جناب ALT3RNA فرمودين اتود خوب در سايزهاي گوناگون هست كدوم سايزش رو استفاده كردين و مناسب ميدونين؟تيك مگ كه فرقي با مداد نداره تسلط به مداد راحتتره تا تيك مگ!:11:
Printable View
جناب ALT3RNA فرمودين اتود خوب در سايزهاي گوناگون هست كدوم سايزش رو استفاده كردين و مناسب ميدونين؟تيك مگ كه فرقي با مداد نداره تسلط به مداد راحتتره تا تيك مگ!:11:
ایشالله نتیجه بیاد ببینیم در حدی هست که بالا منبر برم :31: اون موقع در حد توانم کمک میکنم ( همونطور که پارسالیا مارو یاری فرمودن :) )
ولی پیگیر این تاپیک هستم
ALt3rnA و M A M M U T عزیز ممنونم بابت جواب های کاملتون
دستت درد نکنه ، منتظرم ! : دینقل قول:
18. گروه هاي جدول تناوبي رو به روش رمزي حفظ کنم خوبه ؟ ( مثلا : هلينا کرباسي فر واسه گروه اول ! ) سر کنکور قاطي نميکنم ؟
نه نمیکنی ! بت یه پیغام خصوصی میدم چند تا رمز خوب میدم که لازم نشه زیاد حفظ کنی
مدرسمون اجباریه ! نمیدونم والا ، زمان زیاده ... !! از الان تا آخر اسفند 6 روز تو هفته مدرسه داریم ، اونم تا ساعت 2 ، بعد از عید هم جلسه های تست زنی !! فکر کنم بتونن تموم کنن آخه همه ی این دبیرا کلاس کنکور ( تو موسسه های مختلف ) دارن و گفتن مثل سالای قبل تا عید درس رو تموم میکنیم ، حالا شاید با کیفیت کمتر ! ولی به هر حال به نظرم اگه درس هر روز رو همون روز بخونم میتونم جمع و جور کنمنقل قول:
تیزهوشانی؟؟؟ ای کاش تابستون مدرسه نمی رفتی.... ما مدرسه رفتیم گل رفت سرمون.... دبیرا میخوان زود تر درس رو تمام کنن...مثلا قبل از عید در حالی که عما قبل از عید درسا تمام نمیشه....
خـــوشحال شدم بچه ها ، امیدوارم سال دیگه هممون دانشگاهی که میخوایم قبول شده باشیــــم ، من شاید هفته ای یکی دوباره ، یا بعد هر آزمون قلمچی بیام یه سری بزنم ، کلا دیگه پی سی و یاهو و فیسبوک و بازی آنلاین و همه چی تعطیل ! مثل پارسال بعد هر آزمون قلمچی میام نت یکی دو تا فیلم میبینم ( واقعا این فیلم ها لذت بخش میشن ) بعد میرم تا 2 هفته دیگه
خـــــــــداحافـــظ ، برای من و بقیه دوستام دعا کنین
من تجربیم:دی جدا چرا تجربی ها کمتر میان تو فوروم و اینجور چیزا؟؟؟ البته من تو دوستام قضیه برعکسه بیشتر تجربیا میان اینترنت ولی مثل این که دوستان من نرمال نیستن:دینقل قول:
دین و زندگی یه جوریه...بعضی جاهاباید کلیت رو یاد بگیرید و بعضی جاها باید کلمه ها رو حفظ کنید.... ببین توضیحش خیلی سخته.... وایسا یه مثال بزنم.... شما زیست رو باید خط به خط بخونی و دینی رو لازم نیست مثل زیست بخونی.... دینی یه جاهایی داره که در 90 درصد مواقع از اونجا ها سوال میاد...مثلا تو دینی دو (البته اگه کتاب تغییر نکرده باشه) یه سخن پیامبر هست در مورد فردوس و درجات بهشت...شما باید این قسمت رو بلد باشی... اما بقیه ی قسمتهاش مثل این که مرد و زن در بهشت چگونه هستن رو لازم نیست بلد باشی.... بهترین کار در دینی و زندگی اینه که یه مجموعه تست که میزینی بعدش ببیننی تست ها از کدوم قسمت کتاب اومده اون ها علامت بزن...بعد از یه مدت میبینی که نصف کتاب حذف شده و فقط بخشی از کتاب مونده که بخونی....
با قاطعیت میگم که باید حفظ باشی....حفظه حفظه حفظ!!!
در مورد تخت سیاه کار درستی کرده و اونا رو لازم نیست که حفظ کنی....حتی قرن ها هم به کارت نمیاد....اما بیکار بودی حفظ کن بد نیست...
ببین ادبیات پایداری و درآمد ها و اینجور چیز ها خیلی بعیده که بیاد گرچه امسال اومد:دی اما ببین حفظ کردن اون همه چیز خیلی بیخود به نظر میرسه.....دو تا راه هست:یا این که بشینی وقت بزاری و اون ها رو حفظ کنی و حداکثر یه سوال بیاد اون وقت اگه یادت مونده باشه و بتونی جواب بدی.... یا اینکه نخونیش و شاید بیاد شاید نیاد.... کدوم بهتره؟؟؟ در ضمن پیشنهاد میکنم زیاد به ادبیات دل نبند.... بالای 75 زدن تو ادبیات خیلی کار داره........
متن فیزیک لازم نیست...یعنی مثله شیمی نیست... فیزیک یه سری مسائله کلیشیه ای داره که دبیراتون بهتون میگه همون رو حفظ باشین کافیه....
موفق باشی....
من اول حل میکردم آخر آزمون تو پاسخ نامه وارد میکردم واسه همین 5 دهم استفاده میکردمنقل قول:
جناب ALT3RNA فرمودين اتود خوب در سايزهاي گوناگون هست كدوم سايزش رو استفاده كردين و مناسب ميدونين؟تيك مگ كه فرقي با مداد نداره تسلط به مداد راحتتره تا تيك مگ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخواید هم زمان پر کنید شاید بهتر باشه 9 دهم بگیرید
مارک فابر کستل هم توصیه میشه
تا حالا تجربي از نزديك نديده بودم اينجا ..خوبي شما ؟ :31: حالا كه تجربي پيدا كردم بذا سوال تخصصي بپرسمنقل قول:
اول اينكه من كي ميرسم تست هاي تركيبي كه بيشتر تستاي كنكورن رو بزنم ؟ يعني تا هر سه سال رو تموم كنم ؟يعني اون آخرا ؟ يه كم دير نميشه /؟ در مورد ژنتيك مندلي خيلي سبز به نظرت 400 صفحه واس 4 تا تست زياد و وقت گير نيست ؟ (هر وقت ميخوام بخونمش حجمشو ميبينم يه حس بدي بم دست ميده :27: )
2. زمين شناسي رو خوندني شما ؟ :31: اگه اره كتاب تست چي پيشنهاد ميكني ؟ اكثرا پشمكي اند كتاباي تو بازار ...
3. من از هندسه هيچي نميفهمم ..به نظرت درسته كه خير اين 4 تا تست رو بخورم و وقتش رو به جاش بذارم رو رياضي 3 و عمومي ...؟
ديگه ببخشيد سوالا زياد شد ...تشكر ميشه :12:
دوستان کسی این زیرگروه ها رو به من توضیح می ده؟
من رشته ی مورد علاقم مهندسی شیمی هست،کسی ضریب های درسا تو کنکور رو برا این رشته رو می دونه؟
دوستان منم از امروز حسابی گرم شدم.۲ روزه ۳۵۰ تایی تست زدم
خوبم مرسی. 1-اون آخرا یه روش داریم به اسم سه روز یک بار که اگه انجامش بدی فوق العاده موثره.... برای همین پیشنهادم این هست که فعلا تست های 5 سال اخیر رو نزن... البته اگه یه کتاب خریدی اتفاقی یه تستی توش بود عیب نداره اما مثلا نشین امروز یه کنکور رو جواب بده....برای پنج سال اخیر خیالت راحت اون آخرا می رسی(یک ماه آخر) اما الآن شما کتاب سبز رو بگیر هم ترکیبی داره هم تست کنکور قبل از 85 داره .در مورد ژنتیک مندلی خدا وکیل کتابی خیلی خوبیه به ویژه برا الآن شما که تابستانه.... حجمش هم چیزی نیست...باور کن من اون رو تو یک ماه آخر خوندم:دی البته نه همش رو 6 تا 7 فصلش.به قطرش نگاه نکن.پفکه:دی توی زیست شناسی یک سوال هم ارزش داره.... چه برسه به چهار تا....نقل قول:
2-زمین نخوندم.بستگی به خودت داره...اگه دارو میخوای بخون اگه نمیخوای خوتندش منطقی نیست.... کتاب تو بازار هم کتاب فوق العاده نیست.... من دست بچه ها نشر دریافت میدیدم... ولی همون کتاب رو بخون کافیه....
3-بنده اصلا ریاضیم خوب نبود و تو کنکور هم شاید حوالی 50 بزنم و چهارتای هندسه رو نزدم.... از قول جناب عسلی(مولف حسابان کتاب سبز) میگفت که اساسا از چهار تا سوال دانش آموزان خیلی زرنگ به زور سه تاش رو حل میکنن....حتی بچه های ریاضی هم هندسه ی 1 براشون سخت تر از هندسه دو هست....پیشنهادم اینه....شما این تابستون یک دور هندسه رو بخون حالا اون آخرا اگه وقت شد اون آخرا (اسفند مثلا)کاملش میکنی اگر هم نشد که چیزی از دست ندادی....چون ممکنه تو کنکور یه سوال آبکی بیاد..
خـــب ,
طرح کنکور مدرسه ی ما هم فردا شروع میشه . طبعا" حضورم اینجا کمرنگ یا بی رنگ میشه ...
برای همه دوستان گل آرزوی موفقیت دارم :40:
فعــــــلا" بــای :- اچ
تاپیک واسه من شده منبع غم و غصه بخدا
میام اینجا همه در حال سوال کردن در مورد چطور خوندن هستن ولی خودم اصلا تاحالا لایه کتابو هم باز نکردم
اصلا تاحالا عادت نکردم به خوندن واسه تست و آزمون...اصلا تاحالا کتاب کمک آموزشی نخریدم حتی یه دونه:44:
ترو خدا کمک کنین میخوام شروع کنم ولی نه کتاب تست دارم نه هــــــــــیچـــــی
این مدرسه ی کوفتی هم طرح کنکور نذاشته
فردا هم میرم این کانون رو ثبت نام کنم برای اولین بار...یعنی اولین بارمه که میرم این جور جاها:دی
حالا من چطور بخونم...از کجا شروع کنم ... چطور بخونم
این اینترنت هم بد دردی شده...اصلا نمیشه بلند شم از پاش...من احمق تازه بازی دانلود کردم
یه راهنمایی بکنین بخدا ثواب داره
چقد نوشتی ؟!!!!! انقد وسواسی نباش دیگه ، اگه سوالی داشتی بهم اس بده البته در حد یکی دو تا:31:نقل قول:
اگه خیلی به اینترنت و کامپیوتر عادت کردی ، این یه سالو جمعش کن که به نفعته . اگرم میتونی خودتو کنترل کنی که هیچی . مثلا من نه کامپیوترو جمع کردم نه اینترنتو قطع :31:نقل قول:
واسه تست زدن و کتاب کمک آموزشی خوندن اصلا عجله نکن ! فک نکنم تا حالا کتاب درسی و جزوه هاتو کامل و دقیق خونده باشی اگر هم جزوه ی خوبی نداری . از دوستات بگیر یا اینکه اینجا سوال کن تا یه کتاب خوب بهت معرفی کنن
حتما دفتر برنامه ریزی استفاده کن که واسه شروع بسیار ضروریه ، زیاد اسمش هم مهم نیست من خودم قلم چی استفاده میکردم همه تقریبا یکین ...
برنامه ریزی هم داشته باش اما نه خیلی بلند پروازانه باشه نه خیلی خودتو دست کم بگیر ... سجاد از همه بهتر سجادو میشناسه ( اسمت سجاده دیگه نه ؟:31:)
واسه اینکه " تاپیک منبع غم و غصه" نشه واست هر چه زودتر سوالاتو بپرس و برو خونتون دیگه اینجا هم نیا :31: کاری هم با بقیه نداشته باش این از همه چی مهم تره ، تو کار خودتو بکن .
مدرسه ی ما هم طرح کنکور نداشت البته یه چند تا کلاس مسخره داشت که من شرکت نمیکردم ، کلا این جور چیزا حاشیه است .
بازم سوال داشتی بپرس
دوست عزيز من خودم چندان پر تجربه نيستم فقط سعي ميكنم تا اون جايي كه در توانمه يه سري مطالب رو بگمنقل قول:
اولا غصه نخور همش 2 هفتست نخوندي و بنظرم چندان هم عقب نيستي!!(منم تا همين لحظه كاري نكردم)
در مورد اينترنت و اينا كه بنظرم هر چه زودتر تعطيلش كني بهتره
در مورد كتابا اون هايي كه بنظر من خوبن رو ميگم
ادبيات:به نظرم كتاب هاي هامون سبطي (نشر دريافت) عالين همشون يعني بنظرم همه كتاباي دريافت رو كه در زمينه ادبيات منتشر شده بگير ضرر نميكني براي اطلاعات بيشتر و نحوه خوندن ادبيات و همه مواد مربوط به ادبيات هم ميتوني به سايت انتشارات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كني و اگر به قسمت تست هاي دوره اي بري يه برنامه پيشنهادي هم براي خوندن ادبيات داده كه بنظرم خوبه!! حالا هر جور كه راحت تري ...!
در مورد عربي بگم كه من تو عربي صفر كلوين ام!! و شايد هيچي نگم بهتره ولي شنيدم كه كتاب بانك تست خيلي سبز خوبه و همچنين كتاب جامع عربي تخته سياه!
در مورد ديني هم فعلن كتاب درسي رو بخوني بهتره چون كه بايد صبر كني تا مهر حداقل كه كتاباي ويرايش جديد منطبق با تغييرات ديني بياد در اين زمينه هم پيشنهاد شده كه حتما يك كتاب ايات و روايات بگيري حالا گاج و يا ...
در مورد زبان هم كتاب شهاب اناري انتشارات مبتكران تعريف ازش زياده و همچنين زبان جامع خيلي سبز حالا اينم به انتخاب خودت كه كدومو بگيري.اگر هم در زمينه درك مطلب هاي زبان ضعف داري باز هم كتاب درك متن مبتكران و يا ريدينگ خيلي سبز و .... پيشنهاد شده
در مورد حسابان به نظرم نشر الگو انقد خوب كار كرده كه اصلا نميدونم چجوري ازش تعريف كنم!!(البته بعضي ها ميگن كه تو سال كنكور روي رياضي پايه زياد وقت نذاريم چون كه وقت تلف كردنه و ميگن كه يه كتاب رياضي پايه بگيريد و فقط همونو بزنيد يعني حسابان و رياضي 2 و ... همه با هم مثل كتاب رياضي پايه فار و يا ....كه اينم بستگي به خودت داره)
در مورد ديف و گسسته و هندسه تحليلي هم من چون تجربه نداشتم تا الان شرمنده ام
در مورد فيزيگ پايه تعريف از گاج سفيد زياده البته اگر ميخواي وقت بيشتري بذاري فيزيك 3 خيلي سبز و يا رمزينه هم توصيه شده
در مورد شيمي هم يا خيلي سبز يا مبتكران !
كلام اخر اينكه پيشنهاد ميكنم تو تابستون بيشتر پايه بخوني چون خيلي مهمه!! و بخصوص در مورد شيمي خيلي پايه بخون حتي تو طول سال هم از پايه غافل نشو چون كه سهمشون تو كنكور خيلي زياده و حجمشون هم نسبت به شيمي پيش كمتره!!
موفق باشي
میتونم کنترل کنمنقل قول:
اگه خیلی به اینترنت و کامپیوتر عادت کردی ، این یه سالو جمعش کن که به نفعته . اگرم میتونی خودتو کنترل کنی که هیچی . مثلا من نه کامپیوترو جمع کردم نه اینترنتو قطع
توی ازمون هاش ثبت نام کنم خودشون دفترچه میدن؟نقل قول:
حتما دفتر برنامه ریزی استفاده کن که واسه شروع بسیار ضروریه ، زیاد اسمش هم مهم نیست من خودم قلم چی استفاده میکردم همه تقریبا یکین ...
تا الان هیچی هیچی نخوندم...1هفته اول میخواستم تغییر رشته بدم به تجربی...یکم زیست خوندم و بعدش ولش کردم(پشیمون شدم):دی:دینقل قول:
واسه تست زدن و کتاب کمک آموزشی خوندن اصلا عجله نکن ! فک نکنم تا حالا کتاب درسی و جزوه هاتو کامل و دقیق خونده باشی اگر هم جزوه ی خوبی نداری . از دوستات بگیر یا اینکه اینجا سوال کن تا یه کتاب خوب بهت معرفی کنن
جزوه هام بد نیست.......میتونم بخونم...ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و چقدر بخونم:|
بله سجاد هستم:دینقل قول:
برنامه ریزی هم داشته باش اما نه خیلی بلند پروازانه باشه نه خیلی خودتو دست کم بگیر ... سجاد از همه بهتر سجادو میشناسه ( اسمت سجاده دیگه نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دقیقا مشکل من همین برنامه ریزیه...اصلا نمیدونم چطور بخونم...این دفترچه برنامه ریزی که گفتی میتونه منو راهنمایی کنه؟
مدرسه ما هم دقیقا چند تا کلاس گذاشته که کنکوری درس میدن سال سوم رو...جمعیت کلاس هاش هم زیاده فکر کنم...10الی20 نفرو داره هر کدوم...به نظرت برم کلاس ها رو؟نقل قول:
مدرسه ی ما هم طرح کنکور نداشت البته یه چند تا کلاس مسخره داشت که من شرکت نمیکردم ، کلا این جور چیزا حاشیه است .
هدفون جان دمت گرم ایشاللا عروسیت جبران کنم:دی
آره فک کنم بعد ثبت نام خودشون یه دفتر برنامه ریزی بهت میدن
از اول شروع کن از همونجایی که برنامه قلم چی شروع میکنه ، کتاب و جزوه هاتو بخون بعد اینکه به یه تسلط نسبی رسیدی تست بزن
برنامه ریزی هم یواش یواش دستت میاد ، دو سه هفته که دفتر برنامه ریزی رو پر کنی خودت راه میفتی . الان من هر چی بگم گیج تر میشی
رفتن یا نرفتن به کلاس هم بستگی به خودت داره . به نظرم اون درسهایی که فک میکنی خودت نمیتونی بخونی رو برو ... اما یادت باشه کلاس رفتن نمیتونه جایگزین مطالعه درسی خودت بشه حتی اگه کلاس تک نفری باشه
هدفون جان خودت تابستون چقدر خوندی؟
والا من در روز خیلی نمیتونم بخونم...چون بسیار زیاد خسته میشم و مطالب یادم میره...شاید بخاطر اینه که عادت نکردم
در روز 5ساعت کافیه؟ مثلا من روزی 5ساعت بخونم بعد بیام پای کامپیوتر اشکالی پیش نمیاد؟:20:
زیست رو هفته اول حدودا روزی 6ساعت میخوندم...بعضی روزا 8ساعت بعضی روزا هم 5
یه سوال دیگه...منابع کنکور دقیقا کدوم کتابا هستن؟یعنی منظورم اینه که مثلا زبان فارسی سال اول میاد یا نه و.... . یه لینکی چیزی بدین ممنون میشم
سلام خدمت دوستاننقل قول:
رفیق ببین اصلا مهم نیست که شما روزی چند ساعت درس میخونی , مهم اینه که چند درصد از مطلبی که خوندی رو تونستی بفهمی ,
من یه دوستی داشتم تقریبا 3 برابر من درس می خوند ولی رتبه ـش تقریبا 2 برابر من میشد تو آزمون ها , گرفتی موضوع رو؟ نگاه کن ببین یاد گرفتی یا نه
نکته ی بعدی اینه که حواست باشه خوندن برای کنکور یه فرآیندی هست که شما باید تو طولانی مدت انجامش بدی , باید یه جور شرایط فکری و روحی و بدنی تو تنظیم کنی که کم نیاری
خیلیا روزای اول 7 - 8 ساعت می خونن اما بعد عید ول می کنن
یه کلام خودتو خسته نکن و کاری نکن که زده بشی
سعی کن حتما جایی رو گیر بیاری که هر هفته ازت آزمون بگیره , فاصله ی بین آزمون های قلم چی زیاده , خوبی ک.تاهی فاصله آزمون ها اینه که یکم هم درس بخونی رتبه ـت جابجا میشه و خیلی روحیه میگیری و نمیذاره شل بشی
به خاطراینه که عادت نکردی ، یهو که نمیشه با 10 12 ساعت شروع کنی ...نقل قول:
نه کافی نیست ، اگه بتونی بیشتر بخونی کافی نیست .
بعد 5 ساعت بیای پای کامپیوتر ؟!!؟! خسته نباشی واقعا :31: تو الان داری اینجوری میگی 4 ماه دیگه پیش خودت فک میکنی " خوب اول بشینم پای کامپیوتر بازی کنم بعدش میام 5 ساعتمو میخونم" اصلا و ابدا اینکارو نکن . تو باید سعی کنی این اعتیادی که به کامپیوتر داری رو از بین ببری ، به نظرم جمع کن سیستمتو.
این منابع کنکور 91 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی خودمم توی تابستون حدود 8 -12 ساعت میخوندم .
شما اول مشخص کن هدفت چیه ! اگه دانشگاه شهر خودتونو میخوای احتمالا کافی باشهنقل قول:
در روز 5ساعت کافیه؟ مثلا من روزی 5ساعت بخونم بعد بیام پای کامپیوتر اشکالی پیش نمیاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی واسه تهران و اصفهان باید خیلی بیشتر ازین حرفا مایه بزاری !
کامپیوتر رو هم جمع کن کامل !
اتفاقا نمیدونم چمه ولی حس درس خوندن اومده سراغم:دی
دوست دارم این درسای سال های پیش رو بخونم کامل
فردا رو پای کامپیوتر نمیرم ببینم میتونم دووم بیارم یانه
تو روحت بیل گیتز چیه این ساختی اخه:دی
فردا هم میرم ثبت نام قلمچی...یه سری هم به مدرسه میزنم:-"
مرسی
کمک کردین:X
نقل قول:
من راستش میخوام ملی کرمانشاه قبول بشم...رشته کامپیوتر
کامیوتر رو هم فکرشو کردم...یا جمعش میکنم یا یه کاریش میکنم:دی
پیش به سوی درس:دی
درود دوستان كنكوري 92
پارسال خودم اين موقع ها ( البته يه 20 روز قبل ترش ) مثل خر در گل مانده بودم چه كار بكنم ، چطوري بخونم ، چي بخونم
اين پست احتمال خونده شدنش كم چون صفحه ي 6
يه مطلبي پارسال خوندم توي تاپيك مشابه كه ، كسايي كه ميان راهنمايي ميدن ممكن يه سري هدف هاي ديگه اي داشته باشن و حواستون باشه كه طرف رو نميشناسيد و ميتونه گمراهتون كنه ، حتي من ! فقط روش فكر كنيد و سبك و سنگينش كنيد
خب
تابستون براي من ميتونم بگم اثر خيلي كمي داشت چون اولا هر چي بخوني يادت خواهد رفت ، منابعي كه استفاده ميكردم اصلا خوب نبودند ، بلد نبودم چطور بخونم و مطمئن باشيد براي شما ، چه كم چه زياد اين افتاق ميوفته
دوم اينكه ، اگر توانايي تفكر براي خودتون رو داريد و ميتونيد از مغزتون استفاده كنيد اصلا و ابدا پيش مشاور و پشتيبان و اين افراد نريد ، اولا پولتون رو آتيش ميزنيد ، 2 وقت 3 زياد حاليشون نيست و فقط و فقط ايده آل گرا اند
سوم ، اگر تصميم هاي " انقلاب " بگيريد ، مطمئن باشيد يعني شك نكنيد دير يا زود ميبريد ، تصميم انقلابي مثل اينكه ، من موبايلم رو يك سال خاموش ميكنم ، يك سال بيرون نميرم ، يك سال مهموني ، الينترنت نميام و از اين جور ، من خودم بعد عيد گفتم ديگه اينترنت شب ها نميام ، بعد 10 روز باز مغز خوردم زمين ، و از آن به بعد آمدم ولي شبانه روز كمتر از 15 دقيقه
تا ميتونيد كلاس نريد چون توي پاييز و زمستون " گندش در مي آيد " ، اون موقع است كه خسته ميشيد ، حوصله ي هيچ معلمي رو نداريد و منتظريد كه كلاس تموم شه ، من فقط يك كلاي ديف رفتم كه واقعا عالي بود با اين وجود همين حسي كه گفتم رو در آن فصل ها پيدا كردم
پنجم ، اگر توانايي مغزي در خودتون ميبينيد كه به سوالات تخصصي پاسخ بديد ، شك نكيد وقتتون رو بيشتر ( وقتي بين يك درس عمومي و اختصاصي شك داريد كه كدوم رو بخونيد ) صرف اختصاصي كنيد چون ضريب ها و واحد هاي اين درسا باعث ميشند تاثير خيلي بيشتري تو ترازتون داشته باشند ( اين يه كم نظر شخصي ، پس در موردش تحقيق كنيد )
اين رو شك نكنيد كه ميتونيد فيزيك و شيمي رو خودتون با كتاب بخونيد ، يه كم وقت بيشتري ميبره ولي تاثيرش ميتونه از خيلي از كلاسا بيشتر باشه ضمنا همون طور كه گفتم در گير كلاس براي اين 2 درس خودتونو نكنيد
اميدوار باشيد كتاب ديفتون عوض نشه چون براتون خيلي دردسر ايجاد ميشه
من خودم كلا بيخيال 6 تا از 8 تا تست هندسه پايه شدم ، نميدونم فكر كنم تو اين درس خيلي خنگ بودم ، درس نااميد كننده اي هستش ولي تبديل ها ، هندسه فضايي و دايره رو حتما خوب بخونيد
اين مال خيلي بعد ولي حالا ميگم چون فقط همينجا ميتونيد بخونيد ، نزديك كنكور تا ميتونيد همايش كم بريد ، اولا اگه خودتون تونسته باشيد بخونيد ، عملكردتون رو تغيير نميدن ( البته اگه يه كلاس اوكازيون بود بريد حتما ) و اثر بد ترش اين كه خيلي خيلي استرس زاست وقتي اين همه آدم كه رقيبتن رو چند روز قبل كنكور ببيني
من شيمي ها رو كلش رو با مبتكران خوندم ، يه كم پر حرفي كرده ولي منبع خيلي كاملي هستش ( ولي قسمت هاي محاسباتيش به نظر من خوب نيست ) ، فيزيك هاي پيش رو با اتمي ( فيزيك پيش 1 خيلي وسوسه ميشيد كلاس بريد ولي با تمركز اگه اين كتابو بخونيد مشكلتون حل ) ، ديني كتاب رو خوندم البته معلممون تمام پيام آيه ه رو ميگفت ( اين رو نميدونم شما چيكار كنيد ) ، زبان اصلا نخوندم چون قبلا كلاس ميرفتم ، ادبياتم و عربيم خوب نيست پس نظر نميدم ، ديف كتاب معلممون ( انتشارات فكور ) ، تحليلي من اتمي ميخوندم كه كتاب خوبي نيست و همنچنين گسسته ، اول اتمي ميخوندم كه اصلا خوب نيست ، بعد خوشخوان كه خوب بود ولي شنيدم انتشارات فار گسسته اش عالي ، فيزيك پايه من گاچ ميكرو زدم كه اگه بش مسلط باشيد حداقل 80 درصد فيزيك پايه كنكور رو ميزنيد ( 20 درصد براي سوال هاي خفن )
بسه ديگه
تجربيات يه سال بود اين ها
ميدونم خسته شديد از خوندن اين ها ، اميدوارم مفيد باشند
( ميدونم غلط املاي و ويرايشي داره ولي حوصله ي ويرايش ندارم ( ببخشيد ))
سلام دوستان
یه نکته ای هم من میگم
اینکه زیاد کنکور رو غولش نکنین ودرگیر حاشیه نشین...
ببینین یه رابطه خیلی سادست -درس میخونی ---->نتیجه میگیری
زیادی هم وسواس بخرج ندین فقط با عشق بشینین پای کتاباتون.
تابستون بهترین موقع واسه قوی کردن پایست...شما هر چی بخونین به نفعتونه--مطمئن باشین اگه یادتون هم بره با یه مرور ساده میاد تو ذهنتون
خلاصه سعی کنین کتابو قورت بدین...
دقیقا همینه که شما میگی ! من کنکور 91 دادم . قبلش کنکور واسم یک غول بود ! واقعا غول بود ! ولی رفتم سر جلسه ، اینگار امتحان کلاسی بود ! اینقدر همه چی آروم بود !نقل قول:
تو رو خدا از کنکور نترسید هیچی نیست !
رفقا یکی از بچه ها سال سوم دبیرستان امروز کارنامه خود را گرفته است و داده به من تا معدل نهایی ان را حساب بکنم . حالا شما بگویید چگونه باید حساب بکنم در ضمن نگاه بکنید . نمره های نهایی این فرد این هست دین 19 زبان فارسی 15.25 ادبیات فارسی 16.5 عربی 13.75 زبان خارجی 13 فیزیک 11.75 شیمی 13 جبر 11 هندسه 14.25 حسابان 11.5 حالا لطفا نمره نهایی این فرد را به من بگویید تا بهش بگوییم . در ضمن یک سوال دیگر ایشون کارنامه اصلی را گرفته است خوب . زده اند معدل سال 15.10 در صورتی به غیر از این نمره های نهایی نمره کامپیوترش پایانی 19 تاریخ 20 و تربیت بدنی نیز 20 لطفا معدل نهایی ایشون را حساب بکنید و بعد بگویید ایا معدل نهایی ایشون به معدل سالش به نمره های اون سه درس می خورد یا نه برایم خیلی مهم است تا دو روز دیگر باید بهش جواب بدهم در ضمن یک سوال دیگر چرا در کارنامه اصلی دو تا نمره نهایی زده اند . یکی همون جایی که نمرات نوبت دوم است یکی هم کنار درس ها و واحد ها کدام نمره نهایی اصلی است . لطفا بگویید
برو بچه ها سلام امروز دوست ما ما را کچل کرده است امده است تمام درس ها و نمر هایش را در ورد نوشته و اپلود کرده است و برای من ادرس را فرستاده است حالا لطفا دوستان با این معدلی که دوست ما فرستاده است لطفا نمره کل و نمره نهایی ان را به دست بیاورد با تشکر ادرس لینک معدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( توضيح 1 : من طرح کنکور مدرسه شرکت ميکنم ، واسه همه درس ها ، اجباريه و 6 روز تو هفته هست ، به اين موضوع توجه کنيد و به سوال ها جواب بدين ، بعضي از سوال ها وابسته به دونستنه اينه )
توضيح 2 : بعضي از سوال ها به حاشيه رفتن چون سعي کردم هرچي تو ذهنم هست رو بپرسم ، ممنونم ميشم به همه جواب بدين )
1. از جعبه لايتنر استفاده کنم ؟ لامصب خيلي وقت آدم رو ميگيره ، به جاش ميخوام از Tick Eight گاج استفاده کنم براي زبان ، خوبه ؟
سلام جعبه لاینتر هم قدیمی شده هم زمانگیر کتاب تیک ایت هم همون موضوع هست ولی خب ساده و زمانبر هم نیست ....
ولی اصل کارش تکرار تکرار و تکرار هست
2. مداد Tick Mag گاج واسه تست زني خوبه ؟ توصيه ميکنين ؟ در برخی ازمونهای گاج به صورت رایگان میده گاج مداد رو اگر شرکت میکنین خودتون ببینید مفید هست یا نه
3. ديني رو بايد خط به خط حفظ باشم، اما اين حفظ کردن ها باعث نميشه تا سال ديگه موقع کنکور مطالب يادم بره ؟ آخه درسي هست که اگر هم بفهمم بايد همه چيز رو به ترتيب حفظ کنم تا توي تست ها بتونم جواب بدم ، ترتيب حفظ کردن هارو بعد يکي دو ماه فراموش ميکنم ، چيکار کنم ؟ ببینید توصیه من این هست که خیلی فاصله بین خوندن هاتون نباشه در اینصورت تثبیت بیشتر میشه در ذهنتون
و نکته دیگه هم این که یک مطلب رو سعی کنید خو بهونید بعد ازش بگذریر بجای اینکه یک مطلب رو چند بار ودر چند دفعه بخوانبد یکبار بصورت مفهمومی بخونید
بازهم خیلی نگران فراموشی نباشید تا یک حذی از اون طبیعی هست بقیه هم در مرور های بعدی دوباره حفظ میشن
4. زبان 1 و 2 توي کنکور نمياد ؟ لغت ها و قواعدش رو نخونم ؟ زبان اول و دوم دبیرستان جزو منابع کنکور نبوده و نیازی به خوندن قواعد اون هم نیست
ولی در مورد لغات برای تسلط بیشتر ودامنه لغات لازم هست
5. يه معلم عربي داريم که نميخواد درس به درس کار کنه ، فقط ميخواد تجزيه کار کنه ، براي عربي هر جلسه بعد مدرسه بيام خونه از سال اول شروع کنم هر هفته 1 درس رو بخونم و تستاش رو بزنم خوبه ؟ تقريبا 30 هفته طول ميکشه تا تموم شه ( کلا 30 درس عربي داريم ) اگر یک جزوه خوب پیدا کنید میتونه خیلی کمکمتون کنه این روش شما بسیار زمانبر هست ....سعی کنید کل عربی یک رو مثلا در 20 روز تموم کنید .....
6. واسه ادبيات معلممون يه جزوه داره ، پر از شعر و قرابت معنايي و آموزش و تست زبان فارسي هست ، همين کافيه ؟ من يه کتاب قرابت معنايي هامون سبطي دارم ، اون رو هم هرشب 10-15 صفحه بخونم ؟
تو قرابت تست زنی بهترین روش هست
همون خوندن تست هم کمک میکنه من کتاب قرابت نوبل رو پیشنها میدم
7. يه سوال يا يه انتفاد بي ربط ! چرا جديدن همه خودکارا تقلبين ؟ اصلا رنگ نميدن لامصبا ! باید پول زیاد بدید تا رنگش هم زیاد بشه :41:
8. واسه فيزيک پايه ، گاج سفيد گرفتم که تستاش تا سال 85 هست ، همراه با گاج سفيد براي دوم مبتکران و براي سوم رمزينه ميخوام بخونم ، کافيه ؟ ميشه درصد توي کنکور گرفت ؟ با توجه به تغییر سبک کنکور تستهای سالهای اخیر خیلی مهم هستند خصوصا سال قبل
فیزیک گاج هم کتاب خوبی هست ....
9. براي رياضي پايه يه ترتيب خوندن واسه خودم چيدم ميخوام طبق اون بخونم ! معلم رياضي ما 2 تا جزوه داره ، يکي تست يکي آموزش ! ترتيب من اينه : بعد از اينکه تو مدرسه درس گرفتم ، بيام خونه ، بعد : اول جزوه آموزش معلممون رو بخونم ، بعد آموزش انرژي اتمي رو بخونم ( آموزش حسابان ، خيلي روش هاي باحالي داره ) ، بعد تستاي معلممون رو بزنم ، بعد تستاي گاج سفيد حسابان رو بزنم، انقدر کافيه ؟!! احساس ميکنم کمه !
بله ابتدا خوب و مفهمومی بخونید بعد تست
تا اونجایی که من میدونم انرژی اتمی فراتر از کنکور هست
10. من موقع درس خوندن خيلي خم ميشم ، فاصله چشمم با کتاب حدود 10 سانته ، عينکي هم نيستم ، يه وقت عينکي نشم ؟ : دي از الان اصلاح کنید با توجه با ساعات مطالعه ضرر خیلی زیادی داره و ....
11. از الان تست زمان دار لازمه بزنم ؟ يا تستاي آموزشي رو هم با زمان کار کنم ؟ نظر خودم اينه که کلا واسه همه چي زمان بگيرم ! الان شما دارید یاد میگیرید تست زماندار خیر
12. 7-8 تا تست رياضي که ميزنم مغزم ميپوکه ! ديگه ايده هاي جديد به ذهنم نميرسه ! اصلا واقعا ميپوکه ! چيکار کنم ؟ موفقیت در ریاضی کار زیاد میخواد و تست زیاد
13. اين پشتيبان کانونم ميگه همزمان هم برنامه مدرسه رو بخون هم برنامه قلمچي ( با هم متضاد هستن ) ، من اين وسط چيکار کنم ؟ 3 ظهر ميرسم خونه ، وقتي نميمونه واسه اين کارا ! فقط يه برنامه رو ميتونم ببرم جلو
پشتیبان کانون که وظیفش تبلیغ کتابهای کانون هست شما جدی نگیرید... برنامه کانون هم اغلب جلوتر از مدرسه هست .... پس شما با مدرسه جلو برید ....
14. مدرسه از دبيرا تعهد گرفت که توي تابستون فقط پايه درس بدن ، اما اکثر دبيرامون به ما گفتن يه مقداري پيش هم درس ميديم ، واسه چي اين کارو ميکنن ؟!تقویت شما برای پیش
15. تمريناي کتاب فيزيک و هندسه و رياضي و شيمي و ... لازمه بخونم ؟! اصولا بعضي از تمرين ها کاملا جنبه تشريحي دارن ، فقط تست بزنم کافي نيست ؟ اينو دارم ميپرسم چون جديدا مشاورمون هي ميگه : کنکور کتاب محوره برای تست خیر
16. يه سوال تخصصي ! تستاي حسابان گاج سفيد چقدر به کنکور نزديکه ؟ کلا کتاباي گاج سفيد به کنکور نزديکن ؟ مخصوصا کنکور امسال سوال ها ازمون های گاج مفهمومی هستند و خیلی هم مفید
17. من تصميم دارم تا موقع کنکور ، هر روز درس مدرسه رو بخونم و بعدش بيام خونه تست بزنم ، 5 شنبه و جمعه هم واسه تستاي بيشتر تو دروس اختصاصي و رفع اشکال و تکاليف عقب افتاده و اينجور چيزا ، خوبه ؟
18. گروه هاي جدول تناوبي رو به روش رمزي حفظ کنم خوبه ؟ ( مثلا : هلينا کرباسي فر واسه گروه اول ! ) سر کنکور قاطي نميکنم ؟ مهمترینها رو بلد باشید گروه 1و2 وگروه 13 تا 18 البته عنصر اول و دومشون کافی هست اعغلب (بکناف)B-C-N-O-F
19. بخش اعلام کتاب ادبيات فارسي رو هم بايد بخونم ؟ خيلي مزخرفه ! پایان کتاب لغات و کتابهای دانشمندان جزو مهمتریم بخش ادبیات هست
20. بعضي جاها تو تاريخ ادبيات نوشته " سخنان سعدي نغز و دلکش و زيبا و داراي معاني عرفاني و عميق و ... هست " اينارو هم لازمه براي کنکور حفظ کنم ؟ سبک کنکور را ببینید در کنکور تجربی 90 ویژگی یک شخصیت رو میده خودش رو میخواد نگاهی به سوالات کنکور حتما بزنید ....
21. آيه هاي ديني همه حفظ ؟ شما چند بار مرور کنید به خاطرتون میره ولی تماما حفظی هم نیست مفهوم ایه هم هست
22. واسه درساي عمومي يه کتاب تست و واسه اختصاصي ها 2 تا کتاب تست کافيه ؟ ميشه درصد هاي بالاي 70 داشت ؟ بستگی به سطح شما سطح کتاب وزمان شما داره مثلا برای زیست تنو.ع سوالات کمک میکنه
23. اصلا ديگه حوصله اينترنت و سايت هاي کنکوري و ... نيستش ! به نظرم تنها راه موفقيت درس خوندنه، ممنونم بابت جواب دادن به سوالا[/QUOTE]
ببخشبد دوستان این ایه های دینی رو منظورتون اوناهاییه که اول کتابه و معنیشون رو هم جاخالی داده یا اون احادیثیه که با رنگ سبز توی درس نوشته ...مثلا ثقلین و اینا?
کدومشه?
راستی من که لاس کنکوری و اینا نمیرم چه کتابایی بگیرم که روش های کنکوری خوبی توش باشه?کلا چه کتابایی و توصیه میکنین?~اسماشون~
رفیق ها لطفا برید اون کارنامه اصلی را دانلود بکنید و بگویید معدل نهایی و معدل کل دوست ما چند می شود . دو روز دیگر از من می خواهد فدایتان بگویید با تشکر
دینی رو بخوای از رو کتاب درسی بخونی بد بخت میشی ! واسه دینی گاج بگیر آیه هم توش داره اونا رو مو به مو باید حفظ کنی !نقل قول:
واسه کتابای دیگه بگو واسه چه درسی میخوای کمکت کنم !
تو چرا مثل آدم آهنی حرف میزنی ؟ :دینقل قول:
حالا به نظرتون برای زبان فارسی و عربی و ادبیات چه کتابی بگیرم?
خواهشا اسم کامل کتاب رو بگید...
ممنون:x
سلام به همه
من هم به خاطر زجر هایی که به خاطر نداشتن راهنما تو دوران کنکور کشیدم، دوست دارم به کنکوری های امسال کمک کنم.
من امسال کنکور 91 رشته تجربی شرکت کردم و خیلی حرف برای گفتن دارم. هر وقت فرصتشد نکته هایی رو اینجا مینویسم. ولی هر کسی خواست به صورت خصوصی تو چت راهنماییش کنم این ایمیل من هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم ميخوام دين و زندگي رو با يه كتاب كمكي پيش برم ولي موندم توش ...يا بايد منتظر بمونم شهريور كتاب جامع دين و زندگي چاپ جديد بياد ...يا اينكه الان كتاب جامع بگيرم ...كه دين و زندگي جامع چاپ 90 برا كنكوري هاي پارسال (91) بوده و برا ما هم دين 2 عوض شده هم 3 عوض شده ..هم پيش عوض ميشه ...
بعضي تغييراتم واقعا زياده ....كلا اين كتاب بلااستفاده ميشه ديگه
نقل قول:
نظر من اينه : (همون توصيه سر اشپز)
ادبيات :ترجيحا مبحثي خوانده شود ..
قرابت معنايي : نشر دريافت - هامون سبطي
املا و لغت : نشر دريافت هامون سبطي
زبان فارسي : من ميگم نشر دريافت .اما اين داش ممدمون (همون ممد يه دقيقه :31:) ميگه خيلي سبز بهتره ..حالا تو جفتشو ببين ..ولي من بازم ميگم دريافت
ارايه : رمزينه - شهريار قبادي
تاريخ ادبيات : مصور تخته سياه - شاهين شاهين زاد
عربي : چنين درسي نميشناسم اصلا ...نخوندم تا حالا :31: من هنوز واس عربي هيچكاري نكردم
حالا خودت يه چند صفحه از تاپيك " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
رو بخون ..من خودم 80 % اون تاپيك رو خوندم بس وسواس داشتم ...:31:
يك كتاب عربي هست به اسم صفر تا صد واقعيتش من اينجا گفتم كتاب خوبيه گفتن نه فقط اياد فيلي!من دوتارو باهم مقايسه كردم همان اياد فيلي هست حجمش كمتره!تست هم زياد داره قواعد رو بازتر از اياد شرح داده خيلي كتابه ولي من به عنوان كسي كه مبتدي بودم هيچي نمي دونستم!به كارم اومد.
نقل قول:
يعني من خيلي مبتديما تو عربي ها ....از اون پايه و الفبا توضيح داده ...انتشاراتش چيه .؟ نويسندش كيه ؟ منم از اياد خوشم نيومد اخه ...
ضمن آرزوی موفقیت برای کتکوریهای 92
لینک دانلود فهرست کتاب دیفرانسی و انتگرال جدید:
ویرایش اول فصل اول همین کتاب:
ناشر تضمين دانش هست و مولفش هم گودرز سروري با اياد فيلي مقايسش كه كردم به نظر خودم توضيحاتش بيشتر و بهتر بود! تقسيم بنديش مثل اياد فيلي نيست سه بخشه هر بخشش يك كتاب رو در بر ميگيره.به نظر من كه اين خوبه!نقل قول:
من معدلم شد 13
حساب کن مثلا همه درسها شدم 12 حساب کن
خوب من برا رتبه زیر 3000 باید چه درصدهایی بزنم تو کنکور یعنی هر درس از 25 سوال هم چه تعدادو بزنم زیرر 4000 میشم لطفا راهنماییم کن
درس زبانو زیاد بلد نیستم درصدشو کمتر بزن
راستی من شهرستان بابل هستم منطقه2 حساب میشه
من معدلم شد 13
حساب کن مثلا همه درسها شدم 12 حساب کن
خوب من برا رتبه زیر 3000 باید چه درصدهایی بزنم تو کنکور یعنی هر درس از 25 سوال هم چه تعدادو بزنم زیرر 4000 میشم لطفا راهنماییم کن
درس زبانو زیاد بلد نیستم درصدشو کمتر بزن
راستی من شهرستان بابل هستم منطقه2 حساب میشه
رشتم تجربی هستش
رشتمم هم تجربی هستش