سلام دوستان.
توی خود کیس اون قسمتی که مادربرد رو نصب میکنید نوشته توی کدوم سوراخ ها با جای پیچ بزارید.4 تا اشکالی نداره 2 تا نباشه کشگلی پیش نمیاد.
این نکات در آموزش ذکر شده.
Printable View
سلام دوستان.
توی خود کیس اون قسمتی که مادربرد رو نصب میکنید نوشته توی کدوم سوراخ ها با جای پیچ بزارید.4 تا اشکالی نداره 2 تا نباشه کشگلی پیش نمیاد.
این نکات در آموزش ذکر شده.
آقا دستتون درد نکنه واقعا من خیلی وقت بود دنبال چنین چیزی برا آموزش اسمبل کردن میگشتم مرسی
می تونید این فایل Amoozesh_Assemble.rar رو بی زحمت یه جای دیگه اپلود کنید ؟ فایل پاک شده ، یه دور چک کنید . یه جا مثل این4shared.com یا zippyshare.com اپلودشون کنید ، بی زحمت :)نقل قول:
در حال آپلود...
این که یه سیستم باید ست باشه میشه بیشتر توضیح بدین.میخوام سیستمم رو خودم به سلیقه خودم ببندم.ولی چه چیزایی باعث ست شدن میشه؟
ببینید دوست عزیز ست شدم من درست نفهمیدم منظورتون چیه.
ولی فکر کنم منظورتون اینه
قطعاتی که میخرید باید با مادربرد جو در بیاد . مثلا سی پی یو AMD باشه بادی مادر بدر AMD بگیرید یا اینتل باشه هم همینطور.بعد باز باید به سوکت سی پی یو توجه کرد AM3+ باشه باید مادربدری گرفت که سوکتش AM3+ باشه . 1155 باشه باید مادربرد سوکتش Intel 1155 باشه.
یا رم.DDR3 باشه مادربرد هم باید سوکت رمش DDr3 باشه.
اگه سوالی هست بگم
------------------------------------
+
فعلا نتم خرابه ببینم چی میشه تا آپلود میکنم
ممنون.بله.منظورم از ست همین مچ بودن و هماهنگی بین تمام قطعاته.نقل قول:
پس کافیه یه مادر برد خوب انتخاب کنم بعد بر اساس اون قطعات دیگرو انتخاب کنم؟باید به مشخصات مادربرد که تو سایت سازنده وجود داره توجه کنم؟
نه شما اول قطعات رو انتخاب میکنی بعد مادربرد مناسب میگیری ... مثلا برای رندر و طاحی و 3d max و ادیت باید سی پی یو خوب باشه-برای بازی کارت گرافیک بعدا یه مادربرد خوب انتخاب میکینید...نقل قول:
پس کافیه یه مادر برد خوب انتخاب کنم بعد بر اساس اون قطعات دیگرو انتخاب کنم؟
شما یه تاپیک بزن بگو چقدر بودجه داری و چه کاربدری داری.دوستان و من راهنمایی میکنن...
راستی منظور از
Intel® Socket 1155 for 3rd/2nd Generation Processors
و
Intel® Socket 2011 for 2nd Generation Core™ i7 Processors
چیه؟
دومی با اینکه 2011 هست ولی فقط 2nd هستش ولی اولی که قدیمیتره هم 2nd هم 3rd هست؟
منظورشون چیه؟
دوست عزیز سروی Sandy Bridge اینتل نسل دوم یا 2nd Generation حساب میشن.سوکت 2011 هم مربوط به Sandy Bridge هست.
ولی در سوکت 1155 نسل سومی به نام Ivy Bridge هست که جدید تره
ممنونم.خیلی خوب جواب میدید.ببخشیدا ولی آخه با این که 2011 جدیدتره و باید از نسل دوم و نسل سوم پشتیبانی کنه فقط از نسل دوم پشتیبانی میکنه ولی اون یکی که یه خورده قدیمی تره از دوتاش پشتیبانی میکنه.نقل قول:
سوکت 2011 مال asus rampage iv exterme
سوکت 1155 مال asus p8z77 deluxe
الان آخه باید اونی که دوتا نسلو ساپورت میکنه گرونتر باشه.ولی اونی که فقط نسل دومو ساپورت میکنه گرونتره.من که سردرگم شدم و دلیلشو نمیدونم :41:
ببینید سوکت 2011 جزو Sandy Bridge هست.Ivy Bridge بعد از سوکت 2011 اومده.
منظورتون از پشتیبانی کردن،مادربرده؟
اگه آره که اصلا شکل سوکت 1155 با 2011 فرق داره... به همین دلیل پشتیبانی نمیشه.همین طور چیپست هم در این موضوع دخیل هست.
بله.مادربرده.شاید من اشتباه میکنم.سوکت 2011 یعنی مال سال 2011 یا مدلشه؟2011 ساله؟نقل قول:
الان شما کدومو بیشتر پیشنهاد میدید از اون دو مدل؟
در ضمینه گیمینگ باشه.و بودجه هم مهم نیست
با سلامنقل قول:
2011 اسم سوکت هست که جایگزین 1366 معماری نهالم شد و در سطح high end هست به نظر من شما از سری ivy bridge انتخاب کنید
مشکل من اینه که به سختی پول قطعات کیسو جور کردم.و نمیخوام چند سال دیگه دوباره هزینه کنم.میخوام یه مادربردی باشه که اگه 7 یا 8 سال دیگه خواستم چها رتا رم و یه سی پی یو دیگه بهش اضافه کنم از نسل جدیدتر واسم مشکلی پیش نیاد.نیام باز دوباره مادربرد بگیرم.خلاصه عمری باشه.
کدوم مادربرد این مشخصاتو داره؟
من قیمت های جدید دستم نیست ولی قبل از دلار 2000 تومن ارزون ترین مدل 2011 قیمتش 900.000 بود.الان بالای 1.5 باید باشه فقط واسه سی پی یو.یه کارت همون قدر هم لازم دارم برای گیم که 3-4 سال ارتقا نخواد...
به نظر من Ivy برای شما خیلی بهتره.سوکت 2011 خیلی گرونه و قدرتش رو فعلا بازی ها نمیتونن به طور کامل استفاده کنن
داداش شما سوپر پی سی هم نگیری 4 سال دیگه چنان قدیمی میشه که نگو:n28:نقل قول:
همینش بده که همش باید در حال ارتقا دادن باشی :n03:نقل قول:
سلام دوستان.از اونجایی که همه چی گرون شده حسابی من نمیتونم یه سیستم مدل بالا رو یه دفعه بگیرم و مجبورم جدا جدا بگیرم قطعاتو.
من میخوام یه سیستم خیلی قوی ببندم که هم مخصوص گیم باشه هم نمایش فیلمهای سه بعدی بصورت واقعی.
همونجور که مانیتور باید 120 هرتز باشه و قابلیت سه بعدی داشته باشه.آیا قطعات دیگه ای هم باید مدل خاصی باشه؟لطفا بگید چه مشخصاتی باید داشته باشه.
ممنون از شما
:n16:
سلام دوستان
من امروز یه سری قطعات گرفتم و خودم اسمبل کردم. ولی وقتی دکمه power کیس رو میزنم یه لحظه برق میاد توش و میره (فقط 1ثانیه). یعنی چراغ پاور یه لحظه روشن میشه و سریع خاموش میشه. مشکل از چیه؟
میشه از آپدیت نبودن بایوس باشه؟!
قطعات:
main: asus p8b75b
cpu: core i3 2120
power: 470wat acbell
ram: 4gig 1600 corsair
hdd: 1t seagest
گرافیکم فعلا از آنبرد همین استفاده میکنم...
اینو چک کن:نقل قول:
دوستان یک نکته ای رو بگم برای کسانی که اولین باره سیستم اسمبل میکنن
اون نکته این هست که مادربورد رو باید با پایه های زردش ببندین نه اینکه فقط پیچ ببندین.اگر این کارو کنید احتمال دارد مادروبردتون بسوزه.
برای من هم همین موضوع پیش اومد ولی نسوخت یعنی با پیچ بستم بعد از بستن قطعات وقتی میومدم دکمه ی پاور کیس رو میزدم سریع خاموش میشد!!
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی مادربورد رو روی پایه بستم. بار اولم نیست سیستم میبندم قبلا 3-4تایی بستم ولی این مشکل نبوده...
امروز گفتم شاید مشکل از دکمه ی پاور کیس هست. دکمه رو 5ثانیه روشن نگه داشتم که پاور ترکید :18: دود بلند شد ازش :n28: نمیدونم چیکار کنم (140تومن پول پاور بود) حالا خدا کنه به بقیه قطعات آسیب نرسونده باشه. گفتم دیگه تا بعد تعطیلیها صبر کنم ببرم بیرون نشون بدم... اینم از شانس ما... :45:
خب پس مشکل پاور بوده یا مشکل اتصالی درون پاور یا بیرون مثلا سیم ها که به بدنه ی کیس گرفته باشن و اتصال کوتاه ایجاد کنن.
شما حتما ببرید بیرون بگید با یه پاور دیگه تست کنن اناشالله به قطعات آسیب نریسه باشه
با یه پاور دیگه تست کردم ولی بازم همونجوریه... مادربوردو میدم نمایندگی. از یکی هم پرسیدم همین مشکل رو داشته ولی دیگه مثل من خازن پاورو نسوزونده... :n27: گفت مادر برد رو داده نمایندگی بایوسش رو آپدیت کرده درست شده. مثل اینکه سی پی یو قدیمیتر میندازن روش بعد که سیستم اومد بالا بایوس رو آپدیت میکنن.نقل قول:
ممنون از جواتون
پردازنده های جدید اینتل مسوم به هسول با شماره شناسه 47xx به بالا هم اومد ولی هنوز اندر خم یه سیستم هستیم....
دلار که اومد پایین مگه آرزوی داشتن یه سیستم چقد میتونه گرون باشه...!
به قول اون دوستمون که امضاش نوشته بود
یاد گذشته شاد باد...
اشکال نداره منم خیلی صبر کردم که سیستم i3 که دارم رو بگیرم :D
سلام
امکان اپلود آموزشها در اپلود سنتر دیگه ای هست ؟
"همه ی آموزش ها در یک لینک" اعتبارشون تموم شده بقیه هم محدودیت زمانی دارن .
توی این هفته اصلا نمیتونم آپ کنم توی هفته یبعدی آپ میکنم البته شاید شد کردم
سلام
من خیلی دنبال آموزش کلی (Amoozesh_Assemble.rar) بودم. اما نتونستم دانلودشون کنم.
اگه لطف کنید تو یه آپلودسنتر خوب و Resume دار مثل rodfile یا uploadbaz یا hipfile ...... آپش کنید خیلی ممنون میشم.
منتظرم
دم شما گرم :»
چشم در روز های آتی آپلود خواهم کرد
سلام ، اگه تونستید همه آموزش ها در یک لینک رو تو یه جای دیگه آپ کنید.
ممنون :n16:
دوستان لطفا یکی دوتا جای خوب معرفی کنید من آپ کنم
این لینک تورنت.
سرعت آپلودم پایینه متاسفانه .پس یه شب تا صبح بزارید دانلود بشه و لطفا SEED کنید
[HTML]http://www.rodfile.com/2a54kev074i6[/HTML]
دوست من اگه بتونی تو مدیافایر یاهیپ فایل یا آپلودباز یا هرجای دیگه آپ کنی ممنونت می شیم، لینک تورنتت صفر سرعتش!!نقل قول:
باشه این کار رو میکنم...
در ضمن دیروز و پری روز Seed نمیکردم الان ارم سید میکنم
شاه شاهان خوب خوبان لینک ما را در بیاب:n02:
شما لینک رو بذار
روی exprees leech
همه راضین ازش
هم مستقیمه هم سرعت مناسبه
دوستان در این آموزش قسمت AMD کار خودمه.
ولی قسمت اینتل کار یه نفر تو یوتیوب !
تا آخر هفته صبر کنید آموزش اینتل رو خودم میزارم.
تشکر برای زحمتی که می کشید
لطفا بعد از این که آموزش های کامل رو قرار دادید ، یک جای مناسب آپلود کنید ( همه آموزش ها در یک فایل باشه بهتره )
سلام دوست عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
داداش ما هنوز منتظریما !!! خیلی وقته :n27:
اگه یه جای تمیز و بی دردسر آپش کنی 3پاسگزارت میشیم