اره موضوع سازه ها و یا بناها خیلی جالبه
راسی ایجاد تاپیک عکاسی رو به همه عکاسان عزیز انجمن تبریک میگم :7::10:
اره موضوع سازه ها و یا بناها خیلی جالبه
راسی ایجاد تاپیک عکاسی رو به همه عکاسان عزیز انجمن تبریک میگم :7::10:
ﺳﻼﻡ ﻋﮑﺎﺳﻰ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺪ ﻧﻰﺳﺖ
من میگم کلا بزارید بعد امتحان!!!
یا اصلا وقت امتحاناست بزارید موضوع امتحان :31:
نظرتون چیه؟
موضوع امتحان خیلی خوبه
یک سری موضوع ها مثل ماشین یا بنا ها و... نیاز به این داره که یک روز یا حتی بیشتر را بزنی بیرون برای عکاسی و سوژه های دلخواه را پیدا کنی
که خیلی از ماها فرصت اون را نداریم
ولی برای امتحان میشه خلاقیت به خرج داد و ذهن را به چالش کشید
ضمن اینکه میتونی هر چیزی را شامل بشه از امتحان الهی و تا امتحان های دنیوی
امتحانای مدرسه ای ها که خیلی هاشون تموم شده و امتحان ترم دانشجو ها هم هنوز شروع نشدهنقل قول:
من میگم از 2-3 روز دیگه مسابقه بعدی رو که عکاسی از بناها (:دی) باشه اغاز کنیم و تا ارسال اثار هم یه دو هفته ای خودش وقت میبره و فرصت برای عکس گرفتن زیاده.
اون دوست عزیزی که گفتن موضوع رو ماشین بزاریم به نظرم ایده خوبی نیست و زیاد هنر مندانه به نظر نمیاد.
با اجازه صاحبان عزیز عکس ها اگه قابل بدونید نظراتمو درباره اون عکس هایی که از بقیه بهترند بدم.
در عکس اول هنر زیادی در خلق این عکس بخرج نرفته اما انصافا در بین تمام عکس های این دوره بهترین ادیت رو داشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک عکس کاملا معمولی که البته کاملا هم پرتره هست
عکسی بسیار زیبا و با معنی اما متاسفانه ادیت به حدی بده که اگر از پایین عکس شروع به نگاه کردن کنید چشماتون درد میگیره
بهترین عکس از نظر من/ادیت خیلی خوبی نداره اما باز از بقیه عکس ها خیلی زیبا تر و با معنی تره
یک عکس که تمام و کمال سبک پرتره رو رعایت کرده اما خلاقیت خاصی درش دیده نمیشه
این عکس هم یک عکس کاملا معمولیه / به نظر من عکس بالایی زیباتر و عمق دار تر از این عکسه اما متاسفانه فقط به دلیل این که این عکس خانومه رای زیادی اورده :(
این عکس به نظرم اصلا در سبک پرتره نیست.عکس زیباییه اما کاملا از این سبک خارجه
تنها دو تا ادم که خیلی هم به چشم نمیان در گوشه تصویر هستند.
این عکس رو هم تمامو کمال نمیشه پرتره نامید.عکس هم معمولیه
عکس خوب و زیباییه ولی ادیت رنگها اشتباه انجام شده
این عکس هم مانند دو عکس بالایی .ولی عکس جالب تر و زیبا تریه
عکس بسیار زیباییه و ادیت بسیار زیبایی هم انجام شده اما باز عکس چهارمی بهتره
عکس خوبیه .اما من فکر میکنم این عکس چاپ شدست و عکاس از خود عکس ,عکس گرفته (چقدر عکس تو عکس شد:31:)
در کل خوبه اما کیفیت لازم رو نداره
امیدوارم صاحبان عکس از نظراتم ناراحت نشده باشن
موفق باشید
سلام
عكسها عاليند ولي نظرسنجي مشكل فني داره
من فقط به عكس آخري راي دادم ولي توي 3-4 تا عكس ديگه هم راي من لحاظ شده.....
راستش من اصلا تخصصی توی زمینه ی عکاسی ندارم
و کاملا به عنوان یه بیننده عادی رای دادم...
اما خب نظر غیرتخصصی من رو پذیرا باشید:
من فکر میکنم شاید خیلی مهم از هرچیز دیگه ای این باشه
که عکاس یا حالا نقاش یا هرهنرمندی تو هرزمینه ای با اثرش بتونه احساسشو
منتقل کنه,وقتی حالا تو همین زمینه ی عکاسی,به عکسی نگاه کنی و
هیچ حسی تو رودرگیر خودش نکنه پس فایده ی عکس گرفتن چی بوده؟؟؟
من خودم فقط باعکس 4,18 تونستم ارتباط برقرار کنم
dash_mehdi جون ممنون از نقد ها اما دقت کن عنوان مسابقه پرتره و مردم هست نه فقط پرتره
shabe.saket عزیز من که این مشکل رو نداشتم ، نمیدونم دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتند یا نه
فعلا موضوع مسابقه بعدی بنا یا سازه هست دوستان نظراتشون رو بگند
این نظرسنجی هم بلاخره بسته شد
جالبه تفاوت نفرات اول تا چهارم فقط یک امتیاز یک امتیازه
به همه ی دوستان خسته نباشید میگم.:10:
این هم از این مسابقه :)
به نظر من از مسابقه های قبلی بهتر بود چون کلی مطلب جدید یاد گرفتم :)
و فهمیدم باید روی این نوع عکاسی هم کار کنم.
ولی کسی در مورد عکس من نظری نداد. اگه ممکنه دوستان نظرشون رو در مورد عکس من (شماره 14) هم بدند تا ببینم مشکل کجا بوده ...
خیلی متشکرم
خب من چند نکته که به ذهنم میرسه بگم
اولا تعداد رای دهنده ها خیلی کمه و باید فکری به حالش کرد که برای هر مسابقه حداقل یکی از عکس ها بالای 50 رای بیاره
فرستادن یک پیام خصوصی در ابتدای هر مسابقه به تمام کسانی که تو انجمن عکس فعالیت دارن و عکس میفرستن توسط احسان میتونه راهگشا باشه
دوما برای اون عکس اخر که گفته بودن از رو عکس -عکس گرفته شده که باید بگم خیر و کیفیت عکس هم اصلا پایین نبود اون پلاگین silver که روش اعمال شده نویز را بطور پیش فرض اضافه کرده و منم تغییرش ندادم چون فکر کردم اینجوری بهتره
سوما شنیدم جایزه نفر اول یک مک بوک ایر است :21:
اگه مسابقه بعدی امتحان میشد هم خوب بود برای بنا ها یکم باید کفش ها را به پا کرد و قدم زد:19:
دقیقانقل قول:
جالبه بدونید بیشترین شرکت کننده مسابقه اول با موضوع آزاد داشت.
اونجا من فقط یک ساعت گرفتم به اعضای سایت پیغام فرستادم. تازه دوستان هم تو امضاهاشون لینک و خبر گذاشته بودند.
برای دفعه های بعد باید همین کار کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعداد رای دهندگان مسابقه 1 : 91 نفر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعداد رای دهندگان مسابقه 2 : 47 نفر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعداد رای دهندگان مسابقه 3 : 54 نفر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعداد رای دهندگان مسابقه 4 : 43 نفر
تبریک به همه دوستان
مسابقه بعدی هم من با هردوتاش موافقم
ولی امتحان بهتره ، چونکه بعدا هم میشه سازه و بنا رو گذاشت ، ولی موضوع امتحان اگه وقتش بگذره بی مزه میشه...
به نظر منم امتحان بهتره
بیشتر بچه ها هم دانشجو هستند
خوب نظر سنجی این مسابقه هم تموم شد
از دوستان تشکر میکنم برای شرکت توی مسابقه و نظر سنجی بهترین عکس مسابقه پرتره و مردم
برنده ها :
مقام اول : عکس شماره 7 با 19 رای از مسعود عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم مسعود جان :10:
مقام دوم : عکس شماره 4 با 18 رای از علی عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جون ایول ، مبارک باشه :40:
مقام سوم : عکس شماره 3 با 17 رای از اسماعیل عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه اسماعیل عزیز ، بازم شرکت بکنی ها :7:
اینم لیست نفراتی که شرکت کرده بودند
1 Spak
ELSIN 2
lahij_web 3
AliSub 4
Damian 5
Fox 6
masoudtr 7
Aless 8
ELSIN 9
Aless 10
Fox 11
Damian 12
sajjad1973 13
rostamiani 14
amin khan 15
Spak 16
sajjad1973 17
AliSub 18
masoudtr19
تشکر از همه دوستان
ایول بلاخره به هدفم رسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز من قصدم ناراحت کردن شما نبود و اصلا نمی دانستم عکس مال کیهنقل قول:
فقط نظرم رو گفتم
دوستان هم که به این عکس رای دادن من گفتم باید شناخت پیدا کنن
آقای رستمیانینقل قول:
چاکریم شما استاد مایی
در مورد این پرتره به نوعی سبک دیوید هیل انجام شده که جزو سخت ترین ادیت ها ست و اگر مسابقه ادیت بود من قطعا اولین نمره رو بهش میدادم
اما پیام عکس که مهمترین نکته ی عکسه ضعیفه
البته عکس پیرمرده هم پیامش ضعیفه ولی ساده هستش
در مورد عکس های پرسنلی ادیت فقط جنبه زیبایی بخشی به سوژه رو داره
ولی من اگه جای شما بودم عکسی رو انتخاب می کردم که ادیت اون بتونه پیامش رو تقویت کنه
برای مثال ویرایش sepia پیام عکس زیر رو اثزبخش تر کرده در حالی که عکس کیفیت چندانی هم نداره
یا یک تک رنگ آبی فیروزه ای به پیام عکس زیر جلا داده
گاها سوژه اونقدر جذابه که لازم نیست ادیت آن چنانی هم رویش انجام بدی در حالی جذابیتی در چهره ی پرتره شما وجود نداره تا حداقل بتونه بیننده رو به زیبایی خودش سوق بده
برای مثال :
بخشی از صورت اور شده ولی جذابیت رو بیشتر هم کرده فوکوس هم خوب نیست اما همه این ایرادات اصلا به چشم نمیاد از بس سوژه جذابه
یا نگاه معنی دار اون مرد به هدیه تهرانی در عکس زیر - ژست هدیه تهرانی خیلی جالبه انگار نمی دونه دارن عکس میندازن
چشمان و رنگ موی سوژه
چشمان درشت و نگاه جذاب در کنار ترکیب رنگ مناسب لباس و محیط- زاویه عکاسی هم حرف نداره
جذابیت نگاه ها - حزن و اندوه از پشت شیشه موج میزنه
چهره ی آرام با آرایش موهای مناسب چره عکس سیاه سفید زیر رو بیشتر از رنگیش جذاب کرده
بعضی وقت ها هم همه چیز در کنار هم در یک عکس جمعند و دست به دست هم می دهند تا آن عکس به عنوان عکس پرتره سال انتخاب بشه
موفق باشید
خیلی خیلی متشکرم جناب dada_zebel ... دکمه تشکر اصلا کافی نبود
خیلی دوست دارم الآن که این عکس ها رو دیدم دوباره عکس های قبلیم رو ببینم . اگه الآن می خواستم توی مسابقه پرتره شرکت کنم می دونستم چه عکسی رو بفرستم :)
انشاالله بتونم جبران کنم ... :10:
سلام
من در چند تاپیک عکاسی مشترک بودم تا اینکه مدتی پیش دیگه هیچ خبری از تاپیکها دریافت نکردم. حالا متوجه شدم که قطع اشتراک شده بودم و تازه دارم اخبار را دریافت میکنم.:44:
حالا این زیاد مهم نیست. ولی یه سؤال: کسانی که ایجا عکسشون گرفته شده، همه میدانستند که عکسشون قراره در اینترنت (بطور کلی، سایتش مهم نیست) گذاشته بشه؟
منظورم پرتره هاست؛ وگرنه عکسهای عمومی که مورد نداره.
سلام
اره یه سری تغییر توی انجمن داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم راه افتاده
وقتی شما اجازه عکاسی ازت رو به کسی میدی ، بدون این که بدونی این اجازه رو هم بهش میدی ، چیر خیلی مهمی هم نیست
راسی ببخشید داشتم پست رو ادیت میکردم ، فکر کردم نقل قول رو زدم :دی
به نظر من گاهی اجازه گرفتن لازمه. بعضی از این عکس ها ممکنه توی جمع دوستانه و خونوادگی گرفته شده باشن و برداشت بقیه این باشه که قرار نیست جایی منتشر بشه !نقل قول:
در هر حال از نظر اخلاقی بهتره اجازه بگیریم :)
هر چند مدتی از بحث اصلی گذشته، ولی بحث مفیدی بوده و فکر میکنم میتونه ادامه داشته باشه.
موافقم.نقل قول:
متاسفانه دیده میشه که معیار سنجش خیلی ها در انجمن عکاسی پارامترهای غیرهنری و غیرفنی هست.
و این برای علاقه مندان به عکاسی که تازه به این انجمن نوظهور سر میزنند و شاید علاقه به فعالیت در این انجمن هم داشته باشند میتونه بسیار
نا امیدکننده باشه و چه بسا با دیدن چنین نتایجی به کل از شرکت کردن در این انجمن منصرف بشند.
اگر برای یک موضوع غیرخاص مثل پرتره چنین نگاه و چنین نتایجی بوجود میاد پس دیگه موضوعات و موارد خاص تر اصلا در انجمن عکاسی جایگاهی میتونند داشته باشند؟
خب خوش اومدن از چیزی امری نیست که بگیم چرا خوشت اومد؟! خب طرف خوشش اومده دیگه.
ولی فکر میکنم در مواردی مثل مسابقه، رای دادن و نظردهی در مورد عکس ها -هر چند در مسابقه ای کوچک و ساده- "رای دادن" چیزی فراتر از خوش اومدن صرف باشه.
انتظار میره حداقل خود بچه های علاقه مند به عکاسی، با مسولیت بیشتری رای بدند.
قشنگ بودن چیزی در عکس، لزوما به معنای هنری بودن عکس نیست.
اگر واقعا عکاسی رو به عنوان یک هنر قبول داریم باید پارامترهای هنری و فنی رو هم در رای و نظر دادن در نظر بگیریم و اینها برای ما در اولویت باشند.
حرفم کلی هست و صرف مورد خاصی نیست.
.......
پ.ن: با اون مثال نقاشی چهره موافق نیستم. نقاشی از پرتره میتونه بسیار هنری و تاثیر گذار باشه. شما نقاشی ها و طراحی های سیاه قلم بازاری رو بذارید کنار. به آثار نقاشی پرتره اصیل و هنری نگاه کنید. به عنوان مثال نقاشی های پرتره قدرتمند و تاثیر گذار ایلیا رپین نقاش بزرگ روس.
کلا شاخه های مختلف هنر بهم مربوط اند و از هم جدا نیستند.
نظر شخصی ام در مورد یک عکس هنری، یک اثر هنری،
کلا هر اثر هنری، آینه ای از خالق اون اثر هست. پس ما باید بتونیم رد پای خالق اثر رو در جای جای اون اثر ببینم. حضور خالق اثر رو در اون اثر کاملا حس کنیم. سوژه فقط بخشی از اثر هست که مستقل از هنرمند و هنر هم میتونسته وجود داشته باشه. چیزی که اون اثر رو هنری میکنه حضور هنرمند و اثرگذاری او بر سوژه هست.
شما اگر یک سوژه خوب، یک سوژه جذاب بدست بیارید، تنها چیزی که میشه در مورد کارِتون گفت این هست که: شانس تون خوب بوده! موقعیت خوبی گیرتون اومده! همین و نه چیزی بیشتر. خود سوژه بدون حضور شما هم همین اثر رو میتونست داشته باشه!
خیلی از ماها وقتی دوربین مون رو برمیداریم فکر میکنیم همین که یک سوژه خوب گیر آوردیم ازش عکس میگیریم برد کرده ایم. در صورتی که عکاسی هنری این نیست. عکاسی هنری صرفا شکار چیزهای جذاب نیست.
یک منظره زیبا، یک گل زیبا به تورمون میخوره و ما هم ذوق زده میشیم و شکارش میکنیم.
خب مقایسه کنید با مثلا عکاسان حرفه ای موسسه عظیم National Geographic . اینها به تمام نقاط جهان میرند و با چشم اندازها و مناظر حیرت انگیزی روبرو میشند که ما ها در خواب هم نمیتونیم چنین سوژه هایی پیدا کنیم برای عکاسی!
ولی میبینیم که -به گفته خودشون- خود این عکاسان بسیار حرفه ای، از بین 400-500 عکسی که از یک منطقه میگیرند در نهایت و با وسواس بالا،شاید حدود 4 یا 5 عکس شون اون چیزی که واقعا مدنظرشون هست رو برآورده میکنه! بقیه رو کنار میزنند.
چرا؟ سوژه که فراهم بود، بهترین و زیباترین سوژه ها. که اگر هر یک از ما اون عکس های کنار گذاشته شده رو میدیدم از زیبایی سوژه شگفت زده میشدیم. ولی اونها چیز مهمی رو کم داشته اند: نکات هنری در سطح مورد نظر اون عکاس رو . موارد هنری و موارد فنی رو در سطح مورد نظر عکاس کم داشته اند.
و در نهایت اون تک عکس های باقی مونده که برگزیده میشند و در مجلات و سایت ها منتشر میشند میبینیم که چه تاثیر گذاری شگفت انگیزی دارند... چون همه چیز رو با هم در خودشون دارند: سوژه، نکات هنری، موارد فنی.
به عقیده من، ما در هنگام نگاه کردن، نظر دادن و رای دادن به یک عکس، باید از خودمون بپرسیم: سهم خالق عکس، در بوجود آمدن این عکس چقدر بوده؟ آیا سهم خاصی نداشته و بدون حضور و تاثیر گذاری اون هم سوژه همین اثر الان رو میداشت؟ یا حتی عکاس تاثیر منفی روی یک سوژه خوب داشته و عکس رو خراب کرده؟ و یا اینکه عکاس سهم مهمی در خلق این اثر داشته و یک اثر هنری پدید آومده ؟
اینها هست که امتیاز مثبت هنری محسوب میشند برای رای دادن به یک عکس.
................در پایان قسمتی از نوشته بیل همِل - استاد هنر دانشگاه - رو در مورد ویژگی های اثر هنری قرار میدم:
عموم مردم نمیدانند که "هنر، در معنای کامل آن، نمیتواند به سرعت درک شود و برای حواس آموزش ندیده و غیر حساس امری بدیهی و آشکار به شمار نمی آید". هنر، در واقع نوعی چیدمان جدید از مناسبتها و مفاهیمی است که حواس انسان را به نوعی کاملا متفاوت از زندگی روزمره تحت تاثیر قرار میدهد و تجربه ای تازه در اختیار او میگذارد.
یک عکاس، یک واقعه معمولی را به شکلی غیر معمول ضبط میکند و با در قاب قرار دادن لحظه ای از زندگی روزمره، به اجزائ نامربوطی که میبیند، ارتباطی میبخشد که برای چشم بی تجربه قابل دیدن نبوده است.
نامتعارف بودن، یکی از موارد مشخصه هنر است.
آنچه موجب تحریک سریع و دور از ظرافت حواس و احساسات شود، بدون اینکه در آن تفکر یا توجهی به کار رفته باشد یا چنین انتظاری از مخاطب وجود نداشته باشد، قطعا هنر نخواهد بود.
واقعاً این چه نظر سنجیه واقعاً خجالت داره
سلام حال شما خوبه ؟نقل قول:
میشه یکمی بیشتر توضیح بدید ؟