شما از کجا فهمیدی که کاربرد من در سطح پایینی هست:31: ؟! نمی خواد بگی ، چون سطح فکرت محدود هست !نقل قول:
ممنون
Printable View
شما از کجا فهمیدی که کاربرد من در سطح پایینی هست:31: ؟! نمی خواد بگی ، چون سطح فکرت محدود هست !نقل قول:
ممنون
بابا تو دیگه هستی ! اعتماد به نفست به اچ پی منو کشته !نقل قول:
دیگه در حد 4 تا جمله و کلمه که بلدی انگلیسی ترجمه کنی ! اگه هم نداری از گوگل استفاده کن !
توی لینکی که دوست خوبم داد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا این چیزی که شما می گی خیلی مسخره است!! بررسی تخصصی هست و تمام موارد از جمله صفحه نمایش ، دیزاین و ... مورد ارزیابی قرار گرفته !
لنوو توزیع بالای پی سی داره با هدف سود کمتر و کیفیت بیشتر...نقل قول:
برند چینی لنوو زیر نظر IBM آمریکا کار می کنه و کیفیت اون توسط IBM تضمین شده
از IBM بالاتر هم داریم ؟
چند تا عکس از لپ تاپ گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات در مورد داغ کردن و کارایی و تست سیستم رو تو همین هفته می زارم.
با پکیجش گرفتی؟مشخصات و قیمت .........
تاپیک باز شد
خواهشا پست ها در مورد موضوع تاپیک باشه و به حاشیه کشیده نشود.
این رو بنده عرض کرده بودم توی پیغام عمومی:نقل قول:
نقل قول:
سلام
وقتتون بخیر باشه
درباره z580 مزاحم شدم
من که دنبال خرید I7 با رم 6 گیگ (شیراز 6 هست!) بودم و هستم با دی وی دی رایترش
فعلا متاسفانه سفیدش گیرم نیومد
قراره تا 2 شنبه معلوم بشه گیر میاد یا نه!
شما شارژرتون درست شد؟ تعویض کردن ؟
اگر تست بکنید و بفرمایید که مثلا داغ میشه یا نه؟ مشکلی ایجاد نکنه!
چون من خیلی ازش روزانه کار می کشم! حداقل 5 ساعت در روز!
البته برای دفتر و خونه خنک کننده می گیرم! تا راندمانش بهتر باشه! اما جاهای دیگه می خوام به مشکل برنخورم!
و اینکه کلا مشکل خاصی نداره؟
یه لطفی بکنید یه درجه بندی بکنه خود ویندوز سون سخت افزارش و عکسش رو بفرستید خیلی ممنون میشم
موفق و شاد باشید
هرچه زود تر لطف بفرمایید ممنون میشم.
(فعلا موندم ببینم چی میشه! سفیدش خیلی وسوسه می کنه آدم رو که 4 گیگ هست و نسخه Home ویندوز هم روش هست! که برام هیچ کارایی ای نداره! آیا میشه فروختش؟ توی تهران فروشنده ای هست که خودش این رو مثل پکیج خدمات برش داره؟)
یه سوال؟
پکیجش این ها هست؟
موس با سیم؟ (یکی توی شیراز بهم گفت برات عوضش می کنم 10 تومن حسابش می کنم!)
کیف دستی (کیفیت خوبی نداره! این رو هم 10 تومن عوض می کنه)
نود رو هم هیچ کدوم از فروشنده ها توی شیراز برنمی داره! دنبال مشتری برای این هم هستم! :d! چون اصلا از نود خوشم نمیاد!
با تشکر.
دوست عزیز معمولا لبتابهای بالای 1 تومان ویندوز دارند. زیاد اهمیت نده. شما با هر چی که دوست داری میتونی عوضش کنی
در مورد هدایا...
موس لبتابی
کیف که کفیتش قابل قبول هست و اصلا هم از این 10 تومانیا نیست. کیف سازگار حدود 25-30 قیمتش باید باشه
انتی ویروس که حدود 20 ممکنه از شما برش دارن. که پیشنهاد میشه بفروشینش و avastیا avira نسخه آنتی ویروسش رو نصب کنید که رایگانه و حفاظت خوبی داره
قیمت شیراز بلوری رو هم گرفتمنقل قول:
1.740 هست
با 6 گیگ رم و i7 و پکیج خدماتش.
ممنونمنقل قول:
اما شیراز حتما می گن باید این نسخه Home رو برداری! یکیشون می گه پولی اضافه می گیرم می کنمش برات Ultimate ! که باز هم انگاری یه پول اضافه می دهم و باز هیچ کارایی برام نداره! (انقدر زورم میاد یه پولی بدم که هیچ کارایی برام نداره!)
موس رو که حتما زیاد با یه لنوو بی سیم عوض می کنم (25 تومن اضافه می گیره)
کیف رو ولی برمی دارم در کنارش یه کوله ای می گیرم.
آنتی ویروس هم که من چند سال هست avast نسخه فری استفاده می کنم! انقدر avast رو دوست دارم که گیرم می اومد شاید یه نسخه کامل و اصلش رو می خریدم!!! :8:
یکی از نمایندگی های شیراز سازگار گفت که 2 شنبه براشون بار جدید میرسه زنگ بزن برات بپرسم داشت برات میارمش! (سفید بدون ویندوز و 6 گیگ !)
به نظرتون شما که تجربه دارید امکانش هست سازگار بیاره؟ یا نه؟
آخه از یه طرف دلار که حدود 100 تومن افزایش داشت نسبت به خرید قبلیشون امکانش هست باز قیمتش بره بالا تر و اون چیزی هم که میخواهم بخرم باز نیاید و از 2 طرف ضرر بکنم! هم دیر تر می خرم و هم گرون تر!!!
شرمنده
با تشکر
پکیجی که به من داد :
ماوس بی سیم لنوو
آنتی ویروس نود 32
کیف لنوو ( خوب هست )
Cpu : 3612 i7
Ram : 6 Gig
Graphic : GT630 2 Gig
Hard : 500 Gig 5400 RPM
ODD : Blurey
رنگ : خاکستری
---------------------------
آنتی ویروس رو هم قیمت گرفتم 30 تومن بود و چون به دردم نمی خورد اسمارت سکوریتی نود 32 رو گرفتم با اختلاف قیمت 25 تومان دادم بهش ! که البته گرون حساب کرد ، گرم بودم نفهمیدم !! 5 تومن اضافه گرفت
نود 32 عالیه ، به نظر من بعد از نورتون 360 بهترینه ، اویرا هم کار کردم توی یک سطح هست با نود 32
توی 2 روز که باهاش کار کردم و ویندوز نصب کردم و گیم PES 2012 رو بازی می کردم اصلا نه صدا داشت نه داغ می کرد ، دیگه وقت نکردم نرم افزارهای سنگین تر نصب کنم
توی این هفته شارژر دستم می رسه و هر سوالی داشتید در خدمت هستم
آقاجان حساسیت زیادی خوب نیستنقل قول:
شما به حرفهام توجه کن
اون فروشنده داره چرند میگه. هیچ تفاوتی بین ویندوز ارجینال و اینایی که تو بازار هستند به قیمت 3 تومان وجود نداره. هیـــــچ
ویندوز ارجینال فقط یه شماره سریال هست که شما میتونی کرک نصب کنی. بماند که ویندوزهایی که الان تو بازار هستن کرکش همزمان با ویندوز نصب میشه وهیچگونه دردسری نداره.
در مورد موس بی سیم...
گویا قبلا سیم دار بوده اگه بی سیم هست که چه بهتر.
دادا جان بنده هم همین رو به طرف می گم که اصلا ویندوزه وقتی خودم کرک شده اش رو نصب می کنم به چه دردم می خوره! اما می گه نه! روش هست! (خلاصه اگر بخواهم سفیدش رو بگیرم رفته توی پاچه ام! :D!)نقل قول:
موس هم با سیم هست(کلا میگم شیراز رو بیخیال بشم پاشم برم تهران بخرم بیام!)
ولی دو دل هستم که صبر بکنم تا دوشنبه یا نه! عجب دردی هست این سر دوراهی!... :9:
لطف می کنیدنقل قول:
بله همین مشخصاتی که فرمودید شیراز 1.740 هست هم قیمت سفید بدون بلوری (تازه سفیده 4 گیگ رمش هست! ولی یه ویندوز اجباری Home هم روشه ! آخه اگر ultimate هم بود دلم نمی سوخت پول بیشتر بدم! چون یکی از استادید تدوین توصیه اکید می کرد تا می تونه نسخه اصل ویندوز و ادیوس رو جور بکن! به خصوص پروژه های مهم رو کلا هاردت رو هم فرمت بکن و.... آخه یه تجربه کار خیلی سنگینی داشت و کل سیستمش نابود شده بود و...! مارگزیده شده بودن!)
حالا بین 3 تا z580 گیر کردم! که کدومش رو انتخاب بکنم.
فقط موسش با سیم هست ، کیفش هم کیفیت خیلی خوبی نداره! (البته بستگی داره چه حدی براش قائل بشیم! یعنی کیف تاپی نیست!)
برای نود 32 هم که فرمودید:
10 ام هست!
avast هم نسخه 6 هست! در صورتی که نسخه 7 الان خیلی وقته دارم من استفاده می کنم! و احتمال خیلی زیاد وقتی 7 رو بررسی بکنه مقام خیلی بهتری خواهد داشت.
اگر لطف بکنید مثلا 5 -10 ساعت کار بکنه و ببینید چه گرماش قابل قبول باشه خیلی ممنون میشم.
اون rating ویندوز رو هم چک کنید ممنون میشم(یکی از فروشنده ها چنین ادعایی می کرد در این باره! ببینم چقدر صحت داره!و...)
خیلی لطف می کنید
موفق و شاد باشید
من به یه موضوع شک کردم!
این سایت لنوو و فروش z580 بعدش قیمت فروش I7 در رده i3 , i5 هست! به دلیل میزان خیلی زیاد تخفیف!!! 700 دلار!
تازه رم هم 8 گیگ هست و هارد 1 ترا!
با این قیمتی که زدن حدود کمتر از 700 دلار یعنی با این مشخصات (2 گیگ رم بیشتر و 500 گیگ هارد اضافه!) اگر بخواهم از دبی برام بگیرند و بفرستند حدود 1400 در میاد!
چه جوری ها هست که انقدر لنوو داره روی این I7 تخفیف می ده؟
قیمت دبی حدودی دوبی هم همین هست؟ تا اگر اینجوری هست برادر یکی از دوستانم اونطرف هست بگم برام می فرستن!
به نظر من اصلا ارزش نداره که قید 2 گیگ رم و بلوری رو بزنی و سفیدش رو بخری اونم با همون قیمت !
منم اول می خواستم سفید بگیرم ، ولی اینو دیدم از اینم خوشم اومد
یعنی Bitdefender ده از ده ؟!! به نظر یه جور تبلیغات هست نه مقایسه !! نورتون اصلا تو 10 تا نیست !!
سلام دوستان من بین z580 وz480 موندم
کدون رو بگیرم؟؟
شنبه شرکت میاره منم سفارش میدم/
یک هفتس معتل ابن شرکتم.
مگر نه تا حالاz480 گرفته بودم.
هزینه فرستادننقل قول:
و بدون گارانتی بودن رو هم حساب کنید.
آقا این دیگه نهایت سوال بودنقل قول:
جوابت رو فقط خودت میدونی. 14 اینچ یا 15. هرکدوم که باهاش راحت تری. هیچکس نمیتونه کمکت کنه
دوست عزیز اون 700 دلار تخفیف به خاطر کوپن الکتریکی هستش(eCoupon)نقل قول:
وگرنه قیمت اصلیش همون 1400 دلاره.
دوست عزیز اون 700 دلار تخفیف به خاطر کوپن الکتریکی هستش(eCoupon)نقل قول:
وگرنه قیمت اصلیش همون 1400 دلاره.
آخه انقدر تخفیف (50 درصد!) واقعا دور از انتظار هست!
چون فقط هم روی i7 انقدر تخفیف داده!
راستی یه سوال؟
رنگ خاکستریش که فلزی هست بدنه
رنگ های سفید و... چی؟ (راستش خودم 2 بار رفتم دیدم سفیده و کار هم باهاش کردم! اما دقت نکردم و اصلا حواسم نبود!)
فعلا توی سایت های خارجی هم اکثر خاکستریش هست و خیلی امیدی ندارم به سفیدش که بیاید اون چیزی که می خواهم!
دارم به خاکستریش هم نگاه می کنم و نسبتا خوب هست اما خاص نیست!
البته از سایت تاپ تن ریویوز از لپ تاپ هایی که بررسی کرده و معرفی کرده شده دهم (کلی لپ تاپ معرفی کرده ها! :D! ) نسبتا باقیمتی که هست (اون هم حدود 700 دلار که سایت تخفیف می ده زده!) و از بقیه ارزون تر هست جایگاه خیلی خوبی داره!
اونجا از نظر دیزاین و طراحی همین خاکستریش رو نمره 10 از 10 بهش داده! و معتقد هست خیلی طراحی خوبی داره! (من هم تایید می کنم! در عین سادگی زیباست) اما نمی دونم چرا رنگ سفیدش دلم رو برده!(همش تقصیر اپل هست که دل آدم رو می بره! بعدش این هم یه جور هایی همون جوری هست و... :D) البته یکی دو دفعه ای که خاکستریش رو دستم گرفتم حس کرد که جای دست روش می مونه و این خیلی خوب نیست!
فردا باز باید برم ببینم و .... نمی شه اینجوری باید دیگه بخرمش! اگر بتونم با خاکستریش هم ارتباط برقرار بکنم حتما می خرمش ! بدون بلوری (چون بلوری به کارم نمیاد!)
چون لپ تاپ رو می خوام برای نشون دادن نمونه کار های و... به مشتری یا اینکه توی دفتر دستم باشه و... کلا سفیدش یه جذابیت خاصی داره!
البته همون هم پشتش که طرح داره طرحش یه جوری هست (نداشت خیلی خوشکل تر میشد!) طرح پشت این خاکستری خوشکل تر هست اما از جلو مانیتور سفیده برنده میشه!
کلا می دونم وسواس پیدا کردم برای خریدنش ولی چه کنم که آدم سر دوراهی انتخاب گیر می کنه!
شیطونه می گه راحت پوله رو بردارم برم همون مک بوک پرو بگیرم و بی خیال باشم (اگر پروژه ای گیرم بیاد مستندی چیزی.... که پول خوبی داشته باشه حتما با پیش پرداختش یه مک پرو می گیرم :D! (فعلا طرحش رو دارم اوکی می کنم شاید یکی دو ماه دیگه بتونیم اسپانسر و... جور بکنیم و بازار یابی خوبی داشته باشیم و حتما مک رو بخرم! یا اینکه i-mac تهیه می کنم ان شا الله.)
آخه انقدر تخفیف (50 درصد!) واقعا دور از انتظار هست!
چون فقط هم روی i7 انقدر تخفیف داده!
راستی یه سوال؟
رنگ خاکستریش که فلزی هست بدنه
رنگ های سفید و... چی؟ (راستش خودم 2 بار رفتم دیدم سفیده و کار هم باهاش کردم! اما دقت نکردم و اصلا حواسم نبود!)
فعلا توی سایت های خارجی هم اکثر خاکستریش هست و خیلی امیدی ندارم به سفیدش که بیاید اون چیزی که می خواهم!
دارم به خاکستریش هم نگاه می کنم و نسبتا خوب هست اما خاص نیست!
البته از سایت تاپ تن ریویوز از لپ تاپ هایی که بررسی کرده و معرفی کرده شده دهم (کلی لپ تاپ معرفی کرده ها! :D! ) نسبتا باقیمتی که هست (اون هم حدود 700 دلار که سایت تخفیف می ده زده!) و از بقیه ارزون تر هست جایگاه خیلی خوبی داره!
اونجا از نظر دیزاین و طراحی همین خاکستریش رو نمره 10 از 10 بهش داده! و معتقد هست خیلی طراحی خوبی داره! (من هم تایید می کنم! در عین سادگی زیباست) اما نمی دونم چرا رنگ سفیدش دلم رو برده!(همش تقصیر اپل هست که دل آدم رو می بره! بعدش این هم یه جور هایی همون جوری هست و... :D) البته یکی دو دفعه ای که خاکستریش رو دستم گرفتم حس کرد که جای دست روش می مونه و این خیلی خوب نیست!
فردا باز باید برم ببینم و .... نمی شه اینجوری باید دیگه بخرمش! اگر بتونم با خاکستریش هم ارتباط برقرار بکنم حتما می خرمش ! بدون بلوری (چون بلوری به کارم نمیاد!)
چون لپ تاپ رو می خوام برای نشون دادن نمونه کار های و... به مشتری یا اینکه توی دفتر دستم باشه و... کلا سفیدش یه جذابیت خاصی داره!
البته همون هم پشتش که طرح داره طرحش یه جوری هست (نداشت خیلی خوشکل تر میشد!) طرح پشت این خاکستری خوشکل تر هست اما از جلو مانیتور سفیده برنده میشه!
کلا می دونم وسواس پیدا کردم برای خریدنش ولی چه کنم که آدم سر دوراهی انتخاب گیر می کنه!
شیطونه می گه راحت پوله رو بردارم برم همون مک بوک پرو بگیرم و بی خیال باشم (اگر پروژه ای گیرم بیاد مستندی چیزی.... که پول خوبی داشته باشه حتما با پیش پرداختش یه مک پرو می گیرم :D! (فعلا طرحش رو دارم اوکی می کنم شاید یکی دو ماه دیگه بتونیم اسپانسر و... جور بکنیم و بازار یابی خوبی داشته باشیم و حتما مک رو بخرم! یا اینکه i-mac تهیه می کنم ان شا الله.)
این چیزی که شما میگی کاملا سلیقه ای و هیچ کسی نمیتونه کمکتون کنه...سفید یا خاکستری...انتخاب با شماست.نقل قول:
درست می فرمایید.نقل قول:
فقط گیر این هستم که آیا سازگار توی بار جدید هست یا نه! می ترسم برم بخرم بعدش باشه ! اون موقع حسابی حالم گرفته میشه!
یا اینکه صبر بکنم و قیمت ها به خاطر گران دلار فعلی نسب به بار قبلی بره بالا! و باز اون چیزی که می خوام نباشه! اون موقع از 3 طرف ضرر کردم! (دیرتر خریدم ، گرون تر خریدم، اون چیزی که می خواستم هم گیرم نیومد!)
من گیرم فقط همین هست! وگرنه چند روز هم بود که داشتم با این لپ تاپ کار هم می کردم!
البته امیدوارم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شارژرشون اوکی بشه و یه تست عملی ایشون داشته باشند و اوکی قطعی بشه حتما میرم می گیرمش دیگه!
بالا میره پایین نمیاد.نقل قول:
ا اینکه صبر بکنم و قیمت ها به خاطر گران دلار فعلی نسب به بار قبلی بره بالا! و باز اون چیزی که می خوام نباشه!
پایین هم بیاد فروشنده به بهانه خرید بالا پایین نمیارن
طی تحقیقات سازمان جاسوسی بین لپ تاپ ها ! :27: چند تا شبه کارشناس نظر دادن این لپ تاپ خوب نیست!
دلیل اوردن که قطعاتش از شرکت های مختلف هست!!! بعدش اگر خراب بشه تعمیر خیلی سخته! از این چرت و پرت ها!
خلاصه من جواب دادم کدوم لپ تاپ هست همه چیزش رو خودش بزنه! همه همین هست!
کلا این ادعاشون چند درصد صحیح هست؟ جواب علمیش چی میشه؟!
خبر خوب! :31:
البته نسبتا خوب!
امروز طی تماسی با نمایندگی سازگار تو شیراز و...! خبر رسید z580 نازنین با رنگ سفید i7 بدون ویندوز با رم 6 گیگ و هارد(احتمالا) 750 گیگ (البته اینجاش زیاد خوب نیست!) بلوری دار! آمده است و فردا به دست نمایندگی شیراز می رسد! :3:
از یه طرف هم بلوری بدک هم نیست! برای تحویل دادن کار hd به مشتری نمیشد که خروجی dvd برای دستگاه های پلیر های زد ولی اینجوری میشه زد و به مشتری ها کلی کلاس کاری می ذارم! :4:+:5:+:31: (الان این سه شکلک رو ادغام بفرمایید حال من میشه!)
البته قیمت ها رو مشخص نکردن و تا فردا که برسه معلوم نیست!
خدا کنه قیمت ها یهویی نجومی نشده باشد! و هم قیمت همان بلوری دار خاکستری باشه!
فقط اینکه من موندم که سفید هم فلزی هست مثل خاکستری یا نه؟ پلاستیک فشرده هست؟
جناب دیشلمه هر چه سریع تر بفرمایید نظرات آخرتون رو درباره این نازنین که دیگه در شرف خریدش هستم!
دوستان لطفا هر چه می خواهد دل تنگتون درباره این z580 بفرمایید که دیگه دم در خرید وایستادیم!
فقط ای کاش گرافیکش 640 باشه نه 630 که در اونصورت دیگر لعبتیست!:35:
سلام : من چند روز پش لبتاب z580 خریدم با dos یعنی خودم باید ویندوز میریختم حالا که تمام درایورا رو نصب کردم نمی دونم چه موقع از گرافیک gforce استفاده میکنه کی از intel تنظیمات خاصی باید انجام بدم ؟ توی قسمت screen resolution بعد advance seting گرافیکو میرنه intel با 1.5 گیگ حافظه در صورتی که گرافیک gforce گیگ 2 حافظه داره 2 گیگ هم شیر میکنه
:8:
دیشب به محض رسیدن به شیراز خریداری شد!
البته به خاطر دلار و... کمی گرانتر!
سفید رنگ
بدون ویندوز
i7
6 gig ram
گرافیکش 2 گیگ هست اما فروشنده گفت 640 هست (راستش هنوز خودم برنامه ای روش نصب نکردم که چک بکنم که 630 هست یا 640)
بلوری
به قیمت 1.820
البته موس با سیم بود که تعویض کردم با یه بی سیم لنوو که شد 1.850
کیف و آنتی ویروس رو هم برداشتم
راستش دیشب که گرفتم گفت تا فردا صبح وقت تست داری دیشب اومدم خونه یه دی وی دی سون 32 بیت خونه داشتم که همون رو نصب کردم که بتونم تستش بکنم حالا باید ویندوزه رو عوض بکنم و یه 64 بیتی بریزم
از نظر صدا و داغ کردن واقعا خیلی خوب و عالی هست
از لحاظ تنظیمات پخش فیلم توسط کی بورد هم به درد من خیلی می خوره
اما بلوری به دردم نمی خوره مگر بلوری رایتر می بود که نیست! و شیراز بدون بلوری نیامده بود
گرافیکش هم اگر واقعا 640 باشه باز چون بازی نمی کنم خیلی به دردم نمی خوره
اما از خریدم راضی هستم
کی بورد خیلی خوبی دار
همین طور طراحی خیلی خوبی
باید برنامه های تدوین و.... روش نصب بکنم ببینم چند مرده حلاج هست!
سلام
مبارک باشه راحت شدی دیگه. بازارم که خرابه قیمت جنس ها بالا میره هر ساعت .
وزنش چطوره ؟ طراحیش و ... زمخت نیست ؟ باریک هست نسبت به سونی svs ؟ تو عکس و بشت ویترین بنظر کلفت میومد تو دستم نگرفتم برسیدم ببینم چطوره
تصویرش چطوره کیفیت بیکسل ها دیده میشن؟
خودم بین svs و لنوو موندم
مرسی
سلام دوستان
بعد از یک هفته بلاخره شارژر رو رفتم گرفتم !!
فتوشاپ CS6 رو نصب کردم و کارهای سه بعدی انجام می دادم اوکی بود و بدون مکس تمامی کارها انجام می شد ، تا الان هم که نیم ساعت هست دارم کار می کنم داغ نکرده اصلا
سلامنقل قول:
وزنش 2.6 کیلو هست ، طراحیش رو هم که من خوشم اومده و نازک و نحیف هست !!!! ولی فکر می کنم صفحه نمایشش از ایسوس بهتر نباشه
سلامنقل قول:
وزنش نسبتا خوبه نسبت به سایزش و... 2.6 قابل جابه جایی هم هست (البته بنده که به کوله عکاسی عادت کردم این هم در همین حدود هست)
اما خب اگر مثلا نصف این بود خیلی ایده آل هست اما خب نیست ! کاریش نمیشه کرد!:D
طراحیش رو من دوست دارم در عین سادگی زیباست به خصوص رنگ سفیدش رو خیلی ها کیف کردن !
به نازکی سری s سونی نیست یا اینکه مک بوک پرو های سری جدید !
اما به نظر من خوب هست!
در مورد پیکسل ها من که راضی هست (راستش خیلی من توی این چیز ها وسواس ندارم که نظر خیلی دقیقی بتونم بدم! اما توی کاربردی که من ازش استفاده کردم راضی هست)
اما در مورد مانیتورش یه مقدار بیشتر شاید امید داشتم! هر چند در حد لپ تاپ ها خیلی خوبه اما من شاید به خاطر اینکه خیلی توی تدوین و یا اصلاح رنگ و نور عکس دقت کردم این مقداری راضی ام نکنه ! اما بجز این سری جدید مک بوک پرو که واقعا پیشرفتی در مانیتور های لپ تاپ ها هست شاید همه بقیه هاشون همین باشد دیگه!
باید مشخصا برای یه تصویر خاص با لپ تاپ های دیگه در شرایط یک سان مقایسه بشه که بگیم کدومش بهتر هست!
من اینو سه شنبه هفته قبل خریدم 1645 کاش زودتر میخریدی. خیلی وضع دلار خرابه حالا فکر نکنم گرافیکش 640 باشه , هست؟
گرافیک رو مطمئن نیستم!نقل قول:
اما غیر ممکن هست این رو خریده باشید!
چون برای خود سازگار هم 2 شنبه رسید! که سه شنبه شب رسید شیراز ! و من همون موقع خریدم!
این سفید
با بلوری
6 گیگ رم
i7
هارد 750 هست!
شما با این مشخصات گرفتید؟
(احتمال خیلی زیاد بدون بلوری هست)
در مورد گرافیکش هنوز چک نکردم چون این یکی دو روز واقعا سرم شلوغ هست بدجور! اما راستش برای من تفاوتی نمی کنه!
مقداری قبول دارم گرون گرفتم
هرچند از این لپ تاپ بلوری خیلی به دردم نمی خوره(اگر رایتر بود خیلی برام مفید بود اما فقط بلوری رم هست)
و دیگری اگر واقعا گرافیکش 640 باشه باز به دردم نمی خوره!
اما به خاطر رنگش مجبور به پرداخت این تفاوت شدم!
برای من 500گیگه و بلوری نداره و اون موقع سفید فقطi5 داشتن. دو سوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن ببین گرافیک چیه.
سلام
دیدم میگن تصویرش خوب نیست گفتم شاید از فاصله بیکسلش دیده باشه بس خوبه تصویرش دیگه نباید چشم چسبوند به صفحه تا بگیم بیکسلش دیده میشه بس اوکی هست.
خودم از سونی خوشم میاد ولی اگه عیبی داشته باشه قبول میکنم یکی از بچه ها گفته بود سونی نسبت به لنوو تو کولینگ خیلی داغونه مثل ژیان و لنوو بنز . بخاطر همین شک دارم رو سونی داغ کنه و ... ولی تصویر سونی شاخه.
نمی دونم لنوو بگیرم یا سونی s که قیمتش هم زیادتره فعلا هم که هر ساعت گرونتر میشه:13:
سوال داشتم دستم نگرفتم نمی دونم یجورایی یقور نیست زمخت نیس؟ تو عکس و ویترین این حس داد به من حالا بگی خوبه برای من سند هست.
ایوی بریج هست . z580 نسبت به y580 فرقش چیه؟ z هم کانفیگش خوبه اخه. y سنگینتر هم هست?
تاچ لبتاب خوبه ؟ چند لمسی هست؟ کیبوردش خوبه؟ بک لایت داره؟
بلوری و گرافیک شاید بعد بدرد خورد چیز بروز خریدی بد نیست عالیه. اگه با گرافیک 640 خریدی چک کن نبود حالشون جا بیار انشا.. که هست.
مبارکت باشه لنوو چیز خوبیه
چک کردم نه گرافیکش همون 630 هست!نقل قول:
رنگ سفیدش واقعا خوشکله 1 هفته صبر کردم و ریسک که بیاید! و بالاخره وارد ایران شد و خریدم. (چند تا از دوستانم دیدن خیلی خوششون اومده بود از ظاهرش و...)
سلامنقل قول:
نه دیگه انقدر ها مانیتورش بد نیست اما من برای تصحیح رنگ و نور فیلم اگر بخواهم انجام بدهم ترجیح می دم که به یه مانیتور مخصوص اینکار وصل بکنم اما من که راضی ام (شاید الان می گم full hd می بود شاید مقداری کمکم می کرد اما خب برای تدوین باز من وصل بکنم به یه مانیتور و 2 مانیتوری تدوین بکنم کارم راه می افته)
زحمت نیست ولی خب طبیعتا به نازکی سری s سونی هم نیست! اما برید دستتون بگیرید بهتر می تونید تصمیم بگیرید.
تفاوتش هم با y580 اکثرش در گرافیکش و مقداری در مابقی چیز هایش هست
تاچ پدش خیلی خوبه ، بله چند لمسی هست و کیبوردش هم خیلی عالیه (واقعا طراحی کیبوردش خلی خوبه) (بک لایت رو هم نمی دونم چیه!! :D! وگرنه خدمتتون عرض می کردم داره یانه)
گرافیکش هم همون 630 هست راستش برای من فرقی نمی کنه! و براش ناراحت نشدم!
دوستانی که این مدل رو گرفتن یه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیندازید