موافقم که قالب قبلی هم یه سری خوب هایی داشت اما یه کمی بگذره عادت میکنید... :31:
Printable View
موافقم که قالب قبلی هم یه سری خوب هایی داشت اما یه کمی بگذره عادت میکنید... :31:
آقا این تبلیغات بسیار سمج چیه پدرمونو دراوورد؟؟؟منظورم اون دوتا بنر بزرگی مانیتور تکمیلی و اون رسیوره.پدرمو دراوورد اولا که وقتی مرورگر به اونجا میرسه هنگ میکنه دومم که اصلا بلاک نمیشن به هیچ وجه.قبلا هم همینطوری بود و به وضعیت جدید ربطی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دستی به لگو بکشید.
این قضیه سمت راست هم تو اپرا خیلی کمتره و اصلا اذیت نمیکنه ولی نمیشه گفت نیست.
vb4 default style رو انتخاب کردم راحت شدم بابا خیلی بهتره:31:
سلام به همه ی دوستان
نظرات شما مطمئنا خونده میشه و تا جایی که امکانش باشه سعی در برطرف کردن مشکلاتی که مینویسید خواهیم کرد
در مورد ظاهر انجمن چون خیلی اشاره شد بهش ما سریع دست به کار شدیم و یک تمپلت جدید پیدا کردیم که به ظاهر
قدیمی انجمن شبیه تر باشه ، لطفا این لینک رو مشاهده کنید و نظرتون رو بنویسید :
اگر دوستانی که نظر منفی داشتند در مورد قالب پیش فرض فعلی نظرشون رو بنویسند و سایر دوستان هم نظرشون رو
اعلام کنند ما زودتر میتونیم برای آماده سازی قالب جدید دست به کار بشیم
مرسی.
میثم.
والا ما به قبلی عادت کرده بودیم ولی چاره ای نیست !
اره این بهترهنقل قول:
بحث قالب نیست. نسخه وی بولتین سایت رو ارتقا دادند.نقل قول:
آقا میثم خیلی ممنون از زحماتتون .قالب جدید خیلی زیباست اما قالب قبلی مخصوصه p30world بود
سلام
قالب جدید جالب تر شده ولی قبلی خیلی بهتر بود، ساده و شیک!
این دکمه تشکر هم قبلا سریع تر بود، الآن که میزنیم صفحه دوباره لود میشه که اصلا خوب نیس!!
تبلیغات هم یه کمی تو ذوق میزنه، پست اول هر صفحه همیشه تبلیغات داره به نظرم اصلا خوب نیست برای پی سی
باز هم ممنون از زحمتی که برا قالب جدید کشیدید:20:
به نظر بنده که این BlueSaint-Fluid خیلی بهتر از آبی خاکستریه!نقل قول:
اگر میشد چند تا تمپلت میذاشتین و یه تاپیک نظرسنجی میزدین خیلی خوب میشد
سَلام و خسته نباشید به تیم مدیریــت .:11:
بابــت ارتقـــا و تغییـــر استایل انجمن بزرگ P30world ممنون , میدونم زحمت زیادی کشیدید .
ولی خیلی استایل ضعیفی هسـت + رنگ بندی خیلی بــَد ( که به مرور زمان برای هر کاربری عادی میشـه ) ..
ولی اگه استایل قالب اولیه باشــه خیلی بهتـره همه ما میدونیم که ورژن جدید همین رنگ بندی داره و تغییر دادنش یخورده به زمان احتیاج داره .
من نظـرم اینه که قالب تغییر کنـــه .. ( P30 شــده مثل انجمن های دانلود فیلــم ) .
موفق باشید!:40:
به نظر من خوب نیست ! اعتقادم اینه که کاربر با نسخه قبلی بهتر ارتباط برقرار میکنه ! ضمن این که فعلا هم کمی باگ داره ! البته این ناگفته نماند که این نسخه قابلیتهای توسعه بهتری داره و امنیت بهتری رو هم تضمین میکنه
سلام با تشکر از مدیریت . من همین الان وارد سایت شدم و درهمین دقایق اولیه چندتا اشکال دیدم امیدوارم رفع بشه:
1. موقعی که خواستم برای آقا میثم تشکر بزنم وارد صفحه ای شدم که نوشته شده بود دسترسی برای شما مقدور نیست!!!
2. آمار کاربران انجمن قبل از تغییرات 880 هزار نفر بود ولی الان حدود 300 هزار کاربر غیب شدن؟!!!
3. متاسفانه احساس میکنم سرعت لود صفحات انجمن نسبت به نسخه قبل خیلی پایین آمده. امیدوارم موقتی باشه.
4. رنگ پس زمینه بیش ازحد سفیده اصلا جالب نیست اگه خاکستری یا آبی کمرنگ بشه فکرکنم بهتر باشه.
باتشکر از زحماتتون
با سلام و خسته نباشید
حقیقتش من زیاد دوست ندارم انتقاد کنم اما زیاد از قالب جدید خوشم نیومد یک مقدار سنگینتره و کار کردن باهاش از نظر من مشکلتر و از نظر طراحی خوب میتونست بهتر باشه اما در حال تبریک میگم
منم با قالب قبلی موافق ترم
هم مخصوص بود و تک هم زیباتر
راستی حالا که دارید تغییرات انجام میدین این ساعت رو هم درست کنید که 2 ماهه انجمن یه ساعت از دنیا عقبه !
همون پی سی ورد سابق جذاب تر بود.
کار کردن با شکل جدید خیلی برام سخت و اعصاب خردکن شده.
دیدن نوشته ها و پست ها خیلی سخت شده و منو گیج می کنه:24:
گزینه های code و HTML رو چرا حذف کردین؟
من از Code خیلی استفاده می کردم، حالا که نیستش چه کنم؟
شما خونتون رو هم که عوض میکنید اولش سخته ولی بعدا درست میشه
آمار و ارقام رو هم نمیشه دید
خیلی باگ و مشکلات داره
چند تا مدل بزارید نظر سنجی کنید
در ضمن قبلی رو هم بزارید که بشه انتخابش کرد
خیلی از کاربران از دایال آپ استفاده میکنند
متاسفانه حجم صفحات فوق العاده بالاست
ادیت
یافتن نوشته هایی که از X تشکر شده است
یافتن نوشته هایی که X از آن تشکر کرده است
اینا نیست تو آمار و ارقام
راست میگید. حجم صفحات خیلی بالاست.
با اینترنت 512 هم بزور لود میشه.
باگ هم زیاد داره. مثلاً من میخوام از شما تشکر کنم دکمه تشکر رو که می زنم قاط میزنه! یعنی بجای تشکر اشتباهی میره تو ویرایش پست قبلیم.
یه بارم خواستم تشکر کنم پیغام داد شما اجازه دسترسی ندارید و مختص مدیریت هست.
به هر حال مشکل زیاد داره و تا بیاد درست بشه خیلی ها رو از سایت فراری میده.
سلام و عرض خسته نباشید.
زحمتی که برای این کار متحمل شدید واقعا ارزشمنده، و قصد از این کار پیشرفت فروم و راحتی کاربران بوده و نه چیز دیگری.
ولی ظاهر قالب طوری هست که اصلا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد و نکات دیگه ای که در صفحات قبل دوستان بیان کردند...
به نظرم بهترین راهکارِ فعلی، پست آخر میثم جان هست:
واقعا از قالب فعلی بهتره به نظرم.نقل قول:
پیروز باشید.
ممنون از ارتقاء نسخه ویبولتین . اما باید قبول کنیم که سرعت قبلی خیلی بیشتر این نسخه بود !
مسئله بعدی که یه خورده اذیت کننده هست اینه که انگار قالب انجمن فشرده شده ...! همه چی رفته تو هم دیگه ! مثلا زیر مجموعه انجمن ها :13:...
بنر تبلیغاتی که در اولین پست هر تاپیک ( اولین پست هر صفحه از تاپیک ) میاد ظاهر رو به کل به هم میریزه ... اگر بعد از هر پست یک بنر بیاد بهتره . مثل نسخه قبلی ...
درکل ممنون از ارتقاء انجمن و اینکه نسخه نال شده ویبولتین رو استفاده نکردید .
اول خسته نباشید
اون قالب ابی خاکستری خیلی افتضاحه
همین قالب دیفالت را یکم تیره تر کنید عالی میشه
tapatalk را هم فعال کنید
BlueSaint-Fluid بهتر هست به قالب های سایت اضافه کنید.
بچه های دیال اپ از قالب موبایل استفاده کنید.
قالب فعلی آزار دهندست
هميه فروم های معروفی که قالبشون رو به قالب فعلی ارتقا دادند جز آزار رساندن به کاربراشون و زحمت اضافی برای خودشون چيزی آیدشون نشد
آخ آخ این بنر تبلیغاتی پست اول صفحه هم خیلی رو اعصابه
مثلا فکر کن پست استارتر یه تاپیک مهم اونوفت پست نصف میشه:9:
......
نکات مثبت زیادی داره ولی بزارید فعلا رفع اشکال کنیم
این متن رو من قبلا (سایت بسته بود) نوشتم ولی الان دیدم خیلی مشکل داره ولی میزارمش :دی :39:
خسته نباشيد همه ي مديران و دست اندرکاران و هر کسي که مارا در ساخت اين مجموعه ياري کردند
اين واژه ي هرکسي خيلي واژه ي مظلومي هستش
چون اگر اين اشخاص نبودند هم يک جاي مجموعه ميلنگيد
يه جورايي اسامي اين افراد برده نميشود يا به عبارتي Un Creditable هستند
Un Creditable ها
دست همه درد نکند مخصوصا
محيط سايت خيلي زيبا شده
شبيه بعضي از سايت ها هم نيست
بازگشت P30World هم مبارک باشه
مرسي هاهاها
.....
امید وارم همه چیز درست شه
از قسمت پایینی قالب , استایل دیفالت رو انتخاب کنید ! خیلی بهتر و تر تمیز تره !
سلام
تشکر از زحماتتون
دوستان انجمن باید vb4 میشد...
کم کم عادت میکنید فکر نمیکنم بشه قالب قبلی رو دوباره قرار داد واسه این نسخه...
اون قالب جدیدی که میثم عزیز پیشنها داده بهتره
ممنون
سلام و خسته نباشید به شما
بالاخره این انجمن قدیمی و بزرگ هم بروز شد
واقعا کمال تشکر رو از شما دارم
موفق باشید
اگه يه نظرسنجي بذاريد زود تر به نتيجه خواهيد رسيد.
ممنون
بیشتر شبیه یه کابوس میمونه. یه پی سی ورلد بود و اون قالب خاص و ساده خودش.
بهتر نبود قبلش یه نظر سنجی انجام میدادید.
من که حتی به قالب شبیه با قالب قبلی هم راضی نیستم و اگر نتونم کلا اینجا رو مثل قبل ببینم مطمینا بازدیدم یک دهم قبل خواهد شد.
بحث عادت هم نیست، همونطور که هیچوقت نتونستم با انجمن های خوب دیگه ای که قالب اینچنینی دارند عادت کنم.
سلام و خسته نباشید.
من فهرست وار و سریع میگم:
1-خیلی بهتر بود نظر سنجی زده بودید...
2-نیاز به تم جدید تیره، شدید
:31:
3-همونطور که دوستان گفتند یا تشکر نمیشه کرد یا یکدور صفحه کامل رفرش میشه و این فرآیند ساده خیلی پیچیده شده!
و همینطور پیامهای مثل : وضعيت سيستم/با عرض پوزش/لطفا برای چند دقیقه صبر کنید یا عدم مجوز دسترسی زیاد میاد
که البته واضحه که اینها به مرور مرتفع میشه...
4-تفاوتهای وی بی4 با 3.8 زیاده اعم از رفع باگها و اختصاص فضای بهینه تر در صفحه و انعطاف پذیری و امکانات بیشتر و سازگاری با مرورگرهای گوناگونتر، امکانات متنی بسیار بالاتر... اما بشدت چه در اجرا و لود و چه فشار روی مرورگر ضعیفتره:9:
5- همین الان آمدوم بنویسم سه و هشت پوینت اکس و یا چهار پونت اکس . هر چه کردم نشد خودتون امتحان کنید در هر حالت اکس میاد اول (وسط جمله و بدون استفاده از کد)
3.8.x
x.8.3
تو نسخه قبل با ور رفتن و سروته نویسی میشد.
دکمه end کیبورد(و کل فرآیندش) هم بخصوص در حالت دو زبانه درست کار نمیکنه.
همینطور Ctrl+V فقط روی اول و آخر پست جواب میده.(و نه در میانه ها)
6- در یک کلام آخر هم، شاید ظاهر قبلی بقول فرنگیها استایلیشتر و شیکتر بود.
هستند (در حالت گسترده)نقل قول:
با وجود اینکه این نسخه قابلیت هایی مثل اتوسیو پست (واقعا اینکه یه پست بنویسی 50 خط و یهو یه بلایی نازل شه کلش بپره عذابه. :دی) و نقل قول بدون رفتن به پیج جدید و ... داره ، من به شدت عقیده دارم که بهتره انجمن برگرده به ورژن 3. توی ورژن 3 من به هیچ وجه احساس کمبود توی فروم نمی کردم ، اما توی این ورژن احساس کمبود می کنم ، توی این ورژن احساس کمبود P30 Worldــیت دارم. :|
توی فکر می کنم 2 ساعت ، 7 صفحه تاپیک رفته جلو که اکثرا هم اعتراض به ورژن جدیده.
فکر نمی کنم این VB4 وضع انجمن رو بهتر کنه و بلعکس ، به شدت میتونه باعث افت انجمن بشه.
از ظاهر نه چندان دلچسب و رابط کاربری خسته کننده گرفته تا سرعت فوق العاده پایین نسبت به نسخه قبلی.
هر چند خیلی زحمت روی دوش مدیران عزیز گذاشته این ارتقاء سیستمی ، ولی فکر کنم اگه فروم به همین صورت فعلی بمونه ، پسرفت زیادی داشته باشه.
ممنون. :)
ظاهر خوبی داره
ولی سرعتش خیلی خیلی خیلی کم شده ...
سلام. تبریک میگم/
نصب subforum manager ضروریه و همچنین مرتب کردن پست بیت.
یک هکی هم هستش که ادیتور رو بدون نباز به کلیک کردن روی تنظیمات پیشرفته ، به صورت پیشرفته در میاره. اگه اونو هم نصب کنید خیلی خوب میشه.
خسته نباشید
از نظر من اینکه p30world یه قالب جدید بگیره خیلی خوبه ولی نه این قالب ها.........از نظر من بهتره یه قالب اختصاصی برای p30world سایتی به این بزرگی و معتبری ساخته بشه!
این قالب هم ظاهرش بدک نیست ولی صفحه اول رو خیلی شلوغ کرده! قالب قبلی نظم بیشتر و بهتری داشت....
در مانیتور crt سایت از سمت چپ ناقص نشون میده
و از سمت راست فضای اضافی داره
اسکرول افقی هم نداره
همانطور که در عکس هم مشخصه
سلام...
بابت زحمتی که کشیدین ممنون،
ولی با این قالب، بسیار دلم گرفت ...
بعد از پنج سال، اولین بار هست که این چنین با پی سی احساس غریبی میکنم. نمیدونم کی بتونم رغبت فعالیت دوباره را پیدا کنم ...
امیدوارم آبشن قالب قبلی براتون مقدور باشه...
قالب پیشنهادیتون هم میثم جان، به نظر میاد از این دو قالب فعلی سایت بهتر باشه ... هرچند که قالب قبلی نمیشه :( :(
موفق باشین
لطفا پلاگین ریسایز تصاویر رو هم نصب کنید
سلام
یک خسته نباشید میگم برای این کار پر زحمتتون
ولی خاص بودن و یکدونه بودن p30world بخش اعظمش مربوط به قالب سایت بود
اگه بشه قالب قبلی رو یک جوری برای این ورژن جور کرد عالی میشه
قالب قبلی خیلی بهتر بود و ارتباط باهاش بهتر و راحتتر صورت میگرفت ...
واقعا اگر آپشن قالب قبلی نباشه بودن اینجا خیلی سخته ...