من دیروز تیم درست کردم ولی یادم رفت اعلام کنم:31:
اینم تیم من
kubrickc2012
4-5 تا از بازیکنایی که گرفتم به دلایلی این هفته غایب بودن از هفته بعد جبران میکنم:27:
من دیروز تیم درست کردم ولی یادم رفت اعلام کنم:31:
اینم تیم من
kubrickc2012
4-5 تا از بازیکنایی که گرفتم به دلایلی این هفته غایب بودن از هفته بعد جبران میکنم:27:
شما با 51امتیاز فعلا اولی و من با 22امتیاز فعلا آخر! :دينقل قول:
WOW !!نقل قول:
چه کردی امیر جان !
51 امتیاز !!
پس صدرنشین تو بودی و رو نکردی :دی
کاپیتان کردن رحمتی، گلزنی تأمینی و کلین شیت تیمش، همین طور پاس گل میداودی خوب امتیازاتت رو کشید بالا ...
اگه اون سه چهار تا بازیکن غایبت هم بازی میکردن، جز امیدهای کسب رتبههای اول تا پنجم این راند و دریافت جایزهی آل اشپورت بودی ...
فکر میکنید نفر اول این هفته (تو کل رقابتها) چند امتیاز گرفته باشه با این وضعیت؟!
من فکر میکنم حداقل بین 65 تا 70 باشه ...
سلام دوستان
منم بازی :31:
اسم تیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : دوستان چرا پاس گل کریمی رو حساب نکرده ؟؟
افشین چاووشی و جواد شیرزادو بیرون گذاشتم ، 11 امتیاز از دستم پرید !!!
امتیاز ها رو کی میذارن !؟
واسه من فقط به 3-4 نفر امتیاز داده یعنی اون یکی ها بازی نکرده بودنن ! مثل مهدوی کیا !؟!!
در ضمن جایزه ها رو همون روز که نفرات معلوم شد هماهنگ می کنن ؟
منم اونجا
arash1700 هستم :دی
باز هم دستهای پشت پرده ، باز هم تعیین نتایج در خارج از زمین ؛ اگه شرایط همینطوری ادامه داشته باشه ما از لیگ کنار میکشیم :27:
بازیکن مهم و گران قیمت ما قاسم حدادی فر به علت " عدم صدور کارت پایان خدمت از سوی سازمان نظام وظیفه " بهش اجازه ی بازی داده نمیشه در هفته ی اول ؛ غرض ورزی تا کجا آخه ؟ مشکل اینه که آقایون نمیخوان تیمهای پاک در این فوتبال موفق بشن :27:
البته من هم برای ایجاد شوک در تیم 3 نقل و انتقال انجام دادم ( 36 امتیاز با 35 امتیاز خیلی فرقی نمیکنه ! ) /
اول اینکه حالا که آقایون استقلالی از ما بازیکن گرفتند ، ما هم خسرو حیدری رو به جای احمد آل نعمه وارد تیم کردیم :دی ؛ هادی تامینی رو هم البته دیروز جایگزین سید محمد حسینی در قلب دفاع کردیم و بهمن طهماسبی کهنه کار هم جایگزین جواهیرسوکای در خط حمله شد /
به هرحال اوایل فصل هست و بازیکنها هنوز تحت تاثیر بدنسازی پیش فصل هستند :27:
خواهشا نتایج لیگ پی سیو بعد از اتمام هر هفته بزاره یه نفر !!
جانا سخن از زبان دل ما می گوئی !!نقل قول:
بازیکن مهم و گران قیمت ما قاسم حدادی فر به علت " عدم صدور کارت پایان خدمت از سوی سازمان نظام وظیفه " بهش اجازه ی بازی داده نمیشه در هفته ی اول ؛ غرض ورزی تا کجا آخه ؟ مشکل اینه که آقایون نمیخوان تیمهای پاک در این فوتبال موفق بشن
خوش اومدی ...نقل قول:
آره، خیلی نامردیه ...
به خاطر اینکه پاسش خورده به پای مدافع نفت، حسابش نکردن :-(
آرش جان هر کس خط تیره داره یعنی بازی نکرده :)نقل قول:
مهدویکیا هم رو نیمکت بود ...
امتیازها رو دیگه همین یکی دو روزه باید بذارن ...
جایزهها رو هم بله، تماس میگیرن باهاتون ...
فکر کردی فقط دستای پشت پرده واسه شماست آقا ؟!نقل قول:
نه خیر ...
شب میخوابیم، صبح بلند میشیم میبینیم دو امتیازمون رو گرفتن ! آخه این فوتباله ؟! اگه فوتبال ایـــــنه، که تف تو روش :دی
من دیروز 43 امتیاز داشتم، الان میبینم شدم 41 !!
چراش رو نمیدونم ...
در این فوتبالو باید گل گرفت ...
البته از علیرضا هم یه امتیاز کسر شده، اما اون احتمالاً به خاطر نقل و انتقالاتش بوده ...
سعید جان به محض اینکه مجموع امتیازات نهایی هر راند اعلام بشه، رده بندی کل بچهها رو همین جا میذارم :20:نقل قول:
سلام
مام را میدین؟:دی
همون روز که این تایپیک زده شد منم تیممو درست کردم اما چون اولین بارمه گفتم وایسم یه راند بگذره بعد ببینم چطوریا درمیاد تا ادامه بدم!
اسم تیم:Chooko
پ.ن:نزهتی مصدومه مگه؟
بعد چطور من به (لیست من) دوستام اضافه کنم؟چون جایی که کاربرا رو نوشته باشه ندیدم!
تيم من تو همين 1 ساعت پيش 43 امتياز داشت ولي الآن شد 42 !!
پاس گل كريمي رو كه حساب نكردن هيچ،از 3 امتياز هم تبديلش كردن به 2 امتياز!
ديگه دست ها از پشت پرده خارج شدن و اومدن جلوي پرده!
تيمم تو فاز دفاعي خوب بوده ولي تو حمله اصلا موفق نبوده
فكر كنم خودم بايد لباس عوض كنم و برم تو زمين گل بزنم:31:
به به ! آقا شما که زدی رو دست همه ...نقل قول:
پس با این حساب، هومن جان با 52 امتیاز بالاتر از امیر قرار میگیره ...
من به فهرست اضافهتون کردم ...
خودتون هم خواستید لیست درست کنید، از بالا به قسمت آمار برید و از چپ لیست کاربران رو بزنید، اسم کاربران رو بنویسید و وارد تیمشون بشید، دکمهی Add رو بزنید.
همدردیم رفیق :دینقل قول:
یه کاسه هایی زیر یه جاهاییشون هست :دی
1 امتیاز رو به خاطر اخطار علی کریمی کم کرده !! مگه کریمی کارت گرفت ؟؟
+
همونطور که کوروش اشاره کرد این عدم امکان تعویض در حین یه راند واقعا مسخرست
6 امتیازمصطفی اکرامی سر همین قضیه پرید :(
تو هر راند عملا داریم 4 تا بازیکن میخریم و هیچ استفاده ای هم ازشون نمیکنیم
آقا شما با بچه های بالا در ارتباطی یه تحقیقی بکن ببین تا هفته بعد صادر میشه یا نه :31:نقل قول:
تیم ما همینجور مونده رو هوا : دی
بیتجربگی من تو این بازیا کار دستم داد! :دي
من مجید حیدری رو گذاشتم تو ترکیب اصلی 2روز از بازیش گذشته بود زده بود بازی نکرده
منم اخراجش کردم و یکی دیگه جایگزینش کردم
الان رفتم دیدم مجید حیدری 90دقیقه بازی کرده و 6امتیاز هم گرفته که به حسابمم واریز شده
ولی برای بازی بعدی از دستش دادم حیف شد
واسه هفتهی2 هم امتیاز زیادی با نقلوانتقالات سوزوندم، خدا کنه ارزششو داشته باشه!
بچه ها امتیازاتون رو بگید ببینیم شرایط چطوره؟
من فعلاً 33 امتیاز دارم
جدا پس منو اینهمه خوشبختی محاله که:31:نقل قول:
اما خوب من دیدم همه حداقل یکی دونفر از بازیکناشون حتی بازیم نکردن,
برای منم نزهتی و مبعلی نبودن!
ایکاش ترکیب تیمارو بعد هر بازی یکی میزاشت+گلا و پاس گل(برای کسایی که اینترنت کند دارن خیلی خوبه)>>>>>در حد پیشنهاد
این سیستم امتیاز دهی اصلا جالب نیست ولی خوب با امکانات ایران که حتی نمیشه فهمید طرف چقدر دوییده انتظار بیش از اینم نباید داشت!
فکر کنم تا فردا امتیازا رو بزنن بفهمیم فاصلمون برای جایزه گرفتن چقدره!الان داشتم لیگ پارسالو میدیدم مثلا نفر اول تو اکثر هفته ها بالای 75 امتباز میگیره من که با این وضعیت شانسی برای ملی پوش شدنم قائل نیستم:دی
تا باشه چنین جاهایی واسه افزایش دوستی ها:11:
من 22بودم الان با دستهای پشت پرده 27امنقل قول:
5تا از بازیکنای اصلی و 3تا ذخیره اصلا بازی نکردن،
با تغیراتی که دادم ایشالا پیشرفت چشمگیری میکنم! :دي
بابا انقد پست ندید ما که هفته ی اول نبودیم دلمون میسوزه!!!!دی:
+
کوروش امتیازا نیومدن؟!
قبول نیست! امتیازای ما رو میگیرن میدن به شما :دینقل قول:
من بعد از بازیا 43 امتیاز داشتم، الان شدم 40 !!!
حالا میگیم یه اخطار کریمی ثبت نشده بوده، دو امتیاز دیگهاش چی شد آحه نامردا ؟! :-(
نه والا ! امتیاز تک تک کاربرا اومده، اما ظاهراً چون هنوز قطعی نیست، نمیذارن تو مجموع امتیازات ...نقل قول:
من مرتب چک میکنم، اگه اومد میذارم ...
ولی باید قبول کنیم که این فوتبالی فانتزی ایرانی نسبت به مدل خارجی اون از یه سری نظرها ضعیفتره
مثلا همین که نمیشه سیستم تیم رو تغییر داد یا همین طور طراجی اون که به نظرم برای یورو 2012 طراحی بهتر بود
این قیمت بازیکنا هم که دیگه آخرشه . یه سری بازیکنا دیگه الکی قیمتشون خیلی بالائه. کافیه خودتون به قسمت بازیکنا برید و گرون قیمت ترین بازیکنا رو ببینید!
حالا برام جالبه با اومدن نکونام قیمت اون چه قدر میشه :دی
والو ! :دینقل قول:
آقا شما با بچه های بالا در ارتباطی یه تحقیقی بکن ببین تا هفته بعد صادر میشه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم ما همینجور مونده رو هوا : دی
اینطور که در اخبار اومده قاسم حدادی فر احتمالا تا هفته ی ششم لیگ رو نمیتونه بازی بکنه ؛ بنابراین دوستانی که ایشون رو جذب کردند ( مثل من ) باید به فکر تغییرات اساسی باشند ! هرچند که من تا نیم ساعت قبل از شروع راند دوم منتظر صدور کارت بازی حدادی فر خواهم موند :27:
ای بابا !
حالا که مجموع امتیازات اومده و رده بندی ها مشخص شده، بخش "لیست من" که لیگ پیسیورلدمون توشه، فعلاً در دسترس نمیباشد!
علیالحساب، بگم که نفرات اول تا پنجم کل رقابتها از 70 تا 66 امتیاز کسب کردن ... پس خیلی فاصله داریم هنوز تا بردن جایزهی راند ...
اما خب نگران نباشید ... قهرمان لیگ پارسالو که میدیدم، اون هم تو بعضی هفتهها امتیازات زیر 40 و 50 هم داشت :دی
امیدوار باشید!
هر کس اول صد سکه برای خرید داره ... اما الان بعد هفته اول مثلا مال من شده ...100.5
بازیکن ارزون خوب کم نیست!به نظرم بهتره بازیکن ارزونتر گرفت که احتمال افزایش ارزشم توش هست!
حالا یه سوال ... الان اگه من بخوام تعویض سومو انجام بدم .... با توجه به اینکه ارزش تیمم 97.9 هست.....,یه سکه از دست میدم یا یه امتیاز کسب شده در طول راند؟
الان نفر اول و دوم هر دو 70 تا اوردن بعد رو چه اساسی نفر اول مشخص شد؟نفر دوم تیمش 4 گل زد در حالی که نفر اول 2 گل!!!!!!!
یه امتیاز کسب شده در طول راند!نقل قول:
چقدر جایزه ها مسخره هست
راند دوم هم همون پیراهن تیم ملی!!!
این ترکیب راند دوم من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم رویایی راند اول ...
برترین بازیکن این راند هم حمید جوکار از فجر سپاسی شد ...
بهترین گلزن میلاد نوری از صبا ...
برندگان این راند که جایزهی آل اشپورت رو دریافت میکنند هم به ترتیب اینا شدن :
میتونید با کلیک روی اسمشون، ترکیب و امتیازاتشون رو ببینید ...
+
قسمت کاربران هم همچنان در دسترس نیست ! :|
اتفاقاً نفر دوم همین اعتراض رو کرده و گفته چون گل بیشتری زده باید اول میشدهنقل قول:
الان نفر اول و دوم هر دو 70 تا اوردن بعد رو چه اساسی نفر اول مشخص شد؟نفر دوم تیمش 4 گل زد در حالی که نفر اول 2 گل!!!!!!!
اما مسئولان سایت پاسخ دادند که :
در صورت برابر بودن رتبه 2 نفر، اول رتبه کل و بعد زمان تشکیل تیم در رتبه بندی لحاظ میشه.
در مورد تأخیر در دادن امتیازات هم پاسخ مسئولان این بوده :
دوست عزیز در لیگ ایران گزارش بازی ها ناقص و دیر منتشر میشه، ما هم معمولا 24 ساعت صبر میکنیم تا قبل از رتبه بندی و اعلام برندگان، تا حدودی از صحت اطلاعات مطمئن بشیم.
عجب قانون مزخرفی.نقل قول:
در صورت برابر بودن رتبه 2 نفر، اول رتبه کل و بعد زمان تشکیل تیم در رتبه بندی لحاظ میشه.
اینهمه پارامتر میتونستند در نظر بگیرن.مثل کمترین هزینه تیم.یا همون گل زده و...
زمان تشکیل تیم دیگه خیلی نو بره!!!!نقل قول:
اینم از همون قانون هاس که فقط تو کشور ما پیدا میشه...
خب بالاخره رده بندی لیگ پیسی ورلدمون هم باز شد ...
رتبهی خودتون رو میتونید در عکس زیر ببینید ...
همون طوری که قبلاً هم ذکر شد، هومن عزیز با 52 امتیاز در صدر راند اول قرار گرفتن ...
خوب ميبينم كه با 49 امتياز در رده سوم جدول قرار گرفتم
با اينكه من دير با باشگاه اومدم و مدت زيادي نيست كه داريم تمرين ميكنيم ولي بچه ها خوب فعل خواستن رو صرف كردن:31:
از اونجايي كه من تصميم گرفتم به جاي هزينه هاي ميلياردي روي بازيكن ها، روي دست هاي پشت پرده و داوران هزينه كنم، پيش بيني ميشه روند صعودي داشته باشيم:27:
کوروش جان داداش منو هم دریاب.من چطور می تونم تو لیگ پیسی عضو بشم؟
لیگی که بشه توش عضو شد که نداریم، من خودم پروفایل بچهها رو میگیرم و Add شون میکنم، بعد از قسمت دوستان من، ردهبندی رو میذارم اینجا :20:نقل قول:
شما هم لینک پروفایلت رو به من بده (اون قسمتی که نوشته خوشآمدید، روی ایمیلت رایت کلیک کن و لینکش رو کپی کن، به من بده)
من به این فهرست اضافهات میکنم ...
به همین راحتی به لیگ پیسی ورلد وارد میشی : دی : دی
اول اونجا یه تیم تشکیل بده بعد اسم تیمتو به کوروش بده ردیف میشه...نقل قول:
بچه ها من از همین هفته میام تمریناتمون هم بعد از افطار تا سحر هست!!!!:5:
اینم منم کوروش جون:دی
خب روز اول که اصلاً واسه من خوب نبود و 7 امتیاز گرفتم از این دو بازی ...
اما بچهها چند تاشون گل کاشتن واقعاً ...
از این دو بازی فعلاً علی عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بیشترین امتیاز رو آورده (20 امتیاز)
گلزنی شیری و کاپیتان کردن انصاریفرد بیشترین تأثیر رو در این امتیاز داشته ...
در کنار اون، علیرضا (گرافیکار) هم که خودش تو انجمن نیست، ولی یوزرش رو گرفتم ازش و به لیست اضافه کردم، با 20 امتیاز در کنار علی صدرنشین موقته ...
علیرضا امتیاز بزرگش استفاده از نظری (گلزن فجر) بود که 8 امتیاز براش آورد. 12 امتیاز دیگهاش هم 3 بازیکن 2 امتیازی و 2 بازیکن 3 امتیازی بودن ...
در واقع شانسش برای بازیای امشب کمی پایین اومد، چون فقط 4 بازیکن دیگه براش باقی مونده ...
نفر دوم هم امیر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هست با 16 امتیاز ...
امیر تو ترکیبش دو تا گلزن داشت (فشنگچی و شیری) و با همین دو بازیکن تونست 16 امتیاز دشت کنه ...
امیدمون به بازیای فرداست ...
ببینیم از بچههای پیسی کسی میتونه بره صدر جدول ... : دی
سلام
عــه عه عه ! :|
به اینم میگن فانتزی تروخدا؟ ! اصلا زمین تا آسمون با یورو فرق داره سیستمش ! نه کمک مربی داره ؛ نه میشه سیستم رو عوض کرد ؛ نه میشه کاپیتان رو بین مچ دی عوض کرد ؛ حتی بازیکن های محروم رو هم نشون نمیده ! :|
دیــگه وقتی فوتبالمون علی اصغری ـه به تبعش فــانتزیش هم باید علی اصغری باشه دیــگه ! :دی
ولی هفته اول خیلی نامردی بود خداییش ! نصف بازیکنام بازی نکردن ! کاپیتان هم بازی نکرد ! و عملـا هیچی دیــگه ! به همین دلیل گند زده شد به همه چی و تیم 37 امتیاز آورد !
امیدوارم این هفته لااقل بتونم جبران کنم که باز هم بعید می دونم بشــه ! چون کاپیتانم سر جمع 2 امتیاز گرفته ! و بقیه هم که ... ! :(
البته هفته های اوله و توی یورو هم تیمم هفته های اول نا آماده بود و بعدش روند صعودی به خودش گرفت ! :دی
در کل من امیدم به هفته های آتیه ! امیدوارم این هفته بچه های پی سی بتونن جایزه این هفته رو ببرن! :20:
این هفته واسه من به شدت بد بود :-(
هر چی دفاع و دروازه بان گذاشته بودم تو زمین به این امید که گل نخورن و کلین شیت ثبت کنن، همگی با هم، در یک اقدام دسته جمعی و خودجوش، گل خوردن و بیش از 3-2 امتیاز از هر کدوم به ما نرسید :-(
تا اینجا امتیاز موقت راندم 30 شده !! 10 امتیاز از هفتهی قبل هم کمتر :-(
بین بچهها، سروش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) این هفته ترکوند و 50 امتیاز گرفت ... فعلاً با توجه به اینکه امتیازا موقته و امکان تغییرات توش بسیار زیاده، سروش با 50 امتیازی که گرفته در صدر جدول پیسیورلده ...
البته اگه بچههایی که از هفتهی دوم اومدن، امتیاز بالاتری نگرفته باشن (چون تا وقتی جدول نهایی این راند اعلام نشه، من نمیتونم تمام اعضای لیگ پیسیمون رو ببینم)
مهمترین و با ارزشترین حرکت سروش، کاپیتان کردن پژمان نوری بود که امروز فوقالعاده عمل کرد و 10 امتیاز گرفت، و با توجه به کاپیتان بودنش، 20 امتیاز واسه سروش به ارمغان آورد
از اون طرف رافخایی و بهادر عبدی هم واسش گلزنی کردن، از هر کدوم 7 تا گرفت ...
اگه سروش هم مثل من بدشانسی نمیآورد و دفاعا و دروازه بانش کلین شیت ثبت میکردن، قطعاً و بدون شک سروش جز 5 تای برتر این راند میشد و یکی از جوایز رو میبرد ...
نفر دوم لیگ پیسی در این راند، تا اینجا هومن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عزیزه که 49 امتیاز کسب کرده ...
هومن هم با کاپیتان کردن رافخایی 14 امتیاز شیرین زد به بدن :دی
شریفات از فولاد و جالوویچ از سپاهان هم براش گلزنی کردن و با امتیازات سایر بازیکنان تونستن این 49 امتیاز رو بگیرن براش ...
با توجه به تغییراتی که تو دو روز آینده در امتیازات داده میشه، امکان جا به جایی نفر اول و دوم هم هست : دی
سروش مواظب خودت باش :27:
پ.ن 1 : البته نکتهای که هست اینه که این هفته ظاهراً به خاطر گل خوردن اکثر تیما، کلاً فیتیلهی امتیازا پایین کشیده شده و 40 و 50 امتیازای بالایی به حساب میان فکر کنم ... 5 نفر برتر راند قبلی رو که نگاه کردم، هیچ کدوم بالای 45 امتیاز نگرفته بودن ... میشه گفت خیلی به شانس و اقبال بازیکن بستگی داره ... نباید تعجبی کرد اگه چند هفتهی متوالی، برندگان کاملاً با هم متفاوت باشن! همینش هم هست که قشنگش میکنه، همه یه جورایی شانس برنده شدن رو دارند ...
حالا نمیدونم شاید با توجه به دو گلی که میلاد نوری زد، یا گلهای بازیکنای راهآهن یا پژمان نوری که هم گل زد و هم پاس گل داد، این راند کاربری با امتیاز حدود 70 هم داشته باشیم (مثل راند قبل) ... اما خب با توجه به کمبود کلین شیت در این هفته، خیلی بعید هم نیست نفرات اول بین 50 تا 60 امتیازی باشن ... اون وقته که سروش و هومن کلی باید حسرت بخورن :27:
پ.ن 2: ایشالا فردا لیست تمام تیمها به همراه نام کاربری مدیر تیم (هم در پیسی و هم در فوتبال فانتزی) رو در پست دوم تاپیک قرار میدم تا اگه دوستان خواستن امتیازات بقیهی بچهها رو ببینن، راحتتر این کار رو انجام بدن :20:
من این هفته موقتا 45گرفتم که فکر میکنم امتیاز خوبی باشه
ولی چون 7امتیاز منفی داشتم همش به باد میره
تیمم به انسجام خوبی رسیده و واسه هفته بعد خیلی امیدوارم
حداقل تو p30 اول شم لباس تیم ملی پیشکش!
حرفای مسعود عزیز هم تایید میشه فوتبال علیاصغری :دي
من از ابتدا گفته بودم که چهره ی واقعی تیم من رو از هفته ی دوم ببینید :27:
یک اشتباه بزرگی که داشتم این بود که بعد از اضافه کردن خسرو حیدری به تیم فراموش کردم که فیکس بزارمش و ذخیره به حساب اومد ! بنابراین 2 امتیاز اون هم از کفم رفت :13:
پژمان نوری هم از هفته ی اول کاپیتان من بوده و کاپیتان من خواهد موند حتی اگه نکونام و مجیدی هم به تیم من بیان :27::27::27:
شاید اگه طهماسبی یکی از گلهای صبا رو میزد من از الان خودم رو برنده ی قاطع انتخابات ... چیز ببخشید برنده ی قاطع این راند اعلام میکردم :31: