منم امروز رفتم 256 ثبت نام کردم بابل امیدوارم سرعتش خوب باشه و قعطی زیاد نداشته باشه
Printable View
منم امروز رفتم 256 ثبت نام کردم بابل امیدوارم سرعتش خوب باشه و قعطی زیاد نداشته باشه
سلام خسته نباشید من ساکن ساری هستم می خواستم بدونم Adsl بهتره یا وایرلس وایمکس؟ من برای دانلود فیلم و سریال می خوام ممنون
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز:11:
چرا کسی جواب مارو نمیده؟
ارادتمندم
موفق باشید:40:
برای منم سوال چرا کسی جواب نمی ده؟ یه سؤال سادست خیلی سخت که نیست....
اگه دانلود شبانه ی زیادی می خوای این سرویس آسیاتک جز بهترین گزینه ها برای شماست:
اینترنت 2048 کیلو بیت حجمی 5 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان) 324,450 ريال
سرعت در روز 100 تا 500 KB/S
سرعت در شب 200 تا 240 KB/S
تقریبا در هر شب میشه 4 الی 5 گیگ دانلود کرد. (قانون استفاده متعادل fair use policy داره اما فعلا اجرا نمیشه یعنی اگه هر شب هم زیاد دانلود کنی فعلا محدود نمیشی)
[HTML]111.asiatech.ir[/HTML]
اما اگه استفاده روزانه می خوای یه شرکت جدید اومده به نام نوین نت که قیمت هاش خیلی پایینه. اما کیفیتش رو نمی دونم چطوره.
اگه مخابرات منطقه تون سرویس می ده اون هم گزینه ی خوبیه چون ظاهرا همه ی سرویس هاش رو روی 4 مگ می بنده وسرعت بالایی داره و ترافیکش هم خوبه (256 کیلوبیت 8 گیگ ترافیک داره با قیمت 13 هزار تومان)
اما طبق آخرین اطلاع بنده مخابرات توی ساری دیگه سرویس نمی ده.
اگه استفاده معمولی داری و گاهی اوقات دانلود شبانه می خوای شاتل خوبه:
اکو 128 با 3 گیگ ترافیک 14595 تومان.
سرعت در روز 200 KB/S
سرعت در شب 40 تا 60 KB/S و هرچی بیشتر دانلود کنی سرعت کمتر میشه. (قانون fair use policy اجرا میشه)
وایمکس هم واسه وقتیه که adsl مناسبی پیدا نشه کرد.
با درود
دوستان تو قائمشهر آخرین اخبار وضعیت و کیفیت اینترنت مخابرات رو اعلام نمایند . مهم برای من ping سرویس ها هست ؟
با تشکر
چون باگوشی دارم جواب شما رو میدم نمیتونم ازاسپید تست عکس بزارم شرمنده!
ping:48ms
download:3.5mbps
upload:1.34mbps
من 512 دارم ازمخابرات میدان امام !
ازنظر کیفیت فقط شاید قطعی اعصاب خوردکن باشه!ولی سرعتش نسبت به سایر شرکت ها خیلی بالاتر وقیمتش خیلی کمتر دانلود شبانه شم که عالی میتونی شبی 4گیگ دانلود کنی!
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوارنقل قول:
عرض شود دوست عزیز، بنده این 4-3 سال اخیر که آمل هستم از تمام سرویسهای خصوصی (شاتل تقریباً دوسال، پارس آنلاین یه سال، آسیا تک چند ماهی استفاده کردم) هرکدومشون یه مشکلی دارن برای دانلود رایگان شبانه.
شاتل بعد چند ماه که زیاد دانلود کنی، پورتتون رو برای دانلود شبانه بلاک میکنه
پارس آنلاین بهترین سرویسش که یه مگ حجمیه، ساعات دانلود رایگان سرعتش، از 40 تا 60 بیشتر نمیره، ضمناً مدّت زمان ساعات دانلود رایگانشم نسبت به بقه سرویسها کمه
آسیاتک، سرویس دومگ با حجم 5 گیگ ترافیک در ماه گرفتم، اونم شبها سرعتش فوق فوقش میرسید به 40-50
الان هم به همین خاطر از دوستان پرسیدم، سرویس مخابرات چی جوریه، دانلود رایگان شبانه داره یانه؟ سرعتش که میگن در طول شب و روز عالیه
در ضمن، سرویسهای وایمکس و مبین نت بیشتر برای کاربریهای ساده خوبن، نه برای دانلود رایگان شبانه، چون قطعیش زیاده، و چون در اکثر آپلودرهایی که فیلم و سریال آپلود میشه، به ای پی مشخص شده شما، در محدوده زمانی خاصی لینک دانلود میده، اگه فقط یه بار در طی این ساعات رایگان، چراغ مودمتون خاموش و روشن بشه، آی پیتون تغیر میکنه و مجددا نمیتونید از اون لینک دانلود رو ادامه بدید، و چون وایمکس و مبین نت درصد قطعیشون زیاده، برای شما استفاده از این سرویس ریسکش بالاست، جز اینکه تصمیم داشته باشید تا صبح چشاتون به صفحه مونیتور و مودم باشه تا یه موقع قطع نشه؟!
البته همه ی این مطالبی که بنده عرض کردم، لااقل تجربه شخصی بنده بوده، تو منطقه خودمون تو شهر آمل، بقیه شهرها و مناطق رو نمیدونم، چون منطقه به منطقه و شهر به شهر این موارد با هم توفیر دارند
حالا یکی از دوستان بزرگوار تشریف بیارند جواب سوال بنده رو بدند، سرویس ای دی اس ال در مخابرات آمل دانلود رایگان شبانه داره یا نه، همین؟ فقط جواب مطمئن میخوام، دوستانی که تست کردند!!!
ممنونم
موفّق باشید
بايد از خود مخابرات بپرسين رايگان داره يا نه كه به من يكي گفت داره يكي هم گفت نداره كه اخر خودم فهميدم دارم از ساعت ١ كه سرعتش نصف ميشه يعني ٢٠٠ ايناحتما رايگان داره تو شهرهاي ديگه مازندران
تست سرعت منم مثل همين دوستمونه.قعطي هم انچنان هم نداره اونم يه هفته مشكل پيش امد كه الان ديگه حل شد
سلام
من تو قائمشهرم. adsl مخابراتو از کجا باید بگیرم وکجا باید درخواست بدم؟کلا" مراحلش چیه؟
برای بار اول غیر از هزینه مودم هزینه دیگه ای مثل راه اندازی و...هم داره؟چقدره؟
ممنون میشم جواب بدید.
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز:11:نقل قول:
عرض شود که، فرمایش شما کاملاً منطقی و متینه، اگه از مخابرات بپرسم دانلود رایگان شبانه داره یا نه، جواب من مشخص میشه، ولی مشکل اینجاست که کارکنان مخابرات بالاخص در این قسمت، نه در آمل بلکه در اکثر شهرهای مازندران، با عرض شرمندگی اصلاً نمیدونن نت چیه چه رسد که بدونن ترافیک رایگان شبانه چیه؟! اون بیچاره ها فقط دارن آموزشها و دوره هایی که به اونا میدن رو ارائه میدن، بدون درک عمیق و واقعی از خود موضوع اصلی!!!
چون این موضوع رو با چشام دیدم دارم عرض میکنم، از دوستان همین تالارم بپرسید، شاید چندتاشون براشون اتفاق افتاده باشه، که از مخابرات سرویس گرفتند و پرسیدند دانلود رایگانه شبانه داریم یا نه؟! بهشون گفتند نه، درصورتی که بعداً به صورتی اتفاقی متوجه شدند که ترافیک رایگان شبانه دارند
ضمناً، سرویسهای مخابرات یا بایستی نامحدود باشه، یا حجمی، حجمی هم که باشه اصولا باید ترافیک رایگان شبانه داشته باشه
و چون یکی از دوستان بزرگوار آملی تو همین بخش فرمودند دانلود رایگان شبانه تو آمل نداریم، بنده متعجب شدم، آخه تا اونجایی که من میدونم سرویسهای مخابرات در بابل و ساری و قائمشهر و الاشت دانلود رایگان شبانه داره، در ضمن آمل هم مثل همه ی شهرهای دیگه مازندران، سرویسش رو از مرکز مخابراتی استان مازندران یعنی بابل میگیره، بابل هم از تهران، یعنی همه با هم متصّلند و این موضوع یکم برام سوال شده و عجیب؟!
ممنون میشم دوستان آملی تست کنند، و اعلام بفرمایند دانلود رایگان شبانه دارن یا نه؟
ارادتمندم:40:
موفّق باشید
١٥ هزينه راه اندازي پول مودم ٥الي٦ هزينه كانفيگ كه فقط مخابرات ديدم اين كارو ميكنه.و به علاوه پول اشتراك ماهياتت
و براي اغدام بايد بري مخابرات منطقتون
چه مسخره بازی اینا چرا پسورد اشتباه به ادم میدم
یه سوال یوزرنیم همون شماره خونه همراه با کد شهر هست دیگه درسته؟
راستی حتما مودم باید به حالت بریج کانفیگ بشه یا یوزر پسو تو همون مودم کانفیگ کنیم موردی نیست که؟
دوستان سرعت دانلود شبانه شما هم کم شده یا برای من اینطوری!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره اینترنت ما هم وصل شد تا الان که همه چی خوبه
سلام و عرض ادب
عالیه، بی نهایت عالیه، همچین سرعتی رو هیچ شرکت خصوصی در استان ماندران ارائه نمیده، نه شاتل نه پارس انلاین و آسیاتک، همشون رو تست کردم
سرعت شبانتون که رایگانه چی جوریه؟ خوبه؟ یه تست هم از شبانه بگیرید، پینگتون عالیه:18:!!!
موفّق باشید
با سلام و عرض ادب.
تو ساری کسی دانلود رایگان شبانشو تست نکرد؟
سرعت سبانشو یکی اعلام کنه.
در صورت امکان یه عکس بگیر و بزار
با تشکر
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار
عرضم بخدمت شما، نمیدونم چرا اینجا دوستان جواب سوال مارو نمیدن؟! دوستان آملی هم که هستند، ولی جواب نمیدن...:41:
بهرحال فقط یه سوال، که مختص شهر خاصّی هم نیست، ای دی اس ال مخابرات، از مودم خاصّی استفاده میکنه؟ من خودم چند تا مودم دارم، میخوام از مخابرات سرویس بگیرم، با همین مودم خودم میشه، یا بازم باید مودم بخرم؟
ممنونم
موفّق باشید
نه دوست عزیر مودم خاصی نمی خواد من خودم دارم از مودم شاتل استفاده می کنم
دانلود شبانه برا من که دیشب که اولین شب من بود خوب بود 7 گیگ دانلود کردم
مخابرات ساعات رایگانش از چند تا چنده؟
نقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار:11:
دوست عزیز هفت گیگ؟!:18:
خیلی عالیه
موفّق باشید:40:
مخابرات دانلود شبانش از ساعت 1-6 هست برا من سرعت 400-450 هست دیشب 7150 مگ دانلود گذاشتم که صبح که پا شدم دیدم همش دانلود شده البته اگه لینک بیشتر می ذاشتم تا 8 گیگ هم دانلود می کرد البته اینم بگم که من از یه سایت اکانت وی ای پی دارم و فیلم و سریال می گیرم که این سایت سروراش بسیار پرسرعت هستن پس اینم باید در نظر داشته باشین که لینکی که برا دانلود می زارید محدودیت سرعت نداشته باشه
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار :11:
نقل قول:
از سرورهایی که اصولاً مسدود هستند و احتیاج به سدشکن دارند، نمیشه از حداکثر سرعت دانلود استفاده کرد، اصولاً بهترین آپولودرها مدیافایر و آپلودباز و اسپیس ها و ...که هیچکدوم هم مسدود نیستند!!!فکر کنم با لینکهای این آپلودرها دانلود کنید 8-9 گیگ هم میتونید دانلود کنید:10:
ضمناً محض اطلاع دوستان آملی، همونجوری که تو پستهای قبلیم عرض کرده بودم، بعید به نظر میرسه مخابرات آمل دانلود رایگان شبانه ارائه نده، صبح مخابرات بودم، برای ثبت نام و سرویس گرفتن، گفتن از ساعت یک تا شش صبح رایگانه!!!
ممنونم دوستان:40:
موفّق باشید
بله الان متوجه شدم که داره، تصحیح میکنم. البته مطمئنم که اوایل نداشت. تست کرده بودم ولی اخیرا اضافه شده و سرعتش هم افتضاح شده بود چند شب اخیر . امیدوارم موقتی باشه.نقل قول:
ضمناً محض اطلاع دوستان آملی، همونجوری که تو پستهای قبلیم عرض کرده بودم، بعید به نظر میرسه مخابرات آمل دانلود رایگان شبانه ارائه نده، صبح مخابرات بودم، برای ثبت نام و سرویس گرفتن، گفتن از ساعت یک تا شش صبح رایگانه!!!
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار:11:نقل قول:
دوست بزرگوار و عزیز، یعنی همین که بنده اومدم از مخابرات سرویس گرفتم، سرعت شبانشم خراب شد؟!:41:
خراب شد، یعنی سرعتش چنده حدوداً؟ تو شرکتهای خصوصی وقتی میگفتیم خراب شد، یعنی سرعت زیر 40 کیلوبیت برثانیه...
انشاالله که درست بشه
ارادتمندم
موفّّّق باشید
این خرابی های مخابرات موقتی هست معمولا پیش میاد به قول معروف این قعطیها و مشکلات نمک اینترنت مخابراته
نقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار:11:
عرضم به خدمت شما وقتی سرعتش خراب میشه، حداقلش به چند میرسه؟! یعنی کمتر از 40-50 کیلوبیت برثانیه؟!
ممنونم
موفّق باشید:40:
اوائل که 2 مگ بود بعد خوابیدم ندیدم تا چقدر اومد صبح دیدم فقط 4 گیگ دانلود شده :13:نقل قول:
دوست بزرگوار و عزیز، یعنی همین که بنده اومدم از مخابرات سرویس گرفتم، سرعت شبانشم خراب شد؟!
خراب شد، یعنی سرعتش چنده حدوداً؟ تو شرکتهای خصوصی وقتی میگفتیم خراب شد، یعنی سرعت زیر 40 کیلوبیت برثانیه...
انشاالله که درست بشه
بدتر از اون پینگه که بد شده حالت عادی زیر 200 هست و راحت بازی میکنیم ولی شبها تا 400 میره
آقا 2 تا سوال.
دانلود شبانه محدودیت داره؟
این ترافیک مجاز و هزینه اشتراک که تو خلاصه گزارش مصرف نوشته چیه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.
شهرم هم گلوگاهه.
اقا این مخابرات چرا اینقدر گاگوله دیروز من 5.1 گیگ ترافیک داشتم یه روز کامل از اینترنت استفاده کردم و الان 6.3 گیگ ترافیک دارم فکر کنم هرچی بیشتر مصرف کنم به جای اینکه کم بشه زیاد میشه
راستی مخابرات به مناسبت روز ارتباطات که 27اردیبهشت بود1گیگ جایزه داد!
ولی اگه 3گیگ میدادخوب بود!
سلام
دوستانی که سرویس دارن میشه بگن تو بازی آنلاین مشکل لگ و time out دارن یا نه؟
دوست عزیز و بزرگوار، پینگ بنده این دو سه روزی که از مخابرات سرویس میگیرم خیلی خوبه، 40-50 است، سرعت دانلودم هم خیلی عالیه، 300-400 اونم شب هنگام و زمانهای فری!
پینگش یکم بد شده، اینو همین الان تست گرفتم
ولی واقعاً نسبت به شرکتهای خصوصی مثل شاتل و پارس انلاین عالیه، تازه هزینشم خیلی کمتره، من که تا به این لحظه خیلی راضی هستم
ممنونم از دوستان بزرگوار و عزیز که راهنماییم کردید، تا از دست این شرکتهای خصوصی خلاص شدم، با اون سرعتهای افتضاحشون
ممنونم:40:
موفّق باشید
از آمل هستممممممممممم
بچه ها من کاری به چند شب اخیر ندارمممم کلا سرعت دانلود شب مخابرات چجوریه؟ جدی 300 400 هستشش؟خداییششش؟ آخه الان من آسیا تکم شبی 1.5 2 گیگ میگیرمم و راضیمممم ولی خیلی وسوسه شدممم بیام
بعد اینکه راسته صفحاتی که میریم سیو میکنن؟امکان داره بعدا ازشون علیه ما استفاده کنن؟ گرفتین چی میگممممم؟
سلام دوست عزیز،دقیقا نمیدونم آدرس سایت هایی که بریم رو سیو میکنن یا نه اگه بخوان سیو کنن شرکت های خصوصی هم میتونن سیو کنن.اما سرعتش عالیه بعضی شب ها من تا 5.5 گیگ هم دانلود کردم،اینم عکس از سرعت دانلود:نقل قول:
اینم تست از سایت speedtest.net
نقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار
عرض شود بنده هم از آمل هستم، شاتل داشتم دو مگ، بعد چند ماه به خاطر دانلود زیاد پورتم بلاک شد، یعنی مسدود شدم، سه ماه شبی 4 گیگ دانلود میکردم
پارس آنلاین داشتم تا هفته پیش، اونم یه مگ که پرسرعت ترین سرویس حجمیشون محسوب میشه، شبی یه گیگ به سختی دانلود میکردم
واقعاً اگه میدونستم که آسیاتک سرعتش اینقدر بالاست....
ولی اگه شما سرعتتون تا این حد خوبه، از مخابرات سرویس نگیرید، چون فوقش شبی 4-7 گیگ میتونید دانلود کنید نه 21/بیست و یک گیگ؟!
راستی از مرکز مخابراتی کدوم منطقه آمل هستید؟
ارادتمندم
موفّق باشید
سلام دوست عزیز ، منظور دوستمون 1.5 الی 2 گیگ هست نه 21 گیگ.نقل قول:
ولی اگه شما سرعتتون تا این حد خوبه، از مخابرات سرویس نگیرید، چون فوقش شبی 4-7 گیگ میتونید دانلود کنید نه 21/بیست و یک گیگ؟!
بله دوست عزیز، فرمایش شما کاملاً درسته، هرجور فکر کردم، با عقل جور درنیومد، پیش خودم گفتم تو ایران سرویس 10 مگ نداریم، اگه ده مگ داشتیم میشد 21 گیگ دانلود کرد:31::10:
حق با شماست دوست عزیز بنده اشتباه کردم، اصلاح میکنم، در اینصورت سرویس مخابرات میتونه براتون عالی باشه
من که خیلی راضی هستم، دستشون درد نکنه
دست شما دوستان بزرگوار مازندرانی هم درد نکنه که راهنماییم کردید، که اومدم از مخابرات سرویس گرفتم
ارادتمندم:40:
موفّق باشید
سلام دوستان گرامی منم از امروز به مخابراتی ها پیوستم.....واقعا عالیه..... 500kb/s دارم دانلود میکنم.... فقط موندم شبانه رایگان داره یا نه ؟ یارو که میگفت نداره...حالا چون بعضی از دوستا میگن داره لطفا راهنمایی کنن چجوری بفهمم رایگان داره یا نه ؟ برم شب بزارم رو دانلود بعد میزان ترافیک مصرفی رو چک کنم ؟؟؟ من مخابرات ساری هستم !
نه تو ریز مصرف خودش از ساعت 1:03 به بعد میزنه ساعات شبانه رایگان و تا 6 صبح ترافیک کم نمی کنه این کارمندای مخابرات من نمی دونم از کجا گیرشون اورده اصلا نمی دونن چی به چیه فقط فرمو میدن پر کنی تا ثبت نامت کنن باور کنین اصلا نمیدونن شما برا چی دارین ثبت نام می کنین فقط می دونن بابت یه سرس خدمات قراره ازتون پول بگیرن:31: