داداش لینک بزار ببینیمنقل قول:
Printable View
داداش لینک بزار ببینیمنقل قول:
دوستان خبری از بازی نیست:sq_3:
وسطای سال 2013 عرضه میشه به احتمال زیادنقل قول:
آقا ما پشت کنکوریها هم دل داریم.خدا کنه بعده کنکور منتشر بشه!:sq_3:والا امسال هم باید پشت سد این غول بی شاخ و دم بمونیم. :sq_10:
دوستان من از وقتی اون تریلر اول در اومد مشتاق دیدن این تاپیک بودم!
حالا هم دیر اومدم!
دوستان تریلرا رو تو پست اول بزارین!
این بازی دیگه میترکونه!
ولی سیستم خیلی گرونه شایدم نترکونه!
اون ماشینا هم که اونجوری با اسم اصلی معرفی کردی بهتره همه رو عوض کنی!
چون میدونید که این راک استار کلا" قیافه ی ماشینا رو عوض میکنه و اسماشونم همونطور!
مثلا" تو IV آستون مارتین دی بی اس با یه ماشین دیگه ترکیب شده بود!
یا وایپر یا کوروت !و ....
دوست عزیز ما چند تا گیم پلی در صفحه های قبل گذاشتیم
دوستان یک گیم پلی دیگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تریلر دوم بازی gta v
دوستان خبر های جدید از بازی
نقشه بازی سه برابر بزرگتر از لیبرتی سیتی است. دو فرودگاه، یک فرودگاه اختصاصی، و یک پایگاه نظامی در این نقشه شامل می شود و همچنین دو فرودگاه کوچک تر هم در مناطق حومه شهر و روستایی پراکنده شده است.
اگر شما اولین تریلر بازی را مشاهده کرده باشید فردی که سقف ماشینش را پایین می آورد در واقع شخصیت اصلیست نام او آدریان می باشد او یک فردی عادیست که البته برای به دست آوردن پول آسان، همه کار می کند. آدریان از اواخر نوجوانی خود دردنیای جنایات بوده است و با استفاده کردن خوب از پول به زن، شهرت جزیی رسیده است. آلبرت مردی که در تریلر با کت و شلوار مشکی رنگ دیده می شود ثروت آدریان را به عنوان فرصتی برای گسترش علاقه مندی های خود می بیند. در طول ماموریت های خودد ممکن است با افراد غریبه ای روبرو شوید که سعی می کنند مهارت ها و تخصص هایشان را به شما ارایه دهند. مثلا ممکن است با فرد غریبه ای برخورد کنید که جزور فروشندگان بازار سیاه اسلحه است اگر او را به استخدام خود در آورید می توانید زمانی که سلاح کم آوردید از او بگیرید یا این که به عنوان یک تک تیرانداز شما را در ماموریت های سخت پشتیبانی کند.
شما می توانید شخصیت خود را سفارشی سازی کنید. لباس ها در GTA V بسیار بهبود یافته است هر لباسی که عابران پیاده می پوشند هم برای شخصیت شما از از همان اول قابل دسترس خواهد بود. آمار سلامتی نیز ممکن است بازگردد. مذاکراتی بین هماهنگی کار کردن و بدن سازی در جریان است. برای بدن سازی شما نیاز به خوردن ندارید. غذا خوردن در کار شما تاثیر نمی گذارد. خوردن هنوز هم جزو موارد اختیاری بازیست اما اگر غذا هم بخورید چاق نخواهید شد اما عدم کار کردن کار هیکل شما را از حالت فیزیکی خارج خواهد کرد. سیستم های stregnth و stamina هم بازخواهد گشت. » پول:
پول که در این زمان بسیار سخت به دست می آید هنوز هم در این سری با بسیاری از کارها به راحتی به دست خواهد آمد همچنین همه چیز از لحاظ مقدار پرداخت به واقعیت نزدیک شده است. قیمت گذاری بر روی ، غذا ، ملک ، مسکن ، وسایل نقلیه و بسیاری از موارد دیگر شباهت هایی به دنیای واقعی دارند. قیمت safehouse ( خانه ، انبار ، محل سکونت ) با توجه به محله و مکانش متفاوت خواهد بود. شما باید برای خانه هایتان اجاره هم بپردازید و کم کم با پرداخت اجاره کل خانه از آن شما می شود مثلا اگر اجاره یک خانه ماهی 1000 دلار باشد با جمع شدن 12.000 هزار دلار خانه را خواهید خرید.
تجارت مواد مخدر هم نقش بزرگی در چگونگی به دست آوردن پول خواهد داشت.
در طول بعضی از ماموریت ها ( که عمدتا از سرقت یا دستبرد گروهی تشکیل شده ) می توانید طلاها و جواهراتی که برداشته اید یا ذخیره کنید یا بفروشید. به همین علت فروشگاه های با نام PawnStar به بازی اضافه شده است که هر شخص در فروشگاه خود کالاهای مخصوصی را به فروش می رساند و شما هم در مواقع لزوم می توانید تعدادی از وسایل خود را برای دریافت پول به ان ها بفروشید.همچنین ماموریت های تاکسی هم در این شماره بازگشته است.
» وسایل نقلیه:
وسایل نقلیه ای که در GTA IV وd The Episodes of Liberty City دیده اید مانند 1984, 1986, 1992, 1998, 2001, 2008, و 2012 برگردانده شده است حتی خودروهای جدیدی هم مانند Dewbauchee Zagato GT ، the Grotti T2 Widow ، Pfister Hannover و Dinka S-EX در بازی مشاهده خواهید کرد. خبر خوب در این است که دوچرخه هم در بازی وجود دارد.
قطار، سیستم مترو، اتوبوس و تاکسی طوری برنامه ریزی و در سرتاسر نقشه گسترده شده اند که بتوانند به حمل و نقل بازیکن کمک کنند. خود روهایی هم مانند The Caddy, Journey, Baggage Handler, Kart, Quad, و Vortex در حال بازگشت هستند.
ایرکرافت و طیف وسیعی از هواپیماهای مسافربری و جت های خصوصی در بازی وجود خواهد داشت. سفارشی سازی ماشین ها با عمق بیشتری طراحی شده است حتی می توانید موتورسیکلت خود را هم سفارشی کنید.اطلاعات کاملی از این قسمت در دسترس نیست اما می توان اطمینان حاصل کرد که از سن آندریاس بسیار بهتر است.
» اسلحه ها:
سلاح های بازی بسیار زیادتر از قبل شده است. حداقل 48 تا 50 سلاح مختلف را در بازی قابل استفاده است. تعدادی از این اسلحه ها از قسمت بعدی Max Payne برداشته شده است. حتی تعدادی از اسلحه های بازی Red Dead Redemption را هم خواهید دید. این اسلحه ها بسیار نادر هستند و فقط افرادی که در ساکن صحرا هستند، مغازه های عتیقه فروشی و فروشندگان بازار سیاه به این سلاح ها دسترسی دارند.
جاروها، صندلی ها، لامپ ها و هر موانعی که در سر راه شما قرار دارد را می توانید برداشته و پرتاب کنید، این درحالی است که در GTA IV فقط قابلیت برداشتن آجر و بطری را از روی زمین داشتید.
هم اکنون می توانید در هنگام بالا رفتن از نردبان، آویزان شدن از جایی یا طناب و ماشین ها هم تیراندازی کنید با این نکته که تیراندازی در این حالت تفاوت های کوچکی خواهد داشت.
در GTA به سلاح های مکس پین هم دسترسی خواهید داشت. HUD بازی همانیست که در GTA IV استفاده شد. سیتم تعقیب بازی به همان صورت باقی مانده است هوش مصنوعی بهبود خوبی یافته است. پلیس ها برای گرفتن یک مظنون با پای پیاده به دنبالش می دوند و با استفاده از تاکتیک های متنوع سعی می کنند بازیکن را زمانی که در جایی پنهان شده به بیرون بکشانند دیگر این که ارتش هم بازگشته است اما در مواقع شش ستاره از تاکتیک APC و جلیقه ضد گلوله استفاده خواهند کرد.
» ماموریت ها و کارهای فرعی:
کارهای فرعی بازی از GTA IV بازگشته است . شامل موارد trip clubs/drinking ، تجارب مواد مخدر ، مبارزه در باشگا ه ها و مسابقات ریسینگ و چند موارد اندک دیگر هست.قمارهای قاونی و ورق بازی هم به بازی اضافه شده است.
سرقت بخش اعظمی از ماموریت های GTA V را تشکیل می دهد . این بخش در حال حاضر به دو بخش تقسیم می شود . یک سرقت تک نفروه و دو گروهی .اگر زمانی به یک فروشگاه یا خانه به تنهایی دستبرد بزنید تمام پول ها از آن شما می شود اما اگر زمانی گروهی هم همراه شما باشد باید پول را تقسیم کنید. افراد بیشتر باعث راحت کردن کار شما در دزدی خواهد شد اما در عوض با توجه به تعداد افراد بیشتر پول کمتری هم به شما می رسد پس شما مجبور هستید یا آمار مکان های بزرگ و سخت تر را برای پول بیشتر به دست آورید یا کوچکتر که ریسک تنهایی کار کردن خطراتی خواهد داشت.
کلاس های آموزش پرواز و رانندگی بازگشته است. در مدرسه تیراندازی می توانید دقت تیراندازی خود را بالا ببرید همانطور که در بخش قایقرانی هم این بخش وجود دارد اما خبری از سیگار در این نسخه نیست.
دوست دختر ها بازگشته اند اما با پیچ و تاب و فراوان و طیف وسیعی از چیزهای جدید هم به آن ها اضافه شده است . شما می توانید رابطه خود را با آن ها قطع کنید و قلبشان را بشکنید (با جواب ندادن به تماس های تلفنی مکررشان) بازیکن می تواند آیتم های مختلفی را مانند پول ، جواهرات و مواد مخدر را در قسمتی از خانه اش نگه دارد انتخاب اسلحه هنوز هم به همان سادگیست. اما بعضی از سلاح های نادر را می توانید در جای امنی قرار دهید . در بازی می توان از خانه بیرون رفته و مواد مخدر فروخت. دیگر در هنگام کشتن یک فرد پول هایش در اطراف پخش نمی شود بلکه هم اینک باید به مانند Red Dead Redemption با زدن دکمه ای جیب هایشان را بگردید . البته گاهی اوقات به غیر از پول موارد دیگر هم پیدا خواهید کرد.
» Los Santos تنها شهر اصلی در بازی است با این حال این به این معنا نیست که گشت و گذار و اکتشافات در بازی محدود شده باشد Los Santos در حدود 50 درصد بزرگتر از شهر لیبرتی سیتی است تعداد اندکی از شهرستانها ، شهر های کوچکتر و روستا ها در بازی وجود دارد. یکی از این شهر ها non-LS cities که در San Bernardino قرار دارد دیگری هم Tucson است هر دوی این شهر هم به اندازه Alderney هستند.
» قطعا نمیشود که تمامی سلایق کوچک مردم را در بازی اورد انتظار مناطق برفی ، بیابانی و بیشتر را در بازی داشته باشید.
» شهر Los Santos به تنهایی بزرگتر از تمامی مناطق GTA IV است.Los Santos بزرگترین و مهمترین شهر بازیست برخلاف San Andreas بازیکنان برای انجام یک ماموریت لازم نیست از یک شهر به مکانی دیگر بروند و ماموریت ها مختص به همان منطقه است.
» حداقل دو شهر جدا از Los Santos به اندازه Alderney در بازی وجود دارد
» Los Santos به تنهایی به اندازه همان دوران San Andreas است.
» کوه های بسیار بزرگی برای حداکثر ارتفاع هواپیما در بازی وجود دارد بنابر این غیر ممکن است که از ار ارتفاع کوه ها بتوانید بیشتر پرواز کنید.
» Los Santos به تنهایی دارای سه فرودگاه میباشد که بیشتر ان ها خارج از شهر هستند.
» شما این بار برای خرید سلاح باید ان را از دلالان اسلحه ها تهیه کنید.
» با استفاده از جت مسافربری میتوانید بالاتر از NPC ها و یا حتی هواپیماهایی که دارای سرنشین هستند در اسمان پرواز کنید.
» 5 شهرستان در بازی وجود دارد که لس سانتوس بزرگترین ان هاست به طور کلی لس سانتوس 1/3 از نقشه کل را شامل میشود نقشه بازی بیش از دوبرابر از RDR بزرگتر است.
» بازی بولینگ بازگشته است و به یکی از ماموریت های بازی هم ربط دارد.
» فصل های بازی تقابل تغییر است داستان بازی در زمانی بیش از یک سال اتفاق می افتد.
» بیش از سه فروشگاه لباس در بازی وجود دارد با این حال بخش عمده ای از ان ها در داستان بازی هستند و در نتیجه اختیاری نمیباشند.
» در حال حاضر قابلیتی جدید به بازی اضافه شده است که میتوانید از یک بیابان تا مناطق برفی رانندگی کنید.
» Mt. Slippery یکی از بلندترین قله ها در بازیست.
» کودک در بازی وجود خواهد داشت اما نمیتوانید ان ها را بکشید.
» شخصیت بازی دارای دو فرزند به نام های دانیل پسر و اسکایلر دختر است . ان ها حدود ده سال سن دارند و به اندازه جوانان درک بالای از جنایت ها دارند.
» قهرمان داستان از همسر خود طلاق گرفته است و حضانت کامل بچه برای همسرش است.
» شهر های San Andreas عبارتند از :
Los Angeles County –> Los Santos County
Orange County –> Valais County
San Diego County –> Santa Hueso County
San Bernardino County –> Brigham County
Ventura/Santa Barbara County –> Santa Catarina County
Riverside/Imperial County –> Trecena County
» کوه هایی با پوشش برف در بازی وجود خواهد داشت بسیاری از ان ها در داخل Brigham County هستند که در مقایسه با لس سانتوس دومین شهر بزرگ بازیست.
» در غرب و مناطق جنوب نقشه اقیانوس ارام است.
» بخش جنوب شرقی نقشه مرز مکزیک و امریکاست با این حال تنها به عنوان مرز شناخته شده است اگر از مرز عبور کنید 5 ستاره خواهید شد مگر این که بازیکن به سرغت به داخل شهر اصلی برگردد مرز های بیبان هم هیچ وقت پایان ندارند.
» باند های امریکایی افریقایی تبار بازگشته اند و با نام اتحاد خانواده (Families Alliance )شناخته میشوند رنگ ان ها سیاه و سبز است. رقبای ان ها هم باند Mafioso Alliance که پیراهن های ابی میپوشند و سومی که از همه کوچکتر است باند The Tracers با افرادی امریکایی افریقاییست که مهترین نقش را در داستان دارند.
» اوباش های کره ای ، Yakuza ، اراذل و اوباش ایرلندی و روسی هم در بازی وجود خواهد داشت.
بر اساس خبری که امروز بر روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفتهاست، قرار است که این بازی در تاریخ ۱۷ دسامبر سال جاری میلادی برای پلتفرمهای معمول عرضه شود
دوست من دستت درد نکنه ولی کلا" همش یه جا باشه بهترر نیست؟!نقل قول:
یا شما با اتاق شلوغ حال میکنی؟:sq_25::sq_17:
دوستان این بازی یکی از بهترین بازی های سبک open world خواهد شد
یکی از تریلرا که تو صفحه ی قبل بود هم احتمالا" مال این بازی نبود!
چون موستانگ توش بود که رو اون داشتن طراحی فنر بندی و .. میکردن که فک نکنم GTA یا راک استار ماشینایه بازی رو دستگاری نکرده باشه!
این فیلم از راک استار بود و داشتن فنر بندی و ... ماشین در بازی درست میکردن
دوستان من این بازی را پیش خرید کردم
دوستان این هم تریلر اصلی بازی با زیر نویس
از کجا؟نقل قول:
به ما ام بده ما هم بریم پیش خرید کنم!
ولی بیشترشون سر کارین!
(من در خصوص این ماجرا تجربه های فراوان دارم!)
درود.
مگه زمان ارائه بازی مشخص شده؟ یا که از خیلی زودتر به پیشواز پیش خرید رفتید؟
زمان فعلا" معلوم نیست!نقل قول:
شما کلا" 4 پست بالایی رو جدی نگیر!:sq_13:
من در لندن هستم و ان را پیش خرید کردم 2-3 ماه دیگه میرسه به دستم
اینطور پیش خرید کردن ها ، یه جورایی اشتباه هست.
تا زمانی که موعد ارائه و ریلیز بازی مشخص نشده ؛ نمیشه قطع به یقین کاری انجام داد (بهتره که انجام نشه).
دوست عزیز بازی را میارن درب منزل بعد حساب میکنم
شایان جان ، من اصلا نگفتم که شما چرا و از کجا و به چه قیمت و چطور و ... گرفتید ؛ فقط نظر خودم بود که اصولا نه نیازی هست و نه خوب هست که هنوز حتی بازی هیچ تاریخی برای ارائه اش مشخص نشده ؛ خریدش انجام بشه.
sنقل قول:
این رو همه میدونن ولی من باب رفع ابهام میذارم:
نقل قول:
Dan7 April 2012 03:07
everyone who read this blog post knew it was april fools joke. no need to explain myself
بعد بایکوت خبری راکستار واسه این بازی بالاخره یه آرت ورک از بازی به بیرون درز کرد...
این عکس فکر کنم یکی از مراحل " بترکون " باشه و خیلی فاز بگیریم باهاش...
از این دونفر و این ماشین هم قبلا تو اون تریلر معروف اولیه از بازی نمایش داده میشه...حدس میزنم یه مرحله مربوط به سرقت باشه و بعدش دنبالمون راه میفتن و بنگ بنگ تیراندازی داخل ماشین....مثل اون مرحله تو کین و لینچ یک!!!
گفتن ماه دیگه اطلاعات زیادی از بازی رو اعلام می کنن .نقل قول:
آقا ینـــــی بازی فقط GTA ! : )
اصلآ یــــــــــه چی دیگس..تو بازی میشه زندگی کرد!
بدون شک یکی از بزرگترین بازی های open world میشه
نقل قول:
آدمو یاد Breaking Bad میندازه. ون و ماسک و دوتا همکار و.....
خب بالاخره تاریخ انتشار درز پیدا کرد و مشخص شد که بازی قراره بهار 2013 برای PS3،X360 و PC عرضه بشه که البته قابل پیش بینی بود این تاریخ انتشار.
این عکسام توسط یه لهستانی روی نت گذاشته شدن.
همونطور که توی تصویر میبیند همون دو رگه ِی اسپانیایی تو تصویر کنار یه سگ واساده که شخصیت اصلی بازیه و اسمش آلبرت داسیلواس...
محتوای مخفی: عکس
داداش منیع ذکر بفرمایید پلیز :دینقل قول:
بعد یه چیز دیگه
این بازی کنسولاش زود تر از pc عرضه میشه
چون مثلا تو پردیس گیم بزنی Gta v
فقط برای xbox و ps3 میاره که تاریخ انتشار TBA هست
برای pc نمیاره
ولی شما این منبعشو ذکر کنی ممنون میشم :)
البـرز خودش منبعه :sq_24:
منبع:
کد:http://www.vg247.com/2012/10/28/gta-5-release-window-leaked-ps3-xbox-360-at-launch-report/
اینجا که pc رو نگفته :sq_3:نقل قول:
Rockstar به طور رسمی تاریخ عرضه GTA V را مشخص کرد . طبق گفته های این کمپانی بزرگ این عنوان جنجالی رسما در بهار سال ۲۰۱۳ عرضه می شود . اخبار جدید از این عنوان اوایل سال ۲۰۱۳ منتشر می شود . پیش فروش بازی تنها برای کنسول های Xbox360 و PS3 فعال است و اسمی از PC نیامده است . اقای Sam Houser اعلام کرده است که ما هرچه در مورد بازی های Open-World یاد گرفته ایم و می دانیم در این بازی پیاده سازی می کنیم .
کد:http://www.vg247.com/2012/10/30/grand-theft-auto-5-officially-confirmed-for-spring-2013-pre-orders-start-november-5/
خب این هم خبرش ، راک ستار هیچ اطلاعاتی در مورد پورت کردنش واسه PC منتشر نکرده و گفته برنامه ی ما برای GTA V مثل MAX PAYNE 3 نیست(عرضه روی PC ) و الان همه ی تلاش ما بر روی نسخه های کنسولی بازی به کار گرفته شده... و هیچ جزئیاتی در مورد عرضه بازی روی PC در دسترس نیست...
طبق خبر بالا می شود دریافت که بعد از عرضه ی بازی برای کنسول ها ، بعد از ماه ها شاید بازی برای PC هم عرضه شود...
***کد:http://www.gamepur.com/news/9621-gta-v-ps3-and-xbox-360-version-our-main-focus-no-details-pc-rockstar.html
پ.ن: اگه قرار باشه مثل GTA IV پورت بشه ، همون بهتر که پورت نشه:20:
راک استار سیاست بدی رو برای PC بازها پیش گرفته.
درسته که سود اصلی از فروش روی کنسول هاست و تا حدودی شرکت ها حق دارن که نسخه های کنسولی رو زودتر بدن اما به هر حال راک استار تو این چند سال اخیر یا نسخه های PC بازی ها رو نداده (RDR:41:) یا با تاخیر زیاد و اشکالات تو پورت داده بیرون.
اگه یه IP جدید بود احتمالش زیاد بود که واسه PC ندن ولی من خیلی امیدوارم که GTA رو پورت کنه. خلاصه هر چی باشه تا حالا تمام نسخه هاش رو داده. ولی اگه بخواد نده خیلیییییییییییییی نامردیه بزرگیه.
شما راست می گی ولی پایرسی نامردی بزرگتریهنقل قول:
نامردیه بزرگیه.
فکر نکنم توی این دوره زمونه کسی به مردونگی و جوانمردی فکر کنه و پوریای ولی و پهلوانان نمی میرند رو سرلوحه کارش قرار بده الان پوله و اینکه وقتی روی PC می بینیه سود کنسول رو نمی بره طبیعیه این حرکت ها از طرفی شرکت ها خیلی نمیان خودشون رو ضایع کنن فکر کن واسه اینکه یه همچین بازی با این جزئیات چه سیستمی می طلبه دیگه... توی GTA IV کف همه PC بازای گاد سیستم برید بتونن یه دو دقیقه با فرم ریت آدمیزاد بازی کنن این بازی رو این ذهنیت جالبی به جا نمی ذاره طرف می خواد بازی کنه با PC میاد هرچی فحش هست نثار می کنه به راک استار... زکی بیا و خوبی کن! این بازی های سنگین که سیستم بالا می طلبه سازنده ها رو به فکر فرو می بره اینکه GTA IV بازی کنی یه PS3 و یا XBOX360 می طلبه هر چی می خواد باشه فت یا اسلیم جاسپر یا فالکون هر چی می خواد باشه ولی آیا داشتن یک کامپیوتر می تونه تضمینی واسه بازی کردن یک گیم باشه؟ فرق داره چه سیستمی باشه سیستمت پائین باشه دهن راک استار رو سرویس می کنی با رضایت تمام.... بالا باشه شاکی می شی چرا فول اچ دی نیست چرا گرافیکش اینقدر زاغارته! اینا حرفای من نیست نتیجه گیری های سازنده ها توی نسل نکست جنریشن هست چیزی که از آغازش تا همین الان یه مسئله شده زمانی بهترین و مناسب ترین روش گیمینگ استفاده از PC بود منظورم سالهای 2000 تا 2006 که گیم های محیط 3 بعدی متولد و پیکربندی شده بودن ولی تکنولوژی جدید یا به اصطلاح نکست جنریشن کل مسائل رو تحت الشعاع قرار داد کنسول های PS3 و XBOX360 جوری گرافیک و کیفیت و بهینه سازی رو تسخیر کردن که نه Wii رو راه دادن تو و نه PC رو طوری که سازنده های غول هم معادلاتشون به هم خورد. استفاده از PC اصولا بهترین راه واسه گیمینگه کسی منکر این قضیه نیست چیزی که این وسط باید بهش دقت بشه مبارزه بر سر همینه یعنی مبارزه با انتخاب اول بودن PC واسه گیمینگ تا الانم موفق بودن می تونید کنسول رو مثل یه قفل در نظر بگیرید وقتی گیم ها واسه کنسول ها میان قفل شدند بازی ساز گیم پد رو که دستش نمی گیره باهاش گیم رو برنامه نویسی کنه با کامپیوتر این کار رو انجام می ده و آخرش میاد خروجی کار رو روی DVD9 و بلوری می زنه و تحویلت می ده و میگه برو بذار توی دستگاهت بازیکن. من و تو شاید یه آمار دقیق نداشته باشیم ولی قبل من و تو اومدن آمارگیری کردن دیدن پایریسی روی PC چقدره روی کنسول چقدره مسلما روی هر دو هست ولی طبق آمار دیدن پایریسی توی کنسول کمتر از پایریسی روی PC هست یا آمار فروش رو مقایسه کردن و دارن یه همچین کارایی رو می کنن و خودشون رو به دردسر می ندازن مطمئن باش ارائه یک گیم واسه PC راحت تره تا کنسول. برنامه نویسی های خاص و استفاده از تکنولوژی های جدید چیزیه که توی کنسول باید انجام بگیره. نکته همین جاس یعنی ما ما که پایریت هستیم وقتی پایریت هستیم بی معنیه که فن PC باشیم یا کنسول چون پایریت هستیم و یه پایریت هم باید دنبال کار راحت واسه پایریسی بره... پایریسی روی PC آسونه یا کنسول؟ جواب : PC پس همگی باهم حمله به سمت PC .... اوه اوه صبر کن پسر انگار بازار گیم کنسول داغ تره! چاره چیه؟ من می گم چاره اش تحمل کردن چیزایی هست که خوشایند نیست کنسولی ها عاشق گیمینگ روی کنسول نیستند مجبورن وقتی خبری از گیرز 3 نیست خبری از RDR نیست خبری از اعجوبه ای مثل هوی رین نیست روی PC ٫ می ری سمت کنسول .... تا یه اندازه ای میشه کمبود ها رو واسه PC تحمل کرد بیشتر نه... باز هم همینجا تاکید می کنم اشکال از PC نیست اشکال از مبارزه علیه اون هست چون پایریسی رو تسهیل می کنه و کرده گرچه توی سالهای اخیر پایریسی کنسول ها هم داره زیاد می شه ولی به لطف شبکه های لایو و نت ورک هنوزم پایریسی کمتره نسبت به PC اعتراض به وضعیت الان بازار PC Gaming منطقی نیست من خودم پایریت هستم اکس باکسو ریست گلیچ کردم و چشمم رو روی لایو بستم دیگه نمیام بگم این نامردیه که نمی تونم لایو برم لایو رو فدای پایریسی کردم رفته. اما جمله آخر : گناه PC گیمر های اورجینال باز چیه پس؟ جواب : گناهی ندارن فقط دارن با چوب خشک پایریت های PC سوخته میشن و یا باید به همین عناوین محدود PC رضا بدن و جوانمردی خاص بشینن و بر خلاف هدف گیم سازان گیمینگ رو روی PC ادامه بدن یا جواب حق کشی که در حقشون میشه رو با پایرت شدن بدن و یا تسلیم هدف بشن یعنی کنسول برای بازی (این یک راه فرار هست نه یک جمله افتخار آمیز به سلامتی کنسول)
من نه امیدی بش دارم نه منتظر شم! ....ب نظر من بعد از san anderes مرد این بازی ! حالا این ک رو PC نمیاد آرمین دلایلشو گف ...ولی راکساترم یه جورایی منگ میزنه تو پورت کردن ، الان این SD واقعا یه پورت تمیز داشت و گرافیکشو ب رخ کشید ،همینطور Far Cry 3 ک پیش بینی میکنم پورتش عالی ازاب دربیاد !