با توجه به آمدن مدل V20 در بانه و عرضه VT20 تا چند روز آینده از دوستان عزیزی که مثل من قصد خرید این پلاسمای بی نظیر دارن خواهش می کنم تجربهشون با این TV به همراه عکس از پلاسماشون در اختیار ما بزارن
نقل قول:نقل قول:نقل قول::8::10::31::20:نقل قول:
Printable View
با توجه به آمدن مدل V20 در بانه و عرضه VT20 تا چند روز آینده از دوستان عزیزی که مثل من قصد خرید این پلاسمای بی نظیر دارن خواهش می کنم تجربهشون با این TV به همراه عکس از پلاسماشون در اختیار ما بزارن
نقل قول:نقل قول:نقل قول::8::10::31::20:نقل قول:
vt20 که من چشم آب نمیخوره حالا حالا ها بیاد ولی v20 نهایتا 1 ماه دیگه باید تهران باشه.
ما که قرار نیست از تهران تهیه کنیم!:13:نقل قول:
الان v20 "42بانه اومده به قیمت 1.400 گفتن قراره تا 2 هفته دیگه "50 vt20 هم بیاد به قیمت 2.500
اگه قرار باشه از تهران بگیریم که باید 1 ماه دیگه صبر کنیم تازه v20 به قیمت 3 میلیون و vt20 به قیمت 4 میلیون به زور تهیه کنیم:27:
سلام
آیا در مدل VT20 امکان پخش تصاویر HD به صورت 3D وجود دارد؟
در LED های سامسونگ چنین امکان فراهم می باشد.
ممنون
دوست عزیزم من با چند نمایندگی اصلی و بزرگ تو تهران صحبت کردم . هفته اول شهریور VT20/25 تحویل نماینگیها میشه ( مدلای دیگه هنوز مشخص نیست ) . تبلیغاتشم به نماینگیها دادن که یه مکعب با ابعاد 10 سانتیمتر هستش که عکسای فیلم آواتار روشه . اولین بار فیلم آواتار رو سه بعدی 150 اینچ پاناسونیک پخش شده .نقل قول:
سپاس :10:
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------
دوست عزیزم این چیزی که شما میگین رو مدلای سه بعدی سری 7000 به بالای سامسونگ هستش که یه بازی بیشتر نیست که اگه شما چند دقیقه ازش استفاده کنی نتیجش سردرد و سرگیجه و حالت تهوع هستش . تو زمینه تصویر پاناسونیک و البته پایونیر غولهایی هستن که رقباشون بهشون نزدیک هم نمیتونن بشن .نقل قول:
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
دوست عزیزم با توجه به قیمتای بانه میشه قیمت 2 تومن برای V20 و حدودا 3/5 رو برای VT20 پیش بینی کرد .نقل قول:
ضمن تشکرنقل قول:
تفاوت VT20/25 در چی است؟ و کدامیک قرار است در ایران عرضه شود
ممنون
تو ایران و کلا تو آسیا VT20 عرضه میشه . اختلافشون با هم تو یه سری ورودیها و خروجیهاس که دقیقا هم نمیدونم چیه . خیلیم مهم نیستن (نظر شخصی ) . ضمنا VT20 سایز 50 و 65 داره ولی VT25 چهار تا سایز داره : 50 ، 54 ، 58 و 65نقل قول:
چندتا عکس از v20 . عکسا از روی فیلم گرفته شده یعنی اول فیلمبرداری شده بعد از روی همون فیلم چندتا عکس گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید عکسارو اشتباه گذاشته بودم درستش کردم.
یادم رفت بگم سورس عکسا sd هستش
آیا مشکلی که در مدلهای پاناسونیک در مورد باز تولید رنگ مشکی وجود داشت در این مدلها وجود ندارد؟
ممنون
اين قيمت براي چند اينچه؟نقل قول:
اولی 42 و دومی 50 اینچ .نقل قول:
راستی یکی از فرقای VT20 با VT25 اینه که VT20 رنگش طوسیه و VT25 تقریبا مشکیه . به نظر من VT25 خیلی خوشگلتره ولی حیف که به ایران نمیاد . ظاهر VT20 دقیقا شبیه V20 هستش .
حداکثر قیمت جهانی VT25 حدودا 2600 دلار و VT20 حدودا 2500 دلاره .
آقا مطمئنی تو بانه v20 اومده من نرم تا اونجا نیومده باشه!
من از چند جا پرسیدم موجود داشتن . ولی با اینحال خودتم تلفنی سؤال کن . ضمنا فقط فعلا 42 اینچش اومده .نقل قول:
ممنون دوست عزیز اگه میشه شماره اون طرفو واسم پیغام خصوصی بده
سایز بزرگترش تو بانه نیومده؟
حالا همین 42 رو چند میدن؟
سلامنقل قول:
دوست عزيز ميشه لطف كنيد و شماره طرفو تو بانه برام بفرستي
من دنبال خريد "40 مدل V20 هستم.
تشكر
چرا این تاپیک اینقدر افت کرده:13:
مگه این TV جزء بهترینها نیستن؟؟ این انصاف 4 روز توش هیچ پستی داده نشه:31:
الآن VT20 دبی موجوده--پس چرا تو بازار تهران نیست؟؟؟؟
پس کی میاد بریم بخریمش:8:
ممنون از اطلاع رسانیت دوست عزیزنقل قول:
آخرین پیگیری که من داشتم تا روز 4شنبه هفته پیش به دبی نیومده بود احتمالا 5شنبه اومده :31:
در هر صورت خوش خبر باشی .
هر کدوم از دوستان که از ورودش به ب...ا...ن...ه (گفتن در موردش صحبت نکنیم :27:) و قیمتش تو اونجا اولین خبر رو بده مژدگونیش محفوظه :11:
منم منتظر این tv هستم اولین پلاسمایی که تصویرش میتونه از lcd براقتر بشه :27:
سلام
این سری V20 یا VT20 در پخش تصاویر استاندارد معمولی چطور هستند؟ آیا این پلاسماهای جدید توانایی UP SCALE کردنشون بهتر از LCD یا LED های بازار (به خصوص سامسونگ ) هست یا اینکه ضعیفتر هستند؟
به هر حال مسلما سری V20 یا VT20 در پخش تصاویر فول اچ دی بی رقیب هستند ولی مشکل اینجاست که مصرف ما بیشتر تماشای تصاویر SD هست . واسه همین میخواستم بدونم در پخش تصاویر SD چطور هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
تو سایت AVforums کیفیت تصاویر SD این پنل رو Excelent ارزیابی کرده . من هیچ ال سی دی و ال ای دی رو ندیدم که در این حد باشه .
اینم مدرکش :
کد:http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-VT20-TX-P50VT20-VT20-3D-Plasma-Review.html
البته امير جان اون امتياز دهي بيشتر بر ميگرده به همون تصاوير hd تا sd كه در مجموع با هم حساب ميشه و البته تا جايي كه من اطلاع دارمنقل قول:
شما استاد بنده اینقل قول:
ولی جسارتا اگه دقت کنی تو قسمت امتیاز دهی دقیقا کلمه SD قید شده .
اختيار داري امير جان من هم مثل شمانقل قول:
در مورد sdدرسته كار شده توي اين سري ولي هنوز نميتونيم بگيم excellent
توي متن همين رويو هم بخونيد در مورد اندكي شكستگي تصاوير sd كه البته اندك هست صحبت شده
و چند تا رويو ديگه كه ميخوندم هم همينطور
در مورد اون جدول هم همينطوره به هم زده ومنظور عمليات پردازش تصوير در sdوhd 2d هست
البته اگه اشتباه ميگم بگين
سلام
قیمت جهانی VT20 از 2500 دلار به 2340 دلار رسید . یعنی حدود 160 دلار کاهش پیدا کرده .
امیدوارم شرکت بانیان این مورد رو تو قیمت گزاریش لحاظ کنه .
کلا چیپست پردازش گر سری v تو upscaling از 720p به 1080 مشکلی نداره و به خوبی انجام میده
تو بزرگنمای تصاویر sd به 1080 یه سری از جزییات رو از دست میده و کلی بگیم نسبت به چیپست های بعضی از رقبا عملکرد نسبتا خوبی داره ولی عالی یا خیلی خوب نیست .البته نسبت به چیپست های نسل گذشته پیشرفت خیلی خوبی داشته کلا تو upscaling هنوز بعد از 4 سال هیچ برندی نتونسته به پای پایونیر برسه و کماکان پایونیر پیشتازه. البته ناگفته نمانه سامسونگ دو سالی هست با سرمایه گذاری و برنامه ریزی بعد از پایونیر در مقام دوم قرار گرفته و عملکرد بسیار خوبی در پردازش تصاویر اس دی داره .
با سلام به همگی دوستان
زمان دقیق عرضه پلاسمای V20 پاناسونیک در ایران کی می باشد؟ لطفاً هرکسی خبری در اینخصوص دارد اعلام نمایید.باتشکر
اینطور که من تو ریویوهارو میخوندم اون مشکلاتی که تو تصاویر SD بهش اشاره شده به خاطر نبود film cadence detection که باعث میشه پنل فیلمهای SD رو به صورت Interlace دریافت کنه که اگر خروجی DVD پلیر یا پلیر دیگه ای روی پروگرسیو اسکن Set بشه مشکل بر طرف میشه ولی به هر حال این عملکرد در چیپ ستهای پاناسونیک وجود نداره.نقل قول:
این نقل و قول قسمتی از ریویوی HDTVtest در مورد VT20 هست مربوط به پردازش SD:
اشاره کرده که قدرت پنل VT20 در نمایش SD به خوبی بقیه مدلهای 2010 پاناسونیکه که به گفته منبع معنیش این هست که عملکرد این پنل "عالیه " به همراه " بزرگ نمایی واضح" و :"Deinterlacing خیلی خوب" .نقل قول:
The Panasonic TX-P50VT20’s SD performance is as good as, but no better than the mid-range 2010 NeoPDP displays. In a nutshell, this means excellent, clear scaling, pretty good video deinterlacing
اینم عکسی که از یک منبع SD انداخته:
بله اقا مهدي دقيقا نبودن قابليت film cadence detection در چيپست مطرح شده در رويو هانقل قول:
اینطور که من تو ریویوهارو میخوندم اون مشکلاتی که تو تصاویر SD بهش اشاره شده به خاطر نبود film cadence detection که باعث میشه پنل فیلمهای SD رو به صورت Interlace دریافت کنه که اگر خروجی DVD پلیر یا پلیر دیگه ای روی پروگرسیو اسکن Set بشه مشکل بر طرف میشه ولی به هر حال این عملکرد در چیپ ستهای پاناسونیک وجود نداره.
هر چند در avf هم upscalings excellent زده منتها من نديدم به صورت مجزا براي sd بكار رفته باشه
البته چند نمونه اي هم از يوزر ها رو ديدم در مورد sd نظراتشون رو گفتند كه البته نميتونه منبع موثقي باشه
[HTML]http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-viera-tc-p50vt20/4505-6482_7-33999480.html[/HTML]
در مورد film cadence &video /film detection اگه دوستان فرصت دارند ميتونند مطلب زير رو بخونن و بيشتر اشنا بشن :
[HTML]http://www.hqv.com/index.cfm?page=tech.cadence[/HTML]
بقیه سایتا مثل flatpanelshd.com یا خود همون avforums از آپ اسکیلر خیلی تعریف کردن شما چه جوری ندیدی؟
يا ا... امير خان خوبي برادر؟نقل قول:
عرضم به حضورت كه امير جان بحث سر خوب وبد نيست بحث سر excellent بودن هست امير جان توي همون avs هم مشكلي كه مهدي گفت رو عنوان كرده همينطوره كه ميگين خيلي بهتر شده ولي عالي نيست كه بگيم مثلا اين نمونه هست توي پنل ها در تصاوير sd
-چيز خاصي هم نيست كه در موردش بحث كنيم :46:
در اين مورد هم گويا صحبت شد احتمال زياد ميوفته شهريور ماهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
SD and HD picture quality is beautiful. You get very detailed SD pictures because of good scaling and de-interlacing and that you get very good HD detailing because of the very good picture characteristics on V20. And really, the HD performance is one of the best ones we have yet seen on a HDTV.
کد:http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1279623234
البته اینم بگم که کلا tv یای سامسونگ بالای 90 درصدشون تو پردازش 1080/24p مشکل دارن یعنی باهاشون فیلم hd دیدن با مشکل مواجه میشه.نقل قول:
Together with the good scaling processor VT20 creates a detailed and nice SD picture that is the best so far from Panasonic and I really enjoyed watching SD content on VT20.
بچه ها من میخوام پلاسمای پانا بگیرم.ظاهر v10 خیلی پسندیدم ولی حالا که v20 اومده بین این دوتا موندم بازم ظاهره v10 ترجیح میدم میشه تفاوته این دوتا رو بگید؟
و به نظره شما کدومو بگیرم؟
هم تصاویره sd هم hd برام مهمه.
پست 188 اينجا رو ببين كمي صحبت شد :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391798&page=19[/HTML]
-امير جان من وسامي با هم زمين خورده پاني هستيم بحثي نيست :46:نقل قول:
البته اینم بگم که کلا tv یای سامسونگ بالای 90 درصدشون تو پردازش 1080/24p مشکل دارن یعنی باهاشون فیلم hd دیدن با مشکل مواجه میشه.
ابی جان داداش در عشق بی حد و حصر شما به سامسونگ شکی نیست نمونش تا تاپیک گالری عکسا که شما فقط از عکسای سامسونگ تشکر میکنی ولی نمیدونم حالا چرا شما یه دفعه کنترل خودتو وقتی با واقعیت طرف میشی از دست میدی!؟ خوب عزیز برو مطالعه کن.نقل قول:
امير جان داداش گلم اصلا بحثي نيست به خدا من ادم خيلي صبوريم كاملا دوستانه گفتم :10:نقل قول:
همونجا رو هم نگاه كني ميبيني همون سامي رو هم گاهي نزدم كه ميگين فنش هستم
من وشما دوستيم يك برند نميتونه اينقدر مهم باشه كه بخاطرش با هم جور ديگه اي بر خورد كنيم همينطور نيست؟
من از كليه دوستان اينجا عذر ميخوام اگه بحثي نادست پيش اومده كه مسلما يك طرفش من هستم :46:
چشم سعي ميكنم بيشتر مطالعه كنم :46: