چلسی امشب بازی داره ها چقدر اینجا خلوته ...
Printable View
چلسی امشب بازی داره ها چقدر اینجا خلوته ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نینو کودکی که ببر می آید...
ترکیب احتمالی:
Chelsea FC: 4-2-3-1
Cech
Ivanovic, Terry, Luiz, Cole
Lampard, Mikel
Ramires, Mata, Hazard
Torres
Atletico Madrid: 4-2-3-1
Courtois
Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis
Tiago, Gabi
Adrian, Turan, Rodriguez
Falcao
خیلی وقته بازیهای اسین رو ندیدم. چرا اسین فیکس نیست؟ تا قبل از مصدومیتش بنظرم بهترین هافبک دفاعی دنیا بود
کلا به نظ میرسه دی متئو میکل رو به اسین ترجیح میده... میشه حق رو بهش داد... چون چند بازی اسین رو بعد از مصدومیت دیدم ولی هیچ وقت اون اسین قبلی نبود و خیلی افت کرده... واقعا حیف اسین بود که مصدوم بشه و افت کنه...نقل قول:
آقا امشب باید این فالکائو رو بچه ها مهار کنن.... خیلی خطرناکه این طرف.... به خصوص که توو لالیگا هم هتریک کرده... واقعا امادس... مهارش کنیم برنده ایمممممم.............
تیم چرا اینجوری بازی میکنه ! هنوز خودشون رو نتونستن پیدا کنن ! یه حمله موثر هم تا حالا نداشتیم و بازیسازی صفره :41:
بازی شبیه بازی رئال - بارسا شده :18: (اتلتیکو = رئال و چلسی = بارسا )
امیدوارم نیمه دوم به خودشون بیان :19:
وای! گل چهارم رو هم خوردیم! :18:
چرا چلسی اینطوری شده؟ دفاع چرا انقدر بهم ریخته بازی میکنه؟ ایوانویچ و لوییز گند زدن! :2:
خدا کنه شیش تایی نشیم! :41:
ما که رفتیم بخوابیم
دقیقه 60 و ما چهار تا عقب
بچه ها اصلا هماهنگی ندارن، پاسا همه هدر میره، مخصوصا لویز
حالم خیلی گرفته شد، اصلا از اول معلوم بود که واسه برد نیومدن
منم واقعا دلم واسه بازیاش تنگ شده، فکر کنم اوج بازیش دیگه 2009 بود، از اون موقع به اینور رو به افول رفتهنقل قول:
خیلی وقته بازیهای اسین رو ندیدم. چرا اسین فیکس نیست؟ تا قبل از مصدومیتش بنظرم بهترین هافبک دفاعی دنیا بود
خیلی بازیکن خوبی بود، واقعا حیف شد، شاید اگه عوض نیمکت نشین کردن بهش بازی میدادن میتونست خودشو دوباره پیدا کنه
همون چیزی که میترسیدم اتفاق افتاد... فالکائو زهر خودشو زد... توو دفاع ضعیف بودیم.... خیلی ضعیف.... اصلا هیچ کاری نکردیم.... مستحق شکست بودیم... امیدوارم توو بازی های بعدی تیم جمع و جور بشه...
این چه وضع بازی بود نه به اون دفاع جلو بارسا و بایرن نه به این دفاع آبکی
اصلا انگیزه نداشتن نمیدونم چرا اما از چهره هاشون اول بازی مشخص بود خیلی هم خسته به نظر میرسیدند
امیدوارم این شکست باعث افت تو لیگ برتر نشه:41:
عجب بازی شوک آوری بود !! دقیقآ از همون شخصی که تصور میکردم ( فالکائو ) گل خوردیم ... دفاع بسیار ضعیف بود. متاسفانه ایوانوویچ با وجود قدرت بدنی خوب اصلآ سرعتی نیست و این مورد امشب حسابی آزارمون داد
وقتی حمله میکردیم دفاع خالی میشد و با ضد حمله های وحشتناک گل میخوردیم ! یاد بازی چلسی بارسا افتادم
در کل حرفی واسه گفتن نداشتیم و باختیم ... شاید تیم یه مقدار مغرور شده بود . نمیدونم
به امید بازیهای بهتر
اصلا فکرشو نمی کردم اینقدر بد بازی کنیم!
قبل بازی همش به این فکر می کردم که این فالکائو خیلی زهرداره که دقیقا همینم شد و الان فقط میشه حسرت خورد که چرا یکی از بهترین مهاجم های دنیا رو که می تونستیم بگیریم رو از دست دادیم....
توی بازی دیشب کلا چلسی بد دفاع می کرد و واقعا سیستم دفاعی اون خوب نبود
این درحالیه که میشه گفت بهترین دفاع ها رو داریم و اینجوری نیست که مثلا چند تا دفاع سطح پایین داخل زمین بودن!
کلا به جز دفاع بازیکنای خط هافبک هم خوب دفاع نمی کنم و اگه قرار باشه همه بازی ها اینجوری بازی کنیم باید حتما یه سری تغییر داده بشه
یه مشکل تیم فکر کنم اینه که به جز میکل هافبک های دیگه مثل هازارد و ماتا و حتی لمپارد و رمیرس هم در زمینه دفاع زیاد خوب عمل نمی کنن
این که دو تا جام رو فعلا از دست دادیم واقعا ناراحت کننده ست مخصوصا سوپر کاپ اروپا
ولی امیدوارم این مشکلات تیم در بازی های آینده حل بشه و حداقل جام های دیگه رو از دست ندیم...
+
این چند وقته بازیکنای زیادی از چلسی به تیمای دیگه قرضی رفتن
از مهمترین اونا میشه به اینا اشاره کرد:
اسین- رئال
لوکاکو - وست بروم
بنایون - وستهام
مک ایچران - میدلزبورو
تورگان هازارد - زولت بلژیک
من فقط نیمه اول بازی رو دیدم وقتی دیدم چلسی انقدر بد بازی میکنه تلویزیون رو خاموش کردم و اصلا نیمه دوم رو نگاه نکردم به نظر من بزرگترین نقطه ضعف چلسی تو مرکز خط دفاع بود جایی که لوییز و کیهیل خیلی نا هماهنگ بودن و روی گل ها کاملا مقصر بودن مخصوصا گل دوم که لوییز واقعا اشتباه بچه گانه ای داشت و از طرف دیگه هافبک های چلسی تو کمک به دفاع خیلی بد کار کردن و کلا ترکیب چلسی خیلی عجیب بود رامیرس رفته بود هافبک راست بازی میکرد و کارآیی خودش رو از دست داده بود و از طرف دیگه انگار چلسی بدون دروگبا کلا یه جور دیگه است!یه جورایی میشه گفت دروگبا بازیکنی بود که فقط برای تیم چلسی پا به روی کره خاکی گذاشته بود و سبک بازیش خیلی با تیم چلسی جور بود!
با این خریدهای گران قیمت انتظارها از تیم چلسی خیلی بالا رفته و این شکست شاید یه تلنگر باشه به این تیم که تو بازی های بعدی با قدرت بیشتری ظاهر بشه!
پ.ن:کلا دوست داشتم چلسی قهرمان بشه چون از بین تیم های اسپانیایی رئال رو که بذاریم کنار از بقیه شون اصلا خوشم نمیاد و دوست ندارم قهرمانیشون رو ببینم!
اگه وحید قبل بازی نمی گفت شاهد پیروزی انگلیس بر اسپانیا باشیم ، الان برنده شده بودیم :31:
به نظر من تیم به این شوک نیاز داشت .. من جدا الان نمیدونم چی بگم .. یعنی هیچ دلیلی برای باخت نمیشه اورد ! خط دفاعی که افتضاح !!!
امیدوار بودم اسپیلیکوئتا می یومد نیمه دوم .. چون واقعا از کناره ها هیچ کاری نکردیم .. خوانفران سن پدر بزرگم رو داره .. هیچ کس بهش فشار نیاورد !
نمیدونم چرا ولی از بازی میکل و رامیرس خوشم نمیاد ... اسکار هم میتونه در آینده یکی از بهترین بازیکن ها بشه ولی وقت میخواد ..
به نظرم این بازی هازارد رو از بازی محو کردند و برنده شدند ...
ماتا هم به نظرم هنوز خسته است !
هر چقدر این فالکائو مرد بازی های بزرگ تورس بر عکس ... ولی خوب میشه ...
در کل من بازم خیلی به دی متئو امیدوارم .. یعنی فکر کنم هممون امیدواریم ... امیدوارم آبراموویچ هم یه کم وقت بده .. دی متئو داره کاری میکنه که ویلاس بواس سال قبل میخواست بکنه ولی تیم داغون شد .. امسال با این مهره ها میشه شاهد یه تغییر نسل در چلسی باشیم فقط زمان میخوایم !
به نظرم چلسی یکم مغرور بود و برای این بازیکنان یه شوک مثل این لازم بود .. شاید بازی بعدی هم تحت تاثیر این بازی باشه ولی مطمئن باشین در آینده چلسی خیلی بهتر خواهد شد ...
چه جالب، اصلا خبر نداشتم اسین رفته رئالنقل قول:
واسه یه فصل رفته یا بیشتر؟
حق داشتی داداش چون همین دیشب ساعت 3 انتقالش اوکی شد ...نقل قول:
واسه یه فصل قرضی رفت رئال
امیدوارم مورینیو اسین رو به اوجش برگردونه
الکس رفت دروگبا رفت اسین رفت لوکاکو رفت هالک هم که نیومد
خداییش من که عاشق شوت های قدرتی تیمم بودم این فصل به کی دل خوش کنم آخه؟ :45:
آرزوی هر طرفدار چلسی همینه که بهترین هافبک میانیشون برگرده به روزای اوجشنقل قول:
مورینیو قابل اعتماده، میشه امید داشت فصل بعد اسین بهتری ببینیم
دوستمون حرف از شوت زد یاد بالاک افتادم، اخی... یادش بخیر دلم تنگ شد واسش
به عنوان یه شخص بی طرف به نظرم شکست چلسی دو تا دلیل عمده داشت:
یکی نبود رهبرهایی مثل دروگبا در خط حمله و جان تری در خط دفاع ، هر چند که بازیکنایی که استفاده شده بودن هم بازیکنان بزرگی بودن ولی اون حس رهبری و کنترل بازی یا برگشتن به بازی بعد از عقب افتادن از رقیب ، اونجور که باید احساس نمیشد.
دلیل دوم هم تغییرات زیادی هست که چلسی در این فصل داشته و یک جورایی پوست انداخته ، حضور هم زمان بازیکنان جوانی مثل هازارد ، اسکار ، ماتا و ... کمی باعث شکنندگی تیم در بازی های بزرگ میشه و این تغییر سبک از اون حالت فیزیکی و مبتنی بر قدرت بدنی به یک بازی تکنیکی و چشم نوازتر زمان می بره.
پ.ن. این Athletico به این خاطر که نتونسته رئال رو در یک بازه ی زمانی طولانی (شاید 12 سال) شکست بده ملقب به Pathetico (یا رقت انگیز) هست. : دی
هر چی نتایج خوب مابل بارسا یا تیم های دیگه در لیگ اروپا و یا سوپرکاپ ها داشته ، مقابل رئال نتونسته نتیجه بگیره و دلیلش به نظرم بیشتر مساله روحی روانی هست!
من بازی رو به طور کامل مشاهده نکردم، ولی اونطور که شنیدم مثل این که چلسی حملات زیادی کرده و حالت تحاجمی داشته
درحالی که سبک کلی دی متئو بیشتر تدافعی بوده تا تحاجمی
شاید بشه این تغییر تاکتیک رو دلیل شکستمون دونست
البته نبود بعضی از بازیکنای کلیدی که دیگه جای خودش
آقا دیروز اخبار ورزشی یه خبر گفت شاخ در آوردم... گفت آبرومویچ گفته هر جور شده میخواد فالکائو رو جذب کنه؟؟؟ فعلا رقم 50 میلیون پوند رو پیشنهاد کرده :19: مگه نقل انتقالات تابستانی تموم نشده؟؟؟ اون وقت چه جوری میخواد جذبش کنه؟؟؟ یعنی باید تا نقل انتقالات زمستانی صبر کنیم یا راهی هست که توو این چند روز اخیر بتونیم جذبش کنیم... یا باید تا زمستون صبر کنیم؟؟؟؟ اگه فالکائو بیاد چلسی عالیی میشه.... خیلی آمادس... منم از بازیش خیلی خوشم میاد... ضربات آخرش حرف نداره... اگه جای اینکه میرفتیم دنبال کاوانی و هالک میرفتیم دنبال فالکائو بهتر بود.... از همون اول هم تابلو بود ناپولی کاوانیو نمیده... پازینی که از دست داده بود حاضر نبودن کاوانیم از دست بدن... هالکم که هر روز میره روو قیمتش.... انگار سکه بهار آزادیه:31:
عجیبه...
رائول میرلس از چلسی رفت. شاید شما بهتر بدونید اما من نمیتونم درک کنم چلسی که در فاز دفاعی مشکل داره چرا باید دوبازیکن قدرتی و دفاعیش رو در عرض چند روز از ترکیب خارج کنه .
همیشه میخواستم یه تیم با قدرت بدنی و توان دفاعی بالا مثال بزنم از چلسی اسم می بردم. واقعا برای من عجیبه. اون چلسی تبدیل شده به یک تیم فانتزی و تهاجمی که البته چون ما آرسنالیا تجربه داریم میگم شاید این کار درست باشه اما توازن تو تیم وجود نداره. میرلس چلسی رو نمیدونم اما میرلس لیورپول بازیکن قابلی بود.
فکر کنم الان برای پست هافبک مرکزی میکل و لمپارد هستش و اون اسپانیائیه. آرسنال در این چند فصل اخیر جوونای فانتزی زیادی داشت که اکثرا تهاجمی بودن و کله هاشون باد داشت. خوبی این جماعت بازی سریع،زیبا و تکنیکیشون بود اما جنبه منفی این جماعت عدم تعهد و مسئولیت پذیری و درک این موضوع که فوتبال یک بازی تیمی هست. تیمی جلو بریم و تیمی دفاع کنیم.
همیشه وقتی آرسنال جلو میفتاد منتظر بودم گل رو بخوره. اما از سال گذشته ونگر تو کار دفاعی خیلی کار کرد و تقریبا برای اولین بار تو مصاحبه بازیکنایی مثل تئو، چمبو، رابین،روسیچکی رمزی و ... میخوندم که باید در کار دفاعی شرکت کنیم. حتی چمبرلین چند روز پیش میگفت باید تو جنبه دفاعی تیم بیشتر کار کنم. امسال هم از لحاظ دفاعی منسجم شدیم و سه بازی پشت سرهم کلین شیت کردیم که آخرین بار به 88 سال قبل برمیگرده.
چلسی هم همینطوره، پرشده از بازیکنای فانتزی و تهاجمی با قدرت بدنی پایین اما دونده. هازارد، ماتا، تورس،اسکار و ...
کلا چلسی اگز رو تورس کار کنه عالی میشه . البته یک بازیکن بزرگ هم میخرید جای دروگبا تیم خفن تر میشد .
با وجود اینکه اسین و مک ایچران به صورت قرضی به تیمای دیگه رفتن دیگه عجیب بود که میرلس هم فروخته بشه!
چلسی معمولا با سیستم 1-3-2-4 بازی می کنه که در حال حاضر بازیکنایی که بتونن به طور تخصصی در این پست بازی کنن لمپارد ، میکل و رومئو هستن که این تعداد اصلا کافی نیست!
به نظرم باید دی متئو یه فکری به حال این قضیه کنه
شاید حتی مجبور بشه از بازیکنای دیگه در این پست استفاده کنه
رمیرس و اسکار فکر کنم بتونن در این پست بازی کنن مخصوصا بازی هایی که لمپارد غایبه
آزارد: براي ستاره شدن به چلسي نيامده ام
خريد تابستاني چلسي در صحبت هايي اعلام کرده که هنوز بايد درسهاي زيادي بياموزد و براي کمک کردن به هم تيمي هاي جديدش به لندن آمده است .
--------------------------------------------------------------------------------
ادن آزارد، ستاره بلژيکي و يکي از خريدهاي تابستاني چلسي در صحبت هايي اعلام کرده که براي مطرح شدن و ستاره شدن به چلسي نيامده و هدفش کمک کردن به هم تيمي هاي جديدش در مسير کسب قهرماني ليگ برتر بوده است.
به گزارش گل،اين ستاره 21 ساله در بازار نقل و انتقالات تابستاني با قراردادي 40 ميليون يورويي از ليل به استمفورد بريج منتقل شد. او در بردهاي چلسي مقابل ويگان و ردينگ نقش پررنگي داشت و اولين گلش براي تيم دي متئو را مقابل نيوکاسل به ثمر رساند.
با وجود اين شروع استثنايي، اين ستاره بلژيکي اعلام کرده که براي ستاره شدن به استمفورد بريج نيامده.
آزارد در صحبت هايي به مجله چمپيونز مچدي گفت:« من دوست دارم به هم تيمي هايم کمک کنم. من براي آنکه ستاره باشم و براي به نمايش گذاشتن توانايي هايم به اينجا نيامده ام. من در لندن هستم تا براي ديگران بازي کنم.اگر لازم شد که تلاش کنم و سرنوشت بازي را رقم بزنم هم حاضر و آماده ام.»
چلسي براي جذب آزارد، تيم هاي سرشناس اروپايي را کنار زد. او حالا گام در مسير هموطنانش مثل مروان فلائيني، موسي دمبله، يان ورتونگن و ونسان کمپاني گذاشته و درمسير موفقيت در ليگ برتر حرکت مي کند.
آزارد در مورد تطبيق پذيري با ليگ برتر گفت:« اينجا شرايط کاملا متفاوت است. اگر ما با ليل به جنوب فرانسه مي رفتيم، مردم ما را نمي شناختند ولي در چلسي، بازيکنان در سطح کاملا متفاوتي هستند. اينجا همه چيز متفاوت است، زبان، شرايط کشور.... ولي من بايد با اين شرايط خودم را تطبيق دهم.»
یوونتوسو تو استمفربریج سوراخ سوراخش میکنیم
اما نتایج اخیر یه خورده نگران کننده بوده .
ترکیب مورد علاقه من برای بازی فردا
شما هم بگین
چک
کول-تری-کیهیل-سزار آزپلیکوئتا
ابی میکل
لمپارد اسکار
ماتا هازارد
تورس
چلسي- يوونتوس: آبي ها درانتظار برد خانگي
شاگردان روبرتو دي متئو، در انتظار آن هستند تا موفقيت فصل قبلشان در اروپا را تکرار کنند
***ترکيب احتمالي
*چلسي
Cech
Ivanovic, Cahill, Terry, Cole
Ramires, Mikel, Lampard
Hazard, Torres, Mata
*يوونتوس
Buffon
Barzagli, Bonucci, Chiellini
Lichtsteiner Pirlo, Asamoah
Vidal, Marchisio
Giovinco, Vucinic
چلسي فصل جديد رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا را در مصاف با يوونتوس آغاز مي کند. دو تيم در هفته هاي ابتدايي فصل، بازيهاي خوبي را در ليگ هاي انگليس و ايتاليا به نمايش گذاشتند.
جان تري و اشلي کول (هر دو از ناحيه قوزک پا) مصدومند و در جريان اردوي تيم ملي انگليس مصدوم شدند و از همين رو قادر نخواهند بود تا دراين بازي حضور يابد. روبرتو دي متئو در اين بازي مي تواند از حضور خوان ماتا بهره ببرد، بازيکني که در ديدار اين تيم مقابل کوئينزپارک رنجرز غايب بود.
از سوي ديگر يوونتوس، لوسيو را به دليل مصدوميت از ناحيه قوزک پا دراختيار ندارد و آندره آ بارزالي و جورجيو کيه ليني در ترکيب اصلي اين تيم و درکنار لئوناردو بونوچي قرار خواهند گرفت.
پاول پوگبا، بازيکن سابق منچستريونايتد هم ممکن است اولين بازي اش را براي يووه انجام دهد.
*** آيا مي دانستيد؟
*چلسي در فصل گذشته رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا در هر شش ديدار خانگي اش به پيروزي رسيد.
*آبي ها در هفت بازي از 9 بازي شان در فصل گذشته رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا، با برد کارشان را به اتمام رساندند.
*چلسي در آخرين مصاف بين اين دو تيم در مجموع دوديدار رفت و برگشت با نتيجه 2-3 به پيروزي رسيده بود.
*جانلوئيجي بوفون، دروازه بان يوونتوس با حضور در ديدار چهارشنبه شب، چهارصدمين بازي اش با پيراهن يووه را برگزار خواهد کرد.
*يوونتوس در حال حاضر رکورد 42 بازي بدون شکست در رقابت هاي سري آ داشته و آخرين شکست اين تيم در ليگ ايتاليا در اواخر فصل 11-2010 رقم خورده بود.
امشب واقعا بازی سختی رو داریم چون یوونتوس واقعا تیم قدرتمندیه که به این راحتی ها نمیشه از سد اون گذشت. توی سری آ امسال هم خیلی خوب نتیجه گرفته و مثل چلسی الان در صدره...
کلا نبرد صدر نشین های فعلی لیگ انگلیس و لیگ ایتالیا می تونه خیلی جذاب باشه
امیدوارم که قدم اول رو محکم برداریم و از سد این حریف قدر بگذریم
امسال می تونیم توی فینال لندن به عنوان اولین تیمی باشیم که از عنوان قهرمانی خودش توی لیگ قهرمانان اروپا دفاع می کنه...
احتمالا با ترکیبی شبیه این بازی می کنیمنقل قول:
***ترکيب احتمالي
*چلسي
Cech
Ivanovic, Cahill, Terry, Cole
Ramires, Mikel, Lampard
Hazard, Torres, Mata
فقط فکر کنم دی متئو از لوئیز به جای کیهیل استفاده کنه
حداقل با توجه به بازی های قبلی میشه پیش بینی کرد که همچین تصمیمی رو بگیره
نیمکتمون هم خیلی عالیه و اگه نتونیم به گل برسیم می تونیم روی اون حساب کنیم
بازیکنایی مثل استوریج ، اسکار و موسز می تونن در زمینه هجومی به تیم کمک کنن
تورس و میکل گند زدن
نیمه اول واقعا خوب بودیم و گلهای بیشتر هم میتونستیم بزنیم اما نیمه دوم مصدومیت اسکار و خستگی تری کار دستمون داد:41:
جان تری واقعا ضعیف بود و رو 2 تا گل مقصر بود وقتی آماده نیست واقعا دلیل نداره بازی کنه
تورس هم که هیچ کار نکرد جای دروگبا آماده خیلی خالی بود
اولا امضات تو حلقم:7:
بعدشم روی گل دوم مقصر میکل بود.
اومدن برتراند هم بسیار الکی بودش
اما واقعا پس از مدتها دلچسب بازی کرد چلسی
منو یاد فصل 2004 و 2005 و بازی های شاهکار چلسی در زمان مورینیو انداخت
تیم تغییرات زیاد کرده.
این تیم جا بیوفته شک نکن منتخب کل بازیکنای اروپا هم حریفش نمیشه
درسته میکل توپ لو داد اما تری آفساید گیری ناشیانه انجام داد و خودش جا موند!نقل قول:
دی متئو پس از توقف چلسی:تساوی نتیجهای عادلانه بود
سرمربی تیم فوتبال چلسی بعد از تساوی این تیم مقابل یوونتوس اعلام کرد نتیجه عادلانه ای بود و از عملکرد "اسکار" ستاره جوان تیمش بسیار راضی است.به گزارش خبرگزاری مهر، "روبرتو دی متئو" بعد از تساوی چهارشنبه شب تیمش مقابل یوونتوس در کنفرانس
خبری گفت: بازی بسیار خوبی بود و هر چه به پایان آن نزدیک می شدیم هر دو تیم می توانستند پیروزی را از آن خود کنند.وی افزود: ما موقعیت های خوبی برای به ثمر رساندن گل سوم داشتیم اما در نهایت نتوانستیم آنها را به گل تبدیل کنیم و آنها در گل دوم خود را به
ثمر رساندند و به نظر من تساوی عادلانه ای بود.سرمربی تیم فوتبال چلسی خاطرنشان کرد: ما اشتباهاتی روی صحنههایی که گل را دریافت کردیم داشتیم و مهاجمان یووه هم تمام کننده های بسیار خوبی بودند. اسکار امشب فوق العاده بود. منتظر این بودم که در یک
بازی مناسب از او استفاده کنیم، او در این دیدار توانایی هایش را نشان داد و 2 گل هم به ثمر رساند.دی متئو در پایان گفت: نباید فراموش کنیم که او هنوز بسیار جوان است اما به تیم ملی برزیل راه یافته که کار بسیار دشواری است. خوشحالیم که او را در ترکیب تیممان
داریم.دیدار تیم های فوتبال چلسی و یوونتوس در هفته اول لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب در ورزشگاه استمفوردبریج شهر لندن برگزار شد و در پایان با تساوی 2 بر 2 به پایان رسید.
بازی چلسی و یوونتوس رو دیدم!
واقعا بازی جذابی بود به نظر من اسکار یکی از بهترین گل های این فصل لیگ قهرمانان رو زد! اون گل بارها و بارها ارزش دیدن داره و ثابت میکنه که این بازیکن واقعا آینده داره!
این مساوی نتیجه بدی برای چلسی نیست و باید قبول کرد که یوونتوس جدی ترین رقیب چلسی تو این گروه هست!
بازی خوبی بود
به شخصه از نحوه بازی چلسی خیلی راضیم .
متاسفانه سازمان دفاعیمون مشکل داره که تو بازی دیشب چند بار جا موند که نیمه اول یه بار چک نجات داد دروازه رو ..
هنوز هم نفهمیدم چرا اسین و میرلس رو فروختیمشون :(
از نکات مثبت بازیمون هم میشه به درخشش اسکار و هازارد اشاره کرد که به همراه ماتا نشاط و شادابی رو آوردن تو بازی تیم .. تیم خیلی زیباتر داره بازی میکنه نسبت به پارسال
متاسفانه ساختار دفاعیمون کلا مشکل داره و توی این فصل بیشتر به خاطر همین ضربه خوردیم
در بازی های آینده دی متئو حتما باید یه فکری برای این بکنه وگرنه ممکنه بازم جام های دیگه ای رو از دست بدیم!
ولی اون چیزی که مشخصه با توجه به بازیکنای خلاقی که داریم در زمینه هجومی خیلی قدرتمند هستیم
اسکار هم دیشب بالاخره خودشو نشون داد و می تونه توی بازی های آینده بیشتر از قبل بازی کنه
گل دوم اون واقعا یه سوپر گل بود و واقعا بارها میشه از دیدن اون لذت برد. توی کل دنیا هم فکر نکنم تعداد زیادی باشن که بتونن همچین گل هایی بزنن!
پیش بازی چلسی- استوک: آبی ها به دنبال حفظ صدرنشینی
پس از تساوی مقابل یوونتوس، چلسی برای حفظ صدرنشینی در لیگ برتر به پیروزی مقابل استوک نیاز دارد.
بعد از نیمکت نشینی در دیدار مقابل یوونتوس، آینده دنیل استوریج در استمفوردبریج در هاله ای از ابهام قرار دارد. اسکار هم که در دیدار چهارشنبه شب هر دو گل آبی ها را به ثمر رساند، به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا ممکن است نتواند تیمش را در این دیدار همراهی کند.
به جز این دو بازیکن، چلسی هیچ مصدوم یا محروم دیگری ندارد و دی متئو می تواند بهترین تیمش را راهی میدان کند.
اما در سوی دیگر، اندی ویلکینسون، مدافع استوک، بعد از دریافت کارت قرمز در دیدار هفته گذشته مقابل منچسترسیتی، در این دیدار غایب خواهد بود و احتمالا رایان شوتون جای او را خواهد گرفت.
مامادی سیدیبه نیز همچنان دوران نقاعت بعد از مصدومیت از ناحیه ران را سپری می کند و بعید است در این دیدار به میدان برود. حضور جمی نس در این دیدار نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.
آیا می دانستید؟
- چلسی در 11 دیدار اخیرش در استمفوردبریج تنها یک بار شکست خورده است.
- در آوریل 2012، نشریه فوربس چلسی را در رده هفتم باارزش باشگاه دنیا قرار داد (با ارزش 743 میلیون پوند)
- فصل گذشته دو تیم در هفته اول رقابت ها در ورزشگاه بریتانیا به تساوی 0-0 رسیدند اما در دیدار برگشت چلسی با تک گل دروگبا به پیروزی دست پیدا کرد.
- در آوریل 2010 چلسی در استمفوردبریج 7-0 به پیروزی رسید؛ با سه گل از سالومون کالو و دو گل از فرانک لمپارد.
- استوک در چهار دیدار اخیرش در خانه چلسی موفق به گلزنی نشده است.
- رابرت هوث، مدافع آلمانی استوک، 42 بازی برای چلسی انجام داد و در سال 2006 به میدلزبورو پیوست.
- جوف کامرون که در این تابستان از باشگاه آمریکایی هوستون دینامو به استوک پیوست، در سال 2011 در ترکیب تیم ستارگان ام ال اس مقابل منچستریونایتد بازی کرد.
خب با گل دیرهنگام اشلی کول موفق شدیم تیم سرسخت استوک رو ببریم
متاسفانه من بیرون بودم و فقط 15 دقیقه آخر رو رسیدم ببینم
فقط ناراحتم که مهاجممون که تورس باشه گل نمیزنه و اشلی کول روی گل دقیقآ نقشی رو ایفا کرد که تورس باید انجام میداد !
تبریک میگم با گل دقایق پایانی کول چلسی 1-0 برنده شد و صدر جدول رو حفظ کرد:13:
امیدوارم فردا لیورپول هم بازیشو ببره:31:
تورس گل هم نزند، براي موفقيت تيم تلاش ميکند
سرمربي چلسي تاکيد کرد مهاجم اسپانيايي تيمش در صورت گل نزدن نيز براي موفقيت چلسي تلاش ميکند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از ساکرنت، فرناندو تورس ژانويه سال گذشته با مبلغ 50 ميليون پوند از ليورپول راهي چلسي شد و با اين تيم توانست جام حذفي و ليگ قهرمانان اروپا را فتح کند.
بسياري از کارشناسان پرداخت اين مبلغ را براي تورس بيش از حد معمول اعلام کردند. تورس نيز مدت زيادي در حاشيه قرار داشت و نتوانست آن طور که بايد در ترکيب چلسي ظاهر شود ولي سرمربي ايتاليايي آبيهاي لندن در اين خصوص نظر ديگري دارد.
روبرتو دي متئو در مورد اين بازيکن گفت: همه ما از او و حضورش در چلسي راضي هستيم. اگر او گلزني هم نکند، بدون شک با سختي براي موفقيت تيم تلاش خواهد کرد. هيچ مشکلي در اين زمينه نداريم.
تورس در 4 ديداري که در فصل جديد براي آبيهاي لندن انجام داده توانسته 3 گل وارد دروازه حريفان کند.
دي متئو در اين مورد گفت: او سرشار از اعتماد به نفس است، خيلي خوب بازي ميکند و براي تيمش گل ميزند. او توانايي اين را دارد که مدافعان حريف را به دردسر بيندازد و با مشغول کردن آنها به هم تيميهايش فرصت گلزني بدهد.
داوید لوییز با چلسی ۵ ساله تمدید کرد
مدافع برزیلی چلسی قرارداد جدیدی را با این تیم به مدت 5 سال به امضا رساند.
به نقل از ساکرنت، داوید لوییز 25 ساله ژانویه 2011 با 21 میلیون پوند از بنفیکا به چلسی پیوست و تاکنون 55 بار در ترکیب ثابت این تیم به میدان رفته است.
ملی پوش تیم ملی برزیل که سال گذشته جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا را با چلسی بالای سر برد، در دیدار فینال لیگ قهرمانان به عنوان بازیکن ثابت در ترکیب تیم روبرتو دی متئو قرار داشت. او تمام 120 دقیقه برابر بایرن مونیخ در میدان حاضر بود و ضربه پنالتی خود را نیز وارد دروازه حریف کرد.
داوید لوییز که در فصل نقل و انتقالات تابستانی مورد توجه بارسلونا قرار گرفته بود، در مورد تمدید قراردادش به سایت چلسی گفت: خیلی خوشحالم که قراردادم را تمدید کردم. چلسی باشگاه بزرگی است و امیدوارم بتوانم جامهای دیگری را نیز با این تیم بدست آورم. میخواهم سالهای زیادی در بالاترین سطح ممکن فوتبال بازی کنم و این موضوع در بازی کردن برای چلسی بدست خواهد آمد. هر چیزی که مربوط به باشگاه میشود به ویژه هواداران باشگاه را دوست دارم. آنها زمانی که به این تیم آمدم با من رفتار خیلی خوبی داشتند.