به نظر من استفاده از 6 هافبک تخصصی به طور همزمان برای اسپانیا جواب نمیده
درسته همه این هافبک ها برای خودشون یه تیمن و جزو بهترین های دنیان ولی این دلیل نمیشه همه شون همزمان بازی کنن. اگه فرضا یه تیم سه تا مهاجم نوک خیلی عالی داشته باشه می تونه همزمان هر سه تای اونا رو بازی بده؟! شاید دلبوسکه نمی خواست ستاره های بزرگش روی نیمکت باشه ولی طبیعیه که همچین تیم هایی که این همه ستاره دارن بالاخره یه سری از اونا باید روی نیمکت باشن و حتی اونجوری شاید بتونن بیشتر هم کمک کنن و دلیلی نداره حتما همه شون بازی کنن...
نکته جالب هم اینه که این 6 بازیکن همه یه جورایی بازیساز بودن و حتی سیلوا هم خیلی موقع ها هم به عنوان یه هافبک وسط نفوذی بازی می کنه و این در حالیه که هیچ کدوم از این 6 بازیکن رو نمی تونیم بگیم بازیکنای سرعتی و یا گلزن تمام عیاری هستن!
بوسکتس و آلونسو که تقریبا یه چیزی شبیه هم هستن و استفاده از یه دونه از اونا می تونه کافی باشه. بعد فابرگاس هم به نظر نمی رسه چیز خاص بیشتری نسبت به ژاوی و اینیستا داشته باشه و بهتره به عنوان یه ذخیره خیلی خوب رو نیمکت باشه. با این اوصاف حداقل دو تا از این هافبک ها باید بیرون باشن و جایگزین اونا می تونه یه هافبک گوشه و یه مهاجم تخصصی باشه و در اونصورت مطمئنا اسپانیا تیم نسبتا خطرناکتری میشه...
ترکیبی که از نظرم خیلی خوبه اینه:
کاسیاس
آلبا - پیکه - راموس - آربلوا
آلونسو
اینیستا - ژاوی
ماتا ------------- سیلوا
تورس
یا دیگه حداقل این ترکیب که به نسبت ترکیب دیشب بهتره:
کاسیاس
آلبا - پیکه - راموس - آربلوا
آلونسو - بوسکتس
ژاوی
اینیستا ------------- سیلوا
تورس
دیشب تقریبا فابرگاس یه جورایی نقش مهاجم نوک رو داشت که این اصلا جالب نبود!
تورس هر چه قدر هم ناآماده باشه توی خط حمله می تونه به مراتب خیلی بیشتر از یه هافبک وسط تاثیرگذار باشه
دیشب هم زیاد بازی نکرد و نمیشه در موردش زیاد نظر داد و مطمئنا اگه از اول توی ترکیب باشه خیلی بهتر بازی می کنه
در مورد ماتا هم تعجب می کنم که دیشب حتی به عنوان بازیکن تعویضی هم بازی نکرد!
نمی دونم چرا نباید به اون بازی داده بشه وقتی فصلی به این درخشانی داشته و تقریبا میشه گفت بهترین هافبک مهاجم گوشه اسپانیا هستش
بعد ماتا یه بازیکن چند پسته ست. دیشب هم اگه توی زمین بود و حتی به عنوان مهاجم نوک بازی می کرد اصلا تعجب نمی کردم چون سابقه بازی در این پست رو داره ولی بازیکنایی مثل فابرگاس و سیلوا و اینیستا و ... به هیچ وجه برای این پست ساخته نشدن و بهتره فقط همون کار بازیسازی رو انجام بدن...