من که عشقم khajit ها بودن :31:
یک چزیزی که منو متعجب کرده این اولین بازی هست که توش من از الف ها متنفر شدم!!! یعنی هر کسی که منو بشناسه میدونه یقه الف هارو حالا از هر نوعی ول نمیکنم! ولی تو این بازی از الف ها به خاطر کار هایی که میکردن متنفر شدم, مخصوصا اگر skyrim بازی کرده باشید میدونید, پرستش talos رو ممنوع کردن و nord هارو انداختن به جون هم.
خلاصه که بر خلا ف خیلی ها که خوششون نیومده بود من عاشق و دیونه ی این بازی هستم
نظر شخصی من راجع به برتری ای نبازی نسبت به WOW و GW2
به نظرم بازی باید هم رده ی WOW بشه, بسته به اتفاقات و باگ ها و رسیدگی ها و خلاقیتی که سازنده ها به خرج بدن ممکنه بعد از release شدن بازی پلیر ها کم و زیاد بشن و احتمال میدم که رکورد WOW رو بزنه.
در مورد GW2 البته میگم این نظر شخصیمه ولی با این که بازی قشنگی هست هنوز خیلی جا داره که بخواد بره بالا, شاید اگر یک سری نکات دیگه رو هم توش دقت میکردن سازنده ها میتونستم بگم تا حدی رسیده به WOW .
چیزی که دارم در مورد ESO میبینم اینه که اومده یک سری چیز های مثبت رو از GW2 و یک سری چیزارو از WOW گرفته که واقعا میتونه قوی کنه بازیو
برای مثال تو Gw2 یک سیستم هست به نام world vs world s world که هر ریلم بر ضد 2 ریلم دیگه تو چند BG مختلف میجنگه و چنگ هاشون هم با منجنیق و تخریب قلعه و اینجور چیزاس.
حالا این اومده به جای این کار کرده 3 تا فکشن, یعنی 2 نشون زده, اول این که بازیش 1 فکشن از بازی های معمولی بیشتر داره, دوم این که اون سیستم gw2 رو هم حفظ کرده که جالبه در نوع خودش.