مدل دیگه ای هست که تو ایران به خوبی این مدل باشه؟ تا اون موقع خیلی دیرهنقل قول:
مدل دیگه ای هست که تو ایران به خوبی این مدل باشه؟ تا اون موقع خیلی دیرهنقل قول:
پس باید VT30 بگیرید.
تقریباً تصویرش در همون حده.
50ش 4.5 هست. زمان ارزونی دلار 2.950 بود که با هدیه اش کمتر هم در میومد. 42 هم داره که قیمت ندارم.
فیلتر کنتراست چند مدل HDTV تو مقایسه Shootout 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالا سمت راست VT50
بالا سمت چپ E8000 پلاسما
پائین سمت راست Sharp elite
پائین سمت چپ LED E8000
منبع خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Panasonic and Sony officially announce OLED partnership
A rumor about Panasonic and Sony collaborating to manufacture OLED panels has finally gone official. The plan is to tap on both companies' expertise to develop a next-generation OLED technology, which will be suitable for mass-producing large, high-resolution OLED panels. Production is scheduled to commence in 2013 with these low-cost screens going into OLED TVs sold separately by each brand using different chipset. However, the joint press release stopped short of providing the availability of these OLED TVs.
It remains to be seen if this tie-up could narrow the early headstart established by LG and Samsung with both chaebol's 55-inch OLED TV launching in the second half of this year. But regardless of the outcome, we are pretty sure that the prices for these premium TVs will fall with stiffer competition.
من که واقعاً از این خبر خوشحال شدم . با وجود اتحاد بین این دو غول ژاپنی در زمینه OLED هم شاهد محصولات خارق العاده و با دوام خواهیم بود .
آخرین به روز رسانی 10 تلویزیون توصیه شده برای اتاق نشیمن به نقل از flatpanelshd (ترتیب لیست مهم نیست):
سلام به همه دوستان
من یه تلوزیون vt30 panasonic دارم (50 اینچ) خیلیییی هم ازش راضی هستم ...
حالا به یه تلوزیون دیگه احتیاج دارم. اولین چیزی که برام خیلی مهمه کیفیت هست و ترجیحا ظاهر شیک.
3d بودنش مهم نیست فقط full hd باشه.
سایز بین 46 تا 65
میشه چند مدل با قیمتاشون بهم معرفی کنید ؟
سلام برید 65 اینچ vt 30 vرو بگیرید اگر راضی هستید قیمت فقط بالای 10 ملیون هستش فکر کنم
vt30 یکی از بهترین پلاسماهای بازاره .نقل قول:
اگه 3d ژاپنی میخوای با کیفیت خیلی خوب یا hx925 sony یا le8300x sharp رو بهت پیشنهاد میکنم.
اگه توی رنج متوسط میخوای nx720 sony
ex720 sony
اگر هم 3d نمیخوای ولی یه led با ظاهر و کیفیت بی نظیر میخوای le820 sharp گزینه خوبیه .
راستش از همین 3d که داریم هم چندان استفاده ای نمیشه.... به نظرم یکی دیگه رو هم 3d گرفتن هزینه بیخوده. نیست؟؟؟؟نقل قول:
اره مهمترین چیز واسم کیفیته...
این که گفتین چن اینچه؟؟؟؟ قیمتش جنده؟
مدل های 2012 پاناسونیک چطورن؟
یکم زیادی گرون نیست؟نقل قول:
سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
یه نمایندگی پاناسونیک v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار برم بخرم؟ ارزش داره؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوسدوستان کمک کنید فردا می خوام برم بخرم....نقل قول:
سلام چطوری میتونم زمانی که تلویزیون روشن میشه خودکار سینما هم روشن بشه و از باندهای سینما استفاده کنه؟ از چه کابلی باید استفاده کنم ؟40c6900
باید سینمای خانگی رو به پورت HDMI ـی متصل کنی که قابلیت ARC داشته باشه کابل مورد نیاز هم HDMI 1.4 هستنقل قول:
یک طرح مفهومی مربوط به آینده نمایشگرهای 3 بعدی از جنس OLED قابل انعطاف.
سلام دوستان
کسی میدونه الان oled ها سامسونگ تو بازار ایران عرضه میشن یا نه؟ از قیمتش خبر دارین؟:n13:
ممنون
فعلا هیچ تلویزیون OLED تو بازار جهان نیومده ولی هروقت اومد چند ماه بعدش ایران هم میاد.نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
الان بهترین مدل ال جیLED 3D) 55) اینچ کسی میدونه چیه ،با قیمتش؟
55LM96000نقل قول:
55lm8600 چطوره؟ چه فرقی با 9600 داره؟!(قیمتش که خیلی فرق داره)نقل قول:
منظورم اینه که به اختلاف قیمتش میارزه؟:n29:
والا از نزدیک مقایسه نداشتم ولی میگن 96000 نانو فول ال ای دی هست ولی 86000 نیست.نقل قول:
بهتره تو تاپیک زیر مطرح کنید بلکه جواب بهتری به شما بدن:
سلام
مدلای جدید چیا هستن؟ برای هر برندی منظورمه اصلا اومدن تو بازار ایران؟
سلام .تلوبزیون سایز بالا می خوام و پاناسونیک فقط 42 هست اونم گرون
نظرم پلاسما سامسونگ مدل 51ّ8880 هست می گن 4400. فکر کنم مناسبترین گزینه گارانتی دار باشه
دوستان نظری ندارن؟ مدل F سامی رو می گن حالا حالا نمی یاد ومعمولا بعد از یکسال که در آمریکا رلیز شد میاد.
دوست عزیزنقل قول:
اگر نمی خواهید صبر کنید من مدل سامسونگ از سری 7 به بالا را پیشنهاد می دهم چونکه می شود با کیت تکامل آن را در آینده خیلی نزدیک به ورژن 2013 یعنی سری F تبدیل کرد.
به نظرتون46 سري 7 سامسونگ بهتره يا 47 سري 9 ال جي ؟؟ توي تست و نتايج انگار سامسونگ سرتره درسته ؟؟ يا تبليغاته ؟؟
البته پشت ويترين واقعا شفافيت سري 7 و 8 سامسونگ تو چشمه ///
در آخر از نظر كيفيت تصوير مخصوصا hd كدوم سرتره ؟؟ :n13: