واقعا بازیکن بزرگی هست این مهدوی کیا. خیلی حال کردم که گفت به نیمکت نشینی تو پرسپولیس افتخار میکنه
Printable View
واقعا بازیکن بزرگی هست این مهدوی کیا. خیلی حال کردم که گفت به نیمکت نشینی تو پرسپولیس افتخار میکنه
میگن در مورد بازیکن حریف حرف بزنی پستت پاک میشه و البته برای من هم یک بار پاک شد که البته این یک قانون خوبیه و باعث میشه درگیری پیش نیاد
اما الآن اونور داری میگن مهدوی کیا اله و بله و بازیکن یک نیمه ای هست و پیر شده و ...
آره مهدوی کیا بازیکن یک نیمه ای هست اصلاً بازیکن ده دقیقه ای هست اما تو همون ده دقیقه پاس گل میده و 10 دقیقه معروف را زمینه ساز میشه
جالبه ...
مهدوی کیا تو جام جهانی جهانی و قبل از اون تو مقدماتی جام جهانی به عنوان یه پدیده جوان معرفی شد ... اون گل درخشان که گل سال اسیا شد به چین زد ... تو جام جهانی یکی از بهترین بازیکنای ایران بود ... مرد سال اسیا هم که شد
بعدش هم لژیونر شد و با ثبات ترین لژیونر ایران تو بوندس لیگا بود ... تماشاگران هامبورگ میپرستیدنش ... حتما اون صحنه یادتون هست که به خاطر پاس گلش بازیکن هامبورگ جلوش زانو زد و پاش بوسید ... بازی خداحافظیش هم که یادتون هست یا همین بازی اخیر که جلوی رونالدو و زیدان بازی میکرد
همیشه جز بهترین بازیکنای تیم ملی بود ... با تعصب و بی حاشیه
الان هم که اومده پرسپولیس کاملا بدون حاشیست و هر موقع اومده به زمین روند بازی عوض کرده ... حتی تو بازی که تیم 10 نفره بوده و 2 گل عقب بوده ... دیگه بیشتر از این یادآوری نمیکنم
فک نکنم به غیر از چند تا بازیکن دیگه که تعدادشون به انگشتای یه دست نمیرسن بازیکنی داشته باشیم که افتخارات مهدی تو ایران داشته باشه
ایراد از ما بود که با بازیکنای خیلی خیلی کوچیک تر از خودش مقایسش کردیم وگرنه بازیکنی که تولدش فیفا تبریک میگه وضغیتش مشخصه
بازی هم که فردا پخش نمیشه . بازی هم که بدون تماشاگر هست
امیدوارم این سخت گیری در قبال همه تیم ها باشه ... با اون استقبالی که تماشاگرا تو بازی های دوستانه کردن مطمئنن اگه این بازی تماشاگرا حضور داشتن بیشتر قسمتا استادیوم پر میکردن
متأسفانه بازی امشب هم بدون تماشاگره، هم پخش تلویزیونی نمیشه ...
البته متأسفانهاش فقط واسه قسمت اوله، و به شخصه خوشحالم که فدراسیون سر حرفش مونده و نمیذاره صدا و سیما پخش کنه بازیو ...
اگه بازی امشب پخش نشد (یعنی به توافق نرسیدن)، هممون به 162 زنگ میزنیم و اعتراض میکنیم ... صدا و سیما خیلی زیاد تحت تأثیر این تماسهای مردمیه ... (تا اون جایی که خبر دارم)
و خیلی تصمیماتش رو بر اساس بازخوردها میگیره ...
اگه تعداد اعتراضات زیاد باشه (که قطعاً خواهد بود) مجبور میشه حق پخش رو مثل آدم به باشگاها بده ...
و این کاملاً به سود فوتبالمون هست ... و فدراسیون هم نباید عقبنشینی کنه ...
اگه کفاشیان یه کار درست تو کل این دورهی ریاستش انجام داده باشه، همینه ...
فهرست 18 نفره اعلام شد و نفراتی مثل معدنچی، زاید، غلامرضا رضایی، عابدزاده، داستانی، خانزاده و چند نفر دیگه از تیم خط خوردن ...
نیلسون جز 18 تاست، پس معلوم میشه ژوزه خیلی بهش اعتماد داره که با تمرین کم وارد ترکیبش کرده ...
خوبه که دروازه بان مطمئی روی نیمکت داریم ...
به نظرم امروز احتمالاً از سوسا و اسماعیلزاده استفاده نکنه به خاطر عملکرد نه چندان خوبشون در بازی اول ...
با توجه به اینکه من شنیدم قصد داره از پولادی تو هافبک چپ استفاده کنه و خودش هم راضیه، چند تا ترکیب ممکنه استفاده بشه تو بازی امروز :
ترکیب 1 :
گردان
فشنگچی ......... بنگر .......... حسینی .......... ماهینی
نوری/آقازمانی
پولادی ........ کریمی ....... علیعسگر/کاظمیان
قاضی
انصاریفرد
ترکیب 2 : (منطقی تر)
گردان
فشنگچی ......... بنگر .......... حسینی .......... ماهینی
آقازمانی/سوسا
پولادی ........ نوری ......... کریمی
..... قاضی
انصاریفرد
ترکیب 3 (که عجیب غریب تره : دی)
گرداناینم یه عکس قشنگ :
پولادی ......... بنگر .......... حسینی .......... ماهینی
آقازمانی/سوسا
کاظمیان.........کریمی
قاضی
انصاریفرد
كروش جان حرفات درباره پخش مسابقات 100% تاييد ميشه
با اينكه اشتياق زيادي براي ديدن بازي دارم ولي صدا و سيما ديگه داره گندش رو در مياره!
صدا و سيما عادت كرده به مفت خوري. چند برابر اين پولي كه ازشون خواسته شده رو داره با تبليغاتش در مياره ولي بازم حرص ميزنه. تازه بگذريم از اينكه براي پر كردن اين 2 ساعت بايد كلي هزينه برنامه سازي بكنه
جالب اينه كه ديشب مجري اخبار ورزشي شبكه خبر همه تقصيرها رو انداخت گردن فدراسيون و گفت فدراسيون نبايد جلوي خواست مردم بايسته و اميدوارم از مواضعشون پايين بيان!(يه همچين چيزي)
درباره تركيب هم فكر كنم فقط يه تغيير داشته باشه و اونم اومدن كريمي باشه. احتمالا جاي آقا زماني يا اسماعيل زاده رو ميگيره
البته احتمال داره علي عسگر هم بازي كنه ولي حضور نوري تقريبا به طور فيكس بعيده
به اميد انجام يه بازي خوب و كسب پيروزي
من کاری ندارم به این برنامهها و دعواها، ولی این وسط منِ طرفدار دارم میسوزم با ندیدن بازیای تیمم
نه میتونم برم استادیوم چون بیجهت محرومم
نه از صدا و سیمای به اصطلاح ملی میتونم بازیو ببینم چون نمیخواد پول بده و میخواد تا ابد الدهر مفت بخوره
حالا اگه این پول رو فدراسیون بگیره به کجای فوتبال تزریق میکنه
آیا واقعا این پول وارد فوتبال میشه و تیمای بدبختی مثل پرسپولیس و استقلال از فلاکت نجات پیدا میکنن
من که بعید میدونم اینا فقط فکر جیب خودشونن!
خب ما هم باید یه نقشی تو این حرکت داشته باشیم دیگه !نقل قول:
نقش ما هوادارا هم همین محرومیت موقت از دیدن بازیاست ...
در عوض باشگاهامون یه قدم به سمت فوتبال روز دنیا برمیدارن ... هر چند قدم چندان بزرگی نباشه ...
اطمینان از چگونگی تزریق پول هم دیگه برمیگرده به اعتماد هوادار به مدیریت باشگاه خودش ...
اگه ما به رویانیان اعتماد داریم و فکر میکنیم میتونه حق باشگاه رو بگیره، پس فدراسیون نمیتونه پول باشگاه رو بخوره !
اصلاً دغدغهی اصلی فدراسیون در اینجا باشگاههاست (حداقل اون طوری که وانمود میکنن)
و اگه قرار باشه چیزی عاید باشگاهها نشه، صدای همهی مدیران درمیاد ...
اون قدرا هم هر کی هر کی نیست ...
شاید این وسط فدراسیون یه پولی هم خودش به جیب بزنه، اما باشگاهها حق پخش تلویزیونی خودشون رو میگیرن قطعاً ...
و این میتونه خیلی از هزینهها رو ساپورت کنه و به خصوصی شدن باشگاه هم کمک وافری میکنه ...
+
عکسای تولد مهدویکیا بسیار زیبا هستند :40:
به خصوص عکس اولی که از معدود دفعاتیه که جادوگرو خندون میبینیم ...
(تو این عکس ژوزه به کریمی میگه: میخوای منو بفرستی بیمارستان؟! :دی)
ورزش 3 در بخش پخش زنده بازی از تلویزیون بازی امروز پرسپولیس و بازی فردای استقلال رو نوشته ، کاری که هفته ی پیش هم انجام گرفت و به طبع اون بازیها پخش شد .
من با صحبتهای دوستان در مورد حق پخش کاملا موافقم ؛ ولی مساله اینجاست که :
1- آیا حراست مجموعه ورزشی آزادی زیرمجموعه ی فدراسیون هست که بدستور اونها دوربینها رو به استادیوم راه نده ؟
2- مثل هفته ی گذشته فقط کافیه تا وزیر ورزش دستور بده تا بازیها باز هم پخش بشه .
مساله ی اساسی اینجاست که فدراسیون فوتبال در نبردی نابرابر قرار داره که من فکر میکنم در هیچ حالتی برنده نخواهد بود ؛ این فدراسیون توانایی ایستادن در برابر سازمان پرنفوذی مثل صدا و سیما رو مطلقا نداره ( که رئیس اون توسط بالاترین مقام کشور تعیین میشه ) /
فدراسیون در حال حاضر به نظر من 2 ابزار داره :
1- با توجه به جمیع شرایط فوق در صورت اینکه صدا و سیما بخواد بدون توجه به خواسته ی فدراسیون بازی ها رو پخش کنه ، ابزار فدراسیون برگزار نکردن بازیهاست ( که اون هم باز حتی مراجع امنیتی و دولتی ورود میکنند و حداقل برای به حاشیه روندن موقتی مسائل اجتماعی - اقتصادی اجازه ی این کار رو به فدراسیون نمیدن .
2- این مورد رو در مورد قوانینش اطلاع چندانی ندارم ؛ اما اگر این رفتار صدا و سیما و فشار دولتی ( برای گذشتن فدراسیون از حق پخش مصداق دخالت بخش های غیرورزشی و به طور خاص دولتی در فوتبال باشه فدراسیون میتونه با تهدید به وسط کشیدن پای AFC و خطر تعلیق باعث عقب نشینی مسئولان مربوطه بشه .
خوب به سلامتي فدراسيون و صدا و سيما به توافق رسيدن و بازي ها پخش ميشه
مسابقات لیگ برتر پخش خواهد شد
به گزارش سایت رسمی فدراسیون و پس از جلسه ای 3 ساعته با نمایندگان صداو سیما ، مقرر شد بازیهای ليگ برتر پخش شود.
عصر امروز و پیرو جلسه فی مابین نمایندگان صداوسیما و فدراسیون فوتبال و براساس توافق های به عمل آمده ، مسابقات لیگ برتر فوتبال پخش خواهد شد و مقرر شد به جهت حمایت از فوتبال کشور و توسعه این ورزش پرطرفدار چه در رده ملی و چه در رده باشگاهی و با نظر مثبت تعامل های لازم بین فدراسیون فوتبال و صداو سیما در خصوص پخش مسابقات صورت پذیرد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ترکیب احتمالی پرسپولیس / کریمی و علی عسگری جایگزین قاضی و اسماعیل زاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارتش سرخ دات كام: از راهروهای هتل اوین محل اردوی پرسپولیس به گوش می رسد امشب و در مصاف با فجر سپاسی شیراز کاپیتان علی کریمی و حمید رضا علی عسگری در ترکیب اصلی سرخ ها قرار خواهند گرفت و نسبت به ترکیب بازی اول مانوئل این دو بازیکن را جایگزین محمد قاضی و افشین اسماعیل زاده می کند.
با توجه به این تغییرات احتمالا پیرمرد پرتغالی از سیستم 1-3-2-4 استفاده خواهد کرد که در این سیستم علی عسگری و پولادی در جناح راست و چپ کریمی بازی می کنند و انصاری فرد هم مهاجم نوک سرخپوشان خواهد بود.
البته چنانچه سیستم بازی پرسپولیس همان 2-4-4 بماند هم کریمی در کنار انصاری فرد به عنوان مهاجم بازی می کند.
هه هه ماخ!! دیگه همینمون مونده که فدراسیونمون رو از فیفا و ایافسی تعلیق کنن که بشینیم مثه کره شمالی اخبار جام جهانی رو به این صورت بگیریم که ایران 7-0 از برزیل برده و المان رو 3-0 برده و بازی فینال تو پنالتی ها اسپانیا رو برده و قهرمان شده و اومده!!!!نقل قول:
2- این مورد رو در مورد قوانینش اطلاع چندانی ندارم ؛ اما اگر این رفتار صدا و سیما و فشار دولتی ( برای گذشتن فدراسیون از حق پخش مصداق دخالت بخش های غیرورزشی و به طور خاص دولتی در فوتبال باشه فدراسیون میتونه با تهدید به وسط کشیدن پای AFC و خطر تعلیق باعث عقب نشینی مسئولان مربوطه بشه .
فک میکنین الان کسی اون بالا از AFC میترسه یا براش مهمه که ما رو تعلیق میکنه یا نه؟!!!
همونطوری که در مورد نکونام هر حرفی دلشون خواست گفتن، این رو هم میگن و هیچ کس هم جلودار صدا سیما نیست!!!!
دوستان جوری میگن صدا سیما مجبور میشه، انگار دارن دربارهی ABC یا فاکس یا BBC حرف میزنن!!! دادا..... داری در مورد صدا و سیما حرف میزنی!!!! دیگه نیازی نباید باشه که اهمیت این سازمان رو شرح بدیم!
خب این دو راه حل خیلی خوبن، اما دیگه سیم آخر به حساب میان !نقل قول:
تا اون جایی که من میدونم، کل ورزشگاههای کشور به هیأتهای فوتبال هر استان وابستهاند و دستورات اونا رو اجرا میکنن ...
آزادی هم نباید از این قاعده مستثنی باشه ...
این عکس به ایمیلم اومده بود جالبه ببینید:
جادوگر به دختر آبی رو دست زد:
این عکس بالا ته فوتوشاپه ...
هم انگشتای کریمی و هم صورت علی کریمی به طور واضح کات و ادیت شده
نمیدونم چرا با حضور آقازمانی و فشنگچی تو ترکیب اصلی مشکل دارم ؟؟؟؟
بازی هم که ... اصلا بدون تماشاگر هیچ لذتی نداره
دیشب 90 هم جالب بود ... کاری به دروغای جفت مدیر عامل ندارم ولی از این خوشجالم که بالاخره یه نفر پیدا شد از حق هوادارا دفاع کنه
حبیب کاشانی این جور مواقع حالم بهم میزد .... رویانیان هم نسبت به قبل حرفه ای تر و معقول تر داره صحبت میکنه
.................................................. ..............
واقعا چه گناهی کردن تماشاگران پرسپولیس که هم محرومن و هم تو خونه باید 90 دقیقه گزارش مزخرف خیابانی تحمل کنن !!!!!!!!!!!
نیمه اول بازی خوب بودپرسپولیس خوب کار کرد ... فک کنم نیمه اول راحت میشد اختلاف به دو گل برسه
نیمه دوم هم بازی پایاپای بود و بعضی از دقایق فجر بهتر کار کرد ولی اصلا لیاقت زدن 3 گل نداشت ...
کلا اول فصله و نباید زیاد از تیمی تازه جمع شده انتظار بیجا داشت ولی هافبکامون واقعا ضعیف بودن تو این بازی ... ترکیب اولیه و کلا لیست 18 نفره به نظرم میتونه بهتر باشه و به نظرم ژوزه هنوز شناختی روی اکثر بازیکنا نداره
کلا این سامان آقازمانی رو اعصابمه ... :د ی
این چه چشمی خیابانی داره. تا داشت از گردان تعریف میکرد پرسپولیس گل خورد
ولی احساس میکنم داره با غرض ورزی و بر علیه پرسپولیس داره گزارش میکنه
من خیلی دوست ندارم وارد این بحث بشم که چرا فوتبال و خطر تعلیقش خیلی مهم هست برای مسئولان به ویژه مسئولان امنیتی چون باید مقدماتی مطرح بشه که مصداق ورود به بحث های سیاسی هست و خلاف قوانین و مصالح انجمن ؛نقل قول:
فک میکنین الان کسی اون بالا از AFC میترسه یا براش مهمه که ما رو تعلیق میکنه یا نه؟!!!
نمیدونم سری قبل که فوتبال ایران تعلیق شد رو به خاطر دارید یا خیر ، اون موقع کار تا جایی پیش رفت که هیئت دولت بدون هیچ حرف و حدیثی اساسنامه ی فدراسیون فوتبال که توسط کمیته ی مشهور انتقالی تدوین شده بود رو تایید کرد هرچند که آقای احمدی نژاد همون موقع گفتند که به موقعش با مسئولانی که باعث تعلیق فوتبال شدند برخورد میکنه ( البته برخی پنداشتند منظور ایشون علی آبادی هست در حالیکه ایشون تلویحا صفایی فراهانی رو به علت راپورت دادن به AFC مسئول میدونستند )
نفوذ صدا و سیما هم برکسی پوشیده نیست و من هم در پست قبلی اشاره کردم که این سازمان اونقدر مهم هست که رئیسش توسط عالیترین مقام کشور منصوب میشه ، اما خیلی سربسته میگم که به علت شرایط ویژه ی موجود اقتصادی - اجتماعی مسئولان دولتی و امنیتی از هیچ گونه نارضایتی عمومی و مردمی استقبال نمیکنند و نهایت تلاششون رو به کار خواهند گرفت تا با یک تیر دو نشون بزنند :
1- مسئله ی *نه چندان جدی ای مثل فوتبال باعث نارضایتی عمومی نشه . ( * : البته نه چندان جدی برای مسئولان )
2- به وسیله ی این مقوله ی فراگیر اجتماعی و حواشی اون ، بخشی از هجمه ی اخبار و اذهان رو به سمت این مقوله سوق بدن .
البته در موارد حساس و بازیهایی مثل شهرآوردها یا بازیهای با حساسیت بالا این شورای تامین هر استانی هست که باید مجوز برگزاری صادر کنه ، در کل منظورم این بود که آیا فدراسیون و سازمان لیگ و هئیت فوتبال میتونن به حراست مجموعه ورزشی آزادی که ظاهرا وابسته به نیروی انتظامی هست دستوری بدن ؟نقل قول:
تا اون جایی که من میدونم، کل ورزشگاههای کشور به هیأتهای فوتبال هر استان وابستهاند و دستورات اونا رو اجرا میکنن ...
خوب باخت بدی بود . اصلا انتظار باخت رو نداشتم چه برسه به این که سه گل هم دریافت کنیم !
نه به نیمه اول که پرسپولیس اینقدر خوب بود و نه به نیمه دوم که حسابی افت کرد ! یک جورایی انگار هنوز توان 90 دقیقه بازی رو ندارن .
خط دفاع هم هنوز اون چیزی که باید بشه نشده . امیدوارم مشکلات فصل پیش در خط دفاع رو در این فصل شاهد نباشیم .
این یاوری هم به عالم و آدم میبازه ولی وقتی میرسه جلوی پرسپولیس یادش میفته مربیگری کنه ! :31: . بازی فوتبال بدون تماشاچی هم که مثل سریال های ایرانی میمونه .
خیلی بی حال و بی مزه میشه .
آی گفتی . بدجوری دلم پُره .نقل قول:
این چه چشمی خیابانی داره. تا داشت از گردان تعریف میکرد پرسپولیس گل خورد
ولی احساس میکنم داره با غرض ورزی و بر علیه پرسپولیس داره گزارش میکنه
بازی میلان و لیورپول در فینال لیگ قهرمانان استانبول بود که نیمه اول میلان سه بر صفر برنده شد.
بعد هم خیابانی و جاودانی رو نشون داد که جاودانی بدجوری ناراحت بود . خیابانی هم اومد گفت برای این که آقای جاودانی کمی خوشحال بشه امیدواریم لیورپویل یکی بزنه.
خیابانی این رو گفت و میلان نیمه دوم سه تا خورد و در ضربات پنالتی قهرمانی رو از دست داد!!!
از اون موقع هر وقت خیابانی یک حرفی میزنه بدجوری میترسم . مخصوصا اگه قرار باشه به ضرر تیم مرد علاقه ام تموم بشه.
نیمهی اول به نسبت خیلی بهتر بودیم ...
تنوع تاکتیکی خوبی داشتیم
اگه چند تا اشتباه نبود، 3-0 به رختکن میرفتیم ...
همون دقایق 20 و 30 بود که گفتم این تیم حداقل 4-3 تا میزنه با این بازی ... فجر هم چیزی برای گفتن نداشت
اما نمیدونم بین دو نیمه چه اتفاقی افتاد که همه چیز برگشت ...
در مورد نیمهی دوم حرف خاصی نمیشه زد ... اون پنالتی اشتباه همه چیزو خراب کرد ...
بازی 1-1 رو میشد 1-2 برد، اما با خوردن گل دوم، دیگه زدن دو گل یا حتی یه گل کار سختی بود ...
عملکرد دفاع و دروازه بان تو نیمه اول خیلی خوب بود، اما نیمهی دوم یه جاهایی اشتباهاتی داشتن که میشد مرتکب نشن ...
در کل این باخت لازم بود تا فکر نکنن چون ستارهها دور هم جمع شدن، قراره همهی بازیا رو بدون طرح و برنامه ببرن ...
امروز ترکیب اولیه یه مقدار عجیب بود ...
ژوزه بازی رو زیادی تدافعی شروع کرد ...
دو تا هافبک دفاعی و فقط یه حمله !
استفاده از فشنگچی و علیعسگر در کنار کریمی ترکیب ایدهآل و خوبی بود ... واقعاً خط هافبک تیم در نیمه اول زهردار و خوب ظاهر شد ...
هر چند انصاریفرد اصلاً آماده نبود ...
اما دو تا هافبک دفاعی !! هر دو هم تا آخر بازی کردن !
عملکرد چندان مطلوبی هم نداشتن رو دو صحنهی گل ...
کریمی امروز عالی بود ... پخش توپش حرف نداشت ... اگه یکی دو تا پاس تو عمق برای انصاریفرد میانداخت دیگه نور علی نور میشد
ولی خب مونده هنوز تا هماهنگ شن ...
امروز علیعسگر و فشنگچی هم خوب بودن ...
به گردان هم خیلی نمیشه خرده گرفت، رو صحنههای گل واقعاً مقصر نبود ...
به امید بازی بعدی ...
با اینهمه هافبک و مهاجم خلاق چرا باید دفاعی بازی کنیم!
این خیابانی هم که تعطیله کلا
هنوز نمیدونه تیم شیرازی دوباره به *فجر سپاسی* تغییر پیدا کرده
همش میگفت مقاومت سپاسی شیراز
جالبتر این بود که روبرتو سوسا و محمد نوری رو هم *همپست* میدونست
یکی نبود بهش بگه نوریAMF و سوساDMF هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرجع خبری پرسپولیس: رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس پس از شکست خانگی برابر فجر با انتقاد از مانوئل ژوزه گفت: قبلا گفتهام و باز هم میگویم مربی خارجی به درد نمیخورد. علی پروین پس از شکست 3 بر 2 پرسپولیس برابر فجر سپاسی گفت: درست است که من گفتم پرسپولیس را از هفته سوم، چهارم ببینید اما خیلی بد بازی میکنیم. شاید بازیکنان هماهنگ نیستند و یا خوب تمرین نکردند. وی که گزینه سرمربی گری پرسپولیس پیش از آغاز فصل بود در مورد مانوئل ژوزه خاطرنشان کرد: ژوزه از همان ابتدا گفت که شناختی از تیم ندارد و از همان اول این را مطرح کرد که تیم را نبسته و این مسائل از همین ابتدا آغاز شد. وي ادامه داد: روز گذشته ژوزه گفته است كه تيم 14 بازيكن جديد گرفته و من تيم را نبستهام اما اينجوري مثل فصل قبل ميشويم. پرسپوليس اصلا هماهنگ نبود و حتي يك موقعيت هم براي خودشان خلق نكردند. هر دو گلشان هم روي دو اشتباه حريف به ثمر رسيد. پروین تاکید کرد: اگر چنین روندی در پرسپولیس ادامه داشته باشد همان اتفاقات سال گذشته رخ خواهد داد، مگر اینکه تغییر و تحولاتی انجام دهیم. در این دو بازی هیچ کاری نکردیم، حتی یک شوت هم به دروازه نداشتیم. رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در خصوص دخالت او برای بهبود وضعیت پرسپولیس اظهار داشت: همیشه و از همان اول گفتم تمام اختیار را برعهده سرمربی تیم قرار میدهیم تا فردا نگوید چنین اختیاراتی نداشتم. چنین اختیاری را برای او در نظر میگیریم تا نتواند ایرادی بگیرد. وی در خصوص اینکه از ابتدا با مربی خارجی مخالف بوده، گفت: اگر هزار سالم هم بشود، میگویم با این موضوع مخالفم. من گفته بودم مربی خارجی به درد نمیخورد. شما ببینید سردار این همه هزینه کرده و از هر جا که امکان داشته پول فراهم کرده اما چنین بازی انجام میشود. از هماکنون نیز بحث این را آغاز کرده که تیم را من نبستهام. یعنی اگر 20 بازی هم ببازد باید به او فرصت داد و سال آینده در انتظار نتیجهگیری باشیم. پروين در ادامه با انتقاد از انتخاب ژوزه گفت: من 62 سال دارم و هزار بار گفتهام كه براي پرسپوايس مربي ايراني بهترين گزينه است. حالا بايد ببينيم شرايط چگونه پيش ميرود. بازيكنان امروز نه سانتري كردند و نه شوتي زدند. بايد تغييرات زيادي در اين تيم ايجاد شود. ما گفته بوديم كه به اين تيم بايد تا هفته سوم، چهارم فرصت دهيم اما اينطوري نميشود! عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس افزود: حق ما در اين بازي باخت بود. اگر بازيكنان بگويند به خاطر نبود تماشاگران اين نتيجه رقم خورده است بيانصافي كردهاند چرا كه خودشان بد بازي كردند. براي تيمي كه اينقدر هزينهاش شده نبايد اين اتفاقات بيفتد. اگر من جاي ژوزه بودم كاري ميكردم كه اين بازيكنان تا صبح گريه كنند. پروین درباره اینکه این دیدار بدون تماشاگر برگزار شد و شاید علت شکست همین موضوع باشد، یادآور شد: این بیانصافی است که بخواهیم چنین توجیهی را انجام دهیم. درست است که تماشاگر تأثیر دارد اما اینگونه بازی کردن با تماشاگران نیز درست نمیشود. ما حتی یک موقعیت هم نداشتیم. باید چهار حرکت داشته باشیم تا بتوانیم در حضور تماشاگران نیز بازی خوبی انجام دهیم. اینگونه بازی کردن باعث میشود تیم کهکشانی برعکس شود. وی درباره درگیری لفظی رویانیان و فتحاللهزاده عنوان کرد: 10 سال است که به فردوسیپور گوشزد میکنیم مدیرعامل و بازیکنان را رودرروی یکدیگر قرار ندهد. من اگر جای فتحاللهزاده و رویانیان بودم به هیچ عنوان پشت خط نمیآمدم. رئیس کمیته فنی پرسپولیس درباره انتخاب سرپرست این تیم گفت: جلسهای خواهیم گذاشت و در این خصوص تصمیمگیری میکنیم. در جریان انتخاب شیرینی نیز بودیم و تکلیف سرپرستی را مشخص خواهیم کرد.
+
پن: پروین یه هفته پیش گفت پرسپولیس واقعی رو از هفتهی سوم ببینید!
حالا داره چی میگه نمیدونم
امثال این آقا منتظر همچین فرصتی بودن تا تیشه زدن به ریشه رو شروع کنن
من از بیگانگان هرگز ننالم...
باید قبول کنیم هافبک توپ پخش کن خوب نداریم.کریمی هم نمی تونه همه کار کنه البته نمی دونم چرا اکثراً متمایل میشه به راست!
وسط زمین خلا یک بازیکن توپ پخش کن احساس میشد یکی عین خود عاشوری(آشوری) یا استیلی...
نيمه اول تقريبا عالي بودن و نيمه دوم افتضاح!
به نظرم تركيب اوليه خوب بود و اينو ميشه از بازي خوب تيم تو نيمه اول فهميد
از همون اوايل نيمه دوم معلوم بود بدن تيم تحليل رفته و ديگه نميتوستن وسط زمين بجنگن.از طرف ديگه كريمي با بازم چندتا حركت و پاس قشنگ انجام داد ولي تقريبا از جريان بازي كنار رفت.فشنگچي و علي عسگر هم اكثر توپ ها رو لو ميدادن
براي همين توپ و ميدون نيمه دوم دست فجر بود
برعكس نظر خياباني به نظر من انصاري فرد نسبتا خوب بود. وسط زمين خوب درگير ميشد و ضربات سر رو زياد ميزد ولي موقعيت خاصي نداشت كه بخواد گل بزنه. هرچند 2-3 شوت زد كه ميتونست بهتر بزنه
خياباني هم با اين چشم شورش كشت ما رو. اين و مزدك هروقت از يكي تعريف ميكنن همون لحظه گند ميزنه طرف!
فشنگچي اگه موقعيت هاي بالاي 90% رو گل ميكرد تو نيمه اول 3-0 برده بوديم
چه پنالتي مفتي داد اين بنگر!
گل سوم هم به جز اينكه تقصير دفاع بود، تا حدودي تقصير گردان هم بود كه خيلي دير از دروازه اومد بيرون. با توجه به اين كه سوسا چسبيده بود به مهاجم حريف، اون نه ميتونست چيپ بزنه و نه راحت دريبل بزنه ولي انقدر نيومد بيرون تا رسيد نزديك محوطه جريمه و توپ رو قل تو گل!
فجر تيم خوبيه و نتايج خوبي خواهد گرفت ولي اين بازي شانس هم كم نداشت!
اگه تيم بتونه زمان بيشتري رو به شكل نيمه اول اين بازي انجام بده خيلي اميدوار كننده است
نیمه اول که کامل بازی دست ما بود اگه قدر موقعیت هامون مثل اون پاسی که کریمی جلوی دروازه به فشنگچی داد میدونستیم همون نیمه اول کار تمام میکردیم فقط 3-4تا موقعیت نصیب فشنگچی شد که با بی دقتی از دستش داد نیمه دوم هم که فکر کنم خوش بین ترین طرفدار فجر فکر نمیکرد بازی با این نتیجه تمام بشه 3تا توپ آوردن روی دروازه 3تاش رفت توی گل .گل اول بازی هم که ضربه کرنر پاس میدن به داخل محوطه جریمه هیچکس هیچ حرکتی نمیکنه تا با خیال راحت برگرده شوتش بزنه سمت دروازه .سر صحنه گل سوم هم که دقیق یادم نیست اون بازیکنی که پشت سر مهاجم فجرسپاسی بود کی بود فکر کنم سوسا بود اگه اشتباه نکنم چرا روش خطا نکرد اخرش کارت قرمز میگرفت در اون صورت 10دقیقه وقت برامون میموند بازی مساوی تمام کنیم. اخرش نفهمیدم چه اصراری دارن سامان اقا زمانی و بخصوص سوسا که دو تا بازی هیچ کار مفیدی انجام نداده فیکس بازی کنه بعد محمد نوری فقط تو 10دقیقه اخر بیاریم داخل زمین:13:-بازی بعدیمون که با گهر زاگرس هستش که اگه اتفاق خاصی نیفته راحت 3امتیاز بازی میگیریم
در ابتدا به نقل قولي از ضیاء عربشاهی بازيك سابق پرسپوليس داشته باشم
ضیاء عربشاهی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره شکست پرسپولیس مقابل فجر سپاسی عنوان کرد: میخواهم رک حرف بزنم و حقیقت را بگویم. صد نفر اول فوتبال کشور ما با صد نفر دوم نهایت 7درصد فاصله دارند و همه بازیکنان در یک سطح هستند. مدام میگویند استقلال و پرسپولیس کهکشانی بسته شدهاند اما میخواهم تیم نفت تهران فصل گذشته را مثال بزنم. این تیم سال گذشته در روزهای آخر بسته شد اما با یکسری جوان گمنام و با انگیزه این تیم پنجم شد. به اندازه انگشتان دست تعداد بازیکنان شاخص نداریم در نتیجه همه چیز به شرایط روانی و بدنی تیمها بر میگردد.
من هم با صجبتهاي ايشون موافقم كهكشاني ونجومي و.... بيشتر مال روزنامه ها و داستانهاست! ما اگر بازيكناي كهكساني داشتيم با مربي بزرگي مثل كيروش بايد 5 تا به ازبك ميزديم 7 تا هم به قطر! دقدقه رفتن به جام جهاني رو هم نداشتيم.
ما هميشه خوب بلديم خودمونو گول بزنيم. نه استقلال كهكشانيه نه پرسپوليس نتيجه گرفتن اين تيما بستگي به شرايط روحي رواني و بي حاشيه با پر حاشيه بودن اين تيمها هست! تيمي كه راحت بازي كنه استرس نداشته باشه با انگيزه باشه دونده باشه خوش شانس باشه ! بدون تعصب هم ميتونه توي ليگ ايران جام ببره! ديشب پرسپوليس كمي نا همانگ بود وبه بالانس تيمي نرسيده بود به خاطر همين يك نيمه خوب بود يك نيمه بد، ولي تيم سپاسي دونده وبا انگيزه بود مثل هميشه .
اين تيم درست خواهد شد انشاالله ! رقيب اصلي پر سپوليس امسال خود پرسپوليسه اگه تيم بتونه از پس حواشي و ديگر مسائل بر بياد بقيه رقبا رو ميشه كنار زد وبه افتخار رسيد!
نكته بعدي در مورد علي پروينه
داش علي بزار چند هفته بگذره بعدا انتقاد كن ! پيشكسوتان پرسپوليس نبايد براي اين تيم حاشيه درست كنن واقعا تيم از اين جوانب سالها ضربه هاي بسياري خورده. فردا هم كه هوادار بياد ورزشگاه با خوردن هر گل بر عليه كادر فني فرياد بزنه بازم اشو كاسه همان خواهد شد . از علي پروين انتظار ميره در شرايط بحراني به تيم كمك كنه حالا كه نه بحراني هست و نه مسئله اي چرا داره اين حرفا رو ميزنه خدا داند!
بعله...
و این گونه حواشی این فصل پرسپولیس،
در هفته دوم به وسیله سلطان!!! علی ----- شروع شد (کامل ننوشتم تا باز رگ غیرت بعضی دوستان نزنه بالا!)
تنها دلیل ناراحتی ایشون هم اینه که گزینه مطلوبشون سرپرست تیم نشده
البته من هم اصلا و ابدا از انتخاب شیرینی به این عنوان راضی نیستم
پرسپولیش بزرگانی مثل کریم باقری و خیلی های دیگه برای همچین منصبی داره!
اما اینکه کسی که انقدر بادش میکنن و استوره استوره از میسازن
و اتفاقا رییس هیئت مدیره هم هست به این راحتی تیم رو وارد حاشیه میکنه
برگیست از تمام خدماتی که این آقا به پرسپولیس در این سالها کرده!
من فکر میکنم نه نتیجه ی هفته ی اول واقعی بود و نه نتیجه ی این هفته ؛ واقعی که میگم مجاز از شایستگی تیم برای کسب اون نتیجه منظورم هست .
با متر و معیار سلطان حساب کنیم ؛ با توجه با نتیجه ی بازی استقلال در هفته ی دوم در استادیوم آزادی ؛ پرافتخار ترین مربی لیگ برتر و به زعم بسیاری بهترین مربی ایران هم "بدرد نمیخوره " !!! اون هم با توجه به اینکه نزدیک به یکماه و اندی زودتر تمریناتشون رو نسبت به پرسپولیس استارت زدند .
من فکر میکنم حضور پروین ( علیرغم تمام علاقه ای که شخصا بهش دارم ) در پرسپولیس جز حاشیه و تخریب و جوسازی منفی چیز دیگه ای نداره ، اینکه ایشون بعد از یک باخت ( اون هم در بازی ای که پرسپولیس میتونست برنده باشه حتی ) میاد و جلسه ی اضطراری کمیته ی فنی تشکیل میده به نظرم درست نیست و جز ضربه زدن به تیم هیچ سودی نداره .
البته تنها نکته ی مثبت اینجاست که این پرسپولیس مثل زمان سوبل بازیکنان سرسپرده ی سلطان درش وجود ندارند تا علیه سرمربی باند تشکیل بدن و حضور بزرگان تیم کریمی و مهدوی کیا مانع بزرگی هست برای تشکیل چنین باندهایی در تیم .
من سابقا فکر میکردم پروین مشاوره های خوبی بهش داده نمیشه که اینطوری چوب حراج به اعتبار و آبروی خودش میزنه ، اما الان به این نتیجه رسیدم که پروین ظاهرا نمیخواد قبول کنه امروز دیگه دهه ی شصت و هفتاد نیست که صدهزارنفر فقط به عشق سلطان به استادیوم برن ، پروین احتمالا بسیاری از طرفداران جوان فعلی پرسپولیس تصویر شفاف و دقیقی حتی از زمانی که پروین روی نیمکت پرسپولیس بود هم ندارند چه برسه به دوران بازیگریش ،
و مطمئنا پروین اینو نمیدونه که این نسل تماشاگران بت سازی و اسطوره سازی نمیکنند و برعکس در جهت شکستن این بتها هم پیش میرن اگر منافع تیم محبوبشون رو در خطر حس کنند و برای این تماشاگران خیلی راحت هست که برای بار دوم برای پروین بزرگ " حیا کن - رهاکن " سر بدن ...
بعضی ها اونور باز دارن...ای بابا مهدوی کیا پستش جاییه که عین یک پیستون دائم باید بره و بیاد و در حرکت باشه یعنی اینو نمی دونید؟یه آمار بگیرید ببینید یک گوش بیشتر می دوه یا یک مهاجم
این از این!!!
بقیشم باشه بعد...
یک کاری می کنن آدم هی اسپم بازی کنه
گفتم که ایراد از خود ما بود که ... بازیکنی که بزرگترین افتخارش گل زدن تو لیگ داخلی و داربیه داریم با پدیده جام جهانی و مرد سال اسیا و با ثبات ترین لژیونر ایران داریم مقایسه میکنیم
چند وقت پيش بود كه علي كريمي اسطوره باشگاه سرخ ايران به دوستدار معلولش مجيد حسن پور از گناوه قول اهداي پيراهن ورزشي خود را داد و امروز بواسطه ليدر سرخ ايران وحيد اسماعيلي اين هديه با ارزش بدست مجيد رسيد و از خوشحالي در پوست خود نمي گنجيد ..
اين هديه شامل يكعدد پيراهن و شورت مربوط به خود كريمي و يكعدد سررسيد با امضاي او بود.
دعاي خير مجيد و خونوادش پشت سر كاپيتان علي كريمي كه دل يك معلول و عقب مونده ذهني را خشنود كرد.
تحلیل بسیار زیبایی که یه جا (!) در مورد سیستم و ترکیب پرسپولیس خوندم ...
کاملاً حرفاش رو قبول دارم
بخونید حتماً ...
-------------------
نگران این باخت پرسپولیس نباشین، تیمی که 15 تا 20 روزه مربیش اومده خیلی جلوتر از استقلالیه که حدود دو ماه داره با مربیش تمرین میکنه
پرسپولیس فقط نیاز به هماهنگی داره
مقابل فجر اگر فاصله دو گل میشد بازی رو با اختلاف میبردیم
و البته اگر تماشاگر بود فجریا بعد از گل وا میدادن
در کل فجر برعکس سال پیش اصلا حقش نبود بازی رو ببره چون به غیر از گلها حتی یک شوت هم به سمت دروازه نزدن
نیم فصل دوم حتما باید دنبال یه هافبک طراح باشیم
کمی صبر کنیم، مانوئل بهترین ترکیب رو پیدا کنه
منطق حکم میکنه تیمی که 20 روزه مربیش باهاش کار میکنه اینده روشنتری داشته باشه تا تیمی که 2 ماهه با مربیش کار میکنه
اونم با بازیکنایی که سالها با تفکراتش بازی کردن
من این دو بازی واقعا با تمام دقت بازیها رو نگاه کردم
مانوئل واقعا تجربه و کلاسش یه سر و گردن از تمام مربیهایی که در 10 سال اخیر وارد کشورهای خاور میانه شدن بالاتره
به نظر من کی روش رو میزاره توی جیبش
مربی بزرگ علاوه بر بازی و هماهنگ شدن بازیکنا سه امتیاز خیلی براش اهمیت داره
شخصیت مربی رو باید بعد از باخت بشناسی
و مانوئل بعد از باخت واقعا ناراحت بود این مربی به قهرمانی عادت کرده و نمیتونه شاهد باخت تیمش باشه و این مهمترین نکته ایه که مانوئل میخواد به بازیکناش منتقل کنه
توی مصاحبش گفته بود بازیکنی که در تیم بزرگی مثل پرسپولیس بازی میکنه باید خیلی راحت تر و خونسردتر بازی کنه
این یعنی مشکل مانوئل فعلا مسائل روحی و تقویت شخصیت تیمیه
در کنار اینها یه مربی بزرگ با تغییرات و جا به جایی در بین بازیکنا در هفته های آغازین به سرعت سعی میکنه یه شناخت کلی از بازیکنای تیمش به دست بیاره
فرگوسن رو نگاه کن همیشه اول فصل با ترکیبای غیر منتظره همه رو شوکه میکنه ولی جالبه که همیشه در ادامه فصل میره توی کورس قهرمانی
مثلا مانوئل میخواد دفاع و هافبک یا وینگر چپش رو بشناسه
بازی اول فشنگچی دفاع بود پولادی هافبک بازی با فجر پولادی دفاع شد فشنگچی هافبک وینگر سمت چپ
یا تغییر و وسعت فضایی که به سید جلال داده در بازی دوم مشهود بود
سید جلال موقع حمله دقیقا میومد جلو و موازی با سوسا قرار میگرفت
برای چی برای اینکه در زدن ضربه اول به سوسا کمک کنه
منتظر باشید که در بازیهای آینده همین وسعت فضا رو برای ماهینی هم ببینی چون توی همین بازی دوم هم به ماهینی در طول بازی فضای بیشتری بای بازی داد
سیستمی که میخواد توی پرسپویس جا بندازه واقعا سیستم پیچیده ایه اما اگر جا بیفته رد خور نداره
مانوئل سعی داره در تمام خطوط دو بازیکن داشته باشه
در سمت چپ دوبازیکن فشنگچی و پولادی (دوبازیکن طولی ها نه اینکه یه دفاع چپ و یه وینگر)
در سمت راست کریمی ماهینی
در هافبک دفاعی سوسا و آقازمانی موقع دفاع و سید جلال و سوسا یا آقا زمانی موقع حمله
در خط حمله هم همیشه دو بازیکن ثابت داریم انصاریفرد قاضی علی عسگر فشنگچی کاظمیان
این سیستم تحرک بالایی نیاز داره و تا وقتی که تیم توان داشته باشه بعیده تیم مقابل بتونه کاری کنه چون در همه نقاط تعداد پرسپولیسیها بیشتره
بلایی که نیمه اول سر فجر اومد یاوری خیلی زود تعویض کرد چون اصلا دفاعش اتوبان شده بود
میدیدی که توی خط حمله همیشه دو سه بازیکن حضور داشتن صحنه گل اول رو ببین دو بازیکن پرسپولیس جفت هم داشتن توپ رو تعقیب میکردن
یا صحنه های درگیری در سمت راست رو دقت کن که ماهینی کریمی و علی عسکر چون تزدیک به هم بازی میکردن در اکثر صحنه ها برنده بودن
اما خب نیمه دوم یه هو تیم خالی کرد
اگر حاشیه ها اجازه بده من به این تیم و این مربی خیلی امیدوارم
کلا مشخصه که بیخودی و اتفاقی اینهمه قهرمانی به دست نیاورده
فراموش نکنیم جا افتادن این سیستم زمان میبره
داگلیش هم فصل پیش سعی داشت این سیستم رو توی لیورپول جا بندازه که به نظر من موفق هم بود و خیلی جاها با بدشانسی روبرو شد لیورپول فصل پیش حدود 30 ضربه به تیر دروازه حریفاش زد
ما الان داریم به سیستمی نگاه میکنیم که ناقص اجرا میشه پس فعلا ایراد در بخش اجرای این سیستمه نه خود سیستم
توی این سیستم بعد از شروع بازی پستها فراموش میشن و این شرح وظایفه که شروع میشه
توی این سیستم از دو هافبک دفاعی استفاده میشه اما دو هافبکی که در زمان حمله میتونن جلو برن
چرا که یکی از مدافعین میانی جلو میاد و جای اونا رو پر میکنه و خط دفاعی سه نفره میشه
مشکلی که این سیستم داره اینه که بازیکنای پرسپولیس هنوز بر اساس پست بازی میکنن نه بر اساس شرح وظایف
و این البته به کیفیت ذهنی و تاکتیک پذیری بازیکنای ایرانی هم برمیگرده که امیدوارم مشکل ساز نشه
گفتم این سیستم تحرک زیادی میخواد به همین خاطره که فعلا دوست نداره از نوری استفاده کنه
به همین خاطره که بدون توجه به سابقه بازیکنا از اسماعیل زاده در بازی اول استفاده کرد
چون فعلا تحرک بالا براش اهمیت داره
و من فکر میکنم اگر رسانه ها و احتمالا کمیته و فنی و اطرافیان تیم فشار نمیاوردن و مثل بازی اول کریمی نیمه دوم میومد به راحتی فجر رو شکست میدادیم
چون دیدی که نیمه اول بازیکنی ستاره بود که تحرک بالایی داشت یعنی علی عسگر
اگر کریمی نیمه دوم میومد خیلی بهتر میتونستیم نیمه دوم رو اداره کنیم
كاريكاتور توافق فدارسیون با تلویزیون بر سر بخش مسابقات لیگ برتر!
مرجع خبري پرسپوليس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از حذف پست مدیریت راهبردی و مدیرفنی خبر داد. به گزارش مرجع خبري از سایت باشگاه پرسپوليس محمد رویانیان در جلسه اضطراری روز پنجشنبه با برخی مدیران باشگاه پرسپولیس ضمن ابلاغ سیاست ها و برنامه های جدید باشگاه، از پایان ماموریت مدیریت راهبری، ادامه فعالیت های کمیته فنی و مذاکره با مانوئل به منظور بستر سازی برای فعالیت های سرمربی تیم با خاطری آسوده خبر داد. مدیر عامل این باشگاه، خطاب به حاضرین در جلسه گفت: با توجه به اینکه امور مورد نظر با مشاوره های مدیر راهبری باشگاه به مرحله اجرا در آمده، احساس می کنم این ماموریت به پایان رسیده و از این پس ما در باشگاه، کمیته یا مدیر راهبری نداریم، اما اعضای کمیته فنی که اخیرا با صدور احکامی منصوب شده بودند همچنان به فعالیت های خود ادامه خواهند داد و بزرگانی چون رضا وطنخواه، ابراهیم آشتیانی، حمید درخشان و افشین پیروانی به ریاست آقای پروین در کمیته فنی فعالیت خواهند کرد. رویانیان درباره ماموریت و شرح وظایف کمیته فنی، گفت: از ابتدا هم انتظارات ما به منظور بهره گیری از تجربیات اعضای کمیته فنی مشخص بود و در حال حاضر هم نوع فعالیت های کمیته فنی تغییری نکرده است، اما بد نیست توضیح دهم که کمیته فنی در توسعه و بهبود تیم های فوتبال بزرگسالان و پایه پرسپولیس نظرات و دیدگاههای خود را به مدیر عامل باشگاه انتقال خواهد داد تا از این طریق بتوان به شکلی کاملا سیستماتیک، هدفمند و برنامه ریزی شده در پیشبرد امور تیم های فوتبال باشگاه پرسپولیس، از نظرات این بزرگان و عزیزان استفاده بهینه کرد. جلسه کمیته فنی نیز از این پس با حضور مدیر عامل برگزار میشود و بنده شخصا در تمامی جلسات حضور خواهم یافت تا از نقطه نظرات کمیته فنی مطلع شده و از این تجربیات در پیشبرد امور تیم های فوتبال باشگاه استفاده کنیم. مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به سوال یکی از معاونین خود مبنی بر اینکه مدیر فنی هم برای تیم فوتبال پرسپولیس منصوب خواهد کرد، گفت: فعلا انتصاب فردی به عنوان مدیر فنی برای تیم فوتبال مدنظر ما نیست تا ببینیم در آینده چه پیش می آید. رویانیان درباره مذاکراتی که طی دو روز گذشته با مانوئل ژوزه داشته است، اظهار داشت: مذاکرات خوبی با مانوئل داشتیم و از ایشان خواستیم تا دو سال در پرسپولیس بماند تا بتوانیم با ثبات دادن به کادر فنی به اهداف مورد نظر باشگاه که قهرمانی در آسیاست، برسیم. ایشان نیز پذیرفتند و ما انتظارات مدیریت باشگاه از کادر فنی و بازیکنان را به اطلاع آقای مانوئل رساندیم. وی در ادامه این جلسه، گفت: مانوئل تاکید داشت ممکن است روزهای سختی پیش رو داشته باشیم اما به طور حتم روزهای خوش پرسپولیس بیشتر خواهد بود. او به آینده پرسپولیس امیدوار بود و اظهار امیدواری کرد با گذشت زمان تیم را به هماهنگی آرمانی خواهد رساند. رویانیان تاکید کرد: ما به دنبال آن هستیم تا بستر لازم را برای فعالیت های هر چه بهتر و راحتتر سرمربی تیم فراهم کنیم و به همین منظور نیز نشست هایی در طول هفته خواهیم داشت تا با کادر فنی با کمترین دغدغه و خاطری آسوده به کار خود در پرسپولیس ادامه دهد. مدیر عامل پرسپولیس در پایان این جلسه، گفت: جای هیچ گونه نگرانی نیست همه چیز سر جای خودش قرار گرفته و ما کاری خواهیم کرد تا پرسپولیس با آرامش و بدون حاشیه یک فصل خاطره انگیر را پشت سر گذارد و در این مسیر تغییران زیادی که با توجه به نتایج فصل گذشته در ترکیب بازیکنان صورت گرفته و همچنین استفاده از یک گروه جدید در کادر فنی نیاز به کمی زمان داریم. بنده اطمینان دارم مانوئل و شاگردانش در سایه حمایت هواداران مایه سربلندی پرسپولیس بزرگ و طرفداران ملیونیاش خواهند شد. در این نشست اضطراری، معاونین و مسئولان کمیته های مختلف باشگاه پرسپولیس درباره فعالیت های خود گزارشاتی را به مدیر عامل باشگاه ارائه کردند و محمد رویانیان نیر برنامه های مورد نظر خود را به آنان اعلام و ابلاغ کرد.
+
پن: حقش بود باید اخراج میشد و کلا باید این پستای مندرآوردی حذف میشد!
كلا سمت بيخودي بود و خيلي خوب شد كه حذف شد. فقط باعث اختلاف نظر و دو دستگي ميشد
امثال علي پروين يا بايد همه كاره باشن يا هيچ كاره چون نميتونن در حد يه مشاوره دهنده فعاليت كنن
همين كه بعد از اون مصاحبه علي پروين، هوادارها و پيشكسوت هاي پرسپوليس باهاش مخالفت كردن باعث شد خيلي قشنگ حالش گرفته شه و كاري از پيش نبره
اين خيلي بهتر از اونيه كه بعضي دوستان فقط ميخوان با فحش و بد و بيراه همه كارها رو پيش ببرن!
ايشالا پرسپوليس روند رو به رشدي داشته باشه و با به دست آوردن چندتا پيروزي، از حاشيه دور بمونه
فكر كنم بازي با گهر تنها بازي تا قبل دربي باشه كه تيم جلوي تماشاگرهاي خودي بازي ميكنه و احساس ميزباني ميتونه داشته باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرجع خبري پرسپوليس : علی کریمی پس از تمرین امروز از هواداران خواست علی جواد نکونام شعاری ندهند. با توجه به اینکه انتهای تمرین امروز پرسپولیسیها با اذان مغرب و مراسم افطار تقارن پیدا کرد، مراسم افطار در ورزشگاه برگزار شد و تعداد معدودی از خبرنگاران که در تمرین امروز پرسپولیس بودند به دعوت مسئولان باشگاه پرسپولیس روزه خود را در کنار قرمزپوشان باز کردند. برخی هواداران نیز در مراسم افطار قرمزپوشان حضور داشتند. حدود 80 هواداری که پس از تمرین امروز مقابل ورزشگاه درفشی فر جمع شده بودند شعارهایی علیه جواد نکونام سر دادند و به شدت کریمی را تشویق کردند اما کریمی در بین آنها حضور پیدا کرد و خواست علیه نکونام شعار ندهند و به کسی بی احترامی نکنند. پس از تمرین امروز مارکا آقاجانیان در پاسخ به خبرنگاران اعلام کرد: سری جدید سرکشی کادر تیم ملی از تمرینات از این به بعد با دستور کیروش بیشتر خواهد شد. ابتدا سرکشی به تمرینات تیمهای تهرانی خواهیم داشت و سپس به استانها خواهیم رفت.
+
پن: ...
پیشنهاد من برای ترکیب بازی فردا
گردان
فشنگچی بنگر سیدجلال ماهینی
پولادی سوسا
انصاری فر نوری علی عسگر
قاضی
که میتونن به راحتی گهر رو شش تایی کنن
وی در خصوص اینكه آیا امكان دارد، مانند رفع محرومیت از یك بازیكن تراكتورسازی، رییس فدراسیون فوتبال هم با یك تلفن این حكم را در باره پرسپولیس نقض كند، افزود: این چنین نیست و اگر می توانستیم به پرسپولیس كمك می كردیم. این رای از سوی كمیته استیناف صادر شده و برگشت ناپذیر است. نایب رییس اول فدراسیون فوتبال درخصوص اینكه آیا باید شانس بخشش پرسپولیس را صفر بدانیم، گفت: بازهم فكر می كنم باید این درخواست از سوی مسئولان باشگاه به كمیته استیناف برود تا آنها تصمیم خود را اعلام كنند. وی تصریح كرد: فوتبال تنبیه و تشویق دارد و اطمینان داشته باشید، اگر این تنبیهات نباشد هیچ چیز سرجای خود باقی نخواهد ماند. وی در خصوص قرارداد فدراسیون فوتبال كشورمان و سازمان صدا و سیما برای پخش تلویزیونی مسابقات لیگ اظهارداشت: كفاشیان نامه رسمی را به ضرغامی داده و منتظر پاسخ است. آیت الهی گفت: هیچ قرارداد داخلی با صدا و سیما امضا نشده و تمام تصمیم گیری ها به پس از برگزاری جلسه بین كفاشیان و ضرغامی موكول شده است. وی درخصوص اینكه آیا بازهم احتمال عدم پخش بازی های لیگ وجود دارد، اظهار داشت: ما همان ابتدا هم به طور موقت پذیرفتیم كه بازی ها پخش شود و اطمینان داشته باشید اگر به توافق نرسیم بر روی حرف خود خواهیم بود و این بازی ها پخش نمی شود. نایب رییس اول فدراسیون فوتبال، گفت: این حق فدراسیون فوتبال و باشگاه ها است و اگر ما از این حق كوتاه بیاییم باید پاسخگوی باشگاه ها باشیم.
گفته می شود، قرار است جلسه علی كفاشیان و ضرغامی درهفته جاری برگزار شود و تصمیم گیری نهایی در خصوص حق پخش انجام شود.
علی پروین که با انتقاداتش بعد از بازی پرسپولیس و فجر در ورزشگاه آزادی با واکنش تند مانوئل پرتغالی و مدیرعامل پرسپولیس روبرو شده بعد از تقریبا یک هفته با مانوئل دیدار کرد و به گفته خودش: «با آقا مانوئل دست یا علی دادیم برای قهرمانی پرسپولیس.»
جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس از ساعت 19:30 شروع شد و تا 21:15 طول کشید. در این جلسه مصوب شد حمید درخشان به عنوان نماینده کمیته فنی، گزارشی از تیمهای پایه تهیه کند و راهکارهای احیای تیمهای پایه را پیشنهاد دهد. همچنین ابراهیم آشتیانی به درخواست مدیران باشگاه پرسپولیس مامور شد تا یک برنامه استراتژیک برای توسعه فوتبال پرسپولیس تهیه کند. آشتیانی و درخشان باید گزارشهای خود را تا دو هفته دیگر تحویل مدیرعامل باشگاه بدهند. ضمن اینکه قرار شد اعضای کمیته فنی هر دو هفته یک بار با مدیرعامل باشگاه جلسه داشته باشند و نظرات خود را بگویند. بعد از جلسه، اعضای کمیته فنی با رویانیان و شیرینی سرپرست تیم عکس یادگاری گرفتند. آنها به نشانه اتحاد دستشان را روی همدیگر گذاشتند تا نشان دهند هیچ مشکلی بینشان وجود ندارد. سپس آنها به رستوران هتل اوین رفتند و با بازیکنان که در حال شام خوردن بودند، خوش و بش کردند. پس از صرف شام، رویانیان اعضای کمیته فنی را به ژوزه مانوئل سرمربی تیم معرفی کرد. اعضا هم تک تک حمایت خود را از مانوئل اعلام کردند. درپایان تعداد زیادی عکس هم به یادگار گرفته شد که در آن اعضای کمیته فنی و مانوئل حضور داشتند. علی پروین دست در دست مانوئل و اینگونه زندگی تا مدتی برای پرسپولیسی ها شیرین می شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی با گهر باید بهجای علیکریمی، محمدنوری بازی کنه...
چون کریمی مصدومیت جزئی داره و احتمال اینکه مصدومیتش جدی بشه زیاده
هرچند که سایت باشگاه نوشته که مشکلش برطرف شده!
داور بازي تورج حقوردي و کمکاش به معني واقعي کلمه افتضاح بودن
اين بازي زيبا رو با اشتباهاتشون خراب کردن
اول هند پنالتي انصاريفرد رو نگرفت که اگه ميگرفت ما 2-0 ميشديم
بعدشم که گل ديدني پروين رو نگرفت
که من مقصر اين اشتباهات رو تاتار ميدونم که به سبک قلعهنوعي جو بازي رو خراب ميکرد
+
ولي مقصر اصلي اين شکست بعد از داور گردان بود
که با اون سوتي وحشتناکش تمام تلاش بازیکنای تيمو به باد داد
من فکر ميکنم گردان اعتماد به نفس وايستادن تو دروازهي پرسپوليسو نداره
+
چنتا از بازيکناي تیم توی این بازی عالی بودن،
از جمله ماهيني که با دريبلينگاي زيبا و سرعت بالا و سانترهاي به موقع تيم رو صاحب موقعيت ميکرد
پولادي هم به قول تماشاگرا با غيرت بازي کرد و جنگنده
انصاريفرد هم نشون داد که اگه واسش موقعيت سازي کنن ميتونه فوقالعاده خطرناک و گلزن باشه
گلش هم زيبا بود و حيف که موقعيت اخرش تبدیل به گل نشد
در کل اگه از موقعيتهامون بهتر استفاده ميکرديم ميتونستيم به راحتي بازي رو ببريم، به اميد روزهاي بهتر!
خیلی حیف شد که این بازی رو نبردیم ...
تا قبل از گل گهر پرسپولیس عملکردش فراتر از حد تصور من بود ...
بازی عالی تو تقریباً تمام خطوط ...
دروازه بان رو چند صحنهای که بود، خوب عمل کرده بود
دفاعا کاملاً بینقص بودن و بدون هیچ اشتباهی بازی رو اداره کردن
دو دفاع کناری که برترین بازیکنانمون بودن هم واقعاً در سطح بینالمللی بازی کردن ...
پولادی عالی بود، ماهینی از اون بهتر ... واقعاً این خریدها پرسپولیس رو تیمی کرده که به شدت تاکتیکپذیر و حرفهای عمل میکنه ...
تو خط هافبک نسبتاً ضعیفتر بودیم، اما با این حال شاید نزدیک به 15 موقعیت برای مهاجما خلق شد که یکی بعد از دیگری گل نشدن تا حسرت این بازی به دلمون بمونه ...
امروز کریمی به جز بیست سی دقیقهی ابتدایی، چندان فروغی نداشت
نوری هم همون اوایل بازی، که همه خوب بودن، خوش درخشید
اما بعدش به شدت افت کرد و نگه داشتنش تا آخر بازی چندان دردی رو دوا نکرد ...
سوسا تا وقتی بود، مؤثر بود، بعد از اون هم آقازمانی به خوبی اون منطقه رو پوشش داد ... کم کم داره به بازیکن کاملی تبدیل میشه این سامان ...
فشنگچی گرچه چندان اسمی ازش نبود تو بازی، اما بیحاشیه و مؤثر بازی کرد ... به خصوص در دفاع که تو چند صحنه عالی بود ...
تو خط حمله، قاضی میونهی میدون خیلی بهتر از هجده قدم کار کرد ... وسط زمین به خوبی از قدرت بدنیش استفاده میکرد و تو پخش توپ به هافبکا کمک میرسوند
اما دو سه موقعیتی که داشت رو میتونست بهتر عمل کنه ...
کریم اما تو اکثر موقعیتهاش به بهترین نحو عمل کرد و واقعاً در حد یه فوروارد آماده بازی کرد ... گلش که عالی بود، یه توپ هم عین همون ضد و رو خط گرفتن، چند ضربهی سر خوب، یه نفوذ و دریبل عالی و ضربهای که به پای دفاع خورد و چند صحنهی دیگه ...
البته تو دو سه صحنه میتونست بهتر از اینا باشه، که حیف ... نشد!
علیعسگر با اضافه شدنش خیلی به نفوذها و تاکتیک هجومی تیم کمک کرد ... حمیدرضا بازیکن بسیار خوب و آینده داریه ... میتونه به راحتی یکی از ستارههای لیگ برتر باشه ...
اضافه شدن رضایی گرچه کمی تحرک داد به خط هافبک و حمله، اما متأسفانه با خوردن اون گل همه چی به هم ریخت ...
خب اینایی که گفتم همه تا قبل از گل بود ...
ای کاش گردان اون اشتباه رو نمیکرد تا این پیروزی به این راحتی از دستمون نپره ...
بعد هم که سوپرشوت پروین و گلی که قبول نکردن و مثل استقلال، شانس با ما یار بود ...
از نکات بسیار بسیار مثبت و بارزی که تو بازی امروز دیدم، قدرت ارنج ژوزه و تاکتیکپذیری بازیکنان بود ... پاسکاریهای ترکیبی و عمقی در بالاترین سطح فوتبال کشور انجام میشد. چند یک و دوی فوقالعاده رو در نیمهی اول داشتیم ... مشخصه این تیم تو همین 20 روز براش زحمت کشیده شده ... بیخود نبود ژوزه بخش عمدهای از تمریناتش رو به پاسکاری اختصاص میداد ... این تیم جواب میده اگه حمایت کنن ... اگه باز تماشاگرا شروع به نق زدن نکنن ...
مطمئن باشید این تیم، تیم میشه ...
فقط به ارنج عالی ژوزه در ابتدا و تعوض Plan هاش در نیمهی دوم دقت کنید.
نیمهی اول به خوبی تونست هم میونهی میدون رو با حضور سوسا و نوری و کریمی بگیره، و هم خط حملهی زهرداری رو با حضور توامان قاضی و کریم داشته باشه ... سیستم نیمهی اولش هم دفاعی بود هم هجومی ... یعنی هنگام حمله، دو تا از هافبکا به مهاجم اضافه میشدن و عملاً با 3 و 4 مهاجم حمله میشد. چند صحنهای رو به یاد بیارید که کریمی به راحتی از راست نفوذ کرد و در کنار کریم و قاضی قرار گرفت ... در اینجا نقش پررنگ بازیسازی یه هافبک خلاق مثل نوری و حضور همهجانبهی مهاجما کاملاً ملموسه ...
از اون طرف سوسا خیلی اجازهی نفوذ نداشت و وقتی بنگر جلو میاومد، به جای اون عقبتر میایستاد ...
در نیمهی دوم با اومدن پولادی به هافبک دفاعی، ژوزه Plan B خودش رو برای گهر رو کرد و با یه سیستم کاملاً منسجم، خط دفاعش رو با حضور قدرتمند و حرفهای پولادی تقویت کرد. از سمت چپ فشنگچی به خوبی جای پولادی رو پر کرد و پولادی هم در کنار آقازمانی به خوبی از پس میونهی میدون براومد ... هر چند به دفعات تو دقایقی از بازی فشار زیادی به گهر نیاوردن و گهریها اجازه پیدا کردن توپ رو برای مدت زیاد به گردش در بیارن ...
بر خلاف ژوزه که تو کنفرانس گفت نیمهی دوم بهتر عمل کردن و نیمهی اول از بازی راضی نیست، من معتقدم پرسپولیس نیمهی اول رویایی بازی کرد ... هم تو دفاع اجازهی حمله ندادن، هم تو نیمهی زمین حریف به خوبی توپ پخش کردن و موقعیت ساختن ...
من به این تیم امیدوارم ...
انتقاداتی بهش وارد هست، اما باور کنید هماهنگ کردن این همه بازیکن جدید، زمان میبره ...
اینا کمکم دارن هماهنگ میشن ...
فقط به نفوذهای فوق العادهی ماهینی و پولادی و حرکات ترکیبی انصاریفرد دقت کنید، متوجه میشید چقدر این تیم بهتر شده ...
یادمون باشه شهاب رو به خاطر یه اشتباه به میثاق دوم تبدیل نکنیم. قرار دادن نیلسون درون دروازه شاید راحتترین گزینه برای بازی با صبا باشه، اما بهترین گزینه نیست. شهاب گردان قطعاً یکی از سه دروازه بان برتر کشوره ... اما تو این شرایط و با این جو، اشتباه سراغ هر دروازه بانی میاد ... میخواد پیتر اشمایکل و فندرسار باشه، یا نیما نکیسا و واکی بایاشی ! : دی
حیف که برای بازی بعد پولادی رو از دست دادیم ... :-(
امیدوارم خلائش احساس نشه ...
بهترین بازیکن زمین: انتخاب از بین ماهینی و پولادی خواهد بود .با اینکه پولادی با بدشانسی و کمی خشونت اخراج شد و این باعث نمیشه بازی خوبش از یاد بره، اما ماهینی رو به عنوان مرد برتر پرسپولیس تو این بازی انتخاب میکنم...