ممنون دوست عزیز
ممنون دوست عزیز
مر30 از راهنماییتون
نقل قول:
نه نميشه دوست عزيز
من تست كردم و هيچ راهي براي برگردوندن فايلها و اجراي اون وجود نداشت
(حتي براي مشاهده در همون تلويزيون)
اگر كسي تونسته اين كار رو بكنه به من هم يا بده
لطفا میشه دقیقا توضیح بدین که سریال برنامه را کدام قسمت باید وارد کنم؟نقل قول:
من هم همین مشکل را داشتم. ولی به صورت اتفاقی یک بار یو اس بی را با کامپوتر فرمت کردم. البته پسوند فرمت را از fat32 به exfat تغییر دادم و گزینه quick format را غیر فعال کردم .بعد از این کار زمانی که به led زدم برنامه ها رو ضبط میکنه.البته tv هم در ابتدا یک بار دیگه خودش فرمت کرد. شما هم این کار را انجام دهید شاید حل شد.نقل قول:
تو برنامه که رفتید از اون بالا دکمه Licence رو بزنید.نقل قول:
ممنون دوست عزیز نشد امتحان کردم ولی چطوری به فرمتexfatدراوردی متوجه نشدم
زمانی که یو اس بی را به کامپیوتر زدید روی درایو یو اس بی کلیک راست کرده وگزینه format را انتخاب کنید . صفحه ای باز میشود که در سرتیتر file system به طور عادی گزینه fat32 فعال است از آنجا این گزینه را به exfat تغییر دهید.و حتما quick format را غیر فعال کنید. یعنی سریع فرمت نکند.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون . انجام دادم واین دفعه فایل srf هم کپی شد .متاسفانه بعد از رمز گشایی هیچ نرم افزاری اونو پخش نمیکنه. فایل ts در کامپیوتر هست ولی باهیچ نرم افزاری نشون نمیده. مدل led هم ue40c7700 است.یعنی فقط درسری d جواب میده؟نقل قول:
من تست نکردم ولی قاعدتا رو سری C هم باید جواب بده.نقل قول:
موقعی که فایل srf رو انداختی تو برنامه، از تب Encryption گزینه AF رو انتخاب کن ببین فرقی می کنه. توی تب Start هم گزینه هایی به نام MDB و DRMGet که نمی دونم چیه با اونا هم بازی کن ببین شاید مشکلت حل شد.
خیلی ممنون. بالاخره جواب داد. متشکر از تاپیک مفیدتون.نقل قول:
متا سفانه لینک ها کار نمیککنند! لطفا کمک کنید.
متاسفانه به دلیل قدیمی بودن پست اول نمیشه لینک ها رو ویرایش کرد.نقل قول:
لینک برنامه DeSTRoi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک برنامه UFS Explorer
بنده یه سوال بپرسم تلویزیون سامسونگ آیا فقط از تیونر دیجیتال ضبط میکنه؟ یا از ورودی های دیگه هم امکانش رو داره؟
چون تو ال جی ظاهرا فقط از تیونر دیجیتال امکان ضبط کردن داره.
سامسونگ هم فقط از تیونر داخلی دیجیتال می تونه ضبط کنه.نقل قول:
باتشکر
من رو تلویزیون d7000 امتحان کردم انجام شد
سلام.
خیلی ممنون از پستتون.:n01:
عیدم مبارک.:n02:
من کلا شرکت سامسونگ رو خیلی دوست دارم،همه چیز تولید میکنه و همشونم عالیا!:n12:
ولی نمیدونم دلیل اینکار سامسونگ چی بوده و کاربراشو به زحمت انداخته یه دفعه با فرمت ts ذخیره میکرد!!!!:n23:
منم امتحان کردم جواب داد.
تلویزیون مورد استفاده 46D7770 بود!:n06:
لینکهای پست اول حذف شده بود با اجازه من ورژن های جدید را گذاشتم
به هر حال ممنون
ولی لینک اصل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینه
ورژن جدید UFS Explorer Standard Recovery 5.6 هم اینجاس:
ممنون. ولی اگر دقت می کردید به دلیل اینکه امکان ویرایش پست اول از بین رفته، تو 5-6 تا پست بالاتر لینک جدیدها رو گذاشته بودم.نقل قول:
دوستان مشکل سري 2012 حل نشده؟
ES6950
رمز گزاريشون هنوز ه.ک نشده؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر هنوز فرمولی نیامده
دوستان راهی هست که برای ضبط فقط قسمتی از هارد فرمت بشه؟چون هارد 1 ترابایت هست و حدود 800 مگ اون پره.46es7770
اگر پارتیشن بندی شده موقع فرمت تعیین می کنی رو کدوم پارتیشن باید ضبط بشه.نقل قول:
هارد رو با پاراگون 2 پارتيشن کن (توصيه اول هر چي رو هارده خالي کن) بعد يک پارتيشن رو مخفي کن ( تا با پيغام فرمت روي کامپيوتر مواجه نشي)و از همون بعنوان ضبط تلويزيون استفاده کننقل قول:
سلام
تلویزیون من سامسونگ 6950 هستش
من تو مرحله تبدیل به فایل ts مشکل پیدا کردم
اصلاً باز نمیشه و مشکل هم از کدک نیست چون نرمافزار تبدیل هم بازش نمیکنه
دوست عزیزنقل قول:
این فایل را از تلویزیون ضبط کردید یا از جای دانلود کردید و از چه برنامه ای برای اینکار استفاده می کنید
6950 جزو سری ES هست که هنوز براش راهی پیدا نشده. این روش رو سری D به پایین جواب میده.نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
من تا ساخت فایل TS پیش رفتم ولی نمی تونم حتی با دانلود Codec ها و نرم افزار مربوطه فایلها رو ببینم
اگر راه حلی وجود داره ممنون میشم که بگید
مدل 46ES8880
دوست عزیزنقل قول:
هنوز راه حلی برای اجرای فایل ts که از این راه بدست می آید در سری E نیامده چون در این سری کلید کد رمز گشایی نشده البته افرادی روی این کار می کنند که اگر موفق شدند اعلام می شود.
lg ls57000 آيا كيشه اينكاررا كرد؟
سلام دوست من من این دوتا نرم افزاریو که گفتی dlکردم اما هنوز نصب و امتحان نکردم سوالم اینه ک واس سامسونگ 5960 این کارا جواب میده میشه فیلماشو ریخت رو لپ تاپ یا فایده نداره راه دیگه ای نیست واقعا مشکل بزرگیه یه فکری بکن مهندس دیگه
این نرم افزار destroi که اجرا نمیشه لینک جدید نداری ازش ؟ ویندور7و64بیتی... فایل srf هم کپی نمیشه بقیش کپی میشن اما srf نه
دوست عزیزنقل قول:
هنوز برنامه ای برای رمز گشایی در سری E به بالا پیدا نشده البته کسانی روی این برنامه کار می کنند
همانطور که گفتم این برنامه برای سری D به پایین است و برای اینکه آن فایل را کپی کنید باید از سیستم عامل لینوکس استفاده کنید که می توانید هم زمان در یک کامپیوتر داشته باشید.نقل قول:
ممنون آقا دستت طلا به نتیجه برسین ایشالانقل قول:
باسلام خدمت همه دوستان
مطالب بسيار خوبي ارائه شده است
سري f تلوزيونهاي سامسونگ مدل 8880 هم اين مشكلات را دارد. لطفا در صورتي كه راه حلي براي انتقال فيلمهاي ضبط شده از تلوزيون هست راهنمايي نماييد
باتشكر از شما
دوست عزیزنقل قول:
خیر هنوز راه کاری ارائه نشده است در صورت ارائه شدن راه حل حتما در یک تایپیک مجزا به اطلاع عموم می رسانیم.
نظر شما درباره مطالب زیر چیست؟
آدرسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Only for rooted Samsung TV series E and F
Have fun and enjoy!
REQUIREMENTS
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] series E or F with root-access. Rooting-tool(s) can be found elsewhere on this forum.
- Will run on Windows XP, but it really prefers Windows 7/8.
HOW TO USE
STATUS & NEWS
- 04-10-2013: An updated version with a lot of new features is being tested by staff.
DOWNLOAD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (1.44 MiB) Downloaded 461 times
Feedback to this thread is appriciated - both good and bad !
Thank you for your support!
The SamyGO Team.
دوست عزیزنقل قول:
من روی این وقت زیادی گذاشتم ولی به نتیجه ای رسیدم آن را بومی کردم تا قابل فهم برای همه عزیزان شود. اگر می خواهید می توانید از این آموزش در این تایپیک استفاده کنید
یک آدپدیت جدید گذاشتن به تاریخ Updated on 24-10-2013نقل قول:
نوشتن که اول باید تلویزیون را روت کنیم.
بعد مراحل انجام شود.
کسی اونها رو چک کرده؟
اینهم دوباره لینک اونها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنماش هم اینجاست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]