ببخشید اینجا رو چت روم کردم اما نوشاد بزرگ بشه چی میشه :31: بیست سالشه دیگه؟دوتا المپیک دیگه جا داره
بچه ها به بوکس امید دارید؟فکر کنم مظاهری رو سکو بره
Printable View
ببخشید اینجا رو چت روم کردم اما نوشاد بزرگ بشه چی میشه :31: بیست سالشه دیگه؟دوتا المپیک دیگه جا داره
بچه ها به بوکس امید دارید؟فکر کنم مظاهری رو سکو بره
نه عزیزم:دی
منظورم سر تجربه ی رقیبش بود
آره دقیقا امروز که سن دقیقش رو فهمیدم، دیدم 3 روز از من کوچیک تره! گفتم ما چی شدیم این چی شده :31:
تو این یکی دو سال خیلی خیلی سریع رشد کرده فکر کنم همین پارسال رنکش 150-200 بود ولی الان شده 77 (فکر کنم) با این نتیجه تو المپبک هم که رفته بین 32 تا بالفرض فردا هم ببازه بازم رنکش میاد بالاتر
در کل میشه امید داشت خیلی زود برسه به 10-20 نفر اول دنیا یعنی خودش بشه یه حریف قدر تو پینگ پونگ
گرچه وقتی سلطه چین رو تو پینگ پونگ ببینیم دیگه بهتر از این (مثلا کسب مدال جهانی) نمیشه انتظار داشت ازش
مظاهری هم سرپرست بکس گفت بازم قرعه خیلی سختی بهش خورده بازی اول رو ببره باز با یکی از قهرمانهای جهان می خوره ولی میگن روحیه خیلی خوبی داره و گفته برام فرقی نداره هر کی جلوم باشه می زنمش :31:
اگر یه مقدار با تجربه تر بود می تونست 4 -0 ببرهنقل قول:
برد 4-0 روحیه فوق العاده می شد برای بازی بعدی
مقابل حریف آلمانی اگر امتیاز های ابتدایی از دست نده و مقداری هم با روحیه باشه میشه امیدوار بود
بوکس هم امین قاسمی پور امیدوارم خوب بازی کنه . . .
تو شبکهی ورزش انقدر از نوشاد تعریف کردن که دیگه شورشو درآوردن مسخرهها
پیشکسوته برگشته میگه نوشاد بهترین سرویس-زن دنیائه
با این کار دارن توقعات رو بیخودی بالا میبرن، این هنوز با گنده های پینگ-پنگ بازی نکرده که
اگه فردا بتونه ببره میشه این لقبها رو بهش چسبوند
و امیدوار بود که نوشاد میتونه تو المپیکای بعدی برای ما کسب مدال بکنه!
Boxing - 69kg
Final Result - PTS
Venezuela MAESTRE 13-8 GHASEMI Islamic Republic of Iran
بوکس رو من دیدم با 15 دقیقه تاخیر گذاشت که جالب هست ایران اصلا به روی خودش نیاورد و هیچی رو نشون نداد و زیرنویس نکرد
از نظر رقابت فیزیکی بدن رقیب برای مبارزه موفق تر بود قد بلندتر و دستان کشیده تر....امین اشتباه بزرگش گارد راند اولش بود و تفکرش برای برد اشتباه بود چون میخواست حریف رو خسته کنه این در صورتی موفقیت آمیز میشه که از لحاظ جسم حریف قوی تر نباشه
واقعا نوشاد کولاک کرد هرچند که باخت اما واقعا خوب بازی کرد و با امتیاز های نزدیک باخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه سایت خیلی داون میشه و قدرت اطلاع رسانی لحظه به لحظه رو گرفته
تنها بازی باقیمانده امروز مسابقه بوکس بین احسان روزبهانی و حریف کلمبیایی هست که ساعت 1:30 بامداد برگزار میشه
برنامه کامل مسابقات روز سه شنبه نمایندگان ایران
مسابقه تیر اندازی کمان زهرا دهقان با حریف مکزیکی ساعت 13:09
*در صورت برد این بازی زهرا دهقان در همین روز ساعت 13:35 باید با برنده بازی بین دو حریف انگلیسی و روسی بازی کند
مسابقات دور مقدماتی شنای آزاد 100 متر محمد بیداریان ساعت 13:30
*محمد بیداریان در صورتیکه در مرحله ی مقدماتی جواز راهیابی به نیمه نهایی را دریافت کند باید در هیمن شب در ساعت 23 به رقابت با حریفان بپردازد
مسابقات روئینگ تک نفره مردان مرحله ی یک چهارم نهایی محسن شادی ساعت 14:30
مسابقات روئینگ تک نفره زنان مرحله یک چهارم نهایی سولماز عباسی ساعت 15:10
مسابقه بوکس بین مهدی طلوتی و حریف اسپانیایی ساعت 19:15
با تشکر از iceman عزیز در ست ست
دوستان شاید براتون جالب باشه و البته جایه تاسف داره اما متاسفانه تنها شبکه ای که این بازی را تحت پوشش قرار داد zdf المان بود که بعد از 4 بر 0 شدن و برد ورزشکار المانی گزارشگر zdf با بی شرمی تمام گفت(( نوشاد نه تو و کشورت در سطح ما نیستی زنده باد المان))
البته شاید خیلی چیز ها حقیقت داشته باشه اما عنوان شدنش بیشتر شبیه یه جور حمله نژاد پرستانه هست
دم نوشاد عالمیان عزیز گرم. ست سوم رو اگه عصبی نمی شد، می تونسیت وقتی 10 بر 6 جل بود یه امتیاز بگیره. یه فورهند خب می تونست بزنه اون موقع، اما اومد که نمایشی بکوبه توپ رو که گیر کرد به تور. ولی در مجمع وقتی قهرمانی به اون بزرگی دو ست رو 10-10 شد با عالمیان، ایول داره کار نوشاد جان...
اون گزارشگر آلمانی هم غلط اضافه کره. امیدوارم مسئولان شبکه عذرخواهی رسمی بکنن.
بزار بگه تو وزنه برداری فوق سنگین بهداد هست اون آلمانیم احتمالا هست !نقل قول:
ضمن تشکر از موضوع اطلاع رسانی،نقل قول:
این تاپیک، مثل تاپیک های دیگه انجمن ورزش جای قرارگیری صرف نتایج نیست چون سیاست انجمن هم این رو نمیگه اکثر دوستانی که به دنبال نتایج باشن خیلی سریع میتونن به سایت خود مسابقات مراجعه کنن هدف این تاپیک بیشتر بحث و تبادل نظر هست
یعنی چی برادر من نگرفتمنقل قول:
منظورت اینه که زمان و نتایج در مورد ورشکارای ایرانی رو اینجا نزارم ؟؟ میخوای بزنیم شبکه سه ببینیم ؟؟ اگه در مورد زمان و نتایج ورزشکار های ایرانی صحبت نکنیم در مورد چیشون صحبت بکنیم ؟؟
شاید بهتر بود نمیگفتی :41: خیلی ها اصلا متوجه نمیشن ولی اینجوری بدتر اطلاع رسانی میشه :دینقل قول:
اما قسمت اول حرفت کامل درسته اصلا درست نبود که هیچ کدوم از شبکه های ایران این مسابقه رو پخش نکرند فقط یاد گرفتند تا طرف برد کلی ازش تعریف کنند ولی خنده بازار و .... رو به پخش مسابقه ترجیح(؟) میدن
آلمانی که زیاد هست . بالاخره نوبت ما هم میرسهنقل قول:
متاسفانه برنامه بازی ها یه جوریه که ایران توی هفته اول کلا شانس مدال گرفتن نداره
واقعا ست سوم و چهارم حق نوشاد بود ولی متاسفانه بر خلاف دیروزش خیلی عصبی بود کاملا هم مشخص بود باز هم میگم برعکس بازی دیروز امروز نوشاد فقط از نظر روحی باختنقل قول:
شما بهتره یه سر به تاپیک شبکه های پخش کننده بزنی یا اصلا چند صفحه قبل این تاپیکو بخونی تا ببینی خیلیا نمیتونند نتایج رو از تو سایت مسابقات ببینندنقل قول:
ضمن تشکر از موضوع اطلاع رسانی،
این تاپیک، مثل تاپیک های دیگه انجمن ورزش جای قرارگیری صرف نتایج نیست چون سیاست انجمن هم این رو نمیگه اکثر دوستانی که به دنبال نتایج باشن خیلی سریع میتونن به سایت خود مسابقات مراجعه کنن هدف این تاپیک بیشتر بحث و تبادل نظر هست
من نمیدونم چرا p30word اینجوریه ! آدم هر کاری میکنه یه چیزیم بدهکار میشه
با توجه به عنوان تاپیک و پست اول و سابقه ای که از این انجمن تو ذهنمه میدونم تو انجمن ورزش بیشتر از اطلاع رسانی، سعی میکنیم به دنبال بحث و جویا شدن نظرات دوستانمون باشیمنقل قول:
یعنی بیشتر می خوایم بحث کنیم چرا نوشاد دیروز برد و چرا امروز باخت و صرفا روی نتیجه تمرکز نداریم
البته نمیگم نتایج رو اعلام نکنیم بلکه منظورم اینه در کنار اعلام نتایج در مورد خود مسابقه هم بحث کنیم چون خود نتیجه رو بچه ها مستقیم از سایت بازیها می تونن ببینین (اولویت هم انجا هست برای نتیجه)
برنامه بازیها هم که گذاشتین خیلی خوب بود به نظر من اینکه تمام بازیهای بچه ها رو برای فردا تو یک پست دادین مفید بود :11:
در کل یک تذکر دوستانه بود امیدوارم ناراحت نشده باشید
دوباره این تاپیک رو مرور کردم ولی چیز خاصی ندیدمنقل قول:
البته اگه منظورتون تلویزیون ایرانه که خوب در واقع اونا احتمالا چیزی به نام پخش زنده مسابقات به گوششون نخورده!
ولی در مورد سایت نفهمیدم منظورتون چیه
اتفاقا فروم ما بیشتر مشکل داره تا سایت المپیک
جناب شما از کجا فهمیدی همچین چیزی گفته؟آلمانی مسلطی؟بعید می دونم!نقل قول:
ملت کلی کلاس زبان انگلیسی می رن بعد پای یک گزارش انگلیسی خیلیش رو نمی فهمن بعد شما با این دقت متوجه شدین به آلمانی چنین چیزی گفته؟
درود دوست عزیز من با یکی از دوستان درالمان تماس گرقتم و جریان رو بهم گفتنقل قول:
شما قبل از این که من رو متهم به دروغ گویی کنید بهتر بود یه سرچ تو گوگل میکردی میبینی که خبرش پخش شده
جایه تاسف داره
چند بار توی این دو تا تاپیک لینک گذاشته شده که اگر می خواید برنامه و نتایج بازی ها رو دنباله کنید برید به فلان آدرس ولی باز هم سوال در مورد اینکه نتیجه چی شد یا فلان مسابقه کی هست زیاده دلیلش هم اینه که اولا همه نمیتونند توی سایت انگلیسی به هدفشون برسند دوما معلومه که نتایجی که مربوط به کاروان ایران میشه یه جا جمع باشه واسه همه پیگیریش راحت ترهنقل قول:
دوباره این تاپیک رو مرور کردم ولی چیز خاصی ندیدم
البته اگه منظورتون تلویزیون ایرانه که خوب در واقع اونا احتمالا چیزی به نام پخش زنده مسابقات به گوششون نخورده!
ولی در مورد سایت نفهمیدم منظورتون چیه
اتفاقا فروم ما بیشتر مشکل داره تا سایت المپیک
شما هم که پست ها رو دیدی تقریبا هیچ کس فقط نتیجه اعلام نکرده همه نظر خودشون رو هم گفتند که میشه همون بحثی که شما میگی
احسان روزبهانی امشب بازی سخته باید پیش رو داشته باشه
امیدوارم احسان 24 ساله بتونه این حریف کلمبیایی (MONROY VARELA Jeysson) که 27 سالشه رو شکست بده
البته جیسون مونروی وارلا کلمبیایی از قد بلندتری هم نسبت به احسان برخورداره
آرزوی موفقیت می کنم برای احسان روزبهانی
ببین جناب من تو گوگل هم که سرچ می کنم همین جمله رو میاره که بدون سند همینجوری گفتن به ما توهین کردن!شخصاً این رو باور نمی کنم مگر اینکه فیلمش رو ببینم و یه متخصص زبان آلمانی هم ترجمه کنه یا یه منبع موثق اعلام کنه.ماشاالله ما ایرانیها ید طولایی در درست کردن اینجور شایعات مخصوصاً در فضای مجازی داریم(منظورم شخص شما نیست.هر کس که منبع این خبر بوده).هنوز داستان افتادن پپسی توی ماه رو یادمون نرفته!!بلافاصله هم پیج ف.بوک درست می کنیم و ....نقل قول:
با این حال بعید می دونم همچین چیزی گفته باشن.چون این zdf همون شبکه اییه که وقتی تیم ملی آلمان اومد ایران دوربین فرستاد و مسابقه رو پوشش خیلی خوبی داد.در ضمن اینجور حرفها دیگه توی دنیایی امروزی گفتنش بیش از حد احمقانه ست مخصوصاً توی صحنه ی ورزش که برد و باخت جزوی از اونه.مطمئناً اگر چنین حرفی زده باشه همون آلمانیهایی هم که این رو میدیدن به حماقت اون فرد پی بردن
البته نه باید انتظار زیادی داشت به نظر من تنها شانسی که میتونه ایران در رشته بوکس داشته باشه علی مظاهری هستنقل قول:
خوب روزبهانی بازیش رو برد
تبریک میگم
خوشم اومد ازش هم هیکل درستی داره و قد بلنده و هم تیپش عین بوکسور اروپایی های خفن هست
تبریک میگم پیروزی احسان روزبهانی مقابل حریف کلمبیایی رو در اولین مسابقه !
حالا درسته ما از بوکس چیزی سر در نمیاریم ولی این گزارشگرا دیگه باید یه چیزایی بدونن دیگه !! خدایــیش این گزارشگرای بوکس ته سوژه خنده بـودن : )) :دی
تبریک به همه دوستان
برد با ارزشی بود ، انتظار زیادی از احسان نبود
با حریف بعدیش که از کشور ترکیه(MUZAFFER Bahram ) هست هم امیدوارم خوب بازی کنه
تـــــــبریک
منم تبریک میگم برد احسان
اره واقعا منم به گزارشگر خیلی خندیدم به خراسانی گفت این داوره بدرد نمیخوره خیلی گیجه بعد اونا یکم حرفو پیچوندن گفتن اره خونسرده:31::31:
ولی خیلی خوشحال شدم احسان برد ایشالله بالاتر بره
پیروزی احسان روزبهانی رو تبریک میگم
اما چند تا چیزش خیلی جالب و البته تابلو هستش
یکی این گزارش کردن اینا که انگار دارن واسه خالشون گزارش میکنن هی میپریدن تو حرف هم اون یکی که میگفتش چقدر داوره گیجه
یکی من نمیدونم اینا چقدر عقده ای شدن المپیک داره تو انگلیس برگزار میشه همش دنبال این هستند که یه جورایی بگن انگلیس خوب نتونسته برگزار کنه بابا شما کار درست اصلا شما المپیک برگزار کن
این مجریه همچین داد میزد ناداوری هم به حاشیه برگزاری المپیک اضافه شد هر کی ندونه فکر مکنن حق عمش رو خوردند همش دنبال حاشیه هستند یه بارم نگفتن المپیک این خوبه ها رو داشته
کسی نیست از اینا بپرسه شما که انقدر ادعا دارید تا 1000 سال دیگه هم میتونید یه المپیک برگزار کنید که انقدر ایراد میگیرید برید یه کم رو ورزش سرمایه گذاری کنید تا ورزشکار یه کم امید داشته باشه مثل نوشاد نگه تو پارکینگ خونمون تمرین میکردم این خجالت آوره نه اینکه دست کلید ورزشگاه گم بشه شما خوشحالی کنید و فقط دنبال حاشیه باشین
به نظر من که ایران اصلا بی خود گزارش گر فرستاد لندن چون وقتی قرار نیستش بازی رو زنده پخش کنن دیگه اینا برا چی رفتن اونجا اگر برای گزارش گرفتن هستش اونم صبر میکردن از لندن که میومدن کاروان ایران ازشون گزارش میگرفتن
امروز بازی نوشاد رو از شبکه 3 زنده پخش نکردن فکر کنم میتونستن حد اقل از یه کانال دیگه که قرآن نداشت بازی رو پخش میکردند که حداقل خانوادش بازی رو زنده میدیدن (حالا مردم که اصلا مهم نیستند)
به جای اینکه مردم بازی رو زنده از شبکه 3 ببینن باید از شبکه zdf آلمان بازی رو میدیدم تازه شانس آوردیم که با آلمانی بازی داشت که از zdf ببینیم اگه یه کشور دیگه بود که اونشم نمیشد دید هیچ کی هم اونجا نبود این بنده خدا رو تشویق کنه بازم دمش گرم تا هیمن جا رو اومدش بالا خودشونم میدونن ورزشکارای ایران با کمترین امکانات رفتن تو المپیک کی هی می گن ما از بچه ها انتظار مدال نداریم
تازه خبر خوبشون این بودش که هر کی مدال بیاره سربازی معافه واقعا که عجب انگیزه ای ایجاد کردند دستشون درد نکنه
دوستان سایتی هستش که بشه در مورد این ورزشکارای خارجی و مشخصات و سابقه ورزشیشون اطلاعات به دست آوردش ؟
اگر خارجی هم باشه سایتش اشکالی نداره
خیلی دوست دارم بدونم قدو وزن این ورزشکارای شنا چنده به نظر خیلی قد بلند میان
با تشکر
تو سایت خود المپیک وقتی رو اسم ورزشکار کلیک کنی مشخصاتش بیاد که شامل قد و وزنش هم میشه.نقل قول:
یکم سرچ کن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این که خوبه ، خانم ندا شهسواری اون یکی پینگ پنگ باز ما میگفت که من رو میز ناهار خوری تمرین میکردم آخر مامانم اومد جمعش کرد . اینو پریشب شبکه 3 نشون داد ! :دینقل قول:
آ آه بیا اینم فیلمش . ست آخر بازی هست ! من یکی تو همین انجمن میشناسم آلمان زندگی میکنه اگه خواستین بدم ترجمه کنه :دی !نقل قول:
دوستان چرا تو المپیک در رشته بوکس امتیازها شمارش نمیشه ؟؟ شاید برای جذاب تر شدن باشه
همینجا جاداره از شبکه جم تشکر کنم که دیشب بازی رو پخش کرد و با گزارشگرش هم من خیلی حال کردم
امروز وزنه برداری 69 کیلو مردان هست در این دسته شرکت کننده ای داریم ؟
نه برادر لیست بازی های امروز ایرانی ها رو چند صفحه قبل گذاشتمنقل قول:
تمجید قهرمان سیدنی از پینگ پنگ باز ایران/ تیمو بول: عالمیان آینده خوبی خواهد داشت
پینگپنگباز آلمانی که با شکست نوشاد عالمیان مانع صعود این بازیکن به مرحله یک هشتم نهایی بازیهای المپیک شد، ضمن تعریف از عملکرد وی گفت: من آینده خیلی خوبی را برای این بازیکن متصور هستم."تیمو بول"، بازیکن آلمانی پس از پیروزی برابر نوشاد عالمیان در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابتهای تنیس روی میز بازیهای المپیک 2012 لندن گفت: نوشاد خیلی خوب بازی میکند. این بازیکن در زدن سرویس عملکرد فوقالعادهای دارد. ضمن اینکه از استیل خوبی هم برخوردار است.
این پینگپنگباز آلمانی تصریح کرد: نوشاد بازیکن جوانی است اما با این حال خیلی خوب و باانگیزه بازی میکند. من با شرایطی که از عالمیان دیدم، آینده خوبی را برای او متصورم.
منبع خبر انلاین
اگه اون گزارشگر اون حرفو زده باشه پس واقعا خیلی احمق بوده، چون این هموطنش نظر دیگه ای داره و این نشون میده اون گزارشگر زر مفت زده.نقل قول: