اینم تیم من!افتضاحه به تمام معنا!پیشنهادی ندارید؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال:الآن من تو لیگا هم عضو شدم.بازی اولم کیه؟!
سوال دوم:چطوری اسم سرمربیو عوض کنم؟!!
اسم تیمم El matadors هستش.
اینم تیم من!افتضاحه به تمام معنا!پیشنهادی ندارید؟!
اسم تیمم El matadors هستش.
منم توی جفت لیگها عضو شدم با این تیم :
Lindgaard
Evra - Kjaer - coentrao - rolando
iniesta - modric (c) - Gotze - young
van persie - ibrahimovich
Subs :
Cech - mc shane - Gibson - Carroll
(حال نداشتم عکس بذارم)
دوستان مثل اینکه ایتالیا حسابی روحیش پایین اومده و اوضاعشون خوب نیست
دیشب جلوی روسیه واقعا قافیه رو باخته بود خط دفاعیشون خیلی بد بازی کرد
در عوض روسا واقعا توی حمله هماهنگ بودن شیروکوف خیلی براشون عالی بازی میکنه
در کل فکر میکنم باید تیمای درجه دوی جام و شگفتیسازها رو هم در نظر بگیریم
من که سعی میکنم از ایتالیا دفاع نگیرم
باید منتظر قرعه کشی بمونیمنقل قول:
فکر کنم خود سایت انتخاب میکنه کی با کی بازی کنه
سمت راست تیمت یه کادری که یه پیراهن و شورت و جوراب توشه روی همون کلیک کننقل قول:
میری توی صفحه ای که هم میتونی رنگ لباس تیمت رو انتخاب کنی هم اسم تیمت رو تغییر بدی
انتخاب بازیکنان از تیمهای درجه 2 شانس بردن رو که نباید زیاد کم کنه درسته؟
چون تو مرحله گروهی که به نظرم فرقی نداره .. همون قدر مثلا رونالدو خوبه و امتیاز می گیره فلان بازیکن از مثلا روسیه هم می تونه باشه .
من می خوام تیم رو از بازیکنای کم اسم و رسم دار انتخاب کنم .
نظرتون چیه ؟ می شه توی دورهای بعدی تغییر داد ؟ چون احتمالا اکثرشون حذف شن :دی
البته کیه لینی تو بازی نبود. حضورش خیلی تاثیر دارهنقل قول:
دوستان مثل اینکه ایتالیا حسابی روحیش پایین اومده و اوضاعشون خوب نیست
دیشب جلوی روسیه واقعا قافیه رو باخته بود خط دفاعیشون خیلی بد بازی کرد
در عوض روسا واقعا توی حمله هماهنگ بودن شیروکوف خیلی براشون عالی بازی میکنه
در کل فکر میکنم باید تیمای درجه دوی جام و شگفتیسازها رو هم در نظر بگیریم
من که سعی میکنم از ایتالیا دفاع نگیرم
فکر نمیکنم تو یورو انقدر اشتباه داشته باشن ولی خوب بعید هم نیست!!
امویلا هافبک فرانسه هم مصدوم شد
اگه کسی انتخابش کرده تا دیر نشده حذفش کنه. یکی از دوستان رو دیده بودم که گذاشته بود تو تیمش
منم تو varzesh3 ثبت نام کردم. همه قیمت ها تا اونجا که دیدم از رو سایت یوفا برداشته بودن فقط فرقش این بود که 1 دفاع کمتر باید انتخاب میکردیم و 1 فوروارد بیشتر
از هر تیم هم 3تا میشد انتخاب کرد
برای همین من تیمم متفاوت شد
نقل قول:
دوستان بذارین یه توضیح در مورد این تیم فانتزی بهتون بدم.....
شما هیچ بازی و قرعه کشی در پیش ندارین ... تقویم بازی ها همون بازی های جام ملت ها هست شما تیمی رو انتخاب کردین تا بیشترین امتیازات رو بگیره بعد از پایان روز اول مسابقات با توجه به جدول امتیاز دهی که در پست اول تایپیک اشاره شد به بازیکن ها امتیاز دهی میشه و شما میتونین ببین چقدر درست اون بازیکن رو انتخاب کردین!
مثلا المان که با پرتغال بازی داره مسما بازی سختی هست و فکر نکنم بتونن بازیکن ها بدرخشند و چون تقریبا المان قدرت برتر بازی هست به احتمال زیاد بازیکنای پرتغال عملکرد خوبی نخواهند داشت و کریس رونالدو خیلی سخت به گل برسه پس شااااااااااااااید کریس رونالدو امتیاز کمی بگیره .... در مورد بازی ایتالیا و اسپانیا ها این مورد صدق میکنه ........ از اون طرف قضیه مثلا هلند با دانمارک بازی داره که به نظر میرسه فن پرسی کار راحتی رو برای درخشیدن داشته باشه و شاید بازی سختی برای هلند نباشه.........
اینها همه اش حدسیات هست و خودتون باید بسنجید که اوضاع برای کدام بازیکنا بهتره ضمن این بعد از برای بازی های بعدی هم میتونین بازیکنانتون رو بفروشین و بازیکنای دیگه ای بخرین که البته کم ضررر هم داره
سلام
ببخشید نمیدونستم جاش اینجا هست یا نه
اگر میشود برنامه بازی ها رو در قالب یک عکس میخواستم
به صورت اکسل دارم ولی عکس بهتر و در دسترس تر است
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Čech RUS 08/06
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Piqué ITA 10/06
Strinić IRL 10/06
Boateng POR 09/06
Terry FRA 11/06
Young FRA 11/06
Polanski GRE 08/06
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xavi Hernández ITA 10/06
Sneijder DEN 09/06
Van Persie DEN 09/06
Nani GER 09/06
ای وای من تیمم رو چیدم بعد تایید زدم خواستم بازیکنا رو تغییر بدم دیگه تغییرات رو میخواست جز تراسفر ها حساب کنه! یعنی تغییرات بعد از بازی اول اعمال میشد!!
الان ترکیبم شد این.......
ولی بعدش میخواستم تغییرش بدم به این...........
حیف که نشد!!!
چک
لام-کول
اینیستا- مودریچ - ماتا - یانگ- پولانسکی
لواندوفسکی - ایبرا- فن پرسی
مطمئنآ بهترین ترکیب واسه هفته اوله! چون سوئد و لهستان بازیشون آسونه ! از اون طرف 5 تا هافبک تهاجمی که حتما میدرخشند :27:و احتمال گل زدنشون بالاست و دوتا دفاع گوش که خوب میتونن پاس گل بدن! :5:
راستی یه پیشنهاد تایپیک رو به قسمت بازی ها انلاین انتقال بدین تا پست ها دیگه نیاز به تایید نداشته باشه :7:
درسته ملاک امتیاز گیری ستاره ها نیستن بلکه عملکرد خود بازیکنا در زمینهنقل قول:
انتخاب بازیکنان از تیمهای درجه 2 شانس بردن رو که نباید زیاد کم کنه درسته؟
چون تو مرحله گروهی که به نظرم فرقی نداره .. همون قدر مثلا رونالدو خوبه و امتیاز می گیره فلان بازیکن از مثلا روسیه هم می تونه باشه .
من می خوام تیم رو از بازیکنای کم اسم و رسم دار انتخاب کنم .
نظرتون چیه ؟ می شه توی دورهای بعدی تغییر داد ؟ چون احتمالا اکثرشون حذف شن
مثلا در گروه لهستان تیمهای درجه دوی اروپا هستن که اگر مثلا بازیهاشون پر گل باشه و کسی هم که از اون تیما بازیکن انتخاب نکرده باشه این امتیازات رو از دست بده
برعکس مثلا گروه آلمان گروه سختیه که اکثر ستاره های یورو هم توی این گروهن ولی اگر بر حسب اتفاق بازیهاشون کم گل بشه کسی که از این گروه مهاجما و هافبکاشو انتخاب کرده باشه باز هم امتیازی گیرش نمیاد
کلا برای موفقیت در این مسابقه هر کسی باید به قدرت پیشبینیش اعتماد کنه
امیدوارم اینجور باشه چون من یکی از ناآماده بودن هیچ کدوم از تیمهای قوی خوشحال نمیشم چون در کل سطح بازیا رو پایین میارهنقل قول:
البته کیه لینی تو بازی نبود. حضورش خیلی تاثیر داره
فکر نمیکنم تو یورو انقدر اشتباه داشته باشن ولی خوب بعید هم نیست!!
ولی بازیکنای ایتالیا مشخصا تحت تاثیر حواشی این روزهای فوتبالشون بودن
منم دارم تیمم رو انتخاب میکنمنقل قول:
منم تو varzesh3 ثبت نام کردم. همه قیمت ها تا اونجا که دیدم از رو سایت یوفا برداشته بودن فقط فرقش این بود که 1 دفاع کمتر باید انتخاب میکردیم و 1 فوروارد بیشتر
از هر تیم هم 3تا میشد انتخاب کرد
برای همین من تیمم متفاوت شد
دوست من منظور از قرعه کشی، خود بازیهای یورو نیست چون اونا که خیلی وقته قرعه کشیشون مشخص شدهنقل قول:
دوستان بذارین یه توضیح در مورد این تیم فانتزی بهتون بدم.....
شما هیچ بازی و قرعه کشی در پیش ندارین ... تقویم بازی ها همون بازی های جام ملت ها هست شما تیمی رو انتخاب کردین تا بیشترین امتیازات رو بگیره بعد از پایان روز اول مسابقات با توجه به جدول امتیاز دهی که در پست اول تایپیک اشاره شد به بازیکن ها امتیاز دهی میشه و شما میتونین ببین چقدر درست اون بازیکن رو انتخاب کردین!
منظور تیمهای بچه های پی سی ورلد هست که مثلا ببینیم در روز اول توی هد تو هد تیم کوروش با کی میفته
مر30 بابت جوابنقل قول:
اسم تیمو بلدم مشکل اسم خودمه!توی پروفایل عوضش کردم ولی اسمم عوض نمیشه.
من هم اومدم :دی
با همین اسم یعنی L.A.M.P.A.R.D
فعلا که هیچی بلد نیسم خخخخخخ
دوست من الانم به راحتی میتونی از همون قسمت ترانسفر تمام تیمت رو عوض کنینقل قول:
ای وای من تیمم رو چیدم بعد تایید زدم خواستم بازیکنا رو تغییر بدم دیگه تغییرات رو میخواست جز تراسفر ها حساب کنه! یعنی تغییرات بعد از بازی اول اعمال میشد!!
الان ترکیبم شد این.......
چیز پیچیده ای نیستنقل قول:
من هم اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همین اسم یعنی L.A.M.P.A.R.D
فعلا که هیچی بلد نیسم خخخخخخ
برای تو که اصلا پیچیده نیست :31:
مثل همیشه بگرد بازیکنای چلسی رو پیدا کن بزار تو تیمت:31:
مطمئنید از بعد از بازی اول حساب میکنه ؟!نقل قول:
من هم دیدم یه چیزایی نوشت، اما از اون جایی که تغییر بلافاصله در ترکیب انجام شد، حدس میزنم بازی اول هم با همین ترکیب جدید برن تو زمین ...
دوستان دیگه نظرشون چیه ؟!
+
دوستمون که گفتن ام ویلا مصدوم شده، رفتم فنتزی رو چک کردم، علامتش سبز بود هنوز، ولی خب خودم هم تو اخبار دیدم که مصدومیتش جدیه، در نتیجه عوضش کردم با اسماعیلوف، هافبک تیم ملی روسیه ... قطعاً فیکس خواهد بود ...
+
ای چه حالی میده تو رو بندازن با من علیرضا : دینقل قول:
ببینیم در روز اول توی هد تو هد تیم کوروش با کی میفته
آی روت رو کم کنم : دی : دی
هیچی نیستی عزیزم :دی:دی
البته شاید به خاطر کوچولوت بهت رحم کردم :27:
ببینم چی میشه : دی (از قبل بهونهها رو بچینم : دی)
پ.ن: راستی من نمیدونم دلیل انتقال این تاپیک به بخش فوتبال خارجی چی بوده، حدس میزنم واسه این بوده که در کنار تاپیک یورو قرار بگیره و بهتر دیده بشه (به خصوص با استیکی شدنش)
اگر این طور بوده باشه، ای کاش میشد مثلاً وقتی این تاپیک مخاطبان خودش رو پیدا کرد و دیگه از تب و تاب جذب کاربر جدید افتاد، تاپیک به بخش مسابقه و نظرسنجی منتقل میشد که پستا نیاز به تأیید نداشته باشن ... این جوری تنور مسابقه هم گرمتر میشد ...
الان یه پست میدیم، چند ساعت بعد تأیید میشه، وقتی هم که تأیید میشه، حتی با وجود گرفتن چند تا پاسخ، دیگه تو تنظیمات کاربر نمیاد و نمیفهمیم کی چیز جدید گفته شده ...
به نظر من كه درجا اعمال ميشه چون اگه قرار بود فعلا انجام نشه تركيب رو درجا عوض نميكردنقل قول:
لمپارد هم كه مصدوم شده بود تا 1-2 روز بعد علامتش سبز بود ولي الآن ديگه حذفش كردننقل قول:
دوستمون که گفتن ام ویلا مصدوم شده، رفتم فنتزی رو چک کردم، علامتش سبز بود هنوز، ولی خب خودم هم تو اخبار دیدم که مصدومیتش جدیه، در نتیجه عوضش کردم با اسماعیلوف، هافبک تیم ملی روسیه ... قطعاً فیکس خواهد بود ...
پس شما بودي او ويلا رو انتخاب كرده بودي. كاش من نميگفتم و خودتونم متوجه نميشديد تا امتيازتون كم ميشد. بسي لذت ميبردم :31:
اين تيكه به شدت لايكككككككككنقل قول:
پ.ن: راستی من نمیدونم دلیل انتقال این تاپیک به بخش فوتبال خارجی چی بوده، حدس میزنم واسه این بوده که در کنار تاپیک یورو قرار بگیره و بهتر دیده بشه (به خصوص با استیکی شدنش)
اگر این طور بوده باشه، ای کاش میشد مثلاً وقتی این تاپیک مخاطبان خودش رو پیدا کرد و دیگه از تب و تاب جذب کاربر جدید افتاد، تاپیک به بخش مسابقه و نظرسنجی منتقل میشد که پستا نیاز به تأیید نداشته باشن ... این جوری تنور مسابقه هم گرمتر میشد ...
الان یه پست میدیم، چند ساعت بعد تأیید میشه، وقتی هم که تأیید میشه، حتی با وجود گرفتن چند تا پاسخ، دیگه تو تنظیمات کاربر نمیاد و نمیفهمیم کی چیز جدید گفته شده ...
كلا اينجوري خيلي از لذتش از بين خواهد رفت. مخصوصا بعضي وقتا مديران گرامي هم سرشون شلوغه، يه چند ساعتي طول ميكشه تاييد كنن!!
يه جا برا تاييدي نخواد خيلي خوبه. دوستان قول ميدن كل كل غيراخلاقي نكنن
از الآن هم كه معلومه من برندم:27:
طی جلساتی که داشتیم بعضی از بازیکنا مورد تایید کادر فنی قرار نگرفتن...
علت حذف شدن این بازیکان از طرف مسوولان نداشتن شخصیت قهرمانی، گرون بودن یا افتادن تو گروه های خیلی سخت اعلام شد...
ترکیب نهایی منبا اینکه این ترکیب نهاییه اعلام شده بازم ممکنه تغییره کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی دوستان فکر کنم اگه ترکیب هامون رو اعلام نکنیم(نمی کردیم) بهتر باشه(می شد)!
چون ترکیب ها هر لحظه ممکنه عوض بشه و اگر قرار باشه ما هم هر دفعه ترکیب عوض می کنیم اینجا بزاریم ...!اونوقت هیچی دیگه !اینجا یه تاپیک میشه و کلی ترکیب!:دی
یه مزیت دیگه ای که داره اینه که باعث میشه که کسی از روی ترکیبمون کپ نزنه ! :دی (خودم رو میگم به کسی بر نخوره!خواهشا! :دی)
+
بعد به نظرم اینکه اگر ما از ترکیب رقبامون خبر نداشته باشیم مسابقات جذابتری رو خواهیم داشت :46:
البته این نظر منه؛ بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن !:20:
سلام به همه.
تیم من هم با تاخیر اماده شد فقط تو دفاع یکم اذیت شدم موقع انتخاب .
در کل از بچه ها راضیم
والا اونجور که من خوندم نوشته بود بعد از بازی اول اعمال قانون میشه حالا بازی اول رو واسه کسب تجربه رد کنیم ببینیم چی میشه!نقل قول:
توی اخبار سایت های معروف که زده به بازی میرسه!نقل قول:
دقیقا من توی پست قبلیم هم همین موضوع رو گفتم امیدوارم مدیران عزیز پیگیری کنن:7:نقل قول:
یه چندتا نکته دیگه دوستان به شدت توصیه میشه بیشتر تعداد مهاجمین رو استفاده کنین من تقریبا 7 ماه تجربه فوتبال فانتزی دارم و بهم ثابت شده که بیشترین ارزش رو هافبک هجومی های گلزن دارند و بعدش مهاجمین ..... به هر حال چون گل زدن امتیاز بالایی در امتیاز ها داره باید سعی بشه بازیکنای گلزن رو قرار داد...
یه چندتا مثال رو از تیم اسپانیا میزنم براتون االان من دیدم دوستان بازیکنایی مثه ژابی النسو رو گذاشتن توی ترکیبشون تنها نکته مثبت النسو بازی 90 دقیقه ایش هست خیلی کم پیش میاد گل بزنه و یا پاس گل بده! در مورد ژاوی هم همین موضوع صدق میکنه چون طراح و پاسور ( مگه والیباله :دی) تیمه ....در مقابل اینستا همیشه گل های مهمی رو برای اسپانیا زده ( وای که عاشق گل فینال جام جهانیشم ) و خوان ماتا !! خوان ماتا تو این بازی یه جورایی عجیب در زمره هافبک ها قرار گرفته !! من به شخصه دفتر یادداشت ترکیب چینی دل بوسکه رو دیدم زمانی که میخواست ترکیب نهایی رو بگه و سولدادو رو خطر زد و مطمئنم که ماتا فیکسه ! عجیب تر اینکه داوید سیلوا هم در سایت یوفا تیم فانتزی در پست مهاجم قرار گرفته که واقعا در حقش ظلم کردن!!!
فکر کردین دروغ میگم در رابطه با دفترچه دل بوسکه نه؟؟ بیاین اینم مدرکش!!!........
منم موافقم مسعود جاننقل قول:
البته قطعا اینا ترکیبهای ابتدایی بچه ها بود و به احتمال زیاد همگی در حال اعمال تغییرات 99 درصدی هستن:31:
یکیش خودم که تا حالا چندین بار ترکیب رو عوض کردم و شروع کردم به شمردن احتمالات:20:
پست اول هم ویرایش شد برای قرار دادن اسامی تیمها
بین اشنایدر و ریبری کدوم گل زن ترن؟؟؟کدوم رو انتخاب میکنید؟؟؟
نظر خودم روی ریبریه چون گروهی که اشنایدر توشه خیلی خوفه...
منم فکر میکنم ریبری بهتر باشهنقل قول:
امکان دادن پاس گل و زدن گل در مورد ریبری از نظر من بیشتره
مـا هـم اومـدیم : دی
لیگ هنـوز شـروع نشـده ؟!
تـیمم Spam United . : دی
بـازیکنـام نفلـه اَن :دی
علیرضا جان دستت درد نکنه بابت تاپیک و زحمتی که می کشی
این کمک مربی راهنمایی های خیلی خوبی داره ها.مثلاً به من گفت فلان بازیکن رو بیار تو ترکیب اصلیت به جای فلانی چون بازیش زودتر انجام میشه یا گفت فلانی رو بذار کاپیتان چون احتمال گل زدنش بالاست
خواهش میکنم زحمت رو که خود دوستان میکشن من فقط حواسم به تیم خودمه:31:نقل قول:
آره واقعا به این میگن کمک مربی:31:
به من پیشنهاد کرد به جای ابراهیموویچ مهاجم لهستان رو بگیرم منم بهش گفتم بهش فکر میکنم:31:
ولی خداییش هر چی فکر میکنم میبینم احتمال گل زدن مهاجم لهستان بیشتر از گل زدن ابراهیمویچه
هم فصل خوبی رو توی دورتموند داشته هم گروهش میتونه گروه پرگلی باشه
اول ممنون از شما بابت تاپیک.
یه چیزی توی مایه های فوتبال فانتزی ورزش 3.
فقط یه سوال,کمک مربی میگه فلان بازیکن روی نیمکت اما اون زودتر از فلانی بازی میکنه,یعنی چی,یعنی بازیکنی زودتر بازی میکنه رو میشه گذاشت و بعد بازیکن نیمکت نشین که روز بعد بازی داره رو گذاشت و امتیاز هر جفت جساب میشه؟!
من کلا به حرفاش گوش دادم سیستمم شده 2-5-3!!(دو تا دفاع 5 تا هافبک و سه تا مهاجم!)
نه امتیاز یه نفرشون حساب میشهنقل قول:
شما بازیکنایی که اول بازی میکنن رو میزارین توی ترکیب اگر امتیاز آوردن که تعویضشون نمیکنید اگر امتیاز نیاوردن یا مثلا یکی دو امتیاز آوردن میتونید بازیکنایی رو که روی نیمکت دارین بیارین داخل
البته این رو در نظر بگیرید که هر امتیاز مثبتی که بازیکن خروجی به دست آورده از مجموع امتیازات شما کم میشه و در نهایت امتیاز به دست اومده بازیکن ورودی حساب میشه
قوانین این هد تو هد چطوریه؟؟؟
برنده ها چطور انتخاب میشن؟؟؟
پس اینطور میشه که شما میتونی بازیکنایی که بازیشون زودتره رو توی ترکیب داشته باشی و اگه از امتیازشون راضی نبودی بازیکن ذخیرتو که مثلا فرداش بازی داره بیاری توی ترکیب,که در اینصورت امتیاز بازیکنی که گذاشتی بیرون حذف میشه و بازیکنی که جدید آوردی توی ترکیب محاسبه میشه؟!نقل قول:
فکر کنم کار خوبی باشه آدم این کارو بکنه!
البته نمیدونم شایدم اینطور نباشه,اما به هر حال فرصت داری در هر پست یه بار دیگه هم شانستو با یه بازیکن دیگه امتحان کنی!
قوانین خاصی ندارهنقل قول:
بر اساس قرعه با یکی از بچه های اینجا بازی میکنی و هر تیمی که امتیاز بیشتری توی اون دور اورد برنده میشه
نقل قول:قوانین توی این بخش یک مقدار گنگه و من هنوز متوجه نشدمنقل قول:
اگر امکان چنین چیزی باشه که مثل توی روز اول یک دور مسابقه بازیکن داخل زمین نتونست انتظارات شما را بر اورده کنه تو روز دوم دور اول بازیکن دیگه ای جایگزینش کنید و حالا حتی اگر امتیازات مثبتی که گرفته کم بشه و امتیازات منفیش باقی بمونه من باید باز به ترکیب ذخیره هام دست بزنم.
چون اگر چنین قانونی باشه داشتن ذخیره های ضعیف در کنار بازیکنهای ثابت خوب یک مقدار غیر منطقی هست.
به نظرم میشه تیمتون رو یک تیم معمولی و متوسط و یک دست ببندیم تا ریسک رو هم کم کنیم
فکر کنم باید یک دور از مسابقات بگذره تا بتونیم با قوانین به طور کامل آشنا بشیم
عجب دردسری درست کردیم برای خودمون.تازه میفهمم رویانیان چی میکشه:31:
ترکیب چیدن چندین روش دارهنقل قول:
مثلا یکی میاد به جای تعادل برقرار کردن بین بازیکنای اصلی و ذخیرش 11 بازیکن فیکس و اصلی انتخاب میکنه که اصلا تعویض نکنه و به همونا دل ببنده
یکی دیگم میاد بودجه خودشو بین تمام بازیکنا تقسیم میکنه که از امتیاز بازیکنای تعویضی هم استفاده کنه
مثلا من یه هافبک از چک که روز ال بازی داره انتخاب کردم و گذاشتمش داخل و اینیستا رو که روز سوم داره گذاشتم بیرون
حالا اگر این هافبک چک یه گل زد(5امتیاز) و مثلا یه پاس گلم داد(3امتیاز) و 90 دقیقه هم بازی کرد(2 امتیاز) و تیمشم گل نخورد(1 امتیاز) در مجموع 11 امتیاز میگیره
در این صورت من دیگه عمرا اینیستا رو بازی بدم چون در نهایت همین آمار رو تکرار کنه یا در حالت خوش بینانه حداکثر به جای 11 امتیاز 15 امتیاز بگیره
اما من دیگه ریسک نمیکنم و نقدم رو به نسیه نمیدم و حاضر نیستم از 11 امتیازی که بازیکن چک آورده به سادگی عبور کنم
اما اگر هافبک چک گل نزد(0) پاس گلم نداد(0) 90 دقیقه بازی کرد(2) و تیمش گل هم نخورد(1) در مجموع 3 امتیاز میگیره که من در این صورت از خیر این سه امتیاز میگذرم و اینیستا رو بازی میدم
در کل در اینکه شما میتونید بر اساس سلیقه و تفکر خودتون از بازیکنای ذخیره استفاده کنید شکی نیست وگرنه اصلا چرا باید 15 بازیکن بهمون بده توی یو سی ال هم همینطور بود
نقل قول:lمن حالت دوم یعنی یک تیم یکدست رو ترجیح میدم.نقل قول:
برای تعویض کاپیتان هم امتاز کسر میشه.
یعنی توی بازی اول من یک بازیکن یونان رو کاپیتان خودم بکنم و برای بازی بعد یک بازیکن دیگه که در ترکیبم از قبل بوده به عنوان کاپیتان انتخاب کنم؟البته فکر نکنم اینجوری باشه و باید امتیاز کاپیتانی کسر بشه چون یک جورایی تقلب حساب میشه :31:
نه کاپیتان عوض کردن هزینه دارهنقل قول:
یعنی توی بازی اول من یک بازیکن یونان رو کاپیتان خودم بکنم و برای بازی بعد یک بازیکن دیگه که در ترکیبم از قبل بوده به عنوان کاپیتان انتخاب کنم؟
توی یو سی ال دو امتیاز کم میکرد اینجا هنوز مطمئن نیستم
جان تری هم مصدوم شده ؟!
حالا ما خواستیم یه بار از انگلیس یه بازیکن بزاریم ها ! لمپارد که رفت ! جان تری هم که انگار تا حالا تو تمرینات شرکت نکرده !
اوضاع انگلیس که عجیب غریبهنقل قول:
من که کلا تیمم رو عوض کردم
به نظر من از تیمی دفاع انخاب کن که توی بازی اول بازی ساده تری داره
مثلا هلتد
یا حتی لهستان
من که از هر دوی این تیما دفاع گرفتم
مگه جان تري مصدوم شده؟؟!
من همچين خبري نديدم و نشنيدما
اگه خبرتون موثقه بگيد كه منم حذفش كنم
من كه گذاشتم فردا يا پس فردا تيمم رو از اول بچينم چون معلوم نيست تا اون موقع كي مصدوم شه!!
اینم تیم من: Prowler
:5:
اینم لباسشون.
کلاً بد نشد :31:.
آقا من هر چی کد لیگ ها رو میدم بهم خطا میده :41:
اگه میشه کدها رو یکی درست بذاره ما هم بهتون بپیوندیم :31: