بعد نصب و کرک صفحه افلاین میاد ولی پلی میزنم نمیره داخل اینترنت قطع میکنم درست بشو نیست ؟!!
Printable View
بعد نصب و کرک صفحه افلاین میاد ولی پلی میزنم نمیره داخل اینترنت قطع میکنم درست بشو نیست ؟!!
لینک آپدیت های کرک شده :
V1.1 :
سلام
اساتید عزیز مشکل من هم درست مشابه پست 41 هست
وقتی روی play کلیک میکنم بعد از 2-3 ثانیه دوباره همون پنجره میاد و وارد بازی نمیشه
تیک play offline رو هم زدم ولی اصلا تاثیری نداشت
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
نقل قول:
شما توی تنظیمات ویدیو بازی تیک گزینه Ambiant و Motion Blur رو بردار تاثیر زیادی در FPS بازی داره
بازی برای اجرا نیازی به اینترنت نداره
نقل قول:شما آنتی ویروس رو غیر فعال کن و بعد محتویات پوشه کرک رو دوباره کپی کننقل قول:
اگه نشد Ubisoft game launcher رو پاک کن و دوباره نصب کن بعدش حتما ریستارت کن
تنها راهش اینه که با نرم افزاری مثل msi afterburner کارت گرافیکت رو آندر کلاک کنینقل قول:
core clock و memory clock رو هرکدوم 80مگاهرتز کم کن
توی مرحله 3 بازی مشکل داره - چیکار کنم؟
من وقتی میخوام این دو تا پج بازی رو نصب کنم توی درایو c نصب میکنه در حالی که بازی توی درایو D نصب شده خواهشن طریقه نصب پجها رو توضیح بدین ؟ و اینکه این دو تا پج توی ویندوز XP نصب میشه یا نه؟
سلام
من آپدیت 1.2 هم نصب کردم ولی میخوام اجرا کنم stoped working میده
کلا این ارور رو میده چه وقتی نصب کردم چه وقتی آپدیت نصب کردم
وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم اخطار dxgi.dll میده لطفا کمک کنید؟
سلام دوستان
من نسخه ی Black Box رو دان کردم.تو اونجایی که 5 ثانیه فرصت میده تا بازی رو لود کنه تموم میشه همین که میخواد بازی رو بیاره میره دسکتاپ دیگه بازی رو نمیاره.حتی گرافیک بازی رو به کمترین حد ممکن پایین اوردم ولی بازم نشد
دوستان میشه بازی رو از حالت wide دروارد؟؟؟
در ضمن تو بازی یه سری خطوط میان و انگار یه جور نویز تو تصویره این به خاطر خود بازیه؟؟
بازی برای من بعد از رد شدن اون قسمتی که اول بازی یه بمب رو کشف میکنن و بعدش منفجر میشه،توی لودینگ قسمت بعدی گیر میکنه و هرچی صبر میکنم این لودینگ لعنتی تموم نمیشه،باید چیکار کنم؟؟؟
مگه نفهمیدین بدون کرک باید اجرا کنید از را ه بازی assassins creed revelations
کسی تونسته این بازی رو توی ویندوز XP اجرا کنه؟
معلوم نشد مشکل ماوس رو باید چیکار کنیم؟؟؟
دوستان کسی به این مشگل برخورد نکرده؟نقل قول:
دوستان کمک کنید بازی رو نصب کردم دوباره پچ 1 و 2 رو نصب کردم با کرک مشکل بازی حل شد گیر کردنش
منتها اول بازی که می گه کلیدهای w s d a رو بزن و شروع به حرکت می کنه با shift
وقتی shift می زنیم میره سمت کامیون و وقتی رسید بهش دیگه از کامیون جدا نمیشه و می چسبه بهش میگه دکمه hold رو نگه دار ولی هیچ کار نمی کنه دکمه عقب جلو راست و شلیک هم کار نمیکنه توی کامیون گیر کردم
باید چی کار کنیم ؟؟
یکی نیست بگه چیکار کنمنقل قول:
چرا من هستم میدونی چکار کن باد باک هوا کن یا باید بری ایکس باکس بخری یا با کامپیوترم این مشکلات هست دیگه من که بیخیال این بازی شدم بازیش اشغالهنقل قول:
تو ایکس پی نصب نکن سون نصب کن.در ضمن میتونی فایلو دانلود کنی و جای نصب بازی کپیش کنی.نقل قول:
مدیران محترم اگه نمیتونن جواب کسی رو بدن لطف کنن انجارو واسه برطرف کردن مشکلات بازی یا نصبش معرفی نکنن.
من این کارو کردم ولی بازم جواب نگرفتم.نقل قول:
دوستانی که مشکل افت فریم رو دارن توجه کنن ...
من خودم هردوتا آپدیت رو دانلود کردم ...
بازی رو نصب کردم و گفتم بذار ببینم قبل و بعد از آپدیت چه فرقی می کنه .... اون وقت کرک مخصوص آپدیت دوم از اسکیدرو را استفاده کردم و وارد بازی شدم ...
الان هم با بیشترین جزییات ممکن و به راحتی روی Dx11 بازی می کنم ... هیچ مشکلی هم ندارم ...
سیستم ام هم درسته که خوبه ولی خیلی شاخ نیست !
مثلا بتمن رو روی DX11 حدود 20 فریم می گرفتم ( البته بتمن کلا دایرکت ایکس 11 ش مشکل داشت ! ) و مکس رو هم 30 - 40 تا فریم روی درجه آخر گرافیک می گیرم !
بچه ها من ميخوام بازي رو باز كنم ارور زير رو ميده:
The procedure entry point_except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll
دوستان عزيز توجه کنن، اونايي که مشکل موس تو بازي دارن راه حلش خيلي آسونه
بايد usb گيم پد يا هر چيز اضافه که به کامپيوتر وصله رو بکنيد و بعدش وارد بازي بشيد
به همين راحتي
دروود...من دارم داغون میشم دیگه..من تا play رو میزنم یه صفحه باز میشه که بره تو بازی سریع میپره بیرون..چه کار کنم؟
منم همین مشکلو دارم البته رو لپ تاپم نصب شد فک کنم به خاطر این بود که اپدیت کردم بازیرو رو لپتاپنقل قول:
دوست عزیز شما داری از ویندوز اکس پی استفاده میکنی. سون نصب کن قیل از اجرای بازی از پوشه ساپرت در سون دایرکو هم نصب کننقل قول:
سیستمت نمیکشه واسه بازینقل قول:
سلام
من بازی رو روی رزولشن 1920*1080 تنظیم می کنم ولی فول اسکرین نمی شه بازی رو هم اپدیت کردم بازم درست نشد . کسی به این مشکل بر خورده؟
با سلام
در توضيحات اين بازي كگفته شده روي ويندوز ايكس پي سرويس پك 3 قابل اجراست اما در عمل خيلي از دوستان
نتونستند روي ايكس پي اجراش نمايند و اگثرا با ارور زير مواجه ميشند
The procedure entry point_except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll
اساتيد محترم ميشه توضيح بدند در چه شرايطي روي ايكس پي اين بازي قابل اجراست ؟
سون با تمام مزايا و برتريهايي كه نسبت به ايكس پي داره متاسفانه هنوذ با خيلي از نرم افرارها و بازيها هنوذ مشكل داره ...
ممنون
viros 2009عزیز وقتی play رو میزنیم همه ی ما تو سون یه ارور میاد به نوشته Future Soldier.exe has stopped working
منم ویندوز رو بعد از مدتها عوض کردم و سیو های بازی رو توی داکیومنت ریختم ولی الان که پسوردی که بهش دادم رو یادم نمیاد و یه پسورد جدید زدم و وقتی PLAY رو میزنم Future Soldier.exe has stopped working میده چیکار کنم دوباره نصب کنم و از اول بازی رو برم
کلی زحمت کشیده بودم :41::41:
بازی رو دوباره نصب کنم درست میشه یا فاتحش خونده هست
دوستان این مشکل برای گیم لانچره؟
failed to load configuration.please restart the game.if the error persists please contact ubisoft support
کسی سیو این بازی رو بعد مرحله سه داره؟
یا اصلا سیو کاملش؟
مرحله 3 کدوم قسمت؟؟؟
بیشتر توضیح بدید
دوستان من در دی وی دی مربوطه 3 فایل به همراه یک پوشه orbit دارم کپی هم میکنم اما بازم بازی اجرا نمیشه قبل کپی اینا وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم
پنجره ای باز میشه که یوزر پسوورد میخواد اون رو هم میذارم روی ofline mode اما بازم بازی اجرا نمیشه باید چیکار کنم؟؟؟
آخر دردشو پیدا کردم .نقل قول:
بعد از این ارور لعنتی باید بیاین تو پوشه ساپورد1 DVDاز آخر همه ی برنامه های توی این پوشه از قبیل لانچر دایرکس ونت فریم ورک 3.5 رو حتما نصب کنید دیگه نمیاد این ارور بعد از زدن PLAY
XP ساپورت نمیکنه این بازی عزیزنقل قول: