قیمت هارد اینترنال یکترابایت Seagate حدود 260 هزارتومن هست و قیمت حدودی هارد اکسترنال 500 گیگ Seagate هم 200 یا 210 هزارتومن هست . این قیمتها تقریبی هست و با توجه به مدل و نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیر هست .نقل قول:
Printable View
قیمت هارد اینترنال یکترابایت Seagate حدود 260 هزارتومن هست و قیمت حدودی هارد اکسترنال 500 گیگ Seagate هم 200 یا 210 هزارتومن هست . این قیمتها تقریبی هست و با توجه به مدل و نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیر هست .نقل قول:
من دو تا هارد اکسترنال جدا گانه 2 و 3 ترابایت میخوام برای لپتاپ .اینجور که شنیدم وسترن بهتر از همه است نظر شما چیست؟ لطفا راهماییم کنید.
متشکرم
بديهي هست كه يك مدل از هر لحاظ بهترين و برترين نيست مثلاً سرعت هارد WD my book پايينتر از seagate backup plus هست . از لحاظ امنيت گرچه هاردهاي اكسترنال WD my book به خاطر hardware encryption در مقايسه با هاردهاي اكسترنال سيگيت در مقابل سرقت و دزديده شدن اطلاعات امنيت بالايي دارند ولي تضميني وجود نداره كه خود هارد خراب نشه ، بعبارت ديگه هر هاردي ممكنه خراب بشه و اطلاعاتش از بين بره . در كل بنظرم خيلي فرق نميكنه WD my book بخريد يا seagate back up plus ...نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون لطفا کاملتر نام هارد رو بگید که وقتی رفتم از فروشنده هارد رو سفارش بدم .فروشنده متوجه بشه کدوم هارد رو میخوام. مثلا به فروشنده بگم هارد 2ترابایت wd my book میخوم کافی است؟نقل قول:
یا اطلاعات دیگه ای باید بهش بگم ؟و اگه لطفا کنید قیمت تقریبی 2و 3 ترابایت این هاردها رو بگید ممنون میشم
متشکرم
اسم دقیق western digital my book هست البته مدلهای قدیمی تر پسوند essential دارند که جعبه ـشون سبز رنگه و فرق زیادی هم بین ایندو وجود نداره . سه ترابایت حدود 660 هزارتومن هست و دوترابایت هم حدود 440 هزار تومن هست که با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده قیمتها متغیر هست .نقل قول:
دوستان راهنمایی میخواستم در مورد خرید هارد اینترنال، تا 500GB حداکثر - ساتا
فقط برام مهمه که سرعتش از همه لحاظ بالا باشه.
مدل مادربردم Giga H55-D2H هست
سلام .نقل قول:
اگر بتونید WD black با سریال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در بازار پیدا کنید که خیلی خوبه این مدل با 64MB cache و سایر قابلیتهای ویژه سرعت خوبی دارد ، در غیر اینصورت میتونید WD blue با سریال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرید که 32MB cache دارد ، دقت کنید که WD blue با سریال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط 16MB cache دارد .
ممنونم. سوال اینکه:نقل قول:
من توی همین برند وسترن، گزینه ای بهتر از این هم میتونم داشته باشم یا نه؟ ینی فقط همین گزینه 64مگ بافری گزینه عالیه منه؟
قیمت حدودی این مدل رو دارید؟
و در بالاتر از 7200 هم با همین بافر میشه پیدا کرد آیا؟
یا اگر احتمالا مدل 1TB پیدا میشه که از نظر سرعتی بهتر از 500GB باشه هم مشکلی نیست
نقل قول:خب مدلهاي بهتر يا سريعتري هم هست مثل WD VelociRaptor . فعلاً حداكثر cache كليه هاردهاي وسترن 64MB هست . البته مدلهايي هم هستند كه 128MB cache داشته باشند (غير از وسترن) ولي فكر نميكنم مناسب شما باشه و حتي ممكنه در بازار هم نتونيد پيدا كنيد .نقل قول:
من توی همین برند وسترن، گزینه ای بهتر از این هم میتونم داشته باشم یا نه؟ ینی فقط همین گزینه 64مگ بافری گزینه عالیه منه؟
از برند وسترن مدل WD VelociRaptor هست كه 10000rpm و 64MB cache هست .نقل قول:
و در بالاتر از 7200 هم با همین بافر میشه پیدا کرد آیا؟
500 گيگ رو قيمت ندارم ولي يكترابايت قبلاً كه بازار بودم حدود 350 هزارتومن قيمت گرفته بودم البته سايت لـيون كامپيوتر زده 389 هزارتومن (ممكنه قيمتها افزايش پيدا كرده باشه) .نقل قول:
قیمت حدودی این مدل رو دارید؟
میخواستم بدونم تفاوت مدل گرین خاویار با مدل بلک با یک مشخصات چی هست؟ و اصلا برتری نسبت به هم دارن؟
نقل قول:
هدف اصلي هاردهاي WD Black دستيابي يه سرعت بالا هست و بقيه موارد مثل صدا ، نويز و مصرف انرژي در اولويتهاي بعدي قرار ميگيرند و به همين دليل داراي قابليت هاي ويژه اي Dual processor و ... هست ولي در هاردهاي WD Green با داشتن قابليتهايي چون IntelliSeek و يا IntelliPower و ... بيشتر روي كاهش صدا و مصرف انرژي و گرما تاكيد شده و سرعت در آخرين اولويت هست و به همين دليل مناسب براي هاردهاي اكسترنال جهت آرشيو كردن اطلاعات يا نصب بصورت هارد دوم سيستم هست .
در عكس زير تفاوت سرعت بين WD black و WD Green مشخص شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میخاستم یک هارد برای لپ تاپ برم ستا 2 هم هست
ترجیحا 1 ترابایت باشه
و مارک های وسترن و سیگت هیتاچی
کیفیت خیلی مهمه
و حتما ساخت تایلند باشه
ظرفیت هم از 80 تا 2 ترابایت قیمت هاشو اگر دارین بگین و مراکز معتبر فروش + گارانتیش ؟
در عكسی که تفاوت سرعت بين WD black و WD Green مشخص شده .نقل قول:
یک نکته ای که بهش توجه کردم اینه که تفاوت ACC time در مدل گرین که شما شات ازش گذاشتید با مدل IDE قدیمی من که روی سیستمم دارم بیشتر هست حتی. برای من 15ms هست. به نظرتون این عادیه؟ (البته min و max من خیلی پایینتر هستند) ولی اکسس تایم تفاوت قابل توجهی نداره
سلام .نقل قول:
اگر يكترابايتي ميخواهيد ار برند وسترن دو انتخاب موجوده .
model number حجم اينترفيس cache rpm WD10JPVT 1TB SATA 3 Gb/s 8MB 5400 WD10TPVT 1TB SATA 3 Gb/s 8MB 5200
سيگيت هارد اينترنال 2.5 اينچي يكترابايتي نداره (حداكثر حجم موجود 750 گيگ هست) مگر اينكه يه هارد اكسترنال بخريد و باكس را باز كنيد كه در اينصورت گارانتي باطل ميشه . از برند هيتاچي هم ميتونيد با مشخصات زير خريداري كنيد .
model number حجم اينترفيس cache rpm HTS541010A9E6801TB SATA 6 Gb/s 8MB 5400 HTS541010A9E681BED option
1TB SATA 6 Gb/s 8MB 5400 HTE541010A9E680
با قابليت 24x71TB SATA 6 Gb/s 8MB 5400
1. اين مدلها ممكنه در بازار پيدا نشه و در نتيجه براي اينكه انتخابهاي بيشتري موجود باشه بهتره حجم كمتري انتخاب كنيد .
2. بنظرم خيلي فرق نميكنه ساخت كدام كشور باشند چون اين هاردها تحت ليسانس كمپاني مادر فعاليت ميكنند و در نتيجه فكر نميكنم از لحاظ كيفيت فرقي داشته باشند . هارد لپتاپم 500 گيگ سيگيت (و احتمالاً چيني) هست كه پس دوسال كاملاً سالم و بدون مشكل هست . بيشتر خرابي هاي مربوط به هاردهاي لپتاپي به خاطر تكان دادن و يا جابجا كردن لپتاپ هنگامي كه روشن هست . اگر لپتاپ را جابجا ميكنيد (وقتي كه روشن هست) بهتره كه از انواع آنتي شوك بخريد .
3. هارد اينترنال لپتاپي 2.5 اينچي دوترابايت موجوده ولي بعيد ميدونم قابليت نصب بر روي لپتاپ وجود داشته باشه .
دوست عزیز من نظرم عوض شد میخوام seagate backup plus 2T usb3 برای لپتاپ بخرم و آیا نام کامل هارد اگسترنال seagate backup plus 2T usb3 است؟نقل قول:
اسم دقيق seagate backup plus desktop drive هست ولي روي جعبه كلمات backup plus با فونت بزرگ نوشته ميشه .نقل قول:
امروز عصر رفتم بازار کامپیوتر اهواز و seagate backup plus desktop drive 2t usb3 را به قیمت 430 هزارتومان دیدم و متاسفانه با آداپتور بود و با توضیحاتی که فروشنده داد که اگر برق خانه برود هارد خاموش میشود و هنگام روشن بودن و قطع ناگهانی برق ممکن است هارد صدمه ببیند. من دو دل شدم که بخرم یا نخرم و فروشنده به من گفت که هارد دو ترابایت بدون آداپتور به نام western my password به قیمت 690000 تومان تا آخر هفته بدستش می رسد نظر شما چیست آیا هارد western my password بگیرم و لطفا نام دقیش را به من بگید و آیا میشود آداپتور هارد اکسترنال را به یو اس بی تبدیل کرد که برق وقتی قطع میشود هارد برق را از لپتاپ بگیرد و لطفا یگ سایت معتبر انلاین معرفی کنید تا بتونم از اون سایت هاردمو بخرم .و نکته آخر این که وای از این همه گرونی:n04: نمیدونم اگر هاردو نخرم فردا چقدر گرون میشه :n28:نقل قول:
1. اسم دقيق WD my passport هست (ماي پاسپورت) .نقل قول:
محتوای مخفی: عكس
2. ولتاژ usb پنچ ولتي هست ولي هاردهاي آداپتوري به برق 12 ولتي نياز دارند و در نتيجه نميتوان از برق usb براي راه اندازي هاردهاي آداپتوري استفاده كرد .
3.
- اگر لپتاپ داريد و اگر باطري آن در وضعيت خوبي هست و اگر قبل از اتمام شارژ لپتاپ و هارد اكسترنال را خاموش ميكنيد .
- اگر در محل سكونت شما دفعات قطعي برق بالاست (براي من فقط يكبار برق قطع شد ولي مشكلي براي هارد اكسترنال پيش نيومد) .
- اگر جابجايي داريد .
در اينصورت هاردهاي پرتابل مزيت بيشتري دارند ولي متاسفانه اين مدل قيمت زيادي دارد .
سلام دوستان. برای WD My pasport 1T کدوم گارانتی بهتره؟ سازگار، آواژنگ، .... ؟؟؟
ممنون.
سازگار دوست مننقل قول:
آواژنگ داره تعطيل ميكنه كلا!!
Sent using Tapatalk
درصورت تعطیل کردن، تکلیف جنسهایی که گارانتی کرده میدونید چی میشه؟ چطور میتونه همینطوری ول کنه آخه؟!نقل قول:
Aapacer
Capacity interface Rotational Speed AC233
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]500GB
750GB
1TBUSB3.0 5400RPM/8M AC232
750GB
1TBUSB3.0 5400RPM/8M AC231
750GB
1TBUSB3.0 5400RPM/8M
با سلام
من میخوام یک هارد دو ترابایت اینترنال وسترن گرین بخرم و یک سوال مهم دارم ...لطفا دوستان مطلع راهنمایی کنند چون امروز عصر میرم برای خرید.
اگر مدلی که Sata 3 هست رو بخرم آیا روی مادربوردی که Sata 2 هست قابل استفاده هست؟ آیا شناسایی میشه یا خیر ؟
و اگر مشکلی و یا محدودیتی به وجود میاد بفرمائید.
حدود قیمت بازار رو هم بگین... سپاسگذارم
سلام .نقل قول:
قابل استفاده هست و مشکلی نداره . قیمت حدودی هم 350 هزار تومن هست .
سلام
لپ تاپ من پورت esata داره و usb2.....
می خوام یه هارد پورتابل یک ترابایت بگیرم ... بدون آداپتور
seagate back up plus و WD mypassport تو نظرم هست
دنبال یه هارد بودم که esata داشته باشه ولی انگار نیست ... اگه کسی می شناسه معرفی کنه لطفا...
هارد seagate back up plus رابط sata داره گویا ؟؟؟ بدرد من می خوره به نظرتون ؟؟؟
ممنون
سلام .نقل قول:
هارد اکسترنال پرتابل با اینترفیس esata به سختی در بازار پیدا میشه (غیر ممکن!) . سابقاً برای هارد اکسترنال Goflex portable کارتریج esata پیدا میشد که جداگانه باید خریداری میشد . برای backup plus portable هم کارتریج esata ساخته نشده . ضمن اینکه باید مطمئن بشید که پورت esata لپتاپتان جریان برق برای راه اندازی هارد پرتابل داشته باشه چون پورت esata بعضی از لپتاپها فقط مناسب برای هاردهای آداپتوری هستند . من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تفاوت این دو نوع پورت esata را توضیح دادم .
اگر لپتاپتان از مدلهای جدید باشه شاید یه شکاف سه سانتی متری (expresscard slot) داشته باشه که بتونید از کارت usb3 استفاده کنید و سرعت بالاتری داشته باشید .
ممنون از جوابتوننقل قول:
لپتاپ من یک شکاف 54 میلیمتری داره ... برای این نوع slot کارت usb3.0 گیر میاد؟؟؟ اگه هست تو چه رنج قیمتی هست ..؟؟؟
بعد هم می خواستم بدونم برای 1t شما بین WD و back up plus کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟
آخه میگن back up plus از بالاش پورت های دیگه ای هم داره...
ممنون میشم جواب بدین
1. باید بگردید و ببینید میتونید اون کارت رو پیدا کنید یا نه (از نوع usb3) . قبلاً در دوره ارزونی یدونه express card usb3 تک پورته خریده بودم 25 هزارتومن و سرعتش هم راضی کننده بود .نقل قول:
2. back up plus اگر کارتریجش جدا بشه مثل هارد اینترنال میتونید به پورت sata و power دسترسی داشته باشید ولی مزیت زیادی برای شما محسوب نمیشه . چون برای لپتاپ دسترسی به پورت sata و همچنین power به سادگی امکان پذیر نیست . هر دو از بهترین مدل هستند و به همین دلیل انتخاب از بین ایندو مشکل هست . ولی هارد وسترن قابلیت hardware encryption داره که میتونید هارد را lock کنید . یکی از قابلیتهای متمایز نرم افزار موجود در هارد سیگیت back up plus دانلود یا آپلود در سایتهایی مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید کاربردی برای شما نداشته باشه ...
سلام
الان هارد لبتاپ 500 گیگ چیه بگیریم؟با قیمت
ممنون
سلام .نقل قول:
مدلهایی که در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) معرفی کردم مناسب هستند .
سلام
با تشکر از آقای ata.royalfalcon که من و دیگران رو راهنمایی میکنند
دیروز وسترن گرین دو ترابایت اینترنال ساتا 3 ( با ضمانت دو ساله سازگار ) رو خریدم 365 تومان
هارد وسترن گرین دو ترابایت اکسترنال ( آداپتوری ) هم قیمت گرفتم که 400 بود.
این قیمت ها مربوط به اصفهان هستند.
موفق باشید
با سلام
من امروز عصر میخوام هارد بگیرم
احتمالا 1 ترابایت
پرسیدم میگن مارک بوفالو و توشیبا بهتر از بقیه هستن
درسته؟
میشه بگین کجای تهران این دو مارک رو میشه گیر آورد؟
مارک بهتر از اینا هم هست؟
بعد تو مجله کالایاب مشخصات هاردهارو گذاشته بود
2 تا مدل توشیبا سرعت انتقال اطلاعاتشون 5 گیگ بر ثانیه بود!!!!
همچین چیزی ممکنه؟
چرا با این سرعت بالا قیمتشون با یه مدل دیگه که سرعتش 480 مگ بر ثانیس برابره در صورتی که ظرفیت و سایز هدشون یکیه
سلام .نقل قول:
والا به نظرم اینکه بگیم فلان هارد اکسترنال ، بهترین مدل هست درست نیست . هر هارد با توجه به مشخصاتی که داره مزیتهایی نسبت به سایر مدلها و برندها دارد . برندهای دیگری هم هستند که کیفیت مناسبی داشته باشند مثل Western و یا Seagate و یا حتی Hitachi . مثلاً یکی از مزیت مدلهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توشیبا وجود shock sensor هست که تا حدی استقامت آنرا در مقابل ضربه بالاتر میبره و یا یکی از مهمترین قابلیت هاردهای اکسترنال my passport یا my book وسترن قابلیت hardware encryption هست . بوفالو هم از هاردهای اینترنال سایر کمپانیها استفاده میکنه (چون سازنده هارد نیست) .
در کل پیشنهاد میدم اگر هارد پرتابل میخوهید WD my passport را در اولویت اول انتخاب خودتون قرار بدید . seagate backup plus portable drive هم خوبه و در اولویت دوم باشه . اگر کمی مراقبت کنید مشکلی برای هارد پیش نمیاد . ضربه وارد نکنید و مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست تکان ندهید و جابجا نکنید .
برای خرید میتونید برید مرکز کامپیوتر ایران که کمی پایینتر از میدون ولیعصر هست . نزدیک چهارراه ولیعصر هم بازار رضا هست . در مورد سوال آخر شما هم این سرعت اینترفیس usb3 هست نه سرعت هارد . بدیهی هست که سرعت هارد کمتر از این هست .
یه سوال دیگه
این بک آپ گرفتن از فایلها به چه صورته؟
مگه حجم بک آپ اندازه ی خود فایل ها نمیشه؟
مگه بک آپ رو هم روی هارد نمیریزن؟
خوب اگه هارد بسوزه مگه بک آپ هم از بین نمیره؟
یه سوال دیگه
این بک آپ گرفتن از فایلها به چه صورته؟
مگه حجم بک آپ اندازه ی خود فایل ها نمیشه؟
مگه بک آپ رو هم روی هارد نمیریزن؟
خوب اگه هارد بسوزه مگه بک آپ هم از بین نمیره؟
حجم بکاپ معمولاً به اندازه حجم فایلهایی هست که ازشون بکاپ گرفته شده . البته بعضی از برنامه ها هستند که قابلیت فشرده سازی بکاپها رو دارند و در نتیجه حجم بکاپ کمتر میشه . بکاپ هم باید در جای دیگری ذخیره بشه که اگر هارد اول به مشکل برخورد بتوان از بکاپی که در جای دیگر ذخیره شده بازگردانی کرد .نقل قول:
سلام .میخوام یه هارد اکسترنال با ظرفیت 500 گیگ یا 1ترا بگیرم.لطفا راهنمایی کنید کدوم هارد بهتره از نظر گارنتی و قیمتش را بگید.بودجه تا320تومن.در ضمن usb2 را ساپورت کنه
نظرتون در مورد سونی چیه یه جا را دیدم سونی 500گیگ با 3سال گارانتی ایران رهجو 220تومن!
هارد 1ترا وسترن پاسپورتی خریداری شد.قیمت300تومن با 2سال گارانتی
سلام . مبارک باشه . هدش واست بچرخه!!!نقل قول:
آیا امکانش هست روی تلوزیون هم تست کنی ببینی جواب می ده ؟ چون شنیدم هاردهای وسترن رو تلوزیون نمی شناسه . اگه تلوزیون یو اس بی خور داری یه تستی بکن جوابش رو بگو . ممنون
متاسفانه جایی هستم که به تلویزیون usb دسترسی ندارم اما چشم اولین فرصت تست و خبرش را میئم