آقا فرهاد عزیز منم مشکل بالا نیامدن هارد اکسترنالم را در ویندوز 7 داشتم که با این راهکاری که گفتید مشکلم براحتی حل شد.یک دنیا ممنون دوست گرامینقل قول:
Printable View
آقا فرهاد عزیز منم مشکل بالا نیامدن هارد اکسترنالم را در ویندوز 7 داشتم که با این راهکاری که گفتید مشکلم براحتی حل شد.یک دنیا ممنون دوست گرامینقل قول:
سلام دوست عزیز.
من یک هارد اکسترنال 500 seagate دارم. تا دیروز هیچ مشکلی نداشته و راحت کار می کرده. اما الان 2 روزه که روی هیچ سیتم عاملی ( نه xp و نه win 7 ) بالا نمی اد. وقتی به سیستم وصلش میکنم فقط صدای موتور خود هارد می آد و چرغ هارد روشن میشه ولی در سیستم و disk managment شناسایی نمیشه.
لطفا کمکم کنید. اطلاعات مهمی توش دارم.
سلامنقل قول:
من هم مشكلي مشابه دوستمون برام پيش اومد الان!! هارد 2 ترا وسترن همين مدلي!
امروز يعني چند دقيقه پيش وصلش كردم بالا اومد ... مشكلي نداشت يه ذره گشت و گذار كردم بين فايلها ... يه جا يه فايل 12 گيگي داشتم اونو پاك كردم ... مشكلي نبود پاك شد ... بعد به اندازه 20 ثانيه كاريش نداشتم بعد برگشتم كه دوباره خواستم توي فايلها دور بزنم، بك زدم گير كرد!!
بالاي پنجره پيغام not respond اومد ... 15 دقيقه اي دست نزدم همينطوري موند ... قطع هم نكردم ... ري استارت كردم كامپيوتر رو ... روي شات دان موند ! اون موقع يو اس بي رو جدا كردم تا كامپيوتر ري استارت شد!
بعد ويندوز بالا اومد دوباره وصل كرد هارد بالا اومد 30 ثانيه اي بالا بود صداي قطع يو اس بي اومد و قطع شد!
خلاصه الان كه وصل ميكنم به پي سي شناسايي مي كنه ولي بالا نمياد دقيقا مثل دوستمون!
توي ديسك منيجمنت هم شناسايي ميكرد ولي not ready يه همچين چيزي پيغام ميداد!!
بعد از چندبار قطع و وصل الان ديگه توي ديسك منيجمنت نمياره !!!! ولي براي پي سي شناسايي ميكنه مي تونم eject كنم!
موتورش هم الان 1 دقيقه اي روشن مي مونه وقتي نمي شناسه ديگه بي صدا ميشه! البته الان صداي يه تقه هايي هم از داخل هارد ميشنوم! انگار لگد داره ميزنه!!!!!! :n04:
تمام هارد فيلم و سرياله فقط! فكر كنم از 70% هم كپي دارم! منتها مشكل اينه كه نميدونم از چيا كپي ندارم!! :n13: فكر كنم دكستر فصل ششم و هفتمش رو فقط روي همين هارد داشتم! حوصله ندارم دوباره دانلود كنم!!!:n03::n02:
سلام من دقیقا همین مشکل رو دارم میخوام ببینم تونستی حلش کنی؟جواب بده اگه میتونی دمت گرمنقل قول:
سلام .نقل قول:
دوست عزير ؛ لطفاً از Disk management ويندوز وقتيكه هارد اكسترنال به سيستم متصل هست يك عكس بگذاريد تا بتوان تا حد امكان دقيقتر راهنمائي كرد .
مشكلي كه براي آن كاربر اتفاق افتاده ممكن هست كاملاً متفاوت با مشكل شما باشد !
ضاحرا یه مشکلی دارن این سری هاردهای وسترن حدود 3 ماه پیش یه هارد usp3 یک ترا گرفتم برای رفیقمون .چند روز پیش گفته موقع کپی هارد پریده دیگه بالا نمیاد
فرستادیم گارانتی یکی نو اومد کلی اطلاعت هم داشته پریده
تو نت هم یه سرچ بزنید سایت های خارجی مشکل مشابه هست
مثلا یه جا خونده بودم اگه هارد رو دو سه ساعت به کامیوتر وصل باشه هارد رو میاره بعد میتونید یه سری راه داره که شاید بتونید هارد رو برگردونید
---------------
دوستانی از نرم افزار iso buster استفاده کنید تو اکثر مواقع که هارد رو نشون نمیده به عنوان درایو این نرم افزار هار رو شناسایی میکنه و به صورت درایو میاره و میتونید از فایل ها کپی بگیرید
دوستان مشکل من بالا نیامدن ویندوز وقتی که هارد اکسترنال به اون وصله؟چه باید کرد
برید بایوس و از قسمت integrated peripherals اگر چیزی به اسم legacy usb storage detect وجود داشت غیر فعالش کنید .نقل قول:
سلام دوستان
لطفا اگه میتونید کمک کنید هارد wd یک ترا دارم وقتی داشتم فرمتش میکردم وسط فرمت کردن ارور داد که نمیشه فرمتش کرد از اون موقع به بعد هارد بالا نمباد بعضی وقتا تو دیسک منیجر نشونش میده بعضی وقتا هم نه وقتی هم که نشونش میده نمیشه هیچ کاریش کرد یعنی وقتی روش راست کلیک میکنی هیچ گزینه ای نمیشه زد.. همیشه موقع وصل کردن صدا میاد که وصل شده و موتورش هم کار میکنه تو قسمت اجکت هم نشونش میده تو هارد اطلاعاتی ندارم فقط میخوام هارد درست بشه در ضمن وقتی که تو دیسک منیجر نشونش نمیده خودش خود به خود قطع و وصل میشه کابلش رو هم تست کردم موردی نداره
این اتفاق برای من هم افتاد... هاردم 1 ترا بایت وسترن دیجیتال بود...نقل قول:
1-اول باید اطلاعاتتون رو ریکاوری کنید با نرم افزار EaseUS Data Recovery Wizard 8.0 .... که البته بگم تا بایت آخرش بر میگرده ... پس نترسید
2- پارتیشن های از دست رفته (Lost partition) رو از طریق خود سیستم عاملتون قسمت Disk Management دوباره پارتیشن بندی و فرمت و استفاده کنید...
سلام هارد من مشکل پیدا کرده؛ وسترن دیجیتال هست اکسترنال
چند روزی اصلا بالا نمیومد فقط شناخته میشد ولی در Disk Management چیزی نمایش داده نمیشد !!
الان شناخته میشه و در قسمت Disk Management نیز قرار داده میشه و به آن نامی داده میشه مثل j و در کنار بقیه درایوها نمایش داده میشه ولی بسیار کند است و اصلا باز نمیشه و اطلاعات نمایان نمیشه به طوری ک وقنی کلیک میکنم هنگ میکنه و وقتی وارد یو اس بی میکنم Disk Management نیز به سختی باز میشه ، با برنامه quick format wd نیز نتونستم فرمت کنم بسیار زمان میبره و حرکتی نمیده ،
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به همگي. ميخواستم بپرسم هارد اكسترنالم رو نمي خونه آيكنش تو my computer مياد ولي نوشته local Disk و وقتيم ميخوام بازش كنم ميگه بايد فرمت شه.
اطلاعاتشم برام خيلي مهمه. لطفا راهنمائيم كنيد.
نقل قول:
سلام
من هم این مشکل رو داشتم همین کار شما رو انجام دادم الان یه درایو به مای کامپیوترم اضاف شده چطوری حذفش کنم؟
این عکسی که از درایوهام گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مشکل بالا نیامدن هارد رو چیکار کنم؟
نقل قول:
سلام .
1. پارتيشن System Reserved مربوط به هارد ديسك سيستم را اگر حذف كنيد ويندوزتان ديگر بالا نخواهد آمد . پس حداكثر كاري كه ميتونيد انجام بديد اين هست كه فقط Letter آن پارتيشن را برداريد تا ديگر در my computer ديده نشود .
2. فضاي پارتيشن بندي نشده 150.26 گيگابايتي مربوط به هارد ديسك سيستم را بصورت Logical پارتيشن بندي كنيد تا بتونيد از فضاي آنهم استفاده كنيد . البته اين مسئله هيچ ارتباطي با مشكل هارد ديسك اكسترنال ندارد . تاكيد ميكنم كه اين فضا بايد بصورت Logical پارتيشن بندي بشود در غير اينصورت ممكن هست هارد ديسك به دايناميك تبديل شود .
3. فضاي هارد ديسك اكسترنال نه Letter دارد و نه حتي فايل سيستم آن براي ويندوز مشخص هست . اگر اطلاعات مهمي نداريد آنرا با فايل سيستم NTFS فرمت كنيد تا در my computer ديده شود . اگر هم بطور اتوماتيك Letter نگرفت يه Letter غير تكراري هم اختصاص بديد . در صورتيكه اطلاعات مهمي داريد قبل از اينكه بخواهيد فرمت كنيد ، بررسي كنيد كه آيا ميتوانيد با EaseUS Data Recovery Wizard Professional اطلاعات را بازيابي كنيد يا خير (آموزش در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
ممنون با سیستم دیگری تست کردم امد بالا بدون مشکلنقل قول:
سلام کسی میتونه منو راهنمایی کنه منم همچین مشکلی دارم هاردا کامپیوتر میشناسه اما تو درایوام نمیاد چیکار کنم
خواهشا کمکم کنید
سلام
من یه هارد 1 ترا اکسترنال سیگیت دارم دو روز پیش خواستم تو تلوزیون با هاردم فیلم ببینم منتها منصرف شدم صبح دیدم تلوزیون هاردو نمی شناسه بردم رو لپ تاپ رو اونم قابل شناسایی نبود فقط بعد 10 ثانیه صدایی که هارد وصل شده رو ویندوز می اومد ولی دزایو هارد بالا نمی اومد جالبه می خواستم remove کنم اجازه نمی داد یه جا بردم گفتن فریمورش پریده و راه حلی برا درست شدنش ندارند اگه دوستان راه حلی دارند ممنون می شم راهنمایی کنند چون اطلاعات حیاتیم رو این هارده.
سلام .نقل قول:
وقتيكه هارد اكسترنال به سيستم متصل هست ، يك عكس از Disk management ويندوز اينجا بذاريد .
درست نمیشه احتمالا ببر گارانتی اگه داره تا برات عوض کنن
منم همچین مشکلی داشتم عکساشم گذاشتم برو ببین
ممنون از راهنماییتون:n16::n16::n16:
متاسفانه هارد الان دستم نیست که عکساش بزرام من تو چند جا دیدم مشکل فرم ور را حل می کنند
سلام برای من این مشکل پیش اومد که هاردمو که سیگیت 1 ترا هستش وصل کردم به تلویزیون LED خونه ، یه پیغام داد منم اوکی کردم. بعد نوشت یو اس بی رو نمی شناسه. بعد دوباره وصل کردم پیغام داد که فایل یا دایرکتری خراب شده.به کامپیوتر وصل کردم بوق اتصال میاد تو قسمت ایجکت هم میاد ولی تو مای کامپیوتر نمی یاد. از disk mangment هم رفتم اونجا میاد و انلاینه ولی گزینه ...change drive letter and paths رو که راست کیلک می کنم فعال نیست. فقط گزینه delete volume فعاله.حالا چه کار کنم.اطلاعات خیلی مهمی روش دارم نزدیک 900 گیگ اطلاعات دارم روش.
برا منم همینطور شده منتها من شب فیلم دیدم و تاوزیونو خاموش کردم صبح نمی شناخت رو disk mangment هم نشان نمی ده فقط بعد 15 ثانیه صدای اتصال می آد و دیگر هیچ جالبه اجکتم نمی شه.یکی دو جا بردم یکی گفته فریمورش پاک شده یکی گفته بردش سوخته دوستان اگه راه حلی دارن ممنون می شم راهنمایی کنند.نقل قول:
سلام .نقل قول:
1. قبل از اینکه هر پیغامی رو OK کنید باید دقیق مطالعه کنید و در صورتیکه مطمئن هستید کاری که میخواد روی هارد اکسترنال انجام بده بیخطر هست اونوقت OK کنید . چه پیغامی داده بود ؟ پیغام فرمت و تغییر فایل سیستم هارد اکسترنال بوده ؟
2. هر چند که توضیحاتتون غیر دقیق هست (باید عکس از همین قسمت Disk management ویندوز اینجا میذاشتید) ولی اینطور حدس میزنم که فایل سیستم درایو هارد اکسترنال برای ویندوز نا مشخص هست (شاید توسط تلویزیون با یه نوع فایل سیستم متفاوت فرمت شده) . یه چک دیسک با دستور دستور Chkdsk X: /f انجام بدید و اگر هم فایده ای نداشت باید اطلاعات رو با نرم افزارهای مناسب بازیابی و روی هارد اکسترنال دیگه ذخیره کنید .
مشکل هارد من که توسط دیسک منیجمنت شناسایی نمی شه ولی آیکون remove کردنش تو تسک بار می آد چیه؟ آیا فریمورش پریده؟ یا بوردش سوخته؟ من تهران نیستم کسی هم اینجا نیست که کمکم کنه
راحتترین راه حل این هست که یک باکس جدید بخرین با قیمت حدود 10 تومن.
مشکل هارد شما این هست که تبدیل هارد لپ تابی شما به usb تون دچار اشکال شده.
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
نه مشکل از این نیست یه جا با استفاده از تبدیل هم استفاده کردند هارد بالا نیومد به جا گفتند فریم ورش پریده و فرم ور زدن کار سختیه و یه نفر هم گفت بردش سوخته و باید بردش عوض شه ضمنا هارد سیگیت من دو تیکه هست که یه تیکش که کوچیکه ازش جدا می شه و می شه به کامپیوتر وصلش کرد و حالت تبدیل مانند داره و کابل usb 3 هم به این تیکه وصل می شه.نقل قول:
موتور هارد کار می کنه ولی تو دیسک منیجمنت نمی آد و تو task tray می آد که می شه removeش کرد وفتی هم وصل می کنی به لپ تاپ بعد 15 ثانیه صدای اتصال می آد.
خوب وقتی شما باکس میخری اون تیکه ای که تبدیل میکنه هم هست.
ضمنا تمام هارد اکسترنال ها یه هارد لپ تابی هست که یه تبدیل و یه جعبه داره.
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
سلام خدمت دوستان و اساتید
من یک هارد اکسترنال وسترن یک ترا دارم که شناسایی نمیشه نه در ویندوز سون و نه در 8 ، تو دو تا لپ تاپ امتحان کردم و تو هردو تا در دیسک منیجمنت نشونش نمیده.
بدون آدابتوره اما چراغ پاورش روشنه و صداش مثله قبل معمولیه.
ضمنا در دیوایس منیچر نشونش میده. من هارد رو به دستگاه دیجیتال هم وصل میکردم .
لطفا راهنماییم کنید ممنون.
خوب من یه جا هم از طریق تبدیل به کامپیوتر وصل کردم باز نشناختنقل قول:
سلام من یک هارد اکسترنال ۵۰۰ مگ usb2 دارم ،چند سالی هست که دارمش ولی خیلی استفاده نمیکردم،چند روز پیش زدم به کامپوترم اصلا نشناختش و نشون نمیده ،..
usb های لپتاپم هم همه کار میکنه ،ممکنه ولتاژ کم بده ،دسکتاپ ندارم که امتحان کنم
ویندوز هم میگه باید فرمت شه ،میزنم فرمت ،فرمت هم نمیتونه بکنه ،واقعا موندم چی کار کنم ،لطفا راهنمائی کنید
عکس هم پیوست شد [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یک عکس از disk managment بزارید اگر اطلاعات مهم ندارید پارتیشن رو با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع کنید اگر درست نشد با فرمت سطح پایین تست کنید اگر اطلاعات مهم دارید قبلش کل پارتیشن رو با نرم افزار easeus data recovery ریکاوری کنید بعد اون کارهارو انجام بدید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
الان که وصل ش کردم حتی نشون هم نمیده ،بعضی وقتا نشون میده که میگه ویندوز باید فرمتش کنه ،میزنم فرمت ،فرمت هم نمیتونه بکنه ،هیچ ضربه هم نخورده [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
من عکس اولی برام باز نمیشه یعنی تو disk managment هم نیست؟
هارد رو که میزنم چراغش روشن میشه ،لرزش هم داره که نشون میده میچرخه ،ولی detect نمیکنه ،فقط یک بار detect کرد که گفت باید فرمت شه زدم فرمت که فرمت هم نکرد ..نقل قول:
الان هم که device manager نشون نمیده ،یک بر هم driver اش را uninstal کردم دوباره نصب کردم ،فرقی نکرد ،نمیدونم چی کار کنم ،هر کاری از دستتون بر میاد دریغ نکنید لطفا
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این ۲ تا عکس هم در ۲ حالت مختلف گرفتم ،امیدوارم نشون بده،اگه نداد خصوصی بفرستین تا عکس رو بفرستم
سلام device manager نه disk managment روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید گزینه manage بعد disk managment
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
برای هارد اکسترنال کابل هاردو بررسی کنید هارد رو میزنید موتور هارد کار میکنه؟ اگر موتور کار میکنه و با تعویض کابل درست نشد میتونه مشکل از فریم ویر باشه در غیر این صورت اگر موتور هارد کار نمیکنه مبتونه هم مشکل از کابل باشه هم موتور هارد هم برد اصلی هارد
بهتره هارد روی یک سبستم دیگه هم تست بشه
دوستان سلام. مشكل من اينه كه هاردم از نوع بووفالو هست و تا چند مدت پيش روي ويندوز XP ام بالا مي اومده ولي الان بالا نمياد. روي بقيه سيستم ها هم بالا مياد ولي براي خودم هركار ميكنم جواب نميده. حتي داخل سيستم هم شناخته نميشه. ممنون ميشم اگر راهم بياندازيد خيلي گيرم. تشكر