فاميل دور چه جوريه!!!!!!!!!!
Printable View
فاميل دور چه جوريه!!!!!!!!!!
به نظر من هم فامیل دور از همه بهتره فقط نمیدونم چرا پسر خاله انقدر کم رنگ شده
به نظر من با هوشمندی خاصی زوج طهماسب-جبلی ، پسرخاله و حتی کلاه قرمزی رو کمرنگ تر میکنند نسبت به گذشته ، میدونید انگار یه جورایی میخوان این دو شخصیت خیلی دست خورده نشن ، چون همه جا اینها رو با نام "کلاه قرمزی و پسرخاله" میشناسند نه مثلا کلاه قرمزی و پسرعمه زا یا ...نقل قول:
به نظر من هم فامیل دور از همه بهتره فقط نمیدونم چرا پسر خاله انقدر کم رنگ شده
نظر شخصیم اینه که میخوان حداکثر بهره برداری از این دو شخصیت رو در فیلمهای سینماییشون انجام بدن . :20:
یکی از آهنگهای گروه Secret Gardenئه به اسم Atlantia (از آلبوم Songs from a Secret Garden).نقل قول:
+
جدّاً تکتک تیکههاشون آدمو ریفرش میکنه!
بره: آقای مجری.. خره.. واقعاً خره! + من لیف بودم! :دی
و همچنین صدای در مترو.. (توقّع ندارید بتونم صداشو اینجا بنویسم که! :دی)
اول اینو بگم که نظر شما کاملاً محترمه و هر کسی می تونه برداشت شخصی خودش رو از این مجموعه داشته باشه:20:نقل قول:
ولی دوست دارم یه نکته ای رو عرض کنم:
این که در پست های قبلیم هم اشاره کردم که تقریباً می شه گفت زوج جبلی-طهماسب اسطوره هستند، فقط نظر شخصی خودم و علاقه ی زیاد من به این مجموعه نیست!
با توجه به اینکه خودم هم مدتی تجربه تئاتر (بازی و طراحی صحنه) رو داشتم و متاسفانه الان کنار گذاشته شده و از این دنیای اعجاب انگیز فقط دیدن مداوم تئاتر برام باقی مونده و اینکه تا حدودی مطالعه در مورد تئاتر عروسکی داشتم، می تونم به جرات بگم که این مجموعه بی نظیره...
منی که هر فیلمی رو با دقت بسیار زیاد نگاه می کنم و علاوه بر موضوع و فیلمنامه و بازیگران، معمولاً روی مواردی مثل میزانسن، حرکت دوربین، نورپردازی و ... هم دقیق می شم، به ندرت پیش می یاد که بتونم تکرار یه فیلم رو تحمل کنم (یعنی معمولاً یک بار بیشتر نمی تونم ببینم!)
ولی در مورد کلاه قرمزی 88 و 90 می تونم بگم که از پارسال اردیبهشت تا اسفند ماه، هر قسمت رو بالغ بر 6-7 بار به طور کامل دیدم (البته با وجود مشغله بسیار زیادی که دارم!!) برای اینکه هر بار یک نکته جدیدی از هر قسمت کشف می کردم که فقط من رو به خنده وانمی داشت بلکه به وجد می آورد. ظرافت هایی در این مجموعه ها وجود داره که بدون اغراق میشه در موردش کتاب نوشت (خیلی دوست داشتم خودم این کار رو بکنم ولی متاسفانه فرصت دست نداد، ولی از کسانی که شغلشون مرتبط به این موضوع هست لااقل انتظار همچین کاری می رفت!!)
برای من فقط عروسک ها (که همشون روح دارن!) جذاب نیستند، بازی خود آقای مجری هم به شدت حرفه ایه.
حالا این ها جدای از تیکه های خنده دار اون هست، همونطور که دوستان دیگه هم گفتن، شخصیت پردازی فوق العاده قویه و یک مجموعه ی کاملاً هارمونیکه.
در مجموع، اگه یه خرده دیگه بهم رو می دادن، می گفتم که خود جبلی-طهماسب و گروهش هم نمی دونن چی ساختن:31:
در ضمن یه نکته خیلی مهم در مورد اون هم اینه که این مجموعه کاملاً بومیه و ابداً تقلیدی در اون دیده نمیشه و مقایسه اون با موارد خارجی و عروسکی دیگه، قیاس مع الفارقه!
در مورد مخاطب این سریال هم همونطور که دوستمون sir0ci اشاره کردن، ابداً بچه های امروز نیست (و تا حدودی شاید بشه گفت مناسب بچه ها هم نیست) و مخاطب اصلی، بچه های دیروز و پریروز (بزرگسال) هستن که ارزش اون رو بتونن درک کنن.
نمایش های عروسکی ساده تر برای بچه ها مناسب تر هست (این کاملاً نظر شخصی بود:46:)
ولی به هر ترتیب، نگاه شما یا هر دوست دیگه ای که این مجموعه رو نمی پسنده، قابل احترامه و انجمن هم جایی هست که همه افراد با هر ایده و نظری بتونن به راحتی گفتگو کنن.
هدف من هم از این پست، مخالفت با حرف شما نیست ولی خب، گفتن این مطالب رو در ارتباط با پست شما مناسب تر دیدم.
موفق باشید:11:
تکرارش کی پخش میشه؟!
هر روز 14:30نقل قول:
امروز تکرارشو که می دیدم چند تا نکته حال انگیز داشت که خواستم شادی هامو با شما شریک شم:31:
آقای مجری: بو بکش ببین چه بویی میده؟
کلاه قرمزی: می خوای ما رو معتاد کنی؟ اولش با همین بو شروع می شه، اولش بو می کشی یواش یواش چیزای دیگه می کشی...
---------------------------------------------------------
آقای مجری: چرا فکر می کنید این سطل آشغالو همیشه باید من ببرم؟
فامیل: آقای مجری من فکر کردم شما عمداً این آشغالا رو جمع می کنید؛
آقای مجری: نه، من چرا باید این آشغالو جمع کنم، به چه منظوری، نه به چه دلیل من باید این آشغالا رو جمع آوری کنم؟
فامیل: من فکر کردم که می خواین ببینین که ما تو شرایط سخت بدبو چه جوری باید مقاومت کنیم، ها ؟! :goatee:
----------------------------------------------------------
آقای مجری: این (نعنا / فلفل) چه بویی میده؟
فامیل: هوووووووووووووووووووووومم مممممممممم (بو کشیدن فامیل دور!) ....... صابون با طعم خیار :26:
-----------------------------------------------------------
آقای مجری: این جیگر خیلی بوی بدی میده.
فامیل: بوی سطل آشغال جیگرکی می ده!!
دوباره فامیل: بوی جوب موریان آید همی...
جیگر: من بو نمی دم.
سه باره فامیل:) آقای مجری این خَربو ـــه:31:
بوی خودشو نمی فهمه، همینه که می تونه به زندگیش ادامه بده!
من می گم ببریمش "خرواش".
آقای مجری: وقتی من صداتون می کردم، شما صدای منو نشنیدی؟
پسرعمه زا: مـَـ شنیــــــــــــــــــدِم، اهمیت ندادِم! (عجب بچه پررو اییه:27:)
در آخر هم وقتی موزیک موبایل آقای سرود (اسمش کاظم سیاحی بود، توی تیتراژ دیدم) پخش شد، قر و فراشون منو کشته بود:
قِر جیگر، فامیل، ببعی و .... پسرعمه زا.
نمی دونم چجوریه که دیگه اینها هم حال ده 70 رو ندارن و یک چیز کلیشه ای و و بی مزه ای هست از ناظر محترم هم خواهش می کنم این تایپیک بسته شه
ما هم از شما کاربر محترم میخوایم دیگه اینجا نیاید و فکر کنید بسته شده!
نقل قول:
جمع کنید بابا تا فردا اینجا جمع شده این خط اینم سه خط
خب چون شما بدتون میاد از این برنامه باید ببندنش؟
خیلی از بزرگسالا با همین برنامه حال میکنن
یحیی جان راست گفتن شما فکر کن بستنش
___
بچه ها تگ های تاپیکو ببینید:
خواهر زاده زا:31::31::31:
نکنه همچین کاراکتری هست و من ندیدم؟
کاظم سیاحی همون مربی سرود که بخش آخر دیشب اومد فکر کنم گوینده جیگر باشه
نقل قول:دوست عزیزنقل قول:
سلیقه ها و علایق متفاوت هست، ای کاش بتونیم به سلایق هم احترام بذاریم.
مجموعه ی کلاه قرمزی به خودی خود، مجموعه ی بسیار محترمی ست و بدون شک اگر هم به این مجموعه انتقادی هست، لایق یک انتقاد حساب شده و محترم هست.
بنابراین اگر نقد خاصی در رابطه با این مجموعه دارید، میخوانیم.
موفق باشید :11:
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
شخصیت جدید این مجموعه، فامیل پسرعمه زا که همش عیدی میخوادنقل قول:
خواهر زاده زا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه من قسمت های اول را ندیدم و اسم دقیقش را نمیدونم، ولی یکی از دوستان اینطور نوشته بود
اگر اشتباه هست، بگین، اصلاح کنم :46:
ممنون :11:
نقل قول:
خواهر زاده زا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمش دختر بچه هست ، نسبتش هم خواهرزاده زاست :31:نقل قول:
شخصیت جدید این مجموعه، فامیل پسرعمه زا که همش عیدی میخواد
متاسفانه من قسمت های اول را ندیدم و اسم دقیقش را نمیدونم، ولی یکی از دوستان اینطور نوشته بود
اوه اوه تگ ادیت شد
ولی واقعا "خواهرزاده زا"خیلی باحاله
صدای پسر عمه زا محمد رضا هدایتیه؟ همون یاور طغرل خودمون؟
یاور طغرل خودتـــــــــــــون؟!!!نقل قول:
یاور طغرل خودمون یا یاور طغرل خودشـــون؟ :10:
- بله، محمد رضا هدایتیه.
چند تا تیکه باحال امشب (به قول فامیل دور: من باب اطلاع رسانی):
جیگر: گفتم غم تو دارم گفتا غمت سرآید .... نه، گفتی یا نگفتی؟ گفتی یا نگفتی؟
پسرعمه زا: مُلطان غم مادر!
خواهرزاده زاده: دادای موجی، دادای موجی، بَخَل شما مــــــــــن (آخ قربون شکلش برم:15:)
ببعی: بعد از خوندن شعر .......بــَع: ع بده!
بقیه تیکه ها رو هم فردا که تکرارشو دیدم میام می گم:33:
دقت کردین ظاهر فامیل دور چقدر شبیه آقای مجریه ( از لحاظ کچلی و سیبیل :31:)
بابا ایول پی سی ورلدی ها، در مورد کلاه قرمزی هم تاپیک زدید :31: مرسییییییییییی
قسمت 2 شب قبلترش که هم ساده اومده بود واقعا شاهکاره به تمام معناست
"خورد و خاک شیر اصن ... ها ها ها هاه ها!"
ای جووونم
واقعا لذت میبرم میبینمش
خانوادم تعجب میکنن از اینکه من انقدر از یه برنامه تلویزیون خوشم میاد
بچه ها، سایتی میشناسین که با کیفیت بالا بذاره دانلود کنیم؟
امشبش هم بسیار زیبا بود ....
حیف که پسر خاله کمرنگه . باز خوبه امشب چش و چالمون به جمالش روشن شد :31:.
لامصب قلمبه ی مرام و معرفته این پسر خاله . این از امشب که تو مسابقه ی مچ اندازی ترکِ زمین! کرد که رفیقش برنده بشه .
اونم از چند شب پیشاش که یه کیک فاسد رو کلا خورد که گربه ها مسموم نشن از دیوار بیفتن و مورچه ها مسموم نشن چون نمیشه بشون سرم زد ....:20:
کلا خراب اخلاقیاتِ این عروسکم من ....:40:
راستی این خنده های پسرخاله (هه هه هه!) تو کاراکتر قبلیش هم بوده ؟ همونی که زمان بچگی هامون پخش میشد ؟
یا جدیدا از شخصیت کفاشیان این خنده رو بش اضافه کردن :15:؟ چون من یادم نمیاد پسرخاله ای که بچگی میدیدیم اینجوری بخنده !
اون قسمتی که ببعی و جیگر میخواستن بدون حرکت باشن هم محشر بود .
مخصوصا اونجا که جیگر خوابید کفِ اتاق و آقای مجری از روش رد شد .
جیگر : چرا ... چرا ... چرا :16:.
.
من بیشتر از همه از پسر خاله و ببعی خوشم میاد. چی مگه؟! سلیقس دیگه! :31:
پسرخاله که همیشه دوست داشتنیه. ببعی هم وقتی انگلیسی حرف میزنه خیلی حال می کنم. It's nice to be important but it's more important to be nice. :27:
تیکه های "در" فامیل دور هم شاهکاره. (درمانند :31:)
من امشبشو دقت کردم خیلی قشنگه من واقعا نعذرت می خام که به این برنامه توهین کردم از همه دوستداران این برنامه معذرت می خام خیلی قشنگههههههههههههههههههههه ههههههه
امثال کلاه قرمزی تنها سریالیه که از تلویزیون تماشا میکنم.و واقعاً از تمام قسمت هاش لذت بردم و همشون رو هم ضبط کردم.
به نظرم یکی از دلایل موفقیت سری کلاه قرمزی اینه که هر کدوم از عروسک ها یه شخصیت متفاوت برای خودشون دارند.و یه جورایی من احساس نمیکنم که فقط با چند تا عروسک طرف هستم!
من به شخصه همه ی شخصیت ها رو دوست دارم ولی اگه بخوام انتخواب کنم: پسر خاله برای من یه چیزه دیگست!
این همساده امشب خدا بود !!!!!!!!!!!
سلام ... آقا امشب عالي بودش ...
اين 2 تا ديالوگ رو شنيدم مردم از خنده :
جيگر _ اين لباس كوتاهه؟!
فاميل دور _ آره يكم ... ببينم مگه معلومه؟! :31:
پسر عمه زا _ نه اصلا معلوم نيست ! فقط شبيه ش.و.ر.ت بي بي دوز شده ! :31:
+
اينم يه حرف باحال از آقاي همساده :
_ آقا رفتيم بازي تيم زردا ! ورزشگاه 100 هزار نفري خالي از تماشاچيو ... ديگه هيچي 28 تا توپ خورد تو سر و كله ي ما ! حالا دندونوم هم مصنوعي بودش ! يك توپو خورد تو دندونم ! هيچي آقا رفت پايين تا مري همه رو پاره كرد:31: ... من الان دستگاه گوارش ندارما :31: يعني داغونم آقو :31:
امشب خيلي باحال بودش :20:
یعنی مردم امشب از خنده :31:
اون تیکش که گفت داور اومد اخراجم کرد ......خخخخخخخخ!
آقوی همساده:یعنی داغونما ، له لهم :31:
یعنی قسمت دیشب دیگه ترکوند مخصوصا تیکه های آقای همساده خیلی با حال بود واقعا درست کردن چنین مجموعه ای برای شاد کردن دل غمگین مردم ایران واقعا تشکر و دست مریزاد داره.امیدوارم همه عوامل مجموعه همیشه با همین کیفیت به کار ادامه بدن.
وااااای این همساده خیــــــــــلی خوبه لعـــــنتی !!
یعنی 10 دقیقه یه بند داشتم میخندیدم ! اصن شوکه شده بودم از این سطح طنز !
اونجاها که فامیل دور با احترام و ملایمت باهاش حرف میزد خداااا بود ... وسط خنده یدفعه سرشو انداخت پایین ، ولوم صدارو کم کرد گفت آقای محترم حداقل تو جمع احترام خودتو نگه دار !! :دی :دی
خیلی جالبه ! دقت کردین وقتی آقای همساده شـروع میکنه به حرف زدن کل صحنه رو یه تنه دست میگیـره ؟! :)
اصلا وقتی این صحبت میکنـه بقیه کاراکترهایی که تو صحنه هستن به حاشیـه میرن ناخودآگاه !!
پ.ن: چـقد هم بلـا سرش اومده این همساده بنده خدا ! از اون استادیوم رفتن هاش گرفته تا این مسافرت هاش ! :31:
سلام دوستان ... اينم چيزي كه من از ديالوگ محشر آقاي هم ساده يادم مياد :
هم ساده _ آقو يه بار با قطارو رفتيم سفر ... ما رفتيم توالت قطار ! ديدم كه خدايا اين چرا تهش معلومه ! ريلو رو ميديدم ! آقو خلاصه ما 4 ساعت و نيم يه بند نگاه ميكرديم به ريلو !! چشموم 9 و نيم نمره آستيكمات ضعيف شداااا ! آقو داغون شدم اصلا :31: الان من شما رو نميبينم كه ! از صدا تشخيص ميدم كه كجاي وويسادي : دی هه هه هه ! يعني آقو داغونما !
فاميل دور ( با تعجب در حد فضا ! ) _ آقاي مجري خيلي ببخشيد !! ولي اين چرا اينجوريه؟!! :31:
اين يه تيكه رو كه شنيدم بلند بلند ميخنديدما ! انقدر خنديدم كه آقو قفسه سينم داغون شداااا :31:
ايقدر كه آقوی همساده به خوبی شيرازيها رو به دنيا معرفي كرد حافظ و سعدی نتونستند :31:
یعنی باورم نمیشد 7 نفر آدم تا سر حد مرگ بخندیم از دست این همساده :دی:دی:دی
سر این خاطرات ورزشگاه رفتنش کل خونه ترکیده بود از خنده ! یعنی همه اشک از چشماشون میاومد !! یه جاییش دیگه داداشم گذاشت رفت گفت بسه دیگه بابا مردم، من دیگه جون ندارم بخندم، فکم درد گرفت : ))
الان شب خواب سپ پلاترو میبینم : ))))))))
من الان داغــــــونم : ))))))
از خندههای این موجود هم میترکیدیم از خنده :دی:دی:دی
شاهکاری است !
پارسال با رو کردن فامیل دور فکر میکردم دیگه هیچ عروسکی نتونه در حد اون منو به وجد بیاره !
ولی این مونولوگهایی که واسه این همساده مینویسن شاهکاره !
+
این وسط از دوبلهی معرکهی شخصیت خواهر زادهی پسر عمه زا هم باید یاد کنم !!
قسمت پریشب رو که دیدم این بچه فوقالعاده بود !!
کثیفیای ایکبیری : )))
اون قسمتش که میگفت مهماندار رو کشیدم کنار گفتم این چه طرز برخوردی بود دیگه آخر خنده بود:27:
با اجـازه مدیریـت بخش
ایـن لینـک خـاطرات آقـوی همساده از ورزشگـاه رفتن بـه مدت 7:48 ...لحظه به لحظهش خـندس !!:39:
حجم: 20 مگ
یـوتیوب:سـایبر تـیوب:کد:http://www.youtube.com/watch?v=LFsD07J_nlo
Rodfile:کد:http://cyber-tube.ir/files/%26%23x202b%3B%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA_%D8%A2%D9%82%D9%88%DB%8C_%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D8%B2_%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_Kolah_Ghermezi_91hamsadeh_varzeshgah%26%23x202c%3B%26lrm%3B-%5BLFsD07J_nlo%5D%5Bf18%5D_cyber-tube.ir.mp4
یه سری تیکه باحال از همین ویدیو:31:: اینترپل ما رو گرفت ما رو تبعید کردن گفتیم بریم یه بازی هم همینجا ببینیم؛ رفتیم بازی منچستر-بازل یه پف فیل هم خریدیم نشستیم تو تماشاگرا ...کد:http://www.rodfile.com/cvxcvsodh0nw/&_x202b_3B_D8_AE_D8_A7_D8_B7_D8_B1_D8_A7_D8_AA__D8_A2_D9.html
آقو منچستر یونایتد با بازل مساوی کرد تماشاگرای چلسی ریختن سرمون مارو به حد مرگ زدن !!:39:
+
مجری: بعضیا شانس ندارن دیگه!
همساده:کی شانس نداره؟!!!
مجری :خودمو میگم !
همساده: ها ها ها شانس اصن یه چی تخیلیــه !:31:
+
همساده:حالا آقو بیا با هم بریم ورزشگاه خوش میگذره !
مجری:من با شما بیام یکم دلواپس میشم!
همساده:اتفاقا با من بیا خیــالت راحت باشه ! ینی تــش و بــرق از آسمون بیاد مستقیمــا میخوره تو کله من! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: خودتون ویـدیو رو ببینید اینجور فایــده نداره اصلا ! :31:
سلام .
منم واقعا لذت میبرم از این برنامه . هرچند نتونستم چند قسمت بیشتر ببینم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای مجری: واسه چی در ُ باز گذاشتی؟
فامیل دور: واسه بهار.
از در بسته دزد رد میشه ولی از در باز رد نمیشه.
... وقتی یه در ُ باز بذاری که دزد نمیاد توش. فکر میکنه یکی هست که در ُ بازگذاشتی دیگه. ولی وقتی در بسته باشه، فکر میکنه کسی نیست ُ یه عالمه چیز خوب اونتو هست ُ میره سراغشون دیگه.
... در باز ُ کسی نمیزنه. ولی در بسته رو همه میزنند. خود شما به خاطر اینکه بدونی توی این پسته دربسته چی ئه، میشکنیدش.
شکسته میشه اون در.
دل آدم هم مثل همین پسته میمونه.
یه سری از دلها درشون باز ئه. میفهمی تو دلش چی ئه. ولی یه سری از دلهاهست که درش بستهاس.
اینقدر بسته نگهاش میدارند که بالاخره یه روز مجبور میشند بشکنند و همهچی خراب میشه.
آقای مجری: در دل آدم چهجوری باز میشه؟
فامیل دور: در دل, با درد دل ئه که باز میشه.
سلام
تشكر ميكنم از دوستان چقدر فني ودقيق فيلم رو مي بينيد
من هر چي از اين مجموعه بگم فكر كنم تكراري باشه
واقعا دستشون درد نكنه مدتها بود باصداي بلند نخنديده بودم
يه جايي كه من تركيدم تو قسمتاي قبل اونجا بود كه فاميل دور با تعجب بعد از حرفا و خنده هاي همساده ميگفت:
چرا اين اينجوريه
سلام به همه
من سه قسمته که فرصت نمی کنم شبا ببینم و به جاش تکرارش رو می بینم (مثلاً همین امشب هم نتونستم ببینم------ البته عیب نداره، بعداً 7-8 بار جبرانش می کنم:31:)
قسمت های دیشب و پریشب که آقای همساده هم حضور داشتند فوق العاده بود!
راستی من هم عجیب از این خواهرزاده هه خوشم میاد، یعنی خوشم می یاد که نه، می میرم واسش در حد همساده و ...
توی قسمت پریشب، اون کثیفیای ایکبیری رو که گفت واقعاً داغونــــــــــــــــم کرد:31:
توی قسمت دیشب هم اونجا که توی ماشین (وای، چقدر هنرمندانه اون سکانسو اجرا کردن:40:) می گفت: نگه دار، نگه دار، من دستشویی دارم. بعد که فامیل دور گفت خودتو نگه دار برسیم به یه جایی، گفت: آخه می ریزه:26:
همساده رو هم که بی خیال، بخوام بنویسم به اندازه 10 تا تاپیک باید فضا بگیریم. عجب خالی بندی هم هست بی شرف!
اون تیکه ی کشتی تایتانیکش خدا بود، فامیل دور هم بهش مشکوک شده بود...
خاطرات کلاه قرمزی از اون مهمونی آنچنانی که با خاله رفته بود، آخرش بود (توی قسمت پریشب):
می گفت صاحب خونه با شورت و زیرپیرهن اومد. بعد می گفت رفتم آشپرخونه دیدم چند نفر نشستن دود همه جا رو برداشته... راستی یه جایی هم بود توی طبقه بالاش که اگه بگم چه خبر بود، منو می اندازی بیرون تو جوف بخوابم:27:
چقدر امروزی فکر می کنن و واقعاً چه چیزایی رو مطرح می کنن این حمید جبلی و ایرج طهماسب!
اونجا هم که جای عروسکها عوض شده بود، خیلی باحال بودن.
تو قسمت دیشبی هم یعنی فریم به فریم اون تیکه رانندگی عالـــــــــــــی بود، لذت بردم.
آفای مجری: بچه نباید روی صندلی جلو بشینه.
فامیل دور: آقای پلیس، ما داشتیم دنده عقب می رفتیم، اینه که نشوندیمش صندلی جلو:31:
خواهرزاده زا: بده، بده، عیدی بده:36:
فامیل دور هم که می ترسید صندلی جلو بشینه!
فرمون کلاه قرمزی هم در قابلمه دم کنی بود...
فقط ثانیه به ثانیه اش خنده اس، خیلی باید بادقت نگاه کرد.
و اما... جوک کلاه قرمزی که منو پخش زمین کرد:
یه آقایی رفته بود بنزین بزنه، به جای بنزین ماست ریخت تو باک ماشین. بوق ماشینو که زد، ماشینه گفت: دوغ... دوغ:39:
راستی بچه ها یه خواهشی داشتم:
کسایی که گرافیک کار حرفه ای هستن، می تونن چند تا Wallpaper خوب از این شخصیت ها طراحی کنن؟!
خیلی خوبه اگه همه شخصیت ها حضور داشته باشن و جاهایی که توی تصویر قرار می گیرن، حساب شده و متناسب باشه!
من پارسال Wallpaper لپ تاپم دو تا عکس بود که از اینترنت گرفتم و فقط پسرعمه زا، کلاه قرمزی و پسرخاله توش بودن.
خیلی دوست دارم چند تا عکس داشته باشم که همه توش باشن و واقعاً حرفه ای طراحی شده باشه، چون اگه همین جوری عادی عکس هر کدومو بچینیم کنار هم، زیاد باحال نمیشه...
اگه چیدمان عروسک ها و پس زمینه طوری باشه که خود عکسه یه جورایی گویای شخصیت هر کدومشون باشه و خیلی تمیز و هنری هم کار شده باشه خیلی عالی میشه!
کسی می تونه این کارو بکنه و به این تاپیک یه حال اساسی بده؟؟؟؟!!!!!
مرسی:11:
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
من این سکانس رو 7-8 بار دیدم، یعنی مُرده ی این تیکه شم!نقل قول:
راستی توی قسمت دیشب، فامیل دور با سبیل هاش ادای برف (شیشه) پاک کن چراغ ماشین های مدل بالا رو در می آورد... کولاک بود کولاکــــــــــــــــ !