دوستان ازتون میخوام عنوان تاپیک رو به تبلت اندرویدی گوگل/ایسوس تغییر دهید، هر چه باشه سختافزارش رو ایسوس بنده خدا! زده نمیشه نادیدهاش گرفت.
Printable View
دوستان ازتون میخوام عنوان تاپیک رو به تبلت اندرویدی گوگل/ایسوس تغییر دهید، هر چه باشه سختافزارش رو ایسوس بنده خدا! زده نمیشه نادیدهاش گرفت.
آرمان جان مرسی از توضیحات!
ولی باز من رابطه بین گوگل و موتو رو مثل نوکیا و مایکروسافت نمیدونم. نوکیا و مایکروسافت به شدت بهم نیاز دارند و برای باقی عمر هر دوشون توی دنیای اسمارت فون ها ملزم به همکاری بودند
ولی با وجود سامسونگ و اچ تی سی خلائی برای گوگل برای توسعه و پیشرفت اندرویدش نبود. ولی من خودم احساس میکنم که بزودی همکاری بین موتو و گوگل به مراتب بیش از با شرکت های دیگه خواهد بود
(اگر در ادامه حتی منجر به قطع روابط با سامسونگ و باقی نشه... البته این جای بحث داره و این میتونه عملی بشه زمانی که گوگل تونست با موتو بازارو تسخیر کنه. حداقل دو سه سال دیگه)
اون مورد شدیدا هم که گفتم از روی برداشت شخصی من از روی خبرهایی هست که خوندم و تقریبا میشه حدس زد
با این وجود باید باز صبر کرد و منتظر بود ببینیم گوگل با موتو چقدر به تولید سخت افزار می پردازه و به انحصاری کردن سیستم عاملش فک میکنه
(باید گفت که این حتما میتونه عملی بشه همونطور که اپل تونسته فقط با ارائه یک دیوایس در سال بخش زیادی از بازار موبایل رو به خودش اختصاص بده)
حتی میشه گفت ارائه اندروید روی سامسونگ و اچ تی سی و سایر فقط مقدمه هست و هدف مزه اومدن این سیستم عامل به کام بوزراش هست. هدفی که گوگل داره بهش میرسه و حتی بهش رسیده!
الآن یعنی واقعا حق ثبت اختراعات موتو بخشیش کاملا به سامسونگ واگذار شده؟! مثلا چیش؟! میشه مثال بزنید؟
در مورد پتنت های Nortel و Novell اطلاعی ندارم! اگه مرتبط هست خوشحالم میشم بشنوم! :)
عرضه جهانی این تبلت + ورودش به ایران کی هست!؟
منتظریم ببینیمش...
تقریبا همه آندروید دار ها منتظرش هستند .من جمله خودم
واقعا به نظرم تو تبلت بهترین کار رو کردند چیزی مثل دوربین رو حذف کردند و حافظه رو Nand کردن که قیمتش بیاد پایین. بیایید با هم آرزو کنیم فروشندگان ایرانی یکم ادم بشن و قیمت این تبلت رو درست درمون عرضه کنند. 550 بهترین قیمته!
یعنی میشه دزدی نکنن!؟
گوگل که فعلا تعهد داده اندروید رو حداقل تا 5 سال دیگه اپن سورس و رایگان و مساوی بین همه باقی بگذاره. احتمالا طی دو سه سال دیگه هم زیر فشار اپراتورها و سایر سازنده ها مجبور میشه این تعهد رو شاید 5 سال دیگه جلوتر هم ببره. این آرزوی "اپلی" برای گوگل به این زودی ها، شاید هیچ وقت، اتفاق نمی افته. چیزی که شاید اتفاق بیفته عرضه محصولات Nexus با موتورولاست.نقل قول:
بله همینطوره، در این 25,000 پتنتی که به گوگل واگذار شد تعدادی رفتن به سامسونگ و HTC تا بهشون در دادگاه هاشون مقابل اپل کمک بشه (مثلا سرچ کنید: Google Motorola HTC patent یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Nortel و Novell دو شرکت بودن که پتنت های زیاد و مهمی داشتن و اپل و مایکروسافت و یکی دو تای دیگه مشترکا این شرکت ها رو خریدن (5-6 میلیارد دلار) و گوگل رو به نوعی کنار گذاشتن. اگه موتورولا رو هم می خریدن ...
ورود جهانیش طی همین هفته آینده است و کم کم وارد بازار ایران هم میشه.نقل قول:
آرزو بر جوانان عیب نیست :27:نقل قول:
هنو مشخص نشده عرضه جهانیش دست ASUS خواهد بود (مثل Galaxy Nexus که دست سامسونگه) یا مستقیما دست گوگل. اگه دومی درست باشه احتمالا از نظر قیمت گذاری مثل بقیه جنس های آمریکایی باهاش برخورد میشه (آیپد!). در هر حال به نظر من اگه نسخه 16 گیگ رو بشه زیر 600 گرفت قیمت خوبیه!
دوستان امروز توی آمریکا عرضه شد ...
میگم توی انگاستان کی عرضه میشه ؟ اطلاع دارید ؟
کم کم سر و کلش توی آسیا و ایران هم پیدا میشه
قول عرضه این تا آخر این ماه میلادی داده شده
در همه کشور هایی که قراره عرضه بشه
کسی از دوستان از وضعیت روتش خبر نداره؟
اخه من gmate دارم می خوام این تبلت رو هم بگیرم که دیگه عالی میشه..
فعلا نیومده
دست یکی از دولاپر های گرامی برسه روت میشه
بچه ها از قرار معلوم تقاضا برای خرید این تبلت خیلی بالاست
و در یک سایت خوندم که در سری اول تولید این تبلت توسط ایسوس 600000 تا تولید شده
که این تعداد تا قبل عرضه رسمی محصول پیش فروش شده بود.
به نظرتون این تبلت به تعداد انبوه وارد ایران میشه؟
اگه این طور نشه باید شاهد قیمت بیشتر از 600 هزار تومن باشیم.
گوگل اولین تیزر تبلیغاتی نکسوس 7 را منتشر کرد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوگل اولین ویدئوی تبلیغ گوشی نکسوس ۷ خود را در یوتیوب عرضه کرد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از ایتنا، در این تبلیغ احساساتی از عوامل طبیعی همچون باران و جنگل به خوبی استفاده شده است.
داستان این تیزر، ماجرای سفر رفتن پدر و پسری است که رابطه بسیار صمیمی و گرمی با هم دارند.
بنا به نوشته سایت خبری عالم التقنیه، برنامهها و نرمافزارهای موجود بر نکسوس ۷ و نیز سیگنالهای قدرتمند وای.فای بیرونی (outdoor) باعث میشود این دو، با وجود ریزش شدید باران، سفر خوش و لذتبخشی را تجربه کنند.
در بخشی از این تبلیغ، پسر خانواده به هنگام کاوش در جنگل، با یک دایناسور زنده روبرو میشود ولی پس از اندکی در مییابد که آنچه دیده فقط تصویری بر روی صفحه نمایشگر تلفن همراهش بوده که در آن تصاویر با رنگهای بسیار طبیعی جلوهگر میشود.
آنچه که در آخر باعث شگفتی میشود این است که این گردش تفریحی و علمی، در باغ منزل همسایه روبرویی صورت گرفته ولی کاربر در ابتدا تصور میکند که ماجرا در جنگل آمازون رخ داده است!
آقاجان چرا اطلاعات غلط میدی؟ hdmi رو مطمئن نیستم چون ندیدم. ولی این تبلت کاملا از otg پشتیبانی میکنه و همه چی میتونی بهش وصل کنی. از فلش گرفته تا دسته بازی.:12: (ویدئوهاش تو یوتیوب موجوده). فقط تنها مشکلی که داره اینه که واسه چیزایی مثل هارد یا فلش که با ntfs فرمت شدن نیاز به یه برنامه داره به اسم stick mount. که البته این برنامه نیاز به دسترسی روت داره و باید تبلت رو روت کرد. ولی باقی چیزا خیلی راحت و بدون روت قابل استفادن:8::12:نقل قول:
اطلاعات غلط ندادم، شما مثل اینکه درست توجه نکردید. این تبلت کاملا از otg پشتیبانی نمی کنه.نقل قول:
درسته اسما از USB otg پشتیبانی می کنه، ولی فقط برای لوازم جانبی، نه برای Mass Storage که کلا 99 درصد استفاده هم همون Storage هست (برای بقیه کارها اصلا نیازی به otg نیست)، در همون پست هم نوشتم "تا وقتی روت نشده".
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازارچه PT
ASUS GOOGLE NEXUS 7
8GB : 799000
16GB : 849000
یا ابرفرض !!!!!!!!
تا یکسال دیگه انشاالله به 500 میرسیم وقتی هزار مدل جدیدتر اومد !
چه وضعه قیمته :18:نقل قول:
عزیزان خیلی پیگیر بحث نبودم ولی کلا سود سخت افزاری این محصول 0 اعلام شده، برعکس اپل نامرد که شاید نزدیک دو سوم هزینه رو سود میکنه
حداقل اختلاق قیمت 8 و 16ش واقعیه...:دی
خب این چه نفعی برای ما داره ؟نقل قول:
در عوض وارد کنندگان و فروشندگان داخلی سودش را دوبل سوبله حساب میکنند
فعلا که تو دنیا نصفه نیمه عرضه شده
وایسید احتمالا پایین تر میاد
مدل های بیزنس اپل و گوگل متفاوته، اپل مستقیما از فروش سخت افزار سود می کنه و گوگل از طریق سرچ و سرویس های اینترنتی و دستیابی به اطلاعات شما. هیچ کس "مرد" یا "نامرد" نیست و ارزون بودن این محصول هم برای این نیست که دلشون برای شما سوخته، یه بازاره و چند کمپانی for-profit که کارشون پول در آوردنه به هر روشی که بلدن.نقل قول:
من سفارش دادم یکی برام از سوئد بیاره البته 8 گیگشو به قیمت 200 دلار. حالا به نظر شما به صرفه هست؟ و تبلتی که از اونور اومده با فونت فارسی مشکلی نداره ؟ یا فونت فارسی رو میشه روش نصب کرد؟
در مورد استفاده فلش مموری روی نکسوس 7 در لینک زیر توضیح داده شده:
همینطور لینک زیر
همینطور لینک زیر
درود !
من همیشه با تبلت های 7 اینچی موافق بودم و هستم. از نظر من Google Nexus 7 از هر نظر عالی هست و میشه گفت با توجه به قیمتی که داره مثل طلای ناب هست.
تبلت های 7 اینچی از نظر حمل و نقل خیلی راحت تر و آسان تر از تبلت های بزرگ تر ظاهر شدند و این یکی از معیار های بزرگ بیشتر کاربران است. من نمی گم که تبلت های بزرگتر چون بزرگ هستن به درد نمی خورن! حتی سایز بزرگتر یک مزیت بسیار بسیار خوبیه اما، باید قبول کنیم که تبلت های 7 انچی خیلی راحت تر هستند.
در خیلی از سایت های ایرانی و خارجی دیدم که کاربران از نبود دوربین پشت ناراحت هستند و عده ای هم به همین دلیل از خرید Google Nexus 7 منصرف شدند. اما باید بگم که دوربین پشت در تمام تبلت ها به درد نخور و بی استفاده هستند. حتی به نظر من اینکه Google Nexus 7 دوربین پشت نداره یه مزیت هم به حساب میاد، چرا که قیمتش پایین تر اومده !!
اما مشکلی که Google Nexus 7 داره حافظه ی بسیار کم اون هست. به نوعی که شما اگر 8 گیگابایت حافظه داشته باشید فقط 5.92 گیگابایت رو می تونید استفاده کنید. (که اصلا به نظر من 5.92 گیگابایت حافظه برای تبلت کافی نیست)
معمولا تبلت های ارزون قیمت دارای پردازنده های ضعیفی هستند اما Google Nexus 7 دارای پردازنده Quad Core NVIDIA Tegra 3 می باشد. اما چیزی که من ازش تعجب می کنم اینه که گوشی ها و تبلت های دارای این مشخصات همه قیمتی بالای 500 دلار دارن !!
یکی از مهمترین ویژگی های این تبلت باتری بسیار قدرتمند 4325 میلی آمپری اون هست که گوگل مدعیست که در حالت استفاده دائم می تونه 8 ساعت کار کنه!!
و نقطه ضعف دیگری که Google Nexus 7 داره عدم اتصال به شبکه های مخابراتی 3G و 4G هست.
حالا علت اینکه استیو جابز با تبلت 7 اینچی مخالف بود چیه؟؟؟
به همون دلیل که به آیفون 3.5 اینچی علاقه خاصی داشت و اجازه نداد در ابعاد دیگه ای ساخته بشه :دینقل قول:
پایین بودن مساحت صفحه نسبت به 10 اینچ (تبلت های 7 اینچی از نصف مساحت صفحه تبلت های 10 اینچی هم کوچکتر هستند).نقل قول:
استیو جابز اعتقاد داشت دو برابر بزرگتر بودن صفحه آیپد باعث میشه پتانسیل کاربردها برای تبلت های 10 اینچی بسیار بالاتر از 7 اینچ باشه (که کاملا درست می گفت)، و البته اعتقاد داشت که یک تفاوت سایز محسوس و مشخص باید بین موبایل و تبلت وجود داشته باشه و یکی کردن اندازه و فرم موبایل و تبلت (موبایل های بزرگ تر + تبلت های کوچکتر) باعث میشه هم موبایل راحتی حمل و نقلش رو از دست بده و هم تبلت پتانسیل و کاراییش رو.
دوستان به نظرتون این تبلت تو ترکیه گیر میاد
من كه تا كنفرانس اپل صبر ميكنم.اگه آيپد ميني زد كه چه بهتر و ميگيرمش .اگر هم نزد كه ضرر نميكنم.اين ارزونتر شده و اينو ميگيرم.
تا چه حد دیگه ارزون تر دوست عزیز ؟! 249 دلار قیمتی نیست که بخوایم صبر کنیم ارزون تر هم بشه !!نقل قول:
اما اگر آیپد مینی تولید بشه، صد درصد گزینه بهتری خواهد بود.
نه از اون نظر نه ! از این نظر که توی ایران ارزون بشه و بیشتر جاها بیارن و متعادل بشه ! الان توی پرشیانتولز خیلی بیشتر از قیمت متعارف زده.نقل قول:
کسی اطلاعی نداره؟ ممنون میشم اگه جواب بدیننقل قول:
نهايتش يك رام خاورميانه فلش ميزني نگران نباش
رام نیاز نداره
پیش فرض فارسی داره
اینو با چه دلاری حساب میکنن 750 میدن ؟:| دلار 3800ای؟
قیمتش خیلی خوبه..
کاش زودتر بیاد
از شر آی پد و گالکسی نجات بده ملت رو..چقدر گرونن اینا اخه..
شکلش هم قشنگه..
$199 * 2100 = 417,900نقل قول:
418 * 1.25 (گمرک و رشوه) = 522,500
522.5 * 1.25 (سود وارد کننده) = 653
653 * 1.15 (سود فروشنده) = 751
دارن هزار تومن هم ارزون می دن :31:
دقیقا داره مثل اپل با این تبلت تو ایران رفتار میشه.
شرکت که مال استکبار جهانی(:دی) باشه باید جنساش گرون باشه
این هم مشتی دیگر بر دهن استکباره :دی