بازی Mass Effect 3 که با فرمت rar هست وقتی به این فایل میرسه گیر میکنهنقل قول:
Printable View
بازی Mass Effect 3 که با فرمت rar هست وقتی به این فایل میرسه گیر میکنهنقل قول:
نمیتونم دقیق نسخه شما رو بپیچیم!!نقل قول:
از دوستان اگه کسی راه حلی به ذهنش رسید لطفا عنوان کنه ما هم چیزی یاد گرفتیم
در کل برای من هم قبلا اتفاق افتاده بود که اسکن روی فایل خاصی گیر میکرد البته مشکل کسپراسکیه من این بود که روی تمام فایل هایی که rar بودن اتفاق می افتاد که با حذف و نصب مجدد نرم افزار rar مشکل برطرف شد
این کار من از لحاظ فنی هیچ ملاکی نداره!!
شما تو تنظیمات اصلی در قسمت file antivirus بعد setting بعد performance بعد additional ببینید تو اون قسمت file size این قسمت do not unpack large compound files تیک داره یا نه در ضمن ماکزیمم حجم فایلهای فشرده رو چنده؟نقل قول:
آره قسمت do not unpack large compound files تیک داره و ماکزیمم حجم فایلهای فشرده هم روی 8 مگهنقل قول:
تیکش رو بردارم درست میشه؟
من اینترنت سکوریتی 12 دارم و سون میشه بگید برا فعال کردن چه جوری از این فایلا استفاده کنم؟نقل قول:
روش کلیک می کنم ارور میده
نه اون تیک باید باشه. شما یک بار همون فایل rar رو به صورت جداگانه بزارید اسکن کنه ببینید بازم گیر میکنه؟نقل قول:
یه کار دیگه هم می تونید انجام بدید شاید اثر داشت. تو setting که وارد شدین. سمت چپ پنجره بالا یه ایکون شبیه کارتن هست روش کلیک کنید و از منوهای سمت چپ اخرین گزینه manage settings رو بزنید سمت راست گزینه restore رو بزنید تا تنظیمات کاسپرسکای به حالت اولیه برگرده (قبلش با گزینه save یه بکاپ از تنظیمات بگیرید حتما) بعد فول اسکن کنید.
اگه نشد بگین تا راههای دیگه رو هم امتحان کنیم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
در خود سایت کسپرسکی چند نفر با ورزن های مختلف این مشکل داشتن این یک باگ میتونه باشه
شما یکبار کسپرسکی رمو کنید دوباره نصب کنید رجستری سیستم تمیز کنید به قول دوستمون علی نمیشه نسخه
پیچید
همچنین طبق این عکس قسمت فول اسکن تنظیم کنید ببینید مشکل حل میشه البته این پاک کردن صورت مساله هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اخر شما سیستم اورکلاک شدید کردین؟
بازم نشد وقتی داره فایلهای rar بازی رو اسکن میکنه به فایل Autourn.inf که میرسه هنگ میکنهنقل قول:
نقل قول:
من حالا از ورژن 12.0.0.374 استفاده میکنم، اگه از ورژنهای دیگه استفاده کن مشکل حل میشه؟؟؟
با توجه به شکلی که قرار دادید هم اسکن کردم بازم گیر کرد
اورکلاک هم اصلا نکردم
وقتی هم گیر میکنه و اسکن کردن رو متوقف میکنم بازم همون قدر فضای رم رو اشغال میکنه
یعنی فضای اشغال شده ی رم اصلا کم نمیشه
نقل قول:
سلام دوست من
آدرس زیر رو ببینید به صورت تصویری توضیح داده شده
سلامنقل قول:
شما در اخرین راهکار من طبق عکس پایین عمل کنید
تیک گزینه Heuristic Analysis در قسمت فول اسکن بردارید(درسته با غیر فعال کردن این قسمت هوش مضنوعی
قسمت فول اسکنر کسپر غیر فعال میشه اما شما تست کنید ببینید مشکل برطرف میشه)
مرحله بالا انجام بدید و سیستم یک بار ریستارت کنید و بعد اسکن بزنید بینید بازم کسپر رو فایل rar گیر میکنه مشکل شما باید با ازمون خطا بررسی بشه اگر مشکل برطرف نشد
شما از ورزن نهایی کسپر 2011 استفاده کنید ببینید مشکل برطرف میشه.
با سلام
من اخرین ورژن کاسپر 2013 رو روی ویندوز 7 نصب کردم همه چی عالی هست به غیر از یه چیز مهم , حجم درایو ویندوز c دقیقه به دقیقه افزایش پیدا می کنه تا درایو فول میشه و مشکل پیدا می کنه مثلا در عرض 2 روز 10 گیگ پر میشه اگر میشه کمک کنید چون 3 ساله دارم از این نرم افزار استفاده می کنم و عالی جواب میده ولی ورژن جدید با قابلیتهای فراوانی که دارد عالی هست ولی این مشکل عملا اونو غیر استفاده میکنه
سلامنقل قول:
نسخه 2013 نسخه بتا هست هنوز نهایی نشده پر از باگه شما از همون نسخه 2012 استفاده کنید
اگر با پاک کردن کسپر مشکل پر شدن درایو برطرف نشد به قسمت اورزانس سیستم های الوده سر بزنید:5:
مرسی ولی با پاک کردن کاسپر مشکل بر طرف شد فعلا صبر می کنم ولی اگر باگ باشه خیلی باگ بزرگیه که :41:نقل قول:
اطمینان داشته باشین این باگ تا انتشار نسخه نهایی برطرف میشه:8:نقل قول:
سلام
دوستان بهترین راه برای خریدن ورژن اصل چیه؟
ایران ستاپ چطوره؟قابل اعتماد هست؟
ممنون
بازم نشد دوست عزیزنقل قول:
سلامنقل قول:
نسخه مورد استفاده شما چیه ؟
ورژن کسپر منظورمه ؟ لطفا همراه با پچ ها نام ببرید
و روی یک فایل ارشیو شده گیر میکنه؟
همش برام سوال بود این ایگورر با پولی که بهش هر ساله میدم چی کارها میکنه نگو بی کار خوشی زده زیر دلش رفته قطب جنوب یه کتاب هم درباره اش نوشته.
لینک دانلودی که خودش گذاشته:
نسخه ی Kaspersky Internet Security 12.0.0.374نقل قول:
روی فایلهای ارشیو شده ی بازی mass effect 3 گیر میکنه
وقتی داره فایلهای rar بازی رو اسکن میکنه به فایل Autourn.inf که میرسه هنگ میکنه
سلام..نقل قول:
اگه لطف کنید دقیقا اون فایل رو برامون آپلود کنید ممنون میشم.
قربان شما..
امین
این هم فایل ولی فک نکنم چیز مهمی باشه، یه تکسته دیگهنقل قول:
حالا نمیدونم چرا به این که میرسه گیر میکنه
کد:http://s1.picofile.com/file/7357945478/Autorun.rar.html
سلام...تشکر میکنم از شما.
کاسپراسکای دارای قابلیت لینک اسکنر هست ، پس وقتی داخل اتوران با این کد مواجه میشه :
کد:
[Autorun]
OPEN=setup.exe
ICON=Icon.ico
LABEL=Mass Effect 3 (Disk #1)
طبیعتا میاد فایل Setup.exe رو بررسی میکنه که در هدف اجرایی فایل اتوران هستش.. شما با انجام ویرایش دراین فایل ببینید که تغییری رو شاهد هستین با خیر.. به عنوان مثال فایل setup.exe رو تغییر بدین به چیز دیگه ای..
شاد باشید...
سلام ..
من یه سوالی داشتم اونم این که من کسپراسکای رو به مدت 30 روز آزمایشی دانلود کردم و حالا فقط یک روزش باقی مونده ، تو این زمان باید چیکار کنم که بتونم باز از این آنتی ویروس استفاده کنم و غیرفعال نشه ؟؟؟
سلامنقل قول:
شما از این لینک کلیدهای فعال ساز کسپر دریافت کنید
بعد به این لینک برید نحوه فعال سازی کسپر به صورت تصویری اموزش داده
سلام
من تو سایت elearnilg.iut.ac.ir
به یه مشکل برخوردم وقتی میرم تو Adobe reader connect pro و ضبط شده های قبلی هر چند ثانیه یک بار قطع میشه و وقتی کاسپر رو کاملا می بندم کاملا درست میشه بالای این قسمت نوشته (اين نرم افزار از پورت 443 استفاده مي کند)
حالا میشه یه کاری کرد که فقط به سایت iut اجازه دسترسی داد
سلامنقل قول:
فک کنم برنامه شما داره از https استفاده میکنه این پروتکل اطلاعات به صورت کد شده انتقال میده
احتمالا گیر کردن برنامه شما همین باشه کسپر به صورت پیشفرض بر روی پورت 443 نظارت میکنه
شما طبق عکس تیک قسمت https برداید ببینید مشکل برطرف میشه نتیجه رو اینجا بگید.
سلام درست شدنقل قول:
متشکرم
آقای kases از لینکی که گذاشته بودین نتونستم انجام بدم .
از این جا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دستور شماره یک عمل کردم ، بعد ری استارت کردن نسخه تریال فعال شد .ولی بعد حدود 5 دقیقه آنتی ویروس پیغام داد که مدت استفاده تموم شده .. میشه بگید مشکل کجاست ؟
اصلا از روشی که استفاده کردم روش درستی بوده یا نه ؟یکمی به شک افتادم :((
نقل قول:
سلام
دوست من شما از تریال ریست استفاده کردید و این ریسترها هر چند وقت یه بار از کار میافتند و هر وقت که ریست
میکنید بعد از چند دقیقه از کار میافته ( همون مشکلی که برای شما اتفاق افتاده )
شما باید به همون روشی که در لینک دوم برای وارد کردن کلید توضیح داده شده عمل کنید و با دادن کلید بصورت
همیشگی از این محصول استفاده کنید و هر وقت که کلیدها از کار افتادن مجددا به اون کلید بدید
این روشی هستش که همه دوستان از اون استفاده میکنن
با سلام
سیستم من یه ویروس واردش شده ولی neutralize all هرچی روش میزنم انگار نه انگار
چیکار باید کنم؟؟؟
تشکر خودم درستش کردمنقل قول:
سلام دوستان
ایا فایلهای بروز شده که بصورت افلاین و فشرده شده در سایت قرار گرفته واقعا همان فایل هایی ست که انتی ویروس اورجینال شرکتی هنگام اپدیت شدن از سرور اصلی دریافت میکنه ،
میخوام بدونم منی که مدت یکماه از زمان اعتبار انتی ویروس شرکتیم باقی مونده میتونم بجای خرید نسخه جدید از اپدیتهای افلاین استفاده کنم و مطمئن باشم که سیستمم همچون گذشته در برابر ویروسها مقاومه و برای خرید هزینه نکنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله مطمئن باش که سیستم همچون گذشته در برابر ویروسها مقاومه و اگه اینترنت داری هیچ هزینه ای لازم نیست برای خریدش بدی.
فقط نسخه اوریجینال که اگه تهیه کنی خوبیش اینه که دیگه لازم نیست هر لحظه کلید تهیه کنی و فعال کنی. دیگه تا هر مدتی بدون کلید فعاله.
اگه برا شما سخت نیست فعال کردن کلیدها بهترین روش همین است که دانلود کنی. و با استفاده از کلید ها فعالش کنی . برای آپدیت هم دو راه داره که یکی آفلاین و از خود سرور که اگه اینترنت پر سرعت داری دیگه آفلاین نگیری بهتره. با خیال راحت استفاده کنی.
شما میتونید از خود سایت نسخه مختلف کاسپراسکای رو دریافت کنید. : به این قسمتی که براتون معرفی کردم برای دانلود مراجعه کنید :
شاد و سربلند باشید:40:
سلام خدمت تمامی کسپر مَستر ها :31:
من در حال حاضر از اینترنت سکیورتی استفاده میکنم و قصد ارتقا به نسخه Pure داشتم و در همین راستا چندتا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید : :20:
1- از لخاظ امنیتی و ایمنی نسخه Pure نسبت به kis چه مزایایی داره ؟
2-میزان استفاده از منابع سیستمی در Pure نسبت به kis چطوره ؟
3-در حال حاضر بهترین نرم افزار برای دانلود بی دردسر کلیدهای روز کسپر (مانند کسپرسکی وُرد ، گِت کی و غیره) که در عین کارایی ، احتیاجی به غیرفعال نمودن self-defense کسپر نداشته باشه چیه ؟
:46:
سلامنقل قول:
۱. نسخه pure نصبت به اینترنت سکیوریتی اپشن های بیشتری داره از جمله قابلیت بکاپ گیری قابلیت پسورد گذاری بر روی فایلها و درایوها . File Shredde برای پاک کردن کامل یک فایل بدون بازگشت وپسورد منیجربرای مدیریت پسوردها و ........
از لحاظ امنیتی اگر موارد بالا که ذکر کردم براتون مهمه میتونید از pure استفاده کنید وگرنه در دیتابیس و قدرت شناسایی هیچ تفاوتی با هم ندارن
۲.تقریبا تفاوت چندانی با هم نمیکنن
۳. بهترینش همین استفاده از کلبدهایی هست که تو سایتها میزارن برنامهایی مثل کسپرسکی ورد گت کی اینا مطمینم که پنهانی با سرورشون در ارتباط هستن و جاسوسی میکنن بهتره که از کلید استفاده کنید
موفق باشید
دوستان یه ویروس افتاده بود تو کامپوترم این گجت کسپر رو هم حذف کرده...دارین واسه دانلود؟
ممنون
سلامنقل قول:
شما رو صفحه دسکتاپ راست کلیک کنید و قسمت gadget انتخاب کنید ببینید کسپر تو لیست کجت ها هست
pure 2 گجت نداره ؟ خبری نیست انگارنقل قول:
پیور 1 که نداشت قرار بود 2 داشته باشه ولی انگار هنوز نداره
سلامنقل قول:
دوست من ببین این جواب میده :
شادباشید:40:کد:http://s3.picofile.com/file/7372144301/Kaspersky12_Gadget.rar.html