لطف کردی :20:نقل قول:
بالاخره یکی پیدا شد بگه تست کردم جواب داده:31:
لطف کردی :20:نقل قول:
بالاخره یکی پیدا شد بگه تست کردم جواب داده:31:
با همین برنامه تست کردید شد ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! پس چرا واسه من نمیشه ؟؟؟؟ :41:
خواهش میکنم.نقل قول:
دست شما درد نکته واسه این تاپیکت و این موضوع ات.
واقعا بعضی بازیها یه حال دیگه میده با دسته.
مخصوصا بازی مورتال کومبات که راحت شدم بابت بازی با دسته.
بله با همین برنامه تست کردم.نقل قول:
کدوم بازی رو شما مشکل دارید؟
ایشون گویا فیفا 12 رو مشکل دارند:20:نقل قول:
آخ. شرمنده.نقل قول:
من تا حالا نه فیفا بازی کردم-نه خوشم میاد و نه بازی خواهم کرد.:23:
ولی خوب شما اگه تنظیمات رو یه جوری تنظیم کنی میشه با همون تنظیمات توی کل بازی ها اجرا کرد.
مهم اینه که دسته رو بشناسه.
اگه شناخت دسته رو که بعد باید از داخل خود بازی تنظیم کرد.
ولی اگه که نه باید از تنظیمات خود نرم افزار باشه و باید تنظیم بشه.
من دسته رو طبق زیر تنظیم کردم.راحت توی همه بازی ها میشه استفاده کرد.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دسته ای رو باید با کانفیگ مخصوص خودش تنظیم کردنقل قول:
اینجوری نیست که یه تنظیمات واحد داشته باشه:11:
مرسی واسه اینکه نتیجه کارتو گذاشتی:20:
اگه مشکلت حل نشد میتونی از فایل من استفاده کنی.
تنظیم کردمشون.
جهت ها و شوک ها و پدال ها همه تنظیم شدند.
ممنون.نقل قول:
ولی چرا .میشه.
من با دسته های مختلف چه شوک دار و چه بی شوک با همین تنظیمات اجرا کردم !!!
با تشکر فراوان...من دو تا مشکل دارم
1-من یه دسته xbox واسه pc دارم که بدون نیاز به این نرم افزار با pc کار میکنه...ولی اگه این نرم افزار رو با یه دسته دیگه مچ کنم دیگه کار نمیکنه(برای بازیهای دونفره)..
تو خود نرم افزار هم میاد ولی خیلی بهم ریختس نمیشه تنظیمش کرد...راهی نداره؟
2-یه سوال مهم دارم...من یه دسته ps2 دام....توی تنظیماتش میخوام جای آنالوگ چب رو با dpad عوض کنم نمیشه....یعنی وقتی dpad واسه ps2 ور حرکت بدم آنالوگ چپ xbox تکون بخوره...(به طور پیش فرض dpad ایکس باکس تکون میخوره)
ممنون:40:
1- یادمه تو داشگامون که مسابقه FIFA12 بود یکی با دسته سیم دار 360 بازی میکرد و بقیه هم با دسته های معمولینقل قول:
اون هم هرچی دریبل و اسکیل بود با آنالوگ راست میزد و اونای دیگه اصلا بازی آنالوگ راست شونو نمیشناخت.
حتی بازی به پنالتی هم که کشیده میشد اون میبرد ولی اونا که اکثرا PES باز بودند حتی دروازه بانشونم نمیتونستند تکون بدند
من رفتم و طی یه حرکت انتقلابی این نرم افزار رو اعمال کردم و همه ی دسته های معمولی درست شدند ولی وقتی اون پسره که 360 CTRL داشت تنظیمات دستش ریخت به هم ( منم کلی حال کردم :دی)
هی میگفت دیروز درست بود و منم انکار میکردم :دی
خلاصه سعی هم نکردم براش کاری کنم چون به ناحق رسیده بود نیمه نهایی.
در کل فکرکنم با این نرم افزار نمیشه USB CTRL رو درکنار 360 CTRL استفاده کرد
شایدم بشه.
2-این تنظیمات رو معمولا میشه تو بازی ها عوض کرد مثل فیفا
:46:
سلام.من با اینکار تو همه بازیها جواب گرفتم غیر فیفا 12...
توی فیفا که اینکارو میکنم آنالوگ راست به کار میفته ولی بازی افت فریم میگره در حد تیم ملی که اصلا نمیشه دیگه بازی کرد...
نمیدونم دلیلش چیه...تا فایل ها رو حذف میکنم افت فریم خوب میشه...
همون طور که توی پست قبلی ام گفتم من در آن واحد هم با دسته طرح ایکس باکس و هم دسته PS2 و هم بدون شوک بازی کردم.( من ایکس باکس.دوستم بدون شوک )
این نرم افزار برای دسته های Twin USB Joystick هم جواب میده؟
آخه من توی mw3 امتحان کردم نشد.
بله میشه دسته هایی که توی این پست بهشون اشاره کردم ازین مدل است: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام . من از دسته ps2 با تبدیل ps to pc استفاده میکنم. وقتی که نرم افزار رو باز میکنم نمیشه دکمه ها رو تست کرد. فایل ها رو هم داخل مسیر FIFA\GAME کپی کردم ، وقتی داخل بازی میرم ، دسته اصلا کار نمیکنه. درایور تبدیل دسته رو هم نصب کردم ولی درست نشد . لطفا راهنمایی کنید...
این روش رو تست نکردم و بنابراین نمیتونم نظر قطعی بدمنقل قول:
ولی تا اونجایی که می دونم میشه
شما بقیه ی مدل های جویستیک ها توی نرم افزار رو امتحان کنید و جوابشو بگید.
ایشالله درست میشه:46:
تنظیم آنالوگ راست رو توضیح ندادی
امروز یه دسته از یه مدل دیگه وصل کردم دیگه اونو نمیشناخت
مجبور شدم تنظیمات رو حذف کنم تا درست شه
--------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب اون عکستم بزار دیگه
خب اون عکستم بزار دیگه :دینقل قول:
نقل قول:
فعلا اینا رو تنظیم کن واسش:
درست شد؟...............نقل قول:
سلام دوستان چرا این رو همه بازی ها کار نمی کنه
من نمی دونم چرا اینقدر رو تنظیمات گیر کردید. به اینترنت کونکت بشید بزارید خودش اتوماتیک تنظیم می کنه.
سلام به همه عزیزان زحمت کش- با سپاس از اینکه وقت میزارید
==============================
ببخشیدا
ولی من قاطی کردم- عنوان تاپیک هست
] تبدیل دسته های معمولی به دسته ی فابریک XBOX 360 ( پست اول حتما خوانده شود )
بعد تو توضیحات پست اول دارید نحوه اتصال گیم پد به کامپیوتر را توضیح میدید؟؟ یا اینکه باید به کامپیوتر وصل کرد و تنظیمش کرد و بعد به xbox وصلش کرد؟؟؟
سوال دومم اینه : اصلا نمیشه همین جوری این دسته های wired یا همون با سیم یو اس بی که به کامپیوتر وصل میشه را یهو وصل کرد به کنسول 360 و بازی کزد؟
فرقی هست بین دسته های با سیم pc و xbox 360 ؟ چون فکر کنم مال کامپیوتر ارزونتر باشه
مرسی از جواب گویی شما عزیزان بزرگوار
بنده خودم این تاپیک رو زدم ، میدونم هدفش چیه و همه هم فهمیدن منظورم چی بوده ، شما چرا نفهمیدی؟:13:نقل قول:
پس میخواستی وصلش کنی به 360؟ :21:نقل قول:
بعد تو توضیحات پست اول دارید نحوه اتصال گیم پد به کامپیوتر را توضیح میدید؟؟ یا اینکه باید به کامپیوتر وصل کرد و تنظیمش کرد و بعد به xbox وصلش کرد؟؟؟
نه *نقل قول:
سوال دومم اینه : اصلا نمیشه همین جوری این دسته های wired یا همون با سیم یو اس بی که به کامپیوتر وصل میشه را یهو وصل کرد به کنسول 360 و بازی کزد؟
واسه 360 فقط باید از گیم پدهای باسیم یا بیسیم اصلی خوده 360 استفاده کرد......
بله فرق استنقل قول:
فرقی هست بین دسته های با سیم pc و xbox 360 ؟ چون فکر کنم مال کامپیوتر ارزونتر باشه
معمولا دسته های PC جنس خوبی ندارند و در یه زمان کوتاهی فاتشون خونده میشه...
البته خیلی ازونها هستند که کیفیتشون از دسته های اصلی 360 بهترند ولی خب قیمتی هم بیشتر ازونا دارند...
این روش فقط واسه شناسوندن دسته های معمولی هستش که قیمتش از 3 - 4 تومن شروع میشه به بالا واسه بازی هایی که فقط از دسته های اصلی 360 ساپورت میکنند.
سلام من تو بازی لندن المپیک 2012 هر کاری می کنم نمی شه لطفا کمک کنید
این بازی تست نشده و نمیتونم به طور دقیق در موردش اظهار نظر کنم...نقل قول:
ولی اگه شما با این روش گیم پد تونو به بازی های دیگه شناختین و اگر اساس کار این بازی هم مثل بازی های دیگه باشه یعنی (ساپورت بازی از دسته ی اصلی XBOX) و (تقلب کردن ما در شناختن دسته به بازی و گول زدن مایکروسافت :دی) با این بازی هم نباید مشکلی داشته باشید...
یکبار تنظیمات رو چک کنید ایشالله که مشکلی نیست...:11:
میگما با بازی blur سازگاری داره؟:31:
بله...کاملا تست شده...نقل قول:
من هرکاری می کنم این دو تا جوی استیک دسته هارو تو بازی کار نمی کنن ولی تو منو چپ راست میشن البته تو بازی وقتی می خوای چیزی رو تنظیم کنی دکمه ها هم کار می کنه کمپانی سازنده سگا است لطفا کمک کنید یکی از اساتید نصب کنه مشکل رو ببینه متشکر
رو لندن المپیک 2012 به درستی کار کرد 100%.
دستت درد نکنه.
لطفا از عکس اش بزارین چطور تنظیم کردین
با توجه تنوع زیاد مدل های گیم پد های موجود در بازار ، تنظیمات واحدی نداره و شما با کمی تغییرات میتونید گیم پد رو به طور کامل به سیستم بشناسونید....نقل قول:
تنظیمات واحدی نداره
یه خورده با نرم افزاره سرو کله بزنید درست میشه:11:
من نفهمیدم need for speed the run چیجور با دسته میشه :42:
باید یک کپی از xinput1_3 بگیریم بعد اسمشو به xinput9_1_0 تغییر بدیم؟
سلام رو المپیک درست کارکرد مرسی
سلام وخسته نباشید برای این تایپیک خوبتون.
رو المپیک درست کارکرد مرسی از زحماتتان.
باتشکر.!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من وقتی دکمه RB دستمو میزنم دکمه های y , x هم روشن میشن و توی بازی pes12 باعث میشه شوت بزنه و خیلی ضد حاله!حتی توی setting pes 12 هم میخوام تنظیمش کنم میبینم این مشکل هست!!هر کاری هم میکنم تنظیم نمیشه اینش مثلا" توی بازی خودش دروازه بان رو جلو میاره و واقعا" اعصابمو خراب کرده من گیم پدم رو تازه گرفتم و مدلش هم joystick طرح ایکس باکسه !!!لطفا" کسی اگه میتونه کمکم کنه و عکسی چیزی از تنظیمات خودش بذاره برام به خدا خیلی نیاز دارم
اینم عکس
توجه کنید که این عکس بعد از زدن دکمه سرعت یا همون RB هست که بعضی مواقع اصلا" خود RB روشن نمیشه و تا چند ثانیه هم توی همین حالت باقی میمونه
این منو رو ببین:نقل قول:
ازین منو مدل های دیگه رو امتحان کن...
مطمئنا مشکلت حل میشه...
پست اول رو هم به دقت یکبار دیگه بخون...
نقل قول:
4- در منوی Root نرم افزار از کشوی موجود یکی را انتخاب می کنیم.