تنها نکته مثبت مخابرات همین نامحدود بودنش بود که اونم رفت !!:n15:
Printable View
تنها نکته مثبت مخابرات همین نامحدود بودنش بود که اونم رفت !!:n15:
دوست عزیز. محدود خوبه. 24 گیگ سه ماهه 2 مگ فقط 67 تومن ولی قبلا با 67 تومن شد 512 گرفت. من اشتباه کردم که بیست تومن بیشتر میدادم و 512 نامحدود میگرفتم و سرعت دانلود دوبرابر بود. 256 گرفتم.:n03:نقل قول:
دادا من خودم تو قسمت پشتیبانیشم ..نقل قول:
مخابرات نا محدود هم داره میده ..
فقط قیمتش پنج شش تومن رفت بالاتر
فعلا هم همه سرویس هاشو سه ماهه داره میده :n16:
یعنی نامحدود 512 ماهی چند شده ؟نقل قول:
نامحدود 512 1 ماهه رو 3 هفته پيش حدود 22.500 گرفتم!نقل قول:
آره درسته مسی جان :n02: اما تعرفه جدید رو میخوام بدونم ؟نقل قول:
1 هفته پيشم برا دوستم خريدم همين قيمت بود. مگه تغيير كرده؟!:n02:نقل قول:
pedrambogy جان میگه قرار تغییر کنه :n02:نقل قول:
128
1 ماهه 13.125 تومان
2 ماهه 26.250 تومان
3 ماهه 39.375 تومان
256
1 ماهه 15.750 تومان
2 ماهه 31.500 تومان
3 ماهه 47.250 تومان
512
1 ماهه 25.200 تومان
2 ماهه 50.400 تومان
3 ماهه 75.600 تومان
1 مگ
1 ماهه 45.150 تومان
2 ماهه 90.300 تومان
3 ماهه 135.450 تومان
2 مگ
1 ماهه 77.700 تومان
2 ماهه 155.400 تومان
3 ماهه 233.100 تومان
اینا قیمت های نامحدود مخابرات هستن
شیر رو کم نکرده همون 1به10 موندهنقل قول:
ممنون . فقط یه چیزینقل قول:
سرعت دانلود 512 چنده ؟
512 تا 70 میرسهنقل قول:
1 به 8 داره میکنه :n11:نقل قول:
به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه میشود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه میپردازد.
به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویسهای ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه میپردازد.
همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راهحلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.
هم اکنون اغلب سرویسدهی شرکتها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرحهای سابق ADSL به طرح جدید تغییر میکند.
به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورتحساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه میشود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت حسابگیری شرکتهای خدمات دهنده داشت.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکتهای خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هماکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمیتوانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.
رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکتها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورتحسابگیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکتها نیز اعلام عمومی میکنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود میدهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.
آقا این 2 مگ نامحدود رو جدیدا به خونگی هم میدن یا هنوز نامه میخواد؟ 1 مگ چطور؟
نه دیگه نامه نمیخواد :n16:نقل قول:
چه جالب من 2 مگ دیروز ثبت نام کردم امروز زنگ زدم میگن 2 مگ نمیدیم بیا پولتو پس بگیر!! :n29:
کسی از تعرفه ها ی محدود مخابرات خبر داره ؟ ساعت دانلود رایگان هم داره؟
دوستان دیگه از نوین نت اینترنت نگیرن من گرفتم پشیمون شدم. تعرف هاش افتضاحه . قیمتاشم بالا هستش. ساعت رایگان اینترنت محدود رو کرده 3 ساعت. خیلی بدبختیم به خدا.
اره منم از نوین نت دارم خیلی افتضاح شده !!!! برای همین تعرفه های جاهای دیگه رو میخوام می پرسمنقل قول:
مخابرات فکر کنم خیلی خوب باشه نه ؟
منم میخوام برم از مخابرات بگیرم ولی تعرفه هاشو نمیدونم فکر کنم مال مخابرات هم تغییر کرده.نقل قول:
داداشalirezajigar69 شرمنده دیر جوابتو دادم
128
1 ماهه 13.125 تومان
2 ماهه 26.250 تومان
3 ماهه 39.375 تومان
256
1 ماهه 15.750 تومان
2 ماهه 31.500 تومان
3 ماهه 47.250 تومان
512
1 ماهه 25.200 تومان
2 ماهه 50.400 تومان
3 ماهه 75.600 تومان
1 مگ
1 ماهه 45.150 تومان
2 ماهه 90.300 تومان
3 ماهه 135.450 تومان
2 مگ
1 ماهه 77.700 تومان
2 ماهه 155.400 تومان
3 ماهه 233.100 تومان
اینا قیمت های نامحدود مخابرات هستن
بعد 1 مگ و 2 مگ هم بدون نامه میدن
نقل قول:
سلام دوست عزیز .
سرعت دانلود 512 که تغییری نکرده ؟ من الان دارم 65 دانلود میکنم . با افزایش تعرفه های نامحدود سرعت دانلود که افت نکرده ؟
نقل قول:
شما خودتون تو مخابرات کار میکنید؟ پس چطور تو بخش فروش به ما گفتن به هیچ عنوان 1 و 2 رو نمیدیم به کاربر خونگی البته نامحدودش رو. حجمی ها رو که به همه میدن.
نه همونهنقل قول:
هیچ تغییری نکرده
دااش کی همچین حرفو زده؟؟نقل قول:
زنگ بزن به این شماره بگوو میدن یا نه 2244881
بازم چند روزه سرعت افت کرده چی شده معلوم نیست؟!
سلام منم الان دوروزی هست که 256 سه ماهه نامحدود وصل کردم از مخابرات اما از سرعتش ناراضیم!!
راهی هست که تغییر تعرفه بدم؟؟
راستی من از کلاله هستم:n16:
زنگ زدم گفت نمیدیم.نامحدود نهایت 512 هست.2 مگ نامه میخواد از اداره،محل کار یا شاید دانشگاه.فک نکنم به دانشجو بیشتر از 1 مگ بدن.نقل قول:
از وقتی گرون شده بهتر که نشده هیچ بدترم شده ; هم سرعت بدتره ،هم با این قطع و وصل شدناش اعصابمو کفری کرده...
سلام
دوستان من الان مراوه تپه نامحدود 512 دارم که اخر فروردین تموم میشه به نظرتون بهترین تعرفه که هم نیاز وب کردی و هم نیاز دانلود سریال های یکه میبینیم رو مرتفع کنه چی هستش؟ ممنون میشم تعرفه های حجمی 2تا4 گیگ رو بهم بگین
مثلا 2تا4 گیگ با حجم 10 گیگ داره؟ اگه داره چقدره قیمتش؟
سلام
دوستان با تعرفههای که دوستمون گذاشت تو پست قبلی من موندم کدوم رو بگیرم
چه یک مگ بگیرم چه دو مگ بگیرم (چون 4 گیگ حجمی برام کم میاد چون همین حدودا دانلود ماهیانمه و سه مگ هم برای وب گردی بگیرم) خوب 8 گیگش برام گرون میفته
من سریال دانلود میکنم با این حساب دوتا سوال برام پیش اومده
1- این هزینه اشتراک ماهیانه هستش یا فقط برای اولین بار میگیرن
2- ایا مثل نوین نت مال مخابراتم شبها 2تا6 دانلود رایگان داره؟
طرح نامحدود بگیر. ... هنوزم موجوده ظاهرا ...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی نیست جواب ما رو بدهنقل قول:
دوست من همون نامحدود بگیری بهتره. من از جلینم و 2 مگابایت نامحدود دارم. خیلی هم عالیه.دوشواری هم نداره. سرعت دانلود 225
ماهانه چند تومن ؟نقل قول:
مـحدود،بازه ی رایگان داره ؟!
بله.
چه ساعتی ؟!
سلام دوستان گلستانی ، و یا اینکه هم استانی های عزیز :)
تو گلستان واسه خدمات ای دی اس ال فقط همین مخابرات هست؟؟؟:n29:سرعتتون چطوره؟؟؟ سایت گوگل زود بالا میاد؟ مال من که اولش خوبه بعدش بد میشه تازه عکسهای بخش Image گوگل رو هم نمیاره!!!:n22:
مخابرات هست، نویننت هست ، و چنتای دیگه...
سرعت دانلود من 512 دارم 62 سرعت داره.:n05:
واسه من بعضی وقتا گوگل رو اصلا باز نمیکنه:n13:
ولی عکس ها رو میاره...