نقل قول:
مرسی دوست عزیز واقعا لطف کردی
امام من یادمه یه بار تو همین hl 1 تحت شبکه که با بچه ها بازی می کردیم یکی از دوستانم بجه ها رو به 3 تا تیم تقسم کرده بود که اعضای هر تیم تیرشون رو هم تاثیر نداشت
لطفا اگه کسی اطلاع داره بهم کمک نه
Printable View
نقل قول:
مرسی دوست عزیز واقعا لطف کردی
امام من یادمه یه بار تو همین hl 1 تحت شبکه که با بچه ها بازی می کردیم یکی از دوستانم بجه ها رو به 3 تا تیم تقسم کرده بود که اعضای هر تیم تیرشون رو هم تاثیر نداشت
لطفا اگه کسی اطلاع داره بهم کمک نه
آها تحت شبکه فرق داره که ساده ترین راهش اینه که تحت یک شبکه WI FI با دوستانتون که اونام تو همون شبکه هستند یار بگیرید من خیلی وقت پیش اینو بازی کردم خوب یادم نمیادنقل قول:
سلام
من حدود 2 ساله بازی رو کنار گذاشتم ولی از هف لایف نمیتونم بگذرم.
همین امروز هم از Black mesa شنیدم که بازسازی نسخه های قبلیه
قضیه Half Life 2: Episode Zero چیه ؟!
وHalf Life 2 Rock 24 ؟
و یکی دیگه از مدهاشو پیدا کردم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بشه یکی لینک دانلود مد های دیگه هف لایف بذاره:sq_25:
خوب کاری می کنی :دینقل قول:
Rock 24 رو اینجا می تونی دانلود کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Episode Zero هم یه اسم ساختگیه و Mod ـی با این اسم نداریم
MINERVA هم ماد بسیار عالی هست برای کسی که عاشق Half-Life هست تجربش لازمه
بهترین مکان برای دانلود ماد های هف لایف 1 و 2 Planet Phillip هست که فقط مخصوص ماد های تک نفرس برای ماد های چند نفره باید برین سراغ ModDB
با سلام به دوستان
در مورد g-man
خيليها معتقند خود فري منه
كه ميتونه درست هم
2020 كدوم دولت وجود داره كه g man مرد اون دولت باشه يا جاسوسش به جز دولت برين
حالا تفصيري جالب g=gordon و man هم از free man برداشته شده
حالا تفصيره خوده من از g-man چرا بايد اين شخص از اتفاقات آينده اطلاعات داشته باشه
چرا يك دولت بايد نيرويي داشته باشه كه باعث نابوديه خودش بشه يعني همون g-man كه باتعويض
كريسبال با اينكه ميدونست چه بلايي سر زمينيها مياره بازم اينكارو كردش پس g-man از طرف دولت هست ولي براي خودش كار ميكنه چون يكبار تمام اين اتفاقات رو ديده دولت رو متقاعد ميكنه يعني
يه جورايي از اينده اومده كه اطلاع داره قراره چي بشه و تحت اسمش كه ما رو به اشتباه به سمته goverment-man (مرد دولت)ميكشونه يه جوراي اين اقا رو تو فضا هم ميشناسن همه جا هست هيچ جام نيست
هركي اين اقا روز ديده يا باهاش ارتباط داشته يا مرده يا نيست و نابود شده به جز گوردون اين اقا از 2000 تا 2020 سننش هيچ تغييري نكرده تنها كسيم كه سنش تغيير نكرده غير از ايشون فري منه خودمونه
حالا ميمونه اون شپرد كه جي من دارتش و در خوابه و به دست اون افتاده يكي از محتمل ترين حالات كه شايد هيچ جا طرح نشده اينه كه جي من مرد دولت اينده زمينياست كه البته اصليت بشري نداره و براي به قدرت رسيدن
دولت خودشون در مقابل كمباينها به فرمن كمك ميكنه و ازش استفاده هم ميكنه يعني يه جورايي قبلا اين داستانها بدون حضور فري من(احتمالا مرده بوده در انفجار بلك مسا)و شپرد رخ داده (كه اونم در سقوط هليكوپتر مرده)
كه جي من از طرف دولت وقت كه تحت نفوذ كمباين هم بوده به زمان عقب فرستاده ميشه تا 2 تا قهرمان انتخاب كنه و در زمانهاي لازم ازشون استفاده كنه و با خوابهاي طولاني اونا رو به زمان مورد نظر ببره تا ازشون استفاده نهايي
رو بكنه كه ورتيگانتها جلوي اينكارشو ميگيرن و گوردونو از اون قطع ميكنن
ولي يه مبحث ديگم هست كه جي من خود شخص گوردون فري منه چرا كه دولتي وجود نداره كه او (جي من)جاسوسش باشه اصلا چه سودي ميبره
جي من به گوردون كمك هم ميكنه و اونرو 20 سال جوان نگه ميداره
حالا 1 سوال آيا شما تا به حال ديالوگي از گوردون شنيدين چرا هرگز جرف نميزنه به خاطره ارتباط ما با اون در بازي
خوب معلومه ميشد لااقل يه فريم فيلمي چيزي بدن بيرون كه توش حرف بزن ولي اين كارو نكردن چون لازمش دارن بعدا
همين صحبت نكردنشم به جي من بودنش سحه ميزاره به هر حال نبود دولت usa و نابودي كامل اون دولت جي من رو از مرد اون دولت بودن مبرا ميكنه
و ديگه اينكه جي من ميدونست كه با تعويض كريستالها چي ميشه و بايد اوون اتفاقات ميوفتاد چون قبلا رخ داده بوده
كلا ذهن درگيري دارن شخصيت پردازاي هاف لايف با تشكر از تحمل بنذه
اقا این بازی بلک میسا را کسی بازی کرده
من با این دکمه پرشش که اسپیس باشه مشکل دارم یعنی نمیتونه زیاد بپره و درنتیجه نمیتونم مراحلا رد کنم
احتمال داره که یه باگ باشه
نقل قول:
بتركي كه باز دوباره با اين حرفات ما رو ياد هاف لايف و غيبت دكتر انداختي:31:
جداي از شوخي اكثر حرفاي شما رو ميشه تاييد كرد و كنار هم جور در مياد به غير از برخي قسمتا.....دلايلتون واسه اين قسمتا چيه؟
- دكتر ونس در گفتگو با فريمن به جي من اشاره مي كنه و ميگه "دوست دو جانبمون" ....پس شد سه نفره
- در ابتداي هاف لايف ١ جي من در حال مكالمه با يكي از دانشمندان هست كه فريمن از بيرون اتاق مي بينه...پس غير خود فريمن هم افراد عادي هم مي بيننش
- خود بارني كالهون هم در هاف لايف بلو شيفت چندين بار جي من رو مي بينه
- و البته حرفاي دكتر برين در اواخر هاف لايف ٢ كه در مورد قيمت مزدور شدن گوردون حرف ميزنه.....پس خودش نميتونه جي من باشه
- جي من هم وقتي الكس بيهوش هست ميره و بهش "منتظر حوادث غير مترقبه باش" رو ميگه در صورتي كه گوردون هم كنارش بود و بعد بهوش اومدن واقعه رو به گوردون و دكتر وانس تعريف مي كنه و دكتر وانس اشفته ميشه
اينا رو چطور توضيح ميدي؟
.
برام عجیبه که خیلی ها این مشکل رو داشتن راه حلشم خیلی آسونه:نقل قول:
Space + Ctrl = Crouch jumping
خیالت راحت باگی نداره که نشه بازی رو تموم کرد
اقا ممنون از پاسخگوییتوننقل قول:
خودم جوابشو پیدا کردم باید تنضیماتو روی سریع راه رفتن بزاری اون موقع Space + Ctrl = Crouch jumping
ولی دوستانی که این بازی را تا اخرش رفتمن یه سوالی دارم مگه این باز سازی هالف لایف 1 نیس پس چرا در اخر بازی که گوردذون فریمن میخواد به وسیله تله پورت بهxen به هنگام وارد شدن به اون نور بازی تموم میشه و برای جنگ نهایی باnihilanth نمیره اخه طبق داستانی که اقای[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از هالف لایف 1 نوشته باید در جنگ نهایی گوردون وارد xen بشه
همین جا هم از اقای half life g از زحماتی که کشیدن ممنونم
مراحل Xen بعدا به بازی اضافه می شه ( زمانش مشخص نیست) فعلا دارن باگ های بازی رو رفع می کنن تا رو استیم عرضش کنن و بعد از اون مراحل Xen رو به بازی اضافه می کنننقل قول:
سلام دوستان
اول از همه یک خسته نباشید میگم به مراد جان برای این تاپیک پر زحمت
من الان میخوام از HL2 شروع کنم به بازی
یک HL2-Episode zero دارم که 9 تا چپتر داره و اصلا از قضیش خبر ندارم اینم عکسش :
محتوای مخفی: Pic
بازی هم از همینجایی که عکس پشت زمینه هست شروع میشه
حالا اینو بعد از HL2 برم یا بعد از Episode 1 یا 2 .... ؟؟؟
این یه Mod ـه اصلا لازم نیست اینو بازی کنی شما بعد از HL2 برو سراغ Episode One و Twoنقل قول:
یک HL2-Episode zero دارم که 9 تا چپتر داره و اصلا از قضیش خبر ندارم
سلام دوست مننقل قول:
در مورد فرمایشات شما چند نکته مهم بگم
1. جی من طبق ادعای نیهیلانت انسان نیست کارااشم به ادمی زاد نرفته ینی کلا یه نکته مبهم موجوده و اونم توانایی خواب کردن دیگرانه
2.به نظر من جی من 2 حالت داره:
1فردی که از اینده اومده یعنی خود گوردون که از اینده اومده به گذشته با ظاهری که حتی فریمنم خودشو نشناسه
2 بازم فردی که از اینده اومده و اینبار هیچ ارتباطی با فریمن نداره قبلا همه چیزو دیده و دولت فرستادتش که از پوشش کمباین بیان بیرون
که اون دولت نژاد مخلوطی از انسان و موجودات دیگس
به هر حال جی من به دولت ایالات متحده یا هیچ دولتی در گذشته ربطی نداره و از اینده مطلعه اون حتی دکتر بریین هم از اینده مطلع بوده
حالا چی پوشتشه دست سازندهاس
ولی مطالبی معین اینه که جی هر جا میخواد ظاهر میشه یعنی یه دستگاه پورتال شخصی در ابعاد ریز داره از اینده هم مطلعه سنشم زیاد نمیشه و 100 درصد از اینده اومده که همین از اینده اومدنش اگر خود فر من باشه و قرار باشه فریمنه داستان ما اینده خودشو هم نشناسه
همین شخص سوم رو معلوم کرد یعنی 2 تا فریمن در یک زمان یکی ادم معمولی یکی با تجهیزات پیشرفته در ضمن گاهی اوقات جی من
توهم گونه در اذهان ظاهر میشه امیدوارم حق مطلب رو رسونده باشم :n09:
یک سوال مندارم دوست عزیزنقل قول:
چرا جی من الکس رو بر خلاف میل دکتر بریین نجات میده ؟
ایا احساس عاطفی بینشون هست حتی اونو عزیزم صدا میزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا جی من بمب اتمی رو بعد از غیر فعال شدن توسط شپرد بازم فعالش مکینه
ایا با از کار افتادن بمب اتفاقات بدتری تو راهه که جی من ازشون خبر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اگه جوابی نداشتین من جوابشو میدم :n09:
اینکه کلا گفتین Gman از آینده اومده جالب بود و من به شخصه خیلی این احتمالو بررسی نکرده بودم.....
+
اگه میشه خودت جواب بده تا با دلایل شما هم آشنا بشیم...چون من چندان نمیدونم
.
جی من الکس رو نجات میده چون میدونه عاشقشه و دوستش داره (کی عاشق اکس هست گوردون یا لااقل یه احساس عاطفی بینشونه)
چرا باید بمب منفجر شه چون اتفافقات بدتری میوفته اگه بمب منفجر نشه ممکنه اگه بمب منفجر نشه با یه پورتال که باز میشه به دسته
نیههیلانت بیوفته قبل از اونی که گوردون بتونه کاری کنه این نیهیلانت باشه که به یه تکنلوژی جدید برسه اما گوردون بودن جی من یه مسالهای ایجاد میکنه اونم گفته نیهیلانته که اون انسان نیست یعنی جی من .حالا جی من میتونه یه کپی باشه که چون فریمن تکنلوژی فرستادن ادم به گذشته رو نداره جی من که انسان هم نیست رو به گذشته میفرسته یه دیتا که هم دیده میشه هم دیده نمیشه هم جسمه ولی انسان نیست
اونیکی احتمال که ضعیف تره اینه که جی من گوردون نیست و مامور دولت انسانها در اینده اگه یادت باشه تو پست اولم اشاره مختصری بهش کردم و حالا بازش میکنم دلایلش:
1.انسان نیست به ادعای نیهیلانت
2.غیر از گوردون همه میبیننش
3.مامور دولت ایالاتمتحده نیست و ماموری از دول ایندس
درکل این فرضیه میگه جی من فرستاده دول اینده هستش که یا میخوان گوردون رو به عنوان یه هیرو به زمان خودشون ببرن یا
با فرستادن جی من سعی در کنترل گوردون دارند که در این صورت یک نیروی سومی گوردون رو زنده نگهداشته که بازم اون نیرو
جی من بوده ینی جی من طبق ادعاها یک جاسوس فاسد چندجانبه هستش تا اینجا جور در میاد تا به نجات الکس میرسیم و نجات
خود گوردون که اولی خارج از برنامه بوده و خواست شخص جی منه که این فرضیه رو نقض میکنه
فرضیه دیگه هم اینه که جی من فرستاده و نفوذیه کمباینه هم دولت رو متقاعد کرده به انسان بودن هم خرابکاری که بازم در مورد نجات الکس
ما رو به شک میندازه که اون خوده گوردون یه نکته مهم اینه که گوردون از قانون جذب استفاده میکنه یعنی به چیزی که میخواد بشه فکر میکنه
و در نهایت این فرضیه به این شکل میشه که گوردون رو خود کمباینها برای اولین بار استخدام میکنن تا به گذشته رفته و بدون بروز هویتش (یا
احتمالا شستشوی مغزی شده )تا جلوی خودشو بگیره در گذشته و نذاره اون اینکارارو بر علیه کمباین بکنه و وقتی به قسمت نجات الکس میرسیم اون گذشته با احساسش با الکس مغز شستشو شدهی جی من رو به گوردون تبدیل میکنه و....حتی نجات دادن خودش هم به این دلیل نیست یه جورایی بدون اینکه بدون گوردون خودشه مجبور به زمان اینده ببردش چون باید براش کار کنه و این چرخه به ادامه خودش میرسه و
گذشته و اینده رو تغییر میده خوده گوردون یا جی من .
کلا جی من خیلی خیلی پیچیدس و میشه یه مثنوی صد من در بابش گفت ولی احتمال اینکه اینده گوردون باشه زیاده در هر صورت گوردون در
اینده دستگیر میشه توسط کمباین و تغییراتی روی بدنش میدن که دیگهت هیومن یا انسان نیست ولی از خودش هم اختیار داره .
ابهامات شخصیت جی من به این سادگی قابل حل نیست دست نوول رو میبوسه .:n09::n09:
یه نکته میمونه که کمباین به معنی مخلوط حالا مخلوط چی :n13:.
اينكه مي گيد گوردون همون جي من هست كه از آينده اومده خيلي جور در نمياد يعني خيلي ابر تخيلي ميشه.........ولي اينكه مي گيد يه نفر(يا جانور يا ....) كه از آينده اومده و قرار جلوي اتفاقاتو بگيره فوق العاده محتمل و درست(يعني زدي تو خال:n02:)
يعني اينكه اومد جلوي غير فعال بودن بمب رو گرفت و يا باعث انفجار تو بلك مسا شد واسه اين بود كه مي خواست سرنوشتو كه قبلا ديده چطور اتفاق مي افته تغيير بده(و اونجايي هم كه ورتيگانتها گوردون رو نجات ميدن عصباني ميشه هم جور در مياد)
+
خيلي جالب شده بحث .....اميدوارد هر چه زودتر بياد شماره ٣ و مقاديري از اين سوالامون جواب داده بشه
.
تایید میشه ، بحث داره جالب میشه!
فرض کنیم جی من همون گوردون باشه با این دلائل:
[G]ordon Free[Man] که دوستمون در ابتدا گفته بودن که خب این دلیل به سرعت رد میشه چرا که اولا اسم جی من صرفا اسمی بود که توی کدنویسی هف لایف 1 برای فایل مربوط به جی من به کار برده شده بود و توی هیچ قسمتی از بازی به اسم جی من صدا زده نمیشد (گیب این اسم رو از اول اسم خودش ساخته بود Gabe Man یا همون G-man که از نظر لغوی در زبان انگلیسی به عنوان Government Man استفاده میشده ) ولی خب بعد از هف لایف 1 این اسم به قدری توی محافل Sci-Fi پیچید که توی گایدهای رسمی بازی و کلا همه جا به این اسم جا افتاد ، دلیل دیگه هم اینکه وقتی توی بلک مسا لیست استخدامی ها رو نگاه می کنیم ، یکی از نام ها با L.M شروع میشه (با استناد به منیوال هف لایف 1) که احتمال داده میشه جی من باشه یا یک اسم مستعار برای جی من که در هر صورت اون احتمال شروع شدن با G.M را کمرنگ تر می کنه.
قیافه ها یه شباهت هایی داره ، چشم هر دو سبز رنگه و موی هر دو تیره هست(!) ولی خب این دلیل هم رد میشه چون موهای جی من به شکل V در اومده یا اصطلاحا Widow’s Peak Hair و این شکل از دراومدن مو نمی تونه با گذشت زمان تغییر کرده باشه (کلا این دلیل شبیه بودن از اون دلیل های من در آوردی هست و حتی وارد شدن به بحثش تا حدودی خنده داره چرا که یک شخص قیافه ی خودش را خوبی تشخیص میده حتی اگه 30 سال پیرتر شده باشه!) ، اگه بخوایم ادعا کنیم که قیافه ی گوردون را کلا دستکاری کردن و ... هم که باید بگیم با همه ی فرضاتون ساختیم ولی این دیگه خیلی تخیلی شد : دی
گوردون در طول بازی صحبت نمی کنه و جی من هم به درستی صحبت نمی کنه (که این باعث میشه صدای واقعی گوردون رو نشنیده باشیم و نتونیم جی من نبودن گوردون رو تایید کنیم! ) و اونجوری که توی گاید رسمی بازی نوشته شده جی من توی حرف زدن مشکل داره و تکیه ی کلام و استرس ها رو جاهای نادرست می گذاره و ... که همون راهنما ادامه میده که "آیا اون واقعا انسانه یا یک موجوده دیگه؟" (به احتمال زیاد انسان نیست.) پس این دلیل هم تا حد زیادی رد میشه ، ولی با یک فرض تخیلی فکرشو بکنید اگه توی هف لایف 3 مثلا اون اواخر بازی یهو صدای گوردون رو بشنویم و صدا صدای جی من باشه ، عجب شوکی میشه : دی
توی اون قطار در شروع هف لایف 1 وقتی به عنوان گوردون از قطار پیاده میشیم ، بارنی دم در ایستاده و از طرف دیگه توی بلوشیفت وقتی به عنوان بارنی دم در ایستادیم جی من را می بینیم! که خب این هم از اون حرفاست چرا که بارنی جزو گاردهای بلک مسا بوده یکجورایی دربان قطار بوده(!) و مسلما این قطاری که جی من ازش پیاده میشده با اون قطاری که گوردون ازش پیاده میشه فرق داشته چرا که اصولا توی بلک مسا افراد دیگه هم جی من و هم گوردون را به طور جداگانه دیده بودند و اصلا این دلیل نمی تونه درست باشه.
جی من توی طول بازی (خصوصا هف لایف 1) مرتب گوردون رو زیر نظر داره که این باعث شده بعضی ها بگن جی من به عنوان آینده ی گوردون یک جورایی مواظب گذشته ی خودش هست ولی خب چیزی که واضحه این زیر نظر داشتن توی هف لایف 1 به این خاطر بود که ببینه آیا واقعا گوردون برای انجام کاری که قراره بهش پیشنهاد بده مناسب و شایسته هست یا نه ، که آخر بازی قانع میشه که گوردون مناسب این کار هست ولی مورد دیگه ای که پیش میاد اینه که اگه جی من آینده ی گوردون باشه پس نباید اجازه بده تحت هیچ شرایطی گوردون بمیره چرا که در این صورت خودش هم به عنوان آینده ی گوردون نیست و نابود میشه ، پس با این حساب چرا بیاد اون پیشنهاد دوم یعنی مرگ رو در آخر هف لایف 1 بده ، انتخابی که احتمالش کم نبود (حداقل اون زمان که من بازی می کردم اول این کارو کردم ، یادش بخیر : دی)
پس با این مواردی که تا اینجا داشتیم این احتمال رد میشه و در صورتی که به احتمال یک در میلیون جی من گوردون باشه با یک فیلم هندی طرف خواهیم بود : دی
تا اینجا بیشتر به این نتیجه می رسیم که جی من انسان نیست (شاید همون طور که دکتر برین قصد داشت با یک جسم میزبان خارجی از زمین فرار کنه ، جی من هم موجودی باشه که کار مشابهی رو پیاده کرده باشه و به شکل انسان در اومده باشه که با اون مشکل جزئی در صحبت کردنش جور در میاد) و در هر زمانی می تونه (احتمالا) به هرجایی تلپورت کنه اما قسمت مهم تر کار یعنی سفر در زمان هنوز حل نشده ، تقریبا هیچ جا توی سری هف لایف و پورتال صحبت از سفر به گذشته نمیشه ، ممکنه بگیم که چون این تکنولوژی مربوط به آینده هست طبیعی هست که در گذشته از اون اطلاعی در دست نباشه که یه کم منطقی به نظر میاد ولی نمیشه مطمئن بود ، اون خواب چند ساله ی گوردون توی حد فاصل هف لایف 1 و 2 هم نمیشه سفر در زمان دونست ، شاید تنها مورد اون تلپورت با تاخیر گوردون به آزمایشگاه بود که به شکل عجیبی یک هفته طول کشید و دکتر کلینر (اگه اشتباه نکنم) گفت که باید تحقیقی در باره ی علت این اتفاق بکنه ؛ حتی اگر اون را هم به حساب بیاریم باز حداقل از لحاظ علمی می دونیم سفر به گذشته با سفر به آینده دو تا مقوله ی جداگانه هستن.
خب مسلما ترکیبی از نژادهای مختلف با تکنولوژی های مختلف سطح دنیا که در قالب یک امپراتوری فعالیت می کنن.نقل قول:
یه نکته میمونه که کمباین به معنی مخلوط حالا مخلوط چی:n13:
معراج منم موافقم كه جي من گوردون فريمن نيست و حتي آينده اونم نيست.......
ولي اينكه بگيم از طرف يه قدرت و نژاد خاصي هست كه گذشته رو خووندن و ميدونن و با استفاده از تلپورت در زمان كه سالها بعد وقايع هاف لايف ٢ اختراع كردن ميتونن به گذشته برگردن و سرنوشت رو اونطوري كه ميخوان تغيير بدن و بالطبع هم به سراغ عامل و رهبر اين تغييرات ميرن و از اون ميخوان كه آينده رو انجوري كه اونا ميخوان واسشون بسازه(نيهيلانث رو از بين ببره.....كمباينها رو سر كار بياره....و به موقعش هم بياد دكتر برين و شهر ١٧ رو نابود كنه........كه البته بعد اينكه ورتيگانتها جداش مي كنن از گوردون ديگه نميتونه بهش خط بده)جور درمياد نه؟
و البته نه فقط گوردون بلكه آدريان شپرد و كالهون رو هم زير نظر داره تا به اون فرمي كه ميخواد قضايا رو پيش ببره
و فريمن هم كلا اهميت چنداني براي جي من نداره و يه وسيله براي پيشبرد اهدافش هست چطور كه در پايان شماره ١ بهش پيشنهاد كار ميده(كه اگه قبول نكنه مي ميره) و يا در پايان شماره ٢ باز مي خواد گوردون رو به خلا ببره و در وقايع چند سال بعد ازش استفاده بكنه كه ورتيگانتها نميذارن....
+
اونوقت اگر اين فرضيه درست باشه جي من از طرف چه نژاد يا گروه يا فردي هست؟؟انسانها كه نميشه چون بدبختشون كرد(و البته تو با دلايلت گفتي كه انسان نيست)...كمباينها هم نميشه چون با آوردن فريمن به city 17 سلطه كمباينها رو از بين برد...:n13:
.
این موردی که گفتی کاملا احتمالش وجود داره ، حتی من اومدم آخر پستم بگم که به احتمال قوی جی من نه از طرف کامباینه و نه انسان ها
نمی دونم چی شد یادم رفت : دی
اصولا جی من رو توی همون گاید اینجوری تعریف کرده که یک ایجنت مرموز که ممکنه برای یک دولت با اهداف غیر خیرخواهانه کار کنه یا نکنه...
یعنی عملا اطلاعات خاصی نداده به جز اینکه موضعش قابل پیش بینی نیست و طبعا معلوم نیست چه شخص/دولتی استخدامش کرده و همون
طور که گفتی و به نظر میاد ، برای کامباین کار نمی کنه و از طرف دیگه به نظر خیرخواه انسان ها هم نمیاد ، ظاهرا برای یه موجودیت بالاتر با یه سری
اهداف نامعلوم کار می کنه و با اطلاعات فعلی زیاد نمیشه قضیه رو باز کرد ، مثلا اینکه از آینده میان به نظر نظریه ی جالبی میاد ولی لزومی نداره که
حتما از آینده اومده باشن و بخوان گذشته را تغییر بدن ...
از معدود اشاره هایی که به مافوق/همکاران جی من توی بازی شده میشه همون قسمت پایانی هف لایف 1 رو گفت که بعد از اینکه نیهیلانث رو نابود
می کنیم ، جی من به این اشاره می کنه که با کاری که گوردون انجام داد از حالا به بعد همکاران جی من می تونن Xen را کنترل کنن ... یه مورد دیگه
هم توی سیتادل هست که دکتر برین به این اشاره می کنه که گوردون توسط بالارده ترین پیشنهاد کننده یا پیمانکار (bidder) استخدام شده که حالا
اینکه چجوری برین از این موضع خبر داره یه کم این شک رو ایجاد می کنه که شاید یکی از اعضای رده بالا و مرتبط با کامباین شخص/موجودی باشه که
گوردون را استخدام کرده و جی من هم مسئول شناسایی و استخدام و نظارت هست ؛ استخدام شپرد ، گوردون ... نجات دادن الکس هم دو تا دلیل
می تونه داشته باشه ، یکی اینکه الکس می تونه به طور غیر مستقیم به گوردون کمک کنه تا به اهدافشون برسن و یا می تونه در ازای کار یا اطلاعاتی
باشه که الای ونس قرار بوده برای اونها انجام بده.
یه کم از بوریالیس صحبت کنیم ، اینجوری که گفته شده به نظر میاد همون تکنولوژی تلپورت در ابعاد بسیار بالا توی اون یخ شکن باشه ولی وقتی
الای ونس ساعاتی قبل از مرگش از گوردون این قول رو می گیره که تحت هر شرایطی تکنولوژی درون اون را نابود کنه و یکجنگ هفت ساعته ی
دیگه رو تکرار نکنه اینجوری القا می کنه که در کنار کارایی خارق العاده ای که داره احتمالا به خاطر ناپایداری بالایی که داره می تونه باعث تخریب یا
بدبختی انسان ها بشه ، جالب تر اینکه توی نسخه ی اولیه ی هف لایف 2 قرار بر این بوده که همون ابتدای بازی و قبل از ورود به شهر 17 روی
عرشه ی بوریالیس قدم بزنیم که بعدا به دلائلی مارک این قسمت ها رو کلا حذف کرده و یک خط داستانی دیگه رو در نظر گرفته.
این فرضیه ای که G-Man فرستاده ـیه یک نژاد ناشناخته اس توجیه بهتری برای کار های اون می تونه من باشه. هدف این نژاد هم می تونه از بین بردن Combine ها برای قدرت رسیدن خودشون باشه اما نمی خوان هم به هر قیمتی این کار رو بکنن و به طور غیر مستقیم وارد جنگ با Combine ها می شن. برای این کار هم کاری می کنن تا توجه Combine ها به زمین جلب بشه ( که احتمالا با توجه به شناختی که نسبت به انسان ها داشتن این کار رو انجام دادن) و بعد از اون هم از بین انسان ها افرادی رو انتخاب کنن تا به هدفشون برسن. البته می شه اینطور فکر کرد خود Combine ها با هم درگیری داخلی دارن و یه عده با حکومت مرکزی Combine ها مخالفت دارن و قصد نابودی اون رو دارن و G-Man می تونه فرستنده اون مخالفین باشه!
احتمال خيلي محتملي كه از حرف شما عزيزا ميشه نتيجه گرفت اينه كه جي من يا از كمباينها نيست يا از يه شاخه جداي سياسي كمباينها هست كه با هم نزاع دارن.....چون تو شماره ٢ كه كلا به كمباينها ستم بزرگي مي كنه جي من و دكتر برين هم كه يه جورايي با كمباينها نشست و برخاست داره هم از فريمن و كسي كه استخدامش كرده بارها به طعنه و مسخره ياد مي كنه .....
در نتيجه فكر كنم جي من با كمباينهاي غالب بر زمين و دكتر برين تو يه مسير نيستن اگه كلا يه نژاد ديگه هم باشه داستان يجوراي خيلي در هم ميشه و من به شخصه دوس دارم يه نژاد ديگه اي هم اضافه نشه.....
+
يه موردي هم كه هست اينه كه جي مني كه قدرت تلپورتي بسياري داره و هر لحظه هرجا خواست ميره و هركي رو خواست تو خلا ميندازه چرا كمباينها دنبال بوراليس هستن تا تكنولوژي تلپورتي اپرچر رو بدزدن ؟؟؟؟؟پس اين نشون ميده يا جي من جزو كمباينها(يا كمباينهايي كه قدرتو شهر ١٧ رو در دست دارن) نيست و اگه جزو كمباينهاس پس اپرچر چيزي حتي فراتر از قدرتهاي تلپورتي جي من ساخته بوده؟؟؟؟:n13:
مراد ، دقیقا این پاراگراف آخرت رو من اومدم تو پست قبلیم بگم(باور کن تقریبا تک تک جمله هاشو : دی) که بعدش خودمو اینجوری
قانع کردم که این تکنولوژی اپرچر که توی بوریالیس هست ، اون تکنولوژی که توی بازی پورتال می دیدیم نیست ، چون این تکنولوژی
به گفته ی ونس خیلی خطرناک و بی ثبات هست و اونجوری که گمانه زنی شده ظاهرا برای تلپورت در مقیاس خیلی بزرگ هست
و ظاهرا کامباین علاوه بر نداشتن دقت کافی توی محل دقیق ، توی تلپورت با مقیاس های خیلی بزرگ هم ضعف داره و برای همین
به شدت به دنبال اون هست ، خصوصا که بعد از جذب اطلاعات مغزی دکتر ونس توسط یکی از ادوایزرها به جزئیات بیشتری در مورد
اون پی برده ، کما اینکه توی یکی از آرت های رسمی اپیزود 3 مرحوم ، تعدادی ادوایزر رو اطراف بوریالیس می دیدیم.
اگه این تکنولوژی اپرچر اون یکی نباشه (که به نظرم نیست) در این صورت لزومی نداره که جی من و مافوقهاش به دنبال رسیدن بهش
نباشند (نمیشه نظر قطعی داد) ولی اگه به دنبالش نباشند خب مسلما میشه همون نتیجه رو گرفت که راه جی من از راه کامباین ها
کاملا جداست (یک نژاد دیگه بدون ضعف در زمینه ی تکنولوژی های مرتبط با پورتال با اهداف نامعلوم یا به قول اون دوستمون به هدف
نابودی کامباین ها)
دوستان گلم فرضیه مامور کمباین بودن جی من از ریشه اشتباهه چرا که اگه کمباین ها میدونستن زمین کجاس که نیازی به
فرستادن مامور نبود و یکباره حکله میکردن کمباینها نژادی وحشی است که نه جاسوس داره نه بویی از دیپلماسی بردن
تمامیت خواه هستن .
از طرف دیگه جی من نیروی انسانها نیست چون بیشترین ضرر رو به انسانها میزنه و مامور دولت امریکا نیست ینی مامور
هیچ دولتی در زمین نیست ارم باشه در زمان حادثه بلک مسا جاسوسی بیش نبوده .
از حوادث مطلعه چرا که به ایلای میگه منتظر حوادث قریب الوقوع باشه یا لا اقل میدونه کریستال مذکور چقدر ناپایداره و از
روی عمد این کار رو میکنه .
حالا کارهای جی من در زمانهای مختلف به نفع کیه
در حادثه بلک مسا
تماما به ضرر بشر و به نفع کمباینهاست ینی یه جورایی اونها رو صدا میکنه که بیاین اینجا چه سیارهای هستش بیاین و ببلعیدش
حالا این جا میتونه مامور کمباین باشه تا به نجات الکس میرسیم که کاری خیر خواهانست مگر اینکه از ایندهای مطلع باشه که در
اون الکس بهش کمک میکنه .
حالا قرار دادن جی من در یک بدن انسانی عجب فرضیه جالبی شد که با ادعای انسان نبودن جی من جور در میاد
میرسیم به هاف لایف 2 :و اپیزوداش
تماما یک نیروی ضد کمباین شخص جی منه که دشمنی با کمباینها داره و اینجا یه جورایی جی من با انسانها هم هدف هستن
پس جی من مامور کمباینها نیست .
نیروهای جی من از موجودی فراتر کمباین ادوایزر بر میاد تلپاتی با انسانها تلپورتر قدرتمند که میتونه یه نیروی جدید ناشناخته باشه
که برا منافع خودش کار میکنه و بالا دستیاش میتونن هر موجودی باشن حتی ریاست جمهوری ایالات متحده و یا روسیه که با ساختن موجودی مثل جی من نیات شومی دارن که حتی میتونه کمباین هم دست پرورده خودشون باشه اینجا میرسیم به معنی اسم کمباین که میشه مخلوط
ینی مخلوطی از موجودات و تکنولوژیهای کشف شده ینی با این توجه بزرگ به معنی کمباین و کمی تخیلی شدن داستان کمی که خیلی کمی نه بدون این که کسی بدونه دولت به ژن راه یافته و میخواد بر ژن کنترل داشته باشته نکته خیلی مهم اینه که کمباینها به دلایلی نمیتونن به ژن حمله کنن . ادامه دارد
محتويات كشتي بوراليس يا يه تلپورت هستش كه ميتونه قابليت سفر در زمان(البته نه مثل اون پورتال كمباينها كه اشتباهي اينكارو انجام داد) داشته باشه(كه اگه هم چين چيزي باشه فقط wow...) و يا همون تكنولوژي اپرچر در مقياس خيل بزرگ تا حدي كه كشتي رو تونسته از اپرچر به قطب در چشم بهم زني منتقل كنه
و گرنه بقيه انواع تلپورت رو كه من تو صفحه اول هم نوشتم تقريبا بصورت بهينه يا در ابعاد كوچيك كشف و ساخته شدن
+
در مورد جي من هم من ديگه يه شخصه بيشتر از اين نميتونم نظر بدم خيلي نيازمند شماره ٣ هستم تا سوالام جواب داده بشه:n02:
راستي من اين marc laidlaw رو تو توييتر پيدا نكردم يعني تو توييتر عضو نيست؟
.
اقا نژاد دیگهای در کار نیست احتمالانقل قول:
یحتمل یه نیرو که میخواد ژن رو کنترل کنه تمام اینکارا رو میکنه که نیروی کمباین رو به زمین میفرسته یه نژاد وحشی
که احتمالا ساخته خودشه و خیلی خطر ناک شدن یا اینکه از قبل برای از بین بردن نیهیلانت جزو برنامهاشون بوده (بدون اینکه کسی بدونه هستن )
حالا میرسیم به این مبحث که :
ژن به دلایلی غیر قابل نفوذ از طرف کمباینهاس
ژن برای کدوم نیرو مهمه ایا غیر از بلک مسا دولت برنامهای در دست داشته با کمی تخیل چاشنی کردن :
خود دولت کمباین رو ساخته در برنامهای جدای بلک مسا چون کمباینها مخلوطن تکی نیستن به وجود اومدن خلق نیستن
و برای کنترل بر ژن مجبور بر نابودیه زمینه که این درست در نمیاد پس میرسیم به خواسته شخصی رییس جمهور یا فردی در
اون بالا بالاها چرا ژن چه چیزی ارزش نابودی زمین و این همه برنامه رو داره ؟یک چشمه حیاط نیروی تمام نشدنی زندگی جاودان؟
یه کم که از تخیل کم کنیم این احتمال میشه دست نیروی دیگهای تو کاره که همه چیزو کنترل میکنه شاید خدا شاید فراتر از کمباینها
به هر حال هر چیزی هست فرا تر از ابلهان کمباینه و میخواد به ژن برسه هدفش سلطه بر ژن هست و نابودی نیهیلانت و بعدشم احتمالا
نابودی کمباین با این قدرتهای جی من و اینکه احتمالا موجودی شبیه به ادوایزرهای کمباینه و باید در کالبد انسان باشه و دلیله اختلال صحبتی هم که داره همینه و بعدشم سلطه بر زمین شایدم نابودیه زمین به هر حال . ناتوانی کمباین از رفتن به ژن زمین میتونه اونا رو برای
20 سال از ژن دور کنه پس یه فرصت طلایی برای دست یابی به ژنه .
فقط 1 موضوع مبهمه چرا جی من الکس رو از بلک مسا نجات داد
هدف از انفجار بمب اتمی در بلک مسا و فوران زرونانسی و در همین زمان مرگ نیهیلانت دور کردن کمباین از ژن و دادن گوشت قربونی به دست کمباینها به نام زمین بوده داده بتونن 20 سال هر کاری میخوان در ژن بکونن و بوریالس هدفی برای اونها نمیتونه باشه مگه تکنلوژی سفر در زمان یا به عقب برگشتن باشه چون احتمالا جی من گوردون با توجه به پورتال یک هقتهای که در هاف لایف 2 داشتیم به صورت یک پورتال بسیار اهسته به اینده فرستاده وگرنه بسیار بسیار قدرتمند تر از این حرفاس به جز اینکه از تکنولوژیه اپریچر استفاده کنه از همون تکنولوژی که شل 20 سال خوابید که این کار جی من یعین استفاده یا داشتنه تکنولوژیه اپریچر یک ابهام بزررگ ایجاد میکنه که میتونه
نقطه اتصال گلادوس به جی من باشه یه رابط .
در پایان اگر داره جالب پیش میره بفرمایید تا ادامه بدم وپیچیده ترش کنم
مارک باید ایمیل بزنی بش :دی توئیتر ندارهنقل قول:
راستي من اين marc laidlaw رو تو توييتر پيدا نكردم يعني تو توييتر عضو نيست؟
معمولا تو خود فوروم استیم ( و فوروم های مرطبت به Valve ) تاپیک مخصوص برای جواب ها مارک به فن ها در مورد داستان بازی و یونیورس وجود داره
بنده با قسمت پورتال سفر در زمانش چه عقب چه جلو موافقم چون در اینصورت اگه درست نباشه یک راه برای جی من میمونه که گوردون 20 سال به جلو ببره اونم استفاده از تکنولوزی ریلکسشن اپریچر که شدیدا پیچیده میشه یعنی جیمن جاسوس یا هوش مصنوعی در لباس انسان که اونم انسان نیست و توسط اپریچر ساخته شده شاید اومدن پورتال برای این بود که جی من کشف بشه که رباطی از نوع پیشرفته ساختهنقل قول:
مخفی اپریچره و از روی نیات شوم ذهنهای سازندش این کارا رو میکنه
حالا یه مبحث جدید خوود تکنولوژی پورتال چی هستش
در فیزیک میگه یه نوع از این دستگاه ساخته شده که اجسامی بسیار کوچک رو میگیره اونارو چند متری جابهجا میکنه و نسخه اصلی رو نابود میکنه
یه نوع دیگه هم هستش که اینطور توصیف شده
برای حرکت در هر سرعتی وسیلهای هست که سریعترین وسیله فعلی شاتل فضایی هستش که به مافوق صوت میرسه
تلپورت هم همین طور باید عمل کنه وسیله نقیله ای داره مثلا فوتونهای نور یا هر چیزی که با نهایت سرعت بشه در داخلش حرکت کرد و در کسری
از ثانیه به مقصد رسید که فعلا سریعترین وسیله فوتونهای لیزری هستند که با اونهام نمیشه اینقدر سریع از سیارات به هم رفت ینی در کسری از ثانیه همینجام فرضیه انیشتین میاد وسط با حرکت به سرعت نور گذر زمان برای اون وفوتون به صفر میرسه که در قضیه صفر در زمان به سوی اینده رو حل میکنه میمونه صفر به گذشته
اون احتمال ارتباط بین جی من و اپرچر به خاطر شبیه بودن اون خواب طولانی گوردون و شل جالب بود ...
درباره ی Xen فقط از گفته های جی من می دونیم که یه دنیای وسط یا حد فاصل بین دو تا دنیاست ( احتمالا دنیای کامباین ها و دنیای انسان ها)
و البته باز با توجه به آخرین جملاتی که جی من در انتهای هف لایف 1 میگه این رو هم می دونیم که کنترل بر Xen اهمیت زیادی داره ولی این رو
هم می دونیم که موجوداتی مثل هد کرب ها یا ورتیگانت ها و نیهیلانث و ... بعد از حمله ی کامباین به اون ها ، از اون دنیا به Xen پناه بردن در حالی
که کامباین هیچ وقت نتونست به Xen بره ، ولی برای فرضیه هایی مثل چشمه ی جاویدان زندگی و زیاد از حد بزرگ کردن اهمیت Xen دلیلی ذکر
نشده که بخوایم کل فرضیاتمون رو بر اساس اون شکل بدیم ، هر چند که فرضیه ی جالبی هست اما به قولی حدس wildـی هست!
در مورد مافوق جی من (نیرو ، نژاد ، دولت یا هر چیز دیگه ای) نمیشه زیاد اظهار نظر کرد چون واقعا هیچ اطلاع درستی درباره ی اون در دسترس
نیست ، هر چند که با نظریتون زیاد موافق نیستم ولی به نظرم توی بعضی از قسمت ها جالب بود.
در پايان هاف لايف ١ مي بينيم كه پشت سر جي من تو زن نيروهاي ارتش ايالات متحده هستن كه درب و داغون شدن ......يعني اونا نتونستن زن رو بگيرن....در ادامه هم كه در پي اون جنگ هاي ٧ ساعته و.... مي بينيم كه انسانها تا آخرين لحظه مقاومت مي كنن ....يعني كلا فكر نكنم هيچ نوع انساني ميخواسته زمين رو طعمه قرار بده يا ..... .
بيشتر هدف انسانها همون دسترسي به زن به خاطر كريستالها و ... بوده(احتمال زياد انسانها حتي با كمباينها آشنا نبودن چون در بلك مسا فقط به زن دسترسي پيدا كرده بودند)
+
در مورد به خواب رفتن شل هم اون تو relaxation center كه يه اتاق و سيستم فيزيكي داره و ژنراتور و موتور و....داره به خواب ميره و حدود چند سال بعد بيدار ميشه......ولي گوردون چطور؟؟هميشه مي بينيم كه جي من از يه صفحه سياه شروع به ارتباط با فريمن مي كنه و دستگاه و چيزي نمي بينيم(در مورد آدريان شپرد تو هلي كوپتر شپرد رو به statis ميبره)
كلا جي من هميشه رفت و آمدش بدون نياز به وسيله اي فيزيكي بوده....يجورايي ميشه گفت مثه روح....در نتيجه فرقاي زيادي بين statis تو هاف لايف و چندين سال به خواب رفتن شل هست
+
نجات دادن الكس در كودكي هم ميتونه به همين آگاهي جي من از آينده و ميل به تغييرش باشه(يعني اگه مثلا الكس نجات پيدا نمي كرد خيلي از اتفاقات هاف لايف ٢ رخ نميداد و حتي شايد انقلاب رخ نميداد و شهر ١٧ سقوط نمي كرد)
حتي در مورد آدريان شپرد هم چند روز قبل وقوع حادثه بلك مسا تو پادگان تحت نظرش داشته و همينطور نمونه هايي مشابهش در مورد فريمن و...... .
٠
محتمل ترین حالتش همینه که میگی یعنی یک جورایی رسیدن به زن تجربه ی اولشون بوده ... یه دلیل دیگه هم که به طور غیر مستقیم اینو تایید می کنه اینه که مارک داستان بازی رو از رمان The Mist از استیفن کینگ الهام گرفته که اونجا هم دقیقا همین وضعیتو داریم ...نقل قول:
بيشتر هدف انسانها همون دسترسي به زن به خاطر كريستالها و ... بوده(احتمال زياد انسانها حتي با كمباينها آشنا نبودن چون در بلك مسا فقط به زن دسترسي پيدا كرده بودند)
البته این شباهت بین وضعیت شل و گوردون رو نمیشه زیاد جدی گرفت ، ولی خب شباهت هایی وجود داره ، مثلا (هر چند بعید به نظر می رسه) اون تکنولوژی که جی من ازش استفاده می کنه می تونه یه حال پیشرفته تر تکنولوژی اپرچر باشه ...نقل قول:
در مورد به خواب رفتن شل هم اون تو relaxation center كه يه اتاق و سيستم فيزيكي داره و ژنراتور و موتور و....داره به خواب ميره و حدود چند سال بعد بيدار ميشه......ولي گوردون چطور؟؟هميشه مي بينيم كه جي من از يه صفحه سياه شروع به ارتباط با فريمن مي كنه و دستگاه و چيزي نمي بينيم(در مورد آدريان شپرد تو هلي كوپتر شپرد رو به statis ميبره)
یه مورد مهمی که هست اینه که اکسپنشن های هف لایف 1 با این که زیر نظر Valve بودن ولی کنترل Valve فقط روی یه سری از کلیات بوده و GearBox روی خیلی از قسمت های داستان (مثل نژاد ایکس و خیلی چیزهای دیگه) مستقلا تصمیم گیری می کرده تا آزادی عملی بیشتری داشته باشه و بتونه اونجوری که می خواد درشون بیاره و مارک عینا در این باره گفته که برای عناوین بعدی و خط داستانی ممکنه بعضی از قسمت های اکسپنشن ها با وقایع عناوین بعدی در تناقض باشن و معیار ما فقط اون عناوینی هست که خود Valve تولید کرده چون توی بعضی از جاها نظارت روی داستان از کنترل مارک خارج شده...
البته کمباین ها زمانی که ورت ها عقب نشینی می کنن و به Xen فرار می کنن ( و در عین حال با کمباین ها هم مبارزه می کردن) گونه هایی از ورت ها رو دست کاری می کردن و از اون ها سرباز هایی می ساختن تا با محیط و شرایط Xen سازگاری داشته باشه و بتونن به مبارزه با ورت ها در Xen ادامه بدن ( همون کاری که با انسان ها کردن) البته ظاهرا دیگه الان این مشکل رو دیگه ندارن تو آرت هایی که چند ماه پیش لیک شد یکی از advisor ها رو نشون می داد که در Xen در حال تعقیب دکتره ( احتمالا) :dنقل قول:
کنترل بر Xen اهمیت زیادی داره ولی این رو هم می دونیم که موجوداتی مثل هد کرب ها یا ورتیگانت ها و نیهیلانث و ... بعد از حمله ی کامباین به اون ها ، از اون دنیا به Xen پناه بردن در حالی که کامباین هیچ وقت نتونست به Xen بره
اين فكر كنم صحنه دنبال كردن يه انسان توسط يه ادوايزر تو قطب (چون آدم كاپشن نواحي سرد سيري رو پوشيده و باد هم ميوزه).......پس ديگه تقريبا ١٠٠ درصد ميشه مطمنين شد تو شماره ٣ با چه لوكيشنايي طرفيم....نقل قول:
نوشته شده توسط ξα6ηερ;7410253
[URL="http:/combineoverwiki.net/images/thumb/a/a7/Ep3_xen_advisor.jpg/400px-Ep3_xen_advisor.jpg"
راستي چه آرت هاي ديگه اي چند ماه پيش ليك شده؟؟؟لطف كنين آدرسي بدين يا عكسا رو بذارين تا ببينيم...خيلي مهم
ممنون
.
چیز جدیدی نیست فکر کنم این آرت ها رو دیدین . 32 تا آرت اوایل سال پیش توسط یکی از اعضای Valvetime.net از اکانت پیکاسا Andrea Wicklund لیک شد ( که مشخص شد سال 2008 آپلود شدن )نقل قول:
ولی تو اسم فایل کلمه Xen وجود دارهنقل قول:
اين فكر كنم صحنه دنبال كردن يه انسان توسط يه ادوايزر تو قطب (چون آدم كاپشن نواحي سرد سيري رو پوشيده و باد هم ميوزه)
د6وستان سلام
فرمایشات همه د6رسته و منم نظر د6اد6م به هرحال یه چیزی زمین رو طعمه قرار د6اد6ه من گفتم یا انسانهایی بودن یا موجود6اتی دیگر
حالا هر چی هستن با تابودی 17 به انسانها کک میکنه هرچند انسان رو نیست و نابود کردن ولی هزچی هستن زمین هم تا میزان کمی
براش مهمه ولی ژن مهم تره براشون و میخوان کمباین رو نابود کنند و یحتمل یا سازندگان کمباینهان را از د6اخل خودشون ناراضیان کمباینهان
که این احتمال ضعیفه همون موجوداتی دیگر هستن
نقل قول:اومدم همينو بگم :.
تو ارت وركهاي مخصوص زن كاركتر هميشه با كاپشن هست كه كلا چيز جديدي هست پس اونوقت ميتونه اين عكس هم مربوط به زن باشه
سه تا نكته جالب هم تو عكسا هست :
١- تو تصوير دومي يا سومي كلاهي كه سر دختر هست آرم "اتحاد جماهير شوروي" رو داره در صورتي كه در زمان وقوع بازي شوروي از هم تجزيه شده و شوروي در كار نيس .....حالا نميدونم اين آرم تصادفي بوده يا مي خواسته مسلك كمونيستي ساكنان رو نشون بده يا مربوط به تغيير زمان و اينا بوده
٢-اون تصوير طراحي از فيگور دختر (تمام قد)نشون ميده كه الكس... چون دستكش و هد بند داره... و جالب اينكه يه چيزي هم دستشه كه تو ارت ورك كشيده نشده
٣- تو يكي از تصويرا روي كاپشن دختر اسم Eli نوشته شده كه تقريبا ثابت مي كنه اون دختر هم الكس و لباس پدرشو پوشيده
درسته ، البته منظور من هم حضور مستقیم خود ادوایزرها به دلائلی نمی تونستن به اونجا نفوذ کنن ...نقل قول:
این آرت رو قبلا دیده بودم ولی توی پیجی که اونو می دیدم اشاره ای به زن نکرده بود ، محیط که با محیط زن کاملا جور در میاد ...
البته اونجا هم نوشته شده احتمالا گوردون در زن هست ، چون اون لباسی که گوردون پوشیده بیشتر بوریالیس و مناطق قطبی رو القا می کنه.
ولی با توجه به چندتا آرت دیگه ای که باز به زن مرتبط هستن ظاهرا همین طوره که میگید ، به جز بوریالیس ، زن هم محل درگیری بین ادوایزرها و گوردون شده ... باید جالب باشه!
.......
تعدادی از این آرت ها با جزئیاتشون توی پست 32 همین تاپیک هست ;)
خوب پس پیچید6ه تر شدن داستان رو داریم ولی بازم اینا نمیتونه جیمن رو به کمباین وصل کنه چون اگه کمباین از زمین
مطلع بود حتما قبل تر به زمین حمله میکرد ولی جی من مطلعشون میکنه یعنی هدفش از روی زمین بودن همینه
کمباین رو بکشونه به زمین و نیهیلانت هم بکشه تا ژن کاملا مثل یه گوشت قربونی تو دستشون باشه چون ژن دنیای
مرزی هم هست پس اهمیتی قابل وصف داره حالا زمین رو چرا نجات میده وکلا چرا خودشون وارد6 نمیشن (اربابان جیمن)
نکته مهم هم اینه که نمیتونه تو هاف لایف چیزی خارج از فرضیهای فیزیک وجود داشته باشه چون بر پایه فیزیک بنا شده .
حالا حساب کنین جی من حتما از تکنلوژی بهر میبره و فراتر از کمباینه انسان هم نیستش به هرحال ایند6ه معلوم میکنه
یه چیزه مهم ترم اینه که نویسند6ه همیشه سرنخای دروغین در مورد معماهاش به جا میزاره
شاید6 قراره با پورتال بوریالس به ژن پورت بشه کلا اون ناحیه قطبی این طوری جور د6ر میاد6 که چرا گوردون با لباس قطبی تو ژننقل قول:
هستش یعنی مجبورا از سیستم پورتال بوریالس استفاده شده .کی بورد6ه منم قاط زد6ه با حرفد6 شماره د6 هم میزنه :n06:
یه چیز مهم جی من با هیچ ضربهای تو هل1 نمیمره ضد ضربه هستش