سلام
بله، میتونید. اگه یه درایو را به لینوکس مینت اختصاص بدهید، کاری نداره که روی درایو دیگه چی نصب شده.
من خودم سه درایو سیستم دارم و دو درایو دخیره فایل. خود مینت بوت منیجر هم داره.
Printable View
سلام
بله، میتونید. اگه یه درایو را به لینوکس مینت اختصاص بدهید، کاری نداره که روی درایو دیگه چی نصب شده.
من خودم سه درایو سیستم دارم و دو درایو دخیره فایل. خود مینت بوت منیجر هم داره.
خوب چجوری باید شروع کنم لطفا بیشتر راهنمایم کنیننقل قول:
البته در حضور استادان بی ادبیه!
ولی من یه درایو خالی کردم. مثلاً شما 500 گیگ هارد دارید، یه درایو 30 گیگی برای مینت بسازید (با خود ویندوز). بعد مینتی را که دانلود کردیده اید روی DVD بزنید. (Burn)
با همین DVD مینت را نصب کنید. موقع نصب هم درایو خالی را انتخاب کنید. برای Swap هم یک و نیم برابر Ram بگذارید. مثلاً اگر 4 گیگ رم دارید، سواپ را 6 گیگ بگذارید.
لینوکس مینت میتونه همه درایوها را بخونه؛ ولی ویندوز نمیتونه درایو مینت را بخونه.
من هاردم 160 هست و رمم 3 گیگنقل قول:
شما یک درایو رو مثل بالا که دوستمون گفتن فرمت کنید و آماده باشه البته خودم پیشنهاد میکنم درایو رو پاک کنید delete تا جز دسته free space بشه اینطوری راحت تر میشه موقع پارتیشن بندی نصب مینت یا هر توزیع دیگه ای پیداش کرد بعدش دو برابر رم کمتر و بیشتر زیاد هم فرقی نداره چون برای کارای معمولی سیستم عامل چیزی رو swap نمیکنه حالا بگذریم یه پارتیشن برای swap میسازی که وقتی swap و انتخاب کنی باقی پارامتر ها همه غیر فعال میشن پس خیالت جمع بعدش یدونه / میسازی با فرمت ext4 حجمش هم هرچقدر دلت میخواد فقط یه چیز یادت باشه تمامی برنامه هایی که بعدن نصب میکنی + خود سیستم عامل که داره نصب میشه + تمامی فایل هایی که توی فولدر home هر کدوم از یوزر ها نگهداری میشه در صورتی که فقط یه پارتیشن / بسازین مشترک میشن و از این پارتیشن فضا کم میشه میتونید برای هر کدوم یه پارتیشن جدا بسازید ولی خوب زیاد هم مهم نیست
این ساده ترین روش پارتیشن بندی بود
ویندوز هم بطور پیشفرض فرمت ext4 رو با اکسپلورری که داره نشون نمیده ولی شما با نصب برنامه هایی میتونید اون سری از پارتیشن هارو هم ببینید و توی ویندوز ازشون استفاده کنید
موفق باشید /./.
سلام.
من همین نیم ساعت \یش بعد از چند روز استفاده از حالت لایو بالاخره مینت 13 رو نصب کردم.
این چند روزه متوجه شدم که چقدر سعی شده که یوزر فرندلی باشه و کارهای معمولی باهاش چقدر راحته و یه نکته که الان کوچیک به نظر میرسه اینه که تمام فرمت های مولتیمدیایی که رو هاردم بود رو میشناسه و اجرا میکنه و احتیاجی به دانلود و .. نداشت. تمام سخت افزار ها رو هم راحت شناخته.
اولین باره که لینوکس های جدیدتر رو نصب کردم. تا حالا که از مینت خیلی بیشتر از اوبونتو خوشم اومده.
امیدوارم سریعتر بتونم نرم افزار های کاربردی pیشرفته تر رو هم بیابم:31:
الان این مشکل مشخص شد. حرف p ندارم:31: نه راست و نه اونور:31: ویرگول هم \یداش نیست. شیفت +ف بود. حالا تا لی آوت درست کیبرد رو \یدا کنم.
چرا ندارید. کیبورد لینوکس همون کیبورد استاندارد فارسیه.
عکسهای این پست رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حرف "پ" یا روی M یا N. ویرگول فارسی نداره. ولی سمیکولون روی اینه(").
سلام دوستان. من با پخش فیلمهای 720P در مینت 13 مشکل دارم. روی اکس پی میتونم با همین سیستم و نرم افزارهای معمولی مثل JetAudio و ... این فایلها رو پخش کنم ولی در مینت به سختی و با گیر و فریم، فریم پخش میشن. در مینت VLC رو استفاده میکنم و واقعا بد پخش میکنه. تنظیمات یا روش خاصی رو میتونید بهم پیشنهاد کنید؟ مرسی پیشاپیش
دوستان من می خوام لینوکس مینت 13 رو بخرم (فقط از سایت های خارجی ) نسخه ی64 بیت ! :sq_25::sq_8:
تو این دو تا سایت می فروشه ! کدوم یکی نسخش رو بخرم ؟! چون خیلی زیادن قاطی کردم !:sq_11::sq_7::sq_14::sq_12:
تو سایت ebay و آمازون هم گشتم یه سری چیز ها دستگیرم شد ! شما برید تو قسمت سرچ linux mint 13 رو سرچ بزنید ... اگه لینوکس مینت 13 نسخه 64 بیت پیدا کردین بگین تا بریم بخریم فیضشو ببرم !
یه لینوکس مینت 13 !همونی که خودتون هم استفاده می کنید !
خیلی ببخشید اگه سوالم خیلی سطحه پاین بود !:sq_3:
من نمی دونم شما چرا می خوایید لینوکس رو بخرید در حالی که می تونید اون رو به راحتی از سایت خود توزیع دانلود بکنید.
دوم نمی دونم با این وضع دلار و تحریم چرا می خوایید از یه سایت خارجی بخرید در حالی که سایتهای داخلی با انواع روشهای دریافت و پرداخت امکانات خوبی دارند.
ولی اگه اصرار دارید که از سایتهای خارجی بخرید باید بگم که لینک اولی تقریبا پرت بود ولی لینک دومی آخرین نسخه این توزیع رو همراه با دسکتاپهای مختلف داره.
می تونید اول اطلاعاتتون رو راجع به دسکتاپ های لینوکس بیشتر کنید و بعد اونی مناسبتون هست رو بخرید. اگه حوصله این کارها رو هم ندارید می تونید همون نسخه Linux Mint 13 Cinnamon رو سفارش بدید.
والا بنظر من که خرید لینوکس خیلی بی مورد هست قبلا ها مثلا دو تا سه سال پیش که حتی به سایتهای خارجی سفارش میدادید به صورت رایگان پست میکردند
معمولا لینوکس نسخه های خاص مثل سرور پولی هست و بقیه رایگان و راحت میشه دانلود کرد
در ضمن اگر خیلی دوست دارید محصولات لینوکس را یخرید این سایتهای معتبر ایرانی را معرفی میکنم که در خاورمیانه شاید اول هستند
در ضمن یک لینوکس جدید اومده که ایرانی و بومی هست به نام جیکس gix که برای اطلاعات بیشتر به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
سلام.نقل قول:
برای چی میخوای بخریش؟ این صفحۀ دانلود سایت رسمیشه:
هر کدوم که به دردت میخوره رو دانلود کن.
البته لینک های 1 و 3 تمام کدک های مولتی مدیا رو هم با خودش داره. لینک ها و شرایطشون رو بررسی کن و بعد انتخاب کن. فکر کنم یه فایل تورنت بهت میده که دانلودش کنی.
اندازش هم حدود 830 مگ هست.
+
من از مایا استفاده میکردم (در کنار ویندوز 7) و مشکلی هم نبود. اما بعدش در کنار این دو تا و برای تست کردن یه نسخۀ MaC os x رو هم نصب کردم. البته نسخۀ دستکاری شده که ریلیز iATKOS باشه. از اون موقع مایا بوت نمیشه و ارور میده.
ترتیب بوت هم اینطویریه که اول داروین (بوت منیجر مک) هستش و بعد بوت منیجر مشکی خود ویندوز که با Easy BCD تنظیمش کرده بودم. کار با Grub رو بلد نیستم. وقتی سعی میکنم بوت کنم ارور میده و Grub Rescue میاد که هیچ دستوری (Help یا ؟) رو هم نمیشناسه.
برای نصب مایا هم 4 درایو استفاده کردم. BOOT، Root، Home و Swap.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
از دوستانی که راهنمایی کرده بودن خیلی ممنونم !
یه نکته ای که هست اینه که سرعت و حجم دانلود من این اجازه رو بهم نمی ده که برم 1 GB دانلود بکنم !
این یه مورد !
مورد بعدی هم اینه که من رفتم تو شهر گشتم (بندرعباس ) لینوکس مینت نبود ! فدورا و اوبونتو و چند تا دیگه بودن ولی این یه دونه نبود یا هم اگه بود نسخه ی قدیمی بود ! بین دوستام هم کسی از مینت استفاده نمی کنه !
فقط یه راه واسم مونده که اون هم خرید از سایت های اینترنتی هست !
که با خودم گفتم من که می خوام بخرم بهتره از یه سایت خارجی سفارش بدم ( دلیلی هم ندارم برای این کار ... شاید خنده دار بیاد )
اون دوستمون هم که گفت در مورده توضیع های مختلف تحقیق کنم ... شما منبعی دارید یا من برم خودم تو گوگل تحقیق کنم ؟!
پیشا پیش از راهنماییتون ممنونم !
سلام
دوست بندری! بهتره اینترنتی بگیری. اگر اصرار بر مینت داری، هیچ راهی بهتر و آسانتر از آن وجود نداره.
شما اگر اشتراکتون، ساعت رایگان داره، با تورنت بگیرید، یک شبه تموم میشه.
اگر بخواهید بخرید، شرکت پست دبیان را اینترنتی روسایتش داره. یعنی میخرید، میفرسته خونه.
اصلا قید دانلود از اینترنت رو باید بزنم ! در اون حد !نقل قول:
حالا سفارش دادم یه ADSL تمیز تا چند وقت آینده میاد ! اما نمی تونم صبر کنم !
از همون سایت های ایرانی می خرم !
از دوستانی که راهنمایی کردن تشکر ی کنم @
این مینت 14 کی میاد پس. نوامبر هم شد دیگه:دی
سلام.
من Linux Mint 13 KDE 32-bit رو نصب کردم از طریق USB.
اما هر بار برای بوت شدن، نیاز داره که USB در دستگاه باشه و گزینه ی بوت از طریق USB انتخاب بشه.
ممکنه راهنماییم کنید که چطور این مشکل رو حل کنم، طوری که بصورت عادی (بدون نیاز به بودن فلش USB داخل کامپیوتر) نصب بشه؟
متشکر.
ببخشید، اشتباه شد.
Oops!
این پست پاک بشه !
دوستان به نظر شما برای شروع کار کدوم میز کار لینوکس مینت بهتره ؟! کی دی ای ؟! گنوم ؟! ایکس اف سی ای ؟! کدوم یکی ؟!
بعد بر پایه ی دبیان بهتره یا اوبونتو ؟! اصلا اینها با هم فرقی هم می کنن ؟!
سلام دوست من. در مورد میزکار این بستگی به سیستم شما و سلیقه ی شما داره. میز کار xfce ساده ترین و KDE زیباترین و سنگین ترین میزکارهای لینوکسی هستن. گنوم هم یک میزکار نرمال و متوسط و طبیعتا عمومی تر نسبت به دو تای قبلی به شمار میاد. اگر سیستمتون قوی هستش KDE رو امتحان کنید که واقعا زیباست...نقل قول:
در مورد توضیع های دبیان و اوبونتو هم باید بگم که ویرایش دبیان یک ویرایش غلطان هست. به این معنا که مثل ویرایش اوبونتو نسخه های شماره ای نداره و به قولی شما یک نسخه رو برای یک عمر نصب میکنید و مرتب آپدیت میکنید. و مشخصا در سایت مینت ذکر شده که ویرایش دبیان نسبت به اوبونتو سریعتره ...
دوستان کسی نیست بتونه منو کمک کنه؟ (مشکل پست دو تا بالاتر)
توضیحات کمی مبهمهنقل قول:
USB منظورت کول دیسک یا فلش هست درسته؟
یعنی مینت روی کولدیسک بوده بعد سیستم رو از روی کولدیسک بوت کردی بعد مینت رو روی هارددیسک ریختی؟ یا نه، مینت رو از جای دیگه (CD یا DVD) داشتی بعد نصبش کردی روی یه کولدیسک؟
اگه مینت الان روی هارد نصب شده باشه اصلاً نیازی به چیز دیگه نیست برای بالا آوردنش، احتمالاً مشکل از جای دیگه است که نمیتونی بوتش کنی مثلاً از بوتلودر.
بله منظورم فلش هست. (شرمنده :biggrin: )
هدفم این بود که بریزمش روی هارد.
فایلهای نصب رو از طریق unetbootin روی فلش ریختم. بعد فلش رو (به جای CD یا DVD) داخل دستگاه قرار دادم تا نصب کنم.
موقع انتخاب پارتیشنها هم کل هاردم رو اختصاص دادم به لینوکس و گفتم قبلش فرمتش کنه.
یعنی درواقع لینوکس روی هارد نصب هستش. منتها برای بالا اومدن، باید فلش داخل دستگاه باشه و گزینه ی بوت از طریق فلش مموری رو انتخاب کنم وقتی لپ تاپ روشن میشه. بعدش که بالا اومد، اگر فلش رو خارج کنم هیچ اتفاقی نمی افته و میشه به کار با لینوکس بدون هیچ مشکلی ادامه داد.
بسیار متشکر از اینکه کمکم میکنید.
من که با YUMI مینت نصب میکنم و کامل نصب میشه و همچین مشکلی هم نداره. نیازی به بودن فلش داخل دستگاه هم نیست.نقل قول:
نه بابا این حرفا چیهنقل قول:
UNetbootin کولدیسک لایو میسازه، یعنی شما بدون نیاز به انجام مراحل نصب هم میتونید با اون کولدیسک روی هر کامپیوتری لینوکس رو بالا بیارید و ازش استفاده کنید. درواقع ظاهراً چیزی که شما دارید بوت میکنید اون لینوکس لایوه که توی کولدیسک هست.
اما اینکه چرا نمیشه اون لینوکس روی هارددیسک رو بالا بیارید این برمیگرده به مرحله نصب (راستی موقع بوت کردن از روی هارد مطمئن بشید اولویت بوت توی تنظیمات بایوس روی هارده)
سلام یه لینک از بهترین نسخه این مینیت میدین واسه نصب کنار ویندوز میخوام
آخرین نسخه مینت 14 هست که میتونید از سایت خودش دانلود کنیدنقل قول:
۳۲ بیتی با دسکتاپ MATE:نقل قول:
۳۲بیتی با دسکتاپ Cinnamon:
برای دانلود روی لینک mirror یکی از کشورهای نزدیک به ایران کلیک کنید
دسکتاپ MATE اینه:
Cinnamon هم این:
با تشکر از جناب danial_848 که زحمت ما رو کم کردن باید بگم که اگر دسکتاپ بدون باگ و تر تمیز میخواد MATE گزینه مناسبیه و اگر یکم اهل ریسک باشید و طالب زیبایی بیشتر سینامون:sq_15:
خودتون کدوم رو پیشنهاد میدین؟نقل قول:
بستگی به خودتون داره، همونطور که HAMAS گفتند MATE پایدارتر ولی قدیمیتره (انشعاب گنوم ۲ هست) ولی Cinnamon ممکنه بیشتر کرش کنه ولی زیباتر و جدیدتره (انشعاب گنوم ۳)نقل قول:
من اگه باشم Cinnamon رو انتخاب میکنم
حجم این سینامون چنده؟میتونه سخت افزارها رو خوب بشناسه مخوصا مودمم رو؟نقل قول:
حجمش حدود ۹۰۰ مگابایت هست و در شناسایی قطعات سخت افزاری میزکار مهم نیست. یعنی همه ی میزکارها قطعات رو به یک شکل میشناسن. لینوکسهای امروزی در شناخت سخت افزار مشکل خاصی ندارن. موفق باشیننقل قول:
سلام
من لینوکس مینت 13 mate را کامل فارسی کرده ام. یعنی حتا منوی لاگین
ولی متاسفانه زیرنویس فیلم را فارسی نشون نمیده. (کاراکترهای بیمعنی نشون میده)
راه حل؟
سعیدجان encoding زیرنویس رو بذار روی Arabic Windows حل میشهنقل قول:
شما لازم نبود کل مینت رو فارسی کنید فقط فایل زیرنویس srt رو باید انکودینگش رو تغییر بدید...اینجا کمکتون میکنهنقل قول:
اما وقتی فلش رو خارج میکنم هم باز میشه فایلها رو ریخت روی هارد و اینها. ضمن اینکه یکسری فایل هم هستن روی هارد که بنظر میرسه مال لینوکسن.نقل قول:
تنظیمات بایوس رو عوض نکردم راستش و از اول روی هارد بوده.
یعنی میفرمایید چیکار کنم بهتره؟ چه نرم افزاری میتونه مناسب باشه بجای Unetbootin باشه؟
بازهم تشکر.
دوست من احتمال داره شما بوت لودر GRUB رو روی کول دیسکتون نصب کرده باشین. به این خاطر کامپیوتر برای بوت احتیاج به فلش پیدا میکنه.نقل قول:
توضیح تکمیلی : GRUB برنامه ی مدیریت بوت لینوکس هستش که در مرحله ی پارتیشن بندی شما تعین میکنید که کجا (یعنی روی کدام هارد دیسکتون ) نصب بشه. احتملا در هنگام نصب به صورت پیش فرض کول دیسک جهت نصب GRUB انتخاب شده بوده به این خاطره که برای بوت سیستم به کول دیسک احتیاج هست. البته این در حد دانش و تجربه ی اندک منه ...