میشم با نرم افزار CPUID HWMonitorPro یا SpeedFan
به نظرم دمای لپتاپ من خیلی بالاس دادم برادرم برد گارانتی گفته باید ویندوزش عوض کنم شاید مشکل حل شد !!! چه ربطی داره اخه
4 روزه تازه خریدم این همه مشکل داره
سلامنقل قول:
باتریش 6 سلولیه،توی ایران
بعد دوست من اولندش که 7 ساعت نمیشه حدودا 4 ساعته،دوم این تست روی نور 50 % و وای فای
ویندوزت باید 64 بیت باشه
اون بکاپ درایورهاست،ترجیحا باطری رو دربیار،یه محافظ براش بخر که خیالت راحت باشه
نقل قول:
من همچین مشکلی ندارم
ویندوز 64 بیت نصب کنی درست میشه داداش
خب دماهای دستگاهتون رو می گفتید بهتر بود!4540 نرم افزار coolsense داره؟اگه داره به اون دست نزدید؟فن دستگاه صداش کم . زیاد می شه؟نقل قول:
برای من حدود 3 تا 4 ساعتنقل قول:
خاموش شدن ناگهانی رو نمیدونم شاید نوت بوک شما مشکل داره از کل.
من هیچ مشکلی ندارم باهاش
نقل قول:
این عکسا رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه ؟ اون 127 درجه دما چیه؟
platform control hub یا همون PCH یه چیپست روی مادربورد هستش که نقش هاب بین CPU و برخی قطعات رو داره
برای من نهایتا تا 82 بالا میره اما مال شما مطمئناً این دما اشتباه هست والا اون چیپست تا حالا ذوب شده بود!!!
با برنامه AIDA64 Extreme Edition دماش رو تست کن ببین چند نشون میده
توی تب Computer گزینه Sensor دماها رو نشون میده
برای من که مشکلی نداره!
نمیدونم!اما من یه عکس از دمای لپ تاپم گذاشتمنقل قول:
گمون کنم برنامه مورد داره
شما چرا speedfan تون اینجوریه؟!من dv6 6070 دارم اصلا همچین مشخصاتی نداره!مال شما 6 تا temp نوشته.مال من یکی.فقط cpu , hard معلومه.دمای cpu این اخریه چه جوری 19-18 ه!این اسکرین شات من.اصلا همچین سنسوری رو نشون نمی ده.جالبه!شاید هم همون temp1 باشه.نمی دونم.اگه اون چیپ هاب cpu باشه باید تو نت بگردید ببینید حد اکثر دمای قابل تحملش چقدره.به نظر دما زیاده.ولی نمی دونم مشکلی پیش بیاره بعدا یا نه.اگه مال همینجوریه بالاخره با این دما تو این مدت باید یه چیزی می شده.شاید هم دماش طبیعی باشه.ور÷ن اخر speedfan رو هم دانلود کنید بد نیست
مثل اینکه برای منم این مشکلو داره!!!!
Temp 6:127
دوستان یعنی لپ تاپمون مشکل داره یا عادیه؟
شما چند وقته 4540 دارید ؟ تا حالا ناگهانی خاموش نشده ؟نقل قول:
حدودا یک ماهه،نه مشکل خاموشی نداشتم!!!چون دوستمون گفتن دماش بالاس منم یه نگاه کردم دیدم درست میگننقل قول:
من گفتم دیگه واسه من دماش بالا بود :دینقل قول:
حالا خوبه باز خاموش نمیشه واست من که یه هفته گرفتم چند بار خاموش شده از دیروز که دیگه روشن هم نمیشه فقط صفحه کلید روشن میشه تصویر نمیده
ببرش گارانتی !نقل قول:
یه سوالم بپرس واسه دماش ببین چی میگن
واسه من که تا الان هیچ مشکلی نداشته فقط این بلوتوثش کار نمی کنه .
فقط واسه من اینجوریه یا برا دوستان هم کار نمیکنه؟؟؟؟؟
:37::42:
pch دماش معمولا بالاست.ولی حول و حوش 70 و زمان full load تا 80-90.ولی 127 بالاست.راستی چرا دمای همه رو 127 قفله!تغییر می کنه اصلا؟برید تو سایت hp سوالتون رو مطرح کنید ببینید چی می گن.ان خاموشی هم شاید به خاطر همین گرما باشه.چون وقتی سیستم بیش از حد گرم شه سیستم خاموش می شه که اسیبی نخوره.البته اگه این دما واقعی باشه!
strong8@
بلوتوث سالمه.شما اول دکمه ای که مربوط به وایرلس هست رو On کن.چون بلوتوث و وایرلس با هم روشن می شن.بعد درایورش رو نصب کن و مطمئن شو که درست نصب شده و ارور نمی ده.از device manager هم چک کن ببیندرایورش نصب می شه یا نه
دوستان تو مشخصات فنی این لپ تاپ نوشته دارای
هست!اینو از کجا باید فعال کنیم ؟؟؟
امکانات امنیتی تشخیص چهره و اثر انگشت
داداش دکمه ی وایرلس روشنه فدات شم اینقدرها هم بی سواد نیستم.درایورش هم درست نصب شده!نقل قول:
بعد یه سوال شما خودت 4540 داری ؟؟ یعنی برای شما بلوتوثسش کار میکنه؟؟
نه من dv6 دارم.منم یه بار بلوتوثم اینجوری شده بود.درایور رو پاک کردم دوباره نصب کردم درست شد.فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه.دقیقا منظورت چیه که کار نمی کنه؟یعنی ایکونش تو taskbar میاد و فایل نمی تونی رد و بدل کنی یا چی؟
داداشم برد گارانتی گفت مشکل ازcpu ش بوده کلا همه قطعات به جز هارد عوض کرد بعد اورد خونه لپتاپو برادرم ،دیدم فینگر پرینت نیست!! گفتم این فینگرش چی شده پس؟!:دی زنگ زد بهشون گفت گفت بیاره دوباره!نقل قول:
اون دمای 127 درجه هم الکیه نرم افزار از خودش زده
ولی شانسی داریم ما بعد قرنی لپتاپ گرفتیم همین اولش که این بلاها سرمون اومد خدا بخیر کنه بعدشو ...
سلام یه سوال:
کیفیت نمایشگر این مدل در مقایسه با مدلهای مشابه توی سری پاویلیون چطوریاس؟
ممنون.
فینگر پرینت یه لپتاپ خودش به تنهایی چند می ارزه ؟ الان این لپتاپ 4540 ما رو بردن گارانتی بعدش دیدم فینگر پرینت نداره میگن دو مدل داره به برادرم گفتن
اولا که تو سایت خود hp سه کانفیگ زده بود واسه 4540 هر سه هم فینگر پرینت داشت
این کلاه برداری محسوب نمیشه ؟
کسی جواب مارو نمیده؟؟نقل قول:
کلا این تاپیک به ندرت جواب میدن :دینقل قول:
منم چون سری پاویلیون ندیدم نمیتونم اظهار نظر کنم ولی 4540 که دارم صفحه که ماته یعنی تو افتاب انعکاس نداره و عالی عمل میکنه
در مورد خاصیت ضد انعکاس نور صحبت نمیکنم. در مورد کیفیت تصویر توی نمایشگر میگمحالا به نسبت سایر لپتاپهای 15 اینچی غیر فول اچ دی که شما دیدی چجوریاس؟
راستی Cool sense داره؟
سلام به همه !
من ویندوز لپ تاپو عوض کردم بعد تمام درایورهارو از سایت hp گرفتم و نصب کردم الان توی Device Manager فقط کنار یکی از ایکنها بنام Network Controller
علامت تعجب هست میشه لینک این درایور رو برام بزارید ممنون
سلام دوست عزیز !نقل قول:
من این لپ تاپو کنار msi cx61 بود فکر کنم گذاشتم تو فضای باز که این مدل (4540)محشره نوی خونه هم بازم بنظر من بهتر بود
کلا لپ تاپ خوبیه اگه میخای بخری بخر پشیمون نمیشی !
تو همون device manager روش کلیک راست کن اپدیت رو بزن ویندوز انلاین می گرده درایورش رو پیدا می کنه و دانلود می کنه.باید بشه اینجورینقل قول:
دو مدل داره ،که یکیش داره و یکیش نداره (توی ایران )نقل قول:
ببین اگه جای فینگر مشکی باشه یعنی داره اگه هم رنگ بدنه باشه خیر نداره
سلام من با سری پاویلیون کار نکردمنقل قول:
کیفیتش عالیه نسبت به بقیه نوت بوک ها !بقول دوستمون بخر پشیمون نمیشی
اینطوریه :نقل قول:
اصلا بر فرض هم نداشته باشه یه مدلش واسه من اولش داشت رفته عوض کرده باید همون مدلش بذاره نه اینکه اونی که نداره رو بذاره
این مدلی که عکسشو گذاشتی نداره!!پس اگه میگی داشته حتما داشته خب برو شرکتش و بگو
نقل قول:
گارانتيه شما ماله كدوم شركت هست ؟
آخه من بين 4540 و ايسر v3 با همين مشخصات ولي با گرافيك قويتر جيفورس 630 موندم
ايسر گارانتيش دو سال ساز گار ارقامه با كيف و موس هم قيمت 4540 در مياد ولي از گارانتي هاي hp خبر ندارم به خاطر همين پرسيدم
ایران کامپیوترنقل قول:
كيف و موس هم داشت روش