این چرا کلاکش اینقدر پایینه؟!مال n56 gpu clock 835 هست...نقل قول:
مگه میشه؟!یکی از بچه های فروم گذاشته بود من اونجا دیدم
Printable View
این چرا کلاکش اینقدر پایینه؟!مال n56 gpu clock 835 هست...نقل قول:
مگه میشه؟!یکی از بچه های فروم گذاشته بود من اونجا دیدم
دوست عزیز این مال لپتاپ n56 است؟نقل قول:
نه مال hp هست...نقل قول:
مال asus گفتم gpu clock 835 همست...
مگه نباید اینم مثل n56 باشه؟!چرا کمتره پس؟!
توی ری وی یو هم مشخص کردم..نقل قول:
دوستان رایان سبا جای معتبریه واسه خرید؟
من لپ تاپمو از رایان صبا خریدم،چندتا نکته هست که باید بگم:نقل قول:
اولا که بدون گارانتی اصلا نمی فروشن، به خاطر همین دستگاه رو پلمبش رو باز کردن و پشت لپ تاپ آرم گارانتی رو زدن.در ضمن بهت توصیه می کنم بدون گارانتی هیچی نگیر.
دوما کارتنی که به من دادن یه کم مشکوک بود،چون مشخصات دستگاه رو از روش کنده بودن.خواستی سفارش بدی باهاشون طی کن کارتونش باید مشخصات داشته باشه.
حالا بازم یکم بگردم شاید ارزون تر پیدا کردم جایی....نقل قول:
این گارانتی که روشه مال کدوم شرکته؟مال رایان سبا رو میگم
بعید می دونم بتونی ارزونتر پیدا کنی.نقل قول:
خود رایان صبا 1 ساله گارانتی می کنه.
گارانتیش معتبره؟!نقل قول:
راستی چرا gpu clock این لپتاب رو cpu z اینقدر پایین زده؟مگه نباید 835 باشه؟!مثل n56 ...
تازه این ddr5 هست اون ddr3
نه معتبر نیست ،کلا اچ پی گارانتی معتبر نداره ، ولی از هیچی بهتره گفتن تا یک سال خراب شد بدون هزینه تعمیر می کنیمنقل قول:
این gpu clock چه تاثیری در عملکرد داره؟
خب یه gpu ممکنه چند مدل داشته باشه.مثلا با رمهای GDDR5یا GDDR3 .کلاک رو فکر می کنم کمپانی سفارش می ده برای تغییر.خب هر چی کلاک بالاتر باشه مثل cpu سرعت پردازش بیشتره.ولی نه اونطور که فکر کنید اونی که 725 MHZ هست خیلی با اون 800 ه تفاوت داره.تعداد هسته های gpu از همه مهمتره که یکسانه در هر دو مدل. به نظرم 835 هه کم زیاده برای لپتاپ.هم مصرف و هم دمای بیشتری داره.شاید واسه همینه N56 رو می کن نسبت به بقیه دماش بالاتره.gpu من هم ati 6770 ه و فرکانس رو همون 725 هست اگه اشتباه نکنم.ddr5 به مراتب تاثیرش بیشتره از این اختلاف فرکانس.البته نوع رم گرافیک به پردازش خیلی کاری نداره.بلکه سرعت انتقال دیتا از رم به gpu خیلی بیشتره که البته مهمه
بابا کاش 725 زده بود این که زده 405!!!!نقل قول:
من میخوام این لپتاپ رو بگیرم ولی اینو دیدم دودل شدم...
شاید اشتباه زده...
دوستانی که dv6t 7000 دارن لطفا از GPU-Z اسکرین شات بزارن تا مشکل رف بشه.
من زیاد سر در نمی آرم اما تو پنجره sensors زده 745 اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام امروز این لپتاپ رو بگیرم همه جوره تاییدش میکنید؟!بعضیا یه چیزا میگن که آدم دودل میشه مثلا میگن خرابیش زیاده و...
خواهشا زودتر جواب بدید...
نه دیگه زیر 700 نمی تونه باشه.پس اشتباه زدهنقل قول:
اخه لپتاپی که دو ماهه اومده چه جوری خرابیش زیاده!لپتاپ Juniper هم بگیرید تو دو ماه خراب نمی شه!سعی کن مشکلات رو از اونهایی که این لپتاپ رو دارن بپرسی.بقیه به فکر من و تو نیستند و می خوان جنسشون رو بفروشن!ب هحرف هر کسی گوش نکن.مخصوصا فروشنده هانقل قول:
نه کلا منظورم لپتاپ های hp بود نه این یکی...نقل قول:
قیمت این لپتاپ دو روز پیش 2300000 بود...
قیمت روزشو کسی نداره؟
تنها ایرادی که به hp میگیرن مشکل گرماست که من شنیدم تو مدلای قدیمیش بوده و خیلی وقته رفع شدهنقل قول:
البته من تاحالا hp نداشتم که نظر قطعی بدم،ولی من قبلا میخواستم dell بگیرم خیلی ها گفتن اون مدلش مشکل گرما داره رفتم سراغ مدل مشابهش از برندای دیگه دوباره تو تاپیکا و ریوییو ها نوشته بودن مشکل گرما دارن.کلا همه لپ تاپای core i7 ای مشکل گرما دارن ولی با ملاحظه کردن اینکه دستگاه ما لپ تاپه نه کامپیوتر مشکلی پیش نمیاد.
اگه خیلی نگرانی از جایی بخر که بیمه کنه لپتاپتو.بیمه هر چی که تو گارانتی شامل نمیشه (تو ایران هیچی شاملش نمیشه)رو شامل میشه مثل خرابی در اثر گرما سوختن قطعه و ...اتفاقا معتبرترین گارانتی hp تو ایران با بیمه ی ایران همینو میفروشه ولی وحشتناک گرون
به هر حال من تصمیمو گرفتم میخوام هفته بعد همین مدلو با وجود گرمای متوسط رو به بالاش و کنترل شدش بخرم
اینم بگم که واسم خیلی جالب بود، تو بازار از فروشنده هایی که این مدلو نداشتن سوال میپرسیدم میگفتن این لپتاپای ivy bridge ای خیلی داغ میکنن مشکل دارن ولی اونایی که داشتن میگفتن هیچ مشکلی نداره،دما از مدلای قبلی کمتر شده،کول سنس داره و...
در مورد Hp درسته که مدلهای قدیمی(2-3 سال پیش) مشکل گرما داشتند.ولی الان از بقیه برندها خنکتر نباشه داغتر نیست.در ضمن با توجه به این کانفیگهای خفن برای یه نوت بوک دمای بالا طبیعیه.اخه من دیدم بعضیها تا لپتاپ یه مقدار گرم می شه سریع می گن لپتاپم داغ کرد و ... .هم core i7 مصرف و دمای نسبتا بالایی داره هم این gpu ها که دیگه الان همرده سری گیم هستند.پس این لپتاپها رو با مدلهای کانفیگ پایین اصلا مقایسه نکنید از نظر گرما.من داییم 5 ساله لپتاپ compaq داره اتفاقا خیلی هم دماش بالاست در کارهای عادی.ولی هنوز داره کار می کنه.اونجوری هم نیست که فکر کنی یه خورده لپتاپ گرم شد دیگه قراره بسوزه
دمای ivy bridge هم نسبت به سندی باید به خاطر معماری جدید (فکر کنم 23nm ای)و die sze کمتر و ... مسلما مصرف و دماش باید پایین تر باشه.(اگه نباشه اینتل باید در کمپانی رو تخته کنه!);کلا تو ایران چون Hp رو بورس نیست اکثرا همین دما رو بهونه می کنند و مشتری رو دلسرد می کنند.اونهایی هم که ریسک می کنند و Hp می فروشند هی الکی تعریف می کنند.الان دیگه برند خیلی مطرح نیست.نمی شه گفت Hp همه مدلهاش عالی هست یا همینطور برندهای دیگه وهمه مدلهای متوسط و عالی و بد دارند.سری pavilion dv6 اچ پی کیفیت خوبی داره و مشکلی نداره.کلا برند با کیفیتیه.البته بهترین سریهای این برند Envy , Elitebook هستند.پاویلیون هم حد اقل مدلهای جدیدش کیفیت خیلی خوبی دارند به نظرم.ایسوس و لنوو هم خوب هستند.دیگه خودت باید ببینی جزییات کدون مدلها بهتره.من خودم حاضر نیستم سیستم صوتی beats رو بی خیال شم به هیچ عنوان.حد اقل به خاطر تنظیمات کارت صدا و اکولایزر
دوستان کسی تو پایتخت مغازه سراغ نداره که این مدل رو بفروشه؟!
دوستان من خودم این لبتاپ رو دارم به نظر من هیچ مشکل دمایی نداره(داغ کردن رو که موقع بازی سنگین یا کارهای سنگین کمی میکنه اما ادم رو اذیت نمیکنه ..نقل قول:
من از طبقه دوم پایتخت اچ پی کامپیوتر کو HP ComCo گرفتم..
چند گرفتی دوست عزیز؟!نقل قول:
دوستان چرا ملت میرن از پایتخت میخرن با این که گرون میدن؟ واقعا جای سواله برام؟
دوستان این لپتاپ ساخت آمریکاست یا سفارش آمریکا؟!
دقیقا منم همین سوالو دارم.نقل قول:
؟
سفارش آمریکانقل قول:
آهان:31:نقل قول:
بعد موقع خرید از کجا باید بفهمم که سفارش آمریکا هست یا نه؟1
دوست عزیز امریکا که واسه شما لپتاپ نمی سازه!اپل رو هم چین می زنه.دلیلی نداره بگی چینیه که.اولا اگه سفارش امریکا باشه اینجا نمیاد دوما سفارش امریکا مخصوصا برای hp آمریکایی خیلی وقتها کانفیگ زمین تا اسمون با مدل اروپا و اسیا فرق داره.یهو تو یه مدل فقط مال امریکا رو fhd می زنه و حتی کانفیگ رو هم بعضی وقتها عوض می کنه یا مثلا باطری9cellمی ذاره(منظورم کاستوم کردن آنلاین نیستا).تازه اونم بعید می دونم خود امریکا بسازه.کلا به خودشون خیلی حال می دن که خب طبیعیه.امریکایی جنس بد قبول نمی کنه
در مورد اینکه از کجا بفهمی تو سری 6000 که یه سری پسوند مثل se, ee و nr و... داشت که هر کدوم مال یه جا بود.مال امریکا Us هست احتمالا.سری 7000 هم باید همچین پسوندهایی داشته باشه احتمالا
در تایید حرف جناب عالی باید بگم که سفارش امریکای این مدل نامش A3F49AV هست . یعنی باید این نام روی جعبه باشه واگر نه سفارش امریک نیست . کلا dv6t با پردازنده ایوی i7 و سفارش امریکا همین است و غیر ازین باشه یا کاستوم هست یا مال اسیا و اروپانقل قول:
اینم لینک dv6t سفارش امریکا:
من تو سایت رفتم.ولی جایی ندیدم زده باشه سفارش امریکا.نمی دونم والله
اینو یادم رفت بپرسم کیبورد فارسی داره؟!
نه فارسی ندارهنقل قول:
بالاخره خریدم به قیمت 2280
دوستانی که می خوان بخرن این لپ تاپ رو باید بگم که اچ پی برای مدل های کاستوم جعبه خاکی میزنه و فقط هم dv6t 7000 رو میزنه روی جعبه و جعبه مشکی به همراه مدل مثل 7030 7080 نمی زنه روی جعبه ...
جعبه مشکی واسه مدل هایی هست که خودش کانفیگ می کنه و بسته به پارت هم فرق می کنه ...
یکی پارت خاورمیانه هست یکی دیگه اروپا مثل نروژ که پسوند nr داره و ...
فکر نکنین اگه جعبه مشکی ندادن پس توش دست بردن ...
ضمنا دوتان می خرین بک لیت دارن بخرین حیفه بدون بک لیت ...
نمی دونم اونی که آورده میمر اگه بک لیت دار و MSSD دار می آوزد ...
از یه چیز اچ پی امسال خیلی بدم اومد شدید اونم این از اون موقعی که این مدیر عامل مگ ویتمن اومده همه چی رو به ریخته ...
هم قیمتاش خیلی زیاد تر شده هم سیاست های کانفیگ رو تغییر دادن ...
مثلا پارسال لئو آپوتکر آلمانی وقتی مدیر عامل بود کل لپ تاپ های اچ پی تو همه جای دنیا گرافیک 6770M داشت همشون واسه همین تو ایران هم هرچی مدل میومد همه حمله میکردن بخرن چون هم گرافیکش قوی بود هم امکاناتش ...
اصلا یه زمان پارسال تابستون دوستم می گفت خیلی کمیاب شد پاویلیون چون اچ پی فروشه ...
اما امسال واقعا گند زد برداشته کل گرافیک های پارت خاورمیانه رو 630 زده خوب معلومه ضعیفه دیگه تو ایرانم همه دنبال گرافیکن واس همین الان 7000 کمه تو بازار چون گرافیک 630 جواب نمی ده ...
طرف یا مجبوره کاستوم بخره یا بره سراغ یه چیز دیگه ...
به خدا اگه اچ پی 650 می گذاشت رو همه من شک ندارم اچ پی 80 درصد بازار رو می گرفت اما الان کمتر هست ...
فقط امیدوارم سال دیگه این جوری نباشه همه به دردسر بیوفتن ...
دوستان اینم ریویو با کیفیت اچ دی
اگر بده به خوبی خودتون ببخشید...
انتقاداتتون رو بگین...