سلام ببخشيد يه برنامه مي خواستم که بشه باهاش دو تا فيلم رو تو يه صفحه قرار داداينجوري
خيلي ممنون ميشم
اگه اسم برنامه يا لينکش رو هم بفرستي خودم مي تونم با برنامه کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشيد يه برنامه مي خواستم که بشه باهاش دو تا فيلم رو تو يه صفحه قرار داداينجوري
خيلي ممنون ميشم
خيلي ممنون ميشم
سلام جعفر خان . با توجه به حجم بالای اطلاعات شما دو تا سوال داشتم . سوال اول میخواستم یک نرم افزار خوب و عالی در زمینه سانسور برام معرفی کنین بصورتی که مثلا یک فیلم رو درونش باز کنیم و قطعاتی رو که میخوایم حذف شه انتخاب کنیم بعدش خروجیمون یک فیلم کامل و با سانسور بشه و فیلم تیکه تیکه نشه . در ضمن اگر هم بشه نرم افزارهای جدیدی که لباس بر تن میکنن هم معرفی کنین.
برای مورد اول از برنامه VideoPad Video Editor استفاده کنید وقتی برنامه رو ازلینک پایین دانلود کردین نصبش کنید برای رجیستر کردنشم طبق شکل پایین شماره 1 باید گزینه مورد نظر انتخاب کنید طبق شکل دوم شماره 2 باید فیلم خودتون به قسمت شماره 3 دراگ کنید طبق شماره 4 اون قسمت از فیلم که برای برش میخواین باید با موس انتخاب کنید طلف شماره 5 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید طبق شکل بعد طبق شماره 6 اون قسمت از فیلم که میخواین انتهاش برای برش انتخاب کنید باز طبق شماره 7 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید طبق شکا آخر شماره 7 روی اون کادری که برای برش فیلم مشخص شده کلیک راست طبق شماره 9 گزینه مورد نظر انتخاب کنید برای اون یکی برنامه هم fotomix ببینید بکارتون میاد:20:نقل قول:
سلام دوستان
من یه نرم افزار میخوام بشه فیلم را همراه با زیرنویس فارسی داخل دی وی دی رایت کرد۰اگه mkv را هم ساپورت کنه و قابلیت ساخت منو را هم داشته داشته باشه دیگه عالی میشه۰ زیر نویس را اگر بچسبونه هم خوبه
ممنون کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام
یه نرم افزار میخواستم که فرکانس صدای یه نفرو بگیره و مثلا رو صدای خودم یا یه آهنگ دیگه بذاره
میشه راهنمایی کنید؟
ازبرنامه ConvertXtodvd میتونید استفاده کنید که بهترین برنامه دراین زمینه بحساب میاد:20:نقل قول:
سلام به دوستای زحمتــ ــکش گـلـم
چندوقت پیش دوستم برای مغازشون چندتا دوربین وصل کرد ، کاری به مدیرت و این چیزاش ندارم ، دستگاه با یه هارد 80 کار میکرد که دوربین ها شبانه روزی ضبط میکردند اما تا 4 روز آخر رو نگه میداشتند یعنی تا 96 ساعت قبل از آخرین ثانیه ای که ضبط کرده ، قبل از اینا پاک میشدند ، البته چون حجم هارد کم بود نهایت 96 ساعت میتونست رکورد کنه .
حالا درخواست من یه نرم افزار برای ضبط صداست که با صدا همین کارو بکنه یعنی مثلا تنظیم کنیم تا 48 ساعت قبل رو ضبط کنه . اگه منظورم رو واضح نگفتم بگین بیشتر بشکافم .
خیلی ممنونم .
برنامه FairStars Recorder یا Easy Hi-Q Recorder هرکدوم یک قسمت برای تنظیم زمان ظبط دارن:20:نقل قول:
سلام خسته نباشید
من یه نرم افزاری می خواستم که بتونم صدای یه فیلم که هماهنگ نیست را 3ثانیه به جلو ببرم و هماهنگ کنم فایلش mkvهستش
خواهشا کم حجم باشه (به غیر از یولید و پرمیر)
این رو امتحان کنید :
این نرم افزار اصلا فرمت mkvرا قبول نمیکنه
ازبرنامه ای که داخل پست 43 همین تاپیک معرفی کردم استفاده کنید که داخل صفحه قبل ببینید بکارتون میاد یا که از برنامه xilisoft movie maker تست کنید که داخل لینک پایین:20:نقل قول:
پست43 نحوه کار کردن باهاش سخته
شما با هربرنامه ویرایشی که بخواین کارکنید به همین صورن هست وقتی فایل تصویری خودتون به داخل برنامه دراگ کنید صداش ازتصویر جدا میشه بعد هر مقدار که بخواین میتونید صدا رو امتداد بدین از اخرم سیو کنید جفت برنامه هم که گفتم مربوط به همین کار هست حجمشونم کمه.نقل قول:
سلام یه نرم افزار می خوام که مخصوص سانسور فیلم باشه :
حوصله کات کردن و وصل کردن هم ندارم .
اول بیاد زیرنویس رو بگیره و بعدش من اون زمانهایی رو که نمی خوامش وارد کنم . بعدش که save می کنم اون قسمتش رو نشون نده ، زیرنویس هاش هم بهم نخوره . اصلا برام مهم نیست که فرمت فیلم عوض بشه یا نه . فقط می خوام همه چی نهایتا در 5 -10 دقیقه تموم بشه . سرعت سیستمم هم کمه .
اینطور برنامه که شما میخواین من برخورد نکردم اما با برنامه Adobe Premiere میتونید اون قسمت از فیلم که میخواین سانسور کنید بصورت مات در بیارین بدون اینکه زیرنویس فیلم بهم بخوره :20:نقل قول:
سلام دوستان
نرم افزاری هست که مثل Real Hide ip , Easy hide ip , auto hide ip باشه ؟ اینا لامصبا پولین تریال کار مکنن .
نرم افزار رایگان نیست ؟ یا حداقل اینا با کرکی پرتابلی چیزی ......
در این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحات مربوط به کرک Real Hide IP هست .نقل قول:
نمیدونم کار ساز هست یا نه .
ازبرنامه Mask My IP Portable هم میتونید استفاده کنید که بصورت پرتابل نیازی به نصب نداره برای درخواست کرکم میتونید قسمت دوم مراجعه کنید:20:نقل قول:
سلام
مثلا بیشتر شبکه های تلویزیونی همین کار و میکنن,یعنی یک لوگو کنار شبکه شون هست.من یه نرم افزار میخوام که بشه این کار و کرد.
ممنون
برای اینکار ازبرنامه Windows Movie Maker خود ویندوز میتونید استفاده کنید که داخل قسمت اول دوم روش کار گفته اگر ویندوزتون 7 باشه برنامه movie maker داخل قسمت سوم قراردادم:20:
میتونی لینک مستقیمشو بدی؟
فقط باید از چیزشکن برای دانلودش استفاده کنید.
ممنون دانلودش کردم.اما من خیلی کم تجربه هستم در مورد کار باهاش..یه خواش داشتم.میتونید بگید چجوری میتونم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لوگو بذارم روی ویدیو؟
داخل همون دو تا لینکی که قراردادم کامل توضیح داده شده خودتون ببینید متوجه میشین یکی اول سایت یکی دوم هم لینک از youtube .
ویدیوش رو دیدم..اما عزیز ایکه فقط تکست میذاره من میخوام لوگو و..بذارم!!!!!!
شما همون سایت اول تو پست اولی که گذاشتم ببینید بصورت شکل میبینید برای گذاشتن لوگو هم استفاده میشه لینکهای پایینم دو تا روش جدا گذاشته با برنامه هایی که معرفی کرده.نقل قول:
نیاز ضروری به یه نرم افزار میکس و مونتاژ دارم.
کاری که میخوام بکنم اینه که میخوام یه فیلم 20 دقیقه ای رو یه سری ایفکت ساده بهش اضافه کنم(یه سری نوشته...آهنگ)... از پریمیوم استفاده کردم اما کیفت خروجی خیلی بد شد حجم هم خیلی خیلی بالا.(پدرم هم درومد از بس بد قلق بود)
نرم افزار ساده تر یا چیزی که بتونه اینکارو بکنه و حجم رو اینقدر تغییر نده چی هست ؟
ازبرنامه های Aimersoft Video Studio Express یا xilisoft movie maker یا که Corel VideoStudio Pro X5 میتونید استفاده کنید:20:
سلام دوستان عزیز
من دنبال ورژن جدید نرم افزار vcd cutter میگردم ، اگه میشه با نسخه رجیستر شده هم باشه ممنون میشم.
مرسی
ازلینک پایین دانلود کنید در ضمن پیشنهاد من بجای استفاده از این برنامه از GiliSoft Video Editor استفاده کنید که کاراییش از این برنامه خیلی بیشتر این برنامه رو هم داخل لینک دوم قراردادم:20:نقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنونم بابت راهنمایی که کردی.
در ضمن پروژه دانشگام همینه که نرم افزار vcd cutter رو معرفی کنم نحوه استفاده و کارکردهاش رو بگم و در انتها یه برنامه مشابهش معرفی و کارکرد های اونم بگم....
الان رو vcd cutter که میزنم روی win7 ارور میده که نمیتونه به اینترنت متصل بشه و به مرحله نصب نمیرسه!! مشکل کجاست؟؟
برنامه vcd cutter رو ویندوز 7 ساپورت نمیشه اگر نصبم بشه به احتمال زیاد شما این یکی ورژن پایین دانلود نصب کنید که رجیستر شده هم هست از این یکی هم که قراردادم ورژنش جدیدتره برای دانلودشم به اینصورت عمل کنید ابتدا فایل µTorrent لینک اول دانلود نصب کنید بعدشم فایل لینک دوم دانلود روش دبل کلیک کنید یک پیغام میده که تایید کنید تا دانلود شروع بشه هنگام نصب هم کانکت نباشین به اینترنت.نقل قول:
با سلام
من نرم افزار COREL رو واسه ویرایش فیلم نصب کردم اما یه مشکل باهاش دارم
واسه استفاده از فونت فارسی نرم افزار های مریم و leo moon رو نصب کردم اما... جوای نداد ! یعنی بعضی حرفهاشو اشتباه میزنه
باید چیکار کنم ؟! ممنون میشم کمکم کنید مخصوصا آقای جعفریان که یه تنه داره کل سوالا رو جواب میده !
شما برنامه LeoMoon Persian تست کنید اگر که نشد از برنامه های مشابه هم میتونید استفاده کنید برای ادیت فیلم:20:نقل قول:
با سلام. نرم افزاری برای ساختن البوم خانگی (قرار دادن عکس ها و موسیقی با افکت های فوق العاده) و با کیفیت بالا می خواستم. خواهش می کنم کسی کمکم کنه. اگر قالب اماده کار هم داشته باشه عالیه. مرسی
بهترین برنامه ها داخل لینک اول مشخص شده که پیشنهاد من یکی سوم به اسم ProShow Gold که داخل لینک دوم قراردادم:20:نقل قول:
ACDC Pro هم این کار رو می کنه
سلام دوستان
من یه برنامه میخوام که بدون دردسر فیلم ها رو مطابق عقربه های ساعت بچرخونیم.یعنی من یه فیلمی دارم 90 درجه کج گرفته شده میخوام درستش کنم