متاسفانه الان پی بردم که نسخه من هم همچین مشکلی دارهنقل قول:
متاسفانه الان پی بردم که نسخه من هم همچین مشکلی دارهنقل قول:
دانلود کردید ؟اگه آره از کجا؟نقل قول:
نه از همین سایت گرفتم. اما بگم که هنوز کرکش مشکل داره
از این صفحه دیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
crack fixسایت skidrow امتحان کردید؟
کسایی که امتحان کردن گفتن سالم بوده
1 امتحانی بکنید خبرش بدید
مرسی
آره از همین صفحه
والا الان خود به خود درست شده با همون کرکی که گذاشتم. نمیدونم شاید Anti Aliasing رو غیر فعال کردم دیگه نپرید بیرون.
درکل الان کار میکنه
یعنی در کل دیگه اصلا کرش نمیکنه؟تا دور چندم رفتید؟نقل قول:
رایز آو ذ سامورایی رو 30-40 تایی رفتم و برای امتحان فال آو ذ سامورایی رو هم 10-12 تایی رفتم کرش نکرد.
درست یادم نیست ولی تو دور 40 یا50 میپره بیروننقل قول:
تو این 30-40 دور 1 بارم نپرید بیرون؟
سلام
منم نسخه 8DVD این بازیو از همینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خریدم و الان دو تا مشکل دارم :
1- در حین نصب بازی وقتی پیغام اومد که دی وی دی هشتم تو درایو قرار بدم این کارو کردم ولی یه ارور اومد و سه تا گزینه داشت : Abort - Retry- Ignore من اول گزینه Retry رو زدم دوباره پیغام اومد که دی وی دی هفتم تو درایو قرار بدم این کارم کردم ولی بازم وقتی دی وی دی هشتم گذاشتم دوباره ارور قبلی اومد این بار گزینه Ignore رو زدم ادامه نصب اومد و بازی هم اجرا شد حالا میخواستم بدونم نصب کامل شده یا نه ؟ ضمنا وقتی تو منو هستم گرافیک فیلمی که پشت منو نشون میده وضعش خرابه !!!
2- وقتی قسمت Fall of samurai رو باز میکنم (قسمتهای دیگه رو امتحان نکردم ) وقتی میخواد بازی لود بشه از بازی میپره بیرون کرکشو عوض کردم و کرکی که یکی از دوستان تو پستهای قبلی گذاشته بودن روش ریختم مشکل لود حل شد ولی حالا وقتی توی بازی هستم و میخوام گزینه های مختلف توی صفحه رو انتخاب کنم ( مثلا سربازا یا گزینه دیپلماتیک ) از بازی خارج میشه لطفا راهنمایی کنید بگین مشکل از کجا میتونه باشه ؟
با تشکر
لطفا کمک کنید !!! :19::19::19:
نه توی این 30-40 دوری که بازی کردم اصلا نپرید بیرون.
من با همین کرکی که گذاشتم بازی کردم و فعلا که مشکلی نداشته، شاید برای شما بخاطر نصبش هست که اینطوره. برا من هم موقع گذاشتن دی وی دی 8 گفت که 7 رو بذار بعد که گذاشتم و کمی رفت دوباره 8 رو گذاشتم و تا آخر رفت.
من anti aliasing رو غیرفعال کردم و با دایرکس 10 بازی کردم. نمیدونم ربطی به نپریدن بیرونش داشت یا نه.
در ضمن نکته مهم اینکه حتما قبل از اجرای بازی با کرک اینترنتتون رو قطع کنید احتمال 99 درصد دلیلش همینه!! شاید بار اول دوم هم که برا من =رید بیرون بخاطر این بود که توی اینترنت بودم.
در ضمن من خیال خودم رو راحت کردم و لایسنس کی ارجینالش رو خریدم و الان آن لاین بازی می کنم. ولی وقتی لایسنس کی رو وارد کردم چون فقط مخصوص فال آو ذ سامورایی بود دیگه اون دو تا مودش غیرفعال شدن و نمیشه بازی کرد. پس اگر قصد آن لاین بازی کردن ندارید اصلا لازم نیست لایسنس کی رو بخرید. بعلاوه اینکه وقتی خریدید و توی استیم وارد شدید باید چند گیگی هم دانلود کنید!
اگر احیانا کسی خرید و برای راه اندازیش احتیاج به کمک داشت بگه تا نحوه اجراش توی استیم رو توضیح بدم.
شما هم مشکل گرافیک دارین ؟ مال من آب دریا رو کلا سفید نشون میده فیلم پشت منو هم گرافیکش خرابه !!!نقل قول:
این مشکل توی نسخه های قبلی هم بودنقل قول:
باید کارت گرافیکتونا به روز کنید
نرم افزار های جانبی هم بطور کامل نصب کنید
اگه درست نشد ویندوز عوض کنید و 1 بار دیگه بازی را نصب کنید(احتمالا ویندوزتون 1 مشکلی داره)
نه من هیچکدوم از این مشکلات گرافیکی که عنوان کردید رو ندارم و بازی کاملا روان اجرا میشه. اتفاقا علارغم اینکه نسبت به نسخه شوگان 2 گرافیک چشم نوازتر و پالیش تر شده ولی خیلی روانتر و با فریم ریت بالاتری اجرا میشه.نقل قول:
اون مشکلی که گفتم توی دی وی دی هشتم اومد شما فهمیدین اون ارور مربوط به چی بود ؟ ممکنه مشکل از درست کپی نشدن دی وی دی ها باشه چون هر کاری میکنم دی وی دی هشتم رو نمیخونه !نقل قول:
ضمنا شما سایتی سراغ دارین که بتونم یه کرک دیگه واسه این نسخه پیدا کنم ؟
ازش نمیتونید ایمیج بگیری و بعد از رو ایمیج نصب کنید؟نقل قول:
همه ی کرکای دیگه خرابه،خیالت راحت
این تنها کرک سالمه
مشکل از کرک نیست
با این کرک صدها نفر بازی کردن و مشکلی نداشتن
امروز از دی وی دی هفتم و هشتم ایمیچ گرفتم برای بار سوم هم بازی رو نصب کردم ولی بازم نشد :41: احتمالش زیاده که مشکل از دی وی دی هشتم من باشه !!! حالا اگه اینطور باشه چاره چیه ؟؟؟
اول رو یه سیستم دیگه امتحان کن،شاید مشکلات گرافیکی شما از این ارور نباشهنقل قول:
توی سایتش نوشته محصولات در صورت خرابی تعویض میشه
اگه اشکال از یه فایل کوچیک باشه میشه یه نفر دیگه برات آپلودش کنه و 2باره دی وی دی را رایت کنی
(البته اگه بتونی پیداش کنی)
دو تا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم ولی باز هم نشد ! :41:نقل قول:
اول رو یه سیستم دیگه امتحان کن،شاید مشکلات گرافیکی شما از این ارور نباشه
توی سایتش نوشته محصولات در صورت خرابی تعویض میشه
اگه اشکال از یه فایل کوچیک باشه میشه یه نفر دیگه برات آپلودش کنه و 2باره دی وی دی را رایت کنی
(البته اگه بتونی پیداش کنی)
نمیدونم چطوری تعویضش میکنن ولی برای فروشنده ایمیل فرستادم حالا باید ببینم چی میشه ... از راهنمایی شما هم متشکرم :27:
یعنی از شما اصلا" ارور نداد؟!نقل قول:
فقط گفت دی وی دی 7 را دوباره بزارید؟قبلش اروری نیومد؟
مشکل از این فایل:
shogun 2\data\terrain.pack\...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه از شما که سالمه ببینید حجمش چقدره
منم دقیقا" مشکلات این دوستمونا پیدا کردم:
اولش که موقع نصب ارور میده
بعدشم:
آب سفیده
تصویر پشت صفحه منو خرابه
وقتی میخوای خودت بجنگی میپره بیرون
البته 1 حدسایی زدم
اگه به نتیجه رسید خبرتون میکنم
سلام دوست من
نه برای من همچین اروری نداد. فقط خواست که دی وی دی هفت رو قرار بدم.
الان چک کردم حجم این فایل 2.35 گیگ است. حجمش هم که زیاده ارزش آپلود و دانلود نداره.
مطمئنا ایراد از دی وی دی شماست.بنظر من شما به پشتیبانی ایمیل بزنید و بگید که دی وی دی شماره (7 یا 8) مشکل داره و برام بفرستید. مطمئنا براتون میفرستند چون این سایت پشتیبانی قوی داره.
من یکبار که بازی ویچر 2 رو ازشون خریده بودم دی وی دی 2 مشکل داشت، پس از ایمیلی که بهشون زدم برام دوباره رایگان فرستادند.
سلامنقل قول:
شما سیستم سخت افزاریتون بالا هست؟ آخرین درایور کارت گرافیک رو از سایت انویدیا یا ای تی آی دانلود کردید؟
احتمال داره مشکلات صفحه منو از بروز نبودن کارت گرافیکتون باشه.
اما در مورد ارور در هنگام نصب مطمئنا ایراد از دی وی دی بازیست.
منم به پشتیبانی ایمیل زده بودم امروز تماس گرفتند گفتن این بازی کلا مشکل داره میتونی معادل قیمتش یه بازی دیگه درخواست یا میتونی دوباره همین بازیو بخوای منم موندم چیکار کنم به نظر شما قبول میکنن یه بازینقل قول:
سلام دوست من
نه برای من همچین اروری نداد. فقط خواست که دی وی دی هفت رو قرار بدم.
الان چک کردم حجم این فایل 2.35 گیگ است. حجمش هم که زیاده ارزش آپلود و دانلود نداره.
مطمئنا ایراد از دی وی دی شماست.بنظر من شما به پشتیبانی ایمیل بزنید و بگید که دی وی دی شماره (7 یا 8) مشکل داره و برام بفرستید. مطمئنا براتون میفرستند چون این سایت پشتیبانی قوی داره.
من یکبار که بازی ویچر 2 رو ازشون خریده بودم دی وی دی 2 مشکل داشت، پس از ایمیلی که بهشون زدم برام دوباره رایگان فرستادند.
دیگه درخواست کنم و بگم دی وی دی هشتم رو هم باهاش بفرستن ؟ دوستمون هم که گفتن شایدم احتمالا فایل terrain.pack مشکل داره مال منم همون ارور اومد.
اگه بازی مشکل داره پس چرا برای این دوستمون درسته؟!نقل قول:
فکر نمیکنم این بازی کلا مشکل داشته باشه
فکر کنم به خاطر بد رایت شدن ارور میده
یعنی اگه دی وی دی 8 را دوباره برامون بفرستن صد در صد درسته؟
همه ی این چیزا ردیفهنقل قول:
هرچی که هست مربوط به این فایل 2.32 گیگی
من نسخه شوگان2 تکی را بازی کردم با همین سیستم هیچ مشکلی نداشتم
منم به خاطر همین موندم که اگه دوباره بفرستن بازم خراب باشه چیکار کنم :41: نمیخوام الکی پولمو دور بندازم فروشنده خودشم گفت بهتره یه بازی دیگه درخواست کنی !!!نقل قول:
اگه بازی مشکل داره پس چرا برای این دوستمون درسته؟!
فکر نمیکنم این بازی کلا مشکل داشته باشه
فکر کنم به خاطر بد رایت شدن ارور میده
یعنی اگه دی وی دی 8 را دوباره برامون بفرستن صد در صد درسته؟
یعنی تضمین نمیکنن اگه 2 باره بفرستن درست باشه؟نقل قول:
بنظ من شما یکی دو بازی که مجموعه اش بشه 7 دی وی دی سفارش بده، بعد بهشون بگو لطف کنید با سرعت پایین دی وی دی 8 رو دوباره برام بزنید. اینجوری اگر هم باز دی وی دی 8 خراب باشه چندان ضرر نکردی.
والله تعجب میکنم چطور برای من سالمه.
البته یه نکته اینکه من بعد از اینکه برای اولین بار بازی رو نصب کردم و از کرکی که توی خود دی وی دی بود استفاده کردم و دیدم کمپین اجرا نمیشه، بهشون ایمیل زدم که چرا بازی که تست نکردید و کرکش مشکل داره توی سایتتون قرار میدید. بعد بهم ایمیل دادن که رسیدگی می کنیم. ظاهرا به همین خاطره که به شما گفته بازی کلا مشکل داره.
اما بعدش من کرکی رو پیدا کردم که کلا جواب داد و دیگه مشکلی نداشتم. بعدش هم که لایسنس کی اورجینال بازی رو خریدم و الان دیگه به صورت قانونی و بدون مشکل بازی می کنم و اصلا کرک استفاده نمی کنم.
نه تضمین نمیکنن میگن احتمال داره بازم خراب باشه.نقل قول:
یعنی تضمین نمیکنن اگه 2 باره بفرستن درست باشه؟
پیشنهاد خوبیهنقل قول:
به نظر منم باید همین کار بکنیم
البته اگه قبول کنند
معلومه دی وی دی ها خیلی ناشیانه و یا با بی دقتی رایت شده
راستی لایسنس ارجینال چقدر در میاد؟
انشاالله که قبول می کنند دوست من.
من لایسنس کی رو 31 هزار تومان خریدم. البته همونطور که قبلا گفتم بعد از وارد کردن لایسنس کی که تحت استیم هست، باید چند گیگی رو هم از طریق استیم دانلود کنید چون نسخه های کپی ما به نسبت نسخه های اصلی کمتر هستند. من لایسنس کی فال آو ذ سامورایی رو خریدم پس بدین معنیه که وقتی بازی رو اورجینال می کنید، نسخه شوگان 2 و رایز آو ذ سامورایی از کار میافتند. مگر اینکه لایسنس کی اونها رو هم خریده و وارد کنید.
فقط 31 هزار تومن؟!:18:نقل قول:
این که خیلی عالیه،من فکر میکردم رو 200-300 باشه،اونم با این وضع دلار
محدودیت زمانی نداره که؟
ولی من از فال زیاد خوشم نیومد،چون توش محیط گرافیکی بازی عوض شده
بیشتر از رایس خوشم امد:21:
کجا میتونم اطلاعات بیشتری پیدا کنم؟
نه این قیمت ها واسه خرید پک فیزیکی و کامل بازی هستند ولی سی دی کی ها زیر صد هزار تومان هستند.
بخاطر اینکه تبلیغ نشه من اسم سایتی رو که ازشون خریدم رو براتون پ.خ. می کنم.
درستش کردم
ایول به خودم
الان تا دور صد بازی کردم،بدون مشکل
هرکی مشکل منا داره و میخواد راهش براش بگم ای دی یاهوم اد کنه
آخه باید براش توضیح بدم
یکم سخته
chapdast123
یعنی همه مشکلات گرافیک بازی که من گفته بودم حل شد دیگه از بازی بیرون نمیپره؟ :18:نقل قول:
حالا نمیشه روشش رو به ایمیلم ارسال کنید ؟
آرهنقل قول:
همه مشکلات حل شد
دیگه تقریبا بازی تموم شد
من هیچ مشکلی باهاش نداشتم
نه مشکل گرافیکی ،نه مشکل کراش و ارور
همینجا براتون میگم ،اگه مشکلی داشتید بگید تا براتون توضیح بدم
باید 2 باره بازی از اول نصب کنی
وقتی به مرحله ای رسیدی که ارور داد هیچ گزینه ای را نزنید و
با یه نرم افزار ریکاوری فولدر data داخل فولدر بازی را اسکن کنید
یه فایل 2.6 مگی هست
اونا ریکاوری کنید داخل یه درایو دیگه
بعد گزینه ایگنور را بزنید
وقتی نصب تموم شد فایل 2.6 گیگی را کات کن تو پوشه data
و اسمش تغیر بده به terrain.pack
و تمام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی بدون مشکل اجرا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دی وی دی هفت و هشتم دوباره گفتم برام بفرستند کاش یکم صبر میکردم حالا شما میگید چیکار کردید ؟ اگه میتونید به ایمیلم ارسال کنید بگید تا آدرس رو براتون ارسال کنمنقل قول:
سلام
دوستان من نسخه 7 دی وی دی رو دارم و هیچ مشکلی هم با کرکش ندارم و بازی رو فول فول اجرا کردم تا ترن 242 بدون هیچ مشکلی رفتم جلو
حالا یه مشکلی دارم سر نسخه مولتی پلیر ، کسی میدونه چطوری میتونم این رو هم شبکه کنم ؟
مال شما هم شامل همه نسخه ها میشه ؟نقل قول: