از این مامور امنیتی ها بود توپ و گرفت داد به توپ جمع کننقل قول:
از این مامور امنیتی ها بود توپ و گرفت داد به توپ جمع کننقل قول:
lمن نمی دونم یه ترول بعضی وقتا که توپ میاد رو دروازه یه سوت ممتد آفساید مثال داور می زنه! سر گل ایرلند من گول خوردم.
الان پیمان یوسفی اعلام کرد که این بازی شمشومین بازیه این دور از مسابقاته...
تو بازیه اسپانیا بعد از موقع حمله اسپانیا مزدک گفت حالا بارسلونا داره فشار می یاره
این دو تیم انقدر از باختن میترسن که انگار قصد بردن هم ندارن !
بنزما میاد جلو ؛ ولی جلوتر نمیاد !
جواد خیابانی [ انگلیس - فرانسه ]
یه نیمه دیگه مونده
جواد خیابانی نعمت فوتبال ایران.:8:
امشب تاپیک میترکه:31:
آهان یه چیز بگم نگن پسره اسپم داد. :دی
مامان بزرگ این بازیکن اصلیتی ویتنامی داره گرچه قیافش اصلا ویتنامی نیست:31:
دقیقا همون چیزی که توی تاپیک اشاره کردم شد! :دینقل قول:
فقط گزارش ها اون برای خندیدن جالبه اونم موقعی که طرفدار هیچ کدوم از دو تیم نباشید. در غیر اینصورت معمولا بازی بهتون سخت می گذره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دیگه بیشتر روی اعصاب رفتن وجود داره تا خندیدن
دو تا مورد برام خیلی جالب بود
یکی اینکه خیابانی چند بار به تیکی تاکای فرانسوی اشاره کرد که شرط می بندم اصلا نمی دونه دقیقا تیکی تاکا چیه!
مورد دوم هم اینه که یه جای بازی اشاره کرد که نبرد جوانان انگلیس و جوانان فرانسه رو شاهد هستیم!
جوات :یه کوچولو انگشت ریبری خورد به صورتش:31:
عکس رو خداییش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید جان اگر طرفدار تیمی امشب نباشی گزارش خیابانی اتفاقا خیلی هم باحاله.نقل قول:
ولی وقتی مثلا بازی های رئال مادرید رو گزارش میکنه اعصاب آدم رو میریزه به هم و منم میزنم گزارش عرب ها رو میبینم:13:
خیابانی انگلیس-فرانسه: داور در سوت خودش میزنه!
البته این سوتی رو قبلا هم داده بود
خدارو شکر طرفدار هیچکدوم نبودم وگرنه یه بلایی سر خودم میآوردم
بیچاره گوشاشم ضعیف شده
صدای تشویق و هیاهوی تماشاگرا رو کلا نمیشنید! :دي
نمی دونم چرا بعضی وقتا احساس می کنم جواد سوتی ، ریبِری رو میگه ریبَری
RibEry + جواد سوتی = RibAri
:|
بخوایم جدی صحبت کنیم جواد خیابانی واقعا شورش رو در آورده با این گزارش گندش . [حذف شد]
عاشق کلمه تیکی تاکا هست . تو جام جهانی خودش رو ... داد با کلمه تیکی تاکا !
سرمربی انگلیس روی هاجسون رو میگه روی هجسون ! اینگار 20 سال تو انگلیس بوده اینجوری لهجه داره . لیگ قهرمانان اروپا رو همیشه میگه لیگ اروپا و .... بدتر از خیابانی محمدرضا احمدی هست. اینگار داره واسه رادیو یا افراد نابینا گزارش میکنه اینقدر جزییات رو میگه !
نمیدونم این صدا سیما این گزارشگرای با استعداد رو از کجا میاره ! اگه عادل بره کی میخواد گزارش کنه ! عادل فراموش نشدنی هست !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
کجا جزئیات رو میگه؟ اتفاقا خیابانی اصلا به جزئیات توجه نمیکنه... بازیکن از سمت چپ عرضی میده به سمت راست، خیابانی میگه: "حالا پاس میده به این سمت" از راست به چپ پاس بده "حالا پاس میده به اون سمت" طرف از چپ یا راست کرنر بزنه، خیابانی میگه حالا از این طرف کرنر میزنه... یعنی اگه مشغول کار با کامپیوتر باشی و برنامه پخش تی ور رو مینیمایز کنی، نمیتونی تجسم کنی بازی رو... طرف شوت آروم بزنه، بلند بزنه، چیپ بزنه، با ارتفاع بزنه، جمله خیابانی همراه با صدای بلندش: "حالا یه شوت محکم". بازیکنه از گوشه زمین توپ رو سانتر میکنه، نیگاه نمیکنه که سانتر خوب بود، بد بود، کوتاه بود، بلند بود، به مقصد رسید، نرسید! کلا میگه: "حالا یه سانتر خوب" تو همین بازی انگلیس - فرانسه، میلنر چندین بار سانتر های ضعیفی رو رفت که از سمت راست ارسال شد و در سمت چپ تازه خوابید روی زمین. بعد میگه یه سانتر خوب از میلنر، تازه وقتی میبینه که سانتر افتضاح بوده، به جای اینکه بیاد جمله قبلیش رو تصحیحی کنه، میگه میلنر خیلی عالی بازی کرده تو این بازی (در صورتی که دربازه خالی رو زده بود بیرون).نقل قول:
اینگار داره واسه رادیو یا افراد نابینا گزارش میکنه اینقدر جزییات رو میگه !
در کل اصلا به جزئیات اصلا توجه نمیکنه! در صورتی که عادل یا مزدک تا نحوه استوپ کردن توپ بازیکن رو میزارن زیر ذره بین. فردوسی پور یا میرزایی جوری هستند که چشمشون به دقت بازی رو تماشا می کنه و مو به مو اتفاقات رو میگه، جلوتر از صحنه آهسته و... خصوصا عادل که واقعا عالیه... بارها شده طرف شوت زده با یه برخورد جزئی رفته بیرون، داور کرنر گرفته، من شاکی شدم که داوره اشتباه کرده، میبینم عادل میگه فکر کنم توپ به زانوی بازیکن x تماسی داشت... منتظر صحنه آهسته شدم، در کمال تعجب صحت حرف فردوسی پور رو دیدم در صورتی که قبل صحنه آهسته پیش خودم گفته عادل داره قپی میاد و حرفش درست نیست. ولی اینجا طرف پاس تو عمق داده و بازیکنه با چشم غیر مسلح معلومه یکی دو متر تو آفسایده، کمک هم اونور پرچم زده، داور هم سوت زده، بازیکن مهاجم هم بیخیال توپ شده، حین همه اینها خیابانی داره فریاد میکشه و میگه:"فــــرصـــت!!"
+
این بازی یعنی سر درد گرفتم از اشتباهات خیابانی در ذکر اسامی، یانگ با ولبک و بعد با دفو کلا قاطی بود. پارکر با چمبرلین و جرارد و تری!
برام جالبه که میاد میگه داونینگ عجیبه که تو ترکیب نیست، در صورتی که از هاجسون توقع این می رفت که به داونینگ فرصت نده!
البته ایشون منظورشون محمدرضا احمدی بود!نقل قول:
اینم از سوتی "حسین" ناظر انجمن ورزش! :دينقل قول:
اینگار کامپیوتر هستش کلا چند تا جمله داره هر مدل اتفاقی بیوفته همونا رو میگهنقل قول:
ذهن جواد خیابانی : همه ی شوت ها سرکش هستن:21: همه ی سانتر ها عالی هستند :5: چپ و راست یعنی اینور و اونور:31: و ... در آخر تیکی تاکای فرانسوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرهنگ علیفر دقیقه 11:55 بازی سوئد و اکراین :
پر حادثه ترین بازی تا حالا، بازی شوروی و چک بوده
هنوز تو جنگ سرد مثل اینکه زندگی میکنه :))
دو تا بازیکن اکراین هستن اسمشون Yevgen هست. یکی Yevgen Khacheridi و دیگری Yevgen Celin . علیفر این دو تا رو میگه Levgenii . در حالی که Levgenii اسم Konoplianka هست . هر سه تا رو میگه Levgenii !
سخته خداییش:20:نقل قول:
...
سرهنگ زیاد سوتی نمیده (نه بابا ) پس فعلا تاپیک میخوابه تا دوباره قرعه به اسم داش جواد بیوفته:46:
میگم چرا وقتی فوتبال پخشیده میشه گزارشگر وقتی به دقیقه بالاتر 30 -40 ثانیه مونده 30-40 ثانیه رو بر میداره و دقیقه بالاترش رو میگه؟!! [نیشخند]
چون وارد دقیقه ی بعدی شدیم دیگه:20:نقل قول:
مثلا 77:31" میشه دقیقه 78 :11:
مثلا چرا شما وقتی 18 سال و 234 روزت هست میگی تو 19 سال هستم ؟
جناب سرهنگ علی فر:
بعد از اینکه بازیکن اوکراین توپ رو به بیرون زد :
کج می بینه دروازه رو
O_o
گزارشگرهای صدا و سیما همشون درپیتن بجز فردوسی پور
سرهنگ و تئوری نسبیت!...:
زمان برای اکراین کند میگذره..
و برای سوئد تند میگذره..
البته اینطور به نظر میاد!
- نه بابا؟:31:
خیابانی و زبان فارسی!..
فرانسه چون بازیهای پرتعدادی رو نباخته از مدعیان جام تلقی میشه..
-منظورشون بطور ساده اینه : فرانسه کم باخته! البته ساده تر اینکه در مقدماتی برد زیاد داشته.
حالی میکنم با این گزارشگران... ها....
جان من برنامه های بعدی به این تیکه کلام جاودانی دقت کنین : شب شما بخیر بینندگان عزیز و ارجمند !
سوژه ی امشب جواد کریم بنزما بود
از نظرش کریم اوایل بازی خودش نبود ولی اخرای بازی شد فایو استار :دی
+
اگه از اخبار شبانگاهی بین دو نیمه هم باشه قبوله ؟
تو یکی از زیر نویس خبرهای کوتاهش به جای بارش تگرگ نوشته بود : باراش تگرگ:دی
جواد خیابانی
بازی انگلیس و فرانسه
وقتی آفساید ولبک گرفته شد گفت آفساید چمبرلین گرفته میشه!
حالا اگه ولبک و چمبرلین یه خرده به همدیگه شباهت ظاهری داشتن باز یه چیزی ! چند دقیقه قبلش هم اسم این دوتا بازیکن رو درست گفته بود واقعا که.....
این مصاحبه با سرهنگ علیفر رو بخونید
خیلی باحاله :)))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس شو الان دیدم
داداشه پرویز مظلومی نیست؟ :دی
این گزیده ای از مصاحبه هستش ( خبرنگار هم گذاشتش سر کار :دی )
محتوای مخفی: ...
سرهنگ علیفر
اکران با این برد میتونه سعود کنه اما نه. پیش بینی هنوز زوده
تو که میدونی پیش بینی زوده چرا دهنتون باز میکنی
خدا کنه امشب زلاتان گل بزنه دل مردم شاد شه :|
:دی
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی فرانسه انگلیس خیابانی
اول بازی قبل از این که شروع بشه گفت: تیم داوری از ایتالیا در مقابل هم قرار گرفتن:دی
یه بار هم نصری داشت دریبل میزد که توپش رفت کرنل اونجا گفت
بازیکنان خوش تکنیک فرانسوی صمیر نصری رو به کرنل تبدیل میکنن:دی
------
عجب مصاحبه جنجالی کرده سرهنگ:دی
هیچکی رو قبول نداره: دی
دوستان به نهایت عذر می خوام!
منم یکی از طرفدارای این تاپیکم. امیدوارم این صحبتم کسی رو ناراحت نکنه! اما فکر می کنم بعضی از سوتی هایی که بچه ها می نویسند سوتی نیست! یه جور گیر بیخود دادن به گزارشگره. این جوری تاپیک بی مزه می شه.
کسی که سوتی نداده خوب نداده! نمی شه حرفش رو عوض کرد و دلیل نداره یه جور یه چیزی از گزارشگرا در بیاریم و بنویسیم. (سوتی باید سوتی باشه)
راستی بعضی بچه های خودمون هم اینجا، کم سوتی نمی دن !!
دیگه حالم از از این پلاتینی به هم می خوره اینقدر این خیابانی راجبش صحبت کرد
ای بابا مگه گزارشگر بازی دیشب سرهنگ بود؟ از دست دادم پس :31:حرفی از قرار گرفتن مدافعا بین توپ و دروازه خودی نزد؟
به نظرم اسم تاپیک نباید سوتی فلانی باشه .چون گزارشگر ها و مجری های محترم بعضی چیزا میگن که سوتی نیست ولی ته خندس ! مثلا گیر هایی که جاودانی به کارشناسا میده خیلی باحاله ( همون که چندتا فوتبال میبینی ) کلا اگه جاودانی مجری باشه که متاسفانه همیشه هست درباره همه چی بحث میشه الا فوتبال . اگه هم بحث بشه خیلی سطحی و جزیی .نقل قول:
چرا اتفاقا! توی یه صحنه بازیکن سوئد نزدیکای محوطه جریمه یه شوت محکم زد که خورد به یکی از مدافعای اوکراین.همونجا گفت مدافع اوکراین به درستی بین توپ و دروازه خودی قرار می گیره و اجازه کار رو نمیده :31:نقل قول:
نمی دونم کسی دقت کرده تا حالا که شبکه سه ده ثانیه از همه جا عقب تره ؟ یه بار رادیو روشن بود دیدم می گه سوت پایات بازی به صدا در می یاد با برتری ... تعجب کردم ! دیدم اینا که هنوز دارن بازی می کنن شمردم دیدم ده ثانیه بعد شبکه سه سوت زد !
واسه سانسوره دیگه ؟
کجا 10 ثانیه؟نقل قول:
من داشتم از ZDF میدیدم و شبکه 3 رو بدون صدا گذاشته بودم گوشه ی تصویر: دقیقا اختلافش 1 دقیقه و 35 ثانیه بود.:20:
واقعا هم چیزی نداشت که اینقدر تاخیر میدن. خب هوا گرمه دیگه میخوای تماشاگر با کاپشن بیاد:31: