مزدک طرفدار ایتالیاست.نقل قول:
Printable View
مزدک طرفدار ایتالیاست.نقل قول:
قبلنا منم همین فکرو میکردم و خودش میگفت ایتالیاییه اما وقتی بازی های ایتالیا رو گزارش میکنه قشنگ دقت کنی یهجورایی لجه با تیم تو cl هم اگه یه تیم ایتالیایی با یه تیم دیگه رو گزاش کنه تیم مقابلو بیشتر بالا میبرهنقل قول:
فکرشو نمی کردم ایتالیا دیشب اینجوری بازی کنه و واقعا عالی بود
وقتی دیدم که با سیستم 2-5-3 بازی می کنه فکر کردم با این سیستم حتما دچار مشکل میشه ولی به بهترین شکل این سیستم رو بازی کرد
اون دو تا دفاع وسط تخصصی یوونتوس کارشون رو خوب بلد بودن به اضافه ده روسی هم که یه هافبک وسط بود توی پست دفاع آخر خیلی خوب کار کرد. به امتیاز اونم این بود که می تونست بازیسازی رو به خوبی از دفاع شروع کنه و کلا همیشه پاسور خوبی بوده...
در مورد بوفون و پیرلو هم که فقط می تونم بگم که فوق العاده بودن! با این بازیی که از این دو بازیکن باقی مونده از ایتالیا قهرمان جام جهانی 2006 دیدیم ، به این پی می بریم که واقعا بازیکنای نابغه فوتبال هیچ وقت تموم شدنی نیستن!
بازیکنای دیگه خط هافبک هم در سطح خوبی بودن. فقط نکته منفی تیم دو تا مهاجم بودن که حتی در سطح خودشون هم بازی نکردن. کاسانو رو بیشتر یه عنوان یه بازیکن تکنیکی و بازیساز دیدم که توی گلزنی هم بد نیست ولی توی این بازی اصلا خوب نبود. همین طور بالوتلی هم که همین شرایط رو داشت. توی اون تک به تک هم فکر کنم یه لحظه خون به مغزش نرسید نفهمید که چی کار کنه! :دی
در بازی های بعدی به نظر من بهتره از زوج خط حمله دیگه ای استفاده بشه
به اضافه اینکه به نظر می رسید که اسپانیا هافبک گوشه خاصی نداشت و اکثرا هافبک وسط بودن ولی در بازی های بعدی اگه تیم های مقابل هافبک های گوشه خیلی خوبی داشته باشن سیستم 2-5-3 ایتالیا رو می تونن دچار مشکل کنن و مخصوصا اون فضای پشت پیستون ها می تونه خطرناک باشه
تا اون جایی که می دونم مزدک طرفدار بارسلونا و یوونتوسه و احتمالا باید طرفدار هر جفت اسپانیا و ایتالیا هم باشه...نقل قول:
وقتی فهمیدم مزدک گزارش میکنه حالم بد شد کلا چرا این مزدکو همیشه واسه بازی های ایتالیا میزارن قشنگ با امار و ارقام و هر حرفی که میزد ایتالیارو میکوبید و از اسپانیا تعریف و تمجید میکرد این نکته برام ثابت شده
تعجب میکنم میگید دفاع خوب بوده!
آخه اگه جی جی رو نداشتیم که دیگه الان 3 تا خورده بودیم.
خیلی بین دفاع فاصله بود و تورس چند بار راحت از دفاع فرار کرد.
آقا عجب گلی زد دی ناتاله
گلش کپ گل اول ایمون زاید به استقلال بود:دی
خدایی دقت بکنید،جفتشون پاس پشت دفاع براشون انداختن و جفتشون بدون اینکه حتی یه ضربه به توپ بزنن قبل شوت،با یه بغل پا توپ رو گل کردن:دی
تمسخر بازيکن ايتاليا با صداي ميمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هواداران تيم فوتبال اسپانيا در جريان ديدار اين تيم با ايتاليا در بورو 2012 رفتارهاي نژادپرستانهاي عليه بالوتلي بازيکن سياهپوست آبيپوشان نشان دادند.
ديلي ميل در گفتوگو با کريس برانسکيل 35 ساله از ليورپول، يکي از حاضران در اين قضيه که اين حادثه را تأييد کرد، از قول وي نوشت: به همراه تمام هواداران اسپانيا پشت دروازه نشسته بودم و هرگاه که توپ به پاي بالوتلي ميرسيد، آنها صداي ميمون در ميآوردند و با تمسخر او به وي ميخنديدند.
وي ادامه داد: 2 هوادار اسپانيا که لباسهاي رافائل نادال، ستاره تنيس اين کشور را بر تن کرده بودند، پيشگام اين کار بودند اما به نظر ميرسيد که نگهبانان به تصور اينکه اين فقط يک خنده است، هيچ کاري نکردند.
حدود 200 تا 300 هوادار اسپانيا در آن زمان به آنها ملحق شدند. وقتي که بالوتلي موقعيتي را از دست ميداد، اخطار گرفت و از زمين خارح شد اين واکنشها بدتر هم ميشد.
بالوتلي پيش از اين مسابقات اظهار داشته بود که در صورت مشاهده هرگونه رفتار نژادپرستانهاي زمين مسابقه را ترک خواهد کرد.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
ماشاالله فرهنگ!
چه بازی ای میکردن این یوونتوسی های عزیز خودمون ........ جی جی که فوق العاده بود ..... پیرلو حرف نداشت ولی من از بازی یه نفر بیشتر خوشم نیومد اونم کلودیو مارکیزیو پرنسس یووه بود که کسی انتظارشو نداشت اینطوری بازی کنه
اگه اون حرکتش که 3 نفر را دریبل زد و یه یک دو کرد گل میشد شک نداشتم بهترین گل گروهی میشد
به امید قهرمانی آتزوری
خبری از بالوتلی ندارین که چی میشه آخر؟
اکثر لاین آپ هایی که دیدم دی ناتاله رو گذاشتن
ما توی اهواز یا آبادان خرمشهر هم این مسائل رو میبینیم.البته صدا میمون درنمیارن!به طرف میگن کاکاسیاه یا سمبوسه!هرچند که بیشتر جنبه شوخی و مزاح داره.ببین طرف به همشهری خودش رحم نمیکنه چه برسه به یه خارجی وغریبه!تازه ندیدین به چینی ها چی میگن:27:نقل قول:
ماشاالله فرهنگ!
بالوتلی هم اگه اون موقعیت رو گل میکرد الان دهن اون 2شازده رو بسته بود..ای ول به دی ناتاله ..به شخصه خیلی دوسش دارم.
ترکیب همون ترکیب جلوی اسپانیاس ......... به امید برد آتزوری
وای وای فعلاً مساویه خدا کنه ایتالیا این بازیو ببره وگرنه واقعاً صعودش به خطر میفته اگر اسپانیا بازی امشبشو ببره بعدیشم ببره 7 امتیاز کرواسی هم 4 امتیاز ایتالیا بازی بعدشو ببره 5 امتیاز !
ولی خدا کنه ببریم و ایتالیای پرقدرتو تو جام ببینیم
اه اه اه ---- -- ---- -------- :2: تیم داوری مزخرف بود ..... کمک داور نیمه دم بالای صفحه تلویزیون چقد پرچم اشتباه زد واسه ایتالیا ...... گل کرواسی هم که آفساید بود
هاوارد وب خدا ازت نگذره
خوب به احتمال زياد اوت شديم. اگه اسپانيا امشب پرگل ببره،بازي آخرشون با كرواسي يه مساوي ميكنن و ايتاليا باي باي ميشه حتي اگه به زور ببره
پراندلي هم نشون داد عرضه حفظ نتيجه و بردن نداره. 2 تا بازي رو جلو افتاد و بعد گل خورد
يكي نيست بهش بگه وقتي تيمت بلد نيست ضد حمله بزنه براي چي انقدر تيم رو ميكشي عقب!! قبلا اگه ايتاليا دفاع ميكرد براي اين بود كه ضد حمله هاش وحشتناك بود
نيمه اول ايتاليا عالي بود بعد با تغيير تاكتيكش گند زد به بازي!
مهاجم ها هم كه از تا 4-5 تا موقعيت عالي رو از دست ندن گل نميزنن
ماركيزيو چجوري اون توپ رو گل نكرد؟!!!
جوينكو هم كه هيچي از خودش نشون نداده تو اين 2 بازي كه به زمين اومده. اميدوارم بازي بعد براي تعويض حداقل بوريني بياره
گل رو از طرف از اشتباه جاگيري بهترين دفاعمون خورديم. از كيليني بعيد بود همچين اشتباهي. تو بقيه دقايق عالي بود ولي همين 1 سوتي كافي بود
كمك داور هم كه كشت ما رو. به زيبايي هرچه تمام تر 2-3 تا آفسايد الكي گرفت
اسپانيا ببره ميشه 4 امتيازي. با ايتاليا مساوي كرده بودانقل قول:
این کمک داور دوم حالمونو گرفت ... سه تا پرچم اشتباه زد که دو تاش تک به تک با دروازه بان میشد !
الکی سه چهار تا نزدیم تا گل رو خوردیم و کار خودمون رو طبق معمول واسه صعود سخت کردیم
ایتالیا واقعا خوب بازی کرد و اصلا حقش مساوی نبود حداقل دو سه تا گل باید به تیم کرواسی میزد اما...
بهترین بازیکن زمین بدون شک پیرلو بود که یه بار دیگه ارزش های خودش رو به همه ثابت کرد من واقعا نمیدونم اگه این بازیکن از تیم ملی خداحافظی کنه چه بازیکن دیگه ای رو میخوان جانشینش کنن!
چقدر خوب میشد اگه ایتالیا بازی رو میبرد الان یه مقدار صعودش به خطر افتاده اما قطعا اسپانیا برای اینکه صدرنشین بشه با تمام قوا جلوی کرواسی بازی میکنه!
طرفدارهای ایتالیا نا امید نباشن هنوز به صعود این تیم امید هست!
با برد اسپانيا به نظر ايتايا حذف شده به حساب مياد.....ايتاليا تيم خوبيه و حذف شدنش خيلي غم انگيزه..
ولی من میگم اگه ایتالیا ایرلند رو ببره حتمآ میاد بالا ... چون همونطور که دوستمون Pessimist گفت اسپانیا واسه صدرنشینی میاد کرواسی رو ببره ...نقل قول:
به نظرم کرواسی جلوی اسپانیا شانسی نداره
همین امروزم اگه ایتالیا تک به تکهاش رو گل کرده بود با اختلاف میبرد .. مطمئنا اسپانیا مهاجماش موقعیت شناس تر هستن
ایتالیا مشکلی برای صعود نخواهد داشت به نظر من صعود اسپانیا سخت تر از صعود ایتالیا هست چون بازی آخر مقابل قدرترین تیم گروه هست یعنی کروواسی این کرواسی واقعا قوی هست واقعا این کیفیت بازی ازش بعیده ایتالیا تا الان باخت نداده و بازی آخرش آسون ترین بازیش هست مقابل ضعیف ترین تیم چه از لحاظ امتیاز وچه از لحاظ کیفیت و بدترین خط دفاعی بازی می کنه به نظرم کافیه بازی رو با گلهای زیاد ببرن اونوقت اگه کرواسی و اسپانیا مساوی هم بکنن ایتالیا صعود می کنه و اگه تعداد گلهاش زیادتر هم باشه اول هم می تونه صعود کنه بازی مقابل کرواسی مثل کابوس می مونه... امیدوارم اسپانیا بازی خوب امروزش رو تکرار کنه تا از سد این تیم رد بشیم... نگران بازی آخر هم نباشید یادتون نره مربی ایرلند یه ایتالیاییه:46:
این عادل فردوسی پور کجاست ببینه این رو؟:31:نقل قول:
نگران بازی آخر هم نباشید یادتون نره مربی ایرلند یه ایتالیاییه
بعدش بگین آلمان ها تبانی مبانی میکنن:31:
پراندلی برای بار چندم ثابت کرد در حد مربیگری ایتالیا نیست
حتی توی تعویض کردن هم کپی میکنه...یعنی اصلا به روند بازی توجه نداره و همون بازیکنانی که در بازی مقابل اسپانیا به زمین اومدن در این بازی هم وارد زمین شدن
فقط فرقش این بود که اون بازی نوچرینو اومد داخل و این بازی مونتولیوو.
بالوتلی هم بازی بعدی بهتره بشینه نیمکت...کاملا از روی شکم سیری بازی میکنه و بهتره این بازی از بورینی استفاده بشه.
حداقل بورینی اینقدر بی خیال بازی نمیکنه و انگیزه بیشتری هم داره.
دو وینگر ایتالیا هم که در حد صفر !!! چوب سفید میذاشتن جای اونا بهتر بازی میکرد...جیاچرینی که فقط الکی میدوه و ماجیو هم که هیچی.
آباته خیلی خیلی بهتر از ماجیوست...نمیدونم چرا پراندلی اینقدر لجبازی میکنه و تیم رو اینطوری ارنج میکنه!
شانس صعود ایتالیا خیلی کم هست...باید به انتظار اسپانیا بشینیم و به امید پیروزی اون تیم و از همه مهمتر پیروزی مقتدر مقابل ایرلند کسب کنیم
من مطمئنم اسپانیا کرواسی رو میبره و ایتالیا هم با صعود خاطره انگیزش با اسپانیا میان بالا
لاجوردی دوستان نگران نباشید... :46:
ها ؟! مچ گیری میکنی داداش ؟! :دی برو یه بار دیگه پستمو بخون گفتم با بازی بعدیشم که ببره میشه 7 امتیاز غیر از اینه ؟ دو برد و یه تساوی = 7 :دینقل قول:
در ضمن اگر اسپانیا و ایتالیا ایرلند و کرواسی رو شکست بدن ایتالیا صعود میکنه اینقدر با اطمینان فعلاً حرف نزن که بعد بخوای حرفاتو عوض کنی :3:
پراندلی باید ریسک میکرد و سیستم 3-5-2 رو کنار میگذاشت
استفاده از دیاموند با حضور ده روسی مارکیسیو و پیرلو میتونست یه برد برای ایتالیا به ارمغان بیاره اما تا اینکه بازم از همون سیستم بازی قبل استفاده کرد
نیمه دوم هم کامل مشخص بود تیم رو عقب کشیده بود اصلا خبری از ضد حمله نبود
داروی هم طبق معمول افتضاح....گل کرواسی آفساید بود...۲ تا آفساید هم به اشتباه از ایتالیا گرفتن
در مورد بازیکنها هم این ماجو و جاکرینی جقدر بیخود هستن....الکی فقط میدون
صعود سخت شد....امیدوارم اسپانیا بازی اخر رو جوان مردانه بازی کنه
من واقعا موندم چرا از آباته استفاده نمیشه به نظرم آباته اعجوبه اس چرا فیکس نیست برام سواله البته باز هم دارم تاکید می کنم ایتالیا تا الان بد بازی نکرده 2 تا بازی سخت پشت سر گذاشته نمی خوام پز تیم محبوبم رو بدم ولی بازی اولش مقابل تیم اول رنکینگ و قهرمان 2 کاپ معتبر اخیر (یورو و ورلد کاپ) بود اون رو هم نباخته تازه! اسپانیا با زحمت مساوی کرد
بازی مقابل کرواسی هم بد شانسی آورد و هم کروواسی خیلی بالتر از حد انتظار نشون میده.... کرواسی رو اسپانیا باید ببره ربطی به جوانمردانه اینا نداره غفلت کردن مقابل این تیم یعنی باخت و باخت یعنی حذف زود هنگام اسپانیا پس بازی مقابل کرواسی و بردن این تیم برای اسپانیا کاملا حیاتیه پس باید با تمام قدرت بازی کنه
در مورد گل کرواسی هم من چند بار نگاه کردم موقع سانتر مهاجم کاملا در شرایط مساوی بود زمانی آفساید تلقی میشه که مهاجم یه نصفه قدم جلوتر باشه
گل پیرلو هم که هم قشنگ بود و هم اینکه اولین ایستگاهی جام بود فکر کنم تا قبل این بازی گل ایستگاهی مستقیم نداشتیم.
در مورد بالوتلی باید بگم که به نظرم عدم موفقیتش ربطی به ضعف نداره شرایط لیگ با یه تورنمنت خیلی متفاوته توی لیگ بالوتلی خیلی می تونه برای یه تیم جواب بده و گلهای موثر بزنه ولی یه تورنمنت قضیه اش متفاوته بازی های فشرده و پر استرس قابلیت ها رو از یه بازیکن می گیره... ولی چیزی که مهمه باید از یه مهاجم ریز نقش و فرصت طلب استفاده کنه... متاسفانه ایتالیا هیچوقت با کمبود ستاره مواجه نبود که الان باهاش مواجه شده همیشه یه بکی دو بازیکن استثنایی توی هر جام برای ایتالیا می درخشید ولی توی این جام بهترین های ایتالیا قدیمی هاش هستن مثل پیرلو - کاس سانو - بوفون - کیه لینی بقیه سطح پائین نشون می دن یه مقدار... ما پدیده نمی بینیم توی ترکیب ایتالیا
كي با اطمينان حرف زد! بريد خط اول پستم رو بخونيد ميبينيد كه نوشتم به احتمال زياد و اينكه اسپانيا و كرواسي مساوي كنن پس الكي حرف كسي رو تحريف نكن داداش :27:نقل قول:
راستي دوستان اين بازي ها طبق تفاضل گل هست يا بازي رو در رو؟؟
چون يه جا ديدم نوشته بود اگه اسپانيا و كرواسي 2 - 2 كنن ديگه ايتاليا 100 هم كه به ايرلند بزنه فايده نداره
بازی مستقیم.نقل قول:
با فرض اینکه بازی کرواسی اسپانیا مساوی بشه و ایتالیا هم ایرلند رو ببره ایتالیا، کرواسی و اسپانیا هم امتیاز می شن و در این صورت نتایجشون مقابل ایرلند هیچ تاثیری نداره. در اون صورت همه چیز در دست بازی کرواسی اسپانیاست، اگه اون مساوی 0-0 بشه ایتالیا (اول) و اسپانیا (دوم)، 1-1 باشه اسپانیا (اول) و ایتالیا یا کرواسی (دوم) صعود می کنن، اگه 2-2 یا بیشتر بشه اسپانیا (اول) و کرواسی(دوم). ایتالیا این وسط 100-0 هم ایرلند رو ببره هیچ فرقی با 1-0 نداره.
وافعا نمیدونم چی بگم نیمه اول عالی بودیم ولی خداییش الکی الکی 2 امتیاز شیرین رو از دست دادیم چرا تیم الکی اومد عقب ؟
ترکیب میتونه خیلی بهتر باشه اباته میتونه فیکس باشه ولی چرا نیست ؟
اون کمک داور دوم اگه دستم بهش میرسید خفش میکردم دقیقا 3 تا افساید اشتباه رو به ضرر ما گرفت که جالبه این گزارشگره هم میگفت افساید درسته اینو از کجا اوردن اه اه
اخ جان چی میشد کرواسی بازی اخر اسپانیا رو میزد و اسپانیا حذف میشد :دی
ولی من مطمئنم صعود میکنیم اگه دیگه بازم شانس نیاریم و الکی نتیجه اون بازی طوری بشه که بردمون جلو تراپ بی فایده بشه
آباته یکی از قهرمانهای سوتی هستنقل قول:
همیشه جلوی اینتر یک تنه باعث باخت میلان شده...
فقط سرعت خوبی داره....سانترهاش هم اصلا جالب نیست
قبلا توی پسن هافبک راست بازی میکرده اما از زمان آلگری اومده دفاع راست
اما اونطرف ماجو هم همچین آش دهن سوزی نیست....بازیکن مدیکوریه
ولی میشه توی بازی با ایرلند از آباته استفاده کرد......ایتالیا باید به بازی سرعت بده
متاسفانه بزرگترین مشکل ایتالیا از نظر من نداشتن یرندگی لازم در خط حملس.
موقعیت های زیادی ک با بی توجهی از دست دادیم یکی از عوامل تساوی بود.
انگار بازی برای بالوتلی تدارکاتیه!!
در کل شرایط سخت شده، از پراندلی انتظار بیشتری داشتم.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
دوستان طرفدار ایتالیا فکر نمیکنید این تیم کمی مشکل بدنی داره
حدودا از دقیقه 70 به بعد در هر دو بازییش تحرک خط میانیشون به شدت کاهش پیدا کرد
شاید هم اشتباه میکنم اما احساس میکنم در هر دو بازی کم شدن تحرک در بازیکنان ایتالیا باعث شد بازی برده رو مساوی کنه
مثلا در انتهای بازی با اسپانیا مشخصا فاصله بین نفرات زیاد شد یا در بازی با کرواسی که تا حدود دقایق 70 ایتالیا کاملا کناره های کرواسی رو بسته بود در دقایق انتهایی چند بار از این منطقه آسیب پذیر شد
تا حدودي حرفتون رو قبول دارم كه يكم مشكل بدني دارن ولي دلايل ديگه هم داره كه از اواسط نيمه دوم تحرك كم ميشهنقل قول:
يكيش اينه كه ايتاليا با 2 ماهجم بازي ميكنه و اين 2تا از همون جلو يه مقدار پرس ميكنن ولي وقتي ازشون رد شن ديگه بر نميگردن و ميمونم همون جلو براي ضد حمله و اين باعث ميشه هافبك ها بيشتر مجبور باشن تحرك داشته باشن
تو سيستم 2-5-3 هم 2 تا پيستون ها بايد هم تو دفاع باشن و هم تو حمله هيچكس نميتونه 90 دقيقه انقدر بدوه
به نظر من به جاي تعويض 2 مهاجم بايد يكي از تعويض ها رو گذاشت براي يكي از پيستون ها
تو بازي اسپانيا تيم مجبور بود زياد دوندگي داشته باشه تا بتونه هيچ فضايي نده و انصافا تيم نميتونه تمام مدت اينقدر بدوه. اشتباه پراندلي بود كه تو هافبك تا دقيقه 90 تعويض نكرد . اگه به جاي تعويض 2 مهاجم 2 تاهافبك يا پيستون رو تعويض كرده بود اين همه موقعيت اواخر بازي دست اسپانيا نميومد
البته تو بازي كرواسي خيلي بهتر بود و تا موقع گل خوب بسته بودن و اون گل هم اشتباه كيليني تو جا گيري بود وگرنه نفوذي نتونسته بودن بكنن نه از وسط و نه از كناره ها. بعد گل هم چون ايتاليا جلو كشيد يكم موقعيت گير كرواسي اومد
ایتالیا و شکایت به یوفا به خاطر سوت علیه سرود ملی این کشور
مسئولان فدراسیون فوتبال ایتالیا رفتار نادرست هواداران کروات و اسپانیایی را تقبیح کردند
سایت گل- مسئولان فدراسیون فوتبال ایتالیا تاسف و ناراحتی خود را به خاطر سوتهایی که درهنگام پخش سرود ملی این کشور قبل از بازی با اسپانیا و کرواسی شنیده می شد ابراز کرده و اعلام کردند که این گونه اقدامات باید به صورت عمومی محکوم شوند.
مسئولان فدراسیون فوتبال ایتالیا نسبت به این رفتار، به مسئولان یوفا شکایت کرده اند.درنامه ارائه شده از سوی مسئولان فوتبال آتزوری می خوانیم:« گروهی از هواداران اسپانیایی و کروات ، در دودیدار اول ایتالیا در رقابتهای یورو2012، درزمان پخش سرود ملی ایتالیا شروع به سوت زدن کردند.می دانیم که متاسفانه این گونه رفتارها وجود دارد و در خیلی از بازیهای فوتبالی دیده می شود و درکشورما هم چنین شرایطی را شاهد بوده ایم. تنها کاری که می توان انجام داد این است که این رفتارها با توجه به ارزش های دنیای فوتبال، به صورت عمومی محکوم شوند.»
تیم ملی ایتالیا بازیهای یورو رابا تساوی مقابل اسپانیا آغاز کرد و بعد از آن هم مقابل کرواس به تساوی رسید و اکنون باید در آخرین بازی مقابل جمهوری ایرلند قرار بگیرد.
By Ghazal Ziari
2012/6/16
من فکر می کنم ایتالیا به جای اینکه اینقدر به سرود ملی، احتمال تبانی، یادآوری بدشانسی در یورو 2006 و ... توجه کنن تمرکز کنن تا در زمین مسابقه اینقدر روی اشتباهات شخصی به حریف موقعیت های گل ندن. اگه ایتالیا مثل یورو 2006 به خاطر مساوی 2-2 حریف حذف بشه مقصر فقط و فقط خودشون هستن.
پراندلی: منتظر واکنش بالوتلی در دیدار با ایرلند هستم
سرمربی لانازیوناله اعلام کرد انتظار دارد بالوتلی در دیدار مقابل ایرلند نمایش بهتری داشته باشد
سایت گل- چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، با ابراز حمایت از ماریو بالوتلی، اعلام کرد انتظار دارد این مهاجم جوان در دیدار مقابل ایرلند نمایش بهتری نسبت به دو دیدار قبلی داشته باشد.
محتوای مخفی: ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو رده ملی همه رو ناامید کرد
من حدس میزنم اسپانیا کرواسی را میبره ولی ایتالیا نمیتونه ایرلند را بزنه و حذف میشه :41::44:
پسر از اون آواتارت (:40:) خجالت بکش. آخه این چه حدسیه میزنی :31: سکته نده مارو بابا! شانس که نداریم این ایرلند که مثل خیار بازی کردنو رنگ پیرهنشونم مثل خیاره یهو میاد جلوی ایتالیا شیر میشه!! مثل جام جهانی 2010 که مخلوطی از نا آمادگی و بد بیاری و داوری بودار باعث حذف شدن تیم شد.نقل قول:
دوستان گفتن جلوی کرواسی سه تا آفساید گرفتن که نبود و حد اقل دو تاش تک به تک بود.
فقط امیدوارم بوفون دیگه تو این بازی گل نخوره. لوئیجی بیا مردانگی کن گل نخور! کار سختی نیستا!
ترتیب بازی های یورو اینجوریه 2004 - 2008 - 2012نقل قول:
2006 که قربونش برم قهرمان جهان شدیم :دی
...
در مورد بازی امشب که مستقیم پخش نمیشه چیکار کنیم از کجا ببینیم ؟ من دلم روشنه صعود میکنیم میخوریم به انگلیس و میتونیم انگلیسو ببریم ولی بازی نیمه نهایی با اسپانیا یا فرانسه یه کوچولو مشکله که ترجیح میدم به فرانسه بخوریم
در درجه اول ايتاليا بايد بازيشو ببره و و در درجه دوم اگه بشه با اختلاف 3 گل ببره كه اگه اون يكي بازي 1-1 هم شد باز بتونه بياد بالا
البته بردن ايرلند اصلا آسون نيست. ايشالا اين ايرلند هم جو اعاده حيثيت بر نداره و بخواد بتركونه!
بعدشم اميدوار باشه كه اونا تساوي پرگل نكنن.كه اين ديگه دستشون نيست و دست وجدان اوناس
خدا رو شكر من از شبكه ورزش ميتونم ببينمنقل قول:
اشكال نداره،اون بازي هم براي ايتاليا مهمه. بازيشون رو ببين و يه جوري براشون موج بفرست كه مساوي نكنن:31: