دقیقا یه 5 ساعتی واستادم تا تموم شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چیکار کنم؟دمت گرم
دقیقا یه 5 ساعتی واستادم تا تموم شد
حالا چیکار کنم؟دمت گرم
بالایی رو بزنم یا پایینی؟
هاردم اکسترناله توشیباست
کدومو بزنم جان هر کی دوس داری جواب بده
نقل قول:نقل قول:اولی رو انتخاب کنید (همونی که نوشته توشیبا) .نقل قول:
سلام..آقای عطا لطف می کنی یه ایمیل به من بدی من ایمیلتو داشته باشم؟؟یه مشکل خیلی خیلی بد واسم پیش اومده واسه هاردم Western Essential My Book 2TB Usb 3.0 هستش..مثه اینکه unlocated شده و نه میتونم فرمت کنم نه کاره دیگه ای:)الان هم چندتا لینک از عکسا می ذارم واست اگه پیگیری کنی ممنون میشم داداش..
آقا عطا برای من تا اینجا مثل عکس های شماست
اما از این جا به بعد عوض میشه چی کار کنم ؟
باید yes میزدم یا no ؟
yes که زدم این عکس اومد :
از اینجا به بعد رو گفتم از شما بپرسم تا اگر درست بود بفرمایید چی کار کنم ؟
نقل قول:اگر پارتيشن توسط xp ساخته شده بايد no بزنيد . كلاً اگر پارتيشن توسط win vista به بعد ساخته شده باشه بايد Yes بزنيد .نقل قول:
بايد اينتر رو بزنيد تا ادامه پيدا كنه ولي ظرفيت هارد شما ظاهراً فقط 2335MB هست (دو گيگ) . از طريق بايوس بررسي كنيد آيا ظرفيت هارد به درستي شناسايي شده يا خير .نقل قول:
که زدم این عکس اومد :
از اینجا به بعد رو گفتم از شما بپرسم تا اگر درست بود بفرمایید چی کار کنم ؟
دمت گرم خیلی کمک کردی
نقل قول:
آقای ata.royalfalcon من همه این مراحلو رفتم ولی دیگه هاردو نمیشناسه از بایوسم چک کردم ولی هاردو detect نمی کنه لطفا راهنمایی کنید
ابتدا سیستم را خاموش کنید و از برق جدا کنید . با رعایت نکات ایمنی مثل تخلیه کردن بار الکتریکی خودتان با لمس اشیا فلزی ، باطری بایوس رو بردارید و پس از چند لحظه مکث دوباره سرجاش بذارید تا بایوس default شود . کابل دیتای هارد را به پورت دیگر مادربرد متصل کنید از اتصال کابلهای power هم مطمئن بشید . سیستم را روشن کنید اگر هارد در بایوس شناسایی نشده بهتره که به مراکز تخصصی مراجعه کنید .نقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی بنده مشکلم در مورد هارد اکسترنال ممکن بیشتر توضیح بدید (معرفی مرکز تخصصی ؟) ممنوننقل قول:
با توجه به اینکه هارد اکسترنال هست موارد زیر رو پاسخ بدید .نقل قول:
1. پس از اتصال هارد به سیستم برنامه disk management را اجرا کنید . آیا پارتیشنی دیده میشود یا خیر ؟ اگر دیده میشود به چه صورتی هست ؟ (عکس بذارید تا راحتتر بشه راهنمایی کرد) .
2. اگر در disk management هیچ چیزی دیده نمیشود از صحت کابل usb مطمئن بشید و آنرا به پورتهای پشت کیس متصل کنید . اگر هارد شما آداپتوری هست از سلامتی آداپتور برق و سیمهای آن مطمئن بشید (آیا متوجه لرزش موتور هارد میشید یا خیر؟) .
3. همچنین اگر در disk management پارتیشن هارد دیده نمیشه به قسمت device manager برید و ببینید در قسمت disk drive هاردتان دیده میشه یا خیر . اگر در device manager علامت اخطاری وجود دارد مربوط به چی هست ؟
1) پارتیشن دیده می شود disc1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2) کابل usb است لرزش موتور مشخص است
3) هارد دیده شده با برنامه HD tune pro هم تست شده و شناخته می شود و 2 ارور داده تصویر زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون
نقل قول:عزيز ، هارد شما شناسايي شده ولي پارتيشنها به صورت unallocated شده . چرا ميگيد هارد شناسايي نميشه !!! براي ريكاوري اطلاعات از پارتيشنهاي unallocated راه ها و نرم افزارهاي مختلفي وجود دارد كه بايد تست بشوند . ابتدا با acronis recovery expert شروع كنيد . اگر نرم افزار گفته شده جواب نداد نرم افزار easeus data recovery wizard professional رو جهت ريكاوري ديتا تست كنيد .نقل قول:
نكته : براي ريكاوري ديتا نياز به فضاي اضافي جهت ذخيره سازي اطلاعات داريد . پس از اطمينان از ريكاوري مطلوب داده ها كليه پارتيشنهاي موجود را حذف و سپس از مجدداً پارتيشن بندي كنيد .
خیلی ممنون از راهنمایینقل قول:
منظورم از هاردو نمیشناسه عدم دیده شدن درایو هارد اکسترنال در my coumpoter بود که اصلا هاردو نشون نمیده
حتما موارد گفته شده را تست میکنم
برای اینکه هارد در my computer دیده بشه نیاز هست مجدداً پارتیشن بندی بشه . پارتیشن بندی و فرمت ، کلیه اطلاعات موجود در آن را از بین میبرد . در نتیجه قبل از این کار ابتدا از ریکاوری کامل اطلاعات مطمئن بشید .نقل قول:
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از راهنمایی هاتون خیلی ممنونم
با سلام
دوستان یکی از هاردهای من هم چند وقتی بود که Unallocated شده بود و فقط 31 گیگ رو میشناخت و نزدیک 900 گیگ رو نمیشناخت ( 1 ترابایت Seagate) :
از طریق برنامه aomei partition assistant server edition 4 یا AOMEI.Partition.Assistant.Pro.5.0.Retail تونستم درستش کنم که باید به ترتیب لینک های زیر عمل کرد :
توضیح : از طریق merge پارتیشن Unallocated شده میتونید حجم مورد نظر رو به درایو c برگردونید و بعد دوباره برای فضای اضافه شده به درایو C مجددا پارتیشن بندی کنید فقط اگر اطلاعاتی دارید قبل از merge سعی کنید recovery رو انجام بدید :
موفق باشید .
سلام من یه هارد اکسترنال ADATA 700GB دارم که دیشب وقتی که کامپیوترم هنگ کرد من کابل هارد رو از USB جدا کردم و کامپیوترم رو از کیس ریست کردم بعد که هارد رو وصل کردم این پیغام هارو میده 600GB توش اطلاعات دارم ایا میتونم همشو ریکاوری کنم
سلامنقل قول:
نرم افزار test disk که در صفحه اول توضیح داده شده رو تست کنید . اگر جواب نداد از نرم افزارهای easeus data recovery wizard professional یا MiniTool Power Data Recovery برای استخراج داده ها از پارتیشن RAW شده استفاده کنید که البته نیاز به فضای دیگری جهت ذخیره سازی دیتا های ریکاوری شده نیاز دارید . (آموزش MiniTool در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست گرچه انگلیسی هست ولی قابل فهمه) .
هاردی که کل پارتیشن هاش اول فرمت و بعدش پارتیشنهاش Delete شده اطلاعات درون هارد با این برنامه هایی که گفتید یا برنامه دیگه ای قابل برگشت هست یا نه ؟نقل قول:
اگر بدون فرمت کردن پارتیشن ها فقط پارتیشن هاش Delete شده باشه چی اطلاعات درون هارد با این برنامه هایی که گفتید یا برنامه دیگه ای قابل برگشت هست یا نه ؟
و اگر ریکاوری میشه برای ذخیره سازی دیتای ریکاوری شده فضای جدید لازم هست یا رو خود همون هارد میشه دیتا رو ریکاوری شده رو ریخت ؟
با تشکر
اخه داداش اصلا اون عکس هایی که گذاشتی تو کارهایی که من میکنم وجود ندارن یه نگاه به این فیلم بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو این قسمت لطفا بگید کدومو انتخاب کنمنقل قول:
شما برنامه photorec_win.exe را اجرا کردید . testdisk_win.exe را اجرا کنید .نقل قول:
ممنون . راستی این دو تا با هم چه فرقی دارن؟نقل قول:
سلام عطا جان
آقا من کل این فروماتو دنبال کردم ، یه عکس جالب از هارد خودم میزارم ببین :دی !
هارد 320 گیگه اما این میگه 2 ترابایته :-" !!!
این آن الوکیت شده ، از کدوم روشی که میگی برم بهتره ؟
البته میدونم این سوال واست خسته کننده شده اما خوب یجوری حکمت ملزوم به اجراس و امر امرِ توِ :د !
با نسخه های لینوکس هم که قبلا بالا میومد الان اونم نمیاد ، من با اون برنامه که گفتی ریکاوری میکنم انشالله امروز ، اما واسه درست شدن این کاری میشه کرد ؟؟
سلام .نقل قول:
روی قسمتی که نوشته not initialized راست کلیک کنید و initialize disk رو انتخاب کنید (تست کنید ببینید درست میشه یا خیر) .
photorec_win.exe برای ریکاوری کردن اطلاعات از هاردهایی که فایل سیستم آنها خراب شده باشه استفاده میشه . testdisk_win.exe هم برای ریکاوری کردن پارتیشنها کاربرد دارد .نقل قول:
نه قربونت ؛ ثمره ای حاصل نشد .نقل قول:
اینم ارور مبارک : (با ویندوز های مختلف تست شد )
the request could not be performed because an I/O device error ." f "
سلام هارد اکسترنال من هم دچار این مشکل شده و RAW شده ، من یه بار با تست دیسک کارایی که گفتید رو انجام دادم . بعد هم easeus تمام فایل هامو پیدا کرد اما به خاطر trial بودنش اجازه نمیداد recovery انجام بشه. به خاطر همین من سعی کردم دوباره با minitool power data بازیابی کنم اما زمانی که می داد حدود 400 ساعت بود و هیچ فایلی رو پیدا هم نکرد.الان دوباره میخوام از test disk استفاده کنم .تو مرحله 5 ام دو تا نوار سبز داد که من همون اولی رو انتخاب کردم ( دفعه ی قبل 1 نوار سبز بود!) و در مرحله ی بعد این جوری شد:
حالا باید چی کار کنم؟!:n30:
سلامنقل قول:
اگر همان بار اول از test disk استفاده كرديد ولي مشكل شما حل نشد نيازي نيست دوباره تكرار كنيد . اين نرم افزار EASEUS Data Recovery Wizard Professional رو ميتونيد از لينك زير همراه با سريال دانلود كنيد (ستاره رو برداريد) .
کد:http://soft*98.ir/software/recovery-data/2455-EASEUS-Data-Recovery-Wizard-Professional.html
سلام،نقل قول:
من هم هاردم دچار این مشکل شده و متأسفانه 400 گیگ اطلاعات با ارزش روش دارم که نمی خوام از دست بدمشون. با تست دیسک با توجه به راهنمایی خوب شما پیش رفتم ولی یه جای اون با اطلاعات تست دیسک شما نمی خوند و خلاصه جواب نداد. بعد با نرم افزار ریکاوری که معرفی کردید امتحان کردم. ولی اولا 1 روز طول کشید بعدشم یه هو قطع می شد و هیچی به هیچی. یه بار هم تعداد کمتری از اطلاعاتم رو ازش خواستم که ریکاوری کنه گفتم شاید به خاطره حجمشه، ولی همین اتفاق افتاد. بعد اینکه من نمی دونم وقتی دارم از ریکاوری استفاده می کنم اطلاعاتم که قراره ریکاوری بشه، کجا می ره. ممنون می شم راهنماییم کنید. فایل هام واقعا با ارزشن!!! :(
سلام .نقل قول:
در نرم افزار EASEUS Data Recovery Wizard Professional فایل یا فولدرهایی که قصد ریکاوری آنها را دارید را انتخاب و سپس دکمه next رو بزنید که کادری ظاهر میشود و از شما آدرسی برای ذخیره کردن داده ها میپرسد که شما باید آدرس جدیدی چهت ذخیره سازی داده ها بدهید .
نکته یک : نرم افزار باید کرک یا رجیستر شده باشه تا بتونه ریکاوری کنه .
نکته دوم : در مورد قطع و وصلی هارد ، آیا این مشکل از قبل بوده یا خیر (موقع استفاده از این نرم افزار قطع و وصل میشه) ؟ توصیه میکنم روی یک سیستم دیگه تست کنید و بررسی کنید آیا قطع و وصلی داره یا نه .
ممنونم آقای عطا.
البته من بخاطر عجله ای که داشتم ادامه دادم با تست دیسک و بعد با مینی تول پاور دیتا ریکاوری تونستم اطلاعات رو ظرف 4 ساعت بازیابی کنم و بعد هم با توجه به راهنماییاتون بالاخره موفق شدم ریکاور کنم همه ی فایل هامو.بازم ازتون ممنونم.:n02:
حالا که هارد RAW شده با برنامه ی خاصی فرمت بکنم؟ممنون میشم بازم راهنمایی بکنید.
میتونید با استفاده از همین برنامه disk management ویندوز ، پارتیشن RAW شده را فرمت کنید . برای دسترسی به این برنامه دستور diskmgmt.msc را در run وارد کنید .نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.
بعد من می تونم دوباره از هارد استفاده کنم؟
بله ميتونيد از هارد استفاده كنيد .نقل قول:
ممنون اما تا 20 % فرمت میکنه و بعد ارور میده که ویندوز نمیتونه این فرمت رو انجام بده.حالا باید چی کار کنم؟
با یه برنامه دیگه ای مثل Acronis Disk Director Home تست کنید . این برنامه خوبی هست ولی حجم زیادی داره اگر نمیتونید دانلود کنید میتونید با minitool partition wizard هم تست کنید .نقل قول:
Acronis Disk Director Home رو نصب دارم اما اصلا هارد رو نمیشناسه!