بیشتر از 8 نمیشه :(نقل قول:
Printable View
بیشتر از 8 نمیشه :(نقل قول:
ای بابا پس اینم می شه به عنوان پکی از مشکلاتش حساب کرد درسته همین زیادم هست ولی مدلای هم رده تا 16 قابل ارتقا هستن...نقل قول:
یکی از کاربرایی که این مدل رو خریده بودن می گفتن که لولا هاش جالب نیست شما هم تایید میکنید؟!یا ایشون خیلی حساسن...:31:
پس هیت سینکه.شما تنهایی فهمیدی؟؟؟ عزیزم من رشتم الکتروتکنیکه. نمیخواد به من بگی اسم چی چیه.هرچی شما نشنیدی دلیل نمیشه استفاده نشه.معنی رادیاتور رو تو الکترونیک میدونی؟!!نقل قول:
اینم بخون.بنده نظر کارشناسی ندادم.کارشناسش داده!!!
During the stress test, CPU and GPU are kept at maximum load for one hour. Here, the cooling system has to prove itself. We observe that if the processors get too hot, they start to throttle their clock speed.
At the start of the test, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] still ran with the maximum speed of 3.1 GHz, but after a short time, it started to drop to 1.2 GHz repeatedly. As the hour wore on, clock speed remained at 1.2GHz for longer periods, and only jumped to higher clock speeds for very short periods of time, while processor temperatures reached 97°C
خوش باشی.
گفتم که تا 16 گیگ امتحان شده ، درسته توی سایت لنوو نوشته 8 ولی مشکلی نداشته .نقل قول:
کاملا اثر انگشت میگیره.اون حس جریان برق و مورمور شدن هم تو تمام لپ تاپ های فلزی احساس میشه و مشکل از لپ تاپ ها نیست ولی متاسفانه هرچی توان مصرفی بالا بره که همیشه به تناسب پرفورمنس هم بالا میره این حس بیشتر میشه. ولی بخاطر اینه که معمولا تو سیم کشی های ساختمونها چاه ارت نمیزارن. وگرنه اگه اون شاخه وسط آداپتور لپ تاپ به ارت وصل بشه شما هیچ جریانی احساس نمیکنی.دقیقا مثل رو حالت باطری. من الان تو خونه مشکلی ندارم چون اینجا ارت داره ولی تو محل کار میگیرتم در حد تشنج.نقل قول:
اثر انگشت راحت روش میمونه.وقتی دستت را روی بدنه فلزیش میکشی دستت مور مور میشه یعنی جریان برق رو احساس میکنی.
حالا زیاد ربطی نداره اینجا ولی مدتی بعد معرفی پورت thunderbolt.. انودیا و ای ام دی دارن رو گرافیک اکسترنال کار میکنن رو یک مدل لب سونی سری Z عرضه شده بود....:27: نزدیک هستیم به این واقعهنقل قول:
پ نه پ از مدارج علمی شما فیض بردم مهندس:31: برادر اینجا همه یه کاره ای هستن بنده هم مهندسم اما نیازی نمیبینم اینجا بگم چون فروم مهندسی نیست فروم چیز دیگس!نقل قول:
این رو هم خونده بودم اما به نظرت فکر میکنی لپ تاپ های دیگه توی فول لود خیلی بهترن؟یا اصلا کسی با این لپ تاپ کاربری ای داره که بتونه ازش فول لود کار بکشه؟بماند که آدم ناعاقلی باشه که این لپ تاپ رو با سیستم رندر اشتباه بگیره!!!
من همه تست ها رو کم کم میذارم تا این ذهنیت ماهی تابه بودن این لپ تاپ که دوستان ایجاد کردن حل بشه!
اینم نتیجه تست یه بنده خدای دیگه!
I play 4.30 hours straight of skyrim today and i got(with occt) 82ºCmax to CPU and 78 ºC max to GPU. ambient temperature is between 25ºC and 30ºC. In COD(black ops and mw3) it usually never passes 80ºC(both CPU and GPU. in my opinion the fan is very quiet...
فکر میکنی واقعا بعد از 4 ساعت و نیم بازی دمای 80 درجه خیلیه؟
البته اگه این اجنبی ها نتایج تست رو به دروغ گذاشته باشن مساله چیز دیگس:31:
بله ، دیدم اون مدل رو که یه گرافیک dedicated توی داکش بود، ولی ضعیف بود ، (حتی ضعیفتر از gt540m)نقل قول:
نمی دونم تاندربولت می تونه این حجم از اطلاعات رو با سرعت مناسب انتقال بده ؟ و مثلا شاهد گرافیک های اکسترنالی با قدرت زیاد خواهیم بود یا نه ؟ مثل 7970m ، در این صورت کولینگ لپ تاپ هم بهتر می شه فکر کنم .
برای آخرین بار جواب شما رو میدم.
اول اینکه مهندس کیه و این داستانا چیه.بعد کی از سیستم رندر صحبت کرد!!!
و اما داستان...
عزیزم سیاست بازار اینه که در هر زمانی یک محصولی نسبت به هم رده های خودش برتری داره.ما هم نباید fanboy بازی در بیاریم چون به ضرر جیبمونه.
اینکه من همیشه lenovo یا asus یا یه برند خاص بگیرم و همه جوره ازش دفاع کنم درست نیس.پس فردا گندش درمیاد منم مجبورم به روی خودم نیارم.
بازار اینجوریه که(بیرحمه) همیشه باید تحقیق کرد.چیزی به نام اعتماد وجود نداره.ما باید سنگ خودمونو به سینه بزنیم نه سنگ یه کمپانی خاص رو چون اونا بخوای نخوای سودشونو میبرن.تجربه نشون داده که همیشه یک برند خاص به بقیه برتری نداره.هر زمانی شاید یک مدل از یک کمپانی جوابگوی نیازهای ما باشه.حالا اینکه من از lenovo گرفتم بیام بگم همچیش خداس و همیشه lenovo بگیرید زیاد درست نیست.
من گفتم Y580 برا گیم مناسب تره.تموم شد رفت.شما چرا به دل گرفتی آخه عزیزم؟
بحث کولینگ به کنار. شما GTX660M با رم 2GB DDR5 با SSD رو کنار GT650M با رم 2GB DDR3 بدون SSD بزاری کدوم گیمینگه بنظرت؟
همیشه باید واقعییت رو گفت.من بررسی تخصصی سایت notebookcheck رو گذاشتم و اونو قبول دارم چون بازم تجربه نشون داده که حرف الکی نمیزنه.بنابرین بیشتر از سیستم فروش های بازار و فن بوی های فلان برند رو حرفش حساب میکنم.نه اینکه تو یه فرومی یکی مثل من و شما گفته من 4ساعت بازی کردم داغ نکرد شما هم متن رو اینجا کپی کنی ما هم به اون استناد کنیم.
ازین گذشته من قبل از هرچیز به تجربه و مشاهدات خودم اعتماد دارم.لپ تاپ (n56vz) با اون ضخامت و با اون سایز رادیاتور و exhaust با اون گرافیک قوی نمیتونه کولینگ مناسبی واسه گیم داشته باشه.حالا شما میتونی بگی ایسوس میدونه داره چیکار میکنه و... ولی من قبول نمیکنم. یا قرتی بازی یا کارایی.هردوش باهم نمیشه.
من برند ایسوس رو دوس دارم ولی همه مدلهاش از نظر من خوب نیستن.
درضمن هرکسی با توجه به دانش و تجربیات خودش برند و مدل مورد علاقش رو انتخاب میکنه پس بحث بی فایده هست.
*این آخرین نوشته من در این مورد هست چون داریم تاپیک رو منحرف میکنیم*
من نه سنگ اسوس رو به سینم میزنم نه سودی از این شرکت ها میبرم بحث من سر اطلاعات درست هست که در مورد هر مدلی داده بشه نه همینجوری الکی بیایم بگیم فلان مدل اینجوره اونیکی اونطورهنقل قول:
الان خیلی ها اومدن و لنوو رو خریدن اما دریغ از تست که هیچی لااقل یدونه توضیح کوچیک! خاصیت ماهاس که تا خریدیم کارمون را افتاد دیگه راهنمایی به دیگران به درک!
به همین خاطره که من ریویوهای همون به قول شما fanboy های فروم notebookreview رو خیلی خیلی هم خوب میبینم چون مثل اینجا نیست! کسی که اسوس رو داشت خودش دونه دونه ضعف و خرابی هاش رو میاد میگه! پس فکر نکنم بیاد نتیجه تست رو به دروغ قرار بده!
من تجربم زیاد نیستا اما همون تجربه اندکم میگه استفاده از تجربیات شخصی مردم خیلی بهتر از خیلی سایت های معتبر هست
من نتایج تست گرما و بازی رو اومدم گذاشتم عیب های اسوس هم که تاحالا خوندم به قرار زیر بوده
1- touchpad این مدل خوب اسمبل نشده و به گفته 90 درصد خریدارها جالب نیست
2 - اسپیکرها در مواردی مشکل داشتن عین مشکلایی که بعضی دوستان در مورد N55 گفته بودن
3- وقتی لپ تاپ فول شارژ میشه و خاموش باشه شارژر صدا میده
4- محل اتصال subwoofer بعضا مشکل داشته و باید فیش رو خیلی با فشار وارد کنی تا کار کنه
5- پورت های USB خیلی سفت هستن و ورود و خروج فلش سخته
خوب اینهمه لنوو تو فروم خریداری شده یه بنده خدایی هم بیاد 2 تا تست از اون بذاره!
من قبلا" توضیح دادم.توی review ها مگر چند ساعت دیوایس دست تست کنندگان می ماند؟؟!خیلی از مشکلات همان روز اول نمایان نمیشوند.ثانیا" وقتی یک سری از یک گجت مشکل داشته باشد به این معنی نیست که همه ی این سری مشکل دارند و ممکنه است یک دستگاه بی عیب دست اراده دهنده های ریویو برسد.پس فقط تکیه کردن بر review ها چندان اعتبار یک کالا را مشخص نمی کند.تنها اطلاعات کلی از ظاهر و توان آن می دهد و نقطه ضعف های فنی یا ساختاری توضیح داده می شود احیانا"!ولی مشکلاتی که اکثرا" بعدها پیش می آیند نا گفته می ماند.
سری اول asus n53 که یادتان هست.مشکلی در پردازنده (اینتل سری اول سندی بریج )داشتند که بعدها مشخص شد و سبب نه تنها افت پردازنده بلکه همه ی سیستم بعد از یک مدت می شد.آیا ریویو ها این مورد را اشاره کرده بودند؟!خیر.پس همه چیز ریویو نیست.نظرات دارندگان کالاها همیشه مهم تر بوده و قابل اعتنا تر.
سلام دوستان ببخشید که کم میام. اخه سرم خیلی شلوغه. یک نکته خیلی مهم که باید همه بدونید و مهمترین مسئله در مورد این لپتاپ هاست اینکه:
همون طور که میدونید گرافیک 660m مدلهای مختلف داره
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لینک بالا درمورد 660 است ولی مطمئنا در مورد 660m هم همین طوره.
و گرافیکی که روی y580 نصب هست اونی که در سایت زیر برسی شده نیست بلکه کمی ضعیف تر است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؟ چون من با نرم افزار GPU -Z که مال خودمو نگاه میکردم دیدم که memory speed من 1250 است ولی در سایت بالا 2000 است.
البته با وجود همه این حرفها بازم از 650 قویتره.
می تونید یه شات از cpu-z بگیرید و اینجا قرار بدید؟نقل قول:
هر کار میکنم نمیتونم اجراش کنم ارور میده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم منظور سایت مجموع فرکانسها هست. به cpu-z تو تب گرافیک توجه کنید نوشته 2500mhz
راستی دوستان حتما از گجت GPU Monitor استفاده کنید.تو ورژن جدیدش 660 رو هم ساپورت میکنه.خوبیش اینه که خیلی کامله و وابسته به برنامه ای هم نیست.میتونین براش یه دمایی رو تعریف کنید که وقتی gpu به اون دما رسید هشدار صوتی بده.بصورت دیفالت رو 100 درجه هشدار میده.ماکزیمم دمایی هم که gpu بهش رسیده رو به شما اطلاع میده.من با بازی تا 79 درجه رسیدم.
اگه هرکدوم از دوستان نظر کارشناسیشون رو بگن سپاسگزار میشمنقل قول:
گارانتی سازگار ویندوز نداره، یه موس و کیف لنوو و یه آنتی ویروس ارجینال نود32 هم باس باهاش بگیری
پارتیشن بندی هم کاری نداره ولی اگه بخوای یه پولی میگیرن واست نصب میکنن منتها یکم معطلی داره
کانفیگ SSD دار چنده؟
ممنونم از پاسختنقل قول:
فقط ی سوالی برای من پیش میاد !اگه ویندوز نداره چطور انتی ویروس روش میریزن؟!سیدی شو که نمیدن نه؟!
من لب تاپ رو بخرم بیارم خونه برادرم بلد هست پارتیشن بندی کنه ولی من تاحالا نکردم!
و ی نکته که میخوام بدونم اینه که چطور به تشخیص نو بودن و مشکل نداشتن لب تاپ بدم؟
و از کجا بفهمم دقیقا همون کانفیگی هست که ازشون خواستم و دست کاری نکردن؟!
آنتی ویروس اورجینال هست. سیدیشو بهت میدن که توی هارد پک هم هست. روشم نوشته یکساله.چک کن حتما نسخه یکساله باشه.
ببین دوست من این لپ تاپ تازه اومده و احتمال ریفر یا دست دو یا تعمیری بودنش کمه ولی بازم دقت کن.از بازار هر چیزی برمیاد.حداقل کاری که میکنی پیچهاشو نگاه کن آچار نخورده باشه و همه چی مرتب باشه و برچسبها ترو تمیز باشه.
برای نگاه کردن کانفیگ روشنش که کردی F2 رو بزن از تو منوی بایوس نگاه کن مشخصاتشو.اگه بلد نبودی به خودش بگو نشونت میده.
بعد چون اینا ویندوز نداره خیلی چیزاشو مثل بلوتوث-وبکم-مانیتور-وایرلس-اسپیکر و.... نمیشه چک کرد.پس حتما موقع خرید ازش مهلت تست بگیر و سعی کن حتما تو فاکتور خریدت ذکر کنه که این دستگاه با مشخصات فلان و با این سریال نامبر و... دارای 24 یا 48 ساعت مهلت تست میباشد.که اگه چیزی شد بتونی اقدام کنی.
اگه تهران هستی در جریان باش که پایتخت کلا قیمتاش از ولیعصر گرون تره.
ریویو Y580 رسید!!:8:
خب نمره حرارتیی که نوتبوک چک داده برابر با نمره asus n56vz و asus n56vm هست!همه رو 75 داده!:42:
از اون طرف هم که دوستان میگن کولینگش خوبه!
ما به کی اقتدا کنیم؟:18:
دوست عزیز باتوجه به ریوییوی این سایت ، Y580 در حالت لود 100 دماش 90 بوده و N56 در این حالت 96. و دمای هسته ی گرافیکی بترتیب 89 و 97 بوده. خوب معلومه که کولینگ Y580 بهتره.نقل قول:
N56
Y580
دوستان دوتا مشکل دارم البته یک مشکل نرم افراریه.
1-SCREEN SAVER کار نمیکنه.
2-نرم افرار cpu-z کار نمی کنه و ارور میده.
زمانی که f2 رو بزنم یعنی نشون میده کانفیگ رو دیگه؟ دقیقا پایتخت از همه جا تقریبا میشه گفت نزدیک 100 تومن گرون تر میده!!شما از کجا خرید کردی؟من تهران هستم نمیدونم ایا جعبه های لب تاپ پلمپ داره یا نه!ولی اگه داره خب اگه پلمپ باشه فکر کنم یعنی 100% اوکی هست دیگه نه؟نقل قول:
سلام دوستان . الان یک چیزی فهمیدم
وقتی گوشتون رو به تاچ پد نزدیک کنید یک صدای قژ قژ شنیده میشه که خیلی ضعیفه به صورت یک در میان. فکر میکنم مال هارد باشه
ببینید برای شما هم این صدا وجود داره یا نه. میخوام بفهمم طبیعیه یا به برم گارانتی؟
دوستان کسی اینجا y580 رو با هارد ssd نخریده بجز خودم ؟؟؟؟؟ یک سوال داشتم.
استاد از کجا خریدی و قیمت خرید ؟نقل قول:
هزینه اضافی چی دادی ؟
خودت پارتیشن بندی کردی و ویندوز ریختی و یا هزینه کردی ؟؟؟؟؟
کیف و موس و آنتی ویروس نود هم گرفتی ؟
دوستانی که دارن بیان یکم تعریف کنند لطفا!از ضعف ها و نقاط قوتش بگین !درکل راضی هستید نیستید؟!
2200 با موس و انتی و کیفنقل قول:
فقط اینو بگم که کیفیت کیفش خیلی کمه و اصلا بدرد حمل و نقل نمی خوره . من که رفتم و یک کیفیت الکسا گرفتم .
پارتیشن بندی که کاری نداره اونم با ویندوز 7 .
در ضمن اگه میخوای بخری پیشنهاد میدم با ssd بخری .
تا اینجا باید بگم کهنقل قول:
1- کیفیت لولاهاش کمه و از پلاستیکه
2- مال من یکم کلیدهای f3 , f4 شول است که میشه گفت کارخونه کم کاری کرده و این قسمت رو از سر وا کرده
3- قبل از اینکه بخرم فکر میکردم کیفیت صفحه نمایشش کم باشه ولی حالا که میبینم با وجودی که fhd نیست ، کیفیت صفحش خوبه و روشنایی خیلی بالایی داره .
4- صدای اسپیکر هاش خوبه ولی از همه مهمتر اینکه صدای دالبی داره و واقعا لذت بخش است.
5-با وجودی که کولینگ خوبی داره ولی دمای هارد دیسک واقعا بالاست و به نظرم غیر عادی است. الان که دماش 46 است ولی هنگام بازی میشه 60.
با این تفاصیر میشه گفت دو مدل Lenovo Y580 و Asus N56 ، هر دو یه سری معایب و برتری دارن (البته به غیر از گرافیک، که Y580 تا حدودی زورش بیشتر میچربه ولی خب از FHD ایسوس نمیشه گذشت)
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از کجا با ssd 2200 خریدی؟!! چیزی که مشخصه از هم قیمتهای خودش مثل n55sl گرافیکش خیلی بهتره!! کولینگشم فکر کنم با ی فن حل باشه!! دوستان که دارند اگه از 100 به این مدل نسبت به مدلهای هم رده نمره بدن ممنون میشم
نقل قول:
از صداش و گرافیکش راضیم واقعا!
سوالی که صفحه قبل پرسیدم جواب بده.نقل قول:
کسی قیمت امروز رو نداره؟ گرون شده؟
منم سه روز پیش خریدم راضیم فقط یک سوال داشتم ببخشید لپ تاپ که خاموش شد از برق بکشمش در ضمن میگن لولا پلاستیکیه یعنی زیاد باز و بسته نکنم درسته؟ در ضمن تک دونه اخری بود که گیرم اومد دیگه نمایندگی های شیرازش تموم کرده بود خریدم 2050
اگر دوستان کسی خبر داره که Lenovo Y580 تو دبی هست و کجای دبی ؛ بهم خبر بده .
لطفا آدرس دقیق بدید
با تشکر فراوان
سلام به همگی
من هم 2 روز هست خریدم از همه چیزش هم راضیم حتی از کیفیت تصویرش که دوستان گفته بودن پایین هستش
به من هم گفتن آخریش بود
من بدون ssd خریم 2060 آخه ssd دارش موجود نبود:13: که با هزینه های ارسال از تهران به شهره ما و پارتیشن بندی و نصب ویندوز شد 2.130
فقط یه سوال داشتم : برای دیدن جای هارد ssd در پشتش باید باز بشه؟ و این که اگر یه هارد ssd بگیرم امکان استفاده از 2 تا هارد رو با هم دارم؟؟؟
من چیزی نشنیدمنقل قول:
سلام دوستان . الان یک چیزی فهمیدم
وقتی گوشتون رو به تاچ پد نزدیک کنید یک صدای قژ قژ شنیده میشه که خیلی ضعیفه به صورت یک در میان. فکر میکنم مال هارد باشه
ببینید برای شما هم این صدا وجود داره یا نه. میخوام بفهمم طبیعیه یا به برم گارانتی؟
البته گوشام زیاد تیز نیس :31:
دوستان منم 5 روزه گرفتم.کلا لپ تاپه خوبیه.منم شیراز گرفتم که اینم آخریش بود.من 1099 گرفتم بدون ssd
پارتیشن بندیو این کاراشم که خودم کردم و کاری نداشت.اگر سوالی دارید در خدمتم