آپدیدت های این انتی ویروس خیلی کم حجمه آیا واقعا میشه به این آنتی ویروس اعتماد کرد ؟ چون با این حجم کم چرا هنوز کسپر به این تکنولوژی دست پیدا نکرده ؟ که هر دو روز میخوای بالا 20 مگ دانلود کنه ... ولی این فکر کنم 1 مگابایت هم نمیشه ...
Printable View
آپدیدت های این انتی ویروس خیلی کم حجمه آیا واقعا میشه به این آنتی ویروس اعتماد کرد ؟ چون با این حجم کم چرا هنوز کسپر به این تکنولوژی دست پیدا نکرده ؟ که هر دو روز میخوای بالا 20 مگ دانلود کنه ... ولی این فکر کنم 1 مگابایت هم نمیشه ...
سلام../. ناد 32 من نمیدونم از کجا میاره داخل این امضاهاش قرار میده هرروز :دی هیچ موقع هم نیست که بگه مثلا من آپدیت ندارم فعلا :دینقل قول:
من خودم به شخصه هیچ اعتمادی به آپدیتهای روزانه ی ناد 32 ندارم.. میگم چرا هرکی میاد اینجا سرعت اینترنتش نوریه !!! :18: 600 مگ رو زده در 3 دقیقه !!! یا کوروش کبیر !!!
خوب اون اینترنت که مال من نیست ماله برج میلاد .بیکار شدی برو اونجا حال کن برا خودت .مفتیه مفتیه ... خودم هم شاخ در اوردم از سرعتش .. سرعت اینترنت خودم 200 کیلوبایتنقل قول:
این انتی ویروس خیلی طرفدار داره ولی چرا اینقدر عجیب غریبه ... حجم کم نرم افزار و حجم بسیار کم آپدیدتها .... :13: اینطوری باشه که خیلی خوشبحالمونه ...
بله دکمه اد رو هم میزدم !نقل قول:
مشکلم حل شد . اشکال کار از جای دیگه ای بود.
باسلام مشکلی اپدیت نود دارم یوزر و پسورد جدید برای اپدیت نود میزنم اما همون مرحله اول که باید وصل به سرور نود بشود تا اپدیت کند و کلید رو بررسی کند برای اپدیت وصل نمیشه هرچی میزنم به سرور نود وصل نمیشه با اپدیت افلاین و سرورهای اپدیت بدون کلید اپدیت میشد اما وقتی اونا رو برداشتم تا از خود سایت نود دانلود کند نمیشه وصل به سرور نود باید چکار کنم
آشنایی با جملات بروزرسانی و آپدیت در آنتی ویروس نود32[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانستن مفاهیم و اصطلاحات مختص یک مبحث، ما را در بهره برداری از آن ابزار و استفاده مفید از آن به طور موثرتری قادر می سازد. و اما در زمینه آموزش های مربوط به آنتی ویروس و فایروال Nod 32 هم باید به این اصطلاحات احاطه کامل داشته باشید. شاید برای شما که درباره این موضوع اطلاعات کافی در اختیار دارید، زیاد مد نظر نباشد. ولی کسانی هستندکه حتی با این مفاهیم و مقاصد ساده هم آشنایی ندارند و بعضی وقتها دچار اشتباهاتی می شوند که حتی به از دست دادن اطلاعات مفید منجر می شود. پس برای آن دسته از افرادی که با مفهوم آپدیت یا بهتر است بگوییم بروزرسانی پایگاه داده آنتی ویروس آشنایی ندارند، خواندن این قسمت را تا انتها توصیه می کنیم.سوالی که برای اکثر تازه وارد ها ممکن است پیش بیاید، این است که معنی و مفهوم کلمه آپدیت کردن چیست! برای اینکه به سوال این دسته از عزیزان جوابی کامل داده شود، باید ابتدا به معنای لغوی که بی ربط هم به کارایی آن نیست، اشاره ای شود. آپدیتی که بر سر زبان ها افتاده و هر از چند گاهی از هر منبعی به گوش می رسد، از کلمه Updateانگلیسی به حیطه کلمات فارسی قدم گذاشته است. که به معنی “به هنگام در آوردن”، “جدید کردن” و به روز رسانی” می باشد.برخی از کلماتی که از لاتین به زبان فارسی آورده می شوند، به دلیل نداشتن معادل خوب، به همان صورت مورد استفاده اول برای متخصصین آن زمینه و پس از آن برای عموم مورد استفاده واقع می گردد. کلمه Update هم درست از همین مدخل وارد حیطه کلمات فارسی شده است، و باید اشاره کرد که متاسفانه برخلاف قاعده ای که گفته شد، این اصطلاح به دلیل داشتن معادل خوب که همان ” بروزرسانی” است، باز هم از خود این کلمه در خیلی از مواقع استفاده می شود. پس در همین جا به شما پیشنهاد می کنم که اگر کلمه ای از نظر معادل یابی معنی خوبی در زبان فارسی داشت، حتما از جایگزین فارسی آن استفاده کنیم.و اما این اصطلاح (Update) در آنتی ویروس هایی که باید پایگاه داده خود را به طور مداوم به روزرسانی کنند، یک معنی جدید به خود می گیرد. پایگاه داده ضد ویروس، همان قسمتی است که با توجه به اطلاعاتی که شرکت تولید کننده آن ضد ویروس، از سرتاسر جهان جمع آوری می کند، اقدام به شناسایی فایل ها و کدهای بداندیش از روی رایانه شما می کند. پس این قسمت از Antivirus حتما باید پی در پی بروز رسانی شود، تا آخرین ویروس هایی که اطلاعاتشان کشف و ضبط شده است، به یک نسخه از ضد ویروسی که بروی سیستم شما نصب است هم منتقل شده و شما را در مقابل آنها ایمن کند. این همان معنی و مفهوم آپدیت یا بروزرسانی آنتی ویروس است. که با توجه به مطالب گفته شده بهتر است از کلمه بروزرسانی استفاده کنیم.شاد و سربلند باشید:40::46:برای انجام بروزرسانی هم این امکان باید برای ضد ویروس شما فراهم باشد که به شبکه جهانی اینترنت متصل شده و اقدام به بروز کردن پایگاه داده خود کند. و معمولا این رویداد به صورت پیش فرض در آنتی ویروس نود ۳۲ فعال است، که هر گاه به اینترنت متصل شدید، اولین کاری که انجام می دهد، بررسی برای موجود بودن پایگاه داده جدید برای بروز رسانی است. که اگر چنین بود خود را بروز کند.
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!
بر روی یک سیستم Windows 7 X64 نرم افزار ESET Smart Security نصب شده بود! بعد از مدتی آپدیت نشدن و ویروسی شدن این سیستم! ویروس یاب Uninstall نمیشد!
آنتی ویروس هم مجدد نصب نمیشد و هنگام نصب اررور میده! یعنی نمیشد روی اون نصب کرد!
به حالت SafeMode بردم داخل و کل ویروس یاب رو Delete کردم! بازم سیستم متوجه میشد که ویروس یاب نصب بوده!و نمیزاشت ویروس یاب ناد مجدد نصب بشه!
خلاصه با برنامه Uninstaller برنامه ویروس یاب رو از روی کامپیوتر حذف کردم! اما نصب نمیشه که نمیشه!
اررو Stop Services میداد!
بعد از استفاده از برنامه uninstaller هم برنامه داره نصب میشه!اما آخر نصب Roll Backing میده!!
اگه میشه راهنمایی کنید!
الان آنتی ویروس اورجینال ESET Smart Security رو گرفتم! راهنمایی کنید نصبش کنم!
سلام،من قبلاً آنتی ویروس نود 32 رو سیستمم نصب بود و مشکلی نداشتم حتی بعد تعویض ویندوز (الان xp نصبه) دوباره نصب شد ولی چند وقت پیش یه ورژن جدید آنتی ویروسو اومدم نصب کنم مشکل داشت و نصب نشد وحالا الان که میخوام همون ورژن قبلیو نصب کنم نمیشه و errorمیده،به نظر شما مشکل چیه؟
errorزیرو میده
installer information
could not write value name to key\software\eset\eset security\current version\scheduler\1.
verify that you have sufficient access to that key,or contact your support personnel
بعد پایینش سه گزینه میادcancel,retry,ignoreکه فقط گزینه کنسل جواب میده!
حالا الان که میخوام همون ورژن قبلیو نصب کنم نمیشه و errorمیده،به نظر شما مشکل چیه؟
errorزیرو میده
key\software\eset\eset security\current version\scheduler\1.
به همین آدرس توی رجیستری برو و اگه تونستی پاکش کن بعد ببین نصب میشه یا نه
نقل قول:
سلام
دوست من اگه میتونی ویندوز رو عوض کنی که چه بهتر در غیر این صورت یه نگاه به پست زیر بنداز مطمئنا کمکت
میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
چند وقتی میشه تو هیچ انجمنی پست ندادیم کلا همه چی یادمون رفته
اقا یه سوال داشتیم که مدیران عزیز راهنمایی کردن ایجا پست بدیم شاید مورد الطاف دوستان قرار گرفتیم :31:
من ویندوز سون پروفشنال دارم و همین امروز هم نصب کردم ولی هر چی انتی ویروس نود 32 دانلود میکنم (تا حالا 10 تا شده) همش یه ارور میده موقع اجرای فایل نصب عکسش الان دم دستم نیست ولی متنشو میاریم هر چند شنیدن کی بود مانند دیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
this installer package can not install on this version of windows please contact the ... f حالا به نظرتون من چیکار کنم بابا هزار نسخه از 5 و 4 رو دانلود کردم همشون همین یه ارور رو میدن
سلام.
چطوری میشه به نود فهموند که یعضی فایل ها رو بعنوان ویروس نگیره؟
همش کرک بازی ها رو میگیره و نمیذاره اجرا بشه. حتی وقتی که غیرفعالش میکنم
به 32bit یا 64bit بودن وبندوز و نسخه آنتی ویروس که دانلود میکنی دقت کردی ؟؟؟؟نقل قول:
اره عزیزمنقل قول:
ویندوزم نسخه ۶۴ بیتیه و انتی ویروس هم واسه نسخه ۳۲ و هم ۶۴ امتحان کردم و فایده ای نداشت
فکر کنم از اون مشکل خفناست که باید برو بچس خیلی روش فکر کنید حقیقتش میتونم یه ویندوز دیگه نصب کنم و کارو یک سره کنم ولی میخوام این مشکلو ایجور حل نکنم دوست دارم مثل مرد حلش کنم:31:
سلام به همه ی دوستان. این سوال رو یکی از دوستانم داشت. میتونید جواب بدین.؟؟
خب این دوستمون آنتی ویروسش نود 32 هست. وقتی وارد فقط وبلاگ ها میشه واردش میشه ولی یه دفعه انکار ویروس پیدا میکنه نود32 و بیرون میره. مشکل از چیه؟ فقط بحث درمورد وبلاگهاست. به نظر من اشکال از اسکریپ جاوا باشه که نود 32 پیدا میکنه و گیر میده. آنتی ویروس های دیگه گیر نمیده. هیچ راهی هست که این مشکل حل بشه.؟ این یه عکس:
سلام دوستان نمیدونم چه مشکلی واسه آنتی ویروسم پیش اومده :
چکارش کنم ؟؟؟؟؟؟
آیکون کنار ساعت هم قرمزه !!
تصویر ارور :
اینجا کسی نیست سوال ها رو جواب بده؟؟؟
چطوری میشه کاری کرد eset به ساکس کاری نداشته باشه؟ من وقتی با ساکس وصل میشم سرعت پایینه ولی وقتی فایروال eset رو خاموش میکنم سرعت میره بالا!
سلام. بچه ها نود من ورژن 4 هستش.... چجوری باید اپدیت خودکارشو غیر فعال کنم؟؟؟؟؟
هر وقت به اینترنت وصل میشم اپدیت میشه.... داخل setup هم گزینه ای به نام اپدیت نداره....
سلام. دوست عزیزنقل قول:
شما اگه قبلا بهش یوزر پس دادی اونارو پاک کن و ok رو بزن. مشکلت برطرف میشه.
یا اگه از طریق سرور سایت ها آپدیت میکردی باید اونا رو پاک کنی و ok بزنی.
سربلند و پیروز باشید:11::40:
سلام. اسمارت سکیوریتی 5 ورژن 64 بیتیش رو ریختم رو لپ تاپ سرعتش رو کند کرد (برخلاف نودهای قبلی که اصلا کند نمیکرد ) راه حل چیه ؟ همین 4 بمونم ؟
شما هم این مشکلو داشتید ؟؟
درود
همونطور که توی عکسی که گذاشتید بهتون گفته، ورژن تریال شما مهلتش تموم شد ؛ یوزرنیم و پسورد دیگه ای بهش بدید.نقل قول:
=> البته اینطور که از عکس پیداست، شما گویا از ورژن آنتی ویروس استفاده میکنید و بهش کلید اسمارت سکیوریتی رو دادید؛ درسته ؟؟
بهترین کار رو هم که من میتونم پیشنهاد کنم، برید و نسخه اسمارت سکیوریتی 5 رو دانلود کنید و برای لایسنسش هم برید سایت نود انگلیس و لایسنس 6 ماهه بگیرید.
شاد و پیروز و سربلند باشید
سلام
دوستان این eset smartsecurity 5 قابلیت آپدیت آفلاین رو نداره؟؟؟ برای من غیر فعاله :(
کسی را پاسخی نبود؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
من ورژن 5 و 64bit رو روی لپتاپم دارم ولی سرعتش اصلا پایین نیومده.....
سلام دوست عزیزنقل قول:
بفرما اینم آموزش:
سربلند و پیروز باشید:40:
سلام........
من اولین باره میخوام از نود استفاده کنم! (فقط هم از نسخه 4)
سوال من اینه که بعد از نصب چطوری فعالش کنم ؟
آیا احتیاج به یوزر و پسورد و اتصال به اینترنت داره ؟
سلام
چه جوری میتونم دسترسی یه برنامه رو به اینترنت رو با این قطع کنم؟؟؟
smart security 5 دارم این پیغام ظاهر میشه :
نقل قول:
ممنون
روی لپتاپ من عمل نکرد. ویندوز سون 64 دارم
تا چه مرحله ای تونستید برید؟نقل قول:
دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه ؟!
تو گیم نت توی همه سیستم ها nod32 antiVirus5 نصب کردم ، چجوری آپدیتهارو راحت رو همشون نصب کنم ؟ راهی نیست ؟
من تو سرور هر هفته آپدیت ها رو دانلود میریزم ، میخوام جوری بشه بعد این که آپدیت ها رو داخل سرور ریختم تمام سیستم ها خودشون بدونن و آپدیت بشن
سلام
الان درایو c رو اسکن کردم وست کار کنسل کردم دیدم درایوم رو کامل پر کرده...
حدود 6 گیگ فضای خالای داشتم که الان شده 0 کیلو بایت ...
چه جوری میشه اون فضا رو برگردوند؟؟؟
سلامنقل قول:
شما از System Restore استفاده کنید. شاید درست بشه.:46:
در عیز این صورت آنتی ویروستون رو عوض کنید بهتره. مشکلتون حل میشه.:46:
شادباشید:40:
شب حدود 4 گیگ برای دانلودام جا باز کردم صبح دیدم اونم پر شده...نقل قول:
الان همهی بوک مارکها و هیستوریه مرور گرام پاک شده...
مشکل از برنامس یا ویروسه؟؟؟
پاک کنم درست میشه؟؟؟میترسم ویروس باشه بعد نزاره آنتی ویروس نصب کنم
آره این مشکل برا منم پیش اومده بود. با ویروس کش های دیگه میتونی مشکلتو برطرف کنی. به جز نود32.نقل قول:
البته من فوراً ویندوزم رو عوض کردم. دوباره نصب کردم. ولی فکر کنم با آنتی دیگه ویروس کشی کنید مشکلتون حل شه.
بعد این کار حتما نرم افزار TuneUp رو نصب کن. و این TuneUp 1-Click Maintenance برنامه رو اجرا کن . مشکلت کاملا حل میشه. :46:
شادباشید:40:
شما با چی مشکلت حل شد؟؟؟نقل قول:
من ویندوزم رو عوض کردم بعد مشکلم حل شد.نقل قول:
ولی اون روشی که به شما گفتم رو انجام بدید. بعد هم یه ریست. کاملا حل میشه. چون برا یه فرد دیگه همین مشکل پیش اومد که با همین روش برطرف شد. حالا شما یه امتحان کنید. احتمال زیاد حل بشه.:46::40:
اقا نود رو چه جوری میشه پاک کرد؟؟؟
هیچ گزینه ایی نداره نه تو کنترل پنل نه تو فلدر برنامه...
تو قسمت کنترل پنل اگه ویندوزتون سون هست این گزینه هست :Programs and Features رو این کلیک کنید و نود32 رو پیدا کنید و ریمو رو بزنید. پاک میشه.نقل قول:
اگرم نشد از سیستم رستور استفاده کنید و سیستمتون رو برگردونید به قبلی ببینید درست میشه.