دوستان منم مشکل blue screen دارم وقتی میرم تو پوشه کرک صفحه آبی میاد و ریست میشه از safe mode هم امتحان کردم نشد چی کار کنم
Printable View
دوستان منم مشکل blue screen دارم وقتی میرم تو پوشه کرک صفحه آبی میاد و ریست میشه از safe mode هم امتحان کردم نشد چی کار کنم
منم این مشکل رو داشتم service pack 1 برای ویندوز رو نصب کردم درست شد.نقل قول:
منم یکم که بازی می کنم مشکل stop working نمایان می شه. روشهای مختلف رو امتحان کردم، ولی درست نشد. یک نفر لطفا سیو اوایل بازی رو بذاره ببینم کار می کنه یا نه.نقل قول:
شما یه تست بکن و موقتا آنتی ویروستو غیر فعال ببین درست میشه یا نهنقل قول:
من هم همین مشکلو داشتم که این طوری درست شد
شما چک کن حتما Rockstar Games Social Club رو که روی دیسک بازی هست نصب کرده باشینقل قول:
چون برای اجرا بازی لازمه و باید حتما همون ورژنی که تو دیسک هست باشه
بازی رو اجرا کردم و داخل بازی هم شدم و یکم بازی هم کردم( تا جاییکه max از روی بالکن می پره و دختره رو نجات می ده و می افته داخل استخر) و خوشحال داشتم بقیه بازی رو انجام می دادم که پرتم کرد بیرون.نقل قول:
دوستان من الان کدوم نسخه رو خریداری یا دانلود کنم که راحت نصب بشه ؟؟؟ اصلا کسی تونسته بازی کنه؟؟؟؟!!!!!!
دوستان پدرم در اومد :37: همش گیر میکنه ..
چطور میشه تنظیمات گرافیکی رو پایین آورد ؟ بازی تشخیص داده تنظیمات گرافیکی همگی رو high و دایرکت ایکس11 باشند .. اما من تنظیمات رو میخوام تغییر بدم از جمله دایرکت ایکس 10 ..وقتی esc رو میزنم yes رو انتخاب میکنم اما باز همچنان تنظیمات مثل اوله و تغییری نکرده ..
gilopa منم همین مشکل رو دارم شاید مشکل ازکرک بازی باشه مال شما هم همونه که با گزینه ی آفلاین وارد بازی میشی؟اگه راهی پیدا کردی ما رو هم راهنمایی کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه ا ی که با لانچر بلک باکس کرک شده سالمه و من دارم بازی میکنم فقط گرافیک سیستمم یکم ضعیفه واسش
آقا من مکس پین رو نصب کردم وقتی میرم تو بازی،ازم ایمیل و پسورد میخواد برای ایجاد پروفایل.
وقتی وارد میکنم میگه شما به اینترنت متصل نیستید.چیکار کنم؟؟
اصلا برا شماها همچین چیزی خواسته شده شده؟؟
دوستان من بازی نصب کردم بعد روی loding اول همینطوری میمونه و جلوتر نمیره...مشکلش چیه؟
دوستان من بازی نصب نکردم بعد روی loding اول همینطوری میمونه و جلوتر نمیره...مشکلش چیه؟
ما که تموم کردیم...حالا هم دلریم مرحله های جایزه را بازی میکنیم
من مشکلمو خودم حل کردم
انتظار داشتم یکی جوابمو بده ولی .....
شما که تموم کردید ؟ چنتا مرحله بود و چند روز طول کشید بازی رو تموم کنید ؟؟ وچند ساعت در روز؟؟
خوا الان تکلیف چیه ؟ پچی نیومده این مشکلو حل کنه که بشه تنظیمات گرافیکی رو تغییرداد ؟
سلام :
من یه قسمت که تو بازی هستم گرافیکش به هم میریزه
قسمتی که دنبال دختره تو برزیل هستش ( چپتر 5 فکر کنم ) جایی که آدماش ککتل ملتف سمتت پرت میکنن که آتیش میگیری ... اونجا تصویر به هم ریختس یعنی بعضی قسمتا دیده نمیشه تو بازی نمیدونم کجا برم
یه حالت باگ هستش ... مثلا پله میری بالا اما بعد هیچی نیست اگه بری پرت میشی پایین اما نمیمیری همینجوری که میری
یا آدما هی غیب میشن واضح میشن ... باید چی کار کنم ؟ یه بار ریستارت هم کردم اما این قسمت بازی این مشکلو داره
برای اینکه شما وقتی esc رو میزنی و بعد yes در واقع داری دستور میدی که تنظیمات کنونی حفظ بشه...برای اعمال تغییرات باید توی بازی با زدن گزینه apply یا کلید enter تنظیمات رو اعمال کنید....نقل قول:
ولی اگه بازم مشکل پابرجا بود احتمالا مشکل از کرکه عوضش کن...
مشکل گرافیکی که معمولا در چپترهای بالا بوجود میاد به خاطر ناقص بودن نسخه بازی هست....برای اطمینان شما درایور گرافیک رو آپدیت کن اگه کارت رو راه ننداخت احتمالا بازیت مشکل داره!!نقل قول:
کسانی که مشکل صفحه آبی رو دارند یا ویندوزشون رو به sp1 تغییر بدن یا اینکه کرک theta رو دانلود کنند!!نقل قول:
شما باید آپدیت کرکهای relaode یا theta ودانلود کنی تا کارت اره بیفته...ضمنا به روز رسانی داریور گرافیک هم فراموش نشه!!نقل قول:
دوستان من بازی نصب کردم بعد روی loding اول همینطوری میمونه و جلوتر نمیره...مشکلش چیه؟
کسایی که مشکل صفحه آبی دارن (Blue Screen of Death) ...
من خودم دفعه اول که رفتم تو پوشه کرک ریست نشد به خاطر همین تونستم کپی کنم، ولی بعدا صفحه آبی میشد و ریست، ... بعدشم که هر 5 دقیقه که با سیستم هر کاری میکردم بازم ریست میشد،
احتمالا مشکل رم، یعنی 90 درصد صفحه آبی تو بازی همینه، من تنها کاری که کردم جای رم هارو عوض کردم، ایم دلیلش یا ویروس، یا داغ کردن رم، یا نمیدونم ...
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ______
برای تنظیمات بازی، وقتی تنظیمات بالاتر از سیستمت باشه گذینه ای نمیاد که تو بخای تنظیماتو ذخیره کنی، ولی وقتی میاریش پایین کنار گذینه ی Esc یه گذینه ی دیگه میاد واسه ذخیره کردن تنظیمات. در غیر اینصورت، مشکل از بازیه.
من بازی و نصب کردم آپدیت و هم نصب کردم ولی قسمت initializing گیر می کنه. چیکار باید کنم؟
دوستان نسخه بلک باکس رو دارم...ادرس نصب رو میدم درایوی که 100 گیگ خالی دارم ولی قسمتی از نصب رو تو درایو c ویندوز انجام میده و من فقط 4 گیگ تو درایو ویندوز خالی دارم واسه همین سر 14 درصد ارور می ده..چی کار کنم؟:41:
آقا من این مشکل رو دارم. یه صفحه نارنجی باز میشه (عکس زیر) و وقتی Home رو میزنم ازم ایمیل و پسورد میخواد.. یکی بگه ما چی کار کنیم؟
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی عزیز گزینه APPLY اصلا وجود نداره . صد در صد کرک مشکل داره .. من کامل ترین نسخه یعنی 26.5 گیگی رو دارم با تمام آپدیتها .. مثلا کدوم کرک رو بریزم ؟نقل قول:
برای اینکه شما وقتی esc رو مزنی و بعد yes در واقع داری دستور میدی که تنظیمات کنونی حفظ بشه...برای اعمال تغییرات باید توی بازی با زدن گزینه apply یا کلید enter تنظیمات رو اعمال کنید....
ولی اگه بازم مشکل پابرجا بود احتمالا مشکل از کرکه عوضش کن..
راستی اینم به صورت قرمز تو قسمت تنظیمات مینویسه :
YOUR MEMORY VIDEO CARD EXCEEDED .. YOUR SETTING LOWYER
فکر کنم این جمله بود ..
به نقل از سایت دانلودها:نقل قول:
نقل قول:
نسخه فشرده ی سالم بازی توسط گروه BlackBox عرضه شد. در این نسخه تمامی زبان های بازی به غیر از زبان انگلیسی از بازی حذف شده است. زیرنویس های بازی به ۸ زبان می باشد. کیفیت صداهای بازی هیچ تغییری نداشته ، کیفیت ویدیوهای بازی از رزولوشن ۱۰۸۰p به ۷۲۰p کاهش پیدا کرده اند. از گیم پلی بازی هیچ چیزی کاسته نشده و کامل می باشد. بازی کرک شده توسط گروه RELOADED می باشد و برای نصب این نسخه نیاز به حداقل ۲ گیگابایت فضای خالی رم و ۲۲ گیگابایت فضای خالی هارد برای نصب بازی و ۴ گیگابایت فضای خالی مطلق در درایو C برای Temp دارید.
منم این مشکل رو داشتم سوشیال کلاب رو نصب کردم درست شدنقل قول:
سوشیال کلاب مگه با خود بازی نصب نمیشه؟؟ من چک کردم دیدم نصبه کهنقل قول:
میشه بگی از کجا دانلود کردی؟
بازم درست نشد وقتی وارد بازی میشم نوشته max payne پایینش هم نوشته press enter to start میزنم و مینویسه initialilzing همین طور میمونه :37:نقل قول:
آقا خواهش میکنم یه راه برام بزارید که از طریق ویندوز دایرکت ایکس 11 رو غیر فعال کنم . تمام مشکل من اینه که بازی داره به صورت اتوماتیک با دایرکت ایکس 11 اجرا میشه و افت فریم شدید پیدا میکنم چون کارت گرافیک من درسته پشتیبانیش میکنه ولی یجورایی فقط اسمش روشه و علنا نباید با این دایرکت ایکس بازیها رو اجرا کنه . قبلا تو بازی dirt هم این مشکل رو داشتم .. میخوام با نسخه 10 یا 10.1 اجراش کنم ..
تو خود بازی صفحات قبلم توضیح دادم نمیتونم تنظیکمات گرافیکی رو از طریق بازی تغییر بدم چون apply واسه من کار نمیکنه ..
من بازی و دوباره نصب کردم اینبار بجای initializing روی loading میمونه راه حلی نیست؟
شما باید پوشه پروفایل را در my document و در پوشه rock star کپی کنینقل قول:
این مشکل من حل نشده ... چی کارش کنم ؟نقل قول:
اینم عکسش
اینکار و کردم جواب نمیده.نقل قول:
احتمالا اشتباه میکنی!نقل قول:
خود من با اینکه توی درایو ویندوزم 2 گیگ فضا بیشتر نداشتم بازی رو به راحتی نصب کردم تا اونجا که من میدونم حتی یه ذره از نصب هم توی درایو ویندوز قرار نمیگیره(به جز سیو بازی)!
(البته ما خود من نسخه کامل هست و از بلک باکس اطلاع خاصی ندارم ولی فکر نکنم حداقل توی نصب خیلی با هم فرق داشته باشند....ولی در کل این نسخه بلک باکس چیز خیلی خوبی از آب درنیومده)!
سلام من این بازی رو خریدم و پوشه یروفایل رو هم داخل document ریختم این ولی وقتی داخل بازی میشم توی صفحه ی sign in هیچ پروفایلی نیست و یا اگر هم هست اجرا نمیشه
چه کنم ؟
دوستان یکی پروفایل خودش رو هم برام بزاره شاید مشکل از پروفایل من باشه
واسه نصب بازی نسخه بلک باکس همین مطلب باید رعایت بشهنقل قول:
نه اینکه فضای c رو پر کنه
موقع نصب 4 گیگ میخواد بعد نصب فضا مجددا خالی میشه
مودم رو خاموش کن سیستم رو ریستارت کن برو تو بازی ببین باز گیر میکنهنقل قول:
اقا لطفا یکی کمک کنه
من بازی رو با اخرین تنظیمات 100 فریم میگیرم ولی بازی اون گرافیکی که باید داشته باشه نداره مثل این که دارم conviction بازی میکنم لطفا اگه کسی میدونه دریغ نکنه.
مشخصات سیستمم
main asus m5a78l
cup amd x4 965
ram corsiar 4gb 1600
vga asus gtx 560ti top
یه چند تا عکس از محیط بازی میزارم خودتون قضاوت کنید.
البته این روشی که شما میگی رو اولین باره که میشنوم...ولی خوب اگه اینجوره یا باید فضای دیسک رو خالی کنی یا اینکه با کمک نرم افزارهای مدیریت هارد اگه میشه یه چند گیگ از درایوهای دیگه برای درایور C قرض کنی که اگه میخوای چنین کاری رو انجام بدی حتما بهت پیشنهاد میکنم با بچه های سخت افزار فروم مطرح کنی که بهم بهترین نرم افزار رو بهت معرفی کنند و هم یه موقع ناخوداگاه یه بلایی سر هارد یا ویندوزت نیاری!!نقل قول:
( یادت باشه مدیریت غیر صحیح پارتیشن ها میتونه از نظر سخت افزاری به هارد آسیب برسونه!)
ببخشید کسی نمیدونه نسخه سالم و کامل بازی تو شیراز اومده یا نه؟
سلام دوستان من این بازی رو اولش نفهمیدم چه جوری نصب کنم بعد از یک ساعت اومدم دیدم هیچ چی نصب نکرده ولی 6 گیگ از هارد رو اشغال کرده و بعدش هم که بازی رو درست نصب کردم اون 6 گیگ برنگشت
چی کار کنم اون 6 گیگ برگرده؟ هارد رو هم نمیتونم فرمت کنم چون خیلی چیزایی دارم که پاک میشه
سلام من بازی رو نصب کردم
کرک و آپدیت هم همینطور
ولی وقتی ران میکنم بازی رو صفحه سیاه هست و فقط صدای بازی میاد
همین مشکل رو در بازی sniper elite دارم
میدونین مشکل چیه ؟