اون که آره ! :46: ولی خب من عکسامو با موبایلم میگیرم میذارم تو تاپیک . بستگی به این داره چجوری Setup کنی دوربینو یا با چه زاویه ای و نوری و ... عکس بگیری ...نقل قول:
البته بازم میگم پیشنهاد دوربین حرفه ای Duncan رو جدی بگیر ! :5:
Printable View
اون که آره ! :46: ولی خب من عکسامو با موبایلم میگیرم میذارم تو تاپیک . بستگی به این داره چجوری Setup کنی دوربینو یا با چه زاویه ای و نوری و ... عکس بگیری ...نقل قول:
البته بازم میگم پیشنهاد دوربین حرفه ای Duncan رو جدی بگیر ! :5:
coolpix s700
Nikon
..دقیقا تنظیماتش چیه...چه تنظیماتی رو انجام بدم که 99.9 درصد خوب بشه..چون زاویه و نور و همه چی رو تغییر دادم..فکر میکنم از تنظیمات خود دوربین باشه..چون من دست نزدم خیلی بهش..فقط ایزوش رو که شما گفتید تغییر دادم
ممنون
سلام
اگه لطف کنید راهنمایی کنید که با راهنمای نور سنج دوربین چه طور کار کنم ممنون میشم .
آخه کلاس عکاسی میرم کلی تکلیف دارم در رابطه با این موضوع ولی نمیدونم چطور باید کار کنم . ازش سر در نمیارم که عکسی که میخوام بگیرم دیاف و شاترش مناسبه یا نه ؟
نمی دونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن دوربینم نیکون دی 90
خب بستگی به جا و مکانش داره
اینو میدونید که هرچی دیافراگم بسته تر باشه نور کمتر و برعکس و همینطور شاتر سرعت بالاتری رو داشته باشه نور کمتر وبرعکس هست؟
خب مثلا اگه شب باشه و بدون سه پایه باشید باید دیافراگم رو تا آخر باز کرد و وسرعت شاتر رو کمتر وهمینطور ایزو رو بالا برد.
و . . .
بخایم اینجوری توضیح بدیم یه صفحه باید بنویسم
اینجا بخون کمکت میکنه
کد:http://www.prophotocom.com/photography/metering-2.asp
ممنون از راهنمایی تون .
ولی منظور من نور سنج خود دوربین که وقتی از ویزور نگاه میکنیم خط هایی دیده میشه ،هست .که خودش راهنمایی میکنه مثلا دیاف یک درجه بسته شده باید شاتر 1 استاپ بیشتر بشه .
لینکی هم که گفتین فکر کنم یک مقدار پیشرفته تر از اون چیزی بود که من میخواستم.
اونی که شما میگی فکر میکنم جبران نوردهی هست.
یکم واضح تر بگو تا بهتر متوجه بشیم و بهتر راهنماییت کنیم.
مثلا همین لینکی که AliSub عزیز معرفی کردن آخرین عکس صفحه زیر عکس خط های سبزی که هست این طور که به من گفتن راهنمایی در مورد نورسنجی . که باید برای نور نرمال وسط باشه ولی من از دوربینم چیزی سر در نیاوردم . یعنی هرچی دیاف و شاتر رو تغییر میدم این خط ها راهنایی نمیکنند. ( شاید من سر کلاس بد متوجه شدم )نقل قول:
Exposure Compensation
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست من
توی دوربین های campact & SLR Like تکنولوژی این دوربین ها به گونه ایست که وقتی در LCD نگاه میکنی همان چیزی را میبینی که اگر دکمه شاتر را فشار دهی ثبت میشود یعنی مثلا اگر سرعت شاتر پایین باشد تصویر LCD روشن میشود یا برعکس...
یعنی قبل از اینکه تصویر ثبت شود میشود نتیجه را دید که این یک تکنولوژی محبوب برای کاربران اماتور محسوب میشه
ولی در دوربین های DSLR ساز و کار متفاوت هست
شما در نگاه درون ویزور یا حتی نمونه های دوربین های DSLR با امکان Live view این تکنولوژی وجود ندارد
برای همین این سیستمی که شما گفتید درون ان ایجاد شده تا راهنمایی برای تنظیم دقیق و بهتر لحظه شات شما باشد.
به شکلی که اگر به سمت منفی یا راست باشد اگر شما شات بزنید عکس ثبت شده دارای مکان های تاریک است و اگر مثبت یا سمت چپ باشد دارای مناطق روشن هست و اگر تا انتها مثبت باشد امکان Over Expose هم وجود دارد.
دلیلی ندارد همیشه این نشانه گر وسط باشد.وسط یعنی حالت نرمال ولی شاید شما دوست داشته باشی مناطقی از عکس دارای سایه یا برعکس بسیار روشن باشد پس با تنظیمات باب میلتان میتوانید عکس های مورد علاقه خودتان را بگیرید.
امیدوارم توانسته باشم کمکتان کنم.
در خدمتم.
سلام دوستان
میزان سرعت شاتر در مکان و زمان های متفاوت رو چطور مشخص میکنند
و
شاتر در عکس چه تاثیری میتونه داشته باشه مثلا یه عکسی میگیری میگن اگه با شاتر ...... گرفته بودی بهتر میشد؟
ساده بگم تعیین زمان شاتر در مدت زمان فشردن دکمه شاتر تا ثبت عکس موثره!! به طور مثال شما فرض کنید میخواید از یک صحنه ورزشی عکس بگیرید! اگر سرعت شاتر شما روی 1.150 ثانیه تنظیم شده باشه سوژه ی شما در پرتحرک ترین فعالیتشم موقع ثبت عکس فریز و ثابت میشه !! یعنی با سرعت 1.150 ثانیه نورو به سنسور دوربین رسونده و سریع عکسو ثبت کرده! برای همین هستش که در عکاسی با سرعت های بالا باید نور کافی و لازم برای ثبت عکس وجود داشته باشه!نقل قول:
ولی در عین حال عکس هایی هستند که ترکیب فوق العاده زیبا و محوی دارند!! مثلا شما فکر کنید عکسی دیدید که از بالا یک پل عابر پیاده ، خیابون رو ثبت کرده ولی توی عکس شما فقط حاله های نورو می بینید انگار که یک جسمی نورانی در رفت و آمد بوده!! این نوع عکاسی با سرعت شاتر پایین انجام پذیره!! مثلا سرعتی برابر 4 ثانیه!! یعنی این مقدار ثانیه طول میکشه تا از زمان فشردن دکمه ی شاتر تا ثبت عکس ، نور و محیط پردازش بشه و سنسور اونو ثبت کنه!!
در کل برای گرفتن عکس های تمیز ، بدون ماتی ؛ سوژه فریز شده و شفاف ( که پایه هم ندارید تا دوربین و ثابت نگه دارید ) توصیه میشه از سرعت شاتر بالا استفاده کنید! ولی وقتی قرار باشه از یک منظره غروب عکاسی کنید که نور کافی هم ندارید توصیه میشه سرعت شاتر نه خیلی پایین نه خیلی بالا باشه!! یعنی حداقل 1 ثانیه و به بالا:11:
ممنون از راهنماییتون . با دوربین که کار کردم متوجه شدم . موضوع از چه قرارهنقل قول:
ممنون از شما دوستان عزیز خیلی به من راهنمایی کردید
سلام به همه دوستان من در شيراز زندگي ميكنم و تمايل دارم كه با رمز و راز عكاسي آشنا بشم و دنبال فردي ميگردم كه به من آموزش بده
در ضمن من با برنامه فوتوشاپ به صورت تقريبا حرفه اي كار ميكنم و تمايل دارم كه با معرفي يك دوربين حرفه اي و كار با آن آشنا بشم
همچنين لنز ها و لوازم جانبي عكاسي
سلام؛ به نظر من اینترنت خودش بهترین آموزشگاه برای یادگرفتن اون چیزاییه که دنبالش میگردین...نقل قول:
تمايل دارم كه با رمز و راز عكاسي آشنا بشم و دنبال فردي ميگردم كه به من آموزش بده
prophotocom یه سایته که من خودم از اونجا با خیلی از نکات عکاسی آشنا شدم...
[PHP]http://www.prophotocom.com/[/PHP]
با نگاه کردن عکسهای بقیه هم میتونین خیلی چیزا یاد بگیرین...
اگر بتونین لینک دانلود نشریه اینترنتی «شات» رو هم پیدا بکنین و 6 جلد اون رو دانلود بکنین، چیزای زیادی یاد میگیرین...
از سایتهای خارجی و آموزشهای اونا هم غافل نشین...
اگر دنبال دوربین حرفه ای خوب میگردین و پول هم به قدر کافی دارین، من (Canon EOS 600D (Kiss X5 رو پیشنهاد میکنم و اگر دنبال خرید لنزین و بازم پول زیاد دارین، به لنز تله واید بهترین انتخاب میتونه باشه... ولی بازم بستگی به بودجه ای که انتخاب میکنین و سلیقه شخصی خودتون داره...
اگر تازه کار هستین و از طرفی نمیخواین بودجه زیادی هم هزینه کنین... CanonSX30 و Fuji HS20 انتخابای واقعا خوبی هستن...
یاعلی
تفاوت زوم اپتیکال و دیجیتال چیه؟
خوب در مورد تفاوتاشون زياد مطلب تو سايت هست ولي خوب بطور خلاصه زوم ديجيتال اصلا يه فريب بيش نيس و فقط كار برش در تصوير رو انجام ميده و كيفيت تصوير رو واقعا خراب ميكنه ولي از اونور زوم optic بدون كاهش كيفيت تصوير بزرگنمايي رو بوسيله ي الگوريتمهاي بزرگنمايي روي لنز انجام ميده كه واقعا كارآمد و موثر هست .
زوم اپتیکال، واضحتر هست، چوت تصویر تحت تاثیر لنزها تا اون اندازه بزرگ میشه...
زوم دیجیتال همونطور که از اسمش معلومه زوم دیجیتالی و کامپیوتری هست، درست مثل وقتی توی کامپیوتر روی یه عکس زوم میکنین و خوب حتما میدونین که تصویری که توی کامپوتر روش زوم میکنین چقدر افت کیفیت پیدا میکنه...
دقیقا بفرمایید از فلش دوربین در چه موقع باید استفاده کرد؟
جوابی چیزی
بسته به دوربینتون،موقعیت عکاسیتون و خیلی نکات دیگه دارهنقل قول:
اگه 3 پایه دارین و دهنه دیافراگم دوربینتون به اندازه کافی واسه اون محیط باز میشه پیشنهاد میکنم که از فلش استفاده نکنین،چون معمولا فلش باعث تغییر رنگ واقعی اجسام در عکس میشه
اگه نور محیط کافیه و 3 پایه ندارین سعی کنین به جای استفاده از فلش تا جای ممکن از لرزش دست خودتون جلوگیری کنین و به جاش عکسی با نور طبیعی بگیرین
به طور کل من حداقل تو دوربین های غیر حرفه ای استفاده از فلش رو پیشنهاد نمیدم ،مگر در شرایط اضطرار مثلا :نبود 3 پایه،تاریکی مطلق یا نزدیک به مطلق و سوژه متحرک،تو این موارد مجبور هستین از فلش استفاده کنین
یه مورد دیگه هم هست که فلش کاربرد داره،اونم موقعی که نور پشت سر سوژتون هست،مثلا موقع ظهر یا موقعی که یه منبع نور پشت یا بالای سوژه میفته،برای اینکه روی سوژه سایه های تند بوجود نیاد یا روی صورت افراد چروک بیش از حد نیفته میتونین از فلش استفاده کنین تا تاریکی و کنتراست رو خنثی کنه
سوال دیگه بود در خدمتم :10::11:
فرضا دوربین کنون sx 210 is و یا ixus 310 hs باشه و محیط هم هر جایی میتونه باشه
در این فرض چطور؟
از فلش بیشتر در مواقعی استفاده میشود که سرعت شاتر پایین یا ایزوی بالا برای عکس از سوژه میسر نیست که البته دومی بیشتر روی کیفیت عکس تاثیر منفی دارد حتی در دوربین های حرفه ای.
فلش بیشتر در سوژه های متحرک استفاده میشود تا سرعت شاتر بالا جبران شود البته در مسابقات ورزشی عکاسان اجازه استفاده از فلش را ندارند بنابراین در حالی که باید از سرعت شاتر بالا استفاده کنند نباید از فلش استفاده کنند که راه آن استفاده از ایزوهای بالاتر است.
در هنگام شب هم مسلما بهترین راه حل فلش است به دلیل اینکه تاثیر منفی در کیفیت عکس ندارد و احتیاج به ایزوی بالا را کمتر میکند.
علاوه بر مواردی که دوستان گفتن، گاهی نور فلاش نقش جبرانی داره و برای جلوگیری از ایجاد سایه روی سوژه، خصوصا در عکاسی پرتره، مورد استفاده قرار میگیره...
بهترین راه مطالعه کتابهای عکاسی و تمرینه
F این دوربین 210 نهایتا 3 هستش،که یه عدد متوسطه،من خودم این دوربین رو دارم،تو شب هم زیاد عکس گرفتم باهاش،شاید 10000 تا شات گرفته باشم،اما نهایتا بیشتر از 20 بار از فلش استفاده نکردم،چون رنگ ها رو غیر واقعی میکنه،ایزو بالا هم سعی میکنم استفاده نکنم،بالاخص تو همچین دوربین هایی که کامپکت هستن و پیکسل بالایی دارن،چون عکس خیلی نویزی میشهنقل قول:
کاربرد فلاش توی عکاسی بسیار زیاد و لذت بخشه ولی چه فلاشی مهمتره...!فلاش سر خود دوربین ها روش خیلی نمیشه حساب کرد.
کلا کار با فلاش هم دنیایی داره و نیاز به مطالعه و تمرین داره.
خدایا با نام تو
با سلام
به عقیده من در عکاسی با فلاش اگر از تنظیمات دریچه لنز صرف نظر کنیم و ایزو رو هم زیاد این ور و اونور نکنیم . خلاصه با نور فلاش بخوایم به محیط جان بدیم، بهترین گزینه فلاشهای خارجی(External) می باشند. چون با تنظیمات خاصی که از لحاظ زاویه تابش نور و تنظیم جهت نور و میزان تابش نور، می توان به نتیجه ای خوب رسیدومضاف بر اینکه فواصل دور را هم بسیار عالی پشتیبانی می کنند. البته این امر در دوربینهایSLR قابل ردگیری است و در دوربینهای Compact که از کفشک فلاش پشتیبانی نمی کنند(البته برخی از مدلها دارای کفشک فلاش هستند!)زیاد قابل انجام نیست!
حامد:11:
دئوتا سئوال تخصصی دارم .
میخواستم بدونم تفاوت یاکارایی محدوده دیافراگم (F2/7,..)که دقیقا نمیدونم مشخصه چیه ..چیه ؟
یکی دیگه کوچکی وبزرگی لنز چه تاثیری بر عکس داره همین که میگن 112*28میلیمترخیلی سرچ کردم
ولی درست نگرفتم که کارهرکدوم چیه وچجوری میشه تشخیص داد که چه لنزی بهتره یه چه محدوده دیافراگمی
حتی سرعت شاتر 1با 1600در15ثانیه یعنی چی؟اگه یه توضیح روشنی بدن دوستان ممنون میشم ؟مرسی ؟
جواب این سئولهای شما در یک یا چند جمله نمیشه توضیح دادنقل قول:
پیشنهاد میدم کتابهای آموزش عکاسی رو دانلود و مطالعه بفرمایید
من انقدراهم گیج نیستم بگی میگیرم یه کمی هم راهنمایی کنی بد نیست اگه لینک دانلودشو داری برام میذاری؟
دوست عزیز این چه حرفیه. کسی به شما اینو نگفته. واقعا باید دربارش کتاب بخونی .نقل قول:
اینو بخون
کد:http://niko-negaresh.com/news/?j=47
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5858831&postcount=8
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5858735&postcount=6
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
یعنی شاتر می تواند با سرعت یک هزار و ششصتم ثانیه تا سرعت پانزده ثانیه باز بماندنقل قول:
بله مطمئنا همینطوره منظورم اینکه این موضوع هایی که شما گفتید توضیح دادنشوننقل قول:
از ظرفیت این تایپیک خارجه
سلام
اینجا از دوستان وارد به عکاسی سوال می کنیم که موقعیت N چه جوری بهتر عکس بگیریم!
سلام
کلا به نظرتون اگه منی که تازه کارم و تازه یه دوربین کامپکت خریدم بخام عکسای نسبتا خوبی بگیرم بهتره که تو حالت Auto بذارم یا اینکه نه؟
بالاخره تازه کارها هم باید از یه جایی شروع کنن و به سمت عکاسی حرفه ای و اشنا شدن با تنظیمات برن دیگه... مگه اینطور نیست؟!
خوب تا کی میخواین از حالت اتوماتیک استفاده کنین؟
اگر توی شرایط خاص، مثل یه مراسم خاص مثل تولد، عروسی و... میخواین عکس بگیرین بهتره از حالت اتو استفاده کنین تا سوژه هارو از دست ندین و بعدا حسرت نخورین، ولی توی مواقع دیگه ، بهتره سعی کنین از تنظیمات دستی استفاده کنین و با تمرین و آزمون و خطا و اموزشهایی که همه جای اینترنت پیدا میشن، بتونین با عکاسی نسبتا حرفه ای هم آشنا بشین...
البته بسته به امکانات دوربین کامپکت شما هم داره... دوربینای کامپکت کنون از کامپکتهای نیکون امکان تنظیمات دستی بیشتری رو در اختیار شما میذارن...
فراموش نکنین گاهی با تنظیمات دستی میشه عکسهایی خلق کرد که امکان خلقشون هیچوقت توی حالت اتو وجود نداره...
با سلام
آقایون این تاپیک خیلی خوب داره پیش میره من هم به تازگی مدل HS20 فوجی گرفتم ولی فقط میتونم روی حالت اتو باهاش عکس بندازم
اصلاً روی حالت منوال نمیشه باهاش کار کرد خیلی سخته
برای استفاده از شاتر بهتره روی کدوم حالت بزاریم ؟؟؟؟؟
با تشکر
الان یخورده با شاتر ور رفتم تا نیارم زیر 20 عکس رو روشن نمیاندازه و وقتی میزارم مثلاً روی 400 کلاً عکس سیاه میشه البته بدون زدن فلش دوربین