بابا بگو دیگه من هی نگاه کردم بهش دیدم آره اینو قبلا" یه جایی دیدم!:10::31::38:نقل قول:
گفتم آخه اگه اون چیزا تو بازی باشه بازی از درایور سانفرانسیسکو بهتر میشه!
یه لحظه اصلا" به NFS افتخار کردم!:27:
حالمو گرفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:39:
Printable View
بابا بگو دیگه من هی نگاه کردم بهش دیدم آره اینو قبلا" یه جایی دیدم!:10::31::38:نقل قول:
گفتم آخه اگه اون چیزا تو بازی باشه بازی از درایور سانفرانسیسکو بهتر میشه!
یه لحظه اصلا" به NFS افتخار کردم!:27:
حالمو گرفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:39:
تریلر جدیدی از بخش مولتی پلیر بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.youtube.com/watch?v=MRU4E9aMjrI&feature=player_embedded#!
تا آبان باید تو کف ماست وانتد 2012 بمونیم
گویا ea سر عقل اومده و میخواد دوباره خاطره 2005 رو زنده کنه
سری جدید ماست وانتد تیونینگ کامل داره (لاستیک ، بدنه ، موتور و...)
open world هم هست (شامل مسابقه و تعقیب و گریز در شهر )
گرافیک هم عالی
اینم تمجید وحشت ناک از این بازی تو سایت های مختلف !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Game Critics Award - Best Racing Game - WINNER
@Gamer Most Valuable Game – WINNER
Destructoid Best of E3 – Best of Racing – WINNER
G4TV.com X-Play Best Racing Game – WINNER
Game Chronicles Best Racing Game – WINNER
Game Informer Best of Show – WINNER
Game One Best Racing Game – WINNER
GameBlog – Best Racing Game – WINNER
Games.cz Best of E3 – WINNER
GamesRadar Most Valuable Game – WINNER
Kotaku – 27 Best Video Game Ideas from E3 – NFS Most Wanted – WINNER
Machinima Best of E3 – WINNER
IGN Best of E3 Best Racing – WINNER
Polygon E3 Editor’s Choice – WINNER
Ripten Best Racing Game – WINNER
Shortlist.com Best of E3 Best Racing Game – WINNER
And these other publications were excited enough to nominate us for their E3 awards. It's great to see all the Best Driving Game nominations, but even better to see all the Best Game nominations.
Game Critics Award - Best Racing Game Nominee
3Djuegos.com – Best PC Game Nominee
3Djuegos.com – Best 360 Game Nominee
3Djuegos.com – Best PS3 Game Nominee
3Djuegos.com – Best Announcement Nominee
3Djuegos.com – Best sequel Nominee
3Djuegos.com – Best of E3 Nominee
EuroGamer – Best Game Nominee
Game Rant Best Multiplayer Nominee
Game Rant Best Sports/Racing Nominee
Gaming Excellence Best of E3 Nominee
Gaming XP Best of E3 Nominee
Joystiq – Favorite Games of E3 2012 – NFS Most Wanted
Meristation.com – Best of E3 Nominee
Neoseeker.com – Best Racing Game Nominee
Vandal.net Best of E3 Nominee
The Daily—Best Sports/Racing Game of E3 Nominee
""""""اینم تیونینگ """"""""نقل قول:
Upgrade your tires, chassis, body and suspension. Switch colours. Add license plates. Rollout in style. Enhance your car’s natural strengths, whether that’s straight-line speed, off-road performance or strength and durability. Or address its weaknesses. Improve the F-150 Raptor’s top speed, get the Corvette driving well off-road or add strength to the Arial Atom. This is just the start, you can expect to see even more modifications in the full game.
"""""""""""یه پاور پک داره که بالای 40 mph سرعت رو بالا میره """""""""""""
The Power Pack upgrade delivers higher torque and up to 40mph on top of the car’s top speed.
"""""""""""اینم افزایش پرفورمنس ماشین """""""""""
The Offroad Package combines offroad tires and raised suspension
for better performance in the dirt.
اینم جدیدترین trailer که مال امروز هست ( 14 August )
دوست من این لینک دقیقا" چیه؟نقل قول:
من که نتونستم دانلود کنم!
کسی از دوستان تونست؟
با قند شکن باز میشه ، یه تریلر 2 دقیقه ای هست از بخشی مالتی پلیر که امروز منتشر شدهنقل قول:
تریلر جدید بازی منتشر شده در جریان گیمزکام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک غیر فیلــتر:کد:www.youtube.com/watch?v=C2HBmXHVN0o&feature=player_embedded
کد:http://cyber-tube.ir/dl/Need_For_Speed%E2%84%A2_Most_Wanted_Multiplayer_Trailer-%5BC2HBmXHVN0o%5D%5Bf35%5D_cyber-tube.ir.flv
یکی دیگه از ویژگی های خوب این بازی موتور بازی هست (Chameleon)که قبلاً در Hot persouit هم استفاده شده بود
این موتور بازی علاوه بر کیفیت مناسب قابل اجرا با گرافیک های رینج متوسط هست نه مثل موتور بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (استفاده شده در بتلفید3 و nfs run )که فقط گرافیک های رینج بالا قابلیت اجراش در حد متعارف رو دارن
بهترین بازی ماشینی الان چیه از نظر گرافیک و تعداد مراحل بیشتر و اینکه این بازی نسخه جدیدش کی میاد. ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوست من منم با هیتلر خورد کن رفتم ، رفت نا کجا آبادنقل قول:
دوست من اون درخواستت مال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه این تاپک!نقل قول:
یکی از دوستان تو پست 48 صفحه قبل لینکش رو گذاشتهنقل قول:
دوست من این تریلر همون مولتی هه بود دیگه؟نقل قول:
تو این که کاملا" اون دریفتی رو که از بازی انتظار دارم رو دیدم!:12::5::7:
ولی بازی انگار خیلی خر تو خر خواهد بود!:38:
اون قسمت تیونینگ هم که فعلا" خودشو تو هیچ کدوم از تریلرا نشون نداده!:41:
نقل قول:این دوتا یکین؟نقل قول:
آخه یدونه هم تو پست 42 هست این 3 تا یکین؟
همشون یکی هستننقل قول:
پست 42 هم تیزرش بوده که مال 4 روز قبل هست
من که از گیم پلی که از 1 ماه پیش ازش دیدم خیلی امیدوارم هر چند از این ماشین های کلاسیک کوچولو خیلی بدم اومده
نه بازی به احتمال زیاد محشر خواهد بود!نقل قول:
همشون یکی هستن
پست 42 هم تیزرش بوده که مال 4 روز قبل هست
من که از گیم پلی که از 1 ماه پیش ازش دیدم خیلی امیدوارم هر چند از این ماشین های کلاسیک کوچولو خیلی بدم اومده
ولی یه سری ماشینا رو آوردن اضافه کردن به بازی که من خودم بدم اومد! یه هامر هست و یه سری ماشینایه دیگه !
این بازی رو باید کلا" برا ماشینای سوپر اسپرت درست میکردن!
تیونینگ کاملا تایید شده و بعد از سالها دوری دوباره برگشتهنقل قول:
دوستان کسی نمیدونه اون bmw خفنه (MIII GTR) بازم تو بازی هست یا نه؟
این سایته هم عادت داره از تریلر ها عکس میندازه میگه تصاویر جدید از بازی :)
رفتید تو سایته روی هر عکس کلیک کنید سایز اصلیشو ببینید///کد:http://www.gamersyde.com/gallery_19974_en.html#
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اینطوری عکسارو بذارین دیگه دوستان سرعت پایین اذیت نمیشن (منظورم دایل آپ نیست موبایلی هارو میگم)
سایز بزرگ عکس روی خود عکس باشه
سلام
کی این nfs جدیده رو میتونیم بگیریم؟
میشه همین جا دوستان بذارن تا دانلودش کنیم؟
ممنون
تا 9 آبان باید صبر کردنقل قول:
به محض اینکه بیاد دوستان برا دانلود میزارن
عکسا عالین به خصوص اون اولی و دومی که آدم میگه بره تو مانیتور ماشینو لیس بزنه!:31:مخصوصا" اون بی ام وه ام سه هه!نقل قول:
وای سومی انگار وقتی داشتن توبازی کیفیت تقسیم میکردن اونجا نبوده!:27:فقط سومی آدمو یاد یه چیزی میندازه!:20: اگه گفتین چی؟:46:
محتوای مخفی: فک کن بعد باز کن!
اومده تو ایران ؟
ممنون...
به نظر با این تریلر ها و عکس ها باید کامل تر از ورژن های قبلی باشه...!
از بازی جزئیات خاصی منتشر نشده؟
تعداد مراحل؟ ماشین ها و ..... ؟
شما دوست عزیز این صفحه رو میخوندی بهتر بود!چون 2 تا بالاتر با رنگ قرمز نوشتن جواب شما رو!نقل قول:
شما هم دوست عزیز اول صفحه ی اول تاپیک!نقل قول:
نسخه قبلی سری nfs (RUN) البته ساخت black box بود گرافیکش فوقالعاده بودو بهترین گرافیک تاریخ رو تا حالا داشته ولی پلیس ها حکم مترسک رو توش داشتن که جذابیت بازی بشدت پایین میومد ولی به نظر میرسه تو این نسخه مثل hotpersouit و البته بهتر از اون پلیس ها تو جریان بازی هستن و پدر ماشین رو در میارن که این یعنی بالا رفتن جذابیت :20:
Gamescom 2012 : Need for Speed Most Wanted Will Compete on Every Front Trailer
گیم پلی بازی خیلی روون به نظر میرسه
تو همین گیم پلی که دوستمون از بازی گذاشته(البته با کیفیت hd ) ، تیونیگ ( شاسی، بدنه، لاستیک، نیتروژن، و افزایش پرفورمنس ) تایید شده وقتی ماشین بنز sl 65 انتخاب میشه اینا رو نشون میده
در جه گیر دادن پلیس ها هم به نظر میرسه از 1 هست تا 6 که 6 خیلی میتونه جالب باشه
اینم یه تریلر دیگه که توش سه تا از ماشین های قدرتمندی که تو بازی هستند نمایش داده میشن ...
این والپیپرا هم که گذاشتی دوست من دیگه آخر کیفیتن!یعنی کیفیت توشون داره موج میزنه!نقل قول:
من که این کوروته رو پسندیدم!(کادو کن ببرم!:31:)
اون بازتابای نور خورشیدم که کف خیابون دیده میشه عالین!(بازی از نظر گرافیکی فک کنم هیچی کم نداره!مخصوصا" اون اگزوز کوروته!:31:)
================================================== ==================================
دوستان اون تریلر ها هم که گذاشتین اصلا" راه نداره کیفیت 0.01 بیشتر باشه حد اقل ببینیم توش چی میگذره؟!:39::31::5:
متشکر
دوست من این تریلر با کیفیت بیشتر تکراریه!نقل قول:
این تریلر نشون میده که دست فرمون خیلی شبیه به HP 2010 خواهد بود با این تفاوت که دنده 1 و دنده 2 برا حرکتایه آرومم طراحی شدن!(نه این که یه ههوووو شتاب برداره ماشین!)نقل قول:
اون دریفتایی هم که از بازی نشون میده من عااااااااااااااااااااااشش ششششقشونم!یعنی عالیه!(یعنی بازی تلفیقی از HP 2010 و MW هست!)
دوستان از تعداد ماشینا و نوعشون خبری نیست؟
تو این عکس تریلر فک کنم اون ماشین کناریه رونتون باشه؟!(درسته؟)
تو قسمت اول که میره ماشینو عوض کنه میره یه ماشین پارکه و اونو برمیداره!دزدی میکنه ؟( کلمه ی jack به کار برده!)یا این که ماشینا هر نقطه ی شهر پارکن؟
از زمانی که ps1 داشتم عاشق کورویت بودم ، در صورتی که با افزایش پرفورمنس به لامبورگینی نزدیک بشه اونو انتخاب میکنمنقل قول:
با عضویت تو سایت gemespot میتونی با کیفیت بالا تریلر بازی ها رو ببینی
البته این تریلر مال کنسول بود، مسلما نسخه pc گرافیکش به مراتب بالاتر هست
باید این بازی یه اتوبان بزرگ داشته باشه تا بشه 250 mph رو توش گاز داد ...
بچه ها والپیپرها رو دیدم. انگار روی گرافیک هم دارن خوب کار می کنن. فقط خدا کنه تنظیمات AA رو توی این بازی دیگه بزارن که نبودش خیلی تو ذوق می زنه.
از تریلرها مشخصه.بازی بیشتر شبیه به Burnout Paradise تا MW