کسی تونسته بازی رو سیو کنه؟
Printable View
کسی تونسته بازی رو سیو کنه؟
سلام دوستان من بازی resident evil operation raccoon city ریختم ارورش اینه xlive.dllچیکار باید بکنم:(؟
باید نرم افزار Xlive رو نصب کنید.اگه نصب کردین و مشکل حل نشد بگید تا راه حل های دیگه ای بگم.نقل قول:
پسوردفایلها: wikisoft.irحجم : 70 مگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا من این بازیو نصب کردم ارور Xlive.dll میداد. بعد من dll رو دانلود کردم ریختم تو System32 و محل نصب بازی. الان موقعی که میخوام بازیو اجرا کنم یه لحظه صفحه سیاه میشه و بعد بدون هیچ اروری فقط بازی ران نمیشه دیگه. باید چکار کنم. اطفا کمک کنین...
دوست من شما باید خود نرم افزار Xlive رو نصب کنید نه فقط dll اش رو ...!نقل قول:
دوست عزیز اگه یک پست بالاتر رو میخوندین من توضیح داده بودم.لینک دانلود هم گذاشته بودم.نقل قول:
نقل قول:
[QUOTE=CRIS Joon CR7;6994322]تاپیک خود بازی
سلام. بازیو که اجرا میکنم چند ثانیه صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون . پیغامم نمیده . ویندوزم 8.1 هستش . ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون گرفیکم . اپدیته . 14.4 ورژن گرافیکمنقل قول:
تشکرنقل قول:
بعله
اخرین نسخه فینال همون 14.4
البته نسخه بتا هم امده 14.6
ولی مخصوص pc win 8.1
نسخه بتا رو نصب کنم وا سه اجرای بازی مشکلی پیش نمیاد . نسخه های بتا فک نمیکنم کامل باشننقل قول:
نقل قول:
نه مشکل خاصی پیش نمیاد
نسخه بتا بیشتر بخاطر بازی تو رزولویش بالا و برطرف شدن بعضی باگهاس
تو لینک زیر توضیح اش است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من گرافیکم اپدیت کردم . بازم تا اجرا میکنم سریع میاد بیرون . خیلی ها این مشکلو دارن. اگه کسی تونسته اجراش بکنه حتما بگه خوهشا
چرا توو ویندوز 8.1 اجرا نمیشه؟به کارت گرافیک نیست چون بازی قدیمیه و بازی های الان روی سیستمم اجرا میشه.باید چه کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
اول کرک زیر و دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد موقع اجرا از قسمت compatibility mod
ویندوز xp sp3
و تیک run as admin رو بزن
دستت درد نکنه:n12:نقل قول:
مرسی مشکله منم حل شد.نقل قول:
البته من فقط xlive رو کپی کردم محتویات داخل کرک رو کپی نکردم.
اقامرصی مشکل منم حل شدالبته توکامپلیتی من تنظیماتشوبراxp service pack2 زدم.رو3جواب نداد
سلام ببخشید میخواستم بدونم که این بازی صحنه های غیراخلاقی هم داره؟؟
خسته نباشید دوستان.واسه من این ارور رو میده:Xlive.dll
به نظرتون باید چه نرم افزاریو بگیرم؟ Live game?
دوست عزیز من ویندوز لپ تاپم ۸.۱ هست و کرک رو هم دانلود کردم و در محل نصب بازی ریختم و همه کارارو که گفتی کردمنقل قول:
اما بازم موقع اجرا صفحه سیاه میشه و میاد بیرون. لپ تاپم هم جدیده و تازه خریدم. چه کنم ؟
درودنقل قول:
از چه ویدوزی استفاده میفرمائید؟
با سلام من بازی Resident Evil Operation Raccoon City نصب کردم ولی این پیغام میده لطفا کمکم کنید.
the ordinal 5296 could not be located in the dynamaic link library
E:\Game\Resident Evil - Operation Raccoon City\RaccoonCity.exe
دوست عزیز شما قبل از نصب بازی حتما انتی ویروس رو غیر فعال کن. ونرم افزار game for windows live هم حتما باید نصب کنی.نقل قول:
Salam jenab man ro icon bazi click mikonam yeho safe siah mishe ama bazi ejra nemishe bad miad ro Desktop
Cpu:i7/ram:16gb/:HDD1T/Windows 10 64bit
مشکل می تونه از نصب نبودن نرم افزار های مرتبط با بازی باشه - directx - Visual.C.نقل قول:
البته نسخه بلک باکس سری Resident Evil تو اجرا اکثرا مشکل دارن-l
با عرض سلام من داخل بازی میرم یه مدت که میگذره میندازه بیرون
man dakhele bazi ke miram yeho az bazi mindaze biron moshkel az kojast??