کسی نیس یه کمکی بکنه؟نقل قول:
Printable View
کسی نیس یه کمکی بکنه؟نقل قول:
سلام
برای دفتر کار 80 متری با 4 اتاق چه مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دار رو پیشنهاد میکنین ؟
از اونجایی که در اتاق ها باز هست ، قصدم اینه که برای کل مجموعه یک کولر گازی در سالن قرار بدم
و فکر میکنم اگر قدرت کولر گازی زیاد باشه همه اتاق هارو پوشش میده
اگر لطف کنین در رابطه با مدل ، برند و توان مورد نیاز راهنمایی کنین ممنون میشم
سلام.برای یه اتاق 36 متری چه کولری مناسبه؟ ضمنا من میخوام از بانه خرید کنم،نظرتون چیه؟چه مارکی؟
بعضی مغازه ها هستند که مبلغی میگیرند و کولر های بانه رو گارانتی میکنند!
خب منطقیه :n01:نقل قول:
[QUOTE=dash_mehdi;7098649]سلام دوستان خوبيد؟
مي خواستم بدونم يك كولر گازي بسيار كم مصرف (مثلا A+) كه بتونه يك خونه 130 متري رو خنك كنه چقدره؟
الان يك كولر ابي عظيم الجثه داريم كه اصلا جواب نميده .خواهش ميكنم سريع تر كمك كنيد ببينم قيمت ها چطوره[/QU
دوست عزیز اگر شما 130 متر فضا یک تکه دارید به دو کولر 30000 یا حدا اقل 24000 نیاز دارید ولی اگر چند اطاق دارید برای مثال پذیرایی 70 متر و سه خواب 12 متری شما نیاز به یک کولر 30000 یا 24000 در پذیرایی و 3کولر 12000 در خوابها نیاز مندید برای اطلاع از قیمت کولر کم مصرف مناسب به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
طبق استاندارد برای هر محیط باید کولر مجزا در نظر بگیریدول اگر شما می خواهید برای 80 متر بعلاوه چند اطاق کوچک فقط از یک کولر استفاده کنید در صورت داشتن برق سه فاز می توانید از کولر 48000 ایستاده استفاده کنید ولی بنده این کار را اصلا توصیه نمی کنم و بهتر است برای هر اطاق یک کولر کوچک تهیه کنید برای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
سلام
برای مغازه 10-12 متری قصد خرید کولر گازی دارم...
مارک که انواع مختلف بازار هست...
از نظر خودم 12000 خوبه ولی بعضی ها میگن 18000 بگیرم...
فقط موندم چی بگیرم که به صرفه باشه...هم از لحاظ برقی و هم سرمایشی...
رفت و آمد مغازتون اگر زیاده یا آفتابگیره 18000 وگرنه 12000 کافیه.
توصيه برای نصب کولر گازی
کولر گازی باید در ارتفاع 175 سانتی یا حداکثر 185 سانتی از سطح زمین نصب بشه
هرگز زیر سقف نصبش نکنین که کلی ضرر میکنید
اطلاعات بیشتر در این صفحه , مطلب شماره ی 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برای یه خونه حدود 55 متر 12000 اسمارت اینورتر ال جی جواب میده؟ خونه آفتاب گیره
نه دوست عزیز دستکم باید 24 هزار باشه.
سلام بر دوستان عزیز
برای خرید کولر گازی اسپلیت در استان گیلان(رطوبت زیاد)، میخوام اینورتر بگیرم اما تمام تعمیرکارها میگن اینورتر بردش خراب میشه و هزینه تعمیرش زیاده و طول میکشه و ....
و میگن معمولی بگیر.(اینورتر نباشد)
اما یه فروشنده مطرح گفتش ایورتر گاز آر 90 بگیر و توشیبا بگیر خیالت جمع. توشیبا خیلی گرونه و خیلی باکیفیت. ساخت تایلنده و مستقیم وارد میشه و مثل سایر کولرها تو ایران مونتاز نمیشه.
دوستان موارد فوق رو تایید می کنند؟
سلامنقل قول:
به اطلاعات و توصیه های یکی دو نفر اعتماد نکنید
به چند فروشگاهِ مختلف سر بزنید , بگین خانه چند متر مربعه , سقف خانه چی هست , در تابستان دمای داخل خونه بدون کولر به چند میرسه , 30 درجه ؟ یا کمتر
متاسفانه در ایران بنجل فروشی,گرونفروشی, تقلبی فروشی,قاچاقی و بدون گارانتی فروشی و دست دوم فروشی به جای نو غیره به شدت رواج پیدا کرده
نمیشه حتی به حرف و عملِ نمایندگی اعتماد کرد چه برسه به مغازه های معمولی
حتماً گارانتی رسمی و معتبر بگیرید از فروشنده و قبل از خرید به شماره ی توی ضمانت نامه زنگ بزنید ببینید اون فروشگاهی که میخواین ازش خرید کنین آیا کارش درسته ؟
در مورد قیمتها هم هر مغازه یه قیمت میده پس مراقب باشید سرتون کلاه نره
اجازه ندین اسپیلت رو زیر سقف نصب کنند
باید در ارتقاع 175 یا 180 سانتی از کف اتاق نصب بشه . به حرف هیچ کسی هم گوش ندین اگر که گفت باید زیر سقف نصب بشه چون اطلاعاتش غلطه و باعث مصرف برق زیاد و استهلاک زیاد و کارائیِ کم کولر و فشار اومدن بهش و خوب خنک نشدنِ خانه میشه
قبلا در تاپیک صرفه جوئی در این مورد مطلب کامل نوشته ام
سعی کنین مارک خوب و نامدار بگیرین حتی اگر گرانتر باشه
اگر مجهز به سیستم ضد باکتری و تنظیم رطوبت هم باشه بهتره
اینورتر میگن بهتره اما مهم گارانیِ قابل اطمینان و رسمی هست
در کویت مارکهای مشهور مثل پاناسونیک , جنرال , کاریِر , , ال جی , سامسونگ و غیره 7سال گارانتی کمپرسور داره و 5 سال گارانتی دستگاه
نصبش هم رایگان هست با 3 متر لوله
اگر بیش از 3 متر لوله بخواد باید پول بیشتر بدین
اگر لوله ی هدایتِ آبِ کولر به خارج از خونه خیلی بلند هست براش سیفون بذارید مثل زیر دستشوئی تا گرد و خاک و شن در سیفون جمع بشه و قابل تمیز کردن باشه وگرنه بعد از یکی دو سه سال لوله میگیره و دردسر ساز میشه
این سبفون باید خارج از ساختمان نصب بشه و لازم نیست سیفوم زیر دستشوئی باشه بلکه میشه با یک سه راهه و لوله ی 30 سانتی رو به زمین کاری کرد که گِل و لای و سنِ توی لوله بریزه توی اون لوله ی 30 سانتی و جمع بشه و با باز کردنش همه ی رسوبات خارج بشه .
به هر حال عجله نکنین
تا وقتی پول ندادین , شما سلطان هستین و فروشنده ها دنبال شما میان . اما اگر پول دادین دیگه شما باید دنبال فروشنده بدوید .
پس مراقب باشید باعجله خرید نکنید
مراقب باشید جنس کارکرده بهتون قالب نکنند
گاهی یک کولر معیوب و برگشتی رو تعمیر میکنند و به اسم نو میدند به یک مشتری ساده لوح
همون موقع خرید این چیزها رو به فروشنده بگین تا حساب کار خودش رو بکنه و حساب دستش بیاد
بهش بگین باید پلمپ بیارنش خونه و باید قبل از باز کردنش خودم چکش کنم که واقعا پلمپ کارخونه هست و دستکاری نشده و جای منگنه های کارتونش و چسبش تغییر نکرده
سلامنقل قول:
تشکر فراوان
توضیحاتتان بسیار گویا و کمک کننده بود
اما در حال حاضر مهمترین سوالم متن زیر هستش
سوالم اینه کهنقل قول:
برای خرید کولر گازی اسپلیت در استان گیلان(رطوبت زیاد)، میخوام اینورتر بگیرم اما تمام تعمیرکارها میگن اینورتر بردش خراب میشه و هزینه تعمیرش زیاده و طول میکشه و ....
و میگن معمولی بگیر.(اینورتر نباشد)
اما یه فروشنده مطرح گفتش ایورتر گاز آر 90 بگیر و توشیبا بگیر خیالت جمع. توشیبا خیلی گرونه و خیلی باکیفیت.
1) کولرهای اینورتر در کل و مخصوصا در استان گیلان که رطوبت زیاده نسبت به کولرهای غیراینورتر خرابی زیاد داره؟ و خرابیش پرهزینه و زمانبره؟ (هزینه تعمیرش شنیدم در هر سری بالای 600 هزار تومنه)
2) توشیبا با توجه به قیمت بالاش واقعا فوق العادست؟
3) قضیه گاز آر 90 چیه؟ و من شنیدم گاز 410 دارند.
4) از نظر فروشنده و اینکه بخواد تقلبی نده خیالم جمعه. یه فروشنده با سابقه 40 ساله و اطلاعاتش بسیار به روز هستش. فقط الان باید برند و مدل رو انتخاب کنم
از پاسخگویی شما مجدد تشکر میکنم
منتظر نظرات شما و سایر دوستان هستم
سلامنقل قول:
بنده تا حالا اینورتر دار نداشتم اما ظاهرا سیستمش پیچیده تر از معمولی هست و هر چیزی هم که پیچیده تر باشه خراب شدنش هم پیچیده تر هست
اما از نظر رطوبت زیاد , کولر گازی هر چی رطوبت بیشتر باشه بهتر و راحت تر کار میکنه و در هوای خشک بدجوری بهش فشار میاد
چون هوای شرجی دماش کمتر از هوای خشکه و بخار آب موجود در هوا باعث بهتر خنک شدن رادباتور کولر میشه . آبهای پای کمپرسور هم باعث خنک شدنش میشه اما در هوای خشک فقط هوا رادیاتور رو خنک میکنه و حرارتش هم بالاست
پس نگران شرجی زیاد نباشید چون برعکس خیلی به نفع شماست
شمال ایران هم گرمای زیاد نیست پس کمپرسور کولر زیاد روشن نمیمونه وگرنه همه یخ میزنند یعنی مصرف برقش هم زیاد نیست
میمونه فقط مقدار مصرف برق کولر معمولی در تابستان
بهتره از کسی که داره سوال کنین چقدر پول برق میده در ماه ؟
درضمن تعمیر و نگهداری و سرویس معمولی ساده تر و ارزانتره
بنده اگر جای شما باشم و بودجه ام کم نباشه , اگر کنورتردار زیاد گران نباشه و گارانتی بیشتری هم داشته باشه , کنورتر دار میخرم
اما اگر مصرف برق معمولی زیاد نیست و قیمتش خیلی ارزانتره و گارانتیش هم چند سال باشه همون معمولی میخرم
ناشنال هم اگر اصل باشه و باگارانتی پس خوب هست
سلام برای نصب کولر گازی اگه جاش نباشه چیکار میکنند واسه نصب؟
سلامنقل قول:
چه نوع کولر گازی ؟
پنجره ای یا اسپیلت یا سقفی ؟ (کاست )
برای کاست که موقع ساختن خونه باید جای هر کاست در سقف اتاقها تعبیه شده باشه
http://www.google.com/search?hl=en&tbm=isch&q=cassette%20ac&spell=1&sa=X
در ایران گمان نکنم اصلا کاست وجود داشته باشه
برای پنجره ای هم باید دیوار خراب بشه و جای کولر رو دربیارند یا توی یک پنجره کار گذاشته بشه
از همه آسونتر اسپیلت هست که کافیه با دریل توی دیوار رو سوراخ کنند تا لوله های گازش بره بیرون
بعضیها هم شیشه ی پنجره رو مىبُرند و لوله ها رو رد میکنند
خود اسپیلت هم با 2 یا 4 پیچ محکم به دیوار وصل میشه
رادیاتورش هم میذارند بیرون توی بالکن یا روی زمین و یا با آهن براش یک براکِت (پایه ) درست میکنند که نصب میشه روی دیوار بیرون ساختمان و رادیاتور روش نصب میشه
همون مدل اسپیلت.ولی فاصله از بالکن یه مقدار زیاد هستش.یونیت بیرونیش رو میشه پشت بام هم گذاشت؟مرسی از جوابنقل قول:
توی نت گشتمنقل قول:
یه جا نوشته حداکثر طول لوله 15 متر و حداکثر ارتفاع 7 متر
اگر بیرون ساختمون جائی نباشه یا فاصله تا زمین و پشت بام زیاد باشه تنها راه نصب براکت ( پایه ) روی دیوار هست مثل این عکسها
کیفیت کولرهای دوو و پاکشوما در چه حدیه؟ مصرف برقشون نسبت به برندهای دیگه چطوره؟
این مطالب جناب اسمونی رو واقعا باید با طلا نوشت....نقل قول:
من حدود 6 ماه در بازار لوله و اتصالات و 6 ماه هم در بازار قطعات یدکی ماشین شاگردی کردم. این کارهای متقلبانه تبدیل به کاری عادی شده...
یک سوال از دوستانی که کولر گازی معمولی ( غیر اینورتر دار) دارند. وقتی دما تنظیم میشه روی یک عددی مثلا 25 این کولر ما که جدیدا خریدیمش نشانی از خاموش شدن نشون نمیده. دما مثلا به 25 میرسه و همینطور پائینتر هم میره ولی خاموش نمیشه. کولر وقتی به دمای مد نظر میرسه خاموش میشه؟ یا باید طور خاصی تنظیم بشه؟
سلامنقل قول:
چند احتمال وجود داره :
1- کولر ضعیف هست برای جائی که نصب شده یعنی فضا خیلی بزرگ هست و کولر نمیتونه دما رو بیاره پائین و برسونه به دمائی که شما تنظیم کردین
مثال
شما تنظیم کردین روی 23 درجه اما کولر نمیتونه از 24 درجه دما رو پائینتر بیاره بنابراین کمپرسور دائماً کار میکنه و خاموش نمیشه
کافیه دما رو ببرید روی 26 یا 27 و حتی 28 تا مطمئن بشین کولر سالمه یا نه و کمپرسورش خاموش میشه یا نه
اگر فضا خیلی بزرگه , تا میتونین اسپلیت رو پائینتر نصب کنین مثلا در ارتفاع 160 سانتی از کف اتاق
2- ممکنه شما دکمه ی وضعیت کولر دائم رو زدین و سیستم اتوماتیک فعال نیست .
3- سنسور سیستم اتوماتیک که به اواپراتور چسبیده خراب شده یا از جاش کنده شده و درست سرما رو احساس نمیکنه و درنتیجه کولر خاموش نمیشه
اگر از همه ی دکمه ها و علامتها و آپشنها اطلاع ندارید بهتره کاتالوگ رو کامل بخونین
مرسی از پاسختون
کولر که نو هست و از ابتدای نصب هم همینطور بوده
دما با نشانگر روی کنترل به اون دمای تنظیمی میرسه و پائینتر هم میره ولی نشانی از خاموش شدن نیست. خاموش شدن کمپرسور در کولرهای معمولی محسوسه ؟ یعنی فن و بقیه موارد هم خاموش میشند؟ بعد چطور و در چه دمایی دوباره روشن میشه؟ کولر ال جی هست و دفترچه را هم مطالعه کردم. مطلب خاصی نداشت.
سلامنقل قول:
قابلی نداشت
باید آپشن اتوماتیک فعال شده باشه وگرنه به 5 درجه هم برسه باز هم خاموش نمیشه
معمولاً در ریموت کنترل کلمه ی auto روشن ميشه يا چیزی دیگه مثل یک شکلک یا علامت
1- علامتها زیاد هست . مهمترینش از کار افتادنِ فنِ رادیاتوری هست که بیرون ساختمان نصب شده . کمپرسور و فن و رادیاتور خنک کننده ی گاز همگی در یک صندوق فلزی هست که بیرون ساختمان نصب میشه
2- بله , فن و کمپرسور در یونیتِ بیرونی از کار میافته .
در بعضی کولرها یک آپشن هم داره برای صرفه جوئی بیشتر برق
اگر فعال بشه اونوقت با خاموش شدن کمپرسور , فنِ توی اتاق هم خاموش میشه یعنی همه ی سیستمها از کار میافته و فقط تایمر و دماسنج فعال هست تا وقتی اتاق گرم شد دوباره همه چیز روشن بشه
از این گزینه برای مسافرت هم استفاده میشه در مناطق بسیار گرم . به این صورت که تنظیمش میکنین روی 30 یا 31 یا 32 درجه . اینطوری روزانه فقط 3 یا 4 ساعت روشن میشه تا اسباب اثاثیه ی منزل در اثر گرمای بیش از حد خراب نشه
وقتی کمپرسور خاموش میشه فنش هم خاموش میشه
اگر کمپرسور نزدیک پنجره باشه موقع کار کردنش صداش شنیده میشه و با خاموش شدنش صدای یونیتِ بیرونی کلاً قطع میشه چون فن و کمپرسور هر دو خاموش میشه
در بعضی کولرها موقع خاموش شدن کمپرسور یک صدای آروم تیک شنیده میشه از اون قسمتی که توی اتاق نصب شده و گاهی برای چند ثانیه بعد از خاموش شدن کمپرسور صدای فیسسسس مانندِ خفیفی هم از یونیت داخل اتاق شنیده میشه که صدای گاز توی لوله ها هست .
با خاموش شدن کمپرسور , فقط صدای پنکه ی یونیتِ داخلی (واحدِ داخلِ اتاق ) شنیده میشه یعنی صدای یونیتی که توی اتاق هست خیلی کمتر میشه .
بادش هم دیگه اونقدر سرد نیست چون کمپرسور خاموش شده و فقط پنکه داره کار میکنه .
اگر زیر سقف نصب نشده باشه میتونین دستتون رو بگیرین جلوی بادش و سرد نبودنش مشخصه
نصب کردنش بالای بالا زیر سقف اشتباه بزرگی هست و کلی ضرر مالی داره
3- معمولاً دو سه درجه بالاتر فعال میشه
یعنی اگر تنظیم شده روی 24 , در 24 خاموش میشه و در 26 یا 27 دوباره روشن میشه
اگر دوست داشتین مدل کولر رو دقیقا بنویسید تا آپشنهاش رو توی نت جستجو کنم بهتون بگم حالت اتوماتیک چطور فعال میشه و چه آپشنهای دیگه ای داره
تا به حال توجه نکرده بودم به جزئیات.
مدل کولر ما اسپلیت titan بدون اینورتر هست. یک حالت هوشمند داره به اصطلاح که به نظر این مورد همون حالت اتوماتیکش هست.
چون کمپرسور در پشت بام نصب شده تا حالا چک نکردم ببینم که فنش از کار میفته یا خیر. فن خود یونیت داخلی که از کار نمیفته. باد هم به نظرم در خنکیش تغییر محسوسی حس نمیشه. اون جالت هوشمند را هم چون دفترچه مشترک هست و کنترل با چند مدل دیگه و در دفترچه ذکر شده " آپشنال " معلوم نیست در کولر ما نصب هست آپشنش یا خیر.
باید دقیقتر چک کنم اینبار. چون گارانتی داره گفتم شاید مشکلی بوده که از ابتدا وجود داشته و با گارانتی تماس بگیرم.
سلام دوستان
اگر جائی زندگی میکنین که رطوبت هوا کمتر از 40% هست , لوله ی آب کولر گازی رو بذارین توی یک ظرف داخل اتاق تا رطوبتِ جمع آوری شده توسط کولر از اتاق بیرون نره
توضیح بیشتر:
رطوبتِ کمتر از 40% برای پوست و بینی و چشم و دستگاه تنفس و حتی مو و ناخن ضرر داره
اگر در منطقه ی خشک , کولر گازی نصب بشه , همون اندک رطوبتِ توی خونه هم توسط کولر تبدیل میشه به قطرات آب و توسط شیلنگ یا لوله ی مخصوصی فرستاده میشه به خارج از اتاق
این لوله رو بذارین توی یک سینی یا طشت داخل اتاق تا دوباره تبخیر بشه و به هوای اتاق برگرده
میتونین از یک تکه شیلنگِ پلاستیکی شفاف استفاده کنین که چون درست دیده نمیشه , برای دکور اتاق هم بهتره . این شیلنگ از اسپلیت میاد پائین و قرار میگیره داخل سینی
این کار هیــــــــــچ ضرری برای کولر نداره . به حرف هیچکسی هم گوش ندین اگر گفت ضرر داره
بعضی از اسپلیت های مدرن خودش سنسور تنظیم رطوبت داره
اگر نوع معمولی دارین , میتونین یک رطوبت سنج از مغازه های کالاهای پزشکی بخرین نصب کنین درون اتاق در ارتفاع 1.5 متری تا از مقدار رطوبت اتاق مطلع باشید . نوع معمولی و عقربه ایش هست که حدود 10.000 تومن تا 50.000 تومن هست
دیجیتالیش گرانتره . چند ماه یک بار باتری هم میخواد
از دبّه و گالن استفاده نکنین برای جمع کردن آب چون دهانه اش کوچکه و آب خیلی به کندی تبخیر میشه
از سینی پلاستیکی لبه دار استفاده کنین تا آب زود بخار بشه
اگر رطوبت محل زندگیتون خیلی کمتر از 40% هست میتونین از دستگاه بخور سرد هم استفاده کنین تا رطوبت برسه به حدود 40% و در همون حد کنترلش کنین
بعضی از دستگاههای بخور سرد خودش رطوبت سنج هم داره یعنی وقتی تنظیمش کنین روی 40% , خودش خاموش میشه یا مقدار بخار کم میشه تا رطوبت ثابت بمونه . اما اگر شیلنگ آب کولر رفته باشه بیرون اتاق , پس هر چی هم دستگاهِ رطوبت ساز کار کنه بی فایده هست
============================================
یک ابتکار جالب هم میتونین انجام بدین:
آبی که از کولر جمع میشه اگر فیلتر و تصفیه بشه برای دستگاه بخور ساز مناسب هست
پس میتونین آبهای کولر رو در یک گالن جمع کنین و بریزین توی یک فیلتر 5 میکرونِ معمولی و بعدش برای دستگاه بخورساز استفاده کنین .
رطوبتِ خانه و محل کار رو جدی بگیرین و اون رو در حد 40% تا 45% کنترل کنین
پولی که برای این کار صرف میکنین , برای سلامتیتون خرج میکنین که ارزش زیادی داره پس ضرر نمیکنین
سلام دوستان برای مغازم می خوام یک عدد کولر گازی تهیه کنم که حدودا 15-16 متر هستش و از پشت و سقف آفتاب میخوره کف مغازه هم هستش و طبقه دوم هم هستیم شما چی پیشنهاد میدید
راستی میخواستم ببینم پرتابل بخرم بهتره یا این ها که نصب میشه
چه مارکی تهیه کنم
راستی اگه سرد و گرم هم باشه که دیگه چه بهتر
سلامنقل قول:
اگر دمای مغازه در ظهر تابستون بدون کولر از 37 یا 38 بیشتر نمیشه پس 18000 کافیه
نوشتین طبقه ی دوم هم هستین
یعنی مغازه 2 طبقه هست ؟
اگر بله نمیشه پرتابل بذارید چون هم قدرتش کمه هم بالا رو نمیتونه خنک کنه
اگر مغازه طبقه دوم نداره و تا زیر سقف هم کالا نیست پس باید در ارتفاع 180 سانتی از کف نصبش کنین . زیر سقف نصبش نکنین خصوصاً اگر که سقف مغازه خیلی بلنده
توضیح بیشتر در این مورد , در صفحه های آخر تاپیک صرفه جوئی
اگر جائی هستین که رطوبت هوا کم هست بهتره کولر کوچک آبی نصب کنین
در مورد مارک , بستگی به بودجه داره . مسلّماً مارکهای معروف بهتر هست مثل پاناسونیک , جنرال و ال جی بشرطی که گارانتی معتبر داشته باشه
نقل قول:
من اصفهان هستم دما ظهر ها به حدود 40-42 درجه هم میرسه
بله یعنی یک طبقه پائین هستش که هیچ ربطی به ما نداره و من طبقه دوم هست با کل فضای 15 متر ( خواستم بگم 3 متر هم از سطح زمین ارتفاع دارم )
خیر مغازه 2 طبقه نیست
کولر آبی کوچک باید کانال کشی کنم می خواستم برای اینکه کانال کشی نکنم بیام چی کار کنم بیام کولر گازی بخرم
ولی رفتم این اینورتر دار ها رو دیدم اصلا قیمتش فاجعست یه 18000 هزارش رو میده 2800000
دوسان ببخشید کسی کمک نمی کنه واقعا الان کمک لازم هستم ممنون میشم یه دستی به مشکل من بکشید
سلامنقل قول:
اصفهان گرمسیر نیست
یک کولر 12000 معمولی (بدون اینوتر ) مارک خوب هم مغازه رو خنک میکنه . در ارتفاع 170 سانتی نصبش کنین
اگر مغازه پنجره داره نصب کولر آبی کوچک هم چندان خرجی نداره . کانال هم نمیخواد
لطفا حذف شود ..........
سلام دوستان
خواستم یه کولر گازی دیواری بگیرم.
قیمتشم از 3 تومن تا 4 تومن باشه
از لحاظ مصرف و مارک میخوام بهترین باشه
تقریبا فضای 70-80 متری با 2 تا اتاق خواب
منطقه نسبتا گرمی هستیم
اگر فقط سرمایشی هم باشه مشکلی نیست
به عنوان کسی که تو منطقه گرمسیر زندگی می کنه و بیش از ۷-۸ ساله با کولر گازی تابستون ها سر می کنیم.نقل قول:
بهترین مارک کولر گازی - اسپیلت - اجنرال هست . قیمتش هم نسبت به کولر های دیگه کمی بالاتره . تو فضای ۷۰-۸۰ متری یه ۲۴ هزار می تونه جواب گو باشه . دیگه اگه ۳۶ هزار باشه که عالیه.
الان من مدلASGS24LFCA رو از اجنرال پیدا کردم. اما قیمتش 4400 هستش. تازه 24000 هستش . اگه این گزینه اول باشه. برا گزینه دوم نظرتون چیه؟ مثلا ال جی تو این قیمت میشه بالای 30000 گرفت
اره قیمت های اجنرال بالاست ولی خدایش کولر رو دستش نیومده .. ما سرکار اجنرال داریم ۵ ساله مثه اسب کار می کنه . سرمایش گرمایش با هم هست ۱۲ ماه سال فک نکنم کلهم ۲۴ ساعت خاموش بشه. البته اگه اصلش گیرتون بیاد.نقل قول:
میتسوبیشی هم گزینه خوبیه.
بعد از اینها ال جی و پاناسونیک و سامسونگ.
به نظر من دنبال چیزی بگردین که پرتاب بادش قوی تر باشه. الان من زیر پاناسونیک نشستم . ازش تقزیبا راضی هستیم ولی مثه اجنرال نه. پاناسونیک زیاد ازیتمون کرده ولی پرتاب بادش خوبه
سلام
سوال از دوستانی که توی استانهای خوزستان یا ساحلی یا هرمزگان یا سیستان و بلوچستان هستند
قیمتهای برق در قبضِ برقِ شما مثل اینها هست ؟
100 کیلو واتِ اول , کیلوواتی 409 ریال
100 کیلو وات دوم کیلوواتی 499 ریال
100 تای سوم 1023 ریال
چهارم 1842 ریال
پنجم 2114 ریال
ششم 2660 ریال
بیش از 600 کیلووات , 2933 ریال
تا اونجایی که من میدونم اجنرال 36000 نداره و ال جی داره که مدلش بیگ تایتان 2 هست اجنرال 30000 اینورتر داره که حدود 5،200 قیمت دارهنقل قول: