خب متاسفانه
CVG 7.5
Edge 7
Polygon 7
psu:9
Videogamer - 7/10
Polygon - 7/10
Ibtimes.co.uk - 8/10
GodisaGeek - 8/10
Gamespot : 8
Printable View
خب متاسفانه
CVG 7.5
Edge 7
Polygon 7
psu:9
Videogamer - 7/10
Polygon - 7/10
Ibtimes.co.uk - 8/10
GodisaGeek - 8/10
Gamespot : 8
البته بايد گفت بازي با همين meta فعليش كه 80 هست از نظر من يه سر و گردن از بقيه HnS هايي كه امسال اومدن سرتر......مساله اينجاس كه پشت سر هم منتشر كردن از چند نسخه يك بازي تو يه نسل مصيبت اين نسل بود كه باعث افت خيلي از عناوين شد و به اين عنوان هم سرايت كرد(البته بازي نسخه فرعي هست و نميشه ازش انتظار يه امتياز در حد نسخه اصلي داشت)نقل قول:
در روزهاي آينده امتيازهاي مشابه ديگري رو هم براي عناوين ميلك شده ديگه اي مثل gears خواهيم ديد
.
خوب بازی رو سفارش دادم،459 درهم،ناقابل................
حدود 280 هزار تومن دراومد واسم............
انشالله که زود به دستم برسه...........................
+
قرار اگه وقت شد یه نقد واسه بازی بنویسم..................
دست به قلم میشویم،دوباره..........
از دبی خریدی.؟ : دینقل قول:
چرا این قدر گرون برا من الان گفتن 230 تومن که شنبه سفارششو میدم بیارن
در مورد نكات مثبت و منفي بازي كه از اكثر سايتا خووندم :
نكات مثبت :
مدت زمان بازي حدود 7 تا 9 ساعت هست
خشونت و گيم پلي بازي كماكان زيباس
مولتي پلير بازي و بخش coop به ارزش و زمان بازي اضافه كردن(به جز گيم اسپات تقريبا اكثر سايتا تعريف كردن كه در زير چند نمونه مي بينيد ولي در كل ايرادهايي هم داشته از نظر همين سايتها اين بخش)
Pslifestyle :
Polygon :نقل قول:
Multiplayer gives Ascension longevity and freshness the series lacked.
Co-op Trial of the Gods is fantastic.
Videogamer :نقل قول:
God of War: Ascension's multiplayer suite is beyond even my optimistic expectations for Sony Santa Monica's first real attempt at a multiplayer title set in the God of War universe, and it's easily the best realization of a third-person action game translated to online multiplayer
Edge:نقل قول:
A thrilling take on competitive multiplayer
Psuنقل قول:
there’s plenty in Ascension’s multiplayer that deserves to survive the transition to PS4
نكات منفي:نقل قول:
Multiplayer brings the universe to life in an addictive online arena.
صحنه هاي خاطره انگيز و حماسي بازي به مانند شماره هاي قبل نيس و كم تعداد و باسها به مانند قبل خاطره انگيز نيستن
روند نامتعادل بازي
ايرادهايي هم به داستان و شخصيت كريتوس وارد شده كه بايد بازي كرد و ديد
.
یک نکته ای که تو ذهن من بود تجربه ای که سانتا با مولتی بازی به دست میاره و با ارائه اون برای نسخه های اینده از این تجربه بهره ببره و یک چیز کامل تر ارائه بده
خب تا اینجا هم مولتی خوبی هم ارائه داده و اکثرا ازش راضی بودن و میشه گفت مولتی بر پیکره بازی نزده که به این وضع افتاده پس میمونه کمپین
تو دمویی که من بازی کردم از بازی راضی نبودم ولی نه دیگه تا این حد :n29: یعنی یک میانگین 85 الی 89 رو براش پیش بینی کرده بودم ولی واقعا ورق برگشت و من ناراضی هستم از این اوضاع
این نکته رو موافقم یعنی یک چیزی که بهش دست یافتم همین نکته بود ولی باز گفتم تا این حد اوضاع اشوب نمیشهنقل قول:
روند نامتعادل بازي
منتظر بمونیم بینیم IGN چه نمره ای رو میده که عجیبه این دفعه دیر کرده
با این حال انتظار این سطح نمرات رو نداشتم بالاخره یک نسخه فرعیه ، قبوله اخر نسله و موارد تکراری میشه و الان یک بازی با میانگین 86 یک بازی سطح بالا محسوب میشه ولی واقعا من احساس می کنم منتقد ها سخت گیری کردن.
بالاخره کاریه که شده و نمیشه ازش بی تفاوت رد شد اما خب باید تجربه کنم ببینم این چیش از DMC کم بوده :n29:
نقل قول:
چه خبره بابا جفتتون گرون گرفتید بازی برا در اومد حدود 4 تومن:n08::n08:نقل قول:
خوب به قول یکی از بچه ها این از اون سری بازیهاییه که باید تهیه شه . متا هم ضعیف باشه نمیشه بهش نه گفت . البته ضعیف که نیست دورو بر 80 اینطورا بچرخه میشه متای خوب . البته من هنوز بازی نکردم اما هر چی باشه میدونم بدم نمیاد . اما خوب به قول حامد از این نمره ها هم نمیشه گذشت دیگه ... امیدوارم این یه دست گرمیی باشه برای GOW4 توی نسل بعدی !
اینم نمرات بازی از 10 هستن دیگه نمینویسم :
Vandal Online : 9.2
3DJuegos : 9.1
Eurogamer Portugal : 9
Eurogamer Italy : 9
Gaming Trend : 9
Playstation Universe : 9
Destructoid : 9
Meristation : 8.7
Cheat Code Central : 8.6
Machinima : 8.5
SpazioGames : 8.5
Playstation LifeStyle : 8.5
Game Trailers : 8.3
Metro GameCentral : 8
GamesBeat : 8
Gamereactor Denmark : 8
The SixthAxis : 8
Telegraph : 8
Gameblog.fr : 8
Game Spot : 8
Push Square : 8
Game Revolution : 8
Playstation Official Magazine UK : 8
The Globe And Mail : 8
InsideGamer.nl : 8
EGM : 7
Gamer.nl : 7
Gamereactor Sweden : 7
Eurogamer Sweden : 7
Polygon : 7
GamesRadar : 7
VideoGamer : 7
Edge Magazine : 7
Toronto Sun : 7
Meta : 79
دو سه تا از وب سایت های معتبر از جمله IGN و eurogamer و gameinformer هنوز دارن بازی رو نقد می کنن :n02: و نمره ندادن
الان داشتم می خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز داره بخش مولتی بازی رو انالیز میکنه ، مثل این که اون دو تا سایت دیگه هم مولتی رو دارن انالیز میکنن
خوب بالاخره بازی رو گرفتم .:n19::n20:
سرم این روزا شلوغه ولی حتما سر فرصت یه نقدی چیزی انجام میدم البته با همین یه ساعت که جلو رفتم میتونم بگم بازی عالیه به نمره ها کاری نداشته باشید ! گرافیک به نظر من جز 3 بازی برتر این نسله و در کنار UC و GEOW و نسخه سوم همین بازی قرار میگیره .
در مورد گیم پلی کلا نمیتونم درست نظر بدم چون تنها بازی سبک H&S که گیم پلیشو دوست دارم همین سری GOW هستش و بقیه رو کلا نمیتونم تحمل کنم !:n02:( منجمله همون متال گیر کذاییه پلاتینیوم :n02: )این نسخه هم تقریبا کپی نسخه پیشین هستش یه ذره فقط این پلتفرمینگ کار زیاد شده که من استقبال میکنم کلا :n02:
داستان هم فعلا نظر نمیتونم بدم ولی حداقل تا اینجا که روندش عالی بوده
خلاصه اینکه بگیرین لذت ببرین :n02:
+
دوستان میخوان تهیه کنن سریع اقدام کنن که قیمت یه ذره اومده پایین این چند روزه !
+
تاپیک چرا منتقل نمیشه ؟
یه ذره اومده پایین مثلا چقدر برادر ؟ به هر حال دست ما آرزو بر دلان رو هم بگیرین ثواب داره : دی
دوستان بازی ارزش خرید داره؟
الان چنده؟
اتفاقا بنا به دلایلی دارم اریجینال باز میشم ، ایشالله اولیش TLOU ، امروز GOW:A رو قیمت گرفتم گفت 240نقل قول:
ولی کمتر هم میدن
قیمتش بین 220 تا 250 هستش ...
در مورد ارزش هم ، شک نکن ، درسته متاش پایینترینه ولی باز هم عالیه ...
کلا ارجینال بازی کردن یه مزه دیگه میده داداش.نقل قول:
شک ندارم پولم ندارم.:n02:
اما خداییش خیلی ستم شده قیمتش.
فردا برم ببینم اصلا پیدا میشه.اگه خدا بخواد میخرمش با کمک امام زمان:n02:
بازی رو امروز امتحان کردم..............
البته روم به دیوار به صورت کپی،بازی خودم شنبه میرسه دستم،از لحاظ گرافیک که پیشرفت چشمگیری نداشته،من که از طراحی مراحل 3 بیشتر خوشم اومد،این رو یه چند تا چپترش رو با بچه ها بازی کردیم زیاد طراحی مراحلش گسترده و باز نبود.
عین همیشه اول بازی خیلی خوب و هیجانی شروع شد،مردم رو ول کرده بودیم داشتیم بازی میکردیم(دمو رو ندیده بودم و قسمت هم نشده بود عین بعضی ها بازی کنیم)
گیم پلی هم عالی بود درست مثل شماره های قبلی............
طراحی چهره خود کریتوس هم عالی بود،خیلی خوب باهاش ارتباط برقرار کردم.................
در کل تا اینجایی که من بازی کردم برای یه Spin Off کافی بود،انشاالله قسمت بشه MP رو هم امتحان کنم ببینم چطوری از آب دراومده...................
+
راستی بازی اصلا داستان داره؟!
از چه قراره داستانش؟!
از لحاظ داستانی این قسمت اول هستش و رویدادهای قبل از همه قسمت های این سری رو روایت میکنهنقل قول:
6 ماه بعد از این که کریتوس خانوادش رو کشته و در خدمت Ares خدای جنگ هست که باید از اون اطاعت کنه و هنوز خودش خدای جنگ نشده
الان هم میبینی قدرت کریتوس نسبت به قسمت های قبلی نیست چون هنوز به مقام خدایی نرسیده و بیشتر در نقس یک فرمانده اسپارت ها هستش
چیدمان قسمت های داستانی بازی به این شکل هست:
God of War: Ascension
God of War: Chains of Olympus
God of War (صحنه ای که روی تخت سلطنت خدایان نشست فراموش نشدنیه)
God of War: Ghost of Sparta
God of War II
God of War III
خیلی بازی باحالی هستش حیف واسه ایکس باکس نمیاد مخصوص پلی استیشن هست اگه تو ایکس باکس بود پدر بازی رو در میاوردم:n02:
سه تا مرجعی که منتظرشون بودم نمراتشون رو دادن
Game Informer : 8/10
گرافیک بازی را شگفت انگیز خطاب کرده.
Eurogamer:7/10
از مولتی پلیر بازی ناراضی بوده
IGN:7.8/10
این وب سایت هم از مولتی بازی ایراد گرفته
اکثرا نیز در نقدهاشون در یک نکته مشترک بودن که اون هم گرافیک بالای بازی بوده
مجموع نمرات بازی در MEta : از 60 نقد 80 (که الان نگاه کردم هنوز تام نمره نداده )
بخش مولتی بازی رو میشه یک ازمون و خطا محسوب کرد برای بهتر کردن مولتی نسخه های اینده.
هر چی ادم جلوتر میره گرافیکش بهتر میشه :n12:
GOW Series :42:
امروز دیگه با خیال راحت بازی رو شروع کردم،بازم یه علت کثرت مشتریان نتونستم زیاد بازی کنم،فردا قرار ساعت 7 برم مغازه برای اولین بار تو عمرم تا بتونم با یه پینگ خوب MP رو تجربه کنم............
انشالله که موفق باشم...............
محمد شکلک تعظیم رو باهات هستم بریم تو کارش : دی
مثل قسمت های قبل عظیم ، عظیم و عظیم واقعا ادم نمی تونه از بازی بیرون بیاد الحق که بهترین بازی اکشن تاریخ هستی و السلام
شعار بازی میگه : ( قبل از این که او یک خدا باشد یک مرد بود ) ولی من میبینم قبل از این که مرد باشد یک انسان خسته بود ، واقعا اون خستگی درونش از رفتارهاش از گفته هاش داره لمس میشه
عذابی که داره تحمل می کنه واقعا زیاده الان میتونم بفهمم چرا در قسمت اول این چنین عصبانی و تشنه خدا شدن بود
در مورد گرافیک هم من جدیدا به یک نتیجه عجیب رسیدم و احتمال میدم که سونی یک کد ها و یا کیت های افزایش سخت افزاری به گوشه کنار کنسولش وصل کرده و فقط به صورت اختصاصی برای استدیو های خودش رمز این کد هارو داده تا بتونن این چنین گرافیک فک براندازی وارد بازی کنن ، واقعا نیمشه به گرافیک ایراد گرفت
هر کی بتونه چپتر 28 رو روی درجه سختی HARD رد کنه واقعا استاد سبک h&s هست و اگر روی درجه سختی تایتان رد کنه باید بهش گفت GOD OF Game
48 ساعت معطلم کرد اونم روی درجه نرمال :45:
برای بار سوم دارم بازی رو میرم ، از هر چه بگذریم از گرافیک محسور کننده بازی نمیشه گذشت :n12:
چند تا عکس گرفتم ولی همشون طوری افتادن که نمیشد اون مطلب اصلی رو برسونه و اصلا کیفیت خوبی ندارن برا همین تنها یکیش نسبتا کیفیت خوبی داره که اون میزارم
البته در اینده یکی دو تا دیگه میگیرم میزارم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اما با این حال یک ویدئو یک دقیقه ای با گوشی برداشتم ، درست از همون قسمتی که در E3 نشون دادن
اصلا گرافیک خیلی نسبت به اون نمایش بالاتر و شاخ تر هستش و نشد که این تیکرو با هم شریک نباشیم
فقط توجه کنید که روی درجه سختی هارد دارم بازی می کنم و وقتی سلامتیم کم شد بدو فرار که خودمون رو به
صندوقچه جون برسونیم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27 مگ
گفتنی ها رو حامد عزیز گفت
منم بازی رو تا نیمه رفتم
واقعا عالیه به غیر از یک مقداری مشکل دوربین
خوبه من 3بار رفتم . ..
!!نقل قول:
48 ساعت معطلم کرد اونم روی درجه نرمال
رو هارد نمیشه حق داری ولی رو نرمال راحته . . .! :دی
کلا اولین باری که رفتم تایم کل بازی شد 9 ساعت ! رو حالت نرمال . .
خدائی نمیشه این بازی رو از دور دید و عاشقش نشد............
هرکی میومد پیشم اولین چیزی که میگفت این بود:
:n04:اَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَ َاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَا اَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَ َاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَ:n0 4:
من یه بار رو نرمال بازی رو تموم کردم،صفحه قبل گفتم که از طراحی مراحلش زیاد خوشم نمیاد،اما اینجا حرفم رو پس میگیرم،واقعا یه خورده که بیشتر رفتم جلو واقعا پی بردم که بازیه خوبی.................
اما به نظرم بازم داستان اون سبک حماسیه تریلوژی اول رو نداره،یه چیز دیگه هم که کم داره،باس فایت های عظیم هستش((گایا رو یادتونه؟!))
انشاالله قرار یک بار هم روی هارد بازی رو تموم کنم،الان منتظرم این تعطیلات لعنتی تموم بشه و پاساژ باز بشه و ما به کنسولامون برسیم دوباره.......................
راستی حامدی چپتر 28 رو باهات موافقم،اعصاب خورد کن بود،با کمک بچه ها ردش کردیم................
رو درجه Hard تموم کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مثل هیمشه عالی و بی کم و کاست ، لول دیزانی فوق العاده باعث میشه تا از شروع بازی تا اخرش بدون وقفه میل به ادامه بازی داشته باشی
گیم پلی بازی فوق العاده جذاب و چالش برنگیز هستش و کمبوهای متعدد و ضربات سهمگین کریتوسی هر جنبنده ای رو به گریه مینداخت و
راهی جز مرگ نداشت
باس فایت ها و مینی فاس فایت های فوق العاده عالی و هیجان انگیز چیزی که تا به حال نمونش رو شاید فقط در این سری بازی ها دیدیم
هیجان گیم پل در کنار موسیقی وصف ناپذیر که اصلا فضای هیجان بازی رو چند برابر افزایش میداد موسیقی حماسی و اسطوره ای که
عالی بود عالی ، همه اینها در کنار گرافیک فوق العاده بالای بازی واقعا دست نیافتی میشه.
اصلا انتظار نداشتم گرافیک بازی در این برهه از تاریخ تا این حد عالی و شگفت انگیز ظاهر بشه ، قبلا در GOW III وقتی اون گرافیک رو دیدم
گفتم این دیگه تهشه و حتا اون حس موقع بازی انچارتد 3 بهم دست نداده بود که در این باز با یک گرافیک فک برانداز روبرو شدیم
پرجزییات فوق العاده پرجزییات ، انمیشن های چهره های شخصیت ها عالی و فوق العاده کار شده بود و مخصوصا کریتوس که در سکانس پایانی
وقتی به اندام و تک تک جزییات بدن کریتوس دقت می کنیم با دقتی وصف ناپذیر روبرو هستیم ، بلورهایی درخشان و سطوحی کاملا صیقلی و صاف
و در اخر داستان که شاید تنها نقطه ضعف بازی ان هم فقط نسبت به نسخه های قبل این سری خواهد بود.
داستان بازی نسبت به نسخه های قبلی حماسی و پرمحتوا نبود اما سرشار بود از جزییات خصوصی زندگی کریتوس (خدای خدایان ) شخصیتی که
همگی فهمیدیم این شخص در گوشه کنار قلب خودش چیزی به نام احساس هم داشته و این سرنوشت بود که باعث شد تا تصمیمی مهم اتخاذ کند
و ان تصمیم چیزی نبود جز رسیدن به مقام خدایی
در قسمت مولتی پلیر زیاد راضی نیستم با توجه به این که در دموی مولتی هم تجربیاتی داشتم اینبار با رفتن به زیر پرچم خدای زیرین یعنی هادس
از قدرت ها و نیروهای هادس بهره میبرم اما خب زیاد وارد فاز انلاین نشدم و نخواهم رفت امیدوارم که سانتا در نسخه اینده این بخش رو نیز
با بهترین شکل ممکن ارائه بده.
نمرات من به قسمت های بازی :
گیم پلی : 9.5
موسیقی و صدا : 9
گرافیک : 10
داستان : 8
نمره کلی : 8.9
اخرین صحنه بازی به یادگار ماندنی ترین صحنه بود و وقتی دوربین دورتر میشد عاقبت خدای جنگ یعنی Ares را دید و متوجه اوضاعی که قراره سرش بیاد بشیم و حسش کنیم.
این بازی فوق العادست واقعا خوش ساخت و بسیار با جزییات هستش و در سطح بسیار بالایی قرار دارد و پیشنهاد من برای دوستان برای رسیدن به این امر
تجربه این بازی هستش :n12:
اینم یادگار 4 سال پیش :n12:نقل قول:
همین روزها بود و همین موقع ها ، دوران خیلی خوبی بود.
یادش بخیر
این بازی به چه سخت افزاری نیاز داره ؟ : دی
یک فروند PS3 :n10:نقل قول:
خدا کنه برای pcهم بیرون بیاد.چون من قبل عید ps3رو فروختم.کنسول فقط wii دارم
متاسفانه نمیادنقل قول:
اگه میخواست بیاد نسخه های قبلش میومد
دستتون درد نکنه ما که حال کردیم. فکرشو کن کریتوس خوشگله دو باره بر می گرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید سوال بی ربطی باشه این بازی فانتزی هست و Crysis 3 تقریبا Real ولی اون افرادی که جفت این بازی هارو بازی کردن کدوم گرافیک بهتری داره ؟
تا حدودی خودت جواب خودت رو دادی و سوالت بی ربطه ، همچنین این دو عنوان ربطی به هم ندارند ...نقل قول:
به چشم یک بازی هم بخوایم به هر دو عنوان بنگریم ، Crysis 3 اصلا در حد و اندازه ی مقایسه با God Of War نیست و صد البته این نسخه ی Ascension که به جرات میتونم
بگم که بهترین گرافیک رو توی کل این سری دارد ... حتی از منظر گرافیک هم قابل مقایسه نیست!
درسته شما یک Crysis 3 روی یک PC High end رو حتما میخوای با Ascension مقایسه کنی ، که مسلما یک مقایسه ی ناعادلانه هستش ...
در همین حد اشاره کنم که در این بازی من در شروع قدرت تشخیص Cut scene و In game رو نداشتم!:n04:
لا حولی ولا قوت الاباا... العلی العظیمنقل قول:
خوب شد اول گفتم و گرنه حتما میزدی :n19:
محسن اون غولآخر که خیلی بزرگه و میپیچه روی شهر و شهرم باهاش هی میچرخه اسمش چیه؟؟:دینقل قول:
اصا حماسی ترین باس فایت کدوم بود برات تو این نسخه؟؟
من نمی گم کدوم از کدوم یکی بهتره هر دو تاش گرافیک قدرتمندی دارننقل قول:
ولی به شما پیشنهاد میکنم صفحه قبل پست شماره 62 رو نگاه کنید من از یکی از مراحلش فیلم گرفتم به مدت یک دقیقه اپدلودش کردم ، شما دانلود کن و ببین
با این که با گوشی فیلم گرفتم ولی باز هم دلرباست
نقل قول:
منظورت از باس اولیه همون Aegaeon هستش ؟
اینو من به سختی زدمش چون اخرش که همه چیو دم دهنش گرفته بود داشت غورت میداد اصلا فرصت نمیشد تا اون ناخن هاشو میزدم یه هو غورتم میداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب در آخر فاتحش خونده شد :n09:
اکثرا باس فایت هاش حماسی بودن خصوصا مبارزه با خواهران فیوری اونجا بود که ققنوس میاد دیگه خیلی خفن میشه !
اما خودم بیشتر در مبارزه با Manticore هیجان داشتم :n04: هم خفاش بود هم عقرب تازه یک بالشو میزدیم با زنده میموند نامرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا PS3 خریدی یا نه؟!:n10:
این خفاشه باسه یا بچه باس جدی؟:دی
سایز این صوبتا نی!!
+
منظورم این بود:
جریان این چیه؟؟ کی هستن ایشون؟
+
PS3 باندل کریتوسو گرفتم:دی نه باو!!
با اینکه بقول خودتون با گوشی فیلم گرفتی بنظر میاد خوبه ولی اون تیکه سنگی که تو اب هست کاملا تو ذوق هست طوری اب رد میشه انگار هیچ جسمی اونجا نیست . شاید هم اینجوری نباشه . ولی این جور چیزا رو تو Crisis خیلی روش دقت شده . به هر حال GOD هستو PS3 .نقل قول: